Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
9 (11.7%)
2-0
28 (36.4%)
1-0
10 (13%)
3-1
4 (5.2%)
2-1
17 (22.1%)
3-2
2 (2.6%)
0-0
0 (0%)
1-1
0 (0%)
2-2
1 (1.3%)
1-2
1 (1.3%)
0-1
2 (2.6%)
άλλο ?
3 (3.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 77

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός  (Αναγνώστηκε 23821 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #50 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 16:40 »
Όποιος  δεν έχει αγοράσει διαρκείας και έχει επιλέξει να αγοράσει εισητήριο για να δεί σήμερα το ματς είναι σαν να συνομολογεί στην οικονομική πολιτική του chif και να την στηρίζει με το πρόσχημα του να δει την εικόνα της ομάδας.

Η συνέπεια απαιτεί μακράν αποχή από το γήπεδο και συνεχή διαμαρτυρία στις επιλογές του προέδρου μέχρι να πάρει στα σοβαρά υπ΄όψην του τον παλμό των οπαδων αυτής της ομάδας

Λέμε όχι στις λαμογιές και στις γελοιότητες μέχρι νεοτέρας

Ειναι η πρωτη φορα στα καποια χρονια κατα τα οποια ειμαι μελος αυτου του χωρου που θα πω το εξης: +1 για τον αποπανω.

Ειμαι στα Γιαννενα 1η φορα μετα απο 13 μηνες, ειμαι σε θεση να δω τον ΠΑΣ να αγωνιζεται εντος μετα απο 4+ χρονια, αλλα θα κατσω σπιτακι μου κ δεν προβλεπεται να το κουνησω απο δω με κατευθυνση προς το γηπεδο το προσεχες διαστημα. Πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα για να νιωσω οτι με το να ενισχυσω την ομαδα θα γινω υποστηρικτης κατι καλου αντι για συνενοχος στην παρακμη της.

Ζητω ο καναπες κ αγωνιστικοι χαιρετισμοι.

υ.γ. Ημουν ετοιμος να ευχηθω "καλη αρχη κ ενα καλο αποτελεσμα" αλλα δυστυχως δε βλεπω σε τι μπορει να βοηθησει μια καλη αρχη, ενα καλο αποτελεσμα, μια ανοδος κοκ. χωρις να γινουν αλλες ριζικες αλλαγες σε καθε επιπεδο. Ας ευχηθω καλη λευτερια λοιπον απο οσα μας κραταν στον πατο κ αν καποτε γινει αυτο η αγωνιστικη αναταση θα ερθει.....
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος bravo1967

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 16:49 »
ξερετε αν θα αλαξει κατι στα τηλεοπτικα η ολα τα ματς θα τα δειχνει το conn-x?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 16:52 »
Κακό κάνετε και στην ομάδα μας με αυτή τη στάση. Αν μπορείτε να πάτε να φωνάξετε για τον ΠΑΣ και δεν το κάνετε συνειδητά γιατί σας φταίει η διοίκηση, ε τότε συγγνώμη αλλά είστε πολύ λίγοι και ελπίζω να είστε και πολλοί λίγοι.
Τέτοια στάση τήρησαν και σε άλλες ομάδες και πήγαν φούντο (βλέπε Παναχαϊκή - στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος...).

