Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
9 (11.7%)
2-0
28 (36.4%)
1-0
10 (13%)
3-1
4 (5.2%)
2-1
17 (22.1%)
3-2
2 (2.6%)
0-0
0 (0%)
1-1
0 (0%)
2-2
1 (1.3%)
1-2
1 (1.3%)
0-1
2 (2.6%)
άλλο ?
3 (3.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 77

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός  (Αναγνώστηκε 23830 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανθρακικός
« Απάντηση #75 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 00:41 »
καλά την ατάκα του speaker  "πρώτη καλή φάση για τον Εθνικό",
δεν την έπιασε κανείς;

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 01:12 »
Κανα δύο κουβέντες και απο εμένα για το ματσάκιον....

Ας πάμε απο τα θετικά πρώτα...

- Κόσμος πολύς στο πέταλο!!!!Και να γίνει και περισσότερος στο μέλλον...

- Η ομάδα έδειξε δουλεμένη...έδειξε πράγματα μέσα στο γήπεδο...κινήσεις, τριγωνάκια..επιθέσεις απο τα άκρα τα οποία κατ εμέ λειτούργησαν ικανοποιητικότατα...

- Οι αργεντινοί είναι οι άνθρωποι μας τελικά...πολύ γουστάρα σήμερα με Ντε-βινσέντι και Μπουχαν...χαίρεσαι να τους βλέπεις με τον ταύρο..

- Ο Ντε βισεντι πάρα πολύ καλός.... με πολλές εμπνεύσεις...και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τους έκανε πλάκα απο τα αριστερά!

- Ο Κειτά ήταν παντού!!!!!Π-Α-Ν-Τ-Ο-Υ!!! Έκοβε..πάσαρε...κόντραρε...νομίζω τον είδα και στην κερκίδα κάποια στιγμη..ωστόσο ελέγχεται αυτό!

- Το τάκλιν του ανδράλα!! Σαν ταινία του Ταραντίνο!! Σπλάτερ...αίματα παντού...διαμελισμοί...χαμός!!! ακούστηκε ενα μακρύ :-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ απ όλο το γήπεδο. Καλός ο Πάρις σήμερα...και φαίνεται να κρατάει τον λόγο του πως πρέπει να πάρουν οι πάιχτες στην πλάτη την ομάδα και να επανορθώσουν για πέρυσι...πολύ πάθος. Μπράβο Πάρι!!!

Και μια ματιά στα αρνητικά...

- Ήπιε...τώρα θα λουστείς τις μαλακίες και την κοντοφθαλμία σου σε ότι έχει να κάνει με το θέμα των διαρκείας!!! Πως σου φάνηκε σήμερα η σκεπαστή???Θα έτσουξε λιγάκι.....Το μυαλό που είπατε πως βάλατε απο πέρυσι...μάλλον το βάλατε σε κανα ντουλάπι και δεν θυμάστε που είναι...κρίμα μόνο για την ομάδα.....

- το χορτάρι γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι???Είναι ιδέα μου ή μήπως δεν ήταν σε άριστη κατάσταση όπως θα έπρεπε??Α ρε φουκαράδες...

- Ρε τζίμι (σιαλμά) δώστη την π***** λίγο πιο πολύ...δώστην να καθαρίσουμε το μάτς...κατα τα άλλα μαχητικός...

- 4 μήνες είχατε...για να κλείσουμε το σάββατο το βασικό φόρ όπως φαίνεται... αν δεν βγει ο φουρτάδος...πάπαλα άνοδος..δυστυχώς...με συμπαθέστατο μπάκα δουλειά δεν γίνεται... το 99 δεν το σχολιάζω....το παιδί ειναι σέντερ μπακ και ντρέπονται να του το πούν..

- Ρε τσακάλι Έβανς....τον Πάντο...τον έφερες για ποιό λόγο στην ομάδα??Για να τον εκθέσεις???Ή για να του μάθετε την θέση του σέντερ μπάκ στα 35???? Και εκτός του ότι εκτίθεται ο ίδιος δημιουργείται πρόβλημα και στον προπονητή που δικαιολογημένα δεν "μπορεί" να τον βγάλει και στην ομάδα επειδη εκεί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!!

