Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Πόντου-ΠΑΣ Γιάννινα 16η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 11761 φορές)

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Πόντου-ΠΑΣ Γιάννινα 16η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 11:26 »
Ακριβώς αυτό τίποτα άλλο...Μένω Θεσσαλονίκη και μία ξαδέρφη της είναι ΝΥΦΗ εκεί. Ε, να μη πάμε να δούμε τι κάνει? Τόσο καιρό είχαμε να τη δούμε, να παίξουν και τα παιδιά στον ήλιο? Α, ξέχασα μεσημέρι παίζει και ο ΠΑΣ λίγο εδώ παραπάνω!!! Τι? Ντροπή να μη πάμε, είμαστε δίπλα. Ήρθαν οι άλλοι από τα Γιάννενα και εμείς 10 βήματα από δω να μη πάμε να δούμε την ομάδα?

Πλάκα κάνω για το τελευταίο, έτσι και αλλιώς θα πήγαινα Καλαμαριά, αλλά και στην Τρίγλια που ήταν η ξαδέρφη έκατσε κουτί!!!!

Το ΣΚ θα είμαι Γιάννενα και εκεί δεν υπάρχει δικαιολογία!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 11:34 »
Λοιπόν
Τα ημίχρονα τελικά για το ματς δεν υπήρχαν πουθενά στις στοιχηματικές
Τα έχουν καταργήσει μάλλον για την Football leaque   :P
(έψαχνα να παιξω Καραΐσκάκη κ Απόλλων Λαρισσας την προηγούμενη βδομάδα
Δεν υπήρχε τίποτα)

Απο εκει και μετά, έχοντας στο μυαλό την προϊστορία του πρόεδρου μας, βάζουμε όλοι με τον νού μας
Δυστυχώς
Αυτό μόνο  >:(

Νίκη με τον Απόλλωνα να κλείσουμε την υπόθεση άνοδο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 11:45 »
Το ημίχρονο τελικό ήταν φραγμένο για το συγκεκριμένο τουλάχιστον ματς.
Την ώρα που έληξε το πρώτο ημίχρονο η stoixhman έδινε το διπλό 1.70.
Μέχρι να σας το γράψω εδώ έπεσε στο 1.55.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Φεβ 2020 12:07 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 12:07 »
Cash out έχει όμως;

Επίσης οι πληροφορίες μου είναι ότι παιζόταν 1/2
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Φεβ 2020 12:19 από fon7 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 12:24 »
Μπορεί όταν ανοίξε χθες το πρωί το παιχνιδι με τρομερά χαμηλά ποσοστά στο διπλό, γιατί μέσα στη βδομάδα 2 φορές που κοίταξα ήταν φραγμενο, να άνοιξε και η ανατροπή, δεν ξερω.

Από τη μικρή εμπειρία που έχω στο στοίχημα υποθέτω ότι θα έδινε γύρω στο 12-17 το 1/2

