Αποστολέας Θέμα: Κορονοϊός  (Αναγνώστηκε 59974 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Κορονοϊός
« Απάντηση #775 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 00:28 »
Πέφτετε όλοι από τα σύννεφα...
Εδώ κα χρόνια στα νοσοκομεία γίνεται πάρτι.
Την Εγνατία την πληρώσαμε 20 φορές παραπάνω.
Την Ιόνια επίσης.
Επίσης ότι έργο εχιε γίνει.
Και άλλα πολλά. Και αυτό έγινε από όλες τις κυβερνήσεις. Πράσινες μπλε κόκκινες και κίτρινο πορτοκαλί.
Τα διόδια υπάρχουν κια αυξάνονται πάλι από όλες, οι φόροι το ίδιο..

Όλα καλά.. Αλλά δεν φταίει μόνο ένας. Όλοι φταίμε όλοι που έχουνε ταμπέλες πρασίνου μπλε κόκκο ου και κίτρινο πορτοκαλί..
Όλα καλά όμως..

Τι κόστισε η Ιόνια;

Παρακαλώ;
Μεγάλε μάθε πριν μιλήσεις. Ρώτα κάποιον να σου πει, με πόσα χρήματα λιγότερα, από αυτά που υπολογιζόταν, τέλειωσε η Ιόνια και σε χρόνο ρεκόρ. Περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ εξοικονομήθηκαν σε Ιόνια και Ολύμπια με το τότε νέο σύστημα ανάθεσης δημοσίων έργων. Τα λαμόγια ψάξ'τα αλλού

Πριν μιλήσετε ρωτήστε και κανέναν.

Πες για τα διόδια να σε παραδεχτώ και να αναλύσουμε γιατί είναι πολύ πολύ ακριβά.
Αλλά όχι αερολογίες και λάσπη στον ανεμιστήρα και κυρίως πάψτε να ταυτίζετε την κυβερνώσα Αριστερά με τα λαμόγια του παλιού κατεστημένου και της επάρατης δεξιάς.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 01:37 »
Τα voucher με ΚΕΚ έχουν ιστορία στην Ελλάδα πριν το 2016. Ως συμμετέχων σε αντίστοιχο πρόγραμμα το 2014 (voucher για ανέργους 25-29 ετών), έχω να δηλώσω ότι η περιβόητη τηλεκατάρτιση μέσω των ΚΕΚ είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Μιλάμε για τηλεκατάρτιση άνευ ουσίας, για κέντρα αποτελούμενα από παιδάκια που δεν έχουν ιδέα, τα οποία προφανώς και δεν φταίνε.

Κατά τη γνώμη μου λοιπόν η τηλεκατάρτιση μέσω ΚΕΚ είναι αστεία και απαράδαικτη. Θες σαν κράτος να επιδοτήσεις επιστήμονες λόγω της κρίσης μαζί σου. Κάνε την τηλεκατάρτιση μέσω πχ των πανεπιστημίων ή μέσω του υπουργείου. Τι μου μπλέκεις ιδιωτικά ΚΕΚ τα οποία ευκαιρεία δοθήσεις ξεφυτρώνουν πάλι σαν τα μανιτάρια. Όπως οι ΜΚΟ επί Σαμαρά και ιδιαίτερα επί πρώτη φορά "αριστερά". Ο Αλέκος βέβαια τώρα που ξαναγύρισε στην αντιπολίτευση κουνάει το δάχτυλο και το παίζει επαναστάτης και προστάτης του λαού πάλι. Πλάκα έχει.

Και ένα σχόλιο για πολιτικό πρόσωπο και συγκεκρίμενα για τον Υπουργό Εργασίας Βρούτση. Ο τύπος είναι αστείος. Νομίζει ότι έχοντας γνώσεις των εργατικών ότι είναι αυτός και κανένας άλλος. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί πρόβλημα στο Μητσοτάκη. Θα μπορούσε να τον είχε στείλει σπίτι του όντως, αλλά θεωρώ ότι τον ξεφτύλισε αναγκάζοντάς τον να ανακοινώσει "αποφάση του πρωθυπουργού". Ελπίζω όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και κάνει ανασχηματισμό να τον στείλει σπίτι του.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Απρ 2020 01:42 από Kun »
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 08:16 »
Να σου πω γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει η 2η εκδοχή; Από τους 399 παρόχους (https://www.lawspot.gr/sites/default/files/images/nea/voucher-mitroo-paroxon.pdf) η ΕφΣυν έκανε μια έρευνα και βρήκε 4-5 παρόχους ιδιοκτητών φίλου του φίλου που στηρίζει ΝΔ.
Είναι προφανές ότι θα βρεθούν πάροχοι οι οποίοι είχαν μέσον για να εγκριθούν. Αν δεν είναι όλοι με μέσον σίγουρα είναι η πλειοψηφία.
Το άρθρο της ΕφΣυν μου θυμίζει πρακτικές κίτρινου τύπου. Λες και μας κάνει έκπληξη που βρέθηκαν 4-5 τέτοια ΚΕΚ με μέσον από ΝΔ πλευρά. Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκαν παραπάνω σχετιζόμενα με τη ΝΔ.  Άραγε αν γίνει ενδελεχής έρευνα δεν θα συσχετιθούν τα υπόλοιπα ΚΕΚ με άλλα κόμματα; Εδώ πήγαν να μας πείσουν ότι ένα website ήταν σκάνδαλο κι αυτό ήταν προς όφελος της ΝΔ. Έλα όμως που δεν ήταν. Για λεπτομέρειες δείτε το αντίστοιχο μήνυμά μου (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8012.msg215708#msg215708)

