Αποστολέας Θέμα: Αστυ(α)νομία...  (Αναγνώστηκε 30033 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αστυ(α)νομία...
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 18:15 »
«Πλαστικές μπάλες» οι πλαστικές σφαίρες ομολογεί η αστυνομία – Το «λιγότερο φονικό» όπλο της ΕΛΑΣ
Χρειάστηκε να μεσολαβήσει σχεδόν μία ημέρα και η δημοσιοποίηση των επίσημων ιατρικών γνωματεύσεων των νοσοκομείων ΕΛΠΙΣ και Ερυθρού Σταυρού που διαπιστώνουν «τραυματισμό μετά από πυροβολισμό με πλαστική σφαίρα» στο στήθος μίας γυναίκας κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, για να παραδεχτεί εσπευσμένα η αστυνομία πως, μεταξύ άλλων, εκτόξευσε «μικρές πλαστικές μπάλες», επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και διαψεύδοντας ουσιαστικά τις επίσημες ανακοινώσεις και τα όσα υποστηρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Δύναμη όπως μιας γροθιάς» υποστηρίζει η αστυνομία πως έχει το όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ οι προδιαγραφές του καταγράφουν ταχύτητα 112 μέτρων το δευτερόλεπτο!

Σύμφωνα με τις επίσημες ιατρικές γνωματεύσεις των νοσοκομείων που επικαλείται ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κατά την επιχείρηση των ΜΑΤ στο Κουκάκι ασκήθηκε παράνομη βία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών μελών της οικογένειας Ινδαρέ, και μάλιστα εντός της ιδιοκτησίας τους. Ακόμη, τουλάχιστον μία γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής με πλαστική σφαίρα.

«Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοίδη είναι μνημειώδης ως προς το θράσος της και τα ψέματά της πως δήθεν «δεν ασκήθηκε αστυνομική βία κατά την επιχείρηση των ΜΑΤ». Όσα παράνομα κι αντισυνταγματικά έγιναν εντός της ιδιοκτησίας Ινδαρέ, ήταν αναπόσπαστο μέρος της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση της κατάληψης του όμορου κτιρίου κι εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τους ψεύτες και όσους τους στηρίζουν» ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θεμελειωδών άρθρων του Συντάγματος.

Λίγη ώρα αργότερα, το αρχηγείο της αστυνομίας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία απαντά στις καταγγελίες, υποστηρίζοντας αρχικά πως «είναι απολύτως ψευδές πως η συλληφθείσα χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα», για να αποκαλύψει μερικές αράδες παρακάτω πως «σε επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται σε χώρους, όπου είναι επικίνδυνη η χρήση χημικών, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις ειδικές δυνάμεις, που διαθέτουν ανάλογη εκπαίδευση, συσκευές τύπου Manuhrin , οι οποίες εκτοξεύουν μικρές ελαστικές μπάλες (περίπου μεγέθους πινγκ πονγκ), με βεληνεκές περίπου (15) μέτρα και δύναμη μικρότερη από μιας γροθιάς».

Μάλιστα, η αστυνομία υποστηρίζει πως δεν χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες, «λόγω της επικινδυνότητάς τους». Άλλωστε, οι εικόνες από την Χιλή τις προηγούμενες εβδομάδες επιβεβαιώνουν την επικινδυνότητα των πλαστικών σφαιρών, χωρίς όμως να είναι διακριτή η διαφορά από την εκτόξευση πλαστικών μπαλών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στην επιχείρηση της οδού Παναιτωλίου, της μίας εκ των τριών καταλήψεων τις οποίες εκκένωσε η αστυνομία, «έγινε περιορισμένη χρήση του εξοπλισμού αυτού», υποστηρίζοντας πως αυτό συνέβη «λόγω της σφοδρής επίθεσης που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, με ρίψη πετρών, τούβλων, μεταλλικών κλπ αντικειμένων, από τις οποίες τραυματίστηκε ένας αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ακόμα πως για τα συμβάντα των χθεσινών καταλήψεων έχει ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο της οποίας διερευνώνται όλες οι μαρτυρίες.