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 15:48 »
Μετα την Ξανθοποιηση της ομαδας ερχεται και η Λεβαδειακοποιηση. Καλα παμε.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 15:52 »
Πραγματικα αν εμπαινε ενας ασχετος εδω μεσα και διαβαζε και αυτο το νημα (μαζι με πολλα αλλα σε αυτο τον καφενε) θα διαπιστωνε δυο πραγματα...
Ενα οτι υπαρχει ελευθερια λογου (όποτε δε εμπλεκονται πολιτικα) και οτι ολοι εδω μεσα εχουν κάποιο θεμα καχυποψίας ή τα βλεπουν ολα περίεργα.
Δεν ξερω αν στηθηκε το παιχνιδι, απο ποιον στηθηκε και τι εγινε...Καποιοι με τα λεγομενα τους το θεωρουν δεδομενο απο οτι φαινεται.
Θα φανει αυτο αν βγει τις επομενες εβδομαδες σαν υποπτα χειραγωγημενο απο την sportradar ή όπως τελοσπαντων λεγεται αυτη.
Θα ασχοληθω μονο με τα λιγα που ειδα στα στιγμιοτυπα και ακουσα στο ραδιο.
Το γκολ του Ποντου ειναι ενα πανεμορφο γκολ που οσες φορες και να το ξανακανουν απλα δε μπαινει. Ολη η ομαδα σε αυτη την φαση θυμησε Μπαρτσελονα.Κλεψιμο στο κεντρο, μπαλια με την μια στον εξτρεμ αυτος με την μια τακουνακι στο παλικαρο που επιασε το τελειο σουτ. Εκπληκτικο γκολ και μπραβο. Ακομη και οι ιδιοι οι παικτες του ποντου δε το πιστευαν ολο αυτο και φαινεται απο τον τροπο που πανηγυριζουν. Λες και πηραν το πρωταθλημα Κ-19.
Απο εκει κ περα, ο ΠΑΣ στο πρωτο ηταν ΑΘΛΙΟΣ.Το γραφω με κεφαλαια για να το τονισω, οπως το τονισαν και οι σπικερ στο ραδιοφωνο.
Απο το πρωτο ημιχρονο κραταω λοιπον δυο πραγματα. Εναν ΑΘΛΙΟ ΠΑΣ (πραγμα που δειχνει ή λαθος νοοτροπια (το ευχομαι) ή αγωνιστικη κοιλια (το απευχομαι)) και ενα γκολ μαγικο, σε μια μονο φαση που περασαν το κεντρο και στο μοναδικο σουτ  (πραγμα που σημαινει οτι η κακοδαιμονια των τελευταιων αγωνιστικων δεν μας εχει αφησει ακομη).
Στο 2ο μπηκαν οπως επρεπε και ολα τελειωσαν σε 10 λεπτα.
Καλος ο Κριζμαν με χατ τρικ και ασιστ, καλος ο Λεο που αποκταει συνεπεια στο γκολ αλλα τα σημαντικα ειναι μπροστα.
Επιμενω οτι δε ειμαστε σε καλο φεγγαρι σε ολα μας...Στην ομαδα φαινεται μια φυσιολογικη αγωνιστικη κοιλια και υπαρχει κακοτυχια, στα οπαδικα βραστα, στα ψυχολογικα μας ακομη χειροτερα. Βλεπουμε παντου εφιαλτες, καταστροφες, φαντασματα κλπ.  Δεν ξερω που θα βγαλει αυτο. Ο ΠΑΣ που εγω αγαπησα δεν ειναι αυτο το αποκρουστικο πραγμα που βλεπω τον τελευταιο καιρο. Σε ολα του.

Το μονο που κραταω ως θετικο ειναι ενα προπονητη να προσπαθει να παιξει ορθολογικο ποδοσφαιρο. Και αυτο αρκει να βλεπεις φως στην ακρη του τουνελ.
Τωρα αν αφηνουμε υπονοουμενο μεσω ενδειξεων οτι και αυτος και καποιοι παικτες στηνονται, δεν νομιζω να βοηθαει και πολυ να παραμεινει οτι υγιες υπαρχει στην ομαδα.

Υ.Γ.1Τον ηπιο ουτε τον ξερω ουτε ξερω τι ανθρωπος ειναι. Αυτο που βλεπει οτι βγαζει προς τα εξω, δεν μου βγαζει ανθρωπο που μπορει να στησει παιχνιδι. Αποψη μου και γνωμη μου αυτη, το τι κανει δεν το ξερω πραγματικα.

Υ.Γ.2 Αν ημουν Γιαννικης ερχομενος απο ενα τοσο προηγμενο πρωταθλημα και μου λεγαν να στησω το παιχνιδι, δεν νομιζω οτι θα καθομουν για πολυ. Ειδικα οταν εχω ζητησει πριν μια βδομαδα μεταγραφες και με γραφουν στα πελε τους. Ειδικα την δεδομενη στιγμη που εχω δειξει τι μπορω να κανω και υπαρχουν ομαδες στην παραπανω κατηγορια που ψαχνουν προπονητη.

