Αποστολέας Θέμα: Ιδέες-προτάσεις για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2019-2020  (Αναγνώστηκε 12253 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Μπα... αυτουνού γεννάνε και τα κοκόρια. Το επόμενο πουλέν μπορεί να είναι ο Νάουμετς.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αφήστε τις ιδέες και τις προτάσεις γιατί δεν θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη, το δήλωσε ο πρόεδρος στον Αλέκο Καρύτσα και στον super-fm.Τι άλλο δήλωσε:
1) Το χρέος σήμερα είναι περίπου 2.100.000 Ευρώ και πληρώνει κάθε μήνα για την αποπληρωμή του 100.000 Ευρώ.
2) Έχει ποσοστό μεταπώλησης 15% για τον Κούτρη αλλά και για τον Μαυροπάνο, αλλά πρέπει να πωληθούν για να πάρει χρήματα.
3) Ο Γιαννίκης ήταν πρώτος στόχος το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν ελεύθερος και γι'αυτό στράφηκε στον Παπαδόπουλο.
4) Η επένδυση για το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει με 1000 φιλάθλους στο γήπεδο.
5) Υπάρχουν και άλλοι παίκτες από τις υποδομές που θα προωθηθούν, ενώ η ακαδημία στην Αθήνα έχει περίπου 300 παιδιά και μάλιστα ο τερματοφύλακας της Κ17 προέρχεται από εκεί.
6) Δεν υπάρχει καμία πρόταση για αγορά της Παε.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
Πολυ μεγαλη εκπληξη το οτι δεν θα κανει μεταγραφες τον Γεναρη ο Σκρουτζοβασιλης δεν το περιμενα χαχαχαχαχαχαχα. :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που δε με απασχολεί αν ο χοντρός κάνει μεταγραφές και αυτό γιατί ο προπονητής δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τους πιτσιρικάδες.
Μόνο και μόνο για το χρόνο συμμετοχής που δικαιούνται αυτά τα παιδιά δε θα ζητήσω μεταγραφές.
Ελπίζω ο Γιαννίκης να βγάλει λαγούς από το καπέλο....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Μια καλή περίπτωση στα χαφ για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος-Ολλανδός, 27 προς 28 ετών που αγωνίζεται στην β' Ολλανδίας.
https://www.transfermarkt.com/richard-van-der-venne/profil/spieler/376675

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
3 μεταγραφες πρεπει να γινουν το καλοκαιρι και να κρατησει την ομαδα όπως ακριβως είναι.

1η) Τον Χαριση στα χαφ, να δεσει με τον καστρο να γινει το κεντρο ατσαλι ή τον Τομας του απολλωνα

2η) Τον Καργα στα στοπερ για να υπαρχει ποιοτητα και επιλογες

3η) Να φυγει ο κριζμαν και να παρει ένα μοτερ απ τη Β' όπως ο εφορντ του εργοτελη

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
3 μεταγραφες πρεπει να γινουν το καλοκαιρι και να κρατησει την ομαδα όπως ακριβως είναι.

1η) Τον Χαριση στα χαφ, να δεσει με τον καστρο να γινει το κεντρο ατσαλι ή τον Τομας του απολλωνα

3η) Να φυγει ο κριζμαν και να παρει ένα μοτερ απ τη Β' όπως ο εφορντ του εργοτελη

Οι πρώτοι δύο θα έχουν συμβόλαιο σε ισχύ, δεν υπάρχει περίπτωση (για τον Χαρίση μάλιστα δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να κινηθούμε σε αυτή τη φάση, ακόμα και ελεύθερος να έμενε το καλοκαίρι).
Για τον Έφορντ είναι σίγουρα μια από τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το ποιον θα προτιμούσα από αυτούς τους δύο (Κριζμάν-Έφορντ), δε χρειάζεται να το πω. Να πούμε όμως ότι όπως και ο Κριζμάν, έτσι και ο Έφορντ, δε θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν ως κλασσικά κεντρικά φορ παρά μόνο εξ ανάγκης. Και ο φορ είναι μια θέση που θα χρειαστούμε σίγουρα κάποιον (ώστε να την μοιράζεται με τον Λεό ή και για να παίζουμε με δυο φορ).

