Αποστολέας Θέμα: Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 3372 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #25 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 17:48 »
Όντως, μη γινόμαστε υπερβολικοί. Χαλαρά κερδίζει η ομάδα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Άντε και στο δύσκολο της Δράμας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 17:56 »
Παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.Μόνο η νίκη μένει.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 18:09 »
Επαγγελματική νίκη όμορφα και απλά χωρίς πολύ ιδρώτα. Μην ξεχνάτε ότι Παρασκευή παίζει πάλι έξω η ομάδα στην Δράμα.

Ο σπίκερ διάβασε αναλυτικά όλο το βιογραφικό του Γιαννίκη σε μια φάση παρόλη την βαρεμάρα του  B-)   

Διπλό στην Δράμα  :mono:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 18:37 »
Επαγγελματική νίκη όμορφα και απλά χωρίς πολύ ιδρώτα. Μην ξεχνάτε ότι Παρασκευή παίζει πάλι έξω η ομάδα στην Δράμα.

Ο σπίκερ διάβασε αναλυτικά όλο το βιογραφικό του Γιαννίκη σε μια φάση παρόλη την βαρεμάρα του  B-)   

Διπλό στην Δράμα  :mono:
Ό,τι ακριβώς είχα στο μυαλό μου.  (y)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 19:57 »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 19:59 »
Με το ζόρι κρατήθηκα ξύπνιος. Αν ήξερα από πριν τι πρόκειται να δω θα επέλεγα έναν ωραίο υπνάκο  B-)

Κρατάμε τους 3 βαθμούς που μας χαρίζουν βέβαιη πρωτιά στην κανονική διάρκεια (ακόμα και σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε στη Δράμα). Κρατάμε και το "μάγκικο" γκολ του Καρτάλη. Από εκεί και πέρα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Παρασκευή αν θέλουμε να πάρουμε κάτι απ' το ματς.   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 20:20 »
Εγω ειδα το πρωτο γκόλ, λιγο ακόμα, με πηρε ο υπνος και ξυπνησα στο 75

Ολα καλά, μια υπεροψία υπήρχε, οσο ειδα, εντάξει τωρα, αυτοί με ομάδα νεων, με τον Μπάμπη και τον Ρεβυθόπουλο  :P :P :P , ο Γιανν Τατσης προπονητής , εδώ δεν είχαν πολυζοριστει κλπ κλπ.

Νίκη την Παρασκευή, για διεύρυνση της διαφοράς.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 20:24 »
Όπως  διαβάζω  ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΤΟΝ ΥΠΝΑΚΟ!!!!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 21:46 »
Όπως  διαβάζω  ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΤΟΝ ΥΠΝΑΚΟ!!!!!!!!!
βαθειά κ χωρίς ενοχές
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 24 Φεβ 2020 22:08 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Δεν είχαμε την απόδοση που περιμέναμε» (audio)
Χωρίς τα καλά στοιχεία που τον διακρίνουν, ο ΠΑΣ εγκλωβίστηκε στην πίεση του Πλατανιά και δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε ο κόουτς Γιαννίκης, όπως τόνισε στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά:

«Το μόνο καλό για μας σήμερα από αυτό το παιχνίδι είναι ότι κερδίσαμε. Ημασταν πάρα πολύ αργοί στην αλλαγή με τις πάσες, στην ταχύτητα μας στο παιχνίδι απέναντι στην καλή οργάνωση που είχε ο Πλατανιάς κι έτσι δυσκολευτήκαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Ευτυχώς, προηγηθήκαμε από ένα γκολ από στημένο κι έτσι ήρθε από την αρχή το παιχνίδι στο μέρος μας, όμως συνολικά δεν είχαμε την απόδοση, αυτά που περιμένουμε από την ομάδα μας. Αυτό που είπα, αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι, είναι οι 3 βαθμοί και μόνο».

Για το αν ο ΠΑΣ δείχνει κουρασμένος: «Οχι, δεν πιστεύω ότι έχουμε κούραση. Απλά, όταν ο αντίπαλος πρεσάρει και παίζει όπως έπαιξε ο Πλατανιάς, πρέπει να είσαι πιο καθαρός στη μεταβίβαση και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, πιο γρήγορος στη σκέψη και αυτό δεν το κάναμε σήμερα κι έτσι δυσκόλεψε το ματς πιο πολύ απ’ ό,τι θέλαμε και γενικότερα κουραστήκαμε πιο πολύ απ’ ό,τι θέλαμε».

Για τον Χανιώτη Παντελάκη και πώς βλέπει τη μάχη των πλέι οφ: «Ο Νώντας είναι ένα παιδί που ήρθε χωρίς προετοιμασία από τον Παναθηναϊκό, εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά. Είναι ένας δυναμικός παίκτης, με καλή μεταβίβαση και βοηθά επιθετικά με τις κεφαλιές του στα στημένα, έχοντας χαρίσει πολλά γκολ μέχρι τώρα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση και την εξέλιξη του. Είναι ένα καλό δίδυμο με τον Σκόνδρα, με τον οποίο συνδυάζονται πάρα πολύ καλά. Για τα πλέι οφ, η διαφορά που έχουμε, την έχουμε δουλέψει, είναι μια σεβαστή διαφορά, αλλά προσπαθούμε όλα τα ματς να τα κοιτάζουμε ξεχωριστά. Είδαμε σήμερα πόσο δύσκολο είναι κάθε παιχνίδι και πως δεν επιτρέπεται να φύγεις από το πλάνο σου και γενικότερα σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Τα πλέι οφ θα είναι ακόμα πιο μαχητικά απ’ ό,τι είναι τώρα η κατηγορία πιστεύω, εμείς πρέπει όμως να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε πάντα σοβαροί και προετοιμασμένοι για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για το ποια ομάδα βλέπει από τα πλέι οφ ότι μπορεί ν’ απειλήσει περισσότερο τον ΠΑΣ: «Δεν μου αρέσει ν’ ασχολούμαι με τις άλλες ομάδες. Εμείς κοιτάζουμε την εξέλιξη και τη δουλειά μας, την ομάδα μας. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα. Είδαμε τα Χανιά, είδαμε τον Απόλλωνα, το Λεβαδειακό… Αυτές οι τρεις ομάδες για μένα είναι οι πιο μαχητικές και έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έχω άποψη για τις αλλες, ασχολούμαστε με τον εκάστοτε αντίπαλο, με τη δική μας ομάδα και αυτό το κάνουμε από την πρώτη μέρα και γι’ αυτό πηγαίνουμε ως τώρα καλά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».
super-fm.gr

