Αποστολέας Θέμα: Ελληνοτουρκικά...  (Αναγνώστηκε 16424 φορές)

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ελληνοτουρκικά...
« Απάντηση #175 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 18:59 »
Σωστά τα λες. Να ζητήσουμε και από Κούβα μεριά, να έρθουν τα συντρόφια, επίσης τίποτα άναρχοαυτονομοι, οι τνψ Εξαρχείων κλπ κλπ...

Μία χαψιά θα τους κάνουμε τους τουρκαλαδες..
Αν δεν κάνω λάθος οι ομάδες που ανέφερα το παίζουν ιστορία σε εθνικά θέματα και έχουν ξεκινήσει πολέμους.Είναι οι ίδιοι που το παίζουν ιστορία σε πιο αδύναμους.Δεν νομίζω άλλες ομάδες να δήλωσαν ανάλογα ενδιαφέροντα.
Μην μου δειλιάζουν τώρα μπροστά στον εχθρό.
Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Απλά αν έρθουν και οι επαναστάτες της πλατείας για ενίσχυση έχουμε περισσότερες πιθανότητες για το ντου...... Οι μεν θα είναι του τακτικού στρατού, και οι δε τα κομμαντα... Καταδρομικες και ετσι.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 19:38 »
Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Απλά αν έρθουν και οι επαναστάτες της πλατείας για ενίσχυση έχουμε περισσότερες πιθανότητες για το ντου...... Οι μεν θα είναι του τακτικού στρατού, και οι δε τα κομμαντα... Καταδρομικες και ετσι.....
Δεν νομίζω να δηλώνουν σε σελίδες επί σελίδων ότι θέλουν να φάνε κάθε τούρκο οι ομάδες που αναφέρεις.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 22:03 »
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα

Οτι αυτοι των Εξαρχειων πιστευουνε στην ιδεολογια τους μεχρι γραμμης,και ουτε πουλησανε το πιστευω τους για μια κερεκλουλα,αλλα ουτε πουλησανε πατριωτιλικι

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που κανουνε ανεκαθεν ψηφοθηριες ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 22:25 »
Δεν νομίζω να δηλώνουν σε σελίδες επί σελίδων ότι θέλουν να φάνε κάθε τούρκο οι ομάδες που αναφέρεις.
Δηλαδή αν ο Τούρκος μπουκάρει, οι ομάδες αυτές τι θα κάνουν?
Γιατί το ενδεχόμενο αυτό είναι, και οιχ να μπουκάρουν εμείς..
Οπότε το μέγα ερώτημα για αυτές τις ομάδες, είναι τι θα κάνουν????
Θα κάνουν αγώνα ενάντια στον εισβολέα κατακτητής, ιμπεριαλιστη???

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 22:30 »
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα

Οτι αυτοι των Εξαρχειων πιστευουνε στην ιδεολογια τους μεχρι γραμμης,και ουτε πουλησανε το πιστευω τους για μια κερεκλουλα,αλλα ουτε πουλησανε πατριωτιλικι

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που κανουνε ανεκαθεν ψηφοθηριες ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?

Με κάλυψες απόλυτα.. Κοίτα και απάντησε στο παραπάνω ερώτημα...
Τώρα αν αυτοί, πιστεύουν στην ιδεολογια τους μεχρι τέλους, επέτρεψε μου να το αμφισβητώ..
Επισης δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφαλαία. Ακόμα βλέπω..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 22:45 »
Προς το παρόν βλέπουμε συγκεκριμένες ομάδες να το παίζουν βαρύμαγκες σε αδύναμους ανθρώπους.Βλέπουμε να κατακτάνε την Κωνσταντινούπολη,την Άγκυρα,τα Τίρανα,τα Σκόπια σε σελίδες επί σελίδων ή και στην μίζερη πραγματικότητα τους.Τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να προστατεύσουν τα 16 στρέμματα.Απλά πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 22:55 »
Προς το παρόν βλέπουμε συγκεκριμένες ομάδες να το παίζουν βαρύμαγκες σε αδύναμους ανθρώπους.Βλέπουμε να κατακτάνε την Κωνσταντινούπολη,την Άγκυρα,τα Τίρανα,τα Σκόπια σε σελίδες επί σελίδων ή και στην μίζερη πραγματικότητα τους.Τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να προστατεύσουν τα 16 στρέμματα.Απλά πράγματα.

