Ο αναστοπουλος απο αυτα που διαβαζω απο τη μια φαινεται να ξερει, τουλαχιστον για το 3-2 κι απο την αλλη δε διαβασα κατι για το 0-3 κι ετσι ισως να μην ξερει παλι.
Εκτος κι αν δεν ''ξερει'' για το πρωτο και ξερει για το δευτερο.
Τελικα ξερει δεν ''ξερει'', ''ξερει'' δεν ξερει, ακομη απορια το 'χω κι ετσι δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα για σημερα τι θελει.
Για μας ομως ειμαι σιγουρος τι θελουμε...
Οι μισοι κυπελο, οι αλλοι μισοι πρωταθλημα κι ολοι μαζι κυυύυυπελοοοοο πρωτααάααθλημααααα
Προτιμω την παραμονη απο την πορεια γιατι πεφτοντας κανεις δε μου εγγυαται οτι θα ξανανεβω και πότε, αλλα και γιατι συνηθως μου εγγυουνται οτι και σε κυκεωνα θα μπω και δυσκολα κεφαλι θα σηκωσω.
Απο την αλλη κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα σωθω αν παρατησω το κυπελο, που απο την παραλλη κι επειδη θα εχω βαζελο μπροστα και να περασω σημερα, ετσι-αλλιως-αλλιωτικα αλλα οπως και πασαλιμανιωτικα... θελει νταμπλ φετος για να δειξει σε ολους οτι αλλαξε η εποχη και μας τελειωσαν οι θειοι κι απο δω κι εμπρος πατερας κι αγιος ο θεος.
Το εργο ειναι δυσκολο για παραμονη(οι ευθυνες για την βαθμολογικη μας θεση εχουν καταγραφει), δυσκολο και για πορεια στο κυπελο, οποτε τι καθομαστε και συζηταμε;
Βαρα το και το ενα και το αλλο κι οπου βγει, να εισαι τουλαχιστον εσυ ως οπαδος του ΠΑΣ με τον εαυτο σου οκ.
Υ.Γ: Οργανωμενοι μεμονωμενοι, απο Θες ή αλλου, ηρθαν δεν ηρθαν, ειναι δεν ειναι δω, εχουν δεν εχουν εισητηρια, θα βρουν δε θα βρουν, θα μπουν δε θα μπουν, με ή χωρις αστυνομια ή παε, κανονικα ή με ντου, ειπαν ολοι, αλλα για καταληψη στις ταρατσες σημερις απο μπαοκια δεν ειπε τιποτα κανεις κι ετσι το λεω εγω και μαλιστα με πτωση απο ελικοπτερο μ' αλεξιπτωτο 8)