Αποστολέας Θέμα: Κορονοϊός  (Αναγνώστηκε 59775 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Κορονοϊός
« Απάντηση #300 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 12:58 »
Ρε λεβεντόπαιδα, σεις που λέτε ότι δεν δικαιολογούνται τα μέτρα καραντίνας από την επικινδυνότητα του ιου, εξηγήστε αν έχετε την καλοσύνη, με απλά λογάκια.
Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της καραντίνας;

Οταν λενε οτι θα παραταθει η καραντινα για αλλες δυο-τρεις εβδομαδες
Για πες μου τι θα κανει αυτος που δεν παιρνει ουτε τα 800 ευρω?

Γιατι ουτε εγω ξερω οτι θα ειμαι μεσα αλλα και 800 να παρω παλι μπαινω μεσα με τα ενοικια στο μαγαζι,ρευμα και τα λοιπα,ουτε και πολλοι αλλοι ελευθεροι επαγγελματιες και ιδιωτικες επιχειρησειις

Αυτο το εχετε σκεφτει η μπα?

Ο αλλος μας προτρεπει να μεινουμε μεσα και την επομενη παει για ψαλτης και βρισκεται με 10 δημοσιογραφους απεξω απο την εκκλησια
Ο αλλος μας προτρεπει να μεινουμε μεσα και η γυναικα του επαθε Κορονοιο
Το αλλο το σουργελο μας προετρεπε να μεινουμε σπιτι και το παρτσακλο του σουλατσαρε στα βορεια προαστια και μας εβγαζε φωτογραφιες

Ωραια κλειστηκανε σπιτια ολοι οι πολιτες και τους ακουσαμε

Για την κυβερνητικη ευθυνη γιατι δεν αναφερουνε
Που δινουνε 41 εκατομυρια σε ιδιωτες νοσοκομειων και δημοσιογραφους

Ε ατομικη ευθυνη λοιπον,εεε  ο καθενας κανει οτι γουσταρει λοιπον
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 13:25 »
Η ερώτησή μου ήταν "ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της καραντίνας". Κάνοντας την παραδοχή ότι δεν είναι ο ιός.
Σε αυτό ζητώ απάντηση.
Και ασφαλώς δε ζητώ μαθήματα κοινωνικής ευαισθησίας από ροζ ή μπλε κυβερνητικούς.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 13:39 »
Η ερώτησή μου ήταν "ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της καραντίνας". Κάνοντας την παραδοχή ότι δεν είναι ο ιός.
Σε αυτό ζητώ απάντηση.
Και ασφαλώς δε ζητώ μαθήματα κοινωνικής ευαισθησίας από ροζ ή μπλε κυβερνητικούς.

Πριν απαντηθεί αυτό, εγώ ρωτώ γιατί κάποιος κάνει παραδοχή ότι δεν είναι ο ιός;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 13:46 »
Πληρωσε λοιπον και εσυ και εγω μερος των 41 μυριων για να ταιζουμε μαζι  τα παρασιτα της ελληνικης κοινωνιας....

Και μετα ξανακραξουμε γιατι μπηκαμε παλι στο ΔΝΤ,χωρις να βλεπουμε τους πραγματικες αιτιες και λογους
Απλα βλεπω την ιστορια να ξαναεπαναλαμβανεται και να συνεχιζουμε τα ταιζουμε το κεφαλαιο με μιζες αδιαφοροντας για την κοινωνια

Εσυ εκανες την ερωτηση
Απαντησε μας λοιπον...........

Και που εισαι δεν ειμαι κυβερνητικος και ουτε ανηκω πουθενα....

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 14:03 »
Σε αυτό ζητώ απάντηση.

Πριν απαντηθεί αυτό, εγώ ρωτώ γιατί κάποιος κάνει παραδοχή ότι δεν είναι ο ιός;

