Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Χανιά 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7834 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasoleoleole

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Χανιά 15η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 02:23 »
 Ρε παιδια μηπως εχουμε θεοποιησει τον προπονητη και ειναι μυρουδιας;
Τι ονειρο ειδε και εβαλε το πιτσιρικι τον λιασο σεντερ φορ στο 85 ;
Δηλαδη ειναι βαλτος να μας τρελανει τελειως
Δεν λεω οτι φταιει αυτος που ο βρετος το ειδε μεσσι κανει ποδια στον καστρο ο σιοντης ανοιγει τα ποδια σαν πουτανα και ο λωλης τον κοιταζει σαν χανος,αλλα βαζεις ενα 19χρονο  αμυντικο χαφ για σεντερ φορ οταν εχεις παιχτες οπως ο νικολιας  και ο ναουμετς ;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 09:21 »
Δεν λεω οτι φταιει αυτος που ο βρετος το ειδε μεσσι κανει ποδια στον καστρο ο σιοντης ανοιγει τα ποδια σαν πουτανα και ο λωλης τον κοιταζει σαν χανος,αλλα βαζεις ενα 19χρονο  αμυντικο χαφ για σεντερ φορ οταν εχεις παιχτες οπως ο νικολιας  και ο ναουμετς ;

Νομίζω παραείναι σκληρή η κριτική για τον προπονητή επειδή φάγαμε γκολ στο 90 φεύγα σε 2 ματς και μάλιστα σε ματς στα οποία ο αντίπαλος δεν είχε ούτε 1 ευκαιρία μέχρι τότε.
Όπως είχε πει κάποτε ο Όσιμ: η μπάλα είναι πόρνη. Συμβαίνουν και τα στραβά. 
Ο μόνος που θεοποιήθηκε από μερίδα οπαδών ήταν ο Πετράκης. Αυτός ήταν ο μυρωδιάς, που 3 χρόνια ξεχάσαμε τι άθλημα παρακολουθούμε....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 09:55 »
Το ματς χάθηκε απο το προπονητή που έπαθε "Πετρακη¨" και γυρισε την ομαδα πισω βγαζοντας και τα δυο φόρ
Το ματς χάθηκε απο τον άθλιο αγωνιστικό χώρο.
Επίσης το ματς χάθηκε απο την αστοχία του αδιάφορου Κρισμάν

Το παιχνίδι εχει χαθει, απο καιρό, εξαιτιας του προεδρου και της "μπιστοβλιακίασης" που τον διακατέχει
(Μπιστοβλιακας απο τους λιγους)
Κοιταμε τι θα κονομησουμε

Χτες κυκλοφόρησε οτι προτεινε 10 χιλιαρικα στον Κρισμάν να φύγει, ενω του χρωστάει 40 και φυσικά ο παικτης αρνήθηκε. (ισως μια απάντηση στο γιατι παίζει, οπως παιζει)
Επίσης οτι δεν κάνουν μπάνιο με ζεστό νερο, οτι τους χωσταει και γιαυτο δεν έκανε μεταγραφές, για να μην τιναχτουν τα αποδυτήρια στον αέρα κλπ κλπ
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια, αλλά ευκολα γινονται πιστευτά, με τον προεδρο που εχουμε. (Εχει δωσει δικαιωματα)

Τες πα
Ο κόσμος δεν ξαναγυρνάει στο γήπεδο  με αυτον τον πρόεδρο.
Λιγοι θα μεινουμε

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 10:11 »

Νομίζω παραείναι σκληρή η κριτική για τον προπονητή επειδή φάγαμε γκολ στο 90 φεύγα σε 2 ματς και μάλιστα σε ματς στα οποία ο αντίπαλος δεν είχε ούτε 1 ευκαιρία μέχρι τότε.
Ο μόνος που θεοποιήθηκε από μερίδα οπαδών ήταν ο Πετράκης. Αυτός ήταν ο μυρωδιάς, που 3 χρόνια ξεχάσαμε τι άθλημα παρακολουθούμε....

Άνθρωπέ μου, θα καταφέρεις κάποτε να γράψεις ένα (1) ποστ που να μην περιέχει το όνομα "Πετράκης" ή παράγωγά του;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 10:25 »
Α επισης ο Γιάκος καταφερε να μας ξαναδείξει πόσο στόκος είναι.
(Γιατί αν δεν ηταν, δεν θα κατέστρεφε την καριέρα του στο LT)

Βγηκε και πανηγύρισε το γκόλ, και έκανε και χειρονομίες στο τέλος.