Υ.Γ. Μονο νικη με τον Απολλωνα, που ερχεται ιδιαιτερα φορμαρισμενος στα Γιαννενα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 16:11 »
Παράθεση
Χατζηϊωαννίδης: «Αυτοί έστησαν το Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα»!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, Θεόφιλος Χατζηϊωαννίδης προχώρησε σε καταγγελίες για «στήσιμο» του παιχνιδιού του «κοκκινόμαυρων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και της προηγούμενης αγωνιστικής της Super League 2 με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχεις ξαναδεί τέτοιο στήσιμο εσύ; Σε 40 λεπτά έφαγαν έξι γκολ; Ξέρω κάτι παραπάνω. Ξέρω ποιοι το έστησαν και το προηγούμενο στον Πλατανιά; Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έστησαν το παιχνίδι του Απόλλωνα. Σιδηρόπουλος, Σταμπουλής και Ηλιάδης. Αν το ξανακάνουν θα δώσω περισσότερα στοιχεία. Πείραξαν την ομάδα μου, το παιδί μου. Μιλάω για την Καλαμαριά. Αυτή η τριάδα πατρονάρει την ομάδα της Καλαμαριάς. Ο κόουτς ξέρει. Μιλούσε για ηθική με τον Μαρινάκη. Εχω κάποια στοιχεία. Ας με καλέσει ο εισαγγελέας.

Θα δώσω στοιχεία για πολλούς. Σε αυτά τα τρία άτομα τους στέλνω μήνυμα. Δεν έχουν σχέση με τον Απόλλωνα. Ήρθαν, είδαν το πτώμα και θέλουν να κονομήσουν. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Απόλλωνα. Αν δεν σταματήσουν να κυνηγάνε τον Απόλλωνα, θα πάω στον εισαγγελέα. Έχουν ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο. Μπαίνουν και λένε θα χάνετε 2-0. Τους παίρνουν και τα κινητά. Λένε στους ποδοσφαιριστές ότι θα τους κάνουν συμβόλαια και θα πληρωθούν από αυτά τα παιχνίδια. Είναι τεράστιο αυτό. Δεν το βλέπει, είναι δυνατόν; Χθεσινός είναι;

Όποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
Στο πρώτο ημίχρονο τα Γιάννενα πού ήταν δεν ήταν στο γήπεδο; Αν θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να πούμε πράγματα με το όνομά τους. Παραπάνω να δείτε τι γίνεται, στην παραπάνω κατηγορία. Πολλές βαλίτσες. Δεν ξέρει ο Καλαϊτζίδης τι συμβαίνει; Εγώ λέω ότι ξέρει. Αγαπώ την ομάδα μου. Είχε στηθεί με έναν όμιλο Ποντίων».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

https://www.sdna.gr/podosfairo/690386_hatziioannidis-aytoi-estisan-apollon-pas-giannina
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 17:22 »
Αυτό που ήθελα να σημειώσω αλλά το παρέσυρε η Μαλαισιάδα, είναι ότι το εύκολο και γρήγορο +7 ήταν αναμενόμενο να στοιχίσει και όντως στοίχισε.
Και ίσως είναι το μόνο στραβό που γλίστρησε του κόουτς, η προστασία της νοοτροπίας της ομάδας κόντρα στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 17:39 »
«Βόμβες» on air για το Απόλλωνας Πόντου - ΠΑΣ Γιάννινα!

Aπίστευτες καταγγελίες για το παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-6), αλλά και περασμένων αγώνων της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των κοκκινόμαυρων, Θεόφιλος Χατζηϊωαννίδης!

