Αποστολέας Θέμα: Κορονοϊός  (Αναγνώστηκε 59983 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Κορονοϊός
« Απάντηση #250 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 02:05 »
Παράθεση
Ανάρτηση-κόλαφος από το διευθυντή ΤΕΠ του Νοσοκ. Ιωάννινων: Θα πέσουμε μαχόμενοι για τους συνανθρώπους μας, το μόνο που σας παρακαλώ όταν όλα τελειώσουν τσακίστε αυτούς που μας σκότωσαν

Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό και τη διαχείρισή του:

Covid19 – Τελικά τι κάνουμε??

Μετά από 1 μήνα που εγώ και το τμήμα μου είμαστε μέσα στη φωτιά θεώρησα ότι πρέπει να ακουστεί η φωνή μου και οι υπεύθυνοι να αφήσουν τα ευχολόγια και να ξεκινήσουν να διορθώνουν και να λύνουν προβλήματα όσο είναι ακόμα καιρός.

Ιστορικό:

Πριν 1,5 μήνα χωρίς να είμαι ειδικός λοιμωξιολόγος και ενώ ο WHO έδινε χαμηλό ρίσκο (low risk) κατάλαβα με τους συναδέλφους μου ότι ο ΙΟΣ θα έλθει στη χώρα μας. Παρόλα αυτά επετράπησαν τα ταξίδια, Καταλάβαμε νωρίς ότι το παιχνίδι έχει χαθεί και ξεκίνησα τα πρώτα μέτρα για να θωρακίσω το τμήμα μου (στολές εκπαίδευση κλπ) ευτυχώς η Διοίκηση με άκουσε και προμηθευτήκαμε με υλικό (τουλάχιστον παραγγείλαμε) που τώρα βέβαια είναι σαφώς ανεπαρκές αφού δόθηκε σε άλλους υγειονομικούς σχηματισμούς που δεν είχαν. Ξεκινώντας τα πρώτα κρούσματα στην Ευρώπη ενεργοποιώντας το επιχειρησιακό σχέδιο έναντι βιολογικών απειλών του τμήματός μου και πάλι χάρη στη στήριξη της Διοίκησης, βρεθήκαμε έτη φωτός μπροστά αφού είμαστε το Μοναδικό Νοσοκομείο αναφοράς που δεν επιμολύνθηκε το προσωπικό του και φυσικά οι ασθενείς του (ευαίσθητες ομάδες).

Σήμερα διαχείριση κρίσης κεντρικά:

Σεβαστοί επιστήμονες ορθά ενημερώνουν για την πορεία της νόσου τον κόσμο, ορθά παίρνουν μέτρα κατά της διασποράς με το Υγειονομικό Σύστημα αυτής της χώρας δεν υπάρχει κεντρικά ΚΑΝΕΝΑΣ να το κρατήσει όρθιο. Τόσοι Λοιμωξιολόγοι δεν μπορούν να δούν ότι το Υγειονομικό σύστημα και γενικότερα η χώρα θα θρηνήσει Θύματα.

Αναλυτικότερα:

Εντολές μέχρι σήμερα του ΕΟΔΥ ο γιατρός να χειριστεί COVID19 κρούσμα χωρίς σκούφο – ο γιατρός αυτός θα μολυνθεί στην πρώτη επαφή με COVID19 και τις επόμενες 3-4 μέρες θα σκορπάει θάνατο μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να λυγίσει και ο ίδιος. Με σχετική μου επιστολή το επεσήμανα στον ΕΟΔΥ πριν 15 ημέρες οι οδηγίες δεν άλλαξαν. Εντολές μέχρι σήμερα του ΕΟΔΥ στο τμήμα μου όπως και σε όλα τα ΤΕΠ της χώρας εξετάζουμε ύποπτα περιστατικά που βήχουν με απλές μάσκες (σαν αυτές που κυκλοφορούν στον δρόμο). Οι υψηλής προστασίας μάσκες είναι σχεδόν ανύπαρκτες και τις φυλάμε για τις ανανήψεις/διασωληνώσεις. Οι σοφοί λοιμωξιολόγοι έδωσαν αυτές τις οδηγίες όταν βλέπετε τις εικόνες από τα νοσοκομεία τις Κίνας Ισπανίας Ιταλίας. Μεγάλα λόγια να μην πέσει το Υγειονομικό σύστημα γιατί οι πολίτες θα πεθάνουν. Πως ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΝ οι λοιμωξιολόγοι το Υγειονομικό σύστημα?? Η ερώτησή μου μάλλον θα μείνει ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ και στο τέλος θα μιλάμε για ΗΡΩΕΣ γιατρούς και Νοσηλευτές και όχι ανεπαρκείς ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Φυσικά θα φταίει ο κορωνοϊός και όχι οι υπεύθυνοι λοιμωξιολόγοι στα κέντρα αποφάσεων. Εγώ και το τμήμα μου ξέρουμε τι μας περιμένει και κρατάμε Θερμοπύλες, θα πέσουμε ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ για τους συνανθρώπους μας, το μόνο που σας παρακαλώ όταν όλα τελειώσουν ΤΣΑΚΙΣΤΕ αυτούς που μας σκότωσαν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

το είδαμε στο epirusonline.gr

https://thefaq.gr/anartisi-kolafos-apo-to-dieythynti-tep-toy-nosokomeioy-ioanninon-tha-pesoyme-machomenoi-gia-toys-synanthropoys-mas-to-mono-poy-sas-parakalo-otan-ola-teleiosoyn-tsakiste-aytoys-poy-mas-skotosan/

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 15:10 »
Υπόψιν το Υγειονομικό Σύστημα τόσο της Ισπανίας όσο και της Ιταλίας κατέρρευσαν. Στην Ισπανία οι ασθενείς του ιου κοιμούνται στα πατώματα. Και  μιλάμε για δυο χώρες με σαφώς καλύτερο υγειονομικό σύστημα από την Ελλάδα.

Ο λόγος; Ο αυτονόητος! Δεν μπορεί καμία χώρα να αντιμετωπίσει μια πανδημια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 15:49 »
Ενω πριν πηγαιναμε  και μας πεταγανε πανω στα ραντζα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 16:15 »
Δεν αναφέρομαι στην  Ελλάδα. Στην Ισπανία αναφέρομαι. Θυμάσαι στην Ισπανία να κοιμούνται οι ασθενείς στο πάτωμα;

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 16:33 »
Η Κίνα πάντως μια χαρά τα πήγε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 18:30 »
22 νεκροί
821 νέα κρούσματα
53 διασωληνωμένοι

Ο ένας από τους δύο Γερμανός Καθηγητής 42 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Αυτά για τα ΔΙΠΟΔΑ και τους ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Πεθαίνουν και 42 χρονοι από ιωσούλα;

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί χρεοκοπήσαμε!

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Μάρ 2020 18:42 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 20:46 »
22 νεκροί
821 νέα κρούσματα
53 διασωληνωμένοι

Αυτά για τα ΔΙΠΟΔΑ και τους ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Πεθαίνουν και 42 χρονοι από ιωσούλα;

δεν χρεοκοπήσαμε, δεν αποτελεί στατιστική ο ένας θάνατος ανθρώπου χωρίς ιστορικό, θέλει έτσι κ αλλιώς πολύ προσοχή όλη αυτή η ιστορία, αμόρφωτοι κ μορφωμένοι,όλοι στα τυφλά βαδίζουμε...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 23:12 »
Παράθεση
Ανάρτηση-κόλαφος από το διευθυντή ΤΕΠ του Νοσοκ. Ιωάννινων: Θα πέσουμε μαχόμενοι για τους συνανθρώπους μας, το μόνο που σας παρακαλώ όταν όλα τελειώσουν τσακίστε αυτούς που μας σκότωσαν

Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό και τη διαχείρισή του:

Covid19 – Τελικά τι κάνουμε??

Μετά από 1 μήνα που εγώ και το τμήμα μου είμαστε μέσα στη φωτιά θεώρησα ότι πρέπει να ακουστεί η φωνή μου και οι υπεύθυνοι να αφήσουν τα ευχολόγια και να ξεκινήσουν να διορθώνουν και να λύνουν προβλήματα όσο είναι ακόμα καιρός.