Καλή αρχή και καλό αποτέλεσμα στον ΠΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #53 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 17:10 »
Παλικάρια, κατέβηκα Γιάννενα για να δω το παιχνίδι,το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω την όρεξη των παλαιότερων ετών και δεν είναι λόγω ηλικίας είναι λόγω συνολικής απογοήτευσης.Απογοήτευσης που προέρχεται από το γεγονός ότι δεν γίνονται βήματα μπροστά,δεν βλέπω μια προοπτική εξέλιξης, βλέπω πάλι τα ίδια, κάθε χρόνο και χειρότερα.Πείτε μου μία πρόοδο?Βλέπεται καμία εξέλιξη στο γηπεδικό?Βλέπετε καμιά κίνηση για νέο γήπεδο?Βλέπεται καμία βελτίωση στο προπονητικό?Που μετά από τα περσινά με τις βροχές όχι μόνο δεν έγιναν έργα βελτίωσης, αλλά τα παράτησαν και η ομάδα κάνει προπόνηση στο γήπεδο της Ανατολής(?)!!!!Τον ανύπαρκτο φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό?Την τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων?Την μαθητική κερκίδα με τα 200 παιδιά απο το δημοτικό?Πείτε που κάτι που σας δίνει ελπίδα ότι αν ανεβούμε εφέτος του χρόνου θα καταφέρουμε κατι  καλό?Δυστυχώς η ομάδα μας συρρικνώνεται σε όλα τα επίπεδα και θα συνεχίσει να συρρικνώνεται και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό με την υπάρχουσα διοίκηση.
Υ.Γ  Διάβασα προχτες ότι Πας και διοίκηση σταδίου κατέληξαν στην αστυνομία για αλληλομηνύσεις , τι μιζέρια θέε μου, τι κατσαπλιάδες!
Υ.Γ 1 Τουλάχιστον να πάρουμε σήμερα το παιχνίδι να ανέβουμε λίγο!!!!!!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 17:12 »
Δυστυχώς στη χώρα που δίνει κρατικές επιχορηγήσεις και τηλεοπτικά (μεταξύ άλλων) σε ΠΑΕ που χρωστάνε στο κράτος εκατομμύρια , έχει γίνει ανάξια λόγου η εμπορικότητα μιας ομάδας και οι εισπράξεις από τα εισητήρια. Ζούμε στη μόνη χώρα παγκοσμίως που η αποχή από το γήπεδο δυναμώνει τις διοικήσεις και τις παραδιοικήσεις.

Γι αυτό άλλωστε επιβιώνουν για χρόνια στη Σούπερ(?!?!) Λίγκα ομάδες που δεν ενδιαφέρουν κανένα να τις παρακολουθήσει, και είναι αντιεμπορικές όσο αντιαθλητικές και αντιπαθητικές.

Άλλωστε ποτέ κανένας στην Ελλάδα δεν ρώτησε κανέναν "επενδυτή" του ποδοσφαίρου που βρήκε τα λεφτά ή σε ποιον τα είχε δανείσει προηγουμένως και με τι επιτόκιο  ;)

Επιπλέον το να ΠΑΣ γήπεδο το κάνεις και για τον εαυτό σου πολλές φορές.

Δικαίωμα του καθένα να το βλέπει από τη σκοπιά του . Προσωπικά είμαι πολύ απαισιόδοξος υπό τις δεδομένες συνθήκες (σχεδόν όσο ο Ολλανδός) αλλά δεν πιστεύω πως απέχοντας θα βοηθήσω. Ίσως μάλιστα συμβεί το αντίθετο. (Μπορεί αυτή να είναι η πραγματική επιδίωξη κάποιων). Θέλει πάντως πολύ κουράγιο και η αποχή για κάποιον που αγαπάει....

Παράθεση
καλη λευτερια λοιπον απο οσα μας κραταν στον πατο κ αν καποτε γινει αυτο η αγωνιστικη αναταση θα ερθει.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 17:22 »
Εδω και καιρο ταλανιζομαι μεταξυ των δυο σκεψεων που εκφραστηκαν σε δυο παραπανω ποστ..

- αποχη για να πιεστουν καταστασεις και προσωπα..

- συμμετοχη γιατι η αποχη αφηνει το πεδιο ελευθερο,σε ενα ελληνικο ποδοσφαιρο,που τα εσοδα των ομαδων στηριζονται σε οχι διαφανεις διαδικασιες..

σωστες και οι δυο αποψεις,
αλλα αν και θα απεχω (λογω αποστασης) στα περισσοτερα παιχνιδια
νομιζω πως η δευτερη αποψη, εχει καλυτερες προοπτικες...

περαν της δυσκολιας καποιου να ειναι στα Γιαννενα και να μην παει στο γήπεδο..

Παράθεση
καλη λευτερια λοιπον απο οσα μας κραταν στον πατο κ αν καποτε γινει αυτο η αγωνιστικη αναταση θα ερθει.....
αυτο ειναι το σημαντικοτερο..

Αποσυνδεδεμένος T

• Global Moderator
  • Newbie
  • Global Tfeki
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 17:51 »
Επέστρεψα στα Γιάννενα μόνιμα πριν λίγες μέρες μετά από 14 χρόνια απουσίας.
14 χρόνια δεν άφησα χωριό για χωριό που να μη πάω να δω την ΑΜΟ
Πλέον έφτασα στο σημείο να με παίρνουν τηλέφωνο πριν από λίγο  για να πάμε γήπεδο και να μη γουστάρω πλέον.
Αν δεν αλλάξει κάτι ουσιαστικό η αποχή θα συνεχιστεί απ' ότι φαίνεται...τώρα κατάλαβα γιατί κάποιοι γνωστοί μου κοντά στην ηλικία μου όλα αυτά τα χρόνια που ανέβαινα αυθημερόν από Αθήνα για να δω κάποιον αγώνα κουνούσαν το κεφάλι και μου λέγαν ότι το χω χαμένο που ασχολούμαι ακόμα με τον ΠΑΣ.
Πουτάνα ζωή πως τα φέρνεις έτσι...από τα τσιμέντα στον καναπέ και τώρα πλέον ούτε καν απ το ράδιο...

Αποσυνδεδεμένος obli-07

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 18:10 »
magkes tha pexei kana live??I mipos to deixni pouthena sto internet gamw to foititiliki

Αποσυνδεδεμένος gladiator

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 20:44 »
2-1

καλη αρχη ! μπραβο στα παιδια!
Don't let go
Nevergive up it's such a wonderful life

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 20:46 »
Αντε καλη αρχη ;)Αγχωτικη νικη ενω το ματς το ειχαμε στο χερι μας :pas: Περιμενουμε να ακουσουμε περισσοτερα απο τους πασολεδες που ηταν στο γηπεδο :mono:

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 21:00 »
Καλο το ξεκινημα μου αρεσε ο ΠΑΣ κατα διαστηματα. Αντε να δουμε και τους καινουριους παιχτες στα επομενα με αρχη το ματς του κυπελλου με το χωριο στας Σερρας. Πολυ ωραιος ο Κειτας. Γιοκοτσοκος Κουτσοσπυρος δεν μου αρεσαν και ο αρχηγος καπως ηταν αλλου σημερα!

Γηπεδο αδειο, ρουφα τα Χριστοβασιλη και λοιποι που μας πρηξατε οτι η κινηση των διαρκειας παει περιφημα κατι πηγε στραβα μαλλον... με το ζορι 3000 να ημασταν την ιδια στιγμη που ο Παναιτωβλακας εκανε sold out με Τρικαλα 1η αγωνιστικη.

Κερκιδα μετρια. Περιμενα λιγοτερα ατομα στο πεταλο αλλα μου εκανε εντυπωση που μαζευτηκαν οσοι μαζευτηκαν. Θελει ανανεωση οπωσδηποτε η κερκιδα με νεα συνθηματα οχι απο κυπρο, πανο οπωσδηποτε.

Ανατριχιαστικη στιγμη το ΠΑΣ ΠΑΣ ΠΑΣ με χερια καπου στη μεση του αγωνα. Οσοι το ειδαμε απο Θεσσαλονικη μας σκωθκε η τριχα καγκελο οταν ακουγονταν μονο αυτο στην καφετερια του κεντρου και ο κοσμος γυριζε τα κεφαλια να δει τι γινεται και ποιος παιζει. Ωραια στιγμη επισης οταν ενα παιδακι 5χρονο περνωντας απο την καφετερια ελεγε στον πατερα του "μπαμπα μπαμπα παιζει ο ΠΑΣ Γιαννενα" γεματο χαρα.  :)

Ραντεβου ή στο χωριο στις Σερρες ή/και σιγουρα στο Αιγαλεω με Εθνικο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Σεπ 2010 21:06 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 21:06 »
Αγχωτική νίκη, δίκαια μόνο λόγω ονόματος και κατοχής μπάλας. Τιμωρήθηκαν οι κροκόδειλοι για την επιλογή τους ν'αρχίσουν τα καραγκιοζιλίκια απ'όταν ισοφάρισαν. Η ομάδα θέλει πολλή δουλειά ακόμα, όπως και οι περισσότερες ομάδες αυτή την περίοδο.
Καλύτεροι παίχτες μας οι Κειτά (αν και νομίζω αυτός έκανε την πατάτα στην ισοφάριση) και ο ΔεΒικέντις στο 1ο ημίχρονο. Μεγάλη παρακαταθήκη και οι δυο για την ΑΜΟ.
Κάνει κρα η ομάδα ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ της προκοπής. Ο Μπακα το πάλεψε αλλά ξέμεινε γλήγορα από καύσιμο...Αυτά ως πρώτη γρήγορη γραφή από μένα.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 21:16 »
Εγώ θέλω να ρωτήσω όλους εσάς, με φιλική διάθεση πάντα, που πιστεύετε οτι με την αποχή δεν λύνουμε τα προβλήματα που μας ταλανίζουν όλα αυτά τα χρόνια και δεν αλλάζουμε τα κακώς κείμενα που όλοι ανεξαιρέτως στηλιτεύουμε, τι κερδίσαμε και τι αλλάξαμε τόοοοοοοοοοοοσα χρόνια που στηρίζαμε και πηγαίναμε στο γήπεδο. Πείτε μου μία θετική εξέλιξη που είχαμε όλα αυτα τα χρόνια εκτός απο την διαγραφή των χρεων την οποία την οφείλουμε σε αυτόν που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Μόνο μία...!!!

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 21:45 »
Μόλις γύρισα από το γήπεδο.

Αυτό που είπε ο σύνταυρος από πάνω ισχύει, καλύτεροι παίχτες ήταν ο Κεϊτά και ο Ντε Βισέντι (ξέρει μπάλα το παιδί). Το ματς δεν ήταν ιδαίτερα καλό. Βάλαμε το γκολ νωρίς αλλά γενικά δεν φάνηκε να κυνηγάμε ορθολογικά ένα 2ο γκολ. Σαν να είχα την αίσθηση ότι λείπει ένας παίχτης στο κέντρο και μπροστά. Ίσως επειδή δεν φάνηκε πολύ ο Μπουχάν. Θα ήθελα να δω τον Ντε Βισέντι στο κέντρο και Σκούφαλη (που δεν έπαιξε καθόλου και δεν ξέρω γιατί) και Σιαλμά στα πλάγια.

Ο Πανθρακικός στο 1ο ημίχρονο έκανε 2 καλές φάσεις και παραλίγο μια τρίτη (κόλλησε η μπάλα στο χορτάρι μάλλον...) που γλιτώσαμε. Στο 2ο ημίχρονο δεν έκανε τίποτα σπουδαίο μέχρι τη φάση του γκολ. Και μετά άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια. Όσους τραυματισμούς δεν είχαν στα πρώτα 80 λεπτά τους έπαθαν στα 9 τελευταία... Ξεφτίλα. Βέβαια μετά το παστελώσαμε και έτρεχαν πάλι σαν σπρίντερ αλλά εις μάτην.

Σαν συμπέρασμα θα πω ότι μάλλον μόνοι μας κάναμε τη ζωή μας δύσκολη. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα; Έτσι κι έτσι... ποδοσφαιρικά ίσως ήταν η ισοπαλία. Αλλά ηθικά δικαιότατο.

Ο κόρακας καλός ήταν σχετικά, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Για τους πλάγιους δεν ξέρω, δεν είχα καλή θέση για να έχω γνώμη και δεν έχω δει φάσεις.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #64 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 21:58 »
Καλό αποτέλεσμα, δίκαια νίκη.Μεγαλύτερη χαρά όμως η εμφάνιση των ΚΕΙΤΑ , ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΤΙ που δώσαν πολύ καλά δείγματα.Μακάρι να βγεί ο ΦΟΥΡΤΑΔΟ γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα στον επιθετικό.Κόσμος λίγος, απρόσμενα πολύ κόσμο στο πέταλο, τα διαρκείας ζήτημα να είναι χίλια εφέτος.
Υ.Γ  Οι κροκό(δειλοι) τα τελευταία λεπτά το ξευτελίσανε με τις καθυστερήσεις, αλλά φταίμε που δεν το καθαρίσαμε ποιό νωρις το παιχνίδι.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 22:07 »
Ο κόρακας καλός ήταν σχετικά, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Για τους πλάγιους δεν ξέρω, δεν είχα καλή θέση για να έχω γνώμη και δεν έχω δει φάσεις.

Στη φάση με τον Μπάκα δίνει το καταφανέστατο πέναλτυ!!! Πάει προς τη βούλα, συνεχίζει στον πλαϊνό, μιλάει μαζί του αλλάζει απόφαση και δίνει ελεύθερο, μιας και πριν είχε σφυρίξει (προφανώς πέναλτυ) και είχε διακοπεί η φάση!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 22:11 »
-Ντε Βινσέντι και Κεϊτάς, οι κορυφαίοι πιστεύω ..Άψογη τεχνική....
(-Θα δυσκολευτώ να διαλέξω...John-PAS, περιμένουμε να ψηφίσουμε...) :)

-Ο Ντεμόλ ,θεωρώ, πήγε να κρατήσει το 1-0, βγάζοντας τους 2 επιθετικούς (Μπάκα-Σιαλμά)...
-Και την πάθαμε....
-Μόλις μάς ισοφάρισαν, ξανά μέσα επιθετικός...!!!
-Ο Ανδράλας, έσωσε την παρτίδα...

-Μου άρεσε η πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας, κυρίως στο α'.
-Και επιπλέον, οτι παίζαμε απο τα πλάγια (κυρίως με Ντε Βινσέντι)...
-Στο 1-1, άρχισε η γνωστή γιόμα, δείγμα άγχους και πανικού...

-Πάντως τα γούρια μας έπιασαν...Έχω 3 μαρτύρες.. :P :P

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 22:23 »

Στη φάση με τον Μπάκα δίνει το καταφανέστατο πέναλτυ!!! Πάει προς τη βούλα, συνεχίζει στον πλαϊνό, μιλάει μαζί του αλλάζει απόφαση και δίνει ελεύθερο, μιας και πριν είχε σφυρίξει (προφανώς πέναλτυ) και είχε διακοπεί η φάση!!!!!!
Λες για τη φάση στο κόρνερ μήπως; (αν ήταν κόρνερ δεν θυμάμαι, ίσως ήταν απλή σέντρα) Που κρατάει ο αμυντικός τον Κεϊτά από τη φανέλα και πέφτει; Αν λες αυτό για μένα καλύτερα που δεν το έδωσε, πιο πολύ βούτηξε ο θκος μας παρά ήταν σοβαρό κράτημα. Είδα τις φάσεις πριν λίγο κι έτσι μου φάνηκε με μια πρώτη ματιά. Εκτός αν λες για αλλο και λέω αρλούμπες.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος Aris3

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 22:32 »
Μπράβο για τη νίκη σας. Μακάρι να ανέβεται εσείς και όχι κάτι άλλα συχάματα..

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 22:38 »
Καλο το ξεκινημα και η νικη παντα ευπροσδεκτη , εγω παντως πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια ξενερωσα και δε θα τρεχω στα γηπεδα ,ισως σε μερρικα παιχνιδια να παω αν βολεψει.Αν δεν δειξει αυτη η ομαδα δειγματα αναλογα των προσδοκιων και των απαιτησεων του κοσμου του ΠΑΣ δεν βλεπω φως , ο κοσμος κουραστηκε κι επαψε να τρωει και κουτοχορτο.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 22:53 »
Η αδεια εικονα του γηπεδου μονο εμενα μου εκανε εντυπωση?

Πρεπει να γυρισουμε αρκετα χρονια πισω για να βρουμε τοσο αδεια σκεπαστη. Εποχης Γ Εθνικης σιγουρα.. 3000 κοσμος σε πρεμιερα κιολας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 23:18 »
Έχετε δει την σκεπαστή τόσο άδεια ποτέ?

