Αποστολέας Θέμα: Αστυ(α)νομία...  (Αναγνώστηκε 30020 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αστυ(α)νομία...
« Απάντηση #375 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 12:15 »
Και ενώ έχουμε έξαρση κορωνοϊού, η πορεία μας μάρανε. Σε μια βδομάδα μετά από αυτό μου φαίνεται θα έχουμε δραματική αύξηση κρουσμάτων.
Άραγε είχαν άδεια για οργάνωση πορείας; Ποιοι οργάνωσαν την πορεία; Έχουν κι αυτοί ευθύνη.

Και μην τα συγχέουμε...άλλο η βία του όχλου, άλλη η βία επιβολής του νόμου (που κακώς υπερβαίνει τα όρια μερικές φορές όπως με τον πολίτη στη Ν. Σμύρνη)...αλλά που ως κρατική είναι η μόνη νόμιμη.

Μύθος φτάνει πια. Είσαι από αυτούς που σκύβουν το κεφάλι σε όλα, δεν αντιδράνε σε τίποτα και σε κάθε μορφή εξουσίας λένε Yes Sir. Μαντρωμενοι 1 χρόνο, να μην μπορεί να εκφραστεί κάνεις και όταν βγαίνεις έξω ή τώρα ξύλο ή πρόστιμο. Άρα μόνο σπίτι. Σου θυμίζει κάτι αυτό; ΧΟΥΝΤΑ λέγεται. Όταν τα παιδιά σου θα νοιώσουν την αδικία να δω τι θα λες. Η θα τα μάθεις και αυτά να μη σηκώνουν κεφάλι σε τίποτα και να πηγαίνουν με την εξουσία; Στειλανε τα παιδία πάνω τόσα βίντεο με χουλιγκανισμους και ενέργειες παρόμοιες τρομοκρατικών από τους "αστυνομικούς" κι εσύ ακόμα κλείνεις μάτια και αυτιά.

Αποσύρω το σκεπτικό μου που είχα χθες μετά από αυτά που είδα με τον τραυματία αστυνομικό και επανέρχομαι σε αυτά που έλεγα πάντα γιατί πάλι κατάφεραν να τα κάνουν πουτανα οι βλάκες με τις στολές. Βλέπω ότι δε βάζουν μυαλό με τίποτα. Ειναι ανεκπαίδευτοι αστυνομικοί αλλά πολύ καλά εκπαιδευμένοι δολοφόνοι. Σαπίζουν τον κόσμο σε ξύλο.

Για όλα αυτά φταίνε οι από πάνω πάντα. Έγιναν προσλήψεις και προκηρύξεις νέων αστυνομικων (κυρίως από ειδικές δυνάμεις) για να μειωθεί η ανεργία. Αλλιώς η ανεργία θα ήταν πάνω 5-10%. Όλοι αυτοί προφανώς και δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές αρχές ενός αστυνομικού, είναι αμόρφωτοι και απλά μπήκαν για 700 ευρώ και να ρίχνουν ξύλο. Παιδιά της φαπας. Και από την άλλη μεριάειτε παίρνουν οδηγίες να κάνουν ότι θέλουν και να σαπίζουν στο ξύλο τον κοσμακι είτε απλά κάνουν από μόνοι τους ότι θέλουν γιατί ξέρουν ότι κανείς δεν θα τους πει τίποτα.

