Ότι να ναι είσαστε πάντως... Μα τον Θεό, Αλλάχ άθεο ότι και καλά πιστεύετε, εσείς οι και καλά διεθνιστες κομουνιστές έχετε τρικυμία εν κρανίο..
Επί της ουσίας έχετε να πείτε κάτι, ή ότι λέει το κόμμα?
Αν όχι, αφήστε και κανένα θέμα που να μην το κάνετε μπουρδελο.
Τίποτα απολύτως δεν κατάλαβες, σύνταυρε.
Εάν προσέξεις, εάν θελήσεις να προσέξεις, αυτό το οποίο κατακρίνω είναι η απουσία και η αφωνία όλων αυτών των υπερμπατριωτών, των Ράμπο και κομμάντο που παρακινούμενοι από Αδώνιδες, Βορίδηδες, Πλεύρηδες, Κικίλιες αλλά ΚΑΙ από τον σημερινό πρωθυπουργό, έκαναν συλλαλητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών...
Εντυπωσιακή εξίσου και η αφωνία των μακαριωτάτων και παναγιωτάτων Πατριάρχη και Αρχιεπισκόπου...
Τώρα όμως, όλοι οι παραπάνω κατάπιαν αμάσητη την κίνηση του φασίστα σουλτάνου.
Εάν είχες την απαραίτητη ψυχραιμία, θα διέκρινες αυτά που ήθελα να στηλιτεύσω.
Όσο για το εάν πιστεύω ή όχι κάπου, δεν αφορά κανέναν παρά μόνο εμένα. Ξέρω μόνο ότι η διδασκαλία του Χριστού δεν έχει καμία σχέση με ό,τι πρεσβεύει σήμερα ένα τεράστιο κομμάτι ορθοδόξων. Είμαι δε σίγουρος, ότι το συγκεκριμένο αυτό κομμάτι "των πιστών", ο Χριστός θα το πέταγε στο πυρ το εξώτερον, εάν δεν ήταν τόσο φιλεύσπλαχνος, ιδιότητα που λείπει από τους κατ' ευφημισμόν σημερινούς χριστιανούς...
Μόνο και μόνο εάν διαβάσεις ποιους έβαλε στον "κύκλο" του και ποιους δεν ήθελε καν κοντά του, θα καταλάβεις.
Ξέρεις, δεν είναι κακό να είσαι άθεος. Κακό και επικίνδυνο είναι να είσαι θεομπαίχτης. Εάν κατάλαβες, ειδικά το τελευταίο, καλώς.
Δυστυχώς είμαστε γεμάτοι από Φαρισαίους...