Αποστολέας Θέμα: Ελληνοτουρκικά...  (Αναγνώστηκε 16404 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Ελληνοτουρκικά...
« στις: Σαβ 14 Δεκ 2019 19:29 »
Ήθελα να ξέρω,
εάν γίνει κάνας γαμωπόλεμος, όλοι αυτοί που έλεγαν "γιατί δεν κάθονται στη χώρα τους να πολεμήσουν", οι πολιτικοί που ξεσήκωναν τον κόσμο για τις Πρέσπες, οι "μακεδονομάχοι", οι δημοσιογραφάρες, οι "μπατριώτες", οι διάφορες ομάδες "αλήθειας", οι μεγαλοεκδότες, οι "ΣΚΑΙ", οι Μπογδάνοι, οι Τζήμεροι, οι Ζορό, οι "πνίξτε τους μετανάστες", οι χρυσαυγίτες και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις που ρίχνουν νερό στο μύλο του ρατσισμού...
Θα μείνουν άραγε εδώ ή θα πατάνε ο ένας πάνω στο κεφάλι του άλλου για να την κάνουν με όποιον τρόπο βρούνε?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Ελληνοτουρκικά...
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 15 Δεκ 2019 01:03 »
Δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος σε στυλ γενικευμένος, γιατί αφενός δεν συμφέρει ούτε τους Τούρκους αφετέρου δεν θα αφήσουν οι μεγάλες δυνάμεις να γίνει. Το πολύ να γίνει κάνα θερμό επεισόδιο όπου θα συμμετέχουν μόνον ένστολοι ήρωες.
Οι υπόλοιποι θα χεστούν πάνω τους, συμπεριλαμβανομένου (ακρο)αριστεροί και (ακρο)δεξιοί, ρατσιστές και μη, 'προδότες' και 'μακεδονομάχοι'. Και όταν τελειώσει και αναγκαστούμε να χαρίσουμε τη μισή ΑΟΖ μας στους Τούρκους, θα ανακουφιστούν όλοι αυτοί και μετά θα ψάχνουν να βρουν φταιξίματα οι μεν στους δε, χωρίς σχεδιασμό για το αύριο.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 15 Δεκ 2019 09:36 »
Δεν αποτελεί η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ, εγγύηση ασφάλειας;....πέφτω από τα σύννεφα....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 15 Δεκ 2019 14:26 »
Θα είναι ενδονατοικος πόλεμος.. Και οι 2 ανήκουν στο ΝΑΤΟ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 16 Δεκ 2019 13:49 »
Δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος σε στυλ γενικευμένος, γιατί αφενός δεν συμφέρει ούτε τους Τούρκους αφετέρου δεν θα αφήσουν οι μεγάλες δυνάμεις να γίνει. Το πολύ να γίνει κάνα θερμό επεισόδιο όπου θα συμμετέχουν μόνον ένστολοι ήρωες.
Οι υπόλοιποι θα χεστούν πάνω τους, συμπεριλαμβανομένου (ακρο)αριστεροί και (ακρο)δεξιοί, ρατσιστές και μη, 'προδότες' και 'μακεδονομάχοι'. Και όταν τελειώσει και αναγκαστούμε να χαρίσουμε τη μισή ΑΟΖ μας στους Τούρκους, θα ανακουφιστούν όλοι αυτοί και μετά θα ψάχνουν να βρουν φταιξίματα οι μεν στους δε, χωρίς σχεδιασμό για το αύριο.

Πάνω - κάτω κάτι τέτοιο περιμένω και εγώ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 16 Δεκ 2019 14:10 »

Πάνω - κάτω κάτι τέτοιο περιμένω και εγώ.