Δε βάζουν μυαλό, δεν ελέγχονται οπότε η μόνη λύση είναι να τον ταρακουνήσει ο λαός. Μακάρι να είναι καλά ο αστυνομικός από χθες και όσοι δεχθηκαν αστυνομικοί βια. Η διάφορα είναι ότι τα σώματα ασφαλείας είναι η δουλειά τους να ανέχονται βρισιές και να κρατάνε τα προσχήματα και να είναι υπερ του πολίτη και όχι κατά αυτού  Για αυτό έχουν "εκπαιδευτεί". Ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να τα ξέρει αυτα. Αλλιώς ας μη γινόταν μπατσοι. Στο τέλος βέβαια θα καταλήξουμε με νεκρό πάλι και μυαλό δε θα βάλουμε. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι κάποτε τουλάχιστον σε μαζικές πορείες κρατούσαν αμυντική στάση τα ματ. Τώρα πια αυτά επιτίθενται. Πάντα βέβαια όταν ήταν 20 με 5 άρχιζαν το κυνηγητό. Εκπαιδευμένοι φλωροι. Αφήσανε το συνάδελφο τους να πεθάνει και το σκάσαμε με τα παπάκια. Ντροπή τους. Χεστες. Τουλάχιστον οι χούλιγκαν δεν αφήνουν πίσω τους δικούς τους
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 10 Μάρ 2021 12:20 από arispas »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 12:28 »
Για ένα πράγμα μόνο έχεις δίκιο: ένα μεγάλο κομμάτι των αστυνομικών (όχι η πλειοψηφία όμως) δεν είναι καλά εκπαιδευμένοι.

Δεν είμαι 'yes sir'. Θεωρώ όμως ότι έχω εμπειρίες που με κάνουν να βλέπω τα πράγματα με διαφορετική σκοπιά.

Λυπάμαι που πέρασες συναισθηματική φόρτιση με το γεγονός που περιέγραψες και αν σου φάνηκε ότι ο αστυνομικός ήταν φασίστας, αλλά επειδή είσαι μικρός να έχεις κατά νου τα εξής:
- δεν σε απείλησε με όπλο καθώς δεν το τράβηξε. Ήταν προετοιμασμένος με βάση την εκπαίδευση που έλαβε καθώς δεν ξέρει τι έχεις στην τσέπη σου ούτε ξέρει ποιος είσαι.
- για αυτόν είσαι ύποπτος τη στιγμή που σε σταμάτησε (δεν ξέρουμε για τι πράγμα - μπορεί να έψαχναν κάποιον άλλον από καταγγελία) που μπορεί να κουβαλάει όπλο οπότε σε ανακρίνει.

Αν ήταν ειρωνικός ή προβλητικός, τότε κακώς δεν ζήτησες τα στοιχεία του. Είναι υποχρεωμένος να σου τα δώσει (όπως κι εσύ είσαι υποχρεωμένος να έχεις ταυτότητα).

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 12:30 »
Συγγνώμη για την παρεξηγηση αλλά αυτό που δημοσίευσα δεν είναι δικό μου βίωμα. Είναι κάποιου φοιτητή και αναδημοσιεύτηκε στο φβ. Συγγνώμη και πάλι έπρεπε να το έχω γράψει. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι θα πρέπει να λυπόμαστε για το παιδί. Γίνεται εδώ στην πόλη μας. Τρομοκρατια

Και πάλι όμως χάνεις την μεγάλη εικόνα και σχολιάζεις μόνο αυτά στα οποία μπορεις να απαντήσεις. Ποια η διακιολογια για όλα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν από χθες;

Fon αν γίνεται κατέβασε το μήνυμα μου με αυτά που διηγήθηκε ο φοιτητής να το ξανανεβασω γράφοντας κάπου ότι δεν είναι δικό μου βίωμα αλλά δημοσιεύτηκε κάπου στο φβ και έφτασε σε μενα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 10 Μάρ 2021 12:36 από arispas »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 12:37 »
Συγγνώμη για την παρεξηγηση αλλά αυτό που δημοσίευσαν δεν είναι δικό μου βίωμα. Είναι κάποιου φοιτητή και αναδημοσιεύτηκε στο φβ. Συγγνώμη και πάλι έπρεπε να το έχω γράψει. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι θα πρέπει να λυπόμαστε για το παιδί. Γίνεται εδώ στην πόλη μας. Τρομοκρατια

Και πάλι όμως χάνεις την μεγάλη εικόνα και σχολιάζεις μόνο αυτά στα οποία μπορεις να απαντήσεις. Ποια η διακιολογια για όλα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν από χθες;

Τα βιντεάκια κάποια ίσως δείχνουν υπέρμετρη βία, ενώ κάποια είναι υπερβολικά, όπως απέδειξα στο βίντεο με το χαστούκι. Τα ΜΜΕ εστιάζουν στο χαστούκι και αγνοούν ότι αυτή πρώτη βάρεσε τον άλλον αστυνομικό. Γι' αυτό και είπα σχολιάζοντας το βίντεο αυτό ότι κακώς τη χαστούκισαν και κακώς δεν την συνέλαβαν.