Συγκεκριμένα ο Χατζηϊωαννίδης  στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis, μεταξύ άλλων είπε:

«Έχεις ξαναδεί τέτοιο στήσιμο εσύ; Σε 40 λεπτά έφαγαν έξι γκολ; Ξέρω κάτι παραπάνω. Ξέρω ποιοι το έστησαν και το προηγούμενο στον Πλατανιά; Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έστησαν το παιχνίδι του Απόλλωνα. Σιδηρόπουλος, Σταμπουλής και Ηλιάδης. Αν το ξανακάνουν θα δώσω περισσότερα στοιχεία. Πείραξαν την ομάδα μου, το παιδί μου. Μιλάω για την Καλαμαριά. Αυτή η τριάδα πατρονάρει την ομάδα της Καλαμαριάς. Ο κόουτς ξέρει. Μιλούσε για ηθική με τον Μαρινάκη. Εχω κάποια στοιχεία. Ας με καλέσει ο εισαγγελέας.

Θα δώσω στοιχεία για πολλούς. Σε αυτά τα τρία άτομα τους στέλνω μήνυμα. Δεν έχουν σχέση με τον Απόλλωνα. Ήρθαν, είδαν το πτώμα και θέλουν να κονομήσουν. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Απόλλωνα. Αν δεν σταματήσουν να κυνηγάνε τον Απόλλωνα, θα πάω στον εισαγγελέα. Έχουν ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο. Μπαίνουν και λένε θα χάνετε 2-0. Τους παίρνουν και τα κινητά. Λένε στους ποδοσφαιριστές ότι θα τους κάνουν συμβόλαια και θα πληρωθούν από αυτά τα παιχνίδια. Είναι τεράστιο αυτό. Δεν το βλέπει, είναι δυνατόν; Χθεσινός είναι;

Στο πρώτο ημίχρονο τα Γιάννενα πού ήταν δεν ήταν στο γήπεδο; Αν θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να πούμε πράγματα με το όνομά τους. Παραπάνω να δείτε τι γίνεται, στην παραπάνω κατηγορία. Πολλές βαλίτσες. Δεν ξέρει ο Καλαϊτζίδης τι συμβαίνει; Εγώ λέω ότι ξέρει. Αγαπώ την ομάδα μου. Είχε στηθεί με έναν όμιλο Ποντίων».

https://www.gazzetta.gr/football/superleague2/article/1444244/vomves-air-gia-apollonas-pontoy-pas-giannina?fbclid=IwAR05Fu5ycsAn5lafJR3itUdHdvEUhg6svBKsX1CnKNFu00PvNg0rS8OYlpY

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 18:28 »
Συντροφε παγουρενκο 1966 ο ασσος εδινε 41 αρα το 1/2 περιπου στο 100 αποδοση  ισως και πολυ πιο πανω.Κατι ασχετο θελω ενα κασκολ της ομαδας που θα βρω στην Αθηνα υπαρχει μπουτικ η σε κανα συνδεσμο?Αν οχι αν εχει καποιος ας μου δωσει ενα ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 18:42 »
Μπουτίκ μόνο στα Γιάννενα.Μετά βρίσκεις λογικά από γκρουπάκια και σύνδεσμο.Εκεί πρέπει να ρωτήσεις.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 20:37 »
Συντροφε παγουρενκο 1966 ο ασσος εδινε 41 αρα το 1/2 περιπου στο 100 αποδοση  ισως και πολυ πιο πανω.Κατι ασχετο θελω ενα κασκολ της ομαδας που θα βρω στην Αθηνα υπαρχει μπουτικ η σε κανα συνδεσμο?Αν οχι αν εχει καποιος ας μου δωσει ενα ευχαριστω.