Ιστορικό:

Πριν 1,5 μήνα χωρίς να είμαι ειδικός λοιμωξιολόγος και ενώ ο WHO έδινε χαμηλό ρίσκο (low risk) κατάλαβα με τους συναδέλφους μου ότι ο ΙΟΣ θα έλθει στη χώρα μας. Παρόλα αυτά επετράπησαν τα ταξίδια, Καταλάβαμε νωρίς ότι το παιχνίδι έχει χαθεί και ξεκίνησα τα πρώτα μέτρα για να θωρακίσω το τμήμα μου (στολές εκπαίδευση κλπ) ευτυχώς η Διοίκηση με άκουσε και προμηθευτήκαμε με υλικό (τουλάχιστον παραγγείλαμε) που τώρα βέβαια είναι σαφώς ανεπαρκές αφού δόθηκε σε άλλους υγειονομικούς σχηματισμούς που δεν είχαν. Ξεκινώντας τα πρώτα κρούσματα στην Ευρώπη ενεργοποιώντας το επιχειρησιακό σχέδιο έναντι βιολογικών απειλών του τμήματός μου και πάλι χάρη στη στήριξη της Διοίκησης, βρεθήκαμε έτη φωτός μπροστά αφού είμαστε το Μοναδικό Νοσοκομείο αναφοράς που δεν επιμολύνθηκε το προσωπικό του και φυσικά οι ασθενείς του (ευαίσθητες ομάδες).

Σήμερα διαχείριση κρίσης κεντρικά:

Σεβαστοί επιστήμονες ορθά ενημερώνουν για την πορεία της νόσου τον κόσμο, ορθά παίρνουν μέτρα κατά της διασποράς με το Υγειονομικό Σύστημα αυτής της χώρας δεν υπάρχει κεντρικά ΚΑΝΕΝΑΣ να το κρατήσει όρθιο. Τόσοι Λοιμωξιολόγοι δεν μπορούν να δούν ότι το Υγειονομικό σύστημα και γενικότερα η χώρα θα θρηνήσει Θύματα.

Αναλυτικότερα:

Εντολές μέχρι σήμερα του ΕΟΔΥ ο γιατρός να χειριστεί COVID19 κρούσμα χωρίς σκούφο – ο γιατρός αυτός θα μολυνθεί στην πρώτη επαφή με COVID19 και τις επόμενες 3-4 μέρες θα σκορπάει θάνατο μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να λυγίσει και ο ίδιος. Με σχετική μου επιστολή το επεσήμανα στον ΕΟΔΥ πριν 15 ημέρες οι οδηγίες δεν άλλαξαν. Εντολές μέχρι σήμερα του ΕΟΔΥ στο τμήμα μου όπως και σε όλα τα ΤΕΠ της χώρας εξετάζουμε ύποπτα περιστατικά που βήχουν με απλές μάσκες (σαν αυτές που κυκλοφορούν στον δρόμο). Οι υψηλής προστασίας μάσκες είναι σχεδόν ανύπαρκτες και τις φυλάμε για τις ανανήψεις/διασωληνώσεις. Οι σοφοί λοιμωξιολόγοι έδωσαν αυτές τις οδηγίες όταν βλέπετε τις εικόνες από τα νοσοκομεία τις Κίνας Ισπανίας Ιταλίας. Μεγάλα λόγια να μην πέσει το Υγειονομικό σύστημα γιατί οι πολίτες θα πεθάνουν. Πως ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΝ οι λοιμωξιολόγοι το Υγειονομικό σύστημα?? Η ερώτησή μου μάλλον θα μείνει ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ και στο τέλος θα μιλάμε για ΗΡΩΕΣ γιατρούς και Νοσηλευτές και όχι ανεπαρκείς ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Φυσικά θα φταίει ο κορωνοϊός και όχι οι υπεύθυνοι λοιμωξιολόγοι στα κέντρα αποφάσεων. Εγώ και το τμήμα μου ξέρουμε τι μας περιμένει και κρατάμε Θερμοπύλες, θα πέσουμε ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ για τους συνανθρώπους μας, το μόνο που σας παρακαλώ όταν όλα τελειώσουν ΤΣΑΚΙΣΤΕ αυτούς που μας σκότωσαν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