Ούτε την πρώτη χρονιά με Κούγια...μεγάλη η χάρη σου Χριστοβασίλη...
Κατα τ' άλλα, DeViscenti παιχτούρα, Keita μια βελτιωμένη έκδοση Adando. Πολύ καλός ο Ανδράλας αλλά κορυφαίος ο Bujan αλάνια. Αν δεν πέρναγε η μπάλα από τα πόδια του δεν γινόταν τίποτα. Με τον Σκούφαλη και τον Furtado 3-4 γκολάκια θα πετάγαμε σήμερα. Και αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Χριστοβασίλη. Τελευταία μέρα των μεταγραφών παίρνεις βασικό σου σεντερ-φορ?Δικαιολογημένες οι βρισιές στο προσωπό σου μόλις έχασε το goal ο Κουτσόσπύρος...
Στα εξωαγωνιστικά, πολύς κόσμος στο πέταλο αλλά και στην παλιά. ¨Ετσι είναι, πλέον θα τους έχεις όλους απέναντι. Η καθιερωμένη λινάτσα μας:

Y.Γ. Όχι άλλο Bakayoko!!!
Y.Γ. 2 Τα τουρνικέ τι τα βάλαν?Αφού πάλι με το χέρι τα κόβαν τα εισιτήρια...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 23:38 »
Παράθεση
Η αδεια εικονα του γηπεδου μονο εμενα μου εκανε εντυπωση?

Στο πέταλο πάντως έγινε sold out. Στα εκδοτήρια έλεγαν ότι τέλειωσαν τα εισιτήρια και να πάρουν για τη μεγάλη.

Καλή η ομάδα στο πρώτο 25 λεπτο. Μετά κοίταγαν το ρολόι οι παίκτες πότε θα τελειώσει να φύγουν. Καμία προσπάθεια δημιουργίας ενώ το είχαν. Πολύ ευχάριστη η χρησιμοποίηση των πιτσιρίκων Ντεβινσέντι και Κειτά στο βασικό σχήμα, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί*.
 Καλύτερος του γηπέδου ο Ανδράλας, σταθερός και πολύ παθιασμένος. Κάνει κι ένα δολοφονικό τάκλιν σε μια φάση, ΜΟΥΡΛΙΑ! Επιπλέον βάζει το λυτρωτικό γκολ και δεν κατάλαβα αν ήταν αυτός ή ο Μπουχαν που βγάζει την πάσα στο πρώτο (νομίζω Πάρης, όμως). Κι ο Μπουχαν όχι σπουδαίος αλλά με κανα-δυο πολύ καλές κατεβασιές-ανοίγματα και σουτ ένα εκ των οποίων έβγαλε τον Κουτσοσπύρο σε θέση βολής. Τι έχασες ρε ξύλο ντυμένο?????

Καλή εμφάνιση αλλά πολύ, πάρα πολύ μουρμούρα ο Σιαλμάς χωρίς λόγο. Πιο πολύ ΠΑΣΑ, δουλειά και προσπάθεια χρειάζεται Τζίμη και λιγότερο φασία και λεζάντα. Επίσης βάλε εκεί το 2-0, στο πρώτο ημίχρονο, να σχολνας.......

Ο CJ22 αφού δοκιμάστηκε, ξεκινώντας από τη θέση του Σέντερ-Φορ, σε σχεδόν όλες τις υπόλοιπες της εντεκάδας και ΑΠΕΤΥΧΕ, επανήλθε στην πρώτη. Σύστημα ρολόι...... %-| (Αναγνωρίζω ότι η πάσα στο Σιαλμά ήταν from outer space...)

*= Οι μικροί συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις των φιλικών θέλουν όμως πολλά στοιχεία ακόμα. Ειδικά ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ Ντεβινσέντι είχε κάποια διαστήματα που εξαφανιζόταν. Πρέπει να του μουρμούραγε, δε, εκτός απ΄το Σιαλμά και ο Μπάκα. Τουλάχιστον τέτοια εντύπωση αποκομίσαμε. Ο Κειτά απλός και καλός με περιθώρια βελτίωσης πάντως

Παγωμάρα επικράτησε στις τάξεις των οπαδών μας κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Κυριάκου, μόλις άναψε η ταμπέλα με το 7 και νόμισαν μπαίνει ο Μιχαλόπουλος. Μπρρρρρρ....Φαντάσματα. Ασταδιάλα LIA, once more (που λεν' και στο χωριό μ')!

