Θα σου απαντήσω μόνο στην απάντηση που μου έδωσες λέει βίας στη φύση του ανθρώπου συμφωνοντας αρκετα σε αυτό με την αναπαραγωγή και το στρες από την καραντίνα
Αλλά ρε Μυθε και πριν την καραντίνα τα ίδια είχαμε. Βία παντού, ξύλο σε πεσμένους ανθρώπους, κλωτσιές, γκλοπιες, καδρονιες, σπασμένα αμάξια, μαγαζιά κλπ κλπ. Ξεχνάμε τι είχε γίνει το καλοκαίρι στη Χίο; Εισβολή πολιτών σε ξενοδοχεία και λιντσάρισμα "αστυνομικών". Χούλιγκαν κωλοπαιδα πρώην ειδικοδυναμιτες βλάκες που μπήκαν στην αστυνομία να σκαρφαλώνουν από κάγκελα και να πετάνε πέτρες σε πολίτες λίγο πριν την αποχώρησή τους από το νησί. Κυνηγητό σε πολίτες από αυτά τα κωλοπαιδαρακια με κουκούλες που δε ξέρω πως τους έκαναν αστυνομικούς. Εκπαιδευμένη στην μαντραπηδα και στο πέταγμα πετρών και το σπάσιμο αυτοκινήτων. Παντού βία. Ούτε τα ζώα έτσι. Τι να πω, ντρέπομαι για το είδος μας. Ο φασισμός και η χρήση βίας δεν έχει χρώματα, πλευρές, επαγγέλματα κλπ. Όλοι οι φασίστες (δεξιοί ή αριστεροί) και η κάθε χρήση βίας είναι κατακριτέα και εύχομαι φυλακή σε αυτούς που τα ασκούν
Δε ξέρω πως αυτή η επίθεση δεν κατέληξε σε δολοφονία (ακόμα βέβαια γιατί δε ξέρουμε τι θα γίνει με τον άνθρωπο). Πραγματικα ότι πιο σκληρό έχω δει εδώ και καιρό.
Υ.Γ όλοι αυτοί που χαλάνε τις ειρηνικές πορείες είναι οι ίδιοι που πλακωνονται για τις ομάδες τους εκεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη συν κάποιοι βάλτοι από κυβερνήσεις