Από το 2013 στα χέρια της ΕΛΑΣ

Στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, πίσω στο μακρινό 2013 και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έκανε την πρώτη του εμφάνιση το όπλο Manuhrin MR-35 Punch Gun στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας, ενώ προηγουμένως ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, είχε αρνηθεί την κατοχή του. Ωστόσο, ήδη νωρίτερα είχαν γίνει καταγγελίες για τη χρήση πλαστικών σφαιρών στον ΧΥΤΑ της Κερατέας και στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής κατά της εξόρυξης χρυσού και των μεταλλείων στον τόπο τους. Μάλιστα, πρώτος ο φωτογράφος της Ελευθεροτυπίας, Σπύρος Τσακίρης, είχε φωτογραφήσει χρησιμοποιημένες τέτοιες σφαίρες από καουτσούκ στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια πανελλαδικής απεργίας τον Φεβρουάριο του 2012.

Όπως ανέφερε τότε το Βήμα, η ΕΛΑΣ αγόρασε 130 τέτοια όπλα, η παραγωγή των οποίων ξεκίνησε το 1990 στη Γαλλία, κοστίζει 800 ευρώ έκαστο και εκτοξεύει πέντε σφαιρίδια σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, με ταχύτητα περίπου 112 μέτρων το δευτερόλεπτο, δύναμη μάλλον μεγαλύτερη από αυτήν μίας γροθιάς που αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Ακόμα πιο αποκαλυπτικό για την επικινδυνότητα ακόμα και θανατηφόρων χτυπημάτων από αυτό το όπλο, είναι σχετικό δημοσίευμα του Omniatv το 2013, όπου μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται πως «έχει την σημασία του το γεγονός πως αυτά τα όπλα δεν ονομάζονται “μη φονικά” ή “non lethal”, όπως και το γεγονός πως ένας άλλος όρος που χρησιμοποιείται γι αυτά είναι το “less lethal” ή “λιγότερο φονικά” για λόγους που θα δούμε παρακάτω».

«Αυτό που το κάνει “less than lethal” ή “less lethal” είναι η μεγαλύτερη επιφάνεια της σφαίρας που την κάνει αφενός να χάνει γρηγορότερα την ταχύτητά της στον αέρα και αφετέρου να κατανέμει την ενέργειά της κατά την πρόσκρουση σε μεγαλύτερη επιφάνεια μειώνοντας τις πιθανότητες διείσδυσης στο δέρμα και βλαβών σε υποκείμενους ιστούς» αναφέρεται στο δημοσίευμα, ενώ παρακάτω εξηγείται:

«Το όπλο θεωρείται επικίνδυνο για βαριές σωματικές βλάβες ακόμα και θάνατο σε αποστάσεις κάτω των 6,5 μέτρων, αλλά είναι ανακριβές σε αποστάσεις πάνω από 7 μέτρα με απόκλιση στα 18 μέτρα μέχρι 30cm2. Ακόμα όμως και σε απόσταση μεγαλύτερη από την «ασφαλή» των 7 μέτρων η σφαίρα που εκτοξεύει διατηρεί αρκετή ενέργεια ώστε χτύπημα στο κεφάλι ή άλλα ευαίσθητα σημεία του σώματος (θώρακας, ήπαρ) μπορεί να προκαλέσει από βαριές σωματικές βλάβες, μέχρι και τον θάνατο» υπογραμμίζεται ακόμα.
thepressproject.gr