Δηλαδή οι τύποι που λές που πετάνε μολότωφ και καίνε τα αυτοκίνητα του κοσμάκη τι είναι...(Ξέρω ξέρω, έχουν ιδεολογία αυτοί, οπότε οτι και να κάνουν, είναι υπεράνω!!!!)

Τελος πάντων, μην το πάμε αλλού. Και πάλι δεν απαντάς στα ερωτήματά μου τα οποία είναι πολύ συγκεκριμένα. Αν θέλεις πάλι να μιλαμε θεωρητικα τοτε λυπάμε εχω χορτάσει απο θεωρίες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 23:07 »
Δηλαδή οι τύποι που λές που πετάνε μολότωφ και καίνε τα αυτοκίνητα του κοσμάκη τι είναι...(Ξέρω ξέρω, έχουν ιδεολογία αυτοί, οπότε οτι και να κάνουν, είναι υπεράνω!!!!)

Τελος πάντων, μην το πάμε αλλού. Και πάλι δεν απαντάς στα ερωτήματά μου τα οποία είναι πολύ συγκεκριμένα. Αν θέλεις πάλι να μιλαμε θεωρητικα τοτε λυπάμε εχω χορτάσει απο θεωρίες.
Έχουμε δει μπάτσους με κουκούλες και αν θυμάμαι καλά συνέλαβαν δικό τους.Μια κουκούλα και μια μολότωφ μπορούν να τα κάνουν πολλοί.Έχουμε δει να φορτώνουν εγκλήματα σε άλλους που δεν τα έκαναν.
Οπότε δεν ξέρουμε απαραίτητα τις ταυτότητες αυτών.
Για τους άλλους πάλι ξέρουμε πολύ καλά.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 23:17 »
Συμφωνώ απόλυτα με οτι λες.
Στην ερώτησή μου όμως το τι θα κάνουν οι ομάδες με ιδεολογία στις οποίες αναφέρεσαι, κατά την προσωπική σου άποψη, δεν απαντάς όμως.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 23:18 »
"Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;" 
Τάδε έφη Τσίπρας.

Φαντάζομαι οι συγγενείς των θυμάτων της Μαρφίν να συμφωνούν με την ιδεολογία των δολοφόνων.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 23:39 »
Στην ερώτησή μου όμως το τι θα κάνουν οι ομάδες με ιδεολογία στις οποίες αναφέρεσαι, κατά την προσωπική σου άποψη, δεν απαντάς όμως.
Πήγαινε να τους ρωτήσεις τι θα κάνουν.
Προς το παρόν ας στείλουμε τις ομάδες που αναφέρω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Κυρ 24 Μάι 2020 23:42 »
Τάδε έφη Τσίπρας.

Φαντάζομαι οι συγγενείς των θυμάτων της Μαρφίν να συμφωνούν με την ιδεολογία των δολοφόνων.
Δεν ξέρεις τους δολοφόνους άρα και τις ιδεολογίες τους.
Στο αρχείο την υπόθεση την έβαλε υπουργός της τωρινής κυβέρνησης.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 25 Μάι 2020 00:04 »
Να στείλουμε τις ομάδες που ανέφερες.. Για τις άλλες ομάδες δεν έχεις άποψη.?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 25 Μάι 2020 00:30 »
Τάδε έφη Τσίπρας.

Όχι δεν ξέρω τις ιδεολογίες τους. Ξέρω όμως ποια ιδεολογία ΔΕΝ έχουν.