Ο CJ22 αφού δοκιμάστηκε, ξεκινώντας από τη θέση του Σέντερ-Φορ, σε σχεδόν όλες τις υπόλοιπες της εντεκάδας και ΑΠΕΤΥΧΕ, επανήλθε στην πρώτη. Σύστημα ρολόι...... %-| (Αναγνωρίζω ότι η πάσα στο Σιαλμά ήταν from outer space...)

Αυτός ο Ζικος (ο διασκεδαστής που έιχε έρθει στον γαύρο) κατι καλά λόγια είχε πεί για του λόγου του στο περυσινό μάτς...μήπως τον θέλει στην Φλαμένγκο τίποτα να το στείλουμε το παιδί???Ξέρω και καλό πρακτορείο που κάνει καλές εκδρομές κατα κεί...

Παράθεση
Παγωμάρα επικράτησε στις τάξεις των οπαδών μας κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Κυριάκου, μόλις άναψε η ταμπέλα με το 7 και νόμισαν μπαίνει ο Μιχαλόπουλος. Μπρρρρρρ....Φαντάσματα. Ασταδιάλα LIA, once more (που λεν' και στο χωριό μ')!

Αϊ μωρ μάνα μ...άσε το παιδί...πάει παστρέφκε....το φαί σό τρωγε??

Παράθεση
Τη μεγάλη δεν τη θυμάμαι ποτέ τόσο άδεια....................

+1

Παράθεση
ENTIT: Για όλα φταίει ο Όγιος που μας έμαθε και στους παλιότερους υπενθύμισε  πόσο μεγάλο μέγεθος είμαστε για τη Β εθνική και πως κάτι τέτοιες ομαδούλες τις πιάνεις απ' το λαιμό, με κάτω μπάλα και επίθεση, δεν παίρνουν ανάσα, τις έχεις 3ή4-0 στο ημίχρονο και μετά βάζεις το Λουτσιάνο να βαράει απ' ευθείας κόρνερ.  Σήμερα το "όπως παλιά" μας χάλασε λίγο....

Να βγεις κύριε Γκιγιέρμο να αναλάβεις τις ευθύνες σου!

Σκέψου ρε χαμένε πως θα χεις να λές και εσύ ιστορίες στα παιδιά σ....Για έναν κιθαρίστα αργεντίνο κόουτς...κλπ κλπ κλπ...που οποιος ερχόταν εδώ έχανε απο το τέροβο...κλπ κλπ κλπ...και ήταν μια χαφάρα...κλπ κλπ....τι θα τους έλεγες αλλιώς...για τον ΠΕΡΙ....τον ξανθόπουλο....ή για τον πετρομήχο????
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 02:40 »
Το κέντρο καλό..Αργεντίνοι και ο Κειτά.Μπροστά αν δεν βγει ο Φουρτάδο δεν ξέρω τι θα γίνει.Ευχεριές είχαμε αλλά γκολ δεν.Θα έπρεπε να το καθαρίσουμε το ματς,Η άμυνα ήταν λίγο επίφοβη ώρες ώρες.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 03:28 »
Εγώ δεν ενθουσιάστηκα σήμερα.Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως θα έχουμε αρκετά προβλήματα στο πρωτάθλημα όσο νωρίς κ αν είναι για να το πει κάνεις αυτό.

Επιθετικά έχουμε πολλά κενά,και έμενα προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε η ανάπτυξη.Ο Κειτα είναι πολύ καλός αλλά ας μην χαιρόμαστε κ πολύ γιατί τον βλέπω επιρρεπή στις κάρτες κ αυτόν.Ο Ντε Βισεντι από την άλλη έδειξε κ αυτός καλά στοιχεία  αλλά δεν ξέρω,είναι λίγο άνευρος ρε παιδί μου.

Ναι οκ κέρδισες τον Πανθρακικο στα Γιάννενα,Μπορεί να τους κερδίσεις κ όλους αλλά εκτός έδρας τι θα κάνεις?Με ποια ψυχή θα πάει ο Ντε Βισεντι να σου φέρει το διπλό?Αυτός θα τρώει σφαλιάρες και θα λέει κ ευχαριστώ.Ο Κουτσοσπυρος θα σε κρατήσει στο Αγρίνιο στην Κρήτη και στην Δράμα??Δεν γίνονται αυτά.....

Με λίγα λόγια θέλω να πω πως η ομάδα από την μια έδειξε καλά στοιχεία αλλά από την άλλη εγώ προσωπικά αμφιβάλλω ακόμα για τον χαρακτήρα της.Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα με τον εθνικο στο πρώτο εκτός έδρας ματς θα καταλάβουμε περίπου που πηγαίνει το πράγμα για φέτος.

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 09:45 »
Παρότι δεν είδα ούτε εγώ το ματς και επιπλέον συμφωνώ απόλυτα με την κριτική στον Χριστοβασίλη, με το χτεσινό αποτέλεσμα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο βαθμός δυσκολίας δεν ήταν και μικρός αν σκεφτούμε ότι ήταν πρεμιέρα, ο Πάνθρακας δεν είναι αμελητέα ποσότητα (έχει 3-4 καλούς παίκτες, έκανε προετοιμασία για φέτος ήδη από τα μέσα της σαιζόν πέρυσι, έχει την εμπειρία της Α) και σε εμάς ακόμα λείπει το βασικό (ελπίζουμε) σέντερ φορ.
Αν και η ομάδα δεν έχει τη δυναμική που έβγαζε μάτια παλιότερα, τουλάχιστον έδειξε δουλεμένη, φαίνεται να βγαίνουν 3-4 καινούριοι παίκτες και οι πιο έμπειροι (με πρώτο τον Ανδράλα) έχουν διάθεση. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε μετά από 4-5 αγωνιστικές και μια καλύτερη εικόνα θα έχουμε και στο εκτός έδρας με τον Εθνικό.

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 10:24 »
Καλημέρα ...
Αν η καλή μέρα φαίνεται απο το πρωί δεν ξέρω ... ελπίζω να πάμε καλύτερα στην συνέχεια !
Κειτά ... καλός πολύ καλός πραγματικά δεν το περίμενα αλλά πιστεύω ότι θέλει κάποιον να του τραβάει λίγο το αυτί δίπλα γιατί παρασύρεται αρκετά λογικό είναι μικρός...Ακυρώνει τους δύο μπροστά του ανδράλα και bujan που δεν παίρνουν και πολλές πάσες αλλά η μπάλα πάει πλάγια και τα οι δυο τρέχουν στο χαμό ... Στην άμυνα είμαστε λίγο καλύτεροι απο πέρυσι που δεν είναι και το καλύτερο .
Το θέμα μας είναι τι θα γίνει μπροστά .
Δεν βγαίνει έτσι χρονιά και αν θέλετε να μου αλλάξετε γνώμη μόνο με επιχειρήματα ...
Και πιστεύω ότι κάτι πρέπει να γίνει εκει και δεν έχουμε πρόβλημα γιατί βγάζουμε αρκετές φάσεις .. σε ένα πρωτάθλημα που φέτος δεν θα είναι και τρομερής ποιότητας ...
Πολύ θετικό.... η μπάλα παίζεται κάτω που για μένα είναι μέγιστο σημείο...

Αποσυνδεδεμένος pas_gera-g.t.m.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 11:12 »
Δυο λόγια κι από μένα...
Η ομάδα τα πρώτα λεπτά τουλάχιστον προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό,αυτό και μόνο είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Ακόμη κι όταν πιεζόταν η άμυνα η μπάλα δε σηκωνόταν αλλά πέρναγε χαμηλά στο κέντρο. Μετά λίγο το γκολ, λίγο το πρώτο επίσημο ματσάκι, η αλήθεια είναι ότι το κωλοβάρεσαν αρκετά μέχρι να μπει το γκολ και να ξυπνήσουν. Δύο ηταν οι τρανταχτές αδυναμίες χτες, δεν υπήρχε ένα αγχολυτικό σέντερ φορ να τελειώσει τις φάσεις να μη δίνεις δικαιώματα στον αντίπαλο και πίσω στην άμυνα δε σταύρωναν κεφαλιά σε καμία φάση. Αυτά εκτός έδρας συνήθως στοιχίζουν. Το κέντρο ήταν αρκετά καλό κι ο Κειτά πιστεύω θα βελτιωθεί κι άλλο. Όσοι τον ''κατηγορούν'' για τη φάση του γκολ, έκανε όντως λάθος αλλά το παιδί ήταν παντού, με βάση τη στατιστική όταν παίρνεις διπλάσια λεπτά απ'τους άλλους την μπάλα θα κάνεις και περισσότερα λάθη, δε λέει κάτι αυτό. Όπως είπαν κι άλλα παιδιά πιο πάνω, είσαι Β πλέον, πρέπει εδώ μέσα τουλάχιστον να τς παιρνς παραμάζωμα.
Είσαι καλά πασιά μ';

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 11:15 »
Εκείνο που ήταν για γέλια/κλάματα, είναι ότι στα τουρνικέ είχε ουρά 30 άτομα στην 3, ενώ με το μεμονωμένο εισιτήριο έμπαινες αέρας.
Ο Ήπιος αν θέλει να σέβεται την εκλεκτή πελατεία του, πρέπει να πληρώσει ένα συνεργείο να καθαρίσουν τα καθίσματα. Μάνικα και τέλος. Ή να μας δίνει στη θύρα μισό πακέτο χαρτομάντιλα αν θε να κάνει οικονομία.
Καινούριες μουσικές επιλογές από τα μεγάφωνα, αλλά πολύ πρήξιμο με το "Η Δωδώνη τούτο, η Δωδώνη τ'άλλο" . ΟΚ είναι χορηγός, αλλά μου ξυνίστκε το στομάχι απ'την πολλή φέτα. Συν τοις άλλοις, μόνο εμένα μ φάνκε ότι τρίζανε τα τσιμέντα τόσο δυνατά π παίζαν τα ηχεία?
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 11:27 »
Να συμφωνήσω με κάτι που ειπώθηκε και πιο πάνω. Καλός και θετικός ο Πάντος χθες αλλά δεν είναι σέντερ μπακ! Δεν έχει τον σωματότυπο. Χθες τη βγάλαμε σχετικά χωρίς πίεση. Τι θα γίνει σε ματς με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που θα δεχτούμε πίεση; Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αν παίξει μόνιμα εκεί θα έχουμε πρόβλημα. Το ερώτημα όμως είναι και που θα παίξει και τίνος τη θέση θα φάει. (αν υποθέσουμε ότι θα μπει ο Βραζιλιάνος)

Αλλά σε αυτό δεν φταίει ο Τάσος. Αυτοί που τον επέλεξαν πρέπει να λύσουν το θέμα αλλά και να κρατήσουν τις ισορροπίες, αγωνιστικές και μη.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 11:38 »
Οι καλύτερες φάσεις και γκολ απο χθές (αν δεν το ανέφερε κανένας)

PAS Giannina-Panthrakikos vid (2-1, 13/9/2010)
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 13:49 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 14:20 »
Μόλις είδα τα γκόλ!Αυτός ο Κώτσιος παραμένει.........δωδέκατος παίκτης του αντιπάλου,όπως και πέρυσι!!!

Αποσυνδεδεμένος bravo1967

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 14:48 »
Μόλις είδα τα γκόλ!Αυτός ο Κώτσιος παραμένει.........δωδέκατος παίκτης του αντιπάλου,όπως και πέρυσι!!!

κι ο Κηπουρος ειχε μεγαλη αντιληψη στη φαση............................

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 14:55 »
Διαβασαμε χθες (δε θυμαμαι αν ηταν στο λαιβ ή στα σχολια καποιου που ηταν στο ματς) οτι το 2ο γκολ μας ηταν "μπανταλο γκολ". Βλεποντας τη φαση καθε αλλο παρα αυτο που περιμενα ειδα. Μπορει ο Κωτσιος να πηγαινε για σουτ κ να το στειλε οπναναι αλλα ο Ανδραλας βαζει υποδειγματικα το ποδι του με αντιληψη κ ταχυτητα εκτελεσης καθε αλλο παρα αναμενομενες για εναν παικτη της κατηγοριας του. Ισως αμα τον βαζαμε να το ξανακανει 30 φορες να του πιανε τις 2, αλλα τετοιες δυσκολες φασεις θελουν κ λιγο την τυχη με το μερος σου για να σου βγουν οπως τις θες. Ωραιο γκολακι κ ωραια κ η πασα στο 1ο. Δεν ψηφιζω MVP σε παιχνιδια που δεν ειδα, αλλα φανταζομαι δυσκολα θα ειχε καποιος αλλος πιο ουσιαστικη συνεισφορα στο χθεσινο αποτελεσμα απο τον Παρη.