Δεν υπήρξε καμία βία.Τώρα κάτι σφαίρες έπεσαν.Εισαγγελέας δεν υπήρχε αλλά υπήρχε.Εξουσία είμαστε,ότι γουστάρουμε κάνουμε και ότι γουστάρουμε λέμε.Έχουμε και τα κανάλια ναούμε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 20:13 »
Άσε το whataboutism φον7, προφανώς θα υπάρχουν περιπτώσεις που να ισχύουν οι καταγγελίες αλλά εδώ μιλάμε για το Κουκάκι.
Βάλε λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει στην περίπτωση για το Κουκάκι:
Βρίσκονται αστυνομικοί στην ταράτσα πριν έρθει ο εισαγγελέας και έχουν συλλάβοι τους γιους (και τον πατέρα).
Πώς υπήρχαν αυτοί εκεί αφού δεν επετράπει η είσοδος; Απάντηση: Πήδηξαν από το διπλανό κτίριο.
Γιατί πήδηξαν από το διπλανό κτίριο λοιπόν και για ποιο λόγο 'λιάζονταν' οι γιοι στην ταράτσα του κτιρίου;
Επιπλέον οι γιοι είχαν και σημάδια από μπογιές που πετάχτηκαν στους αστυνομικούς από τους καταληψίες.
Όταν λοιπόν η γάτα κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια λοιπόν μη μας λες ότι ήταν σκύλος.
 :stop:

Υ.Γ. όσο για τις πλαστικές σφαίρες κλπ, δες λίγο τι είχαν φτιάξει οι καταληψίες (καδρόνια με καρφιά κλπ) και τι τους πετούσαν και πόσοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Για μάθε τα πρώτα. Και μετά αναλογίσου σε πόσες χώρες θα χρησιμοποιούσαν πραγματικές σφαίρες.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Δεκ 2019 20:17 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 20:23 »
Έλα μύθε κατάντια....Συνέχισε τον κατήφορο.Πάρε και τις ανακοινώσεις του χουντοχοίδη να μας τις μοστράρεις.
Ευτυχώς ο Ινδαρές είναι γνωστός γιατί πάλι θα τα κουκούλωναν όλα.Ψέματα υπουργείου,μπάτσων και ΜΜΕ.
Μπορεί και η γάτα να δέχτηκε την αστυνομική «φροντίδα» και να αναγκάστηκε να κάνει νιάου νιάου.

Παράθεση
ταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…

Γιά σένα που νομίζεις..
ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..
ότι επειδή ακόμη δε χρειάστηκε να πας στο νοσοκομείο
και να σε διώξουν
γιατί δεν έχεις λεφτά..
Οτι επειδή ακόμη έχεις ένα πιάτο φαί, δε θα στο πάρουν
Οτι ακόμη δε σου πήραν το σπίτι του πατέρα σου
για χρέη στο Δημόσιο, θα τη γλυτώσεις
Οτι επειδή το παιδί σου ακόμη είναι στο σχολείο, θα συνεχίσει..
Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 20:24 »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 21:05 »
Δεν εχεις ιδεα ρε Μυθο.....

Απλα δεν εχεις ιδεα ρε Μυθο

Σταματα να λες ανοησιες και να εισαι πιστο φερεφωνο των καλπικων νεορουφεντολογικκων μακεδονομαχων.......

Ημουνα Εξαρχεια στις αρχες οταν αρχισε καταστολη,ε λοιπον δεν εχετε ιδεα το τι κανουνε οι μπασκινες
Και στο λεω με πασι ειλικρινια
Για αυτο παρακλολουθα καλυτερα σκαι να σου γεμιζουνε το κεφαλι προπαγανδα και μην μας τρελαινεις
Φαε αμασητο το Μακεδονικο
Φαε αμασητο τα επιδοματα
Φαε αμασητο τα δωρα τα χριστουγενννων
Φαε αμασητο την μειωση των πλεονασματα
Φαε αμασητο την αξιοκρατια και τους γαλαζιους διορισμους
Φαε το μεταναστευτικο
Φαε
Φαε
Φαε

Αλλα μην μας τρελανεις ταεβλεπα με τα ιδια μου τα ματια,σε περιοχη που ουτε καν εχεις πατησει στην ζωουλα σου

