Αποστολέας Θέμα: Κορονοϊός  (Αναγνώστηκε 59873 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Κορονοϊός
« Απάντηση #525 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 15:00 »
77 χιλιαδες ευρω...

Καλα οκ........
Δεν θα διαφωνησω,εχεις δικιο
Τα ιδια ελεγες για να αβανταρεις τα ιδιωτικα νοσοκομεια

Παμε παρακατω που σχετιζεται παλι με τα νοσοκομεια.................

''Στο δρόμο πετάει η κυβέρνηση 44 καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα''

ΜΕΘ ο Τσίπρας γιατί δεν έφτιαξε;

Για πες.....για πες.....

Αγαντα και θα σου πω
Ολη η ρεμουλα εκατομυριων που εχει γινει στην υγεια

Και μετα πες μου οτι θες για τα ΜΕΘ...

Αγαντα γιατι ειναι και πολλα τα ατιμουλικα τα σκανδαλα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 15:01 »
Ο λόγος pagourenko που δεν έφτιαξαν ΟΛΟΙ τους είναι ΕΝΑΣ: Δεν ενδιαφέρεται ΚΑΝΕΙΣ για τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. Αυτό εξηγώ στον αγιούτο και δεν το καταλαβαίνει!

Ότι όλοι είναι τα ίδια σκατα! Αυτό αδυνατούν να κατανοήσουν κάποιοι!

Όπως λοιπόν δόθηκαν λεφτά στα ΜΜΕ απο τη ΝΔ.
Το ίδιο έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια αντί να φτιάξει ΜΕΘ και να προμηθεύσει τα νοσοκομεία, χάριζε τα χρέη της ΣΕΚΑΠ στο Ρώσο.
Το ίδιο έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια. Αντί να δώσει προτεραίοτητα σε ΜΟΝΙΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην υγεία. Της άφησε για το τέλος της θητείας τους! Και έκανε από το 2017 κομματικούς διορισμούς μηχανοδηγών.

Ποια η διαφορά τους λοιπόν;

Οπότε τις απορίες σου, ας τις θέσεις στον ΠΑΣολέ εκ Κορίνθου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 15:03 »
77 χιλιαδες ευρω...

Καλα οκ........
Δεν θα διαφωνησω,εχεις δικιο
Τα ιδια ελεγες για να αβανταρεις τα ιδιωτικα νοσοκομεια

Παμε παρακατω που σχετιζεται παλι με τα νοσοκομεια.................

''Στο δρόμο πετάει η κυβέρνηση 44 καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα''

ΜΕΘ ο Τσίπρας γιατί δεν έφτιαξε;

Για πες.....για πες.....

Αγαντα και θα σου πω
Ολη η ρεμουλα εκατομυριων που εχει γινει στην υγεια

Και μετα πες μου οτι θες για τα ΜΕΘ...

Αγαντα γιατι ειναι και πολλα τα ατιμουλικα τα σκανδαλα

Για τα σκάνδαλα έχω ΔΕΚΑΔΕΣ φορές. Κυρίως της ΝΔ. Θυμάσαι τι έγραφα για τη Νοβαρτις και τον Άδωνι τότε; Και σφαζόμασταν με τον GIWRGI; Εδώ ήσουν και τα θυμάσαι, ότι συμφωνουσες μαζί μου!

Άρα πες μου: Γιατί δεν έφτιαξε ο Αλέξης ΜΕΘ;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 15:55 »
Η απάντηση Λαμία είναι απλή: στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.
Hindsight is always perfect.