Διότι είναι ιλλουμινάτι ή κουκουτσόμυαλος. Το δεύτερο βασικά, αλλά αφού δεν μπορώ να αποκλείσω το πρώτο ενδεχόμενο, ρωτώ. Μπας και φωτιστω κι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 14:17 »
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Για κάθε νοσηλεία κρούσματος κορονοϊού σε κρεβάτι ΜΕΘ σε ιδιωτική κλινική, ο ΕΟΠΥΥ θα δίνει στον ιδιοκτήτη της κλινικής αποζημίωση 1.600 ευρώ τη μέρα αντί για 800 ευρώ που έδινε μέχρι σήμερα!
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 14:32 »
Χουβαρδαδες,δεν μπορω να πω....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 15:14 »
"Η Έβδομη Σφραγίδα" του Μπέργκμαν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 15:35 »
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις ο υπέρμαχος της ανοσίας της αγέλης που θα πάρει στο κεφάλι του εκατοντάδες συνανθρώπους του.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 19:22 »
Είμαι ο πρώτος που τηρώ όλα τα μέτρα!!!Έχω μπει σε καραντίνα,φοράω γάντια,έχω αδειάσει  ένα τόνο οινόπνευμα πάνω μου,φέρομαι,όπως μου λένε,σα να είμαι φορέας και προσπαθώ να μην μεταδώσω τον ιό σε κανέναν!!!!!
Παρ όλα αυτά όμως έχω κάποια ερωτήματα,που αν μπορέσει κάποιος να μου τα απαντήσει,θα με βοηθήσει να μην τρελαθώ!!!
Η Ιταλία στις 23 Φεβρουαρίου είχε 5 κρούσματα και 0 νεκρούς!!!!!!!Το άκουσα τώρα στις ειδήσεις!!!!!!
Έχουν ήδη μπει σε καραντίνα εδώ κι ένα μήνα!!!!!!!!!!!Αφού είχαν 0 νεκρούς και μπήκαν σε καραντίνα γιατί λένε όλοι ότι άργησαν?????????????
Επίσης,αφού μπήκαν σε καραντίνα,πότε κόλλησαν τόσοι άνθρωποι  τον ιό,πότε νοσηλεύθηκαν και πότε έφτασαν τους 6.000 νεκρούς???????????
Μη μου κάποιος ότι δεν έχουν ένα μήνα σε καραντίνα!!!!!!!Ήδη πάνε 2 εβδομάδες που έχει πάρει η Ελλάδα περιοριστικά μέτρα!!!
Η μη μου πει κάποιος ότι είχαν ήδη κολλήσει τον ιό και μπήκαν αργά σε καραντίνα,γιατί δε στέκουν χρονικά όλα αυτά!!!!!!Επαναλαμβάνω ότι τώρα άκουσα στις ειδήσεις ότι στις 23 Φβρουαρίου είχαν 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νεκρούς!!!!

Επίσης,οι κινέζοι,που είναι 1.500.000.000 άνθρωποι σταμάτησαν λέει στους 2.500 νεκρούς!!!!!!! ξαφνικά γιατί ήταν λέει πειθαρχημένοι και τήρησαν τα μέτρα!!!!!Πλάκα μου κάνετε??????Δε θυμάται κανείς ούτε τους πηγαίναν καροτσάκι για να τους απομονώσουν γιατί κανένας δεν πειθαρχούσε,ενώ ήδη ιός ήταν σε προχωρημένη εξέλιξη????????

Μπορεί κάποιος να μου βάλει μια χρονική και μια λογική αλληλουχία σε όλα αυτά,γιατί ,όπως έλεγε κι ο Κωνσταντάρας.ακόμη κι αν γλιτώσω το νοσοκομείο απ τον κορονοιό,το τρελοκομείο δεν το γλυτώνω με τίποτε!!!!!!!!

Εγώ θα συνεχίσω να παριστάνω τον ηλίθιο και τον συνομοσιολόγο αλλά κάποιος έξυπνος και ρεαλιστής ας μου απαντήσει στα ηλίθια ερωτήματά μου!!!!!!

-Η Ιταλία στις 23 Φεβρουαρίου είχε 5 κρούσματα και 0 νεκρούς!!!!!!!
Έχουν ήδη μπει σε καραντίνα εδώ κι ένα μήνα!!!!!!!!!!!

-Το Μπέργκαμο έχει 4.000 νεκρούς!!!!!!!!!!!!!Το Μπέργκαμο έχει συνολικό πληθυσμό 120.000 κατοίκους!!!!Έχει χάσει σε λιγότερο από 1 μήνα το 3,5% του συνολικού πληθυσμού του!!!!!!Μας λένε ότι η θνητότητα του πουστροιού είναι 1,8% των νοσούντων!!!!!!!!!Εδώ λένε ότι έχει χαθεί το 3,5% του συνολικού πληθυσμού,όχι των νοσούντων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Μας λένε ότι έχουν πεθάνει 44 γιατροί!!!!!!!Μας λένε ότι ο πουστροιός χτυπάει κυρίως ηλικιωμένους!!!!!!Οι 44 γιατροί ήταν ηλικιωμένοι?????????

