Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Λάρισας-ΠΑΣ Γιάννινα 11η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 24757 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Λάρισας-ΠΑΣ Γιάννινα 11η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 16:25 »
Υπερηχητικοί!

Πάμε για τα βαζελάκια τώρα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 16:35 »
Με 11 στα 11 μπορούμε να κάνουμε χαβαλέ στα play off.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 16:36 »
Χαλαρή νίκη με διατήρηση της εξαιρετικής νοοτροπίας.
Μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 16:39 »
0-3.

Εύκολη νίκη με πειστική εμφάνιση.

Ο αντίπαλος έχει καλή βαθμολογική θέση και είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας.

Ένα ακόμα ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ, παρότι κινδυνεύσαμε και ήμασταν τυχεροί.

Η ομάδα δείχνει με πλάνο, σοβαρή και αποτελεσματική.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 16:49 »
Όγδοο συνεχόμενο ματς με μηδέν παθητικό και πέμπτη συνεχόμενη νίκη.
Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόουτς.
ΔΕΝ χάνεται η πρώτη θέση, εάν συνεχίσουμε με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!
Καλούτσικη μπαλίτσα ανά διαστήματα.
Νομίζω ότι όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, θα είμαστε κομπλέ για την κατηγορία.
Θα ήθελα μία μεταγραφή στο "10", όχι τόσο για να βγει η χρονιά φέτος, αλλά για τη νέα σε(άι)ζόν στην Α' (καλά εντάξει...).
Να τον φέρει τώρα, έστω και ταλεντάκι να είναι, για να μαθαίνει την Ομάδα σιγά σιγά.

Είχα γράψει πριν λίγο καιρό ότι ο Μονεμβασιώτης έχει χρήματα να φάνε και οι κότες.
ΑΛΛΑ σαν παράγοντας είναι μεγαλύτερο νούμερο από τον δικό μας.
Ανεβαίνει σιγά σιγά και ο "πιστολέρο" Γιάννης...  ;)

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 17:01 »
Η ομάδα είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω απο τις υπόλοιπες.
Κατα διαστήματα παίζει καλό ποδόσφαιρο, και φυσικά παίκτες όπως ο Φαμπρυ και ο Κριζμάν (που παίζει όσο τόσο) κάνουν διαφορά.
οί
Νομίζω οτι εκτός και εάν γίνει κάτι το συνταρακτικό, η άνοδος δεν χάνεται αν και είναι νωρίς ακόμα, αλλά δείχνουμε σοβαροί.

Συμφωνώ οτι θα πρέπει να βρεθεί κάποιος παίκτες, ο οποίος, θα παίξει οταν ανεβούμε, για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια. Μιλάω για κάποιον παίκτη τύπου Ντβινσέντι κλπ. με ταλέντο, αλλά ξένο!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 17:08 »
Υπήρξαν παρατράγουδα στην κερκίδα και εντός και απο εκτός... Ελπίζουμε να υπάρξει ενημέρωση από τους εκδρομείς.
Άνετη νίκη για την ομάδα που θα μπορούσε κι άλλα.
Πολύ καλή εικόνα όλοι σχεδόν κρατάμε όμως την εμφάνιση του πιτσιρικά. Μπορούμε το 3 στα 3 στα επόμενα ματς.
Ο βαζελος αν είσαι σοβαρός και τον τρομάξεις με γρήγορο γκολ τον έχεις. Αν τον αφήσεις να κάνει παιχνίδι θα στο κάνει το γκολ

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 20:24 »
Μπράβο στην ομάδα, στους παίκτες και στον Γιαννίκη που μας έβγαλε τις τσιμπλες από τα μάτια ακόμα και σε γήπεδα χωράφια σαν το σημερινό.
Η ομάδα είναι πραγματικη ομάδα, δείχνει χαρακτήρα, υγεία και χρειάζεται στήριξη από τον κοσμο.
Είναι ευκαιρία ο κόσμος να γυρίσει στο γηπεδο αρκεί και οι διοικούντες να το πάρουν χαμπάρι και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους.
Επιτέλους καμαρώνουμε σιγά σιγά την ομάδα μας ξανά.

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 21:13 »
Μπράβο στην ομάδα. Τα "περίεργα" ήταν ένας τύπος με πέτρα κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο νομίζω (πίσω απ την κερκίδα μας ακριβώς ήταν πάρκο) και πιο μετά 3-4 ξανά με πέτρες όπου αντίστοιχα 3-4 δικοί μας πήδηξαν κάτω , τους πήραν στο κυνήγι και πιάσανε τον ένα. Όμορφη κερκίδα έχω να πώ.