Το οποιο βεβαια εαν συμβει , θα φερει οικονομικα την χωρα σε επιπεδα πολυ χειροτερα του 2009.
Κοστος δανεισμου τεραστιο , καμια χρηματοδοτηση απο Hedge Funds και λοιπους Ιδιωτες η Κρατικους Επενδυτες ( οι λεγομενες ''Αγορες'' ) παρα μονον συναψη νεου Δανειου απο Ευρωπη και ΔΝΤ ( με ορους χωρας που βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση ) , ανεπανορθωτο πληγμα στον τουρισμο ( πολυ πιο σοβαρο απο αυτο που κτυπησε την Αιγυπτο , την Τυνησια και την Τουρκια πριν λιγα χρονια και μας εκτοξευσε ) , και πανικος στους πολιτες με οτι συνεπαγεται αυτο στην διαχειρηση των αγαθων ( τροφιμων , φαρμακων κλπ...)
Και φυσικα καποιοι ( πολλοι η λιγοι ΔΕΝ εχει σημασια ) θα ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ .
Θα ζησουμε εν ολιγοις εποχες ΤΡΑΓΙΚΕΣ .
Μακαρι να ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ , ουτε καν ενα θερμο επεισοδιο δυο - τριων ημερων ...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 12:07 »
Παράθεση
Στη σύλληψη της ανταποκρίτριας του OPEN TV και της ιστοσελίδας ethnos.gr, Μαρίας Ζαχαράκη, προχώρησαν οι τουρκικές Αρχές, με τη δικαιολογία πως βρίσκεται σε στρατιωτική περιοχή.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Open TV η Μαρία Ζαχαράκη, «με συνέλαβαν την ώρα που έκανα ρεπορτάζ σε μετανάστες» γιατί, όπως της είπαν, βρισκόταν σε στρατιωτική και απαγορευμένη περιοχή.

«Όταν ρώτησα γιατί οι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται εκεί, μου απάντησαν ότι μπορούν να έρχονται ελεύθερα εδώ. Κατά λέξη μου είπαν ότι "έχουν εντολή από την κυβέρνηση αυτοί να βρίσκονται εδώ"», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Στη συνέχεια με συνέλαβαν για εξακρίβωση στοιχείων, όπου εκεί βέβαια όταν άκουσαν ότι είμαι Ελληνίδα δημοσιογράφος άρχισαν να με κατηγορούν και να με ρωτούν "γιατί δεν ανοίγετε τα σύνορα" λες και ήμουν εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης».

«Όταν τους απάντησα ότι είμαι μόνο δημοσιογράφος συνέχισαν να μου λένε "αν εμείς ερχόμασταν στην Ελλάδα δεν θα μας συλλαμβάνατε και εσείς; Μας συμπεριφέρεστε πολύ πιο άγρια απ' ό,τι εμείς», είπε επίσης η Μαρία Ζαχαράκη. «Έχω μιλήσει με πολλούς μετανάστες, το τονίζω αυτό, και όχι πρόσφυγες. Οι περισσότεροι που βρίσκονται εδώ είναι από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ και από την Αφρική. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, μας έδειξαν τα μηνύματα που τους εστάλησαν στη γλώσσα τους προκειμένου να έρθουν σε αυτό το σημείο», συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν και άλλα ντοκουμέντα. Ακόμα και η κρατική τηλεόραση έδειχνε tweets στα αραβικά για το πώς θα μπορούσαν οι μετανάστες να μεταβούν στην Ευρώπη. Μάλιστα τα τουρκικά κανάλια πρόβαλαν και συνεντεύξεις "εθελοντών διακινητών" οι οποίοι έλεγαν ότι έχουμε πάρει εντολή από την κυβέρνηση προκειμένου να τους μεταφέρουμε στην Ευρώπη», κατέληξε η ανταποκρίτρια του OPEN.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/toyrkia-synelifthi-dimosiografos-maria-zaharaki

Η Τουρκία αφού τους έφερε με φτηνές πτήσεις από τις χώρες τους, τους χρησιμοποιεί εναντίον της Ελλάδας και της ΕΕ.
Βέβαια αρκετοί προειδοποιούσαν χρόνια πριν για το σχέδιο της Τουρκίας αλλά στου κουφού την πόρτα....
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10391981/Budget-airline-tickets-fuel-illegal-immigration-into-Europe-warns-EU-border-chief.html

Αποσυνδεδεμένος papakostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 14:06 »
Ελλάδα, η μόνη χώρα που στην πατησίων κατέβασε τα τανκς και το στρατό,ενώ στα σύνορα της έβαλε αστυνομία για να τα υπερασπιστεί.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
"Κουνέλες, ξικουλιάρα, άι στο διάολο, στ' αρχ@##$ μας αν είσαι γκαστρωμένη, εμείς σε γαμήσαμε?, άι σνοργή"...

