Αποστολέας Θέμα: Αστυ(α)νομία...  (Αναγνώστηκε 29993 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αστυ(α)νομία...
« Απάντηση #300 στις: Τετ 18 Νοέ 2020 22:06 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 15:50 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 16:49 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 19:51 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Πεμ 10 Δεκ 2020 17:10 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Παρ 11 Δεκ 2020 17:11 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 15:43 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Σαβ 16 Ιαν 2021 13:16 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Πεμ 11 Φεβ 2021 00:07 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Δευ 22 Φεβ 2021 20:50 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Δευ 22 Φεβ 2021 21:11 »
Τους φοιτητές με τα ΜΑΤ και τους παιδεραστές με το σεις και με το σας
Δίποδα καθάρματα
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Φεβ 2021 21:16 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Δευ 22 Φεβ 2021 22:54 »
Τους φοιτητές με τα ΜΑΤ και τους παιδεραστές με το σεις και με το σας
Δίποδα καθάρματα
Ναι βέβαια. Γιατί οι παιδεραστές έχουν γνωριμίες και φιλίες που φτάνουν πολύ ψηλά, φίλε fon.
Ενίοτε είναι και μέλη κυβέρνησης...
Και τα μπουκωμένα με εκατομμύρια βοθροκάναλα, κάνουν το ξέπλυμα όπως ακριβώς πρέπει.
Ενίοτε και με ραβασάκια...

Να σου πω, επειδή η κουβέντα είναι πολύ μεγάλη.
Και επειδή η υπόθεση με τον γνωστό Λ. φτάνει πολύ ψηλά.
Και επειδή εάν τα εγκλήματα είχαν παραγραφεί, τότε δεν θα άνοιγε μύτη. Νωπές ακόμη οι μνήμες με την υπόθεση του κολλητού στη Μολδαβία.
Και επειδή ο εγκέφαλός μου κοντεύει να εκραγεί από το αίμα που έχει συσσωρευτεί εκεί και θέλω να πω πολλά.
Και επειδή το PAS.GR το διαχειρίζεστε παιδιά που σας έχω γνωρίσει και δεν φταίτε σε τίποτα.
Ας το σταματήσουμε εδώ και ας αφήσουμε... τον χρόνο να κρίνει.
Γιατί όσον αφορά τη δικαιοσύνη, άστα βράστα...
Δεν θέλω να πω άλλα, δεν θέλω να εκφραστώ όπως νιώθω.
Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, ρε λέμε...  >:(

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 19:52 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 20:18 »
Οι αστυνομικοί είναι φίλοι μας...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 22:16 »
Χαλάνδρι, 6 Μάρτη 2021

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 11:31 »
https://www.imerodromos.gr/poioi-einai-megalyteroi-alites-aytoi-poy-chtypane-i-aytoi-poy-dinoyn-tis-entoles/

Μια άλλη σκοπιά που ξέρω δεν θα αρέσει σε μερικούς:

Ευκαιρία να κατηγορηθεί η κυβέρνηση από τον Ημεροδρομο όταν κάποιοι ένστολοι παρεκτρέπονται... (και το ΑΝ παρεκτρέπονται μένει να αποδειχθεί γιατί τα βίντεο δεν είναι κατατοπιστικά όπως θα εξηγήσω παρακάτω). Άλλωστε η κατηγορία για φασισμό της κυβέρνησης είναι μια σχετικά πρόσφατη τακτική των αριστερών που είδαν τα ποσοστά τους να έχουν πέσει δραματικά στις τελευταίες εκλογές και κατοπινές δημοσκοπήσεις. Η ταύτιση της αστυνόμευσης με τον φασισμό ήταν ανέκαθεν μια πάγια τακτική της και σε παλιότερες εποχές.

Δεν κοιτάνε που τόσους μήνες κάποιοι είμαστε έγκλειστοι για το καλό της Δημόσιας Υγείας ενώ πολλοί άλλοι προσπαθούν να βρουν συνέχεια παραθυράκια με τα SMS για να κάνουν δήθεν γυμναστική ή να πάνε δήθεν στον γιατρό ή δήθεν να ψωνίσουν.  Ένας από τους λόγους που δεν υποχωρούν τα κρούσματα και οι θάνατοι είναι ακριβώς αυτός με τα παραθυράκια. Αν υπήρχε 100% συμμετοχή στο lockdown όπως κάνανε οι Κινέζοι παλιότερα δεν θα κράταγε τόσους μήνες. Αλλά οι Κινέζοι είναι πειθαρχημένος λαός. Εμείς 'επαναστάτες'.