Εχεις παει σε αυτοαναρχονομο στεκι?
Οχι μην μου απαντησεις
Γιατι ειμαι σιγουρος

Αρα μην κανεις εικασιες και προπαγανδα

Και μην ξεχνας ιστορικα οι φιλοι οι μπατσοι σκοτωσανε 3 παιδακια απο το 86 μεχρι τωρα
Καλτεζας,Σερβος,και Γρηγοροπουλος

Για αυτο ασε τις επικινδυνολογιες περι αναρχικων

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Δεκ 2019 21:10 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 21:19 »
Αποδεικνύετε λοιπόν ότι δεν ξέρετε τι έγινε στο Κουκάκι και απλά δεν θέλετε να δεχθείτε την εξήγηση της αστυνομίας. Ενστερνίζεστε θεωρία συνωμοσίας για άλλη μια φορά, ότι δηλαδή οι γιοι είναι αθώοι, και οι μπάτσοι πήδηξαν στην ταράτσα όπου λιάζονταν και τους συνέλαβαν. Επίσης τους έριξαν και λίγη από τη μπογιά που τους πέταγαν οι καταληψίες για να τους ενοχοποιήσουν.
Επιπλέον, μιλάτε για άλλες περιπτώσεις που ούτε καν ακουμπήσαμε στο τόπικ και γενικά ακολουθείτε τη γραμμή 'άλλα λόγια ρε παιδιά' όταν συζητάμε για το Κουκάκι. Και στο τέλος σε 2-3 χρόνια θα την αναφέρετε και αυτή ως περίπτωση "αστυ(α)νομίας".

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 21:31 »
Και ξερεις εσυ τι εγινε στο Κουκακι εεεεεε απο τα 500 χλμ μακρια?

Λοιπον χωρις λογο και αιτια αρχες οκτωμβριου στις αρχες καταστολης σας με πολλες διμμοιριες,κανανε ντου σε συναυλια του Πουλικακου στην πλατεια των Εξαρχιων  χωρις λογο και αιτια

Και χτυπαγανε κοσμο στο ψαχνο,ειδα μπροστα στα ματια μου να χτυπανε παιδι αμεα,ειδα μπροστα στα ματια μου να καινε βιβιλια,ειδα απλους ηλικιωμενους ανθρωπους που δεν ειναι αναρχικοι να εχουνε οργιστει με την βια των μπατσων

Και αυτα ηταν μονο στην πρωτη εβδομαδα

Λοιπον η καραμελα,γιατι η μονη καραμελα που εχετε ειναι το κρατος ανομιας των Εξαρχειων,θα τελειωσει μεσα στον χρονο,μιας και με αυτο εχετε μεινει μενουμε οχι Ευρωπη αλλα ΧΙΛΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

Γιατι ηδη σε Μακεδονικο,Μεταναστετικο,επιδοματα,δωρα,πλεονασματα ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ

Αλλα
Κατι καραβακια νουρ1.κατι παιδεραστες,καπποιους κλεφτες και απατεωνες στο Νοβαρτις ΓΙΑ ΕΣΑΣ δεν ανηκουνε στην λεξη ΑΝΟΜΙΑ

Γιατι κανει ΤΣΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 21:33 »
Ευτυχώς ξέρεις εσύ μύθε και μας ενημερώνεις.Το ότι η ενημέρωση υπουργείου και μπάτσων αλλάζει μέσα στην ημέρα για το ίδιο γεγονός αλλά ο μύθος ζει το όνειρο του μέσα στην κανονικότητα του.Την μια λένε δεν ασκήθηκε βία και την επόμενη έχουμε τραυματισμό της οικογένειας Ινδαρέ μέσα στο σπίτι της.Την μια μπουκάρουν έτσι και λένε ότι μετά ήρθε ο εισαγγελέας και μετά λένε ότι από την αρχή υπήρχε εισαγγελέας.Την μια μέρα λένε δεν ασκήθηκε αστυνομική βία και την επόμενη αφού βγήκαν τα πορίσματα νοσοκομείων άρχισαν να μιλάνε για πλαστικές μπάλες και να εξηγούν ότι δεν είναι τίποτα τρομερό.