Δεν ξέρω αν πηγαίνει ακριβώς έτσι.
Γιατί όταν έχει το διπλό 1,05 και εσύ το παίζεις 1 ημίχρονο, 2 τελικό είναι σαν να έχεις πιάσει το τελικό από πριν.
Οπότε έχω την εντύπωση πως από 25 που είναι η ανατροπή σε ένα σχετικά αμφίρροπο παιχνίδι πέφτει λίγο η απόδοση.
Αντίθετα σε τέτοια περίπτωση το 2 ημίχρονο, 1 τελικό ανεβαίνει στο 100 γιατί πιάνεις και το ημίχρονο και την έκπληξη.
Μικρή σημασία έχει βέβαια φίλε μου, κουβέντα να γινεται

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 21:31 »
Ακούμε και διαβάζουμε από το πρωί δημοσιεύματα και δηλώσεις ανθρώπων, αγνώστων προς εμάς συμφερόντων, στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν προφανώς εντυπώσεις και ενδεχομένως να επιλύσουν προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας την ομάδα μας.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δε θα επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα του ιστορικού μας συλλόγου, πόσο μάλλον εμπλέκοντας μας σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι δικαιωματικά στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας όπως πάντα την αξία της στο γήπεδο και μόνη προσήλωση της, είναι η άνοδος στην 1η κατηγορία, εκεί όπου και πρέπει να αγωνίζεται.
Δηλώνουμε ευθέως προς όσους προέβησαν σήμερα σε δυσφημιστικές εις βάρος μας δηλώσεις και προς όλες γενικά τις πλευρές και τους εμπλεκόμενους που αναπαράγουν τέτοιου είδους “σκουπίδια”, ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του ονόματος και της ιστορίας της και για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη η φήμη της.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 22:54 »
Ανακοίνωση όνειρο από την ΠΑΕ.

Ο άλλος εμφανίζεται επώνυμα και καταγγέλλει στήσιμο για στοιχηματικό όφελος και η ΠΑΕ βγαίνει με ανακοίνωση και λέει ότι "είμαστε δικαιωματικά πρώτοι στην βαθμολογία" ψελλίζοντας και κάτι για τις νόμιμες ενέργειες στις οποίες θα προβεί.
Όταν λοιπόν ο κ. Χριστοβασίλης καταθέσει την μήνυση εναντίον του  κ. Θεόφιλου Χατζηϊωαννίδη να βγει να το ανακοινώσει επίσημα.
Αν βέβαια την καταθέσει ποτέ.
Θα περιμένουμε λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 23:10 »
Μπράβο βγάλατε μια ανακοίνωση, συγχαρητήρια υπάρχει ζωή στον πλανήτη άρη.

Μήπως να βγάλετε και μια ανακοίνωση για το ματς με Απόλλων Σμύρνης?
Αν ξέρει κανείς από τους συνταύρους τι ώρα παίζουμε γιατί σε κάποια site γράφουν 14:45 και σε κάποια άλλα 17:00?
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 10 Φεβ 2020 23:16 »
17.00

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τρι 11 Φεβ 2020 00:11 »
Thanks Fon.

Μια φορά είπα να ανέβω και γω Γιάννενα, να θυμηθώ τα παλιά γράφωντας "ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ" και άλλαξε (?) η ώρα. Δε με θέλει καθόλου ρε πούστη μου.  :( :( :(

Μου χουν μείνει χαραγμένες δυο στιγμές στα Γιάνεννα. Η πρώτη τη χρονιά του μπαράζ με τα φίδια ερχόμενος στα Γιάννενα τριήμερη μόλις είχε τελειώσει το ματς με τον Εθνικό Αστέρα και στους δρόμους κυκλοφόρουσαν ΠΑΣολέδες με τα μπλε κασκόλ που χουμε στον τοίχο. Πόσο χαρούμενος και περήφανος ένιωσα όταν σε ένα ολόκληρο πούλμαν ήμουν ο μοναδικός που υποστήριζα ΠΑΣ Γιάννινα. Η δεύτερη στις 14/07/2016 βλέποντας το ίδιο σκηνικό πάλι να κυκλοφορούν ΠΑΣολέδες ανηφορίζοντας προς το γήπεδο για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της ΑΜΟ.  :pashat: :pashat: :pashat:

Φορώντας το μπλε κασκόλ μπορώ να πω ότι μου χει λείψει αφάνταστα η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ, η πόλη και η έδρα μας.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΞ ΘΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ

Υ.γ 1.: Γαμήστε τους το σπίτι την Κυριακή, απλά και ωραία.
Υ.γ 2: Σόρρυ για το off topic

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τρι 11 Φεβ 2020 10:00 »
Ενδιαφέρουσες οι καταγγελίες του Απολλωνιστή. Ελπίζω να τον καλέσει ο εισαγγελέας.

Σε ότι αφορά την ανακοίνωσή μας, θα ήμουν απολύτως υπέρ αν μας είχε εμπλέξει κάπου. Ο άνθρωΠΑΣ μίλησε μόνο για δικούς του και νομίζω δεν υπήρχε λόγος αντίδρασης με ΤΕΤΟΙΑ ανακοίνωση.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 11 Φεβ 2020 16:57 »
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τρι 11 Φεβ 2020 22:29 »
Super League 2: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από καταγγελίες για «στημένα» ματς στον Απόλλωνα Πόντου
Εισαγγελική παρέμβαση επέφεραν σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ καταγγελίες βετεράνου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου για χειραγώγηση αγώνων στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Ένα 24ωρο μετά τις δημόσιες καταγγελίες του Θεόφιλου Χατζηϊωαννίδη -μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis της Θεσσαλονίκης- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών & αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση με παρέμβασή του. Την ανέθεσε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague2/article/1444723/super-league-2-paremvasi-eisaggelea-meta-apo-kataggelies-gia-stimena-mats-ston-apollona-pontoy
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Φεβ 2020 22:48 από fon7 »
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τετ 12 Φεβ 2020 01:55 »
Η αντίδραση των παικτών του Απόλλωνα Πόντου: «Συκοφαντίες τυχάρπαστων και δολοπλόκων»

Η απάντηση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου στις κατηγορίες για στημένα ματς.

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του παλαίμαχου παίκτη του Απόλλωνα Πόντου Θεόφιλου Χατζηϊωαννίδη, περί στημένων αγώνων της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές των «ροσονέρι» έδωσαν τη δική τους απάντηση μέσω ανακοίνωσης, τονίζοντας ότι παλεύουν σε κάθε ματς για το καλύτερο, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Οσον αφορά την ΠΑΕ, κινείται νομικά, όπως ενημέρωσε: «Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ έχει αποτανθεί, μέσω των νομίμων διαδικασιών, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95.5” ώστε να εξασφαλίσει τα ηχητικά ντοκουμέντα των τελευταίων ημερών και να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, προσδοκώντας να αναδειχθεί η αλήθεια – την οποία εμείς γνωρίζουμε καλύτερα απ’ τον καθένα – και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τυχόν συκοφάντες, που επιχειρούν να βλάψουν την προσπάθεια της ομάδας μας και το ποδόσφαιρο, ευρύτερα».

Πάντως οι καταγγελίες του Χατζηϊωαννίδη προκάλεσαν εισαγγελική παρέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

«Ως ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που φοράμε την κοκκινόμαυρη φανέλα, την οποία στο παρελθόν έχουν δοξάσει κάποιοι πολύ καλύτεροι από εμάς. Νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό που ζούμε και κάνουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι μας είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποδώσουμε αυτή την τιμή, γνωρίζοντας πως η φανέλα είναι βαριά για τις δικές μας πλάτες σ’ αυτό το στάδιο της ποδοσφαιρικής μας πορείας. Ζούμε το όνειρό μας και είναι ανέντιμο να προσπαθούν κάποιοι να μας δηλητηριάσουν, προσβλέποντας σε τερτίπια που δεν μας αφορούν.