Πες μου ποιο βίντεο θες να σχολιάσω ειδικότερα;
Αυτό που λένε πάμε να τους σκοτώσουμε; Είναι παρομοίου ήθους με τον όχλο που έλεγε γαμήστε τους ενώ ήταν κάτω αιμόφυρτος ο αστυνομικός.

Υ.Γ. παρόλο που δεν ήταν δικό σου βίωμα, διαφωνείς με τις επισημάνσεις μου;

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 12:54 »
ΠΡΟΣΟΧΗ Το παρακάτω δεν είναι δικό μου βίωμα, αλλά αναδημοσιεύτηκε στο FB και έφτασε σε μένα. Εγώ απλά το παραθέτω στο Forum. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτά.

Επίσης το περιστατικό το οποίο σχολιάζει παραπάνω ο μύθος είναι αυτό και είχε δημοσιευτεί νωριτερα. Το αναφέρω γιατι χάλασε η ροή.

------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν σκόπευα να μιλήσω δημόσια για περιστατικό που μου έτυχε χθες βράδυ, θεωρώντας ότι συμβαίνουν πολύ χειρότερα σε άλλους (και ποιος είμαι εγώ τέλος πάντων για να μυξοκλαίω για τα δικά μου), όμως έπειτα από τις συνεχείς αποποιήσεις ευθυνών από άπαντες εκ της κυβερνήσεως, αποφάσισα να γράψω 2-3 λογάκια, περισσότερο για να κατανοήσει ο κόσμος ότι δε χρειάζεται να είσαι σε διαδήλωση για να δεχτείς αστυνομική βία. Το ακόλουθο περιστατικό συνέβη χθες στα Ιωάννινα και δεν είχα ιδέα για το τι είχε προηγηθεί στη Νέα Σμύρνη.
Η ώρα 20:50, επιστρέφω σπίτι έπειτα από ατομική άθληση -κωδικός 6- με φόρμες, μασκούλα και ένα καπέλο τζόκεϋ γιατί είχε 5 βαθμούς κελσίου. Μπαίνω σε ένα στενάκι, κόντευα σπίτι. Ξάφνου, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ σε μηχανή σταματάει δίπλα μου.
-Επ, νεαρέ!
Τον ακολουθούν άλλες 3-4 μηχανές, οι οποίες με περικυκλώνουν.
Βγάζω τα ακουστικά από τα αυτιά μου για να τους μιλήσω και τα βάζω στις τσέπες μου. Ο αστυνομικός, βάζοντας εμφανώς το χέρι του πάνω στο ΟΠΛΟ του, μου ουρλιάζει με αυστηρότητα:
-Πάρε τα χέρια σου από τις τσέπες σου! Μακριά τα χέρια από τις τσέπες!
Αιφνιδιάζομαι, προφανώς, δεν γνώριζα μέχρι πρότινος ότι είναι παράνομο να βάζεις τα χέρια στις τσέπες σου. Τα απομακρύνω, αφού έχω χεστεί πάνω μου από τον φόβο. Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
-Πως λέγεσαι;
-(λέω το όνομα μου)
-Που πηγαίνεις;
-Επιστρέφω σπίτι, ήμουν για περπάτημα.
-Που μένεις;
-(λέω τη διεύθυνση μου)
-Βγάλε τη μάσκα σου να σε δω.
Τη βγάζω, με βλέπει.
-Ξαναφόρεσέ τη. Έχεις στείλει μήνυμα;
-Ναι
Και πάω να βγάλω το κινητό μου για να τους το δείξω.
Ξαναπιάνει το ΟΠΛΟ του και ουρλιάζει:
-ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!
Το σκηνικό είναι ήδη κωμικοτραγικό, αλλά επειδή με φασίστες που κρατάνε όπλο δεν είναι να παίζεις, δεν αντιδρώ.
-Προσπαθώ να σας δείξω το μήνυμα.
-Εντάξει, δείξ' το.
Του δείχνω το μήνυμα, του δίνω και ταυτότητα. Με κοιτάζει με ύφος λες και θέλει να μου επιτεθεί (καμία υπερβολή ως προς αυτό). Συνεχίζει την ανάκριση.
-"Καπνίζεις";
-Όχι.
-Με τι ασχολείσαι;
-Φοιτητής είμαι.
-Τι φοιτητής;
-Αρχιτεκτονικής.
-Αρχιτεκτονικής;
με ειρωνεύεται.
-Μάλιστα.
-Σίγουρα δεν καπνίζεις;
-Σίγουρα.
-Δηλαδή αν σε ψάξω δε θα βρω κάτι.
-Όχι.
-Φύγε.
 μου λέει με ύφος "σου κάνω χάρη που σε αφήνω να φύγεις"

