Αποστολέας Θέμα: Κορονοϊός  (Αναγνώστηκε 59829 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Κορονοϊός
« Απάντηση #575 στις: Τρι 07 Απρ 2020 21:46 »
Τελος πατων οσο μιλαμε αυτοι συνεχιζουνε την δουλεια τους απτοητοι..Σιγα μην χαλασουνε την ζαχαρενια τους οι κλεφτες
https://www.koutipandoras.gr/article/syriza-72000-eyro-gia-site-kai-instagram-apo-tin-ypoyrgo-paideias-niki-kerameos

Επειδή είμαι πολύ σχετικός με τα κόστη έργων πληροφορικής, σε πληροφορώ ότι ιστοσελίδες μπορεί να κοστίσουν από λίγες χιλιάδες ευρώ μέχρι εκατομμύρια. Εξαρτάται με τις προδιαγραφές, με το αν υπάρχει συντήρηση, κλπ.
Οπότε παρακαλώ στο συγκεκριμένο λασπολόγο άρθρο να δοθεί η δέουσα προσοχή.
Για να σου πω αν το κόστος είναι υπερβολικό, κάνε έναν κόπο να μου πεις τις προδιαγραφές του έργου και όποιος είναι πληροφορικός να μου πει πόσα function points απαιτούσε.

Επειδή με ενδιαφέρει το έψαξα λίγο παραπάνω. Θα εκπλαγείτε ποιος είναι ο 'κλέφτης' που λέει ο αγιούτο.

Λοιπόν βρήκα τη σχετική απόφαση: https://www.scribd.com/document/455215817/%CE%97-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82#from_embed

Λέω μέσα μου, ποια είναι αυτή η εταιρεία και ποιος την τρέχει; Εδώ: https://interweaveagency.com/about/

Ποια είναι αυτή η τσέο;
https://interweaveagency.com/interweaver/aigli-balamatsi/
Διαβάζοντας το βιογραφικό μου τραβάει το μάτι το παρακάτω... όπα λέω....
Παράθεση
Having held the position of Director of Communication Strategy and New Media at the Prime Minister’s office

Ποιος πρωθυπουργός;;; ε;;;

ΠΑΣΟΚ κύριοι.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Τρι 07 Απρ 2020 23:14 »
Ο ηγέτης έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις να συμπαρασταθούν στον αγώνα των (σύμφωνα με τον ηγέτη) ηρώων. Αλληλεγγύη βρε! Και την Κυριακή θα χειροκροτήσει τους ίδιους ήρωες μαζί με την κυρία οφ σόρ. Μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Τρι 07 Απρ 2020 23:21 »
Για να χειροκροτήσουν πήγαν κρίμσον.Κτατώντας και αποστάσεις.
Οι μπάτσοι είναι λύση για πάσα νόσο και μαλακία.Κάνουν όλες τις δουλειές.Γίνονται και γιατροί.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Τετ 08 Απρ 2020 10:56 »
Ο νόμος περί συγκεντρώσεων δυστυχώς ακόμα και στους γιατρούς πρέπει να ισχύει. Μάλιστα οι γιατροί πρώτοι και καλύτεροι θα έπρεπε να ξέρουν ότι πρέπει να αποφεύγονται οι συγκεντρώσεις. Το ότι είναι γιατροί δεν τους δίνει άλλοθι. Κάποιοι μάλιστα δεν είχαν καν μάσκες...
Η συγκεκριμένη συγκέντρωση ήταν αχρείαστη αφού είναι γνωστά τα προβλήματα και οι ελλείψεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να την κάνουν εν μέσω απαγορεύσεων.

Επιπλέον δεν ήταν μόνο γιατροί εκεί όπως δείχνει το παρακάτω πλάνο. Τι δουλειά έχουν αυτοί εκεί;

Υ.Γ. κάποιοι θα πουν για βίντεο από την ομάδα αλήθειας, αλλά τα πλάνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Τετ 08 Απρ 2020 11:36 »
Α ρε τι ωράια να είχαμε ΚΚΕ, όπως στην Κίνα.....

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Τετ 08 Απρ 2020 16:16 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Τετ 08 Απρ 2020 16:22 »
http://www.katiousa.gr/politika/apeiro-to-sympan-kai-o-ponos-ton-mouroutotrol-me-ton-karathanasopoulo-video/

Σε τρώει μήπως; Πάρε κι εσύ ένα λινκ από την άλλη άκρη

https://www.inewsgr.com/376/i-ypokrisia-tis-aristeras.htm

Υ.Γ. ευτυχώς έχουμε μάτια και δεν χρειάζεται να ακούμε τους δημοσιογράφους. Πατάμε και το mute αν είναι.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Τετ 08 Απρ 2020 19:31 »
http://www.katiousa.gr/politika/apeiro-to-sympan-kai-o-ponos-ton-mouroutotrol-me-ton-karathanasopoulo-video/

Σε τρώει μήπως; Πάρε κι εσύ ένα λινκ από την άλλη άκρη

https://www.inewsgr.com/376/i-ypokrisia-tis-aristeras.htm

Υ.Γ. ευτυχώς έχουμε μάτια και δεν χρειάζεται να ακούμε τους δημοσιογράφους. Πατάμε και το mute αν είναι.
η αλήθεια είναι ότι με τρώει, χρόνια τώρα... γιατί; επειδή εγώ δουλεύω κάτω από άθλιες συνθήκες σαν υγειονομικός, επειδή εσύ κ όσοι σαν κ σένα υπέρμαχοι της οικονομίας της αγοράς απαξιωνατε τη δουλειά μου κ θέλατε ιδιωτικοποίηση κ απολύσεις στην υγεία, επειδή αυτή την ώρα οι ελείψεις είναι τραγικές σε υλικό κ υποδομές αλλά κυβέρνηση επιδοτεί κανάλια για να φκιανουν βίντεο μαϊμού αλλά κ εταιρίες  μεγαλοεργολαβων ( https://eleftheriaonline.gr/stiles/to-proto-thema/item/211057-posa-ekatommyria-tha-parei-o-moreas ) αλλά λεφτά δεν υπάρχουν ,με τρώει γιατί οι αστικοχαμουρες του κωλονακιου βγαίνουν στα μπαλκόνια κ χειροκροτανε εμένα το μαλακα που παίρνω μισθό πείνας, δεν είμαι στα βαρέα ανθυγιεινα (ΣΥΡΙΖΑ κ ΠΑΣΟΚ τώρα χτυπιουνται για αυτό κ κατηγορούν τη κυβέρνηση),με τρώει γιατί όταν τελειώσει η πανδημία θα μας έχουν μείνει τα μέτρα που ορίζουν να κάνουμε τουμπεκί να μη διεκδικούμε κ κυρίως να πληρώσει πάλι ο λαός τα σπασμένα.... για να μη το κουράζουμε ρε συ μυθε,για σένα κάνω απεργίες τόσα χρόνια για σένα θέλω κέντρα υγείας αστικού τύπου για σένα θέλω καθολική πρόσβαση του λαού σε ένα δημόσιο σύστημα υγείας πέρα από τους νόμους της αγοράς....υγ.ελπιδες ότι οι κομμουνιστές θα κάνουν τουμπεκί αύριο,μην έχει κανείς...εδώ θα είμαστε κ θα τη χαλάμε τη σούπα....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Τετ 08 Απρ 2020 19:47 »
Ευχαριστώ. Τα προβλήματα στον χώρο Υγείας είναι λίγο-πολύ γνωστά. Το πώς δημιουργήθηκαν είναι λιγότερο γνωστά βέβαια. Δεν νομίζω φταίνε οι πολιτικοί μόνο σε αυτό αλλά και εσείς που δουλεύετε στο χώρο αυτόν (όχι εσύ προσωπικά). Κάποιοι μάλιστα γιατροί τα έχουν οικονομήσει σε βάρος του Δημοσίου, αλλά ας το αφήσουμε αυτό.

Επίσης, θεωρώ κι εγώ ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση του προϋπολογισμού και κάποιες δωρεές όπως αυτή στα ΜΜΕ χρειάζονται καλύτερη τεκμηρίωση ώστε να μην αιωρείται καχυποψία.

Όμως ο τρόπος διεκδίκησης κονδυλίων όπως έγινε χτες ήταν παράνομος και χρονικά άστοχος.
Εφόσον υπάρχει αυτή η ανάγκη 'διαδήλωσης', υπάρχουν καλύτεροι και πιο ασφαλείς τρόποι διεκδίκησης, αν και νομίζω ότι η κυβέρνηση (και η κάθε κυβέρνηση) τα έχει ακούσει και γνωρίζει τι συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Τετ 08 Απρ 2020 20:01 »
2 νεκροί
52 νέα κρούσματα
84 στη ΜΕΘ

Ενθαρρυντικό σημάδι η μείωση διασωληνομένων. Κυρίως από άποψη ανταπόκρισης ανθρώπων με νοσήματα υψηλού κινδύνου σε κάποιες φαρμακευτικές αγωγές - "πατέντες". Αλλά αυτά είναι εικασίες.