Τώρα αν πήγανε στην οικογένεια στο παγκάκι να κόψουν πρόστιμο (παράνομα ή όχι δεν ξέρουμε), οι άλλοι τι δουλειά έχουν να αναμειγνύονται σε υποθέσεις της Αστυνομίας και να παρακωλύουν τις επιχειρήσεις της;

Για κάθε παράνομη ενέργεια των αστυνομικών, ας γίνει μήνυση και δικαστήριο. Στο μεταξύ καλό είναι να ξέρει ο κάθε 'επαναστάτης' ότι οι αστυνομικοί είναι κι αυτοί άνθρωποι που ακούνε πολλά βρισίδια και κάλλιστα θα μπορούσαν να τον συλλάβουν για εξύβριση αρχής αλλά ως φαίνεται έχουν εντολή να μην το κάνουν.

Όσο για τον νεαρό που ξυλοκοπήθηκε, εγώ είδα ότι μόλις του είπε συλλαμβάνεσαι αυτός αντιστεκόταν και πήγαινε να το σκάσει.
Η κυρία που συνελήφθη, βλέπω είχε πανό. Άραγε είχε πάρει άδεια για τη διαδήλωση; Τι SMS έβαλε; Αν ενήργησε παράνομα, τότε καλώς την προσήγαγαν.

Το ξέρω, δεν θα αρέσει σε μερικούς 'επαναστάτες' αυτά που είπα, αλλά έτσι φαίνεται από το βίντεο. Το μόνο που μπορώ να προσάψω κάτι στον αστυνομικό είναι που είπε 'συλλαμβάνεσαι' χωρίς να πει τον λόγο (δεν ακούγεται καθαρά τι είπε πριν από αυτό όμως).
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Μάρ 2021 11:35 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 12:12 »
Τη λέξη κατάχρηση εξουσίας μάλλον δεν την έχεις ακούσει ποτέ. Και ισχύει και για αριστερούς και για δεξιούς.
Αν κάποια φορά σε σταματήσουν στο δρόμο, σε ελέγξουν και σε συλλάβουν γιατί έτσι, μπορείς να τους πεις οτι θα τους πας στο δικαστήριο. Εναλλακτικά μπορείς να τους πεις οτι είσαι δεξιος για να σε αφήσουν, είναι ποιο πιασάρικο. Ακόμα καλύτερα μπορείς να τους πεις το γνωστό, ξέρεις ποιός είμαι εγώ για να ψαρώσουν κιόλας και να σου κάνουν τεμενάδες. Τι ζούμε ρε πστ μου.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 12:29 »
my8os θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο. Ναι ακούνε βρισιδια, ναι τους προκαλούν αλλά αυτό δεν το ξέρανε πριν κάνουν αίτηση για αστυνομία; Τα ίδια δεν ακούνε και οι αθλητές; Πλακωνονται στο ξύλο; (εκτός από Διουδη). Η αυτοσυγκράτηση, η ψυχραιμια και άλλα τόσα είναι μέρος της εκπαίδευσης τους. Όπως και τα ψυχολογικά τεστ. Που όπως είδα και κάπου γραμμένο είπε κάποιος "πλέον είμαι σίγουρος ότι τους κάνουν όλα τα ψυχολογικά τεστ και οποίος βγει ότι έχει ψυχολογικά τον προσλαμβάνουν".

Στο συγκεκριμένο περιστατικό ή στο προηγούμενο με το διδάσκοντα στο ΑΠΘ που του άνοιξαν το κεφάλι "επειδή φορούσε μαύρα" και σε όλο το βίντεο πήγαιναν τη τσάντα του πέρα δώθε να του φυτέψουν κάτι μέσα, ποιος φταίει; Είναι επαγγελματικός τρόπος σύλληψης ο χθεσινός; Εκεί που μιλάει με τον άλλον χωρίς κράνος σκάει από πίσω ο μάγκας να τον αρπάξει από τη μπλούζα χωρίς να πει το λόγο. Καλά μετά βλέπουμε τις γκλοπιες στο πίσω μέρος των γονάτων και στο τέλος το τρομερό χτύπημα (για βαθμό 10!) στο πίσω μέρος του κεφαλιού

Εμείς καλά τα λέμε από δω. Αν χτύπα ξύλο ήταν οικογένεια μας όλοι αυτοί (όπως πχ το τραγικό περιστατικό με τη ζαρντινιερα) τι θα λέγαμε; Να φοβάσαι να πιάσεις συζήτηση ή να τους αντιπαρατεθείς μη σε κάνουν μαύρο στο ξύλο