Και ξέρω ποια ιδεολογία έχουν οι άνθρωποι που δεν καταδικάζουν τις μολότοφ και τις λένε ακίνδυνες.
Επίσης ξέρω την ιδεολογία αυτών που χαρακτηρίζουν «γελοία» την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα για τις μολότοφ.
Αν δεν σου φτάνει αυτό, εμένα μου φτάνει.

Τώρα αν έκλεισε ή όχι ο φάκελος, εγώ διαβάζω ότι ξανάνοιξε: https://www.cnn.gr/news/ellada/story/218163/marfin-giati-i-el-as-anoigei-xana-ton-fakelo-tis-ypothesis

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 25 Μάι 2020 00:38 »
Βαλε στην ζυγαρια

Τα 700 διςεκατομυρια που εβαλαν μεσα την χωρα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ειναι ποηκεμενο το μελλον τριων γενεων στην Ελλαδα,βαλε τις απειρες δωροδοκιες,βαλε μεσα τα απολτα λαδωματα,βαλε μεσα και το απολτο πλιατσικο

Και βαλε τα καμενα αμαξια που εχονε καψει οι αναρχικοι οπως λετε

Πραγματικα οτι να ναι
Το ιδιο τροπαριο

Δεν σας πειραζουνε τα εκατομυρια εδω και χρονια που πανε περα δωθε,σαν πειραζει η πλατεια
Αλλα τι να σας πειραξονε?

Ειπαμε οι αριστεροι και οι αναρχικοι φταινε για τα μνημονια και τα χρεη της Ελλαδας
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Μάι 2020 00:42 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Δευ 25 Μάι 2020 09:13 »
Να στείλουμε τις ομάδες που ανέφερες.. Για τις άλλες ομάδες δεν έχεις άποψη.?
Δεν νομίζω να δηλώνουν μέρα νύχτα τουρκοφάγοι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Δευ 25 Μάι 2020 09:23 »
Τάδε έφη Τσίπρας.

Και ξέρω ποια ιδεολογία έχουν οι άνθρωποι που δεν καταδικάζουν τις μολότοφ και τις λένε ακίνδυνες.
Επίσης ξέρω την ιδεολογία αυτών που χαρακτηρίζουν «γελοία» την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα για τις μολότοφ.

Τώρα αν έκλεισε ή όχι ο φάκελος, εγώ διαβάζω ότι ξανάνοιξε: https://www.cnn.gr/news/ellada/story/218163/marfin-giati-i-el-as-anoigei-xana-ton-fakelo-tis-ypothesis
Από την στιγμή που δεν ξέρεις ποιοι είναι,τότε δεν ξέρεις τίποτα για αυτούς.Ούτε ποια έχουν,ούτε ποια δεν έχουν.

Επίσης ξέρουμε ποια ιδεολογία έχουν αυτοί που κλείνουν φακέλους,αυτοί που εμποδίζουν τα χρήματα να φτάσουν στους συγγενείς για μια δεκαετία.Επίσης ξέρουμε ποια ιδεολογία έχουν αυτοί που κράτησαν τους εργαζόμενους μέσα κλειδωμένους.

Ξανάνοιξε το 2020 ενώ παρέμενε κλειστός από το 2010.Νωρίς το θυμήθηκαν.Υποκρισία λέγεται αυτό.Όλο το θέμα στο 2020 είναι μια υποκρισία και σανός.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δευ 25 Μάι 2020 09:38 »
Τάδε έφη Τσίπρας.

Από την στιγμή που δεν ξέρεις ποιοι είναι,τότε δεν ξέρεις τίποτα για αυτούς.Ούτε ποια έχουν,ούτε ποια δεν έχουν.

Επίσης ξέρουμε ποια ιδεολογία έχουν αυτοί που κλείνουν φακέλους,αυτοί που εμποδίζουν τα χρήματα να φτάσουν στους συγγενείς για μια δεκαετία.Επίσης ξέρουμε ποια ιδεολογία έχουν αυτοί που κράτησαν τους εργαζόμενους μέσα κλειδωμένους.