Συντριπτικά περισσότεροι οι άνδρες και σε θανάτους και σε κρούσματα. Δυνατό φίλο υποτίθεται.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Τετ 08 Απρ 2020 20:02 »
My8os,θα σου κάνω λίγες κ πολύ απλές ερωτήσεις...εγώ για χαζό δεν σε έχω άρα απαιτώ απαντήσεις σοβαρές...1..στο οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο νοσοκομείο,έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρει η όποια διοίκηση ποιος κονομαει κ από που ( γιατρός, προμηθευτής κλπ)...2.ποσο αμοίβονται οι διοικητές των νοσοκομείων,πως επιλέγονται,κ κυρίως θυμάσαι στο νόμο πλαίσιο που τους είχαν φτιάξει ότι έγραφε πως θα λειτουργήσουν με γνώμονα την προσαρμογή του νοσοκομείου στις ανάγκες της αγοράς;.... δεν θα σου πω το κοινότυπο ότι οι ευθύνες είναι διαχρονικές ή αφορούν όλες τις κυβερνήσεις... είναι που ο καπιταλισμός ξεβρακωθηκε κ ακόμα χειρότερα θα γίνει "την επόμενη μέρα".... Στην καλύτερη περίπτωση,εδώ θα είμαστε κ θα κριθούμε α πο ο τη στάση Μας, όλοι.

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Τετ 08 Απρ 2020 20:04 »
Τώρα δεν είναι κατάλληλη στιγμή.Μετά θα είναι οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν φακελάκι και πρέπει να μειωθούν για χάρη της ιδιωτικοποίησης.Τι φωνάζουν και μας χαλάνε την ζαχαρένια.Μπορεί να κλείσουν και κανένα δρόμο ή και κανένα νοσοκομείο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #588 στις: Τετ 08 Απρ 2020 20:53 »
My8os,θα σου κάνω λίγες κ πολύ απλές ερωτήσεις...εγώ για χαζό δεν σε έχω άρα απαιτώ απαντήσεις σοβαρές...1..στο οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο νοσοκομείο,έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρει η όποια διοίκηση ποιος κονομαει κ από που ( γιατρός, προμηθευτής κλπ)...2.ποσο αμοίβονται οι διοικητές των νοσοκομείων,πως επιλέγονται,κ κυρίως θυμάσαι στο νόμο πλαίσιο που τους είχαν φτιάξει ότι έγραφε πως θα λειτουργήσουν με γνώμονα την προσαρμογή του νοσοκομείου στις ανάγκες της αγοράς;.... δεν θα σου πω το κοινότυπο ότι οι ευθύνες είναι διαχρονικές ή αφορούν όλες τις κυβερνήσεις... είναι που ο καπιταλισμός ξεβρακωθηκε κ ακόμα χειρότερα θα γίνει "την επόμενη μέρα".... Στην καλύτερη περίπτωση,εδώ θα είμαστε κ θα κριθούμε α πο ο τη στάση Μας, όλοι.

Θα σου απαντήσω αν και δεν έχουν σχέση με το παράνομο της συγκεκριμένης διαδήλωσης.
1. Ξέρει αλλά πάντα. Το φακελάκι φον δεν επιβαρύνει το Δημόσιο. Η αλόγιστη όμως χρήση βιβλιαρίων και όταν δεν χρειάζονται επιβαρύνει.
2. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Σίγουρα πολιτικό χέρι μπαίνει.

Ο καπιταλισμός πώς ακριβώς ξεβρακώνεται; Εγώ κοιτάω πόσες κρατήσεις έχω για την Δημόσια Υγεία που είναι κατά πολύ παραπάνω από αυτά που πληρώνω για ιδιωτική ασφάλεια. Οπότε για πες μου πώς ακριβώς ξεβρακώνεται;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Τετ 08 Απρ 2020 22:57 »
Meanwhile in Greece

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 11:46 »
Meanwhile, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Θα πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω από το να κάνεις μια σύγκριση παράνομης συγκέντρωσης με πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν δουλειά εκεί (ΚΚΕ, ΠΑΜΕ και δεν ξέρω γω τι που ήταν άσχετοι με το νοσοκομείο), με μια επίσκεψη στο Σωτηρία όπου ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ είχαν συγκεκριμένη δουλειά.
Ευχαριστώ για άλλη μια απόδειξη εκδήλωσης λαϊκισμού.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 12:42 »
Οι Αμερικανοί κλέβουν τις μάσκες των Γερμανών,η Ε.Ε . γράφει στ'αρχιδια της την Ιταλία,προεδρικά διατάγματα για "έκτακτες "ανάγκες",η θκη μας κυβέρνηση χρυσοπληρωνει τα κρεβάτια ΜΕΘ των ιδιωτών κ στα νοσοκομεία δεν περισσεύουν οι μάσκες....να δείτε τι έρχεται μετά,ήδη τα παπαγαλάκια τιτιβιζουν.... http://www.katiousa.gr/politika/oikonomia/polemikos-kapitalismos/

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 15:01 »
Meanwhile, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Θα πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω από το να κάνεις μια σύγκριση παράνομης συγκέντρωσης με πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν δουλειά εκεί (ΚΚΕ, ΠΑΜΕ και δεν ξέρω γω τι που ήταν άσχετοι με το νοσοκομείο), με μια επίσκεψη στο Σωτηρία όπου ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ είχαν συγκεκριμένη δουλειά.