Αν υπηρχε μια περίπτωση να εμπλακεί  κάποτε στην ομάδα, έστω και ως εξωφυλαρούχας,  την κλώτσησε χτες.

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 11:30 »
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Αν είσαι και λίγο άπιστος Θωμάς, σκέπτεσαι διάφορα.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 12:15 »
Παράθεση
Ας δώσω και "συγχαρητήρια" στους λίγους (ευτυχώς!) έξυπνους που αποδοκίμασαν τον Γιάκο...  :stop:   
Το από πάνω το έγραψα χθες δίχως να ξέρω το τι συνέβη μετά το τέλος του ματς.
Μάλιστα διάβασα ότι ο Βοσνιάδης του έβαλε χέρι για τη συμπεριφορά του.
Γιάκο, είσαι απαράδεκτος!  >:(

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 12:16 »
Να φερει αμεσα η κυβερνηση τροπολογία οι αγωνες του 2020 της β εθνικής να τελειώνουν στο 91"  :P

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 12:46 »
Αυτα περι κρυο νερου, οτι δεν βάλαμε πετρέλαιο και χάλασαν και τα κλιματιστικά και κάθονται στο κρυο τα παιδιά ειναι καφενειακες κουβέντες. Χάλασε ενα κλιματιστικό και φτιάχτηκε..Τόσο απλα. Απο όσο ειμαι σε θέση να γνωρίζω οι παίχτες πληρώνονται καλύτερα απο τοτε που τρέχαν το αήττητο σερί.
Ο δε Γιακος σε κουβέντα με φίλο είπε ότι έκανε λάθος. Και 2 λεπτα μετα χαρακτήρισε μαλακισμένα αυτούς που τον περίμεναν να του τα ψάλουν.
Αν ειχες μετανιώσει Ακη ζητας να πας στην συνέντευξη τύπου κα να πεις δημόσια συγγνώμη απο τον κοσμο

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 13:01 »
Ε, ας μην τον σταυρώσουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι τα άκουγε συχνά και ενίοτε άδικα. Έφυγε και κάπως άκομψα, δε θέλει πολύ να θιχτεί ο εγωισμός του και να ζητά μια κάποια ικανοποίηση. Τέλος πάντων, ας μην σταυρώνουμε τους άλλους για τα απλά ταπεινά ανθρώπινα πάθη που μπορούν να συγχωρεθούν με μια απλή συγνώμη.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 13:13 »
Όταν είσαι Γιαννιώτης,πολλά χρόνια μέλος της ομάδας και το παίζεις και ΠΑΣ Γιάννινα δεν αντιδράς έτσι στο γκόλ της νέας σου ομάδας κατά του ΠΑΣ.
Για να καταλάβετε όσοι υποστηρίζετε ακόμα την αντίδραση του Γιάκου, κοιτάξτε λίγο την αντίδραση σε επίτευξη δικού τους γκολ κι όλας του Παντελάκη απέναντι στον βαζελο και του Λεο χθες  απέναντι στα Χανια...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 13:25 »
Το πρόβλημα μας είναι ο Γιακος?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 14:23 »

Άνθρωπέ μου, θα καταφέρεις κάποτε να γράψεις ένα (1) ποστ που να μην περιέχει το όνομα "Πετράκης" ή παράγωγά του;

Έχω γράψει αρκετά ποστ χωρίς να αναφέρομαι στον Πετράκη.
Εσύ όμως γιατί ενοχλείσαι με τις αναφορές μου σε αυτόν; Σου έθιξα τον προπονηταρά;
Έκανα μια σύγκριση στον τέως με τον νυν μετά από σχόλιο συνοπαδού.
Καλό θα ήταν να γράψεις και εσύ κάποιο σχόλιο για το πως βλέπεις τον προπονητή μας και αν θέλεις τον συγκρίνεις και με τον υποτιθέμενο.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 14:36 »
Αυτό που παρακολούθησα τα προηγούμενα 3 χρόνια ήταν βιασμός του ποδοσφαίρου, της νοημοσύνης μου και της αισθητικής μου. Μου έχουν μείνει ψυχολογικά τραύματα τα οποία ελπίζω μετά τη φετινή περίοδο να μου φύγουν και να μην αναφερθώ ξανά στον υποτιθέμενο. Μέχρι τότε συγχώρεσέ μου αν θα κάνω και κάποια ακόμη αναφορά....