Έφυγα κρατώντας με το ζόρι τα δάκρυα μου. Προσπαθώντας να δικαιολογήσω στον εαυτό μου ότι δεν ήταν κάτι. Αλλά ήταν.
Με απείλησαν έμμεσα με όπλο, με ανέκριναν, μου μιλούσαν σαν να είχα ήδη καταδικαστεί για κάτι που δεν γνώριζα.
Δεν προσπαθώ να δραματοποιήσω καμία κατάσταση. Και να συγκρατήσετε ότι το σκηνικό συνέβη σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, ούτε στα Εξάρχεια, ούτε σε κανένα μέρος που τέτοια σκηνικά είναι καθημερινά. Ούτε Αμερική είναι εδώ για να έχω να φοβάμαι και τα όπλα των αστυνομικών.

ΔΕΝ είστε ασφαλείς. ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί όλα αυτά.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 13:01 »
Συγγνώμη για την παρεξηγηση αλλά αυτό που δημοσίευσαν δεν είναι δικό μου βίωμα. Είναι κάποιου φοιτητή και αναδημοσιεύτηκε στο φβ. Συγγνώμη και πάλι έπρεπε να το έχω γράψει. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι θα πρέπει να λυπόμαστε για το παιδί. Γίνεται εδώ στην πόλη μας. Τρομοκρατια

Τα βιντεάκια κάποια ίσως δείχνουν υπέρμετρη βία, ενώ κάποια είναι υπερβολικά, όπως απέδειξα στο βίντεο με το χαστούκι. Τα ΜΜΕ εστιάζουν στο χαστούκι και αγνοούν ότι αυτή πρώτη βάρεσε τον άλλον αστυνομικό. Γι' αυτό και είπα σχολιάζοντας το βίντεο αυτό ότι κακώς τη χαστούκισαν και κακώς δεν την συνέλαβαν.

Πες μου ποιο βίντεο θες να σχολιάσω ειδικότερα;
Αυτό που λένε πάμε να τους σκοτώσουμε; Είναι παρομοίου ήθους με τον όχλο που έλεγε γαμήστε τους ενώ ήταν κάτω αιμόφυρτος ο αστυνομικός.

Υ.Γ. παρόλο που δεν ήταν δικό σου βίωμα, διαφωνείς με τις επισημάνσεις μου;

Διαφωνώ με το ότι σταματάνε και συμπεριφέρονται έτσι σε στο.α μόνο και μόνο επειδή τους φαίνονται ύποπτα. Τους σταματάνε για το ντύσιμο, τα μούσια ή την εξωτερική εμφάνιση. Σε ταξίδι από Αθήνα για Γιάννενα κατέβασαν φίλο μου από το λεωφορείο επειδή φοράει περίεργα για αυτούς ρούχα και έχει τατουάζ και σκουλαρίκια και του ψάξανε τη βαλίτσα βγάζοντας και κάνοντας μπαχαλο όλα τα πράγματα του και στο τέλος απλά λέγοντας συγγνωμη για την αναστάτωση. Καθημερινά φαινόμενα βέβαια αυτά. Όπως άνοιξαν το κεφάλι και στον διδάσκοντα του ΑΠΘ "επειδή φορούσε μαύρα".