Τα παιδιά σας θα είναι πολύ περήφανα για εσάς αυτή τη στιγμή.

https://thefaq.gr/quot-st-archidia-mas-an-eisai-gkastromeni-tha-sas-rixoyme-sti-thalassa-quot-eikones-ntropis-sto-limani-tis-thermis-me-omada-katoikon-na-epodizei-varka-me-prosfyges-kai-metanastes-na-proseggisei-to-li/
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 01 Μάρ 2020 18:06 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 19:09 »
Αυτοί φαίνονται να είναι πρόσφυγες με γυναίκες και παιδιά και ντροπή τους όντως αλλά φαίνεται σε πόση απόγνωση έχουν έρθει οι κάτοικοι της Λέσβου. Εμάς δεν μας έχει αγγίξει τέτοια κρίση... ακόμα. Έχει φτάσει να είναι σχεδόν 1 Έλληνας προς 1 πρόσφυγας ή "μετανάστης" στη Λέσβο.

Πάντως τούτοι δεν είναι παρά απλοί "μετανάστες" και χωρίς γυναικόπαιδα που εισβάλουν στη χώρα μας. Και φυσικά ο άλλος με τη βάρκα στο τελευταίο βίντεο που επωφελείται.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 19:43 »
απλά ντρέπομαι ως άνθρωπος...

έλεγα να φύγω από το προτεκτοράτο ξανά από Σεπτέμβρη...
αλλά τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου!!!

όποιον θέλει να μείνει με φασίστες θα διαφημίζω ελλαδα...

α ρε κατακαημένη Ήπειρο δώσε ξανά τα φώτα σου στα ούγκανα....

&feature=youtu.be

but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 21:17 »
Ωραία λέξη είναι ο φασισμός....

Ωραία λέξη είναι και ο πολιτισμός.

Ωραία και τα βιντεο που ανεβαίνουν...

Κάποια λύση?
Πραγματική λύση στο πρόβλημα? Η μήπως δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα καλά?

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ο φασίστας ποιος είναι εδώ στην Ελλάδα αλλά δεν πειράζει.

Αρκεί να κάνουμε ότι μας λένε τα πολιτικά μας πιστεύω, και δεν πάει ο άλλος να γ@μιέτ@ι!!!!! Ωπς..αυτό εμπίμπτει ή όχι στην κατηγορία του φασιμού?

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 21:22 »
Το πρόβλημα να το λύσουν αυτοί που το προκαλούν...
Εμείς τι είμαστε;
Τα ντοπερμαν η οι μπάτσοι τις Ευρώπης;

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 22:00 »
http://my.pcloud.com/publink/show?code=XZAS21kZIooawg5MniS7RrHGT0v0vuFBaLOV

για εδώ τα Γιάννενα ...

μήπως πασλα να επαναφέρουμε και τα τσιφλίκια?

το να είσαι αγράμματος δεν ειναι επιλογή...
το να λες συνειδητά ψέματα για να περνας καλά εσύ και οι οικείοι σου σε κάνουν τσομπανοσκυλο!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 22:26 »
Κάποια λύση?
Πραγματική λύση στο πρόβλημα? Η μήπως δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα καλά?

Λύση υπάρχει αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πολιτική βούληση και υπάρχουν πολλά συμφέροντα με τα ΜΚΟ.
Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι όπως και οι μετανάστες που πληρούν προϋποθέσεις (χαρτιά, κλπ). Η χώρα μας δυστυχώς κατάντησε ξέφραγο αμπέλι για το λόγο ότι δεν γίνεται γρήγορα ο διαχωρισμός πρόσφυγας ή μη-πρόσφυγας και αυτοί που έρχονται ξέρουν ότι θα παίρνουν λεφτά κλπ τζάμπα. Έτσι, οι οικονομικοί μετανάστες επωφελούνται, κρύβοντας τα χαρτιά τους και λαμβάνοντας προσωρινή (1-3 χρόνια; ) δωρεάν περίθαλψη, επιδόματα, κλπ συν το όνειρο να πάει στη Δυτική Ευρώπη.
Ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα είναι:
α) Να παίρνει κανείς επίδομα ΜΟΝΟ όταν αποδειχθεί ότι είναι πρόσφυγας και όχι πριν.
β) Να γίνεται πολύ πιο γρήγορα η διεκπεραίωση αιτήσεων ασύλου.
γ) Να γυρίζουν πίσω άμεσα αυτούς που η αίτηση αποβαίνει αρνητική και δεν πληρούν τους όρους για νόμιμη μετανάστευση.