Εδώ λοιπόν με επιχείρημα και όχι λόγω ...κατάρτισης, στοιχειοθετώ την επιλογή μου (1).
Και προκαλώ να μου πει κάποιος με επιχείρημα γιατί να ισχύει η επιλογή 2. Να μου τεκμηριώσει δηλαδή ότι κανένα από τα υπόλοιπα ΚΕΚ δεν είχε μέσον. Τότε ναι, θα δεχθώ ότι δεν επέλεξε λόγω ....κατάρτισης.

αν και καθυστερημένα  πλέον να αναφερθώ στη συνήθη τακτική σου mythos... να χρησιμοποιείς τεκμηρίωση για την αλλοίωση της αλήθειας.
Οι καταγγελίες που προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης ήταν για τις 7 πλατφόρμες και την αντίστοιχη μέσα σε 1 ημέρα έγκριση των συγκεκριμένων από 18 (αν δεν κάνω λάθος στον ακριβή αριθμό) που είχαν υποβάλει αίτηση (συμπεριλαμβανομένων των ΚΕΚ των Πανεπιστημίων) και όχι για τα 399 ΚΕΚ στους οποίους πονηρά αναφέρεσαι. Και ο μόνος λόγος που προκάλεσαν την αντίδραση ήταν ότι πλέον οι 7 που στην πραγματικότητα ανάγονται σε 3-4 άγγιζαν το πολύ κοντινό περιβάλλον των κυβερνόντων...
Δεν προσπαθώ να υποστηρίξω τον βρώμικο χώρο των ΚΕΚ αλλά δεν θα αλλάξω το θέμα της συζήτησης για να υποστηρίξω την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.
Ασφαλώς και για άλλη μία φορά χρησιμοποιούνται προσχηματικά κονδύλια που αφορούν το χώρο της κατάρτισης. Η προσέγγιση αυτή απηχεί έχει (προ)ϊστορία  ανάγεται από τα τέλη της δεκαετίας του ‘80 με τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα,  με τα πακέτα Ντελόρ (1988-1993) και Σαντέρ (1994-1999)  και στη συνέχεια το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (Γ ΚΠΣ) (2000-2006), το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) (2007-2013) και το  Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) (2014-2020).

Αυτό όμως είναι άσχετο και αν θέλεις να το ξεκινήσεις σε άλλο νήμα συζήτησης και όχι απλά για να αλλάξεις θέμα συζήτησης θέλοντας να δικαιολογήσεις αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ που ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ σε μία τέτοια κρίσιμη περίοδο.
Έλεος με τα κομματικά γυαλιά σας ένθεν κακείθεν.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Απρ 2020 08:21 από dk »

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 10:33 »
Την Ιόνια επίσης.
Και άλλα πολλά. Και αυτό έγινε από όλες τις κυβερνήσεις. Πράσινες μπλε κόκκινες και κίτρινο πορτοκαλί.

Όλα καλά.. Αλλά δεν φταίει μόνο ένας. Όλοι φταίμε όλοι που έχουνε ταμπέλες πρασίνου μπλε κόκκο ου και κίτρινο πορτοκαλί..
Όλα καλά όμως..

Τι κόστισε η Ιόνια;

Παρακαλώ;
Μεγάλε μάθε πριν μιλήσεις. Ρώτα κάποιον να σου πει, με πόσα χρήματα λιγότερα, από αυτά που υπολογιζόταν, τέλειωσε η Ιόνια και σε χρόνο ρεκόρ. Περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ εξοικονομήθηκαν σε Ιόνια και Ολύμπια με το τότε νέο σύστημα ανάθεσης δημοσίων έργων. Τα λαμόγια ψάξ'τα αλλού

Πες για τα διόδια να σε παραδεχτώ και να αναλύσουμε γιατί είναι πολύ πολύ ακριβά.
Αλλά όχι αερολογίες και λάσπη στον ανεμιστήρα και κυρίως πάψτε να ταυτίζετε την κυβερνώσα Αριστερά με τα λαμόγια του παλιού κατεστημένου και της επάρατης δεξιάς.