Με το ότι θα έπρεπε να ζητήσει το παιδί τα στοιχεία του δε διαφωνώ αλλά και διαφωνώ. Ναι να τα ζητάμε αλλά τα δίνουν; Επίσης ποιος στο θέαμα ενός χεριού σε όπλο τολμάει να βγάλει άχνα. Κανείς μας δε θα ζητάτε τίποτα. Καλά έκανε το παιδί. Θα έμπλεκε περισσότερο με τους τραμπούκους και που ξέρεις τι θα τον κάνανε μέσα σε έξι σκοτεινό στενό χωρίς κανέναν να βλέπει.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 14:24 »

Παράθεση
Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό πολίτη στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ανθυπαστυνόμος για τον ξυλοδαρμό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανθυπαστυνόμος έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπά τον νεαρό με γκλοπ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής ενώ εκείνος φώναζε: «Πονάω».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, συνεχίζεται η Διοικητική Ερευνά για το περιστατικό και ειδικότερα για τους υπόλοιπους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό του πολίτη χωρίς να επέμβουν. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του ανθυπαστυνόμου που εμπλέκονται στο περιστατικό.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/nea-smyrni-diathesimotita-anthypastynomos-xylodarmo

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 14:49 »
Η διαθεσιμοτητα φανταζομαι δεν ειναι και κατι σοβαρο
Μετα απο λιγο καιρο επανερχεσαι αθορυβα και ελπιζω περισσοτερο προσεκτικος και οχι εκδικητικος

Τωρα αν νομιζεις οτι η αστυνομια ηταν αυτη που εσωσε τη χωρα οταν πηγαν ταχα μου να μπουνε στον εβρο δεν ξερω και εγω ποιοι, τοτε εχεις μεγαλη ιδεα για την αστυνομια
Να κοιμομαστε ησυχοι δηλαδη οτι αυτα τα παιδακια θα μας σωσουν απο τις ορδες των εισβολεων οταν αποφασισει ο ερντογαν να κανει ντου
Και οχι η ικανοτητα των Ελληνικων ενοπλων δυναμεων
Που αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι αλωνιζουν τα παντα οι εισβολεις στον εβρο, περνανε οποτε θελουν και οσοι θελουν καθημερινα και με οπλισμο τον τελευταιο χρονο απο τουρκιες και βουλγαριες

Η αστυνομια εχει χασει τον προσανατολισμο της επειδη δεν δρα αυτονομα, αλλα καθεται και ακουει τον καθε υπουργο και το πολιτικο συστημα
Οι αρχηγοι της θα επρεπε να βγαινουν μεσα απο τις ταξεις της αστυνομιας οχι με εντολη κυβερνησεων
Ειναι ξεφτυλα για τους αστυνομικους να μην μπορουν να βγαλουν αυτοι τον αρχηγο τους
Το αποτελεσμα ειναι να μην μπορει να προστατευσει τον πολιτη ,αλλα να τον κυνηγαει με τις λαθος εντολες που δεχεται εκ των ανω

Ετσι δημιουργουνται κομπλεξικα ατομα που βαρανε χωρις λογο τον αθωο πολιτη αντι να κυνηγανε κανεναν εγληματια
Δεν εχει καμια δουλεια η αστυνομια να πηγαινει στα γηπεδα σε ποδοσφαιρικους αγωνες
Θα επρεπε να αρνειται να συμμετεχει σε ολα αυτα, ειναι υποχρεωση των ομαδων να κανουν αυτη τη δουλεια
Και εγω αν αναγκαζομουν να κανω τετοια δουλεια ή κομπλεξικος θα γινομουν ή θα πηγαινα να παραιτηθω να ησυχασω μια για παντα απο το ρεζιλικι

