3 μεταγραφες πρεπει να γινουν το καλοκαιρι και να κρατησει την ομαδα όπως ακριβως είναι.
1η) Τον Χαριση στα χαφ, να δεσει με τον καστρο να γινει το κεντρο ατσαλι ή τον Τομας του απολλωνα
2η) Τον Καργα στα στοπερ για να υπαρχει ποιοτητα και επιλογες
3η) Να φυγει ο κριζμαν και να παρει ένα μοτερ απ τη Β' όπως ο εφορντ του εργοτελη
Οι πρώτοι δύο θα έχουν συμβόλαιο σε ισχύ, δεν υπάρχει περίπτωση (για τον Χαρίση μάλιστα δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να κινηθούμε σε αυτή τη φάση, ακόμα και ελεύθερος να έμενε το καλοκαίρι).
Για τον Έφορντ είναι σίγουρα μια από τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το ποιον θα προτιμούσα από αυτούς τους δύο (Κριζμάν-Έφορντ), δε χρειάζεται να το πω. Να πούμε όμως ότι όπως και ο Κριζμάν, έτσι και ο Έφορντ, δε θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν ως κλασσικά κεντρικά φορ παρά μόνο εξ ανάγκης. Και ο φορ είναι μια θέση που θα χρειαστούμε σίγουρα κάποιον (ώστε να την μοιράζεται με τον Λεό ή και για να παίζουμε με δυο φορ).
Μια περίπτωση φορ-και μάλιστα Έλληνα-που θα ήθελα να δω σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο, είναι ο 20χρονος Φώτης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού. Θα έχουμε ίσως την ευκαιρία να τον δούμε τη Δευτέρα (ελπίζω χωρίς να μας κάνει βαθμολογική ζημιά). Αν είναι τόσο καλός, όσο μου έχει δώσει την εντύπωση πως είναι, από το λίγο που τον έχω δει, θα πρότεινα να κάναμε οπωσδήποτε μια προσπάθεια να τον αποκτήσουμε αυτό το καλοκαίρι.
Ο ιωαννιδης είναι γα μενα ισως ο καλυτερος στη θεση του στην ηλικια του, απλα πιστευω ετσι όπως παιζει η ομαδα με 4 4 2 στο οποιο τα σεντερ φορ τρεχουν και πιεζουν ασταμάτητα θα ηταν το ιδανικο πρεσινγκ και οι ιδανικες αντεπιθέσεις με εφορντ λεο.
Τωρα για τον Χαριση πιστευω πως αν θελει και ο παικτης μπορει να βρεθει καποια λυση ειτε ως δανεικος αρχικα για ένα χρονο ειτε με αλλους τροπους, μιας και μια υπερβαση σε μια ηδη καλη ομαδα και σε αυτή τη θεση επιβαλεται να γινει αν θελουμε κατι παραπανω από μια ευκολη παραμονή. Και περα απ αυτό πιστευω ότι και τα χαρακτηριστηκα του ταιριαζουν γαντι στον τροπο που αγωνιζεται η ομαδα και με τον καστρο διπλα θα εκαναν ένα απ τα καλυτερα διδυμα στην ελλαδα.
Τωρα για την αμυνα και τον Καργα τον εχω καψουρα οποτε δεν είναι πολύ υποκειμενικη επιλογή, αλλα και με αυτόν ισως θα μπορουσε να γινει κατι αντιστιχο, πρωτα δανεισμο που θα καλυπτε εξ ολοκληρου το συμβολαιο και μετα βλέπουμε. Περα απ τους Παντελακη Σκονδρα δεν υπαρχει βαθος στα σεντερ μπακ μιας και ο ζιουλης είναι ο μοναδικος και όπως τον ειδα στον αγωνα με την αρτα (ισως υπαρχουν πολλες δικαιολογιες λογο του γηπεδου και της αποχης του) δεν μου αρεσε πολύ. Ο πανουργιας πιστευω χρειαζεται να βρει μια ομαδα να τον στειλει του χρονου δανεικο να παρει χρονο.
Αν το ροστερ δηλαδή ειχε του χρονου ως εξης και με αυτον τον προπονητη που πρεπει οσο τον εχουμε να τον εκμεταλλευτούμε, πιστευω θα διεκδικούσαμε σιγουρα με αξιωσεις εξοδο στην ευρωπη απ την πρωτη χρονια:
ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΣΕΡΓΙΕΓΙΑΣΒΙΛΙ(όπως τον λενε)
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΓΑΣ ΖΙΟΥΛΗΣ ΠΗΛΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΩΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ
ΞΥΔΑΣ ΛΙΑΣΟΣ ΣΙΟΝΤΗΣ ΝΑΟΥΜΕΤΣ
ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΛΩΛΗΣ
ΠΑΜΛΙΔΗΣ ΛΕΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΦΟΡΝΤ