Αποστολέας Θέμα: Ιδέες-προτάσεις για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2019-2020  (Αναγνώστηκε 12283 φορές)

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Δεν χρειαζονται μεταγραφες!

Ειμαστε κομπλε!

Με αυτους που εχουμε πεσαμε περισυ( + ελευθεριαδη) που δεν ακουμπησε το παλικαρι μπαλα ακομη!

Με τους ιδιους θα ανεβουμε!

Με τους ιδιους θα βαλουμε το μεγαλεπιβολο στοχο της παραμονης.( τελεια). Για τα χαμορια που τσιμπανε ακομη,θα λεμε εχουμε και βλεψεις!

Ελα ΟV ! Αναλυσε μας πως με τους ιδιους θα πεταμε του χρονου( να υπαρχει και η δυνατοτητα στον αρτινο επενδυτη να βγαλει τα σπασμενα που ανεμενε για φετος αλλα την πατησε....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Θα μπορούσα φυσικά να βάλω παλιότερα σχόλιά σου για μερικά από τα παιδιά που τα έδωσαν όλα απέναντι στον παναθηναϊκό κάνοντάς μας περήφανους. Δε θα το κάνω όμως.

Αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν να σε εκθέτουν.

Καταρχην ποτε δεν αναφερα σχολια για ποδοσφαιριστες

Και αν το εκανα ειναι σε ασχετα σημεια του πρωταθληματος  πριν πολλα χρονια

Μην μου κανεις το ασπρο μαυρο......Ποτε δεν κατηγορησα τους ποδοσφαιριστες για αυτα που γινονται.............

Σε προκαλω να τα βρεις λοιπον

Εμενα ο εχθρος μου ειναι ο προεδρος σου

Αλλα εφοσον το πας εκει
Και αφηνεις πολλα λεγομενα μου αναπαντητα ως κλασικη μεθοδο σου

Για πες μου,για τα ματς με Παοκ και Ολυμπιακο
Μιας και αλλαζει στρατοπεδα καθε χρονο ο προεδρος σου

Εμ ο Βαζελος δεν υπαρχει και το ξερουμε,αλλα μολις φτασουμε  στον Γαυρο και στον νεοπλουτο κανουμε τεμενεδες
Ξερεις δεν μασαω τα λογια μου

Βλεπουμε ματς παρωδιες,το θες,δεν το θες....
Και ολοι κανουμε το ψοφιο κοριο
,κρυβωντας τα ματια μας

Αλλα ακομα και με τον βαζελο το 10 που ειχε τα κονε με ΠατεραΒγαινοπουλος παλι τα ιδια βλεπαμε

Παρτο χαμπαρι

Ο Προεδρος σου καταντησε την ομαδα Πανιωνιο
Αυτα που χλευαζαμε πριν χρονια τα λουζομαστε κανονικα

Και κατι αλλο

Πως το λες
Εχουμε οικονομικη στενονητα :)) :)) :)) :)) :)) :))

Τι εγινε ακομα τ χρεη του Κουγια πληρωνουμε????????????????????????

Ουτε τα κομοδινα δεν σε πιστεουνε

Λευτερια στον ΠΑΣ
Χριστοβασιλη στα τσακιδια

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Τα ξυδοπαμπλιδηδες τα είχες ψωμοτύρι πέρυσι. Με κοροϊδεύεις υποθέτω...

• Hero Member
    • Προφίλ
Και που κολλαει αυτο?

Συνελθε......

Για τον Ξυδα εχω πει οτι οτι δεν μπορει το παλικαρι
Και σε ακυρο σημειο

Δηλαδη τι εσυ???????????????????
Τον θεωρεις μοντερνα εκδοση του Κριστιανο Ροναλντο

Ναι ακομα και Παμλιδης ειναι φιλοτιμος αλλα εχει ενα ταβανι για μια ομαδα Α εθνικης που σωνει την κατηγορια και αν

Τι θες να μου πεις δηλαδη???????
Ελα νιμου στον τοπο σου

Και ζητημα αν εχω αναφερθει σε σχολια μου πανω απο μια φορα...

Ξερεις σε ποια κατηγορια ειμαστε?????????????????????????????????????????????????????
Αλλα και ετσι να ειναι οπως τα λες

Εμενα αποτελει προσωπικη αποψη.......Εσυ τι εισαι?
Ο διορθωτης  του φορουμ?

Παρτο χαμπαρι........

Δεν τα βαζω με τους ποδοσφαιριστες
Εργαζομενοι ειναι κατω κατω της γραφης
Αλλα με τον προεδρο σου,που τον εκθειαζεις ανα τρεις και λιγο

Και ο σκοπος σου ειναι φως φαναρι εδω μεσα

Δεν ξερω τι κανουνε οι αλλοι εδω μεσα
Αλλα εγω θα στα λεω στα ισα

Αν εγραφες απο προσωπικη σου αποψη θα τα δεχομουνα.............
Αλλα εσυ,εχεις μπει μονο ως σκοπο
Για να κανεις αβαντα στο προεδρο σου

Δεν χρειαζετα να κρυβεσαι πλεον

Δηλωσε το ρε μαν

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Με προκάλεσες να κάνω κάτι και το έκανα. Και έβαλα τα πιο ελαφριά. Για τους Ξυδα και Παμλιδη έχεις γράψει αυτολεξεί ότι δε βάζουν γκολ ούτε σε τέρμα 15 μέτρων. Να βάλω για τον Γεωργιανό; Τον Κάστρο; Τον Μπουκουβάλα; Τι θες λοιπόν; Να συμφωνήσω ότι δεν έχει αναφέρει σχόλια για ποδοσφαιριστές; Ότι γλώσσα έχεις και μιλιά δεν έχεις; Γιατί; Επειδή σε βολεύει;

Αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν να σε εκθέτουν.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
Συγνωμη που παρεμβαίνω, αλλά με αυτούς πέσαμε. Φέτος μέχρι στιγμής με αυτά που έχουμε δεί, το επίπεδο της Β είναι χαμηλότατο, οπότε φαίνονται πολύ καλύτεροι όλοι τους.

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Βοηθαει κι ο προπονητης!

Ολοι αυτοι ειναι πολυ μετριοι παιχτες,οπως τα λεει ο αγιουτο με ταβανι ομαδα Α που παλευει να σωθει!

Ακομα και αυτοι οι μετριοι που εχουμε 3,4 χρονια τωρα,αν ο αρτινος που κανει τον προεδρο,εφερνε 3,4 παιχταραδες,ενα σε καθε γραμμη,κατι θα μπορουσαμε να κανουμε!

Γιατι ομως ο αρτινος να πληρωνει παιχτες τυπου Ιλιτς,τσουκαλα,τσαβες,μανια,ακοστα,κτλ οταν διπλα σε ολα τα αλλα εσοδα που μασουλαει,του μενουν στην τσεπη και τα 4,5 ,6 συμβολαια παιχτων που και μπαλα θα τσουλανε και στοχους θαχει η ομαδα!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Συγνωμη που παρεμβαίνω, αλλά με αυτούς πέσαμε. Φέτος μέχρι στιγμής με αυτά που έχουμε δεί, το επίπεδο της Β είναι χαμηλότατο, οπότε φαίνονται πολύ καλύτεροι όλοι τους.
Το θέμα δεν είναι η κριτική. Το θέμα είναι οι όροι επί των οποίων γίνεται και τι φανερώνει αυτό. Το να γράφεις λόγου χάρη μεσούσης της σεζόν πέρυσι, για ένα παιδί που μόλις ήρθε στην ομάδα, ότι "δεν βάζει γκολ ούτε σε τέρμα 15 μέτρων" φανερώνει κάτι, όπως φανερώνει κάτι και η κουτοπονηριά να αρνείσαι κάποια πράγματα λέγοντας "εγώ; εγώ δεν έχω κάνει σχόλια αλλά κι αν έχω κάνει αυτά είναι χρόνια πριν...". Αυτό είναι το θέμα.

