Η διαθεσιμοτητα φανταζομαι δεν ειναι και κατι σοβαρο
Μετα απο λιγο καιρο επανερχεσαι αθορυβα και ελπιζω περισσοτερο προσεκτικος και οχι εκδικητικος
Τωρα αν νομιζεις οτι η αστυνομια ηταν αυτη που εσωσε τη χωρα οταν πηγαν ταχα μου να μπουνε στον εβρο δεν ξερω και εγω ποιοι, τοτε εχεις μεγαλη ιδεα για την αστυνομια
Να κοιμομαστε ησυχοι δηλαδη οτι αυτα τα παιδακια θα μας σωσουν απο τις ορδες των εισβολεων οταν αποφασισει ο ερντογαν να κανει ντου
Και οχι η ικανοτητα των Ελληνικων ενοπλων δυναμεων
Που αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι αλωνιζουν τα παντα οι εισβολεις στον εβρο, περνανε οποτε θελουν και οσοι θελουν καθημερινα και με οπλισμο τον τελευταιο χρονο απο τουρκιες και βουλγαριες
Η αστυνομια εχει χασει τον προσανατολισμο της επειδη δεν δρα αυτονομα, αλλα καθεται και ακουει τον καθε υπουργο και το πολιτικο συστημα
Οι αρχηγοι της θα επρεπε να βγαινουν μεσα απο τις ταξεις της αστυνομιας οχι με εντολη κυβερνησεων
Ειναι ξεφτυλα για τους αστυνομικους να μην μπορουν να βγαλουν αυτοι τον αρχηγο τους
Το αποτελεσμα ειναι να μην μπορει να προστατευσει τον πολιτη ,αλλα να τον κυνηγαει με τις λαθος εντολες που δεχεται εκ των ανω
Ετσι δημιουργουνται κομπλεξικα ατομα που βαρανε χωρις λογο τον αθωο πολιτη αντι να κυνηγανε κανεναν εγληματια
Δεν εχει καμια δουλεια η αστυνομια να πηγαινει στα γηπεδα σε ποδοσφαιρικους αγωνες
Θα επρεπε να αρνειται να συμμετεχει σε ολα αυτα, ειναι υποχρεωση των ομαδων να κανουν αυτη τη δουλεια
Και εγω αν αναγκαζομουν να κανω τετοια δουλεια ή κομπλεξικος θα γινομουν ή θα πηγαινα να παραιτηθω να ησυχασω μια για παντα απο το ρεζιλικι
Οσο για το χτεσινο μου κανει πολυ ασχημη εντυπωση που τον παρατησανε οι συναδελφοι του και τον σαπισανε στο ξυλο οι αλλοι
Βγαζεις οπλα εκει βαρας στον αερα και τον παιρνεις και φευγεις
Η πας λιγο παρακατω και με τα οπλα στα χερια επιστρεφεις για τον ιδιο λογο
Δεν ξερω αν θα κοιμομουν ποτε ξανα αν εχανε αυτος τη ζωη του και εγω τον ειχα αφησει εκει
Αλλα τετοιοι μαλακες ειναι που εχουν μαθει να το παιζουν μαγκες εκει που τους παιρνει 10 μαζι σε 1 απροστατευτο
Οταν ειναι να παρουν καμια δυσκολη αποφαση τοτε δεν ξερουν τι να κανουν