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 17:45 »
Έξω από ένα επαρχιακό φροντιστήριο, Ελλάδα 2200 μ.χ. Ο Τάκης και ο Σταύρος περιμένουν να περάσει το κενό τους. Ο Τάκης βγάζει και ανάβει έναν μπάφο .
- Το ξέρει η μάνα σου ότι καπνίζεις;
- Ναι.
- Και τι λέει;
- Ε καλά δεν καπνίζω και ταμπάκο, δεν είμαι κάνα πρεζάκι.
- Διάβασες;
- Διάβασα αλλά μαλάκα τα μπερδεύω. Η οικονομική κρίση ήταν μετά τον κορωνοϊό ή πριν;
- Και πριν και μετά. Είναι δύο κρίσεις κολλητά.
- Ποια ήταν με τα πολλά γιούρογκρουπ;
- Η πρώτη.
- Αυτή με τον Μητσοτάκη τον Δεύτερο;
- Όχι, με τον Παπανδρέου τον Τρίτο.
- Όχι τον πρώτο;
- Τον τρίτο.
- Όχι ρε το θυμάμαι, με τον Γεώργιο Παπανδρέου ήταν.
- Ναι, τον τρίτο όμως. Τον μπερδεύεις γιατί έχει ίδιο όνομα με τον πρώτο.
- Μαλάκα τα γιουρογκρουπ δεν μπορώ να τα μάθω. Πόσα ήταν;
- Δε θυμάμαι.
- Α καλά για να μη θυμάσαι εσύ…
- Τα διαγγέλματα να διαβάσεις, είναι SOS φέτος, έχουν να πέσουν χρόνια.
- Με τον ιό;
- Ναι.
- Αυτός ήταν με τον Μητσοτάκη τον Πρώτο;
- Τον Δεύτερο.
- Μαλάκα τι κάνανε τότε; Δυο ονόματα είχανε όλα και όλα; Ο Τσίπρας ο Πρώτος πότε ήταν;
- Ενδιάμεσα σε Παπανδρέου τρίτο και Μητσοτάκη Δεύτερο.
- Αυτός ήταν με την αλλαγή.
- Με την αλλαγή ήταν ο Παπανδρέου ο Δεύτερος.
- Ο Τσίπρας ήταν που ήταν αριστερός;
- Οι πηγές διαφωνούν, η απάντηση με βάση το λυσσάρι είναι ότι «βγήκε με αριστερή πλατφόρμα αλλά εφήρμοσε πιο ρεαλιστική πολιτική», άμα το γράψεις αλλιώς κόβεται όλο το θέμα.
- Με το δημοψήφισμα.
- Ναι.
- Που είπαν ναι.
- Που είπαν όχι.
- Με τους Γερμανούς;
- Α μπράβο.
- Με το Χίτλερ.
- Όχι ρε μαλάκα άλλη περίοδο, με τους άλλους Γερμανούς, τους καλούς.
- Ααααααα ναι, που το «όχι» το κάνανε μετά «ναι».
- Ναι εκεί είναι τα δεύτερα Γιουρογκρουπ μην μπερδευτείς.
- Ωχχχχ μαλάακα αυτά με τον Βαρουφάκη, καλά ανάθεμα αν έχω καταλάβει τίποτα.
- Τέλος πάντων εκεί με τον ιό είναι που απαγορεύανε την κυκλοφορία.
- Α, ναι;
- Ναι.
- Που λέγανε ότι για όλα φταίνε οι κομμουνιστές και οι αριστεροί.
- Ναι.
- Ότι χρειάζονται μέτρα περιορισμού για να προστατευτεί η χώρα.
- Α γεια σου.
- Που έγινε το Πολυτεχνείο.
- ΟΧΙ, άλλη περίοδος.
- ΠΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
- ΑΛΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
- ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;;;

Σιωπή...

- Στο τέλος γιατροί θα καταλήξουμε.
- Έλα ρε μη γρουσουζεύεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 19:00 »
Εσυ Λαμια νομιζεις οτι τα εκατομυρια που φαγωθηκανε ειναι πασατεμποι εεεεεεεε????????????????

Δεν εξηγειται αλλιως......
Και χριζουνε κριτικης μιας γραμμης σε ποσταρισμα

Καταλαβαινεις οτι μονο με την Νοβαρτις χαθηκε ενας προυπολογισμος μιας χρονιας η ακομα?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 19:13 »
Εσυ Λαμια νομιζεις οτι τα εκατομυρια που φαγωθηκανε ειναι πασατεμποι εεεεεεεε????????????????

Δεν εξηγειται αλλιως......
Και χριζουνε κριτικης μιας γραμμης σε ποσταρισμα

Καταλαβαινεις οτι μονο με την Νοβαρτις χαθηκε ενας προυπολογισμος μιας χρονιας η ακομα?

Αυτό κατάλαβες; Μόνο εσύ!

Περιμένω να μου απαντήσεις για τις ΜΕΘ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #532 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 20:27 »
Ενταξει Λαμια λεγοντας το ιδιο και το ιδιο νομιζεις οτι κατι μου λες και με κολλας στον τοιχο.....