Από εκεί και πέρα, όχι. Δεν πέσαμε εξαιτίας αυτών, κι ας ήταν στο ρόστερ, κι ας έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες. Πέσαμε για διάφορους λόγους κι αν θες να μείνουμε στο ρόστερ, πέσαμε γιατί δεν πάρθηκαν οι ορθές και σκληρές αποφάσεις σε κάποιες κρίσιμες θέσεις της ενδεκάδας (από τη μέση και πίσω) λόγω συναισθηματισμού και εφησυχασμού, ενώ έγινε και εντελώς λάθος επένδυση μπροστά, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει πολύ μεγάλες αδυναμίες.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
Σωστά τα λές. Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Επίσης να βάλω και την παράμετρο του Πετράκη που τα τελευταία 2 χρόνια απλά δεν υπήρχε.
Οπότε όπως καταλαβαίνουμε, εαν ανέβουμε θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση η ομάδα σε όλους τους τομείς.

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αν σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία χρόνια αποκτήθηκαν τζάμπα οι Πασχαλάκης, Κούτρης, Μαυροπάνος, χώρια όσοι πρόκειται να πουληθούν από τους υπάρχοντες (που πάλι τζάμπα αποκτήθηκαν) μάλλον στο σκάουτινγκ καλά τα πάμε. Δεν ξέρω ποιος το κάνει αλλά δε μοιάζει με εύρεση πορτοφολιού μετά από πτώση.

Ειναι διαφορετικο το τμημα σκαουτινγκ για μη επαγγελματιες ποδοσφαιριστες που μιλαω εγω, δηλαδη παιδια 12-16 χρονων απο αυτο των επαγγελματιων. Ακομα και των επαγγελματιων ομως δεν θεωρω οτι ειναι οργανωμενο δηλαδη να υπαρχει δικτυο σε καποια πρωταθληματα που να λειτουργει με βαση συλλογης δεδομενων. Ενα οργανωμενο δικτυο αυτης της μορφης συλλεγει μεσα απο προγραμματα στον υπολογιστη ολα τα δεδομενα των ποδοσφαιριστων και εχεις τη δυνατοτητα να ψαξεις με συγκεκριμενες παραμετεους οτι στοιχεια θες με συγκεκριμενη σειρα. Και για να φερω ενα παραδειγμα, αν πχ ο προπονητης θελει ενα αριστερο μπακ το οποιο να καλυπτει σε καθε αγωνα κατα μεσο ορο καποια χλμ ή να εχει ποσοστο επιτυχιας στα τακλιν ή στις μεταβιβασεις πανω απο ενα ποσοστο τοτε μεσα απ τις πλατφορμες και το δικτυο αυτο μπορεις να βρεις τι επιλογες εχεις και απο κει και περα να παρθει η σωστη αποφαση με βαση αν τελειωνει το συμβολαιο ή οχι ή την ηλικια. Γενικα κατι τετοιο δεν υπαρχει στην ομαδα και λειτουργει περισσοτερο με φημες παρακολουθηση μεσα απο βιντεακια και αντε να παει καποιος να τον δει σε εναν αγωνα απο κοντα, πρακτικες δηλαδη αλλης εποχης. Δεν λεω βεβαια δεν πανε ασχημα οι ανθρωποι που κανουν αυτη τη δουλεια με τα μεσα που εχουν, αλλα ειναι στο χερι της ομαδας να επενδυσει καποια χρηματα αν θελει να υπαρξει συνεχεια και προοδος.

Βεβαια χωρις υποδομες ειναι δωρο αδωρον και αυτος ειναι ο λογος που φωναζω περισσοτερο απ ολα και τσακωνομαι με τον οβ γιατι υερασπιζεται τα αδιανοητα.