Ακόμα θυμάμαι προπερσι τελευταια αγωνιστική που πέσαμε στο ματς με παοκ, ήμουν στη θύρα 9. Είχε έρθει μια διμοιρία με πράσινα από Θεσσαλονίκη κάτι κωλοπαιδαρακια χούλιγκαν και με το που άρχισαν οι δικοί μας να τα σπάνε μπουκαραν στην κερκίδα με τις κρότου λάμψης και ξύλο στον κόσμο. Στη 10 ως γνωστόν εδώ και χρόνια (προς τη μεριά των blue vayeros) πάνε ΠΑΣολεδες 40+ με μικρά παιδάκια και όπως ο κόσμος υποχωρούσε για να μη φάει ξύλο οι πόρτες ήταν κλείστες και γλυτώσαμε το ποδοπατημα γιατί συνδέεται η 10 με την 9 και ήρθαν προς τα εδώ. Αυτά τα παιδάκια θα ξαναπάνε γήπεδο; Οι άλλοι μισοί της διμοιρίας που ήταν στο ταρτάν μπροστά από την 9 γελούσαν και μας κάναν κωλοδάχτυλα. Γι αυτό χωρίζονται σε μπάτσοι και αστυνομικοί. Οι πρώτοι εύχομαι για μια φορά να βγάλουν τα κράνη, να αφήσουν τα γκλοπ και να δούμε αν θα ξανακάνουν τα ίδια. Ειδικά ξένοι μέσα στο γήπεδο μας.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 13:10 »
Τη λέξη κατάχρηση εξουσίας μάλλον δεν την έχεις ακούσει ποτέ. Και ισχύει και για αριστερούς και για δεξιούς.
Αν κάποια φορά σε σταματήσουν στο δρόμο, σε ελέγξουν και σε συλλάβουν γιατί έτσι, μπορείς να τους πεις οτι θα τους πας στο δικαστήριο. Εναλλακτικά μπορείς να τους πεις οτι είσαι δεξιος για να σε αφήσουν, είναι ποιο πιασάρικο. Ακόμα καλύτερα μπορείς να τους πεις το γνωστό, ξέρεις ποιός είμαι εγώ για να ψαρώσουν κιόλας και να σου κάνουν τεμενάδες. Τι ζούμε ρε πστ μου.

Όχι μόνο την έχω ακούσει αλλά την έχω ζήσει. Έχω προσαχθεί κι εγώ (μαζί με τη γυναίκα μου και το τότε μικρό παιδί μου) αλλά ήξερα ακριβώς πώς να φερθώ όταν έγινε η προσαγωγή. Και η ευχαρίστηση να βλέπω την έκφραση του διοικητή ('τι έκανες ρε μαλάκα;') προς τον υφιστάμενό του ήταν κάτι που το θυμόμαστε ακόμα και πάντα το 'γαμώ τον Πειραιά σας' (εκεί έγινε) είναι το οικογενειακό μας σλόγκαν καθώς αποκτά διπλή έννοια με τον γαύρο.
Πόσοι από εσάς έχετε προσαχθεί; Κανένας φαντάζομαι.
Και θα αναρρωτιέστε γιατί τότε γράφω αυτά που γράφω;
Η απάντηση είναι γιατί ξέρω ακριβώς πώς να φερθώ και γιατί φέρονται έτσι οι αστυνομικοί.
Όταν καταλάβετε ότι ο νεαρός πρόβαλε αντίσταση, τότε θα καταλάβετε γιατί έφαγε ξύλο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 13:51 »
Δλδ μας λες ότι πρέπει να προσαχθουμε για να μάθουμε. Πόσο ότι να ναι...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 14:02 »
Δλδ μας λες ότι πρέπει να προσαχθουμε για να μάθουμε. Πόσο ότι να ναι...

Ότι νάναι φίλε. Το είπα γιατί είπες ότι δεν έχω ακούσει καν για κατάχρηση εξουσίας.
Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις αντίσταση κατά της αρχής από τον νεαρό;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 15:36 »
Μάλλον εσύ πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου. Και σταμάτα να πολιτικόποιεις τα πάντα. Εκτός κι αν έγραφε ο πολίτης στο μέτωπο ότι είναι δεξιός η αριστερός. Δε συνεχίζω. Δεν υπάρχει λόγος. Δεν προκειτε να νικήσω.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 15:39 »
Μάλλον εσύ πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου. Και σταμάτα να πολιτικόποιεις τα πάντα. Εκτός κι αν έγραφε ο πολίτης στο μέτωπο ότι είναι δεξιός η αριστερός. Δε συνεχίζω. Δεν υπάρχει λόγος. Δεν προκειτε να νικήσω.

Εγώ σχολίασα το άρθρο που παρέθεσε ο Rasta. Το άρθρο πολιτικοποιεί το συμβάν. Ας μην το παρέθετε να μην το σχολίαζα!
Και ξαναρωτώ το διαταύτα: βλέπεις αντίσταση κατά της αρχής από τον νεαρό ή όχι;