Βέβαια όλα αυτά είναι "φασιστικά" και κρίμα οι άνθρωποι, να έρθουν όλοι μέσα ακόμα και οι "μετανάστες" , να μας παίρνουν τις λιγοστές δουλειές σε μια χώρα σχεδόν κατεστραμμένη, να τους δίνουμε και δωρεάν περίθαλψη και επιδόματα από αυτά που δεν έχουμε κλπ κλπ. Άσε τους νησιώτες να κουρεύονται. Το πρόβλημα δεν μας αγγίζει εμάς στην Ήπειρο παρά ελάχιστα, όταν π.χ. μας βιάζουν τρίχρονα αγοράκια κλπ.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 23:30 »
Και εμεις ντρεπομαστε αλλα δεν τρελαινομαστε

Επομενως καλυτερα να φευγεις οπως το λες και εσυ
Χαραμιζεσαι στην ΕΛΛΑΔΑ
Θα τα καταφερουμε και χωρις εσενα παντως
Απορω σε ποια χωρα θα βρεις καλυτερα, αλλα μαλλον φταιει που δεν εχω καταλαβει τι ψευτοιδεολογικο υποβαθρο κρυβεις και εσυ
Μαλλον σε λατινικη αμερικη σε κοβω να πηγαινεις

Με το συριζα δεν ημασταν προτεκτορατο τι λες?
Η μηπως νομιζεις οτι ειμαστε κατι αλλο εκτος απο προκτετορατο εδω και παρα πολλες δεκαετιες

Και γαμω τους υποκριτες εισαι
Θες να λυνουν οι αλλοι τα προβληματα
Παρε εναν μεταναστη στο σπιτι σου να τον φιλοξενεις τοσο ψυχοπονιαρης που εισαι, καλο θα του κανεις

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 01 Μάρ 2020 23:58 »
Για αρχή το προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν είναι ελληνοτουρκικά.
Ο Κούλης το μόνο που έχει να προτείνει σαν λύση είναι να κάνει τον Έβρο και τα νησιά Εξάρχεια.Άλλωστε μόνο αυτό ξέρουν.Το πολύ πολύ ο ίδιος να μεταλλαχθεί σε έναν Ορμπάν ή Σαλβίνι.
Οι διάφοροι σύμμαχοι τον έχουν κανονικά γραμμένο σε αντίθεση με τον Ερντογάν.Ούτε ΝΑΤΟ ούτε ΕΕ.Η ανικανότητα σε όλο το μεγαλείο.
Στο μεταξύ σέρνει την ελληνική κοινωνία στον συντηρισμό και στην ακροδεξία κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
Στο μεταξύ στην Μέση Ανατολή γίνεται χαμός σε κάθε χώρα.Όχι δεν είναι μόνο ο πόλεμος στην Συρία.Ακόμα και εκεί μας έχουν γραμμένους.Φάνηκε και πρόσφατα στο θέμα Λιβύη.Την Τουρκία καλούσαν στα συμβούλια.Όχι την Ελλάδα.Εμείς μέχρι Βαρυμπόμπη.
Οπότε αυτά τα τραγικά που βλέπουμε είναι πολύ φυσικό να συμβαίνουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Μάρ 2020 00:20 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 06:20 »
Προφανως και δεν πηγαινε το μήνυμα στο τυπο που μαλλον ξερει πολλα γραμματα και αυτο φαινεται και στα γραπτα του.

Τρολιτ ότι πεις...Εκτός από αγενής, που προφανώς η παιδεία σου έτσι σε  έχει μάθει #####

Οπότε επειδή εγώ είμαι αγράμματος και ψεύτης, μιλά εσύ με τους ομοίους σου..Όπως είπε και ο born  είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ βολεμένος και κάνεις τις μαγκιές σου από το πληκτρολόγιο..

Φυσικά και επειδή δεν φτάνω το επίπεδο σου, ότι και να μου απαντήσεις θα το έχω κάπου χωμένο...

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Μάρ 2020 08:14 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 20:21 »
οι Ηπειρώτες ξέρουμε τι ειναι μετανάστης...

και τι κάνω εγώ ούτε ξέρεις ούτε θέλω να μάθεις...

εσύ τι έκανες και κάνεις?