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 15:03 »
Ε καλα το οτι ειναι απληρωτοι ολοι ειναι γνωστο.Τους βαζει κανα 600αρι απλα να ζουν που και που.Αλλα αν κανουν προσφυγη θα τα παρουν ολα.Βεβαια ακουγεται οτι αν ο χριστοβασιλης δεν ανεβει ,το καλοκαιρι αποχαιρετα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 17:00 »
Το πρόβλημα είναι ο Χβ.Όμως τι άλλο να πεις πια;Δεν γίνεται να λες μόνο για τον Χβ.Υπάρχει η εκάστοτε επικαιρότητα και το θέμα Χβ.Αυτό πάντα θα υπάρχει όσο θα είναι πρόεδρος.Δεν βγαίνει και κάτι να πεις πάει και έρχεται.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 17:33 »
Αν είναι να μας αποχαιρετήσει ο χριστοβασιλης τότε ας μην ανέβουμε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 17:35 »

Μην φοβασαι
Μετα θα εχουμε το προβλημα Γιαννικη

Αυτοι οι ποδοσφαιριστες και οι προπονητες μας εχουνε καταστρεψει
Ασε

π.ς  Βαζω και αβαντζο χασουρας..Αν ειναι να φυγει ο Χριστοβασιλης ας πεσουμε και στην Γ κατηγορια

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 17:59 »
Το προβλημα μας ειναι οτι δεν γουσταρουμε να μας υποδεικνυουν αλλοι ποιο θα θεωρησουμε προβλημα εμεις
Αυτη τη στιγμη που η ομαδα ειναι στα κατω της (κυριως με την αδιαφορια της διοικησης) ΟΛΑ αποτελουν προβλημα στο μυαλο του αγνου φιλαθλου

Και ο αμπαλος γιακος ειναι προβλημα μας απο τη στιγμη που συμπεριφερεται σαν μαλακισμενο ενω δεν πρεπει
Και ο πετρακης ειναι προβλημα μας που 3 χρονια μας ειχε πρηξει τα αρχιδια στην κυριολεξια και τωρα ησυχασαμε
Και ο χριστοβασιλης ειναι προβλημα μας που δεν κανει ουτε ΜΙΑ κινηση για να δειξει οτι θελει να παρει με το μερος του τον απλο κοσμο της ομαδας

Αφηστε μας λοιπον να λεμε οτι θελουμε και μην μας τα πρηζετε

Σημασια εχει οτι βρηκαμε φυσιολογικο προπονητη πολυ καλυτερο του πετρακη
Τωρα αν το δικο σας αρρωστο μυαλο τη μια τον αποθεωνει και την αλλη τον λεει μυρωδια δεν φταιμε εμεις
Μαθετε να βλεπετε μπαλα και μετα ξανασυζηταμε

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 18:52 »
Κερδισε και ο Απολλωνας 0-1 με γκολ του Μαρκοφσκι ( 2 γκολ με κεφαλιες σε 20 λεπτα που επαιξε , το ενα offside ) , οποτε τωρα αρχιζουν τα πολυ δυσκολα και παμε φτου και απο την αρχη .
Μονο που η ψυχολογια και το momentum ειναι υπερ τους ξεκαθαρα πια ...

''Ελπιζω να μην εχουμε προβλημα στο τελος '' ( Γιαννικης )

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 19:27 »
Οπως ειδατε ο απολλωνας με μεταγραφες εμπειρων παιχτων παιρνει και δυσκολα διπλα χωρις να παιζει μπαλα.Ο χριστοβασιλης το χαβα του.Το μονο που τον νοαιζει ειναι να πουλησει το λιασο και το λωλη να βγαλει κανα φραγκο.Δεν πηρε ουτε εναν παιχτη για να παιζουν τα πιτσιρικια.Ακουγεται στην μανατζερικη πιατσα ορι ο χριστοβασιλης μανατζαρει τα ολα τα μικρα του πας
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Φεβ 2020 19:31 από pasoleoleole »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 19:58 »
Κι εμείς παίρνουμε εύκολα διπλά σε πιό δύσκολα παιχνίδια και παίζοντας καλή μπάλα και χωρίς μεταγραφές.
Λοιπόν?