Ομαδα χωρις υποδομες εχει ταβανι και ειναι μικρο

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Κάποια πράγματα μπορεί να έχουν κάποιο βαθμό χρησιμότητας αλλά μυθοποιούνται. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα με τις πλατφόρμες, δε θα δάγκωναν διάφοροι, τόσους και τόσους πλούσιους ιδιοκτήτες ομάδων φορτώνοντάς τους ακριβοπληρωμένα παλτά.
Πολλά πράγματα είναι χρήσιμα και μακάρι να τα είχαμε όλα στον ανώτατο βαθμό, υπάρχει όμως το θέμα ότι οι διαθέσιμοι πόροι είναι πάντα λιγότεροι των επιθυμητών. Μπορούμε να λέμε τι ωραία που θα ήταν να είχαμε περισσότερους πόρους, μπορούμε όμως και να προτείνουμε τρόπους αποδοτικότερης χρησιμοποίησης των διαθέσιμων. Ο καθένας κρίνει τι θεωρεί προτιμότερο.

• Sr. Member
    • Προφίλ
Προφανως και θα υπαρξουν επιλογες που δεν θα βγουνε δεν ειναι μηχανηματα οι παικτες, ειναι ανθρωποι που επιρρεαζονται απο χιλιες δυο παραμετρους, δεν ειναι θεμα παλτου ή οχι.
Τωρα αν εννοεις παικτες που ηρθαν σαν ονοματα και δεν ακουμπησαν, οι ατζεντηδες κανουν τη δουλεια τους και οι προεδροι παιρνουν τις αποφασεις τους, δεν θα σταματησει αυτο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη γινονται αυτα ακομα δεν ειναι αναγκη να υπαρχει εξεληξη και προοδος. Ειναι αυτο ακριβως που ειπε ο γιαννικης οτι οταν ζηταει εγκαταστασεις καποιοι του λενε ετσι ειναι εδω βρεχει πολυ, αλλες χρονιες να δεις, και τους απαντησε και παλιοτερα πηγαιναν με καρο οι ανθρωποι αλλα πλεον υπαρχουν αυτοκινητα, δεν σημαινει οτι επειδη ετσι ηταν παντα δεν πρεπει να παμε σε κατι καινουριο.
Τωρα για τους πορους που ειπες, δεν πιστευω οτι ειναι θεμα πορων η μη δημηουργια τμηματος σκαουτινγκ με 5-10 ανθρωπους, πιστευω οτι ειναι θεμα ιεραρχισης των προτεραιοτητων οπως και το θεμα των εγκαταστασεων. Ειδικα μαλιστα οταν μιλαμε για μια ομαδα που εχει 10 συνεχομενα χρονια στην Α εθνικη και εξοδο στην ευρωπη
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 18 Ιαν 2020 21:21 από pasoles07 »

• Hero Member
    • Προφίλ
Σε δικαιολογω

Εχεις παθει τζετ λαγκ απο την Α στην Β κατηγορια....
Και βλεπεις τον καθε Καραισκακη και τον Κισσαμικο σαν την Μπαρτσελονα και  την Ρεαλ
Και βλεπεις τον Ξυδα και φιλοτιμο Παμλιδη που το ταβανι του ειναι σε μια καλη ομαδα στην Β εθνικη*αυτο ελεγα* σαν τον Μεσι και τον Ροναλντο

Αλλα θα ερθει παλι του χρονου
Που θα δικαιολογοες τα αδικαιολογητα για τον προεδραρα σου

Δεδομενο ειναι αυτο

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Προφανως και θα υπαρξουν επιλογες που δεν θα βγουνε δεν ειναι μηχανηματα οι παικτες, ειναι ανθρωποι που επιρρεαζονται απο χιλιες δυο παραμετρους, δεν ειναι θεμα παλτου ή οχι.
Τωρα αν εννοεις παικτες που ηρθαν σαν ονοματα και δεν ακουμπησαν, οι ατζεντηδες κανουν τη δουλεια τους και οι προεδροι παιρνουν τις αποφασεις τους, δεν θα σταματησει αυτο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη γινονται αυτα ακομα δεν ειναι αναγκη να υπαρχει εξεληξη και προοδος. Ειναι αυτο ακριβως που ειπε ο γιαννικης οτι οταν ζηταει εγκαταστασεις καποιοι του λενε ετσι ειναι εδω βρεχει πολυ, αλλες χρονιες να δεις, και τους απαντησε και παλιοτερα πηγαιναν με καρο οι ανθρωποι αλλα πλεον υπαρχουν αυτοκινητα, δεν σημαινει οτι επειδη ετσι ηταν παντα δεν πρεπει να παμε σε κατι καινουριο.
Τωρα για τους πορους που ειπες, δεν πιστευω οτι ειναι θεμα πορων η μη δημηουργια τμηματος σκαουτινγκ με 5-10 ανθρωπους, πιστευω οτι ειναι θεμα ιεραρχισης των προτεραιοτητων οπως και το θεμα των εγκαταστασεων. Ειδικα μαλιστα οταν μιλαμε για μια ομαδα που εχει 10 συνεχομενα χρονια στην Α εθνικη και εξοδο στην ευρωπη