Παράθεση
Τάτσης: «Κρατάω τη συμμετοχή των μικρών»
Ικανοποιημένος από την παρουσία των νέων παιδιών που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης.

Αναλυτικά:

«Με βάση τις σημερινές συνθήκες του παιχνιδιού, παίζοντας απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΠΑΣ Γιάννινα και με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην τελευταία προπόνηση με τον τραυματισμό του βασικού μας τερματοφύλακα, δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση. Λίγο η απειρία του μικρού τερματοφύλακα, λίγο η αντίδραση της άμυνας εκείνη τη στιγμή… Προσπαθήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις στη μετάβαση, είχαμε κάποια σουτ, κάποιες τελικές για ν’ ανοίξουμε το σκορ. Μετά το πρώτο γκολ απελευθερωθήκαμε ψυχολογικά και ήμασταν σε φάση κατοχής, κάτι που διατηρήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου εκεί ενώ είχαμε κάποιες προϋποθέσεις δε μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και να μπούμε περισσότερο στο παιχνίδι μετά το 2-0. Αυτό που κρατώ, είναι η συμμετοχή του μικρού τερματοφύλακα, του Κατσαρού για μια ακόμα φορά, πήραν ευκαιρίες και κάποια καινούργια παιδιά, όπως ο Βουκελάτος για να δούμε που μπορούμε να αποσκοπούμε για το μέλλον, ο Πλατανιάς δηλαδή σε αυτό το κομμάτι».

Για το γεγονός ότι έμειναν στον πάγκο, παίκτες όπως οι Λουκίνας, Λεϊρία και Ποζατζίδης: «Ακόμα και με αυτούς στην 11άδα… τέσσερα είχαμε «φάει» με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τέσσερα «φάγαμε» με τον Εργοτέλη, ενώ χάσαμε και στη Δράμα! Δε σημαίνει κάτι αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι επειδή η ομάδα δεν αποσκοπεί κάπου ψηλά, αφού δεν μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ, δίνουμε ευκαιρίες στα άλλα παιδιά. Ο τρίτος λόγος είναι ότι δεν είναι σε κατάσταση αυτή τη στιγμή να βγάζουν 90 λεπτά αγώνες. Και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως με τον Εργοτέλη, ή με τον Απόλλωνα, δεν είναι ότι κερδίζαμε και ήμασταν πρώτοι και ξαφνικά τους άφησα έξω. Η ομάδα αυτή τη στιγμή κοιτάζει πού θα βασιστεί και το αν θα γίνει κάτι του χρόνου σε αυτή την ομάδα. Ηρθαν κάποια άλλα παιδιά που πρέπει να πάρουν κι αυτά ευκαιρίες και όσο θα περνά ο καιρός και τα άλλα παιδιά θα μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Αυτή τη φορά ήταν ο Βουκελάτος, ξεκίνησε ο Γιούσης για ένα ακόμα παιχνίδι βασικός. Ο Κατσαρός, όπως έγινε στην Δράμα, ο Πενταράκης, άσχετα αν οι συνθήκες ήταν τέτοιες που τον έφεραν βασικό… Τώρα, στην πορεία βλέπουμε. Είναι και ο Ανωμεριανάκης…».

Για τις δηλώσεις του Βασ. Αμανατίδη: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη και θα προτιμούσα άλλη φορά να μιλήσω γι’ αυτό. Εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης της ομάδας, είμαι προπονητής. Δεν μπορώ να πω «αυτοί» να μη φύγουν, από τη στιγμή που τα ίδια τα παιδιά μου είπαν ότι δεν θέλουμε να παίζουμε. Νομίζω ότι το είχα πει και στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Είχα πει ότι το ζήτημα είναι τα παιδιά να παίζουν για τον Πλατανιά. Ο Τάρικ (Μποσέτι) δεν ήθελε να παίξει και ήταν τίμιο από την πλευρά του. Του λέω, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ σε ρωτάω γιατί είμαι προπονητής και θα πρέπει να γνωρίζω. Από ‘κει και πέρα για τα οικονομικά ή τις αμφιβολίες που μπορεί να είχαν τα παιδιά ή άλλους λόγους που ήθελαν να αποχωρήσουν, αυτά θα έπρεπε να τα πουν με τον πρόεδρο. Πάντως δεν υπήρχε η επιθυμία να παίξει. Ο Μιγκέλ είπε θα παίξω, έπαιξε εκείνο το παιχνίδι και μετά ήθελε να αποχωρήσει. Εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης».
super-fm.gr