-Αν υποθέσουμε ότι απ το Μπέργκαμο ήταν οι 10 γιατροί που πέθαναν,πόσους γιατρούς έχει το Μπέργκαμο?????Μια πόλη πιο μικρή απ τα Γιάννενα!!!!!!!!

-Επίσης,τι χωρητικότητα έχουν τα νοσοκομεία του Μπέργκαμο(επαναλαμβάνω,πιο μικρά απ τα Γιάννενα!!!!!!!!!!!!!!!)που ακόμη κι αν πέρασε απο κει όλο το Μπέργκαμο,κατέληξαν 4.000 άνθρωποι!!!!!!!!!Γιατί δε μας έχουν πει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν στα σπίτια!!!!!!!!!!!!!Ούτε μας είπαν ότι ο πουσταριός έχει θνητότητα 15%!!!!!!!!!!!!!

Επίσης,στην Ελλάδα έχουμε μόνο 27 νεκρούς!!!!!Γιατί????Ο πουστροιός είναι Έλληνας και μας αγαπά?????Πήραμε νωρίς μέτρα?????Παπάρια πήραμε!!!!!Στα σούπερ μάρκετ δουλεύουν πάνω από 50,000 άνθρωποι!!!Και μόνο αυτοί που είναι καθημερινά εκτεθειμένοι,θα μπορούσαν να μολύνουν χιλιάδες άλλους,σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών!!!!!Η μήπως μαζεύονται τα παπούδια?????όλοι έξω είναι κάθε μέρα!!!!!!
Η σε 2 εβδομάδες θα γίνουμε κι εμείς Ιταλία??????????

Επαναλαμβάνω,
Είμαι ο πρώτος που τηρώ όλα τα μέτρα!!!Έχω μπει σε καραντίνα,φοράω γάντια,έχω αδειάσει  ένα τόνο οινόπνευμα πάνω μου,φέρομαι,όπως μου λένε,σα να είμαι φορέας και προσπαθώ να μην μεταδώσω τον ιό σε κανέναν!!!!!

Επαναλαμβάνω,
εγώ είμαι ηλίθιος και συνομοσιολόγος,παρ ότι πιο φοβικός κι απ αυτόν που έχει αρρωστήσει!!!!!

Ένας έξυπνος όμως και ρεαλιστής,θα δώσει μια λογική απάντηση σε αυτά τα ηλίθια ερωτήματα,που πλευράς αριθμών τουλάχιστον μοιάζουν αλλοπρόσαλλα!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 19:28 »
Φίλοι,

Κανείς δε λέει οτι είναι εύκολο. Και κανείς δεν είπε (πλην Χίου - όχι του νησιού ρε) οτι θα πεθάνουμε όλοι. Να μην την μπουλέψουμε όλοι μαζί για το... σοκονομονείο είπανε. Και γι' αυτό προσέχουμε.

Τώρα, το τι θα ξημερώσει για την πλειοψηφία εξ' ημών δεν το γνωρίζει κανείς. Κάποιοι θα χάσουμε τη δουλειά μας, κάποιοι άλλοι θα δουλεύουμε μισές μέρες (και με τις μισές απολαβές κατ' επέκταση) και οι υπόλοιποι θα υπολειτουργούν με μειωμένα έσοδα και τα έξοδα να τρέχουν. Αυτοί ίσως είναι και λίγο καλύτερα αφού μέτρα θα ληφθούν (κάποιος που γκρινιάζει παραπάνω για το ενοίκιο, θα το πληρώσει μισό για την ώρα και τον άλλο μήνα μπορεί και καθόλου).

Το να υπάρχει τέτοια γκρίνια, τέτοια ώρα, είναι μάλλον υπερβολή. Μας περισσεύει από αλλού, αρκετά έχουμε από μόνοι μας.

Δεν μπορώ να δω καμία συνωμοσία πίσω από αυτό και δεν μπορώ παρά να μην ανησυχώ για το μέλλον που έρχεται και δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτό.

Έχουμε μείνει 3 κι ο κανένας εδώ μέσα, κόφτε την γκρίνια. Γράψτε τίποτα να γελάσουμε, να ενημερωθούμε και -γιατί όχι- να κουβεντιάσουμε. Αλλά αυτό το στυλ του "δεν πείθομαι με τίποτα και πάτε να γαμηθείτε" προσφέρτε το σε κανένα άλλο φορουμ, σαιτ και όπου αλλού τελοσπάντων μπορούν να τα ανέχονται.