Η συνεργασια 4-5 στην αμυνα δειχνει ηδη οτι θα μας χαρισει μεγαλες στιγμες φετος, οπως ακριβως την περιμεναμε......
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 14:59 »
Στο γκολ πέρα από το δίδυμο Κώτσιου ΤασουΠάντου που τους μπαίνει σφήνα ο Σουλτανίδης (ήταν ωραία και η κάθετη μπαλιά), ευθύνει έχει και ο Κηπουρός με την άστοχη έξοδο. Κατά τα άλλα ο τέρμας μας είχε μια πολύ καλή επέμβαση σε τετ-α-τετ στο Α' μέρος και κράτησε το 1-0 σε κείνη τη φάση.
-Ντάσιος: Απόδοση όχι σε υψηλά επίπεδα έχουμε περισσότερες απαιτήσεις με βάση την αξία του. Μπορεί να κάνει περισσότερες επελάσεις, αφού και Β ΄είμαστε που σημαίνει ότι δεν θα έχουν και σπουδαίους επιθετικούς οι άλλοι, αλλά και ο Πάντος άνετα μπορεί να τον καλύπτει στις προωθήσεις του.
- Βάντερσον: Τα ίδια όπως και με Ντάσιο. Απλά αυτός άμα ανέβει η θέση μένει άδεια και χρειάζεται γρήγορες επιστροφές.
- Πάντος: Καλός στα χαμηλά μαρκαρίσματα, πήγαινε γενικά 1ος στη μπάλλα, έχασε όμως τον Σουλτανίδη στο γκολ και φυσικά υστερεί στο ψηλό παιγνίδι.
- Κώτσιος: Κέρδισε κάποιες μάχες, έχασε τον Σουλτανίδη στο γκολ, περιμένω περισσότερα στις σέντρες και στο ψηλό παιγνίδι.
- Κειτά: Το κατέχει το τόπι. Καλό για ένα 6άρι να δημιουργεί κι όλας όπως αυτός. Σίγουρα από φυσικής κατάστασης θα βελτιωθεί. Όπως όλοι οι μαύροι πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στα μαρκαρίσματα, γιατί θα πάει η καρτα .. γόνα!! Αν αποφεύγει και την προσποίηση στον .εαυτό του θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος.
-Ανδράλας: Πολύ καλή εμφάνιση, με βάση πάντα τη μέτρια παικτική του αξία-. Ασίστ στο πρώτο γκολ και απίστευτο 2ο γκολ, αλλά Μαντζέρ στο τελικό Πόρτο-Μπάγερν το 1987!!
- Μπουχάν: Καλός, αλλά έχει τις δυνατότητες για πιο πολλά.
- Ντε Βισέντι: Αυτός κι αν το κατέχει το τόπι. Λίρα εκατό και προσφέρει και θέαμα. Θα γίνει και πιο ουσιαστικός, αν δίνει και πιο πολές πάσες θα είναι η φετινή αποκάλυψη. Α ρε Οτσαλάν που τον έβαζες με την Β' ομάδα και μετά τον έστειλες στην Καλαμάτα.
- Σιαλμάς: Καλές οι επελάσεις, αλλά να δίνει την μπάλλα πιο εύκολα. Η κατάχρηση τρίπλας είναι για το ερασιτεχνικό να βλέπουν τα γκομενάκια. Στα συν του το 1-0. στα μείον του τα 2 άχαστα.
-Μπάκας: Καλύτερος από παλιότερες εμφανίσεις στη S.L. Kινείται και εκτός περιοχής κάνοντας έτσι επιτακτική τη χρήση επιθετικού περιοχής (Φουρτάδο?????)
- Κυργιάκος: Καλός όσο έπαιξε, έφερε το παιγνίδι από τα δεξιά μέσα στην περιοχή.
- Τζάνης: Έπαιξε σεντερ φορ αρχικά οπότε τι να πούμε!!!
-Κουτσοσπύρος: Δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν. Όμως γέμισε την περιοχή, έχασε το ..... άχαστο, έπρεπε όμως να είναι αυτός στη θέση του Τζάνη νωρίτερα.