ΥΓ : συγκίνηση γιατί βρέθηκα στο ίδιο γήπεδο που πήγα το πρώτο μου μάτς με τον Π.Α.Σ. μόνος μου, 16 χρόνια μετά. :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 05 Ιαν 2020 21:16 από fastmanakos »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 21:14 »
Παράθεση
Μπελά: «Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες» -Μπαστακός: «Ποιότητα του ΠΑΣ σε όλες τις γραμμές»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν κόουτς του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Ηπειρωτών και απέδωσε την ήττα με μεγάλο σκορ σε προσωπικά λάθη που κόστισαν εν τέλει.

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Σήμερα πιστεύω ότι παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες. Τελείωσε ο Α’ γύρος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε 3 προσωπικά λάθη και μπήκαν και τα 3 γκολ, παρότι είχε βέβαια κατοχή μπάλας και ευκαιρίες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε 3 συνεχόμενα κόρνερ που η μπάλα έμεινε στην περιοχή και δεν βρεθήκαμε στην κατάλληλη θέση να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρ’ όλα αυτά δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παλέψανε και παίξανε το παιχνίδι που κάνουν κάθε Κυριακή.

Εύχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει στο φετινό πρωτάθλημα».

&feature=emb_title

Μπαστακός: «Ποιότητα του ΠΑΣ σε όλες τις γραμμές»

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή. Δουλέψαμε με τον κόουτς όλη την εβδομάδα, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε λάθη που μας κόστισαν. Έτσι είναι όμως όταν παίζεις με ποιοτικές ομάδες που έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, τα λάθη κοστίζουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να δουλέψουμε και πάλι από αύριο στην προπόνηση και να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να αφήσουμε πίσω αυτό το σημερινό κακό ματς για μας».

&feature=emb_title
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 21:57 »
Η ομάδα έχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις παρόλα αυτά νίκησε 3-0 σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.
Συνεχίζουμε.

Κατά τη γνώμη μου την Τετάρτη πρέπει να πάμε συντηρητικά, να ξεκουρασουμε και παίκτες και ότι βγει. Πρωταρχικός στόχος η άνοδος.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 21:58 »
Καλώς τον Fantasmatako  B-)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 23:30 »
Αν δεν το ήξερες, δεν θα το 'λεγες ότι ο Μπελά έπαιξε στον ΠΑΣ....πολύ  διακριτικός στις δηλώσεις του.... έτσι μου φαίνεται, δεν ξέρω πόσο λάθος κάνω...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 00:35 »
Αν δεν το ήξερες, δεν θα το 'λεγες ότι ο Μπελά έπαιξε στον ΠΑΣ....πολύ  διακριτικός στις δηλώσεις του.... έτσι μου φαίνεται, δεν ξέρω πόσο λάθος κάνω...
Σχεδόν δάκρυσε όταν πλησίασε στα αποδυτήρια και αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΣ
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 01:00 »
Δεν ειναι και τελειος ο κοσμος του ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 10:33 »

Συγγνώμη............ο πρωταθλητής πρέπει να παίξει και play off???????????Ωραία διοργάνωση!!!!!!Τι πρωταθλητής είναι μετά??????Μπράβο στους φελούς που εμπνέονται τέτοιους σχεδιασμούς!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 11:03 »
Σχεδόν δάκρυσε όταν πλησίασε στα αποδυτήρια και αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΣ
χαίρομαι για αυτό που γράφεις κ ταυτόχρονα έχει κ ένα δίκιο σε αυτό που λέει ο Pastakis...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 11:47 »

Συγγνώμη............ο πρωταθλητής πρέπει να παίξει και play off???????????Ωραία διοργάνωση!!!!!!Τι πρωταθλητής είναι μετά??????Μπράβο στους φελούς που εμπνέονται τέτοιους σχεδιασμούς!!!!!!!!
Βασικά δεν υπάρχει πρωταθλητής,ούτε υποβιβασμένος.Κανονική περίοδος και play off.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 11:56 »
Μια χαρά είναι η διοργάνωση μακάρι πάντα να υπήρχαν play off και να μειωνόταν τα στημένα παιχνίδια ... άλλωστε κουβαλάνε όλοι τους βαθμούς τους.
Εμείς καλό είναι σαν φίλαθλοι και σχολιαστές να είμαστε ενήμεροι για το τι παρακολουθούμε ...