Οσο για το χτεσινο μου κανει πολυ ασχημη εντυπωση που τον παρατησανε οι συναδελφοι του και τον σαπισανε στο ξυλο οι αλλοι
Βγαζεις οπλα εκει βαρας στον αερα και τον παιρνεις και φευγεις
Η πας λιγο παρακατω και με τα οπλα στα χερια επιστρεφεις για τον ιδιο λογο
Δεν ξερω αν θα κοιμομουν ποτε ξανα αν εχανε αυτος τη ζωη του και εγω τον ειχα αφησει εκει
Αλλα τετοιοι μαλακες ειναι που εχουν μαθει να το παιζουν μαγκες εκει που τους παιρνει 10 μαζι  σε 1 απροστατευτο
Οταν ειναι να παρουν καμια δυσκολη αποφαση τοτε δεν ξερουν τι να κανουν

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 16:03 »
Σε διαθεσιμότητα το ψυχάκι;Γελάει ο κόσμος.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 17:14 »
Το δελτίο τύπου έβγαλε λαβράκι. Συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω φιλαράκια αλλά ο τύπος ο μαμάω στην Νεα Σμύρνη δεν ήταν από τα παιδάκια που προσέλαβε ο ηλίθιος τελευταία. Ανθυπαστυνόμος. Τελειόφοιτος σχολής ο τύπος. Καριερίστας της αατυνομίας. Προφανώς έδειχνε στους υπολοιπους πως δέρνουν έναν πολίτη. Εκπαιδευτικό ήταν το βίντεο.
Δυστυχώς όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και αν ήταν ο ανώτερος ανάμεσα στους 10 που ήταν εκεί, ποιός θα τόλμαγε να τον σταματήσει;

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 17:34 »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 17:39 »

Δεν ξερω αν θα κοιμομουν ποτε ξανα αν εχανε αυτος τη ζωη του και εγω τον ειχα αφησει εκει
Αλλα τετοιοι μαλακες ειναι που εχουν μαθει να το παιζουν μαγκες εκει που τους παιρνει 10 μαζι  σε 1 απροστατευτο
Οταν ειναι να παρουν καμια δυσκολη αποφαση τοτε δεν ξερουν τι να κανουν

Αυτό ακριβώς. Είπαμε φλωρακια. Οι χούλιγκαν κάνουν τα ίδια αλλά τουλάχιστον δεν αφήνουν πίσω δικούς τους. Ο άλλος θα πέθαινε κι αυτοί φεύγανε με τα παπάκια οι χεστηδες όταν είδαν να έρχεται κόσμος. Για να βαράνε μέσα σε μαγαζιά 10 άτομα 1 καλά είναι. Καλά το βίντεο με το πάμε να τους σκοτώσουμε είναι γελοίο. Εγώ γέλασα. Μου θυμίζει μικρά παιδάκια με παπάκια που πάνε για ξύλο και όταν βρούνε μια παρέα ίσα άτομα με αυτούς κάθονται πίσω πίσω μη φάνε ξύλο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 17:44 »
Συνελήφθη ένας από τους δράστες που ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και άλλα συναφή.
Αναμένονται συλλαλητήρια συμπαράστασης και τραμπουκισμοί αντεκδίκησης.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 17:55 »
Συνελήφθη ένας από τους δράστες που ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και άλλα συναφή.

Χμμμ σωστό. Αλλά αυτός που πάτησε με το μηχανάκι τον αθώο άνθρωπο από πάνω; Η όλοι αυτοί που με χτυπήματα στο κεφάλι προσπάθησαν να υπηρετήσουν το σύνθημα τους "πάμε να τους σκοτώσουμε". Ή αυτός που έβγαζε το όπλο του δικαβαλο στο μηχανάκι και το επεδικνυε λες και πάει για drive by shooting στην Αμερική; Αυτοί δε θέλουν πορείες. Τους στηρίζει ο Μητσοτάκης ο Χρυσοχοιδης και οι λοιποι

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 17:55 »
Ενώ στην Νέα Σμύρνη δεν είχαμε ανθρωποκτονία

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 18:15 »

Χμμμ σωστό. Αλλά αυτός που πάτησε με το μηχανάκι τον αθώο άνθρωπο από πάνω; Η όλοι αυτοί που με χτυπήματα στο κεφάλι προσπάθησαν να υπηρετήσουν το σύνθημα τους "πάμε να τους σκοτώσουμε". Ή αυτός που έβγαζε το όπλο του δικαβαλο στο μηχανάκι και το επεδικνυε λες και πάει για drive by shooting στην Αμερική; Αυτοί δε θέλουν πορείες. Τους στηρίζει ο Μητσοτάκης ο Χρυσοχοιδης και οι λοιποι

Το ένα φέρνει το άλλο και ο φαύλος κύκλος μεγαλώνει.

Μην το πολιτικοποιείς, καθώς τέτοια έχουμε δει δεκαετίες τώρα με κάθε κυβέρνηση.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 18:23 »
https://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/sunelifthi-o-indianos-pou-erikse-apo-to-mixanaki-ton-astunomiko/4164673#.YEjj0BfZ1OU.facebook

Από ποια ομάδα της Αθήνας είναι αυτός; Γνωστός μου ακούγεται

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 18:34 »
Η σημερινή λαοθάλασσα, ιστορικά πρωτόγνωρη για διαδήλωση σε γειτονιά, έδωσε την απάντησή της.

Μεγάλοι, μικροί, γυναίκες, παιδιά, οικογένειες, οπαδοί όλων των ομάδων, ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Από μεριάς μας, θέλουμε να απευθύνουμε το μπράβο σε όλα τα γκρουπ των οπαδών που άφησαν στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν για τα πολλά που μας ενώνουν.

Θέλουμε να απευθύνουμε το μπράβο στον κόσμο της Νέας Σμύρνης και όλων των γειτονιών που ήρθαν να στηρίξουν.

Ο λαός δεν φιμώνεται, δεν σκύβει και στέκεται αλληλέγγυος απέναντι στην κοινωνική αδικία και την κρατική τρομοκρατία.

Μπράβο σε όλους!

Panthers est.1983 Official

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 18:54 »
Η Σκατιάνα παρέα με το "πτώμα" στην μέση του στούντιο και ο υιός του ναζιστή Πλεύρη να σχολιάζει τα τεκταινόμενα. 

Βάλε και το ολόγραμμα του γυμνού Λιγδιάρη από δίπλα να χαϊδεύεται να βλέπουμε όλη τη επικαιρότητα της βδομάδας σε ένα.

Η απόλυτη σκύλευση. Πόσο σκουπίδια. Πόσο πιο χαμηλά;

Όταν η φράση "πατάω επί πτωμάτων" παίρνει άλλη διάσταση.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 10 Μάρ 2021 18:58 από PAS and stale bread »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 19:09 »
Παράθεση
Από ποια ομάδα της Αθήνας είναι αυτός; Γνωστός μου ακούγεται

Από τους Απάτσι.

Στο θέμα των ημερών, αυτά πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται. Ας ελπίσουμε να κλείσει εδώ ο φαύλος κύκλος
της βίας πριν σκοτωθεί κάποιος. Η αστυνομική αυθαιρεσία υπήρχε από πάντα και κάτω από κυβερνήσεις με διαφορετικό
πρόσημο. Πιστεύω όμως οτι το καφριλίκι του τωρινού εντολοδόχου με ένα διάγγελμα στο οποίο έγινε λόγος μόνο
για τη μισή αλήθεια, μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Δε θα μπω σε κανενός είδους αντιπαράθεση. Σε ολόκληρο τον πλανήτη ο κόσμος είναι "πιεσμένος" και για τη δική μας
γενιά, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο, βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Τα τελευταία γεγονότα, αν μείνουν εκεί,
θα ξεχαστούν γρήγορα. Το πρόβλημα είναι οτι παντού, σε όλο τον κόσμο, γίνονται τα ίδια και χειρότερα. Οι εποχές
είναι σκληρές ενώ η καταστολή κλιμακώνεται και μεγεθύνεται. Έχουμε χάσει την μπάλα και δεν ξέρω πού θα βγει
όλο αυτό.

Υπομονή και καλό κουράγιο σε όλους.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Τετ 10 Μάρ 2021 20:36 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Πεμ 11 Μάρ 2021 01:40 »
Και ενώ έχουμε έξαρση κορωνοϊού, η πορεία μας μάρανε. Σε μια βδομάδα μετά από αυτό μου φαίνεται θα έχουμε δραματική αύξηση κρουσμάτων.
Άραγε είχαν άδεια για οργάνωση πορείας; Ποιοι οργάνωσαν την πορεία; Έχουν κι αυτοί ευθύνη.