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 20:00 »
Οπως ειδατε ο απολλωνας με μεταγραφες εμπειρων παιχτων παιρνει και δυσκολα διπλα χωρις να παιζει μπαλα.Ο χριστοβασιλης το χαβα του.Το μονο που τον νιαζει ειναι να πουλησει το λιασο και το λωλη να βγαλει κανα φραγκο.Δεν πηρε ουτε εναν παιχτη για να παιζουν τα πιτσιρικια.Ακουγεται στην μανατζερικη πιατσα ορι ο χριστοβασιλης μανατζαρει ολα τα μικρα του πας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 20:07 »
Θέλω πραγματικά μετά τα χθεσινά γεγονότα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ο οποίος με χειροκρότησε και στην αρχή και στην αλλαγή μου και η χειρονομία που έκανα εκφράζει μερίδα φιλάθλων που κατά την αλλαγή μου ακούστηκε η γνωστή γιούχα που με συνοδεύει χρόνια κ ως παίχτη της ομάδας κ χθες που επέστρεψα σαν αντίπαλος απλά θολωσα κ δεν μπόρεσα να κρατηθώ σίγουρα είμαι επαγγελματίας και δεν έπρεπε να εκφραστώ έτσι...επίσης θέλω να ζητήσω ακόμα μια μεγαλύτερη συγνώμη που μετά την επίτευξη της ισοφάρισης ο πανηγυρισμός μου ήταν ασεβής προς την ομάδα και τον κοσμο της απλά ήμουν σε δύσκολη θέση από πριν και βγήκε αυτή η αντίδραση...δεν θέλω να με συγχωρήσει κάποιος αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει και την ψυχή μου για την ομάδα με τα καλά και τα κακά μου!!                                                                           ΥΓ.πραγματικα η κακιά που βγάζετε μερικοί δεν έχει προηγούμενο και ότι έχω καταφέρει λίγα πολλά όσα είναι αυτά το έχω κάνει μόνος μου κ χωρίς βύσμα που λέτε μερικοί και τον χαρακτήρα τον ξέρουν όλοι οι συμπαίκτες που είχα τόσα χρόνια και με τους πιο πολλούς έχω γίνει αδέρφια!!

Τάδε έφη Γιάκος.

Τον σεβασμό σας προς την ομάδα και τον κόσμο τον δείξατε όλο το τσούρμο πέρυσι.Μέσα σε αυτούς και εσύ.Τα ξέρετε και τα ξέρουμε.Εδώ μας καβαλάτε και μας βρίζετε όταν σας τα λέμε.Γιά ρώτα κανένα Κλάους τι γίνεται κατά Θεσσαλονίκη μεριά.Εδώ όμως πασάδες.Είστε τυχεροί που είστε στα Γιάννινα.
Αυτά που έκανες δεν είσαι ο πρώτος που τα κάνει.Είπαμε εδώ είναι Γιάννινα.Σε λίγο καιρό απλά θα ξεχαστεί και φτου από την αρχή.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 03 Φεβ 2020 21:36 »
Ο μοναδικος λογος που ασχολουμαστε με τον τυπο που παιζει με το στομα ανοιχτο ειναι το οτι δεν σεβαστηκε ( ανθρωπινα μιλωντας )καν την πικρα των φιλαθλων της Ομαδας που τον ταιζε για τοσα χρονια μετα το γκολ στο 94 , και παραφερθηκε οντας σε απολυτη παρακρουση ( και οντας στον ...παγκο βεβαια  :)) )

Οπως βεβαια σε παρακρουση βρισκονταν και τα υπολοιπα παικτακια της ομαδουλας του που πηρε ανελπιστο βαθμο αντι να φαει 7 γκολ , αν και βαθμολογικα δεν κερδισαν κατι σημαντικο.
Περιπτωση υποβιβασμου δεν υπαρχει , ουτε φυσικα και ελπιδες να σπασει η 3αδα ΠΑΣ , Απολλωνα και Λεβαδειακου για την ανοδο.

Αλλα τι να περιμενει κανεις απο καποιον που γλενταγε μεχρι πρωιας με κλαρινα ,και μετα χορευε στα χιονια με το κοντομανικο οντας λιωμα , την ωρα που η Ομαδα σερνοταν στο γηπεδο και ο υποβιβασμος πλησιαζε ;;;

Αυτα λοιπον Γιακο , μιας και ισως διαβαζεις το pas.gr ...