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7_Novartis_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Η ζημια του ΔΗΜΟΣΙΟΥ  στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα του ΕΟΠΥΥ, από την τιμολόγηση των μονάδων σκευασμάτων έχει υπολογιστεί ότι ξεπερνά τα 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

https://www.iefimerida.gr/news/404299/polakis-kata-panton-gia-skandalo-megatonon-ypsoys-230-ekat-eyro-sto-keelpno

«σκάνδαλο μεγατόνων ύψους 230 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ στο ΚΕΕΛΠΝΟ

ΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ?????????Η σου κανουνε εντυπωση οτι μιλαμε για στραγαλια

Θες και αλλα??????????
Μπορω να κατσω μεχρι την νυχτα να γραφω και για αλλα  σκανδαλα υγειας

Ελα ξαναπες το μου την ιδια ιστοριουλα για τις ΜΕΘ...Μηπως θες να ρωτησεις τους κλεφτες

Λοιπον επειδη κανεις οτι τα ξερεις ολα

Επι Συριζα οι ανασφαλιστοι δεν πληρωνανε τιποτα ακομα και για εγχειρησεις?
Ναι η ΟΧΙ?????????????

Επι Συριζα δεν πληρωνες το δεκαρικο της εισαγωγης
Ναι η οχι?????????????

Εσυ θα απαντησεις Λαμια η θα αποφευγεις
Απαντα στις ερτωτησεις
Γιατι ολα τα γραφομενα μου τα παιρνας αβαβα

Γιατι μαλλον δεν σε παιρνει

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 05 Απρ 2020 20:31 από ayuto1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 20:30 »
Το οτι εισαι εμμονικος με τον  Συριζα και τον αντιπαθεις

Δεν παει να πει,οτι θα μου κανεις τον κινεζο στις Σκανδαλαρες και θα τα περνας αβαβα..

Η καταστροφη των δημοσιων νοσοκομειων εχει ονοματεπωνυμο και κομμα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 21:00 »
Έμμονικός είμαι με όλα τα κόμματα!

Αντιπαθώ όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει!

Αυτά που λες για τη ΝΔ με βρίσκουν σύμφωνο. Στο έχω γράψει χιλιάδες φορές. Απλά δεν θες να το καταλάβεις.

Η διαφορά μας είναι εγώ είναι αποστασιοποιημένος και εσύ ως οπαδός. Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Τσουκαλάς με το γαύρο.

Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει έστω και ένα κόμμα και ένας πολιτικός που νοιάζεται για τη χώρα να πάει να αυτοκτονήσει.

Ωραία έκλεψε η ΝΔ, έκανε φαγοπότι, ακόμα χειρότερο το ΠΑΣΟΚ, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τι έκανε; Που υποτίθεται ότι είναι διαφορετικός.

Για αυτό σε ρωτάω:

Γιατί δεν προχώρησε ευθύς σε προσλήψεις στην υγεία;

Γιατί δεν προμήθευσε με ιατρικό εξοπλισμό τα νοσοκομεία;

Γιατί δεν έφτιαξε επαρκείς ΜΕΘ;

Οι άλλοι 2 ήταν λαμόγια, ΟΚ! Αυτοί τι έκαναν; Και μη μου πεις δεν μπορούσαν. Εκεί που ήθελαν, μια χαρά τα κατάφεραν.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 21:42 »
Ρε παιδιά, κανένας mod να πάρει τα άσχετα και να τα ρίξει σε καινούριο τοπικ.

ΠΑΣ σημαίνει να θες να μπεις στο pas.gr για ενημέρωση επί του κορωνοϊού  :) 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 21:56 »
Ρε παιδιά, κανένας mod να πάρει τα άσχετα και να τα ρίξει σε καινούριο τοπικ.

Όρεξη να κάτσω να καθαρίσω το νήμα τώρα αλήθεια δεν έχω.Σόρρυ.
Μίνι ενημέρωση.
Στα νεότερα απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι 27 Απριλίου.
Αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι.Ας αναλάβει ο ειδικός επί του θέματος Λαμίας για τους αριθμούς.
Τα προβλήματα παραμένουν στα νοσοκομεία και είναι μεγάλα.