Ξανάνοιξε το 2020 ενώ παρέμενε κλειστός από το 2010.Νωρίς το θυμήθηκαν.Υποκρισία λέγεται αυτό.Όλο το θέμα στο 2020 είναι μια υποκρισία και σανός.

Φον, στην προσπάθειά σου να ανταπαντήσεις, κάνεις λάθη και εκτίθεσαι.
Προφανώς και ξέρω ποια ιδεολογία ΔΕΝ έχουν. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι δεξιοί καπιταλιστές έριξαν μολότοφ σε τράπεζα...

Αφού λοιπόν σου απέδειξα ότι ο φάκελος άνοιξε ενώ είπες ότι ήταν κλειστός, θέλεις να σου υπενθυμίσω τα τελευταία 10 χρόνια που λες ότι παρέμενε κλειστός ο φάκελος ποιες κυβερνήσεις ήταν και για πόσο χρόνο; Επειδή μιλάς για υποκρισία... Και δε μου λες, επί ποιας κυβερνήσεως κάηκε η Μαρφίν;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Δευ 25 Μάι 2020 10:02 »
Τάδε έφη Τσίπρας.

Προφανώς και ξέρω ποια ιδεολογία ΔΕΝ έχουν. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι δεξιοί καπιταλιστές έριξαν μολότοφ σε τράπεζα...

Αφού λοιπόν σου απέδειξα ότι ο φάκελος άνοιξε ενώ είπες ότι ήταν κλειστός, θέλεις να σου υπενθυμίσω τα τελευταία 10 χρόνια που λες ότι παρέμενε κλειστός ο φάκελος ποιες κυβερνήσεις ήταν και για πόσο χρόνο; Επειδή μιλάς για υποκρισία... Και δε μου λες, επί ποιας κυβερνήσεως κάηκε η Μαρφίν;
οι δεξιοί καπιταλιστές- τραπεζίτες απείλησαν με απόλυση όσους εργαζόμενους θα απεργουσαν  εκείνη τη μέρα , σφράγισαν οι ρουφιάνοι τους κ τις πόρτες όταν το πράγμα ζορισε,κ τη μαλακία την έκαναν τα "καλοπαιδα" της φωτογραφίας... ή μήπως όχι;...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Δευ 25 Μάι 2020 10:02 »
Τάδε έφη Τσίπρας.

Να θυμίσω ότι το νήμα είναι τα ελληνοτουρκικά.Τώρα γιατί κάποιος το πάει στην Μαρφίν δεν ξέρω.

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν ένοχοι δεν ξέρεις τίποτα.Μπορώ άνετα να ισχυριστώ ότι είναι το παρακράτος της δεξιάς.Για προβοκάτσια για να χτυπήσει τις πορείες εναντίον των μνημονίων.Αλήθεια δεξιοί καπιταλιστές δεν κάνουν εγκλήματα;Είναι αθώες περιστέρες;

Μύθε για να ανοίξει ένας φάκελος,πρέπει πρώτα να είναι κλειστός.Τον έκλεισε ο χουντοχοίδης.Το ποιες ήταν οι κυβερνήσεις και που είναι ο υπουργός τότε είναι πολύ εύκολο να το δει ο οποιοσδήποτε.
Το πως χρησιμοποιούν την υπόθεση το 2020 απλά δηλώνει υποκρισία και σανό όπως έγραψα και παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Δευ 25 Μάι 2020 10:26 »
@fon, ναι προφανώς και κάνουν εγκλήματα, αλλά μην παραλογιζόμαστε. Δεν θα έριχναν μολότοφ σε τράπεζα, θα την έριχναν στον Περισσό ας πούμε. Αυτές οι θεωρίες συνομωσίας που στηρίζετε μου θυμίζουν την ίδια τακτική που ακολουθούν οι εθνικιστές της Βόρειας Μακεδονίας όταν τους δείχνεις αρχαία κείμενα για τους αρχαίους Μακεδόνες, και σου λένε ότι είναι κατασκευασμένα και τέτοια.