Όπως δε θα υπάρχουν για σένα τα 800€ σε 1-2 μήνες από τώρα δε θα υπάρχουν και για μένα. Και τι θες να κάνω; Όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Ως τότε, προσέχουμε ο ένας τον άλλο και φροντίζουμε να βγούμε αλώβητοι απ' όλο αυτό. Δεν απευθύνεσαι σε κανένα φορουμ εφοπλιστών εδώ, όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα.   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 19:38 »
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Italy

Σχετικά με τον κορονοιό στην Ιταλία.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 19:46 »

φίλε fon 7
μου το ξανάστειλες και σε ευχαριστώ πολύ.Δε μου απαντάνε σε κανένα απ τα ερωτήματα που παρέθεσα και θα είχε,αν όχι κάποιος νοήμων,έστω κάποιος ηλίθιος!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 19:49 »
Παρ όλα αυτά όμως έχω κάποια ερωτήματα,που αν μπορέσει κάποιος να μου τα απαντήσει,θα με βοηθήσει να μην τρελαθώ!!!
Η Ιταλία στις 23 Φεβρουαρίου είχε 5 κρούσματα και 0 νεκρούς!!!!!!!Το άκουσα τώρα στις ειδήσεις!!!!!!
Έχουν ήδη μπει σε καραντίνα εδώ κι ένα μήνα!!!!!!!!!!!Αφού είχαν 0 νεκρούς και μπήκαν σε καραντίνα γιατί λένε όλοι ότι άργησαν?????????????

Σύμφωνα με το λινκ που παρέθεσες μόλις, η Ιταλία στις 23/2 είχε 150 κρούσματα και 3 θανάτους (και όχι 5 κρούσματα μόνο).
Επιπλέον τα σχολεία τους κλείσανε στις 4 Μαρτίου!! Και δεν μιλάω για κάποιες περιοχές που κλείσανε νωρίτερα. Μιλάω για καθολικό κλείσιμο σχολείων σε όλη τη χώρα. Αν αυτό δεν είναι αργά, τότε τι είναι;;;

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 19:53 »

Αλλά αυτό το στυλ του "δεν πείθομαι με τίποτα και πάτε να γαμηθείτε" προσφέρτε το σε κανένα άλλο φορουμ, σαιτ και όπου αλλού τελοσπάντων μπορούν να τα ανέχονται.

φίλε μου mikkalel

αν διάβασες καλά τι γράφω,είπα ότι φοβάμαι πιο πολύ απ τον καθένα!!!!το στυλ <μαγκάκι και...πάτε να γαμηθείτε> δεν ξέρω που το είδες!!!!!!
Αυτά που αναρωτιέμαι εγώ ο ηλίθιος όμως,εσένα δε σ έχουν παραξενέψει???????

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 19:58 »

Σύμφωνα με το λινκ που παρέθεσες μόλις, η Ιταλία στις 23/2 είχε 150 κρούσματα και 3 θανάτους (και όχι 5 κρούσματα μόνο).
Επιπλέον τα σχολεία τους κλείσανε στις 4 Μαρτίου!! Και δεν μιλάω για κάποιες περιοχές που κλείσανε νωρίτερα. Μιλάω για καθολικό κλείσιμο σχολείων σε όλη τη χώρα. Αν αυτό δεν είναι αργά, τότε τι είναι;;;

Ωραία.Είχε στις 21 ή στις 22 αυτό που λέω εγώ,Αν και σε άλλη πηγή διάβασα αυτό που αναφέρω.Όλα τα υπόλοιπα,ειδικά για το Μπέργκαμο,σου φαίνονται ΟΚ???

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 20:09 »

φίλε fon 7
μου το ξανάστειλες και σε ευχαριστώ πολύ.Δε μου απαντάνε σε κανένα απ τα ερωτήματα που παρέθεσα και θα είχε,αν όχι κάποιος νοήμων,έστω κάποιος ηλίθιος!!!!!!
Για να μην υποθέτουμε τι και πώς.Νομίζω έχει συνεχή και καλή ενημέρωση για ότι συμβαίνει.Υπάρχουν ανάλογα θέματα για Ευρώπη,Ασία και για κάθε χώρα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 20:57 »

Ωραία.Είχε στις 21 ή στις 22 αυτό που λέω εγώ,Αν και σε άλλη πηγή διάβασα αυτό που αναφέρω.Όλα τα υπόλοιπα,ειδικά για το Μπέργκαμο,σου φαίνονται ΟΚ???