το είδαμε στο epirusonline.gr

https://thefaq.gr/anartisi-kolafos-apo-to-dieythynti-tep-toy-nosokomeioy-ioanninon-tha-pesoyme-machomenoi-gia-toys-synanthropoys-mas-to-mono-poy-sas-parakalo-otan-ola-teleiosoyn-tsakiste-aytoys-poy-mas-skotosan/
τα ανασκεύασε όλα ο γιατρός... γιατί άραγε;... προσωπικά, επειδή είμαι του χώρου (επαγγελματικά),κάτι άκουσα από χτες....ε ρε τον κωλοτουμπα...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Τετ 25 Μάρ 2020 23:57 »
Ποαο βλακας αυτος ο τραμπ ρε παιδακι μου, δεν πρεπει να του κοβει καθολου
Να μην παιρνει παραδειγμα απο το δικο μας το φωστηρα τον μητσοτακη που τα ξερει ολα
Και να κραταει την αμερικη ανοιχτη κανονικα

Μπεεεεεε

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 00:36 »
Και να ηταν μονο ο Τραμπ βλακας λες ενταξει ενας ειναι.Αλλα ειναι πολυ αυτοι που τον πιστευουνε.
Γεμισε ο κοσμος βλακες.

Μπεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #260 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:16 »
22 νεκροί
821 νέα κρούσματα
53 διασωληνωμένοι

Μην διαδίδεις μη ελεγχόμενες πληροφορίες:

Την επιβεβαίωση 78 νέων κρουσμάτων, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών κρουσμάτων σε 821 ανακοίνωσε στην επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρα.

Δυστυχώς ο κ. Τσιόδρας επιβεβαίωσε και την αύξηση των θανάτων από κοροναϊό στη χώρα, με τους δύο τελευταίου θανάτους, σε Ξάνθη και Κρήτη, να σημειώνονται με διαφορά λίγης ώρας.

Πλέον τα θύματα ανέρχονται σε 22, 18 άνδρες και 4 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη. Από τους 22 συνανθρώπους μας που έχασα τη μάχη για τη ζωή οι 21 είχαν υποκείμενο νόσημα.

Από τους ασθενείς 134 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 53 είναι διασωληνωμένοι. Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων είναι τα 67 έτη, οι περισσότεροι άνδρες και με υποκείμενο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επίσης, 36 άτομα τα οποία ασθένησαν έχουν λάβει εξιτήριο από τα νοσοκομεία, ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, ενώ έχουν γίνει συνολικά περισσότερα από 10.000 τεστ.
https://www.tovima.gr/2020/03/25/society/stous-22-oi-nekroi-apo-koronoio-stin-ellada-821-ta-krousmata-synolika/

ΥΓ: Ο 22 που δεν αναφέρει ήταν υπερήλικας (σημείωση δική μου).
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:19 »
mpakoulieros, Αυτό δεν λες;

Παράθεση
Συμμετείχε σε σεμινάριο στην Κρήτη - Ο 22ος θάνατος στη χώρα

Ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε στη Κρήτη.

Πρόκειται για τον Γερμανό καθηγητή που είχε διαγνωστεί με τον ιό στις 12 Μαρτίου.  Εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά και στις 21 Μαρτίου μπήκε στην εντατική. Αν και τις τελευταίες δύο μέρες παρουσίασε βελτίωση σήμερα 25 Μαρτίου, κατέληξε.

Ο Γερμανός καθηγητής βρισκόταν στο Ηράκλειο όπου δίδασκε σε σεμινάριο μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Κρήτης με αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες να εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Ο άνδρας είχε ηλικία 42 ετών.

Πηγή: flashnews.gr, cretalive

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:26 »
Νομίζω αυτός ήταν.

Δεν έχει σημασία τι νομίζω εγώ όμως αλλά ποιες είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πουθενά δεν αναφέρεται χωρίς υποκείμενο νόσημα μέχρι στιγμής.

