Αυτά που έλεγε ο Τσιόδρας τότε ήταν η θέση του Π.Ο.Υ.
Για το χθεσινό για τα κρούσματα είναι θέμα hotspot και πλοίου.
Κρούσματα δεν επιβεβαιώνονται σε όλες τις χώρες.
Πρότεινε μας έναν στη θέση του! Με ονοματεπώνυμο. Το πρόβλημα σου είναι ότι ο Τσίοδρας είναι βαλτός με τη ΝΔ. Αν ήταν από το ΣΥΡΙΖΑ θα τα έβλεπες όλα καλά. Για αυτό που σου λέω προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός.
Ο Κόκκαλης και ο Σαββίδης δεν είναι κεφάλαιο; Ο Ψυχάρης;
Για όποιον φίλε είναι αποστασιοποιημένος τα ίδια σκ...α είναι όλοι.
Όσο για τους διορισμούς, 3 άτομα μπήκαν από την περιοχή μου στον ΟΣΕ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Καρφωτοί! Ο ένας φίλος μου! Αποδεδειγμένα με ονόματα και καταστάσεις. Και λογικά δεν είναι οι μόνοι.
Ακριβώς αυτό που έγραψα το αποδεικνύεις. Δεν σε ενοχλεί ο Καρανίκας, αποφεύγεις να το σχολιάσεις γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ. Οι αντίστοιχοι γαλάζιοι σε ενοχλούν.
Αλήθεια γιατί δεν πρόχωρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ στην δημιουργία ΕΠΑΡΚΩΝ ΜΕΘ;
3 διορισμοί στον ΟΣΕ (που ξέρω 100% εγώ, θα υπάρχουν και άλλοι). Βάλε 2.000 το μήνα ο ένας επι τρία 6 χιλ. επι 12, 72 χιλ. βάλτο επί πόσα χρόνια που θα ξύνουν τα τέτοια τους στον ΟΣΕ, πόσες ΜΕΘ θα φτιάχνονταν;
Με τα χαρισμένα χρέη της ΣΕΚΑΠ στον Ρώσο (πάνω από 40 εκ.) πόσες ΜΕΘ θα είχαμε;
Καταρχην ξερω ατομα απο Κορινθο που εχουνε Κορονοιο και πηγανε νοσοκομειο.....Αυτα τα στοιχεια εχοχυνε αποκρυφθει.Στον χαρτη με τα κρουσματα στο νομο Κορινθιας δειχνει ΜΗΔΕΝ
https://korinthostv.gr/2020/03/28/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%84o-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CF%81/https://www.thebest.gr/article/574668-koronoios-duo-ta-epibebaiomena-krousmata-stin-korinthoΟ ατυχος Γερμανος στην Κρητη πιανεται για κρουσμα Ελλαδα?
Απο ποτε ξεχωριζουνε τα κρουσματα σε ντοπιους,επιβατες πλοιου,και σε χοτ σποτ??????Μιλαμε παγκοσμια πρωτοτυπια
Το οτι το παιζει καλος μπατσος ο Τσιοδρας και κακος μπατσος ο Χαρδαλιας δεν το εχεις παρατηρησει
Βγαζει λογυδρια,βαζει και κανενα ποιητικο στιχομυθιο να γινει ρομαντικος και ουπς ειναι τρομερος
Απο μια φραση του,καταλαβαινεις τι εξυπηρετει
Πριν τρεις μερες ειπε
''Ευχαριστουμε και την κυβερνηση για τις επικειμενες διαφημισεις που θα προβληθουνε απο τα ΜΜΕ''
Σοβαρα???????????????????
Με τα λεφτα τα δικα μας............Τρομεροι
Ο Ψυχαρης ξερεις οτι πηγε κατα διαολου επι ΣΥΡΙΖΑ?
Δεν νομιζω
Ειπα θες δεν θες δεν μπορεις να κανεις τον Συριζα συνωνυμο της Μιζας,της διαφθορας,των κλεφτων,και των απατεωνων
Το οτι 4 χρονια η μοναδικη καραμελα για την αντιπολιτευση ηταν ο Καρανικας
Τα λεει ολα
Τωρα φευγουνε λεφτα περα δωθε σε ολιγαρχες,μιζες ολουθε,μετακλητοι,αυξηση στο δημοσιο γαλαζιων παιδιων..
Και μιλαμε σπαταλη εκατομυριων
Μην πιασουμε για Νοβαρτις,κεελπνο,ζιμενς και τα λοιπα
Αλλα βλεπεις τωρα δεν κινειται τιποτα γιατι η τηλεοραση ταιζεται απο αυτους για να τους φτιαχνει το επικοινωνιακο προφιλ
Παλι αδιαβαστος πιαστηκες Λαμια
Ο Συριζα ειχε κανει προταση για προσληψη 2,000 γιατρων και 4,000 νοσηλεθτων....Και το ξερεις,αλλα προλαβανε οι εκλογες
Και ξερεις καλα τι ειχε πει τοτε ο Κουλης περι απολυσεων
Τα ειχες δει τα βιντεο,νομιζω δεν θες να στα πασαρω
Ρε εδω θα ειμαι να περιμενω για την κλαψα των περικοπης μισθων
Γιατι παλι θα μας πουνε να βαλουμε πλατη στην Ελλαδα των ολιγαρχων