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 23:04 »
Παράθεση
Όρεξη να κάτσω να καθαρίσω το νήμα τώρα αλήθεια δεν έχω.

Απολύτως κατανοητό.

Στο θέμα μας, αναμενόμενη η ανακοίνωση για επέκταση του μέτρου. Αν δεν ήταν και το ΠΑΣχα στη μέση, ίσως το μέτρο να έληγε (έστω προσωρινά - στην παρούσα ανακοίνωση δηλαδή) να ίσχυε ως τις 20/4. Τώρα "υποχρεωτικά" έπρεπε να συμπεριλάβει και τις Μέρες Αργίας.

Όλα πρέπει να γίνονται βάσει προγραμματισμού και να ανακοινώνονται στην ώρα τους ενώ παράλληλα, πρέπει να αποφευχθεί ο πανικός στον πληθυσμό. Κι όλα αυτά να γίνονται σταδιακά, όσο επιτρέπουν οι συνθήκες. Βασικές αρχές διαχείρισης κρίσεων.

Σταδιακά επίσης θα επανέλθουμε σε μια "μεταπολεμική" κανονικότητα. Εκτίμησή μου είναι οτι ήδη από τις 27/4 (αριθμού νέων κρουσμάτων επιτρεπόντων) θα ξεκινήσει να κινείται κάτι. Από εκεί και πέρα, κάθε 10ημερο περίπου θα αρχίζει και κάτι καινούριο, εφόσον αυτό θεωρείται διάστημα αρκετά ικανό να "δείξει" προς τα πού κινούνται τα πράγματα και ποια η εξέλιξη του ιού. Εκτίμησή μου πάλι είναι πως ότι έκλεισε πρώτο θα ανοίξει τελευταίο (π.χ. σχολεία, εμπορικά κέντρα, καφέ-εστιατόρια), με εξαίρεση τα ξενοδοχεία που άργησαν να κλείσουν και θα αργήσουν -εξίσου- να ανοίξουν.     

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Δευ 06 Απρ 2020 01:21 »
https://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i-anoisia-tis-agelis?fbclid=IwAR3zdQwcwl48GlJx6teg5I0t7mFwHQtD1QasvzkvBbmWbwRdX0wVOXWYMeY Ενδιαφέρον άρθρο το οποίο τοποθετεί - αξιολογεί την Ελληνική στάση πιο ορθολογικά (κατά τη γνώμη μου)

Αν δεν ήταν και το ΠΑΣχα στη μέση, ίσως το μέτρο να έληγε (έστω προσωρινά - στην παρούσα ανακοίνωση δηλαδή) να ίσχυε ως τις 20/4. Τώρα "υποχρεωτικά" έπρεπε να συμπεριλάβει και τις Μέρες Αργίας.
...
καμία πιθανότητα, δες και το παρακάτω:
δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα πρώτα ευρήματα της ερευνάς που πραγματοποίησε ως ομάδα Data Mining and Analytics research group του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος, με στόχο την πρόβλεψη των αναγκών σε κλίνες ΜΕΘ αλλά και των θανάτων λόγω COVID-19. Η εκτίμηση για τις 30/4 κυμαίνεται μεταξύ 215 και 1010 για τις κλίνες ΜΕΘ, με πιθανότερη τιμή 512, και για τους νεκρούς μεταξύ 93 και 831, με πιθανότερη τιμή 308.
Ευελπιστούν πως με διατήρηση των μέτρων η πραγματική έκβαση θα είναι θετικότερη, ιδίως καθώς τα μέτρα φαίνονται να αποδίδουν και ο ρυθμός αύξησης των αναγκών σε ΜΕΘ να μειώνεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Απρ 2020 01:26 από dk »

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Δευ 06 Απρ 2020 01:31 »
Καλησπέρα και από εμένα,

Έτσι όπως πάμε με τα σχόλια θα ξεπεράσουμε το θέμα του ΧΒ. Αντιλαμβάνομαι τις πολιτικές προεκτάσεις που έχει το ζήτημα με τον κορονοϊό, αλλά ανοίχτε ένα άλλο θέμα π.χ. για Υγεία και δώστε πόνο. Χάνεται και η ουσία του θέματος με τόσα άσχετα ποσταρίσματα.