Η θνητότητα του ιού μεταξύ άλλων έχει να κάνει και με το πόσους μπορεί το σύστημα υγείας (νοσοκομεία) να εξυπηρετήσει (εξ ου και η καραντίνα για να μπορέσει να εξυπηρετήσει περισσότερους σε βάθος χρόνου μειώνοντας τον ρυθμό εξάπλωσης). Στο Μπέργκαμο δυστυχώς δεν είχαν ληφθεί μέτρα εγκαίρως και επιπλέον είχαν και το ματς της Αταλάντα. Διάβασε λίγο το λινκ.

Παράθεση
On March 25, the Associated Press dubbed the UEFA Champions League match between Bergamo club Atalanta B.C. and Spanish club Valencia at the San Siro in Milan on 19 February as "Game Zero". The match was the first time Atalanta has progressed to a Champions League round of 16 match, and had an attendance of over 40,000 people — about one third of Bergamo's population. By March 24, almost 7,000 people in the province of Bergamo had tested positive for COVID-19, and more than 1,000 people had died from the virus — making Bergamo the most hard-hit province in all of Italy during the pandemic.[82]

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 21:02 »
Πάμε ένα - ένα:

1. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο αυτό που γίνεται. Το γιατί και το πως γίνεται δεν το ξέρει κανείς και ποτέ δεν θα το μάθει. Ίσως μόνο κάποιος ιστορικός του μέλλοντος.
2. Φυσικά και δεν είναι μια απλή γρίπη. Τόσοι θάνατοι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (π.χ. 900 σήμερα στην Ιταλία), μόνο σε πολέμους έχουμε.
3. Φυσικά και πρέπει να καταλάβουμε ότι πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Η λογική "Να ζήσω εγώ, να συνεχίσω τη ζωή μου και οι γέροι και οι άρρωστοι ας ψωφήσουν" ή "Δεν έχει γίνει τίποτα σημαντικό", από λογικό ον δεν μπορεί να ειπωθεί.
4. Ως προς το θέμα των ιατρικών και νοσοκομειακών ελλείψεων. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας μετά τη μετάπολίτευση. Κανένα κόμμα και κανένας πολιτικός δεν ενδιαφέρθηκε για τη Δημόσια Υγεία. Από το γαμώλακο τον Ανδρέα που αντί να διορίζει γιατρούς διόριζε τα αμόρφωτα κομματόσκυλα σαν φύλακες γραμμής στον ΟΣΕ με 3.000 μισθό. Κάντε έναν υπολογισμό! 42 χιλ. το χρόνο επί πόσες χιλιάδες άτομα. Πόσους γιατρούς και πόσες ΜΕΘ θα είχε η Ελλάδα από τη δεκαετία του 80 με αυτά τα χρήματα; Κοντά σε αυτούς και οι υπόλοιπες αμαρτωλές ΔΕΚΟ. Τις ίδιες αμαρτίες συνέχισαν όλοι οι υπόλοιποι. Στο θέμα ότι διόρισε ο Κούλης αστυνομικούς, αν με ρωτήσετε θα προτιμούσα να πάρει γιατρούς από αστυνομικούς, αλλά θα προτιμούσα να έχει πάρει και αστυνομικούς από μηχανοδηγούς του ΟΣΕ όπως διόρισε ο Τσίπρας αποφοίτους ΜΜΕ (ΤΕΙ Πύργου) με κομματική ευλάβεια.
5. Το ξαναγράφω γιατί ο κόσμος δεν είναι ιδεατός. Και η Ιταλία και η Ισπανία όπου έχουν καλύτερο σύστημα υγείας κατέρρευσαν. Δεν μπορεί κανένα κράτος να αντέξει μια πανδημία. Να μειώσουμε τους θανάτους μπορούμε, αλλά όχι να τους εξαφανίσουμε.
6. Ως προς τα μαζικά τεστ. Δεν είναι εφικτό. Χρειάζονται δεκάδες εκατομμύρια τεστ. Να περάσουμε όλοι, να ξαναπεράσουμε, να αποδειχθεί αξιόπιστο, να επαναληφθεί για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Μπορεί ένα μαζικό τεστ να συμμάζεψει τα πράγματα αλλά όχι να τα εξαφανίσει.
7. Δεν μπορώ να μπω σε σενάρια ότι όλα μας λένε είναι ψέμματα. Ότι υπάρχουν υπερβολές 1000%%%. Ότι τα παραλένε τα κανάλια 1000%%%%%. Αλλά μας παρουσιάζουν τόσους ψεύτικους θανάτους με μαρτυρίες και να είναι όλοι στο κόλπο δεν το πιστεύω. Μπορεί κάποιοι θάνατοι από άλλη αιτία, να προστίθενται σε αυτό. Ως εδώ όμως.
8. Για την οικονομία θα υπάρξουν τεράστιες συνέπειες. Με λουκέτα, απολύσεις κ.λπ. Αλλά αν δεν παρθούν και τηρηθούν τα μέτρα τα πράγματα θα θα γίνουν πολύ χειρότερα.
9. Δεν νομίζω ότι στόχος τους είναι να διαλύσουν την οικονομία. Να κλείσουν μαγαζιά, να αυξηθούν οι άνεργοι κ.λπ. Πιο λογικό σενάριο είναι να θέλουν να καθαρίσουν τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους με προβλήματα υγείας. Για να ξεμπερδέψουν από αυτούς και από την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Για να σταματήσουν τα κράτη να την έχουν ως "βάρος".
10. Αν αυτές είναι οι συνέπειες του πρώτου κύματος. Τρομάζω στην ιδέα και μόνο τι θα γίνει το χειμώνα. Μη περιμένετε τόσο γρήγορα εμβόλια και φάρμακα αποτελεσματικά. Για αυτά χρειάζονται αναλύσεις, ξανάλύσεις, δοκιμές σε ζώα, δοκιμές σε ανθρώπους, βελτιώσεις, τελειοποιήσεις, να βγει στην αγορά και εαν τότε. Πάνω από 1,5 με 2 χρόνια. Τι θα γίνει λοπον το χειμώνα; Κλεισμένα τα μαγαζιά, ο κόσμος χωρίς δουλειά, χωρίς έσοδα, κλεισμένος πάλι σε καραντίνα στο σπίτι να κοντεύει να τρελαθεί. Θα αρχίσουν οι αυτοκτονίες από τη κλεισούρα. Δεν θα πάνε τα παιδιά σχολείο; Θα έχουμε ζωή φυσιολογική; Πως και πότε;
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 27 Μάρ 2020 21:05 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 21:40 »
@Rabo, μην το πάρεις προσωπικά!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 22:24 »
@Rabo, μην το πάρεις προσωπικά!