Ναι ακριβώς είναι πολύ εύκολο να δει κανείς π.χ. ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν ασχολήθηκε με το θέμα ή ότι επί ΠΑΣΟΚ κάηκε η ΜΑρφίν. ΚΑτά τα άλλα ας κατηγορήσουμε τη ΝΔ για υποκρισία που ξανάνοιξε τον φάκελο αφού προέκυψαν νέα στοιχεία. Ρε τι είστε εσείς; Δεν έχει νόημα οπότε σταματάω εδώ για αυτό το θέμα.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Μάι 2020 10:31 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #196 στις: Δευ 25 Μάι 2020 10:28 »
Ο mythos που μας έχει κουράσει με τις εθνικιστικές του κορώνες και την υπεράσπιση της δεξιάς μπορεί μήπως να μας απαντήσει σε αυτό:

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο, οι παλινωδίες στις απαντήσεις της Κυβέρνησης και η σημερινή επιβεβαίωση από το ΥΠΕΞ ότι Τούρκοι στρατιώτες εισήλθαν σε ελληνικό έδαφος, δημιουργούν πολύ σοβαρά ερωτηματικά και ανησυχίες σε σχέση με το μείζον αυτό ζήτημα.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει χωρίς περιστροφές:

- Αποχώρησαν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος τη στιγμή που σε αυτό προσήλθαν δυνάμεις της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής;

Αν αυτό συνέβη, προκειμένου μάλιστα, όπως δήλωσε ο ΥΠΕΞ κ Δένδιας, «να μη δημιουργηθεί ένταση στη περιοχή», αποτελεί πρωτοφανή ενέργεια που απαιτεί εξηγήσεις από τον ίδιο τον κο Μητσοτάκη.

Οι αρχικές αιτιάσεις του ΥΠΕΞ ότι πρόκειται για fake news ακραίων ιστοσελίδων που αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδιαψεύστηκαν αμέσως μετά το διάβημα στο οποίο ο ίδιος προχώρησε προς την Τουρκία διότι Τούρκοι στρατιώτες "πραγματοποίησαν μετρήσεις" εντός ελληνικού εδάφους. Προφανώς το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν προβαίνει σε διαβήματα βάσει ψεύτικων ειδήσεων. Άρα ψευδείς ήταν μόνον οι κατηγορίες προς την αντιπολίτευση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ που συνηθίζει κατά καιρούς τις εθνικιστικές κορώνες, ιδίως όταν στην άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν μετανάστες, είναι απόλυτα εκτεθειμένη από τις τελευταίες εξελίξεις που αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία διπλωματική και αμυντική στρατηγική απέναντι στην ολοένα και κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

Όταν δε, μια κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι το θέμα δεν είναι τα πολλά ή τα λίγα μέτρα υποχώρησης, αλλά το έλλειμμα στρατηγικής της έναντι των τουρκικών διεκδικήσεων, τότε αυτή η κυβέρνηση είναι τουλάχιστον επικίνδυνη να διαχειρίζεται κρίσιμα εθνικά μας θέματα».
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 25 Μάι 2020 10:32 »
@fon, ναι προφανώς και κάνουν εγκλήματα, αλλά μην παραλογιζόμαστε. Δεν θα έριχναν μολότοφ σε τράπεζα, θα την έριχναν στον Περισσό ας πούμε. Αυτές οι θεωρίες συνομωσίας που στηρίζετε μου θυμίζουν την ίδια τακτική που ακολουθούν οι εθνικιστές της Βόρειας Μακεδονίας όταν τους δείχνεις αρχαία κείμενα για τους αρχαίους Μακεδόνες, και σου λένε ότι είναι κατασκευασμένα και τέτοια.