-ΝτεΜΟλ: Πρέπει να κάνει καλή προπόνηση, να δουλεύει στην τακτική, αλλά μου έδειξε με τις αλλαγές του ότι δεν έχει μάτι από τον πάγκο. Κάτι σαν Μπάγιεβιτς και Σάντος. Με τόση πείρα (ως παίκτης) στα γήπεδα, θα πρεπε να ξέρει ό τι το 1-0 δεν σε εξασφαλίζει ακόμα κι αν παίζεις με τις Κουκουβάουνες!!

-Διαιτητής: Κακός για ένα τόσο εύκολο ματς. Στη φάση με Κειτά (sorry δεν ήταν ο Μπάκας που έγραψα πριν) τα έκανε ρόιδο. Δεν λέω ότι είχε πρόθεση, απλά φαίνεται να είναι ένα από τους πολύ μέτριους έως κακούς referies που έχουμε.

-Κόσμος: Κατώτερος (και λιγότερος) από άλλες φορές. Αλλά με 1.500 μόνο διαρκείας σπάνια θα δούμε πάνω από 4.000 φέτος (πλην ΟΦΗ ίσως).

- Τουρνικέ: Ας ελπίσουμε από την επόμενη φορά να λειτουργούν σωστά και όχι όπως τώρα.
- Φώτα: Από οικονομία οι ... φωστήρες δεν τα ανάψανε νωρίτερα και η αρχή του 2ου ημιχρόνου έμοιαζε με ..... κρυφό σχολειό!!!

ΥΓ. Όλα τα λεφτά ήταν ο τύπος που έκανε ρεπορτάζ για το CONX-X μέσα από το γήπεδο μπροστά από τη μεγάλη σκεπαστή. Σκούρος με μουσταρδί κοστούμι, γραβάτα από τα Jumbo, πολύ μαλί, έμοιαζε βγαλμένος από πανηγύρι τραγουδιστής πλάι στον Πετρολούκα. Δεν ξέρω πόσοι είδαν και άκουγαν μετάδοση από την TV, εγώ έτσι που τον έβελεπα από την κερκίδα με το μικρόφωνο στο χέρι, μάλλον για το ..... Τζουμέρκα μου περήφανα τον έκοβα να λέει, παρά ρεπορτάζ αγώνα ποδοσφαίρου!!

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 16:01 »
Στο γκολ του Σουλτανίδη, μεγάλη η ευθύνη του Κηπουρού... ούτε έπρεπε να κάνει έξοδο, αλλά και στην έξοδο τι αντανακλαστικά ήταν αυτά; Εφάμιλλος του άλλου ...κηπουρού στα ρεφλεξ!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 16:08 »
- Μπουχάν: Καλός, αλλά έχει τις δυνατότητες για πιο πολλά.

Τι τόθελε το κούρεμα; Πέρσυ με το μαλλί τα πήγε περίφημα.  :P

Αποσυνδεδεμένος hobbit

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 16:23 »
Pas giannina against Panthrakikos Apei Rotan fans

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.....ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΠΕΤΑΛΟ
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 18:07 »
KEITA: Αν αποφεύγει και την προσποίηση στον .εαυτό του θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος.

XAXAXAXAXAXA
+1

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 20:24 »
Ο ορισμος των αγωνων δευτερα ειναι οτι χειροτερο μπορει να επιδειξει η φουτμπολ λιγκ κ μαλλον επονται κ αλλα.
Δηλαδη τι περιμενει το κονεξ να μαζεψει τηλεθεαση απο τους γαυροβαζελους επειδη το σαββατοκυριακο ειναι απασχολημενοι με τις ομαδες τους?ελεος >:(
Ως θυμα της παραπανω αποφασης ρωτω αν καποιος που ειδε το ματς μπορει να μου εξηγησει τις αλλαγες ντεμολ ειδικα σε σχεση με την εξελιξη του αγωνα
1-0 εως το 64'
Μπακαγιόκο (64’ Τζάνης)
1-1 στο 68'
Σιαλμάς (72’ Κυριάκος)
Κεϊτά (79’ Κουτσοσπύρος)
απο το 72 ως το 79 ποιον ειχε κυνηγο μιας κ εψαχνε γκολ για νικη?