Επίσης υπάρχει ο θάνατος ενός 72χρονου στην Κέρκυρα, που σύμφωνα με ελεγχόμενες πληροφορίες οι αρχές είχαν δώσει εντολή για ταφή χωρίς νεκροψία. Κι'όμως έγινε και αυτό και υπήρξε καταγγελία του ιατροδικαστή. Δεν παίχθηκε πουθενά αυτό.

Σίγουρα οι νεκροί είναι λίγοι παραπάνω. Πόσο παραπάνω κανείς δεν ξέρει.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:28 »
Παράθεση
Κορονοϊός στην Πάτρα: Ιερέας σε τελετή με 30 ανθρώπους

Παράκαμψη των μέτρων κατά του κορονοϊού  παρατηρείται από εκπροσώπους της εκκλησίας. Ενδεικτικό παράδειγμα η τελετή ανήμερα της 25ης Μαρτίου σε ναό της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Patras tv, 30 περίπου άνθρωποι  συγκεντρώθηκαν στο ναό.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής που κατέγραψε τον ιερέα και τους πολίτες, σχεδόν προπηλακίστηκε προκειμένου να μην πάρει πλάνα από την λειτουργία.

«Δεν φοβάσαι τον Θεό;» ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Ανάμεσα στους πιστούς που αντέδρασαν και μια γυναίκα που ακούγεται να λέει: «Να πα να πνιγεί κι η κυβέρνηση μπροστά στην Παναγία».

Όταν ο δημοσιογράφος μπήκε με την κάμερα στον ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διακόπηκε και όλοι εναντιώθηκαν στον... δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.

https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/39260-koronoios-patra-iereas-telese-teleti-me-30-anthropous

Παράθεση
www.youtube.com/watch?v=MpgxIPCHIjM&feature=emb_title

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:30 »
Νομίζω αυτός ήταν.

Δεν έχει σημασία τι νομίζω εγώ όμως αλλά ποιες είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πουθενά δεν αναφέρεται χωρίς υποκείμενο νόσημα μέχρι στιγμής.
Παράθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος άνδρας δεν είχε άλλα υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο παρατηρήθηκε κατά την νοσηλεία του ένα άγνωστο σύνδρομο στους πνεύμονες.

https://www.tanea.gr/2020/03/25/greece/ayto-einai-to-22o-thyma-stin-ellada-42xronos-xoris-ypokeimeno-nosima/
Παράθεση
Μάλιστα ο άτυχος 42χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios42-eton-horis-nosima-germanos-kriti

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:35 »
Και αυτό που είπα για την Κέρκυρα:

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης, καθώς δεν του χορηγείται άδεια προκειμένου να κάνει νεκροψία στον 73χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, πριν από λίγες ημέρες , για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου του, καθώς ο ηλικιωμένος απεβίωσε με συμπτώματα πνευμονίας και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να είχε κορονοϊό.

https://www.documentonews.gr/article/kerkyra-den-edwsan-adeia-se-iatrodikasth-gia-test-kai-nekropsia-se-nekro-ypopto-gia-koronoio

Υπάρχουν και άλλοι θάνατοι δεξιά και αριστερά από πνευμονία.
Για το Γερμανό μάλλον είχε από ότι δείχνει η πρώτη ανάρτηση σου αλλά και οι επίσημες δηλώσεις.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:47 »
Δεν είναι αυτή η ουσία φίλε.

Μπορεί να είχε κάτι και να μην το γνώριζε, όπως πολλοί άνθρωποι.

Μπορεί να έκανε επιπλοκή ο ιος όπως σε άλλους ιους.

Μπορεί!

Η διαφορά Mpak είναι στο ότι είναι πιο επιθετικός και θανατηφόρος αυτός ο ιός από άλλους. Το γιατί είναι θέμα ιατρικής.

Και ούτε υπήρξε πότε ιος να σκοτώνει 700 και 800 ανθρώπους σε μια χώρα σε μια ημέρα.