Στο θέμα μας, θεωρώ ότι η κατάσταση είναι ακόμα σοβαρή, ο Απρίλιος είναι ένας κρίσιμος μήνας. Υπερβολές υπάρχουν τόσο από τη μεριά του κράτους (π.χ. fake video και κλείσιμο παραλίας Θεσ/νικη) όσο και από πλευρά μερίδας πολιτών (π.χ. αλλαγή μόνιμης κατοικίας, δικαιολογίες τύπου χαλάσανε τα υδραυλικά στο εξοχικό Παρασκευιάτικα). Παρόλα αυτά ευτυχώς πάρθηκαν μέτρα νωρίς γιατί θα τρέχαμε και δε θα φτάναμε. Βλέπετε τι γίνεται στην Αγγλία και στις ΗΠΑ με τις εξυπνάδες Τζόνσον και Τραμπ.

Οι οικονομικές συνέπειες θα είναι σημαντικές, ιδιαίτερα δε στον τομέα του Τουρισμού που η κατάσταση είναι τραγική. Ιδιαίτερα ως προς τον εισερχόμενο τουρισμό, με δεδομένο ότι η πηγή προέλευσης είναι τουρίστες από ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία. Την καλοκαιρινή σεζόν τη θεωρώ χαμένη και αν από το φθινόπωρο έχουμε τα ίδια και χρειάζεται εμβόλιο, τότε είναι πολύ πιθανό και το επόμενο καλοκαίρι του 2021 να επηρεαστεί σημαντικά.

Πάντως (όχι Τάσος  :P) ελπίζω ότι μέσα από αυτή την υγειονομική κρίση να καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Τέλος σαφώς και το σύστημα υγείας πρέπει να αναβαθμιστεί έτσι ώστε στο μέλλον να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα αντιμετώπισης αντίστοιχων έκτακτων καταστάσεων.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Δευ 06 Απρ 2020 10:02 »
Ίσως μέσα από την κατάσταση, θα πρέπει να δούμε και σαν χώρα, τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να έχουμε και άλλη πηγή εσόδων, εκτός από τον τουρισμό.
Φέτος το καλοκαίρι, και σε περίπτωση που έχουμε αναστολή των μέτρων, φυσικά και δεν θα πρέπει να υπάρξει τουρισμός εξωτερικού διότι και ένα νέο κρούσμα να μπει θα έχουμε πάλι τα ίδια. Δεν θα ειναι εύκολο να ελεγχθεί η κατάσταση.

Ας δούμε πώς θα πάει η κατάσταση όμως τον Απρίλιο, για να υπάρξει αναστολή των μέτρων και βλέπουμε για το καλοκαίρι.

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Δευ 06 Απρ 2020 11:02 »
Παράθεση
καμία πιθανότητα, δες και το παρακάτω:

Διευκρινίζω οτι με το 20/4 αναφέρομαι στην πρώτη χρονολογικά ημερομηνία μέχρι της οποίας θα ίσχυε η απαγόρευση κυκλοφορίας. Και θα υπήρχε και επόμενη ανακοίνωση λίγο πριν τη λήξη της περιόδου που κατά την εκτίμησή μου θα ήταν ανάμεσα από 27/4 και 4/5 για τα πρώτα "ανοίγματα". Σε καμία περίπτωση δεν πίστεψα οτι θα μπορούσε να ανοίξει κάτι στις 20/4 ακόμα κι αν δεν ξεκινούσε η Μεγ. Εβδομάδα τότε.

Σε ότι αφορά το κείμενο που παραθέτεις, δε διαφωνώ στη βάση του, οτι δηλαδή η κυβέρνηση προσπαθεί να αυξήσει τη δημοφιλία της. Αν δεις όμως, το κείμενο υπογράφεται από κάποιον που και πολιτικάντης υπήρξε και η κυβερνώσα παράταξη τον έβγαζε στη σέντρα (και καλά έκανε) κάθε 3 και 5. Επίσης, το κείμενο ασχολείται περισσότερο με το δέντρο, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, παρά με το δάσος. Ξαναλέω, δε διαφωνώ σ' αυτά που επισημαίνονται, ούτε για το "επικοινωνιακό" σκέλος, ούτε για τα περιορισμένα κρούσματα που έχει γενικά η ευρύτερη περιοχή μας, για τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο και χωρίς αυτό να συνεπάγεται οτι οι κυβερνήσεις τους είναι καλύτερες από τη δική μας ή οτι η δική μας είναι καλύτερη των Δυτικών που "τον πίνουν".