για τον παντο τα χαμε πει εδω μεσα πριν τον μεταγραψουν στον ΠΑΣ.

η μεγαλη κερκιδα μια μεγαλη απογοητευση

κριμα να διασυρετε ετσι τον ΠΑΣ >:(
Αν ειχαμε κατι να καυχιωμαστε ηταν ο λαος μας κ το γεματο γηπεδο
KΡΙΜΑ!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Σεπ 2010 20:34 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 20:33 »
Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του αλλά ίσως να άλλαξε τον Μπάκα γιατί δεν απέδιδε όσο περίμενε και τους άλλους δυο γιατί είχαν ήδη από μια κίτρινη κάρτα.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 20:47 »
αφηστε τωρα το ειδα
Παράθεση
BILLY_STAM
 Τζάνης: Έπαιξε σεντερ φορ αρχικά οπότε τι να πούμε!!!
πραγματι τι να πεις :(

Παράθεση
Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του αλλά ίσως να άλλαξε τον Μπάκα γιατί δεν απέδιδε όσο περίμενε και τους άλλους δυο γιατί είχαν ήδη από μια κίτρινη κάρτα.
λες να ελαβε υποψη του την παραδοση που ηθελε ολα τα ματς
ΠΑΣ- πανθρακικου να εχουν αποβολη ?:P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Σεπ 2010 20:54 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #97 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 20:54 »
Mike απαράδεκτες οι αλλαγές fThemAll, θύμισαν αλενατόρε.
Εχεις λάθος όμως.
Η αλλαγή Σιαλμά έγινε λίγο πριν την ισοφάριση, όχι μετά.
Μάλλον για να φορτώσει το κέντρο και να κρατήσει το σκορ άφησε την ομάδα χωρίς φορ. Ανήκουστο πόσω μάλλον όταν μιλάμε για Ζωσιμάδες.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 21:09 »
Σ ολα τα παραπάνω συμφωνω.
Μετρια προς καλη η Ομαδα.
Καλη κυκλοφορια, πολυ τρεξιμο, κακες και ανεξηγητες αλλαγές (πχ στο β που δεν παιζαμε απο αριστερα θα εβγαζα Σιαλμα για Σκουφαλη (ελπιζω η καθημερινη παρουσια του στον Σταυρο να μην τον παρασυρει :P) και θα εφερνα Ντεβινσεντι δεξια. Θα εβαζα τον Κουτσοσπυρο αντι Μπακα)
Ελπιζω να μαθαινει..... :P
Να πουμε για το γηπεδο και τον βουρκο προς την 7 που πρεπει αμεσα να φτιαχτει.
Να πω για τον λιγο κοσμο αποροια λιγοτερο της κρισης και περισσότερο του ξενερώματος που υπαρχει απο τις κινήσεις του ηπιου.
Επικοινωνιακά η ομαδα ειναι χαλια.
Να ξαναπω για τον Κειτα οτι θα φτασει στην Μπαρτσα. (Απεναντι στον Φατι του Αρη επαιξε καλυτερα αποτι χτες)
Θελω να δω τον Ντεβινσεντι δεξια.
ΘΕΛΩ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ
Διπλο μεσα στο παλατακι του Εθνικου και ας μας κυνηγάνε..... :mono:

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 21:14 »
Παράθεση
Η αλλαγή Σιαλμά έγινε λίγο πριν την ισοφάριση, όχι μετά.
σωστο εκανα λαθος κατα την αντιγραφη,ωστοσο επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι οι αλλαγες ηταν λαθος.
Επισης επιβεβαιωνεται το προβλημα (κ σε επισημο ματς) που ολοι ειχαν εντοπισει πλην ΗΠΙΟΥ δηλ στην επιθεση με παικτη περιοχης κ στο κεντρο της αμυνας.
Ελπιζω οι λυσεις φουρταδο κ καρλος να αποδειχθουν σωτηριες εστω κ αν σε τετοιου ειδους κινησεις μονο ενας πετυχαινει διανα...o αγαπουλας :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Σεπ 2010 21:19 από mike71 »