Oxi sta greeklish!
- Κάντε τους να βγαίνουν και να λένε ότι ήταν άσχημο το γήπεδο στα Γιάνεννα.
Χτυπηστε το ματς αυριο κα Greis, και αφηστε τα αλλα.Ο ΠΑΣ ειναι ιδεα οπου κι αν παιζει.Την καλησπέρα μου
Λόγω εργασίας,είδα μόνο το β ημίχρονο σ ένα καφέ της Ν.Φιλαδέλφειας,συνεπώς δεν έχω πλήρη εικόνα.Από όσα είδα,ο ΠΑΣ εμφανώς ανώτερη ομάδα πήρε μια μεγάλη νίκη,την τρίτη συνεχόμενη στα δυο τελευταία χρονια ενάντια στον ΠΑΟ,χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρεία να καθαρίσει από απόψε την πρόκριση.Προκλητικός ο διαιτητής που δεν έδωσε μια καθαρή κόκκινη κάρτα στον ΠΑΟ,και αρκετά ανάποδα σφυρίγματα.Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης,καθώς ο ΠΑΟ είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και δε βλέπω πως μπορεί στον επαναληπτικό να διασπάσει εύκολα τη συμπαγή άμυνα του ΠΑΣ.Όπως και να χει,δεδομένου ότι ο ΠΑΣ υπολείπεται,θεωρητικά, μιας κατηγορίας αυτή τη τη στιγμή του ΠΑΟ,πρόκειται για μεγάλη νίκη γοήτρου και πιθανόν και ουσίας αν ακολουθήσει και συνέχεια στο ΟΑΚΑ,Μπράβο στον ΠΑΣ και καλή τύχη στον επαναληπτικό!!
Παράθεση από: RABO στις Τετ 08 Ιαν 2020 20:02 Λόγω εργασίας,είδα μόνο το β ημίχρονο σ ένα καφέ της Ν.Φιλαδέλφειας,συνεπώς δεν έχω πλήρη εικόνα.Από όσα είδα,ο ΠΑΣ εμφανώς ανώτερη ομάδα πήρε μια μεγάλη νίκη,την τρίτη συνεχόμενη στα δυο τελευταία χρονια ενάντια στον ΠΑΟ,χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρεία να καθαρίσει από απόψε την πρόκριση.Προκλητικός ο διαιτητής που δεν έδωσε μια καθαρή κόκκινη κάρτα στον ΠΑΟ,και αρκετά ανάποδα σφυρίγματα.Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης,καθώς ο ΠΑΟ είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και δε βλέπω πως μπορεί στον επαναληπτικό να διασπάσει εύκολα τη συμπαγή άμυνα του ΠΑΣ.Όπως και να χει,δεδομένου ότι ο ΠΑΣ υπολείπεται,θεωρητικά, μιας κατηγορίας αυτή τη τη στιγμή του ΠΑΟ,πρόκειται για μεγάλη νίκη γοήτρου και πιθανόν και ουσίας αν ακολουθήσει και συνέχεια στο ΟΑΚΑ,Μπράβο στον ΠΑΣ και καλή τύχη στον επαναληπτικό!!Τι σχόλια άκουγες στο καφέ από τους άλλους οπαδούς για τον ΠΑΣ;