Τώρα όποιος θέλει να πιστέψει σε σενάρια συνωμοσίας, στους Ελοχίμ, στους Νεφελίμ και ότι όλα είναι ψέμματα, αν αρρωστήσει ας κάτσει σπίτι του να πεθάνει δεν χρείαζεται να πάει στο νοσοκομείο.

Η μαλάκυνση εγκεφάλου δεν θεραπεύεται ούτως ή άλλως.

Διάβασε το παραπάνω ρεπορτάζ για τον ιερέα στη Πάτρα που λειτούργησε κανονικά και τους χαμηλής νοημοσύνης θρησκόληπτους που ήταν μέσα. Δες το βίντεο! Μιλάμε για IQ γλυκοπατάτας.

Αυτοί δεν βλέπουν ακόμα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα είναι μόνο θρησκόληπτοι, οπαδοί του Βελόπουλου και του Λιακόπουλου, αμόρφωτοι, ανώριμοι χλεχλεδες και χωρίς καμία κριτική ικανότητα.

Δυστυχώς όλοι αυτοί ψηφίζουν και έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 01:59 »
Αν κάποιος ψάχνεται για την πιο (ίσως) επιστημονικά τεκμηριωμένη και "ψαγμένη" ανάλυση για του τι γίνεται με το ιό και τους ιούς, πρέπει να διαβάσει την παρακάτω συνέντευξη-ανάλυση:

https://voidnetwork.gr/2020/03/21/coronoios-synenteuksi-epidhmiologos-rob-wallace/

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 02:43 »
Έλα μωρέ που ξέρει ο επιδημιολόγος.....μόνο ο Ελληναρας ξέρει.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 10:20 »
Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι χάθηκε και ένας άλλος ηλικία 45 χρόνων στην Ξάνθη.... Και μάλιστα δεν είχε κάτι άλλο από θέμα υγείας..

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 10:22 »
Ο  23ος νεκρός είναι 46χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Κάθε ημέρα πεθαίνουν 46χρονοι από γρίπη.

Δίποδα!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 12:13 »
Ο  23ος νεκρός είναι 46χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Κάθε ημέρα πεθαίνουν 46χρονοι από γρίπη.

Δίποδα!!!

Ρε παιδιά έλεος!!!!!!!

Μεγαλώνει η λίστα με τους νεκρούς από τον κοροναϊό, καθώς ένα ακόμη άτομο έχασε τη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν 46χρονο στρατιωτικό από την Ξάνθη με υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ανθυπασπιστής τεχνικού νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ένας ηλικιωμένος από την Ξάνθη έχασε χθες τη ζωή του, από τον κοροναϊό. Για το λόγο καθώς και ότι στην περιοχή καταγράφηκαν εννέα κρούσματα, χωρίς να έχει καταστεί γνωστή η πηγή μετάδοσης, οδήγησε την κυβέρνησης στην απόφαση να θέσει σε καραντίνα μια ολόκληρη κοινότητα.

https://www.in.gr/2020/03/26/greece/stous-23-oi-nekroi-apo-ton-koronaio-stin-ellada-deyteros-stin-ksanthi/

ΥΓ: Άλλο να κρατάμε με απόλυτη πειθαρχία τα μέτρα και άλλο αυτό.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 12:20 »
Παράθεση
Ο άτυχος 46χρονος ανθυπασπιστής δεν είχε υποκείμενο νόσημα, ωστόσο είχε παθολογική παχυσαρκία

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/988894/krousmata-koronoiou-stratiotikos-apo-xanthi-kai-pathologika-pahusarkos-o-23os-nekros-stin-ellada/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Πεμ 26 Μάρ 2020 12:42 »
Γενικά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη από ότι φαίνεται.

Για τον 42 Γερμανό είπαν ότι είχε μια σπάνια ασθένεια στους πνεύμονες, άγνωστο αν την ήξερε, μετά είπαν ότι δεν είχε τίποτα και ότι ήταν αθλητικός και υγιής.

Από ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει ακόμη τι παίζει ακριβώς.

Το κάπνισμα και η παχυσαρκία επηρεάζουν πολύ από ότι φαίνεται.