Δεν γνωρίζουμε αν κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια για να φτάνουν στο σημείο να μας κατασυκοφαντούν για πράγματα που τα θεωρούμε αρρωστημένα, ακόμη και στο άκουσμά τους. Φυσικά θα ήταν ηθική αυτοκτονία για εμάς να ακολουθήσουμε τους συκοφάντες στον κατήφορό τους, μα ούτε και μπορούμε να δεχθούμε με απάθεια τις όποιες συκοφαντίες τυχάρπαστων και δολοπλόκων. Απευθυνόμαστε στην Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι μας προσάπτουν ανήκουστα για μας γεγονότα, τα οποία θεωρούμε αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, κακοβουλίας και ματαιοδοξίας.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για την φανέλα του Απόλλωνα και ζητάμε κατανόηση που δεν μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα. Μακάρι να έλθουν σύντομα καλύτερες ημέρες για την Απολλωνάρα. Ακόμη και χωρίς εμάς.

Οι αρχηγοί της ομάδας και εκπρόσωποι του αποδυτηριακού χώρου

Δημήτριος Αμαραντίδης
Αλέξανδρος Καλογέρης
Νικόλαος Τσουμάνης».

https://www.onsports.gr/podosfairo/superleague-2/story/664986/h-antidrasi-ton-paikton-toy-apollona-pontoy-sykofanties-tyxarpaston-kai-doloplokon

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τετ 12 Φεβ 2020 08:39 »
Super League 2: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από καταγγελίες για «στημένα» ματς στον Απόλλωνα Πόντου
Εισαγγελική παρέμβαση επέφεραν σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ καταγγελίες βετεράνου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου για χειραγώγηση αγώνων στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Ένα 24ωρο μετά τις δημόσιες καταγγελίες του Θεόφιλου Χατζηϊωαννίδη -μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis της Θεσσαλονίκης- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών & αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση με παρέμβασή του. Την ανέθεσε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague2/article/1444723/super-league-2-paremvasi-eisaggelea-meta-apo-kataggelies-gia-stimena-mats-ston-apollona-pontoy

Πάντως έχει πολλή πλάκα η δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
Πέφτουν οι καταγγελίες για τους μεγάλους βροχή και δεν κουνιέται φύλλο.
Μόλις βγει κάποια καταγγελία για κανένα μικρό, τσουπ αμέσως ο εισαγγελέας.
...Γιατί βλέπεις πρέπει και να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 12 Φεβ 2020 13:06 »
Ερχεται λοιπον απο το πουθενα ενας αξιοθρηνητος τυπακος , παλαιμαχος ποδοσφαιριστης τεραστας καριεαρσ σε Ναουσα και Καλαμαρια και νυν ...κυνηγος Χρυσου ( οπως δηλωνει ο ιδιος σε τηλεοπτικες εκπομπες  ::)) , υποψηφιος αγοραστης του Απολλωνα ( οπως δηλωνει επισης ) , με ειρμο σκεψης και συνταξη λογου ενος ανθρωπου που μολις επαθε εγκεφαλικο , να πει τι ακριβως ???

Οτι η ...15η ηττα της ομαδας του σε συνολο 16 αγωνιστικων- οπου μαλιστα σε καθε αγωνα τρωει 3 γκολ μεσο ορο απο τον καθε πικραμενο - ηταν στημενη  :-

οτι εχει και στοιχεια , αλλα εαν το ξανακανουν τα παλιοπαιδα που το εκαναν , θα ...πει περισσοτερα  ::)

Α! Ο τιτανομεγιστος ξερει και για βαλιτσες που διακινουνται και στην Α Εθνικη  :))

Και αντι να τον καλεσει η Αννιτα Πανια στην εκπομπη της , τον καλει ενας επισημος κρατικος Λειτουργος .

Μαλιστα ...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 12 Φεβ 2020 14:10 »
Καλά κάνει και τον καλεί ο εισαγγελέας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον στερηθεί το κοινό της Αννίτας.