Σε ότι αφορά τον Τσιόδρα, δεν ξέρω τι είπε για τα τεστ και τι πιθανόν απομονώθηκε από τα λεγόμενά του. Διάβασα οτι στα τέλη Μάρτη είχε πει πως τα τεστ είναι άχρηστα γιατί μπορεί να δώσουν λανθασμένα αποτελέσματα. Αν επικαλούνται σήμερα αυτές τις δηλώσεις, τότε δεν ξέρω ποιος πάει να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά και τι. Πραγματικά δεν ξέρω το θέμα. Ο ίδιος πάντως έχω ακούσει αρκετές φορές τον Τσιόδρα να λέει οτι τα κρούσματα είναι 10πλάσια των όσων γνωρίζουμε. Όπως επισημαίνεται και στο άρθρο, αυτά είναι τα κρούσματα που έχουν οι όμοιες πληθυσμιακά με εμάς χώρες. Νομίζω είναι έντιμη δήλωση.   

Τέλος, στο άρθρο γίνεται λόγος για χειραγώγηση των μαζών και ορθή η αναφορά στον Τσόμσκι και τη σκέψη του. Εντούτοις, από πού πρέπει να αποτραβήξουμε το ενδιαφέρον του κοινού; Από το γεγονός οτι έχουμε ένα ρημαγμένο σύστημα υγείας; Ναι, έχουμε. Είναι τώρα στιγμή να ανοίξει αυτή η κουβέντα ή θα είναι χρησιμότερο όταν τελειώσουν όλα αυτά; Και δε θα ανέλυα τόσο το άρθρο αν δε μου έπεφταν τα μαλλιά με το επιμύθιο. Αλήθεια, προς τι αυτό; Ποια είναι η επικοινωνιακή ανοησία; Περισσότερο αντικυβερνητική προπαγάνδα παρά οτιδήποτε άλλο. Και χρόνο γι' αυτά θα έχουμε μετά.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Δευ 06 Απρ 2020 11:29 »
https://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i-anoisia-tis-agelis?fbclid=IwAR3zdQwcwl48GlJx6teg5I0t7mFwHQtD1QasvzkvBbmWbwRdX0wVOXWYMeY Ενδιαφέρον άρθρο το οποίο τοποθετεί - αξιολογεί την Ελληνική στάση πιο ορθολογικά (κατά τη γνώμη μου)

Έχει ωραία πέννα ο τέως πρόεδρος της Αττικό Μετρό (διορισθείς επί ΣΥΡΙΖΑ), καθηγητής ΑΠΘ, αλλά δεν θα την έλεγα ορθολογική.

Για περισσότερα εδώ:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82#%CE%9A%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85

http://www.mylopoulos.gr/

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Δευ 06 Απρ 2020 12:07 »
Έχει ωραία πέννα ο τέως πρόεδρος της Αττικό Μετρό (διορισθείς επί ΣΥΡΙΖΑ), καθηγητής ΑΠΘ, αλλά δεν θα την έλεγα ορθολογική.
Ενδιαφέρουσες οι παραπομπές mythos ... δεν το είχα συνδυάσει ως όνομα.
Αν και σαφώς έχει τη σημασία του, το από ποιόν προέρχεται κάποιο άρθρο- άποψη  και με κάνεις να προβληματίζομαι,  επί του περιεχομένου εξακολουθώ να το βρίσκω ορθολογικό.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Απρ 2020 12:20 από dk »