Α ναι σε αυτό το νήμα είδαμε τα ψέματα του ίδιου κράτους για τον συνήγορο του πολίτη και την απάντηση για το θέμα.

Σε παλιότερο θέμα ο άλλος τραυματίστηκε μόνος του και τελικά πήρε αποζημίωση 450 χιλιάρικα.

Πόσο πιο χαμηλά;Αυτά μέσα σε 6 μήνες.Σίγουρα μπορείτε και χειρότερα.Θα τα δούμε και εδώ πως θα δικαιολογηθούν τα χειρότερα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 21:54 »
Στον βροντο μιλαμε φον,μα ειμαι σιγουρος.....

Με εμαθες τοσα χρονια,ειμαι λιγο πιο αμεσος στην γραφη μου ;)

Ο δεξιος δεν θα αλλαξει ποτε του,Χιλλια ΔΝΤ να του προκαλεσει εκει θα ψηφισει το ιδιο κομμα της δεξιας για να μην βγει καποιο αριστεροστροφο κομμα

Αλλα δεν φταινε αυτοι,αλλα φταινε τα αριστεροστροφα κομματα που πανε με τον σταυρο στο χερι σαν μαλακες,γιατι αν το σκεφτεις τους χρειαζεται μια αριστερη πολιτικη με πραξεις και οχι με λογια εφοσον το πανε εκδικητικα για μια τετραετια γιατι ο Συριζα εδω που τα λεμε ηταν πολυ λαιτ

Για να δεις μετα εφοπλισταδες,επιχειρηματιες ,καναλαρχες και διεφθαρμενοι δικαστικοι αν κουνιουνται και να κανουνε το πανυγηρακι τους
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Δεκ 2019 21:59 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 22:22 »
Μια συντηρητική κοινωνία όπως η ελληνική έκανε βήματα προς τα πίσω με τους νάζουλες.Η ΝΔ συνεχίζει το έργο.Ντύθηκαν μακεδονομάχοι.Μετά έπαιξαν το μεταναστευτικό.Τώρα παίζουν το νόμος και τάξη.Η αποτυχία τους είναι δεδομένη.Το απέδειξαν ήδη.Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως.
Μπορούν να κάνουν και χειρότερα.Να αθωώσουν τους ναζί και να καταφέρουν να τους φέρουν στην εξουσία.Για αυτό όντως είναι ικανοί.Άλλωστε ήδη μεγάλο μέρος της βάσης είναι ακροδεξιό.Για αυτό υπάρχουν Βορίδηδες,μπουμπούκοι κτλ.Ακόμα και λάιτ δεξιοί καταντάνε ακροδεξιοί.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 22:36 »
Ρε αγιουτε που χαθηκες τοσο καιρο?
Ολα καλα?

Εγω θα παραβλεψω το γεγονος οτι πηγαινετε και γραφεστε στις νεολαιες των κομματων, χωριζεστε σε αριστερους και δεξιους και θελετε να ανηκετε σε καποια παραταξη σωνει και καλα
Το οποιο το θεωρω λαθος εντελως στη βαση του

Παρεα με ατομα απο διαφορετικες παραταξεις κανετε ή ειναι αδυνατο να συμβει?
Κατι σωστο βλεπει ο ενας στα πιστευω του αλλου ή μονο τα δικα σας ειναι τα σωστα?
Το οτι ανηκετε εσεις σε καποιο χωρο(αριστερα ή δεξια) σημαινει οτι οποιος εχει αντιθετη αποψη αυτοματα ανηκει στον απεναντι χωρο?
Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μην ανηκει καποιος πουθενα?