Μια περίπτωση φορ-και μάλιστα Έλληνα-που θα ήθελα να δω σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο, είναι ο 20χρονος Φώτης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού. Θα έχουμε ίσως την ευκαιρία να τον δούμε τη Δευτέρα (ελπίζω χωρίς να μας κάνει βαθμολογική ζημιά). Αν είναι τόσο καλός, όσο μου έχει δώσει την εντύπωση πως είναι, από το λίγο που τον έχω δει, θα πρότεινα να κάναμε οπωσδήποτε μια προσπάθεια να τον αποκτήσουμε αυτό το καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απο την στιγμή που, όπως έχει αναφερθεί, δεν υπάρχουν λεφτά δεν νομίζω να έχει νόημα, να συζητάμε για χειμερινή περίοδο.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ

• Sr. Member
    • Προφίλ

Οι πρώτοι δύο θα έχουν συμβόλαιο σε ισχύ, δεν υπάρχει περίπτωση (για τον Χαρίση μάλιστα δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να κινηθούμε σε αυτή τη φάση, ακόμα και ελεύθερος να έμενε το καλοκαίρι).
Για τον Έφορντ είναι σίγουρα μια από τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το ποιον θα προτιμούσα από αυτούς τους δύο (Κριζμάν-Έφορντ), δε χρειάζεται να το πω. Να πούμε όμως ότι όπως και ο Κριζμάν, έτσι και ο Έφορντ, δε θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν ως κλασσικά κεντρικά φορ παρά μόνο εξ ανάγκης. Και ο φορ είναι μια θέση που θα χρειαστούμε σίγουρα κάποιον (ώστε να την μοιράζεται με τον Λεό ή και για να παίζουμε με δυο φορ).

Μια περίπτωση φορ-και μάλιστα Έλληνα-που θα ήθελα να δω σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο, είναι ο 20χρονος Φώτης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού. Θα έχουμε ίσως την ευκαιρία να τον δούμε τη Δευτέρα (ελπίζω χωρίς να μας κάνει βαθμολογική ζημιά). Αν είναι τόσο καλός, όσο μου έχει δώσει την εντύπωση πως είναι, από το λίγο που τον έχω δει, θα πρότεινα να κάναμε οπωσδήποτε μια προσπάθεια να τον αποκτήσουμε αυτό το καλοκαίρι.

Ο ιωαννιδης είναι γα μενα ισως ο καλυτερος στη θεση του στην ηλικια του, απλα πιστευω ετσι όπως παιζει η ομαδα με 4 4 2 στο οποιο τα σεντερ φορ τρεχουν και πιεζουν ασταμάτητα θα ηταν το ιδανικο πρεσινγκ και οι ιδανικες αντεπιθέσεις με εφορντ λεο.

Τωρα για τον Χαριση πιστευω πως αν θελει και ο παικτης μπορει να βρεθει καποια λυση ειτε ως δανεικος αρχικα για ένα χρονο ειτε με αλλους τροπους, μιας και μια υπερβαση σε μια ηδη καλη ομαδα και σε αυτή τη θεση επιβαλεται να γινει αν θελουμε κατι παραπανω από μια ευκολη παραμονή. Και περα απ αυτό πιστευω ότι και τα χαρακτηριστηκα του ταιριαζουν γαντι στον τροπο που αγωνιζεται η ομαδα και με τον καστρο διπλα θα εκαναν ένα απ τα καλυτερα διδυμα στην ελλαδα.

Τωρα για την αμυνα και τον Καργα τον εχω καψουρα οποτε δεν είναι πολύ υποκειμενικη επιλογή, αλλα και με αυτόν ισως θα μπορουσε να γινει κατι αντιστιχο, πρωτα δανεισμο που θα καλυπτε εξ ολοκληρου το συμβολαιο και μετα βλέπουμε. Περα απ τους Παντελακη Σκονδρα δεν υπαρχει βαθος στα σεντερ μπακ μιας και ο ζιουλης είναι ο μοναδικος και όπως τον ειδα στον αγωνα με την αρτα (ισως υπαρχουν πολλες δικαιολογιες λογο του γηπεδου και της αποχης του) δεν μου αρεσε πολύ. Ο πανουργιας πιστευω χρειαζεται να βρει μια ομαδα να τον στειλει του χρονου δανεικο να παρει χρονο.

