μια ερώτηση ρε παιδιά ..
οκ κλείνουν τα καταστήματα και καλά κάνουν λέω εγώ...
όλοι αυτοί οι άνθρωποι πως θα ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους?
έχουν κάνα λεφτόδεντρο στον κήπο τους?
ή θα πάει ο μπουλντουζιέρης και θα κάνει επενδύσεις μετά το πέρας?
Έχεις δίκιο, όταν περάσει αυτό χιλιάδες άνθρωποι θα βάλουν λουκέτο. Ακόμα περισσότεροι θα απολυθούν. Θα διαλυθεί η οικονομία μας.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΔΥΣΤΥΧΩΣ άλλη επιλογη.
Αν όλοι εφαρμόσουμε τα μέτρα ως πολίτες θα περάσει νωρίτερα ο ιος και θα ανοίξουν νωρίτερα οι επιχειρήσεις.
Αν δεν τα εφαρμόσουμε ΤΕΛΟΣ!
Τι θα γίνει μετά; Ας κόψει η κυβέρνηση το λαιμό της και να βρεί τρόπους. Ξέρω ότι δεν θα γίνει.
Ας μαζέψει τα δίποδα ανθρωποείδη που κάνουν του κεφαλιού τους και συνεχίζουν να βολτάρουν και να συνωστίζονται με αποτέλεσμα την διάδοση του ιου και να τους κόψει μισθούς, συντάξεις (οι περισσότεροι είναι γέροι), ας τους απολύσεισει αν είναι Δ.Υ., ας κατασχέσει τις περιούσιες τους και να τα δώσει στους μαγαζάτορες και στους εργαζόμενους. Σκασίλα μου για αυτούς! Ας ψοφήσουν! Ζημιά είναι για την κοινωνία!
Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε στη δουλειά τους ή σε υποχρεώσεις.
Υ.Γ. Είναι η πρώτη φορά που η Κυβέρνηση αντιδρά πιο ώριμα, γρήγορα και σωστά από τους πολίτες. Δεν έπρεπε να αφήσει τους αφιχθέντες εξ Ιταλίας και εξ Αγίων Τόπων να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Έπρεπε να πάρει κάποιες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ημέρες νωρίτερα αλλά πήρε μέτρα αυστηρά και τα εφαρμόζει. Και τους βλέπεις ότι είναι έτοιμοι να πάρουν και άλλα.
Έχουν κρατήσει τη ψυχραιμία τους και ενημερώνουν σωστά. Και το λέω εγώ που δεν γουστάρω τον Κούλη και προτιμώ εκ των 2 τον Αλέξη.
Υ.Γ. 2 Οι μόνοι που δεν ακούνε είναι οι παπάδες και οι τσιφλικάδες.
Υ.Γ. 3 Θερμή παράκληση σε όλους. Ας αφήσουμε πολιτικοί και ψηφοφόροι τα κομματικά και πολιτικά στην άκρη και ας είμαστε ενωμένοι. Έχουμε άλλα θέματα να διαφωνήσουμε.
Υ.Γ. 4 Δυστυχώς δικαιώνομαι ότι το πρόβλημα της χώρας είναι οι ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι οι πολιτικοί. Χαμηλής νοημοσύνης, παρτάκηδες, αμόρφωτοι.