Ναι ακριβώς είναι πολύ εύκολο να δει κανείς π.χ. ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν ασχολήθηκε με το θέμα ή ότι επί ΠΑΣΟΚ κάηκε η ΜΑρφίν. ΚΑτά τα άλλα ας κατηγορήσουμε τη ΝΔ για υποκρισία που ξανάνοιξε τον φάκελο αφού προέκυψαν νέα στοιχεία. Ρε τι είστε εσείς; Δεν έχει νόημα οπότε σταματάω εδώ για αυτό το θέμα.
Παραπάνω την φωτογραφία του ράστα μάλλον έκανες πως δεν την είδες.Γιατί υπάρχουν αρκετές τέτοιες.Επίσης δεν κάνουν προβοκάτσιες οι δεξιοί.

Ναι σωστά η ΝΔ δεν κυβέρνησε από το 2010.Μόνο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν.Ούτε τότε υπουργοί είναι σήμερα στην ΝΔ.
Άσε ρε Μύθε μπάζει το αφήγημα για την ψυχοπονιάρα νδ.Την αθώα περιστέρα.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Δευ 25 Μάι 2020 11:12 »
Αφού απάντηση δεν πήρα, να ρωτήσω κάτι άλλο.
Η Τουρκία, οπω ςκαι άλλες χώρες ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνάει έχει σταθερές θέσεις εξωτερικής πολιτικής.
Εσείς που στην ιδεολογια σας δεν υπάρχουν σύνορα κλπ κλπ τι θέσεις έχετε, για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μπήκαν ξε οι στρατιώτες στην χώρα σας.. Κατά την γνώμη σας τι πρέπει να γίνει?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Δευ 25 Μάι 2020 11:19 »
@fon, εντάξει καταλάβαμε, δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις. ΑΚόμα και η φωτογραφία με τα υποτιθέμενα σχόλια δείχνει επίπεδο σοβαρότητας.

@μπακ, όσο με λες εσύ ή άλλοι εθνικιστή άλλο τόσο θα σε στολίζω ως προδότη της Ελλάδας. Οπότε κόφτε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς που δεν ισχύουν.
Θα ήθελα να δω πού παραδέχτηκε το ΥΠΕΞ ότι μπήκαν οι Τούρκοι σε ελληνικό έδαφος γιατί ο στρατός το αρνείται.
https://www.tvopen.gr/watch/28788/ebrosfakenewshegkatastashtoyrkonstratioton
https://www.ethnos.gr/ellada/107302_ypothesi-ebros-i-alitheia-gia-tin-katalipsi-ellinikoy-edafoys-apo-toyrkoys
Παράθεση
Διαψεύδουν σε όλα τα μήκη τα στελέχη του Εβρου, τόσο οι αστυνομικοί, όσο και οι στρατιωτικοί ότι υπήρξε εισβολή και πολύ περισσότερο, κατάληψη ελληνικής γης στην ευαίσθητη περιοχή του Εβρου από Τούρκους.
Παράθεση
Οι Τούρκοι «πάτησαν» στην συνοριογραμμή. Δεν μπήκαν μέσα στο ελληνικό έδαφος για να το καταλάβουν. «Δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο» έλεγε υψηλόβαθμος στρατιωτικός αναφορικά με το σενάριο «εισβολής». Σύμφωνα με τον Κώστα Πιτιακούδη, όταν υπήρξε αυτή η διχογνωμία, έγινε αυτό που γίνεται πολύ συχνά, με το να... μπαινοβγαίνουν οι Ελληνες και οι Τούρκοι ένα-δυο μέτρα εκατέρωθεν όταν κινούνται στην περιοχή.

Επίσης, μπακ, μπορείς να παραθέσεις το περιεχόμενο του διαβήματος για να έχουμε καλύτερη εικόνα του τι λέει;

Υ.Γ. P@sL@S, αμφιβάλω αν θα προτείνουν κάτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Μάι 2020 11:28 από my8os »