Αν το ροστερ δηλαδή ειχε του χρονου ως εξης και με αυτον τον προπονητη που πρεπει οσο τον εχουμε να τον εκμεταλλευτούμε, πιστευω θα διεκδικούσαμε σιγουρα με αξιωσεις εξοδο στην ευρωπη απ την πρωτη χρονια:

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ
                                                                      ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ
                                                                      ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ                 ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ                                   ΣΚΟΝΔΡΑΣ                   ΣΕΡΓΙΕΓΙΑΣΒΙΛΙ(όπως τον λενε)
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ             ΚΑΡΓΑΣ                                          ΖΙΟΥΛΗΣ                      ΠΗΛΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ                                                                   ΓΩΓΟΣ 

ΝΙΚΟΛΙΑΣ                         ΚΑΣΤΡΟ                                         ΧΑΡΙΣΗΣ                        ΚΑΡΤΑΛΗΣ
ΞΥΔΑΣ                              ΛΙΑΣΟΣ                                         ΣΙΟΝΤΗΣ                         ΝΑΟΥΜΕΤΣ
                                       ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ                                                                         ΛΩΛΗΣ

ΠΑΜΛΙΔΗΣ                                    ΛΕΟ
                                       ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ                             ΕΦΟΡΝΤ

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Εχουμε εναν που την μικραινει την ομαδα συνεχως και συνειδητα για τους δικους του λογους!

Μη το κανετε και σεις! Δεν ειμαστε προοδευτικη ουτε λειβαδια!

Τι ιωαννιδηδες ,ερφορτοι και λοιποι συμφερτοι ειναι αυτα που τσαμπουνατε;

Τι να διεκδικησεις με αυτους;

Ευκολες και δυσκολες παραμονες και τα μπρικια μας κ@ νι@ νται;

Ποσο πιο φτηνα δηλαδη;

Και τι να τον κανω τον ιωαννιδη και τον ερφορτ και αλλους τετοιους;

Να τους εξελιξουμε για να πωληθουν;

Ουτε 150 δεν θα μεινουν στο τελος στο γηπεδο.

Θα φωναζει ο ερφορτ τα ξαδερφια του απο το αμερικα να τον βλεπουν ,για να εχει θεατες...... :stop: :stop:

• Sr. Member
    • Προφίλ
Εχουμε εναν που την μικραινει την ομαδα συνεχως και συνειδητα για τους δικους του λογους!

Μη το κανετε και σεις! Δεν ειμαστε προοδευτικη ουτε λειβαδια!

Τι ιωαννιδηδες ,ερφορτοι και λοιποι συμφερτοι ειναι αυτα που τσαμπουνατε;

Τι να διεκδικησεις με αυτους;

Ευκολες και δυσκολες παραμονες και τα μπρικια μας κ@ νι@ νται;

Ποσο πιο φτηνα δηλαδη;

Και τι να τον κανω τον ιωαννιδη και τον ερφορτ και αλλους τετοιους;

Να τους εξελιξουμε για να πωληθουν;

Ουτε 150 δεν θα μεινουν στο τελος στο γηπεδο.

Θα φωναζει ο ερφορτ τα ξαδερφια του απο το αμερικα να τον βλεπουν ,για να εχει θεατες...... :stop: :stop:

Ότι να ερθουν αυτοι οι 3 που ειπα το θεωρεις δεδομενο και ευκολο ας πουμε;
Ξερεις ποιον εχεις προεδρο τοσα χρονια;
Μακαρι να εφερνε τον Κοντε και τον Ντε βισεντι, εγω θα περιμενα πρωτος στο αεροδρομιο.
Αλλα ρεαλιστικα για τα δεδομενα του προεδρου αυτου που μας ετυχε 1η μεγαλη επιτυχεια θα είναι να κρατησει την ομαδα ως εχει χωρις να ψηθει να πουλησει παικτες στυλοβάτες και δευτερη να φερει από έναν ακομα ποιοτικο σε κάθε γραμμη.
Δηλαδη οκ λες ότι δεν συμφωνεις με τον εφορντ, δεκτο. Ποιον θα επαιρνες εσυ σαν ΧΒ για την επιθεση αν ειχες ηδη παμλιδη λεο κριζμαν και ελευθεριαδη. Θα προτιμουσες καποιον τεμπελη τυπου κριζμαν ή καποιον ταχυτατο και μαχητη τυπου εφορντ;

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Ασε ποιον θα προτιμουσα εγω!

