Τα χρέη, εύκολα φιτάχνονται, οχι όμως απο μόνα τους.
Επίσης, με το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια, νομίζω οτι δεν είναι δύσκολη η τοποθέτηση της ομάδας μας στην εξάδα κάθε χρόνο.
Και επειδή είμαστε ΠΑΣ, θα πρέπει να έχουμε στόχο. Και το κύπελλο είναι στόχος, και η έξοδος στην Ευρώπη κάθε χρονιά είναι στόχος.
Αλλά αυτό απαιτεί, προγραμματισμό, άτομα σε θέσεις που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, εγκαταστάσεις για προπόνηση, τμήμα σκάουτινγκ για να μην στηριζόμαστε σε κάθε μάνατζερ (που μας φέρνει παίκτες τύπου Ραντοβατς, οι οποίοι φεύγουν χωρίς να έχουν προσφέρει κάτι, πέραν απο την ελάφρυνση του μπάτζετ).
Τώρα εαν αυτό υπάρχει στον ΠΑΣ μας, τότε πάω πάσο. Βέβαια ο χβ έχει δηλώσει, πριν 2 χρόνια νομίζω και εκεί που χτυπούσαμε πάλι εξάδα, οτι η χρονιά τελείωσε για εμάς. Αυτό απο μόνο του δείχνει και τον στόχο που έχει, ο οποίος είναι απλός: μένω στην Α, παίρνω λεφτά απ όπου μπορώ, τα χώνω και στην συνδεδεμένη εταιρεία μου, και είμαι μια χαρά. Κοινώς να έχουμνε κέρδος με όλους τους δυνατούς τρόπους, και καμία ενίσχυση, ή επένδυση πίσω στην ομάδα, απο την οποία κερδίζω τα ποσά.