'Οχι ρε φίλε Mikkael_Sin,δεν το παίρνω προσωπικά αλλά δεν καταλαβαίνω και τι στον κόρακα γίνεται!!!!!Εγώ είμαι διευθυντής σε σούπερ μάρκετ στη Ν.Ιωνία.Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες κόσμο(Πακιστανούς,αλλοδαπούς,γέρους,παιδιά)Απ την πρώτη μέρα!!!!!Απ τις 28/2 που έσκασε το πρώτο κρούσμα!!!Δουλειά κάθε μέρα,δε έχω την πολυτέλεια του <μένουμε σπίτι> του Παπαδόπουλου!!!!!Αν ο άλλος πήγε σ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και πέθανε και κόλλησε κι άλλους χίλιους,εγώ με 28 μέρες επαφή με τον καθένα,αν δεν πεθάνω θα είναι θαύμα!!!!!!!!Κι όχι μόνο εγώ αλλά και χιλιάδες άλλοι Έλληνες σαν εμένα,που δεν έχουν τη δυνατότητα του <μένουμε σπίτι>!!!!!
Αν αυτά λοιπόν που λέγονται για τον πουσταρ-ιό είναι αληθινά,3 είναι τα ενδεχόμενα μέσα στον επόμενο μήνα

-Η Ελλάδα θα έχει πάνω από 2.000 νεκρούς(και μέσα σ αυτούς μπορεί να είμαι κι εγώ)γιατί μην ακούω τις παπαριές <πήραμε νωρίς μέτρα>!!!!Όσα μέτρα και να πάρεις υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι,σαν εμένα,που δε μπορούν να προφυλαχθούν!!!!
-Η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει αυτούς τους ελάχιστους ,σε σχέση με τους άλλους λαούς,νεκρούς που έχει ως τώρα,γιατί ο ΘΕΟΣ θα αποδειχθεί ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!
-Κάτι άλλο συμβαίνει που ούτε μπορούμε να ξέρουμε,ούτε θα μάθουμε ποτέ!!!!

Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι δε θα γίνει το πρώτο!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Παρ 27 Μάρ 2020 23:39 »
Όποιος κολλήσει δεν σημαίνει ότι θα πεθάνει.Ας ξεκινήσουμε από αυτό.

Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα κινδυνεύουν περισσότερο από κάποιους άλλους.Πάλι δεν σημαίνει αυτό ότι κάποιος θα πεθάνει σίγουρα.Απλά θέλει παραπάνω προσοχή.Όπως χρειάζεται με κάθε πρόβλημα υγείας.

Αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε είναι τα πολλά μαζικά κρούσματα για να αντέξουν τα νοσοκομεία.Γιατί οι δυνατότητες μας είναι περιορισμένες.Γιατί έχουμε φάει 10 χρόνια μνημόνιο.Γιατί έχουμε πολιτικούς που τρώνε πολύ και μοιράζουν σε φίλους και γνωστούς.

Οπότε επειδή έχουμε τα παραπάνω δεδομένα,καταλήγουμε στα μέτρα που καταλήξαμε.

Όχι πανικός.Προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας με βάση αυτά που μας λένε οι γιατροί και οι ειδικοί.Όχι ότι λέει ο κάθε τραχανοπλαγιάς στο ίντερνετ,στην τηλεόραση ή οπουδήποτε αλλού.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #323 στις: Σαβ 28 Μάρ 2020 00:09 »
Πάμε ένα - ένα:

Από το γαμώλακο τον Ανδρέα που αντί να διορίζει γιατρούς διόριζε τα αμόρφωτα κομματόσκυλα σαν φύλακες γραμμής στον ΟΣΕ με 3.000 μισθό. Κάντε έναν υπολογισμό! 42 χιλ. το χρόνο επί πόσες χιλιάδες άτομα. Πόσους γιατρούς και πόσες ΜΕΘ θα είχε η Ελλάδα από τη δεκαετία του 80 με αυτά τα χρήματα; Κοντά σε αυτούς και οι υπόλοιπες αμαρτωλές ΔΕΚΟ. διόρισε ο Τσίπρας αποφοίτους ΜΜΕ (ΤΕΙ Πύργου) με κομματική ευλάβεια.

Πραγματικά τα πράγματα που λέγονται εκτός από ψευδή είναι και ιεροσυλίες.

Ακούστε παιδάκια: Χωρίς τον Ανδρέα όχι Ε.Σ.Υ. δεν θα υπήρχε αλλά ούτε μαντήλι να κλάψετε.

Ο Ανδρέας έκανε τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία και έβαλε απομακρυσμένες περιοχές όπως η Ήπειρος και η Θράκη στο χάρτη της περίθαλψης. Ως τότε σπάγανε το πόδι και πηγαίνανε στην Αθήνα.

Τα Γιάννινα χωρίς την Πασοκοκρατία που αναφέρεις θα ήταν με το παλιό το Χατζηκώστα δίπλα στην κατάληψη.
Εκτός και αν περιμένατε από τη δεξιά να χτίσει νοσοκομεία και να νοιαστεί για την υγεία του κοσμάκι. Για καμία εκκλησία νοιάζεται. Για νοσοκομεία όχι.

Όπως τώρα που κάνει το τεστ η κάθε Σκορδά που είναι κολλητή του κάθε Κικίλια και δεν το κάνουν όσοι πραγματικά πρέπει.

Όσον αφορά αυτό που είπες για τον Τσίπρα. Τι να πώ; Που το διάβασες στις μητσοτακικές φυλλάδες του διωκόμενου για εμπόριο πρέζας;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Σαβ 28 Μάρ 2020 00:19 »
Έκανε ο Ανδρέας 10 καλά και έκανε 100 κακά.

Και το ΠΑΣΟΚ δεξιό κόμμα είναι στη πολιτική του.

Για  τον ΟΣΕ το παιδί που διορίστηκε φίλος μου και ξέρω ποιος βουλευτής τον έβαλε. Και όχι μόνο αυτόν.

Υ.Γ. Τέλος το εκτός θέματος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!