Αυτό που βλέπω είναι ότι πάτε στο άλλο άκρο, πιάνοντας από εξαιρέσεις για να γενικεύσετε σύμφωνα με τα πιστεύω σας. Εϊμαι σίγουρος ότι έχετε τσουβαλιάσει όλη την αστυνομία. Τέτοιες νοοτροπίες οδηγούν φυσικά σε αυτό που είδαμε στη Ν. Σμύρνη.
Και τέτοιες νοοτροπίες φυσικά με βαφτίζουν φασίστα ή οτιδήποτε άλλο γιατί δείχνω μια (πιο) πιθανή διαφορετική σκοπιά.
Εγώ λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Και θα επαναλάβω συγκεκριμένα:
Βίντεο με χαστούκι αστυνομικού: Είπα κακώς τη χαστούκισε αλλά και ότι έπρεπε να τη συλλάβουν επειδή πρώτη χτύπησε αστυνομικό. Γιατί κάνετε ότι δεν το βλέπετε;
Βίντεο με νεαρό που ξυλοκοπήθηκε: Είπα κακώς ξυλοκοπήθηκε αλλά γιατί δεν βλέπετε ότι αντιστεκόταν κατά τη σύλληψη;
Βίντεο με ΔΙΑΣ να λέει 'πάμε να τους σκοτώσουμε': είπα κακώς το είπε, αλλά επεσήμανα ότι έχει το ίδιο ήθος με το βίντεο που λέει ο όχλος 'γαμήστε τους'. Τσιμουδιά όμως γι' αυτό από εσάς.
Βίντεο με λιντσάρισμα: α λείπει αυτό το βίντεο. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ (τουλάχιστον από εσάς που τα βάλατε μαζί μου). Μόνο ο arispas κράτησε τα προσχήματα και αναφέρθηκε σε αυτό (αλλά δεν είδα να πατάτε το 'συμφωνώ'). Απεναντίας, ως έναν τρόπο 'δικαιολόγησης' της απόπειρας ανθρωποκτονίας ανεβάσατε βίντεο για να δείξετε εμμέσως πλην σαφώς ότι καλά του έκαναν. Λες και ο φόβος που νοιώθει η γυναίκα και το λέει στον Γρηγόρη οφείλεται στους αστυνομικούς και όχι στα δεκάδες εγκληματικά στοιχεία που εισχωρήσανε σε ειρηνική (υποτίθεται) διαδήλωση. Τα τύμπανά μου κοντεύουν να σπάσουν από την ησυχία και μούγκα που επικρατεί στο φόρουμ χωρίς να σχολιάσετε την απόπειρα δολοφονίας όπως τα υπόλοιπα. Άρα όταν μου λες "όλο το φόρουμ υποστηρίζει τα ίδια κι εσύ είσαι μόνος σου από την άλλη", αυτό είναι άκρως ανησυχητικό και δεν το βλέπετε, οπότε δεν θα πάρω ευχαριστώ.
Και μετά νομίζετε ότι είστε αμερόληπτοι;;; ΛΟΛ!!!
Άλλα βίντεο που δείχνουν υπέρμετρη βία, όπως:
- αυτό που τράβηξε όπλο ο αστυνομικός πάνω στη μηχανή, θα συμφωνήσω. Πρέπει να λογοδοτήσει που τράβηξε πιστόλι γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες της αστυνομίας όταν βγάζεις το πιστόλι από τη θήκη του.
- αυτό που χτυπάει κάποιον με τη μηχανή οι του ΔΙΑΣ και θυμώνουν που δεν τον έπιασαν, για εμένα δεν λέει κάτι γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;
- βίντεο που χτυπάνε αυτοκίνητα: κακώς το έκαναν.
Ικαρία: ο δε Λαμίας, ενώ είπα ότι ήταν προκλητικό, όμως δεν μπορώ με σιγουριά να πω ότι ήταν παράνομο καθώς ήταν μέσα στα πλαίσια εργασίας. Δεν μπορείς να μου πεις Λαμία ότι "ΤΕΛΕΙΩΣΕ ότι είχε να κάνει". Και μάλιστα κατά τη διάρκεια του φαγητού θεωρείς ότι δεν μιλούσε για δουλειές;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ;
Μιλάτε με τόση σιγουριά για πράγματα που μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε, και μου τη δίνει τόσο αυτή η σιγουριά ώστε να επισημαίνω και εγώ την άλλη σκοπιά. Εσείς εν μέσω μάλλον φανατισμού εκλαμβάνετε ότι ο μύθος δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά καλύτερα να κοιτάξετε τον καθρέφτη πρώτα.
Υ.Γ. @pastakis. Αφού θες να παίξουμε με τις λέξεις, όντως δεν λέει ότι πρέπει να πάρεις άδεια αλλά ότι η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τη διαδήλωση κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (που ίσχυαν στη Νέα Σμύρνη). Όχι κόκο, αυγό δηλαδή.