Θα σου θέσω απλά και ωμά τη γνώμη μου. Η βελτίωση των προπονητικων εγκαταστάσεων είναι εξαιρετικά μεγαλύτερης σημασίας για μας-υπό τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες-απ' ότι η λεγόμενη οργάνωση δικτύου σκαουτινγκ, το οποίο, όπως γίνεται στην Ελλάδα ακόμα και από τις εύρωστες οικονομικά ομάδες, καταλήγει συνήθως σε πεταμένα λεφτά.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Έχω εκφράσει τη γνώμη ότι όποιος πλάγιος μπακ αποκτάται, καλό είναι να είναι "ψηλός" (δηλ. τουλάχιστον 1.77 m).

Μια καλή περίπτωση αριστερού μπακ για το καλοκαίρι, είναι αυτός ο 25χρονος Σλοβένος (1.86 m) που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τον φαντάζομαι λόγου χάρη σε ένα 4-4-2 με Καρτάλη μπροστά του, και κρίνω ότι ελάχιστες πλαγιές γραμμές της Α, θα ήταν πολύ καλύτερες.

Μια άλλη περίπτωση ενός έμπειρου και σοβαρού παίκτη που είναι μεν σε κατηφόρα τα 2-3 τελευταία χρόνια (δε θα μπορούσε να έρθει σε διαφορετική περίπτωση) αλλά εδώ μπορεί να κάνει πλήρη αντιστροφή, είναι ο Matthias Ostrzolek του Αννόβερου. Κοντρολαρισμενος, καθαρός από τραυματισμός, με καλή θητεία σε μπουντεσλιγκα και δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια (το καλοκαίρι θα 'ναι 30 ετών).

Είναι και οι δύο, περιπτώσεις που θα πρότεινα μια σχετική υπέρβαση (έστω και εξοικονομώντας από αλλού)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Θα επαναφέρω και μια περιπτωση παίκτη που τον είχα αναφέρει το καλοκαίρι προτού τον αποκτήσει ως ελεύθερο η Δυναμό Δρέσδης.

Εχει θεωρώ χαρακτηριστικά που θα πρόσφεραν πολύ στην ομάδα μας, και τώρα και στο μέλλον (όπου και να παίζουμε). Στη Δρέσδη δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει ενταχθεί πλήρως αλλά γι' αυτό μάλλον φταίει ότι στη Δρέσδη όλα πήγαν κατά διαόλου αυτούς τους μήνες. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να κάνουμε μια κίνηση για δανεισμό τουλάχιστον (ίσως και με προσθήκη μιας ρητρας αγοράς), είτε τώρα ή το καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι μέσα στον περασμένο Δεκέμβρη ανέλαβε τη Δρέσδη κάποιος με τον οποίο ο Γιαννίκης πρέπει να έχει καλές σχέσεις.

• Sr. Member
    • Προφίλ

Θα σου θέσω απλά και ωμά τη γνώμη μου. Η βελτίωση των προπονητικων εγκαταστάσεων είναι εξαιρετικά μεγαλύτερης σημασίας για μας-υπό τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες-απ' ότι η λεγόμενη οργάνωση δικτύου σκαουτινγκ, το οποίο, όπως γίνεται στην Ελλάδα ακόμα και από τις εύρωστες οικονομικά ομάδες, καταλήγει συνήθως σε πεταμένα λεφτά.