το σημείο αναφοράς των Ηπειρωτών  το παρακάτω τραγούδι...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 21:37 »
"κλεμμένο"από ανάρτηση στο facebook , φίλου...."Κυκλοφορεί βίντεο με μωρό σε ημιθανή κατάσταση που το μεταφέρουν κοντά σε φωτιά που έχουν ανάψει γιατί βοηθά στην αποσυμφόρηση από τα χημικά, το χτυπάνε στην πλάτη για να μπορέσει να αναπνεύσει από τα χημικά, η μάνα του δίπλα να κλαίει και να χτυπιέται γιατί το παιδί δεν μπορεί να αναπνεύσει και το βίντεο τιτλοφορείται "δέρνουν τα παιδιά τους για να κλαίνε μπροστά στις κάμερες για να δείξουν πόσο κακοί είναι οι Έλληνες"... παιδιά... η χαζομάρα και η ομαδική παράκρουση σκατοψυχιάς έχει πάει σε άλλο επίπεδο... δεν έχω λόγια."
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 21:54 »
"κλεμμένο"από ανάρτηση στο facebook , φίλου...."Κυκλοφορεί βίντεο με μωρό σε ημιθανή κατάσταση που το μεταφέρουν κοντά σε φωτιά που έχουν ανάψει γιατί βοηθά στην αποσυμφόρηση από τα χημικά, το χτυπάνε στην πλάτη για να μπορέσει να αναπνεύσει από τα χημικά, η μάνα του δίπλα να κλαίει και να χτυπιέται γιατί το παιδί δεν μπορεί να αναπνεύσει και το βίντεο τιτλοφορείται "δέρνουν τα παιδιά τους για να κλαίνε μπροστά στις κάμερες για να δείξουν πόσο κακοί είναι οι Έλληνες"... παιδιά... η χαζομάρα και η ομαδική παράκρουση σκατοψυχιάς έχει πάει σε άλλο επίπεδο... δεν έχω λόγια."

Δεν αντιλέγω, αλλά ο τύπος το έβαλε πάνω από τους καπνούς της φωτιάς... βοηθάει αυτό στο να αναπνεύσει ή έκανε μαλακία;

Υ.Γ. σόρρυ αλλά το σχετικό βίντεο δεν το βρήκα αλλού στο youtube. Από facebook υπάρχει τρόπος να αναρτεί κανείς βίντεο;

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 21:58 »
Αν έγινε έτσι, κακώς έγινε. Αλλά που το πήγαιναν το παιδάκι η μάνα και ο πατέρας του, δεν έβλεπαν τι γινόταν; Έχοντας ζήσει στην Τουρκία επί τριετία και έχοντας επισκεφτεί και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και του Καυκάσου, μπορώ να πω ευθέως ότι η ανθρώπινη ζωή εκεί (σε πολύ μεγάλο ποσοστό) δεν υπολογίζεται όπως εδώ. Σε αρκετές περιπτώσεις, η ζωή ενός ανθρώπου αξίζει λιγότερο από ενός οικόσιτου ζώου παραγωγής ή αναπαραγωγής. Αν ο άνθρωπος αυτός είναι παιδί ή γυναίκα, κλάφτα Χαράλαμπε ...
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 22:51 »
Οχι γιατί το λές αυτό.
Θα χαρακτηριστείς και εσύ.
Οταν προσπαθούμε να εφαρμόσουμε στοιχειώδη πράγματα κάποιο κάποιων πεποιθήσεων μας χαρακτηρίζουν. Εδω χαρακτηρισαν απο ενα γεγονός ένα ολόκληρο νησί. Προφανώς γιατί ζούν εκεί και ξέρουν καλύτερα. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτοί ξέρουν καλύτερα για τα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 22:54 »

1:18

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 02 Μάρ 2020 23:14 »

Δεν αντιλέγω, αλλά ο τύπος το έβαλε πάνω από τους καπνούς της φωτιάς... βοηθάει αυτό στο να αναπνεύσει ή έκανε μαλακία;

Υ.Γ. σόρρυ αλλά το σχετικό βίντεο δεν το βρήκα αλλού στο youtube. Από facebook υπάρχει τρόπος να αναρτεί κανείς βίντεο;

Η φωτιά βοηθάει στο να σπάσει η μυρωδιά των δακρυγονων,όπως κι όταν βλέπετε φωτια στο δρομο η σε καδους σε πορείες που τα μέσα μαζικής εξημέρωσης προβάτων βαφτίζουν σαν εμπρηστικές ενέργειες ταραχοποιων στοιχειων
our life always in blue and white...