Και τελικα τι ειναι πιο δυνατο?
Το να εισαι δεξιος ή αριστερος?
Η το να εισαι αντιδεξιος ή αντιαριστερος?
Γιατι θυμαμαι απο πιτσιρικι να λενε οτι ο κομμουνισμος ειναι επικινδυνος και οτι ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια
Ποσος κοσμακης εχει ψηφισει με αυτο το κριτηριο δεν λεγετα

Και ναι ειναι αληθεια οτι η δεξια κυβερνηση που εχουμε δεν μπορει να πετυχει κατι
Οπως δεν πετυχε και η αριστερη που ειχαμε πριν
Και ευτυχως που κυβερνησε και η αριστερα(με ψηφους πρωην πασοκ) γιατι θα πεθαιναμε με τον καημο τι χασαμε
Οποτε γιατι κοροιδευομαστε μεταξυ μας?
Εντολες εκτελουν ολοι τους και την πληρωνουμε εμεις που φανατιζομαστε για την παρτη τους
Ποσο μυαλο θελει για να το καταλαβει καποιος?

Μακαρι να κυβερνησει και το κκε καποια στιγμη να παρουμε και απο εκει τη γλυκα
Πολυ βολικο γι αυτους να ειναι μονιμως στο 6-8% χωρις να παιρνουν αποφασεις για τιποτα
Ο τσιπρας ξεφτυλιστηκε μεν, αλλα τουλαχιστον κυβερνησε

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 19 Δεκ 2019 23:00 »
Το ΚΚΕ,σου λέει να αποφασίσεις εσύ born...
 "Υστερα έρχονται και σου λένε «τα χρόνια έφυγαν», αλλά εγώ θέλω να μου απαριθμήσετε κι εκείνα που έφυγαν μαζί με τα χρόνια - αυτό ποιός θα τ' αντέξει;;"

(Τάσος Λειβαδίτης)       
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 00:56 »
Ευτυχώς φόντα υπάρχεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου που πιάνονται από άσχετα πράγματα όπως τις πλαστικές σφαίρες κλπ που δεν εξηγούν γιατί οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην ταράτσα ενώ δεν είχαν μπει από το σπίτι και πώς οι γιοι ήταν εκείνη τη στιγμή στην ταράτσα με τη μπογιά στο παντελόνι... Ευτυχώς. Γιατί θα ήταν βαρετή η ζωή αλλιώς...
Ναι, δεν ήμουν εκεί, ούτε κι εσείς, αλλά με τα στοιχεία που προέκυψαν και λίγο μυαλουδάκι, μπορεί κανείς να καταλάβει τι έγινε.
Φυσικά και η αστυνομία θα πει ότι δεν εξασκήθηκε βία. Έχουν φοβηθεί μήπως ξεσηκωθούν οι διάφοροι φόντες και ΜΜΕ που δεν βλέπουν ότι το πιο πιθανό είναι ότι οι γιοι ήταν μέσα στους καταληψίες και τους κυνήγησαν μέχρι την ταράτσα τους..... καταληψίες, που τραυμάτισαν συναδέλφους τους, με πέτρες, πυροσβεστήρες, δολοφονικά κατασκευάσματα και παγίδες. Αν κατόρθωναν και σκότωναν κάποιον αστυνομικό φαντάζομαι θα χαιρόσασταν και θα λέγατε και μπράβο.

Υ.Γ. άκουσα μόλις και το βίντεο/ανακοίνωση. Λέει ότι δεν εξασκήθηκε βία στα ήδη δεσμευμένα άτομα. Δεν είπαν ότι δεν εξασκήθηκε βία γενικότερα... Να είμαστε ακριβολόγοι παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 09:01 »
Μύθε, μη περιμένεις απάντηση σε αυτά πους λες.
Απαντάνε ότι ότι θέλουν, πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα ή δεν απαντάνε καθόλου:

- Έχω ρωτήσει για την παγκοσμιοποίηση να μου πούνε τη γνώμη τους....τίποτε....ακόμη περιμένω...
- Ανέφερα για φάκελο στην ασφάλεια και ο άλλος μου έλεγε για ξερονήσια και αθώους νοικοκυραίους και τις διευκρινήσεις που ζήτησα περί αυτού, πάλι τις περιμένω....
- Ήρθε και ο αγιούτος μετά από πολύμηνη απουσία και λέει ότι οι κακοί μπάτσοι σκότωσαν 3 παιδάκια.
Τσουβαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους επειδή βρέθηκαν 3 μαλάκες.....