Αυτος θα προτιμησει το γιο του ΓιανΧεσα απο Τσκλαζιαδες,
γιατι θελει να τον μεταπουλησει κιολας.......

• Sr. Member
    • Προφίλ
Ασε ποιον θα προτιμουσα εγω!

Αυτος θα προτιμησει το γιο του ΓιανΧεσα απο Τσκλαζιαδες,
γιατι θελει να τον μεταπουλησει κιολας.......

Ηπιες τσιπουρα μεσημεριάτικα ρε συνταυρε;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Ας αφήσουμε ποιον θα προτιμούσε κάποιος...

Είναι ας πούμε ώρα

- Να θυμηθούμε ότι κάποιος ειρωνεύονταν το καλοκαίρι τον Πρόεδρο που δεν έδωσε χρήματα να πάρει πχ τον Νίνη;

- Να θυμηθούμε πως όταν ακούστηκε το όνομα του Καρτάλη, κάποιος - Βουρβόνος άραγε στην καταγωγή;  - άρχισε τα πολύ "ωραία" σχόλια περί λαζογερμανών που κάνεις τους δεν είναι κανονικός έστω παίκτης;

Γιατί αν είναι ώρα, μνήμη διαθέτουμε ορισμένοι... Και τα σχόλια εκεί είναι για να τα ανασυρουμε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Και σε δυο χρονια που θα πουλησεις τον Καρταλη και τους υπολοιπους
Παλι θα μεινουμε ρεστοι
Και αντε ξαναμανα να ψαχνεις  ταλεντα.........

Μιλαμε προγραμμα οχι μαλακιες

Ας αλλαξουμε λοιπον ονομα να λεγομαστε Πανιωνιος ,γιατι οχι?????
Μιας και τα ακριβως τα ιδια πραγματα κανουμε....

Να γινουμε φυτωριο για τις μεγαλες ΠΑΕ ,και εσυ μαλακα ΠΑΣ παιξε για να μεινεις κατηγορια

Γιατι αυτο θα γινει  για πολλα χρονια

Συν τις μαλακιες της χρονιας που θα κανεις ο τιτανοτεραστιος προεδρας σου για να εξοργισει τους Πασολεδες οπως με τα αβαβα ματς και με αντιπαλους οπαδου ςστους ζωσιμαδες

Γιατι οπως χτες χασαμε ηρωικα και τους παραδεχομαι,του χρονου θα δω να μπαινει παλι σε αρμα
Και αντε γαμηθειτε στο κατω κατω της γραφης

Πως το ειπες?

Λιγοι και καλοι...............

Ε ας μεινετε 300 στο τελος

Για εμενα αυτος δεν ειναι ο ΠΑΣ,και δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου στο γηπεδο
Και το τηρησα
Και προσεξε δεν ειμαι απο Γιαννινα
Ειμαι οπαδος που εκανα χιλιομετρα καθε χρονο για να δω τον ΠΑΣ

Επιβεβαιωνομαι για τα προηγουμενα χρονια για οσα εχω πει,και ακουγα τους παντες εδω μεσα να βαλλουνε κατα εμενα
Και θα επιβεβεβαιωθω και στο τελος

Και κατι τελευταιο

Για εμενα ΠΑΣ δεν ειναι η Α εθνικη,ειναι η καψουρα και ας μας σφαζανε οι κορακες καθε σαββατοκυριακο
Για εμενα ΠΑΣ ειναι 5-6-7 χιλιαδες κοσμος σε καθε αγωνα ανεξαρτητως κατηγοριας και οχι με 1000
Για εμενα ΠΑΣ ειναι ανυπομονεις να ερθει το σαββατοκυριακο και οχι τωρα που δεν ξερεις τι μερα παιζει ο ΠΑΣ
Για εμενα ο ΠΑΣ επαιζε με περηφανια ολες τις μεγαλες ομαδες του ΠΟΚ,και οχι τωρα επιλουμε αφεντικο
Για εμενα ο ΠΑΣ εχει αξιοπρεπεια,και οχι να βλεπω τον ΠΑΣ ανα τρεις και λιγο για στημενα ματς οπως με Πανθρακικο και Βεροια
Για εμενα ΠΑΣ δεν ο καθε τυχαρπαστος προεδρος της ΠΑΕ μας

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ OV Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΙΑΚΟΣ

Εφτασες μεχρι και την φατσα του να βγαλεις σε αβαταρ

Τι να λεμε

Εγω στην θεση σου θα ντρπομουνα

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Ιαν 2020 20:38 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Θα μπορούσα φυσικά να βάλω παλιότερα σχόλιά σου για μερικά από τα παιδιά που τα έδωσαν όλα απέναντι στον παναθηναϊκό κάνοντάς μας περήφανους. Δε θα το κάνω όμως.

Αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν να σε εκθέτουν.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
οιον θα επαιρνες εσυ σαν ΧΒ για την επιθεση αν ειχες ηδη παμλιδη λεο κριζμαν και ελευθεριαδη.

Τον Καιπερς που φωναζουμε εδω και 3 χρονια

• Sr. Member
    • Προφίλ
Παράθεση
οιον θα επαιρνες εσυ σαν ΧΒ για την επιθεση αν ειχες ηδη παμλιδη λεο κριζμαν και ελευθεριαδη.

Τον Καιπερς που φωναζουμε εδω και 3 χρονια

Kαι αυτος είναι πολύ καλος ναι, απλα δεν τον εχω δει καθολου τα τελευταια δυο χρονια οποτε δεν εχω εικονα για το πως παει

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Ο Κάιπερς έχει συμβόλαιο με τον οσφπ. Η εκφρασμένη γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να ξαναπάμε σε λύσεις δανειακών, τουλάχιστον από ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Υπό την αίρεση ότι δεν τον έχω δει σε ολόκληρο ματς (οπότε μπορεί να με έχει ξεγελάσει) και δεν ξέρω τον χαρακτήρα του (αν δηλαδή έχει τα μυαλά μες το κεφαλι κι αν έχει σκοπό να δουλέψει για να βελτιωθεί), θα προτιμούσα τον Ιωαννίδη από τον Κάιπερς. Ο Κάιπερς έχει πολύ καλή αίσθηση του γκολ-πρέπει όμως να του το σερβίρει κάποιος. Ο Ιωαννίδης από την άλλη, μοιάζει σωματοδομικά δυνατότερος, πιο συμμετοχικός στο παιχνίδι και μπορεί να δημιουργήσει μια φάση από το μηδέν.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απο την στιγμή που, όπως έχει αναφερθεί, δεν υπάρχουν λεφτά δεν νομίζω να έχει νόημα, να συζητάμε για χειμερινή περίοδο.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Στα τελευταία σχόλια μιλάμε για κινήσεις για το καλοκαίρι-όχι για τώρα.   

• Sr. Member
    • Προφίλ
θα προτιμουσα βεβαια αντι να παρει τον οποιονδηποτε να βγαλει απ την τσεπη του αν θελει να λεγεται μεγαλομέτοχος και επενδυτης 300-400 χιλιαρικα και να τα ριξει στην οργανωση ενός δικτυου σκαουτινγκ σε βορεια και νοτια ελλαδα οπου θα γινεται σαφαρι σε όλα τα τοπικα και παιδικα πρωταθλήματα και με συγκεκριμενη ιεραρχια θα γινεται εκτιμηση των οσων ξεχωριζουν. Διαβαζα προχτες πως βρηκαν τον λωλη, πηρε ενας τηλεφωνο απ την ηγουμενιτσα και λεει εχω έναν μαγο αριστεροποδαρο τον θελετε; Δηλαδη από καθαρη κωλοφαρδια, καλα τα ειπε ενας σε άλλο τοπικ ο ανθρωπος πεφτει απ την ακροπολη και βρησκει πορτοφολι. Και μην μου πειτε για την ακαδημεια στην αθηνα. Άλλο ακαδημεια και άλλο δικτυο σκαουτινγκ, δεν εχει απλα διαφορες είναι τελειως διαφορετικο πραγμα.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Αν σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία χρόνια αποκτήθηκαν τζάμπα οι Πασχαλάκης, Κούτρης, Μαυροπάνος, χώρια όσοι πρόκειται να πουληθούν από τους υπάρχοντες (που πάλι τζάμπα αποκτήθηκαν) μάλλον στο σκάουτινγκ καλά τα πάμε. Δεν ξέρω ποιος το κάνει αλλά δε μοιάζει με εύρεση πορτοφολιού μετά από πτώση.