Ειλικρινά, αν διαβάσεις τι γράφεις στερείται περιεχομένου, διότι απλά δεν μου απαντάς σε αυτά που σου λέω, αλλά λές αερολογίες. Εγώ το είπα πολλές φορές οτι δεν είμαι βολεμένος, και δουλεύω σκληρά για να έχω αυτά που θέλω.
Επίσης δεν μίλησα για συνεταιρισμό, διότι εκεί απλά αυτός που έχει περισσότερα προσόντα και δουλεύει πιο πολύ, μου φαίνεται λογικό να βγάζει και περισσότερα. Εγώ μίλησα, εν φυσικά είσαι ελ. επαγγ. να με προσλάβεις σαν υπάλληλό σου..
Απο αυτά που γράφεις, φαίνεται ποιος είναι ο βολεμένος και ποιος όχι.!!!!!
ΥΓ Απάντησε και καμμιά φορά σε αυτά που σου γράφω....
Εσύ ψάχνεις απαντήσεις που να ταιριάζουν στα δικά σου κουτάκια.Απλά για να πεις τι γαμάτος είναι ο καπιταλισμός.Τι γαμάτα που είναι να χρυσοπληρώνω για να έχω υγεία,παιδεία κτλ.Αν θα έχεις δηλαδή.
Το πως βγάζεις τα περί βολεμένου δεν μπορώ να καταλάβω.Το ότι εκεί έξω υπάρχουν και άλλοι δρόμοι,πιο ανθρώπινοι,αυτό δεν κάνει κάποιον βολεμένο γιατί απλά σου λέει κάτι τέτοιο.Αδυνατώ να καταλάβω τι άλματα λογικής κάνεις για να φτάσεις στο βολεμένος.
Έβαλα και ένα λινκ με την Μαριλανέδα.Αμφιβάλω αν διάβασες έστω και μια λέξη.
Η έντονη σου ανησυχία για το παράδειγμα του ελ. επαγγελματία με κάνει να πιστεύω ότι είσαι ελ επαγγελματίας.Αν ισχύει αυτό,τότε κάνει ακόμα πιο αστείο την όλη συζήτηση.Υπερασπέζεσαι κάτι που σε ξεκολιάζει.Στην κυριολεξία.Όταν κάποιος σου λέει ότι μπορεί να δουλεύεις πιο ανθρώπινα,να πληρώνεσαι καλύτερα,να έχεις καλύτερες παροχές,τότε τον χαρακτηρίσεις κομμουνιστή και βολεμένο.
Ξαναλέω...Οτι πείς...
Από την αποφυγή σου στις απαντήσεις μου, (που δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα, μεταξύ μας) με κάνει να πιστεύω, οτι είσαι όντος πολύ βολεμένος. Φυσικά είμαι ελ. επαγ. .Δεν το κρύβω. Εσύ δεν μας λές τι είσαι...ΑΝ είσαι όντως και εσύ ελ. επαγ. τότε θέλω να με προσλάβεις!!!
Το οτι δεν γουστάρω τον κομμουνισμό, με κάνει καπιταλιστή, σύμφωνα με εσένα..Μου εχεις βάλει μέχρι στιγμής άπειρες ταμπέλες σε εμένα, μιλάς για εμένα λές και με ξέρεις, και μετά λές οτι εγώ χαρακτηρίζω! !!!!!
"Όταν κάποιος σου λέει ότι μπορεί να δουλεύεις πιο ανθρώπινα,να πληρώνεσαι καλύτερα,να έχεις καλύτερες παροχές", αυτά τα δίνει ο κομουνισμός?????????? Σε ποιά κράτη τα έχεις δεί αυτά? Παραδείγματα θέλω!Και διαχρονικά, όχι με σημερινά δεδομένα.
Επίσης, όπως κατάλαβες, δεν μου έχεις απαντήσει σε τίποτα...Θες αερολογίες???
Οκ...Και εγώ θέλω εναν κόσμο χωρίς σύνορα, θρησκείες, μίση, σκοτωμούς, χωρίς χρήματα και χώρες. Να είναι όλοι οι άνθρωποι ίση και να απολαμβάνουν οτι αγαθά θέλουν.(Οπως λέει και ο John. Απλά μην με ρωτήσεις πως μπορεί να γίνει, γιατί δεν ξέρω).