Η ομάδα φωνάζει και φώναζε από καιρό ότι θέλει σεντερ-φορ και σεντερ μπακ. Είχαμε 5 μήνες και πήραμε την τελευταία μέρα. Μακάρι να μπουν στην ομάδα άμεσα. Τα στημένα κοντά στην περιοχή μας έιναι θάνατος. Δεν πηδάει κανένας για κεφαλιά. Ακόμα και σε ένα φάουλ  μετά το 2-1 σκάει από σέντρα η μπάλα μέσα στην περιοχή. Αυτό νομίζω είναι θέμα προπόνησης και δουλειάς εκεί. Πέρσι ήταν απ' τα σημεία που μας κόστισαν.

Ξεκινήσαμε με νίκη και πρέπει να μην έχουμε απώλειες πάνω από 2-3 βαθμούς στους 6 πρώτες αγώνες με τα 4 εντός για να είμαστε καβάλα.

Τη μεγάλη δεν τη θυμάμαι ποτέ τόσο άδεια......................

Καλό πρωτάθλημα να 'χουμε!

ENTIT: Για όλα φταίει ο Όγιος που μας έμαθε και στους παλιότερους υπενθύμισε  πόσο μεγάλο μέγεθος είμαστε για τη Β εθνική και πως κάτι τέτοιες ομαδούλες τις πιάνεις απ' το λαιμό, με κάτω μπάλα και επίθεση, δεν παίρνουν ανάσα, τις έχεις 3ή4-0 στο ημίχρονο και μετά βάζεις το Λουτσιάνο να βαράει απ' ευθείας κόρνερ.  Σήμερα το "όπως παλιά" μας χάλασε λίγο....

Να βγεις κύριε Γκιγιέρμο να αναλάβεις τις ευθύνες σου!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Σεπ 2010 00:13 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 23:54 »
Kαθε αρχη και δυσκολη.Παμε τωρα για το διπλο στο Ελληνικο με τον Εθνικο την Δευτερα

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 00:05 »

Παράθεση
Ντεμόλ: Σημασία έχει η νίκη και οι 3 βαθμοί 

Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων δήλωσαν τα εξής:

Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): «Η νίκη μας είναι δίκαιη. Στο α΄ ημίχρονο  ήμασταν πολύ καλοί με πολλές ευκαιρίες χαμένες, όμως και ο Πανθρακικός είχε α’ ημίχρονο μια καλή ευκαιρία, Επί 90 λεπτά προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Αφού κερδίσαμε στο 90’ έχουμε στη συνέχεια πολλή δουλειά να κάνουμε. Τώρα  άρχισε η σαιζόν και  δεν είμαστε έτοιμοι 100% πρέπει να βελτιωθούμε τις επόμενες εβδομάδες. Συγχαίρω όλους τους παίκτες που κέρδισαν  μια καλή ομάδα στην πρεμιέρα όπως είναι ο Πανθρακικός. Ο Πανθρακικός αντέδρασε μας πίεσε λίγο αλλά σημασία έχει ότι τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη»

Πάρης Ανδράλας (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Κάναμε μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον Πανθρακικό και αν εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι η νίκη θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε, ειδικά στο σημείο που δεχτήκαμε την ισοφάριση».

Κώστας Βασιλακάκης (προπονητής Πανθρακικού): Έγινε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και η εξέλιξη ήταν τέτοια που κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου και το δικό μας μέχρι το τέλος. Μείναμε πίσω στο σκορ ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε ,προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και κάναμε ορισμένα λάθη στην άμυνα. Όσο περνούσε η ώρα στο β’ ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι, μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ κρατήσαμε αντίπαλο μακριά από εστία, ισοφαρίσαμε και φάγαμε ένα γκολ στο 90’ που μας δίνει μια πίκρα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος, Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη αλλά συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά που προσπάθησαν.

Γιάννης Κανωτίδης (ποδοσφαιριστής Πανθρακικού): Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε εμείς ισορροπήσαμε παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, ισοφαρίσαμε αλλά μας τιμώρησε η μπάλα και χάσαμε το παιχνίδι.
gianninasports.gr

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'