Αναρχικοί - αντιεξουσιαστές και λοιπές αριστερές δυνάμεις είναι οι καλοί, θα πρέπει να τους κάνουμε και εικόνισμα....
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου στη μαρφίν τι έγινε; Αλλά άσε ξέρω την απάντηση. Θα πουν πάλι ότι οι κακοί μπάτσοι μεταμφιέστηκαν και σκότωσαν τους ανθρώπους...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 09:07 »

- Έχω ρωτήσει για την παγκοσμιοποίηση να μου πούνε τη γνώμη τους....τίποτε....ακόμη περιμένω...
- Ανέφερα για φάκελο στην ασφάλεια και ο άλλος μου έλεγε για ξερονήσια και αθώους νοικοκυραίους και τις διευκρινήσεις που ζήτησα περί αυτού, πάλι τις περιμένω....
- Ήρθε και ο αγιούτος μετά από πολύμηνη απουσία και λέει ότι οι κακοί μπάτσοι σκότωσαν 3 παιδάκια.

Αναρχικοί - αντιεξουσιαστές και λοιπές αριστερές δυνάμεις είναι οι καλοί, θα πρέπει να τους κάνουμε και εικόνισμα....
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου στη μαρφίν τι έγινε; Αλλά άσε ξέρω την απάντηση. Θα πουν πάλι ότι οι κακοί μπάτσοι μεταμφιέστηκαν και σκότωσαν τους ανθρώπους...

Εσύ ενώ δεν συμμετείχε ποτέ σχεδόν σε πολιτικές συζητήσεις, τι άλλαξε και συμμετέχεις από τότε που έγινε η ΝΔ κυβέρνηση;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 09:26 »
Είμαι ΝΔ... :P :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 09:31 »
Όντως δε συμμετείχα, αλλά βαρέθηκα οι αριστεροί να γράφουν τις απόψεις τους χωρίς ανταπάντηση.
Αν σε πειράζει, μη αριστεροί να γράφουν τις απόψεις τους να μου το πεις.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 09:56 »
Όντως δε συμμετείχα, αλλά βαρέθηκα οι αριστεροί να γράφουν τις απόψεις τους χωρίς ανταπάντηση.
Αν σε πειράζει, μη αριστεροί να γράφουν τις απόψεις τους να μου το πεις.

Γράψε ότι θες. Ούτως ή άλλως έχω αποστασιοποιηθεί.

Όσο και να γράφετε έχετε διαφορετική γνώμη, δεν πρόκειται να τα συμφωνείστε.

Αλλά καλά κάνετε και ανταλάσετε απόψεις.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 11:57 »
Σ΄αυτό έχεις δίκιο. Ο καθένας γράφει αυτά που θέλει και επιμένει στις απόψεις του. Δεν περιμένω να συμφωνήσουμε ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 13:32 »
Οτι λέει ο Born πιο πάνω να διαβάσετε, όλοι.

Δεν έχετε καταλάβει κάτι.. Το χρήμα μετράει..

Οι ιδεολογίες είναι για να μαλώνει ο κοσμάκης μεταξύ του, και οι υπόλοιποι να κάνουν τις δουλειές τους!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 16:19 »
Πείτε το βρε παιδιά ότι οι ιδεολογίες είναι γι' αυτή τη δουλειά, να μην χολοσκάμε τζάμπα.
Τι κι αν κάποιες απ' αυτές έχουν ζυμωθεί παράλληλα με την ανάπτυξη της πολιτικής επιστήμης και της φιλοσοφίας, τι κι αν για κάποιες απ' αυτές έχει θυσιαστεί κόσμος και κοσμάκης, τι κι αν η ιστορία του ανθρώπου είναι ιστορία διαπάλης κοινωνικοοικονομικών συστημάτων;
Δεν είχαμε καταλάβει κάτι.
Οπότε ας μη μαλώνουμε, ας αποδεχτούμε την ανισοκατανομή του πλούτου και τη μοίρα του φτωχού ως θεϊκό θέσφατο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 17:43 »

Απαντήσεις έχουν δοθεί και με το παραπάνω.Δεν θα καθόμαστε να λέμε τα ίδια.