Ανθρωπε μου δεν υπαρχει κανεις που να ειναι ασχετος με το νοσοκομειο. Τα νοσοκομεια δεν ειναι απλα χωροι εργασιας. Σημερα θα παω εγω αυριο εσυ μεθαυριο καποιος αλλος. Μας αφορα ολους η υγεια. Τι ειναι αυτα που γραφεις?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 15:08 »

Ανθρωπε μου δεν υπαρχει κανεις που να ειναι ασχετος με το νοσοκομειο. Τα νοσοκομεια δεν ειναι απλα χωροι εργασιας. Σημερα θα παω εγω αυριο εσυ μεθαυριο καποιος αλλος. Μας αφορα ολους η υγεια. Τι ειναι αυτα που γραφεις?

Αν πας, θα πας παρέα με άλλους 20; Και δεύτερον, θα στέκεσαι απλά έξω ή θα μπεις μέσα;

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 15:22 »

Για τους μπατσους που ειχαν δουλεια εκει να διωξουν και να κοψουν προστιμα στους συγκεντρωμενους δεν λες κουβεντα.
Τζαμπα τους πληρωνουμε τους μπατσους.Μονο για καφε σε κανενα Εβερεστ ειναι οι αργοσχολοι.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 15:22 »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 15:44 »

Για τους μπατσους που ειχαν δουλεια εκει να διωξουν και να κοψουν προστιμα στους συγκεντρωμενους δεν λες κουβεντα.
Τζαμπα τους πληρωνουμε τους μπατσους.Μονο για καφε σε κανενα Εβερεστ ειναι οι αργοσχολοι.

Αυτοί που βλέπεις στη φωτο δεν είναι μέρος της συνοδείας των αξιωματούχων;  Μόνος του θα πάει ο πρωθυπουργός δηλαδή;

Και αν δεν είναι, λες να κόψουν πρόστιμο σε αυτούς που πήγαν στο νοσοκομείο για δουλειά; Αλήθεια, σε αυτούς που έκαναν συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό χωρίς να έχουν δουλειά, τους χαρίστηκαν ή τους έκοψαν πρόστιμο ώς όφειλαν;

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #597 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 15:58 »

Αυτοί που βλέπεις στη φωτο δεν είναι μέρος της συνοδείας των αξιωματούχων;  Μόνος του θα πάει ο πρωθυπουργός δηλαδή;

Και αν δεν είναι, λες να κόψουν πρόστιμο σε αυτούς που πήγαν στο νοσοκομείο για δουλειά; Αλήθεια, σε αυτούς που έκαναν συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό χωρίς να έχουν δουλειά, τους χαρίστηκαν ή τους έκοψαν πρόστιμο ώς όφειλαν;

Δεν κοψανε προστιμα οι μπατσοι.Οπως ειπα ειναι αχρηστοι και τζαμπα τους πληρωνουμε 

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #598 στις: Παρ 10 Απρ 2020 00:32 »
Είμαστε όλοι με τα τηλέφωνα στο χέρι, να μαθαίνουμε αν είναι καλά ο κόσμος μας και δω πότε τα είπε ο κάθε Πέτσας, Μυθος.
Σημερα τα είπε, κάνει καμια διαφορά;

Γιατί συγκεντρώθηκαν τα παλιοκομμούνια;
Γιατί
19/3 πήγε αντιπροσωπεία όμορφα κι ωραία να εκθέσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι - μία χειροκροτάτε τους από τα μπαλκόνια και η άλλη βαράτε τους - εργαζόμενοι στο χώρο Υγείας και
"Το υπουργείο αρνήθηκε σήμερα να συναντήσει την αντιπροσωπεία των νοσοκομειακών γιατρών"

Κόφτε τις προσωπικές μπηχτές και υπονοούμενα. δεν τρέχει κάστανο να διαγράφονται απαντήσεις.

Υ.Γ.
Η "γελοιογραφία" που ανέβασες, είναι η πιο ξεφτιλισμένη  εδ'ω και πολλά χρόνια.
Συγχαρητήρια στον απόπατο ΓΕΛΟΙΟ γράφο που την σκέφτηκε.

Υ.Γ.2
Όπως είπε ο Φον, ο συριζας πήρε τον πούλο.
Κυβερνάει ο Κούλης.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #599 στις: Παρ 10 Απρ 2020 01:27 »
Γεια σου ρε ΛΟΚΟ!

Πάνω που θα σε έπαιρνα τηλ να δω τι κάνεις.

Υ.Γ. Θα σε πάρω και πάλι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!