Είμαι ο πρώτος που τηρώ όλα τα μέτρα!!!Έχω μπει σε καραντίνα,φοράω γάντια,έχω αδειάσει ένα τόνο οινόπνευμα πάνω μου,φέρομαι,όπως μου λένε,σα να είμαι φορέας και προσπαθώ να μην μεταδώσω τον ιό σε κανέναν!!!!!
Παρ όλα αυτά όμως έχω κάποια ερωτήματα,που αν μπορέσει κάποιος να μου τα απαντήσει,θα με βοηθήσει να μην τρελαθώ!!!
Η Ιταλία στις 23 Φεβρουαρίου είχε 5 κρούσματα και 0 νεκρούς!!!!!!!Το άκουσα τώρα στις ειδήσεις!!!!!!
Έχουν ήδη μπει σε καραντίνα εδώ κι ένα μήνα!!!!!!!!!!!Αφού είχαν 0 νεκρούς και μπήκαν σε καραντίνα γιατί λένε όλοι ότι άργησαν?????????????
Επίσης,αφού μπήκαν σε καραντίνα,πότε κόλλησαν τόσοι άνθρωποι τον ιό,πότε νοσηλεύθηκαν και πότε έφτασαν τους 6.000 νεκρούς???????????
Μη μου κάποιος ότι δεν έχουν ένα μήνα σε καραντίνα!!!!!!!Ήδη πάνε 2 εβδομάδες που έχει πάρει η Ελλάδα περιοριστικά μέτρα!!!
Η μη μου πει κάποιος ότι είχαν ήδη κολλήσει τον ιό και μπήκαν αργά σε καραντίνα,γιατί δε στέκουν χρονικά όλα αυτά!!!!!!Επαναλαμβάνω ότι τώρα άκουσα στις ειδήσεις ότι στις 23 Φβρουαρίου είχαν 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νεκρούς!!!!
Επίσης,οι κινέζοι,που είναι 1.500.000.000 άνθρωποι σταμάτησαν λέει στους 2.500 νεκρούς!!!!!!! ξαφνικά γιατί ήταν λέει πειθαρχημένοι και τήρησαν τα μέτρα!!!!!Πλάκα μου κάνετε??????Δε θυμάται κανείς ούτε τους πηγαίναν καροτσάκι για να τους απομονώσουν γιατί κανένας δεν πειθαρχούσε,ενώ ήδη ιός ήταν σε προχωρημένη εξέλιξη????????
Μπορεί κάποιος να μου βάλει μια χρονική και μια λογική αλληλουχία σε όλα αυτά,γιατί ,όπως έλεγε κι ο Κωνσταντάρας.ακόμη κι αν γλιτώσω το νοσοκομείο απ τον κορονοιό,το τρελοκομείο δεν το γλυτώνω με τίποτε!!!!!!!!
Εγώ θα συνεχίσω να παριστάνω τον ηλίθιο και τον συνομοσιολόγο αλλά κάποιος έξυπνος και ρεαλιστής ας μου απαντήσει στα ηλίθια ερωτήματά μου!!!!!!
-Η Ιταλία στις 23 Φεβρουαρίου είχε 5 κρούσματα και 0 νεκρούς!!!!!!!
Έχουν ήδη μπει σε καραντίνα εδώ κι ένα μήνα!!!!!!!!!!!
-Το Μπέργκαμο έχει 4.000 νεκρούς!!!!!!!!!!!!!Το Μπέργκαμο έχει συνολικό πληθυσμό 120.000 κατοίκους!!!!Έχει χάσει σε λιγότερο από 1 μήνα το 3,5% του συνολικού πληθυσμού του!!!!!!Μας λένε ότι η θνητότητα του πουστροιού είναι 1,8% των νοσούντων!!!!!!!!!Εδώ λένε ότι έχει χαθεί το 3,5% του συνολικού πληθυσμού,όχι των νοσούντων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Μας λένε ότι έχουν πεθάνει 44 γιατροί!!!!!!!Μας λένε ότι ο πουστροιός χτυπάει κυρίως ηλικιωμένους!!!!!!Οι 44 γιατροί ήταν ηλικιωμένοι?????????
-Αν υποθέσουμε ότι απ το Μπέργκαμο ήταν οι 10 γιατροί που πέθαναν,πόσους γιατρούς έχει το Μπέργκαμο?????Μια πόλη πιο μικρή απ τα Γιάννενα!!!!!!!!
-Επίσης,τι χωρητικότητα έχουν τα νοσοκομεία του Μπέργκαμο(επαναλαμβάνω,πιο μικρά απ τα Γιάννενα!!!!!!!!!!!!!!!)που ακόμη κι αν πέρασε απο κει όλο το Μπέργκαμο,κατέληξαν 4.000 άνθρωποι!!!!!!!!!Γιατί δε μας έχουν πει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν στα σπίτια!!!!!!!!!!!!!Ούτε μας είπαν ότι ο πουσταριός έχει θνητότητα 15%!!!!!!!!!!!!!
Επίσης,στην Ελλάδα έχουμε μόνο 27 νεκρούς!!!!!Γιατί????Ο πουστροιός είναι Έλληνας και μας αγαπά?????Πήραμε νωρίς μέτρα?????Παπάρια πήραμε!!!!!Στα σούπερ μάρκετ δουλεύουν πάνω από 50,000 άνθρωποι!!!Και μόνο αυτοί που είναι καθημερινά εκτεθειμένοι,θα μπορούσαν να μολύνουν χιλιάδες άλλους,σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών!!!!!Η μήπως μαζεύονται τα παπούδια?????όλοι έξω είναι κάθε μέρα!!!!!!
Η σε 2 εβδομάδες θα γίνουμε κι εμείς Ιταλία??????????
Επαναλαμβάνω,
Είμαι ο πρώτος που τηρώ όλα τα μέτρα!!!Έχω μπει σε καραντίνα,φοράω γάντια,έχω αδειάσει ένα τόνο οινόπνευμα πάνω μου,φέρομαι,όπως μου λένε,σα να είμαι φορέας και προσπαθώ να μην μεταδώσω τον ιό σε κανέναν!!!!!
Επαναλαμβάνω,
εγώ είμαι ηλίθιος και συνομοσιολόγος,παρ ότι πιο φοβικός κι απ αυτόν που έχει αρρωστήσει!!!!!
Ένας έξυπνος όμως και ρεαλιστής,θα δώσει μια λογική απάντηση σε αυτά τα ηλίθια ερωτήματα,που πλευράς αριθμών τουλάχιστον μοιάζουν αλλοπρόσαλλα!!!!