Και μην τα συγχέουμε...άλλο η βία του όχλου, άλλη η βία επιβολής του νόμου (που κακώς υπερβαίνει τα όρια μερικές φορές όπως με τον πολίτη στη Ν. Σμύρνη)...αλλά που ως κρατική είναι η μόνη νόμιμη.
Ο Μητσοτάκης στην Ικαρία τι έκανε; Κορωνοπαρτι; Πρόστιμα έπεσαν;

Μια ερώτηση. Πώς έγινε ο Χρυσοχοΐδης του ΠΑΣΟΚ υπουργός; Για τα ανοιχτά μπούτια της Αλεξίας;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Πεμ 11 Μάρ 2021 11:15 »

Ο Μητσοτάκης στην Ικαρία τι έκανε; Κορωνοπαρτι; Πρόστιμα έπεσαν;

Μια ερώτηση. Πώς έγινε ο Χρυσοχοΐδης του ΠΑΣΟΚ υπουργός; Για τα ανοιχτά μπούτια της Αλεξίας;

Συγκρίνεις μια εκδήλωση αντιπροσώπων της κυβέρνησης και τοπικών φορέων σε ένα μπαλκόνι σπιτιού με μια παράνομη (αφού δεν είχε άδεια) διαδήλωση εκατοντάδων ανθρώπων;
Αντίστοιχα 'πάρτι' υπάρχουν και από άλλους πολιτικούς διαφόρων κομμάτων. Γιατί εμμένεις μόνο στην περίπτωση της Ικαρίας;

Για τον Χρυσοχοιδη που να ξέρω γιατί τον έκανε υπουργό; Ρώτα τον Μητσοτάκη. Γιατί ρωτάς; Εγώ υποθέτω τον πήρε γιατί είχε εμπειρία (εξάρθρωσε την 17Ν και ΕΛΑ) και για πολιτικούς λόγους να ρίξει γέφυρες με τον ΚΙΝΑΛ. Ο Χρυσοχοίδης πάντως δεν είχε κατέβει με το ΚΙΝΑΛ ως βουλευτής αν δεν απατώμαι.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Πεμ 11 Μάρ 2021 11:44 »
Ο μυθος καταργησε και το Συνταγμα της Ελλαδας

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Πεμ 11 Μάρ 2021 12:47 »
mythos,

Αν εγώ μαζευτώ με 50 φίλους μου σε συνάθροιση δεν θα είναι κακό και επικίνδυνο; Δεν θα φάω πρόστιμο; Ναι! Για τον Κούλη γιατί δεν ισχύει τα ίδια; Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που δίνει εντολές να μη μαζευόμαστε πάνω από 2-3 άτομα ο ίδιος μαζεύει 50. Δεν υπάρχουν νόμοι για αυτόν; Πρόστιμο 300 ευρώ  Χ τον αριθμό των ατόμων. Και μη μου πεις ήταν σε ανοιχτό χώρο. Το Πάσχα πέρυσι απαγορεύτηκε πάνω από κάποια άτομα, το ίδιο θα γίνει και φέτος. Αν κάποιος μαζέψει 50 θα φάει πρόστιμο ομως από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ο ίδιος κάνει ότι θέλει.

Επίσης ο Π.....Σ ΓΙΟΣ ο Κυρανάκης έδωσε το όνομα και τα πολιτικά φρονήματα (ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΟΕΟ), του διαδηλωτή που ξυλοκοπήθηκε. Ο ΙΔΙΟΣ (και όχι μόνο) για την υπόθεση ΛΙΓΝΑΔΗ αναφέρονταν "Ως γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό". Εκεί δεν είχε όνομα; Κουκούλωμα; Και ήξεραν όλοι ποιος είναι. Έλα όμως που είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του Μητσοτάκη. Άλλα μέτρα, άλλα σταθμά....
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!