Η παγκοσμιοποίηση που ακριβώς κολλάει με το θέμα;Απλά το πετάμε σε κάθε θέμα;Πλέον οι αποστάσεις έχουν μηδενιστεί.Για αυτό έχουμε γίνει ένα παγκόσμιο χωριό.Όταν ξεφύγουμε από τα όρια του πλανήτη,τότε τα σύνορα δεν θα έχουν καμιά αξία.Α ναι και ιστορικά πάντα παγκοσμιοποίηση είχαμε.Ο κόσμος έρχεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους.Γίνεται από τα πανάρχαια χρόνια.

Επειδή είχε φάκελο στην ασφάλεια ήθελε να την ξεβρακώσει στην μέση του δρόμου.Με τόση αστυανομία μάλλον όλοι έχουμε φάκελο στην ασφάλεια.

Α μόνο 3 μαλάκες βρέθηκαν.Είναι όλοι τρελοί.Δεν συμβαίνει τίποτα.Μπορεί οι δεξιοί να διαβάζουν τώρα και να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους.

Μεταμφιεσμένοι μπάτσοι που αστοχούν επίτηδες ήταν.

ΥΓ1:Καλά τον Κούλη τον πιστεύετε ότι και να σας πει.Επίσης μην αμφισβητήσετε ξανά τον Χβ.Γιατί ο πρόεδρος λέει μόνο αλήθειες.

ΥΓ2:Νοικοκυραίοι κλείστε τα αυτιά σας.Δεν είναι για εσάς αυτά.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 18:04 »
lol! Ο Φουρνατζόπουλος, το παιδάκι, επιδόθηκε σε παραλήρημα κίτρινης δημοσιογραφίας. Και όχι μόνον αυτό... φαίνεται πόσο ασόβαρος δημοσιογραφίσκος είναι όταν χρησιμοποιεί απαξιωτικά εκφράσεις τύπου 'Χρυσοχοίδηδες', ' χουντικό εσσάνς'  για τον Γεωργιάδη, και μόνο που δεν έσκασε στα γέλια όταν μίλαγε για τις δολοφονικές παγίδες. Αν θες να ακούς τέτοιες ειδήσεις, αγόραζε και το Εσπρέσσο και τέτοιες φυλλάδες για να σχηματίσεις άποψη.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 18:06 »
Σιγά σιγά τη θέση της χρυσής αυγής, παίρνει η αστυνομία..ετσι κ αλλιώς κοινός παρονομαστής είναι το κράτος.... κ λίγο Μπογιοπουλος,για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους... https://www.imerodromos.gr/o-n-mpogiopoylos-katarriptei-ta-pseydi-kyvernisis-astynomias/

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 20 Δεκ 2019 18:18 »
lol! Ο Φουρνατζόπουλος, το παιδάκι, επιδόθηκε σε παραλήρημα κίτρινης δημοσιογραφίας. Και όχι μόνον αυτό... φαίνεται πόσο ασόβαρος δημοσιογραφίσκος είναι όταν χρησιμοποιεί απαξιωτικά εκφράσεις τύπου 'Χρυσοχοίδηδες', ' χουντικό εσσάνς'  για τον Γεωργιάδη, και μόνο που δεν έσκασε στα γέλια όταν μίλαγε για τις δολοφονικές παγίδες. Αν θες να ακούς τέτοιες ειδήσεις, αγόραζε και το Εσπρέσσο και τέτοιες φυλλάδες για να σχηματίσεις άποψη.

Στο είπα δεν είναι για σένα.Εσύ μόνο ΣΚΑΙ.