και η χρήση λέξεων όπως 'πονηρά' και 'αλλοίωση' είναι εκ του πονηρού για να μειώσεις την προσωπικότητά μου. Προφανώς εσκεμμένα δεν παραθέτεις το επόμενο μήνυμά μου αλλά θα το κάνω εγώ (τα bold δικά μου):
εντυπωσιακή τακτική πετάμε μία κατηγορία - λάσπη και σε μεταγενέστερο μήνυμα γράφουμε ότι δεν ξέρω εγώ γι αυτό και mea culpa αν παραπληροφόρησα νωρίτερα κάνοντας και τον ειδήμονα...
Για μένα είναι ο ορισμός της πονηρής τοποθέτησης
Μιας και 'άργησες' δεν απάντησες στην προηγούμενη αντίφασή σου που είπες ότι στο ΠΣΔ είναι άρτια καταρτισμένοι. Πες μας πώς παραμένουν άρτια καταρτισμένοι όταν δουλεύουν σε περιβάλλον με ξεπερασμένους servers (δικά σου λόγια "Οι servers του ξεπερασμένοι"). Ούτε απάντησες στην τελευταία ερώτησή μου (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8012.msg216048#msg216048). Όπως σε βολεύει βέβαια...
εκτιμώ ότι έχω απαντήσει - και όχι μόνο μία φορά -
προφανώς δεν σε βολεύει το ότι:
- συμφωνώ μαζί σου για το επίπεδο όσων προσλήφθηκαν ως πληροφορικοί χωρίς να είναι πληροφορικοί (με πρωτοστατούντες σε αυτό και τους τότε εκπροσώπους της κυβέρνησης που υποστηρίζεις)
- το ότι διεκδικώ την αναβάθμιση των κριτηρίων πρόσληψής και αξιολόγησής των
και το ότι όλα τα παραπάνω ΔΕΝ αναιρούν το ότι επιμένω ότι ειδικά στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο το οποίο εσύ ανέφερες, κατηγορώντας στο δικό σου παράδειγμα, απασχολούνται άξιοι επιστήμονες οι οποίοι κλήθηκαν να καλύψουν την κυβερνητική ανεπάρκεια (επί σειρά ετών) επιδιώκοντας να κάνουν τα αδύνατα δυνατά.
Αν πάλι όπως υπαινίσσεσαι τώρα, το επίπεδό τους ήταν χαμηλό ακριβώς επειδή δουλεύαν με παρωχημένους servers τι να πω; Την επόμενη φορά που στην εργασία σου δεν σου παρέχουν τα απαραίτητα φρόντισε εσύ να τα προμηθευτείς μόνο σου. Θα το ψάξω (σε κάποια άλλη ώρα) και για αιτήματα στα οποία έχουν προβεί για την ανάγκη εξοπλισμού (σε βάθος χρόνου) αν δεν σου αρκούν τα παραπάνω.
Και σε εκείνο το θέμα πάντως αν θυμάμαι εκ των υστέρων, δικαιολογήθηκες ότι το παράδειγμα που έφερες δεν το γνώριζες κ.ο.κ. Εκεί βέβαια δεν το χαρακτήρισα εκ του πονηρού - αποδεικνύεται ότι κακώς δεν το έκανα αν κρίνω από τη συνέπεια της εσκεμμένης πλέον τακτικής ...
Υ.Γ.: Επίσης άβολο προφανώς σου έρχεται το ότι δεν μπορείς να με κατηγορήσεις ως Συριζαίο ή ώς κάτι άλλο καθώς ανέκαθεν μου άρεσε να γράφω κατά όσων καταχρώνται την εξουσία - άλλος πολύ άλλος περισσότερο ... είτε τους λέγαν Πασοκ είτε Σύριζα είτε Νέα Δημοκρατία είτε (για να αναφερθώ και στα της ομάδας) Κολέμπα είτε Κούγια είτε Χριστοβασίλη είτε "αρχιεπίσκοπο" (για να φθάσω και στα των φιλάθλων)...