Κατά τη γνώμη μου την Τετάρτη πρέπει να πάμε συντηρητικά, να ξεκουρασουμε και παίκτες και ότι βγει. Πρωταρχικός στόχος η άνοδος.
Είχα ανησυχήσει καθώς με πρόσφατα μηνύματα του OV συμφωνούσα εν μέρει.
Έχω αναλύσει πάρα πολλές φορές και δεν αλλάζει κάτι τι γνώμη μου ότι η ομάδα πρέπει ΠΑΝΤΑ να κτυπά με 150% των δυνάμεων της το θεσμό του Κυπέλλου και τα παιχνίδια με τις ομάδες του ΠΟΚ πρωτίστως. Ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα γράψεις ιστορία. Κατά τη γνώμη μου χίλιες φορές αν χρειάζεται να κάνει rotation - (αμφιβάλλω και γι αυτό) να το κάνει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος (όποιο και αν είναι αυτό) παρά στου κυπέλλου.

Ξέρω ότι πρωτίστως όσοι είναι με τα μικροσυμφέροντα της εκάστοτε διοίκησης πάντα διαφωνούν με αυτή την λογική αλλά ένας πραγματικός φίλαθλος της ομάδας πρέπει να ξέρει ότι ένα νέο παιδί το οποίο μπορεί να γίνει ο νέος φίλαθλος της ομάδας δεν θα εμπνευστεί από μία επιπλέον νίκη ή ισοπαλία (και αυτό όχι 100% σίγουρο) αλλά από σημαντικές επιτυχίες απέναντι στους δήθεν ισχυρούς και από ενδεχόμενες  πορείες στο Κύπελλο (καθότι πιο δύσκολο στο μεγάλο πρωτάθλημα) ...

Αλήθεια για να το βάλω σε αντιστοιχία, πόσοι από εσάς θα προτιμούσατε να είχαμε χάσει για παράδειγμα 3-0 από το σκατόγαυρο στον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη όταν τον αποκλείσαμε με το γκολ του Κοντογουλίδη ενώ ήμασταν στη β΄ και να είχαμε πάρει τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τα σκουπίδια του Ακράτητου στα Λιόσια;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Ιαν 2020 12:08 από dk »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 13:08 »
Κλασεις ανωτερη η Ομαδα μας για ακομη μια φορα . Με λιγη τυχη , συγκεντρωση και εκτελεστικη ικανοτητα το ματς θα εληγε 0-6 , οπου θα ηταν και το πιο αντιπροσωπευτικο σκορ με βαση τις καθαρες ευκαιριες που δημιουργηθηκαν .

Συγχαρητηρια για ακομη μια φορα στους παικτες που δινουν οτι εχουν και δεν εχουν απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο , συγχαρητηρια στον Γιαννικη για το θαυμασιο δημιουργημα του ( τηρουμενων των αναλογιων και δεδομενων των συνθηκων ) , συγχαρητηρια και στα παιδια που ηταν στην κερκιδα.
Και κατι ακομη για τον Προπονητη μας .
Ειναι ισως η πρωτη φορα στα 40 χρονια που βλεπω τον ΠΑΣ , οπου δεν κοιταζω πλεον ποιοι παικτες απαρτιζουν την 11αδα ...

Hats off Coach  :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Ιαν 2020 13:12 από christos »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 19:16 »
O Γιαννικης δεν εκανε δηλωσεις μετα τον αγωνα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 19:22 »
Δεν είδα κάτι και έχω την απορία.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 22:24 »
Λάθος ποσταρισμα-σβηστηκε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 22:31 »
Λάθος ποσταρισμα-σβηστηκε.
Τα κάναμε εισαγωγικά κυπέλλου.Δίπλα είναι.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 07 Ιαν 2020 14:21 »
Εκτιμώ αφάνταστα αυτά που βλέπουμε φέτος από τον προπονητή μας. Μας βγήκαν οι τσίμπλες από τα μάτια και ούτε κοιτάζω ποιοι είναι οι 11 που παίζουν όπως έγραψε πιο πάνω και ο christos.
Η δεξιά μας πλευρά όμως νομίζω ότι είναι η αδυναμία μας. Απορώ πως παίζουν ακόμη βασικοί ο Αποστολόπουλος και ο Ξύδας. Νομίζω ότι είναι οι χειρότεροι.
Μια ερώτηση-ένσταση έχω και ελπίζω να μη παρεξηγηθώ. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να δούμε κάτι διαφορετικό και από εκείνη την πλευρά;