Το ιδιο ακριβως λεμε, με τη διαφορα οτι σιγουρα δεν ειναι ενα δικτυο οργανωμενου σκαουτινγκ πεταμενα λεφτα

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Τωρα,οπου ναναι θα ριξει ο αρτινος λεφτα για προπονητικα! Ανεκδοτο:

Οι παιχτες εχουν για ολη τη χρονια 3 φανελες!
Οι υποδομες εχουν μια( αν δεν κανω λαθος).
Ολα τα φιλικα ηταν εντος για να μη πληρωσει βενζινα στο πουλμαν και σαντουιτς και χυμο στους παιχτες.

Τωρα ομως καταλαβε τα λαθη του και θα επενδυσει σε υποδομες!

Αντε σου λεω εγω να δωσει ι ακομη φανελα στους παιχτες και τελος!!!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Αν και πιστεύω ότι ένας σαν Klingenburg θα ήταν ιδανικός για μας, να ένας ελεύθερος Κολομβιανάκος να κάνει παρέα-δίδυμο με τον Κάστρο στα χαφ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Βραζιλιάνος μέσος που σε λίγες μέρες γίνεται 30 ετών. Ελεύθερος. Αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, θα έκανε πλάκα στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Τσάμπα είναι οι προτάσεις, ας προτείνω και εγώ το Σανιά (ελεύθερος από τον ξηρομεριακό). Δεξιό μπακ, έτοιμος και για τη σκουπρολίγκ, με καλό κορμί και ξέρει και μπάλα.
Αν δεν φτάνουν τα χρήματα (που ποτέ δεν φτάνουν με τον πρόεδρα ;)) μήπως να βλέπαμε και τον Σκούπρα του Απόλλωνα Λάρισας, έστω για αναπληρωματικό του Μπουκουβάλα δεξιά (στη σκουπρολιγκ);
Υπάρχει και ο Ουες, αλλά έχει "κλείσει" στον οφη, κατά πως ακούγεται. 

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Τσάμπα είναι οι προτάσεις, ας προτείνω και εγώ το Σανιά (ελεύθερος από τον ξηρομεριακό). Δεξιό μπακ, έτοιμος και για τη σκουπρολίγκ, με καλό κορμί και ξέρει και μπάλα.
Αν δεν φτάνουν τα χρήματα (που ποτέ δεν φτάνουν με τον πρόεδρα ;)) μήπως να βλέπαμε και τον Σκούπρα του Απόλλωνα Λάρισας, έστω για αναπληρωματικό του Μπουκουβάλα δεξιά (στη σκουπρολιγκ);
Στα δεξιά έχουμε Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο και Οικονομόπουλο. Θέλουμε και τέταρτο δεξί μπακ αυτή τη στιγμή;

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Στα δεξιά έχουμε Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο και Οικονομόπουλο. Θέλουμε και τέταρτο δεξί μπακ αυτή τη στιγμή;
Αγαπητε OV, θεωρώ - εγώ, μπορεί και να κάνω λάθος (που δεν το πιστεύω B-)) ότι Αποστολόπουλος και Οικονομόπουλος ΔΕΝ ..., ειδικά για τη σκουπρολογκ. Άρα, κατά τη γνώμη μου, για δεξί μπακ, ο Μπουκ μαζί με έναν ακόμη.
Αυτή τη στιγμή, "τελειώνεις" με Οικονομόπουλο, και παίρνεις ένα πιο αξιόπιστο δεξί μπακ - αφού ο Μπουκ για φέτος μάλλον θα παίζει όλη τη χρονιά αριστερά.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Αγαπητε OV, θεωρώ - εγώ, μπορεί και να κάνω λάθος (που δεν το πιστεύω B-)) ότι Αποστολόπουλος και Οικονομόπουλος ΔΕΝ ..., ειδικά για τη σκουπρολογκ. Άρα, κατά τη γνώμη μου, για δεξί μπακ, ο Μπουκ μαζί με έναν ακόμη.
Τώρα βάζεις λίγο διαφορετικά το ζήτημα και καλύτερα να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις το Μάιο, όχι τώρα.