Αποσυνδεδεμένος papakostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Δευ 06 Απρ 2020 12:29 »
Πάντως ο πρύτανης μια χαρά τα γράφει.Καλός και άγιος ο Μητσοτάκης,καλή η κυβέρνηση μας,αλλά τα ΜΜΕ όλο Ιταλία,Ισπανία και γενικά χώρες με τα πολλά κρούσματα παρουσιάζουν.Εδώ προς την περιοχή μας που οι περιπτώσεις κρουσμάτων είναι πολύ λιγότερες από την χώρα μας,μούγκα.
Κατά τ'άλλα, το βιογραφικό του είναι πλούσιο, και ως συνήθως από τον βόθρο της δημοσιογραφίας τύπου πρώτο ψέμα,έχουμε καταγγελίες του κώλου,οι οποίες ποτέ δεν αποδυκνείονται. Μια τουαλέτα,ένα ταξίδι,μιλάμε δηλαδή για τα υπέρογκα ποσά των 30.000 ευρώ.Α ρε Μυλόπουλε δεν κοίταγες τους προφέσορες πως τρώνε τα εκατομμύρια,ταίζουν  το σύστημα και όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Δευ 06 Απρ 2020 12:46 »
Ενδιαφέρουσες οι παραπομπές mythos ... δεν το είχα συνδυάσει ως όνομα.
Αν και σαφώς έχει τη σημασία του, το από ποιόν προέρχεται κάποιο άρθρο- άποψη  και με κάνεις να προβληματίζομαι,  επί του περιεχομένου εξακολουθώ να το βρίσκω ορθολογικό.

Σεβαστή η γνώμη σου. Εγώ βρίσκω παράλογο τον συλλογισμό ότι η (ύποπτη) ενίσχυση των ΜΜΕ έχει να κάνει με "Έτσι, με την κατάλληλη οικονομική… επένδυση και με την σωστή στρατηγική, η αλήθεια αποκρύπτεται και οι τηλεθεατές, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, παρακολουθεί πόσο άτυχοι είναι οι δυστυχείς Ιταλοί και Ισπανοί που πεθαίνουν κατά χιλιάδες, σε αντίθεση με εμάς που απολαμβάνουμε τη φροντίδα μιας αποτελεσματικής κυβέρνησης, υπό την καθοδήγηση ενός εθνικού ηγέτη."
Διότι δεν είναι τα λεφτά προς τα ΜΜΕ ο λόγος που εμείς δεν 'απολαμβάνουμε' τους χιλιάδες θανάτους όπως η Ιταλία.
Τα λεφτά προς ΜΜΕ και κάθε ΜΜΕ είναι τακτική κυβερνήσεων (όχι μόνο της ΝΔ) να ελέγχουν τα ΜΜΕ αλλά στην προκείμενη περίπτωση δεν έχει να κάνει με το να απολαμβάνουμε "τη φροντίδα μιας αποτελεσματικής κυβέρνησης, υπό την καθοδήγηση ενός εθνικού ηγέτη". Η φροντίδα απολαμβάνεται εκ του αποτελέσματος των μέτρων που λήφθηκαν να μην πεθάνει η θεία μας και ο παππούς μας όπως στην Ιταλία, και δεν χρειάζεται καθοδήγηση από τα ΜΜΕ να μας το πει αυτό.

Ειδικά προς το τέλος φαίνεται προς τα πού αποσκοπεί το άρθρο αυτό. Ένα γλαφυρό, καλογραμμένο, συνομωσιολογικό άρθρο που αξίζει όση προσοχή αξίζει το σκατό που φεύγει από τη λεκάνη της τουαλέτας μας.

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #546 στις: Δευ 06 Απρ 2020 13:49 »
Ειναι λαθος η επιλογη να μην γινονται πολλα τεστ.Και ειναι λαθος του Τσιοδρα που καλυπτει πανω σε αυτο το θεμα την κυβερνηση.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Δευ 06 Απρ 2020 14:28 »

:stop:

Βέβαια για άλλους λόγους το κατέβασε και όχι γιατί μετάνοιωσε ή ανασκευάζει...
http://www.avgi.gr/article/10811/10916987/o-syriza-katadikazei-kai-diachorizei-te-these-tou-apo-te-m-bounatsou

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Δευ 06 Απρ 2020 15:31 »
Δυστυχώς, Mikkael, νέες επιστημονικές μελέτες έδειξαν και νέους τρόπους μετάδοσης του ιού.

https://m.facebook.com/243273253044681/videos/223462862227440/?locale2=de_DE

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Δευ 06 Απρ 2020 18:49 »
Οι αγρότες για ποιο λόγο ζητάν να πάρουν τα 800 ευρώ;

Από τη στιγμή που δεν έχουν πληγεί από τη κρίση.

Μόνο όσοι έχουν φρούτα, λαχανικά και οπωροκηπευτικά ζημιώθηκαν.