Μεγάλε να ρωτήσω εσένα προφανώς γιατί ξέρεις....Μάλλον σου το είπε η κυβερνώσα Αριστερά (το παλιο πασόκ δηλαδή που είχε ολα τα λαμόγια συμπεριλαμβανομένου και του παλιού κατεστημένου)..
Οκ εσύ ξέρεις ..Σου είπε ο μεγάλος ηγέτης της κυβερνώσας Αριστεράς ο οποίος τελέιωσε το Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε προφανώς με τα έργα...

Αλλά αυτό με την κυβερνώσα αριστερά μην το ξαναπείς......ΓΙατί αν αυτή ήταν αριστερά τότε και εγώ είμαι αριστερός σαν εσένα..

Οσον αφορά την τηλεκατάρτηση, εννοείται οτι είναι σκάνδαλο, όπως σκάνδαλο είναι η υπαρξη των ΚΕΚ τα οποία προσφέρουν χαμηλότατο επίπεδο κατάρτισης.
Θες κατάρτιση σε επιστήμονες? Οπως είπε ο συνταυρος έχουμε πανεπιστήμια..και επίσης εαν θές δώσε το voucher και ασε τον επιστήμονα να κάνει οτι θέλει (πχ σεμινάρια NDT κλπ)...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 11:15 »
Για να διορθώσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Όλα τα ΚΕΚ ήταν επιλέξιμα αλλά τα μαθήματα έπρεπε να τα κάνουν υποχρεωτικά μέσα από αυτές τις 7 πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης. Κοινώς θα έπρεπε να πληρώνουν τα υπόλοιπα κεκ τους 7 για τη χρήση της πλατφόρμας. Το κράτος όμως θα έβγαινε και θα έλεγε οτι εμείς τα λεφτά στα κεκ τα μοιράσαμε αναλογικά. Χωρίς βέβαια να αναφέρει την πληρωμή των κεκ προς τους 7 κομματικούς. Καλό κολπάκι αλλά δεν πέτυχε. Το θέμα είναι να ψάξουν αυτούς τους εφτά για το αν είχαν αφήσει κανένα εργαζόμενο ενεργό.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 13:10 »
αν και καθυστερημένα  πλέον να αναφερθώ στη συνήθη τακτική σου mythos... να χρησιμοποιείς τεκμηρίωση για την αλλοίωση της αλήθειας.
Οι καταγγελίες που προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης ήταν για τις 7 πλατφόρμες και την αντίστοιχη μέσα σε 1 ημέρα έγκριση των συγκεκριμένων από 18 (αν δεν κάνω λάθος στον ακριβή αριθμό) που είχαν υποβάλει αίτηση (συμπεριλαμβανομένων των ΚΕΚ των Πανεπιστημίων) και όχι για τα 399 ΚΕΚ στους οποίους πονηρά αναφέρεσαι. Και ο μόνος λόγος που προκάλεσαν την αντίδραση ήταν ότι πλέον οι 7 που στην πραγματικότητα ανάγονται σε 3-4 άγγιζαν το πολύ κοντινό περιβάλλον των κυβερνόντων...
Δεν προσπαθώ να υποστηρίξω τον βρώμικο χώρο των ΚΕΚ αλλά δεν θα αλλάξω το θέμα της συζήτησης για να υποστηρίξω την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.
Ασφαλώς και για άλλη μία φορά χρησιμοποιούνται προσχηματικά κονδύλια που αφορούν το χώρο της κατάρτισης. Η προσέγγιση αυτή απηχεί έχει (προ)ϊστορία  ανάγεται από τα τέλη της δεκαετίας του ‘80 με τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα,  με τα πακέτα Ντελόρ (1988-1993) και Σαντέρ (1994-1999)  και στη συνέχεια το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (Γ ΚΠΣ) (2000-2006), το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) (2007-2013) και το  Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) (2014-2020).

Αυτό όμως είναι άσχετο και αν θέλεις να το ξεκινήσεις σε άλλο νήμα συζήτησης και όχι απλά για να αλλάξεις θέμα συζήτησης θέλοντας να δικαιολογήσεις αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ που ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ σε μία τέτοια κρίσιμη περίοδο.
Έλεος με τα κομματικά γυαλιά σας ένθεν κακείθεν.

dk, είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και η χρήση λέξεων όπως 'πονηρά' και 'αλλοίωση' είναι εκ του πονηρού για να μειώσεις την προσωπικότητά μου. Προφανώς εσκεμμένα δεν παραθέτεις το επόμενο μήνυμά μου αλλά θα το κάνω εγώ (τα bold δικά μου):
Μύθε το παραπάνω που ανέβασες ήταν η πρόσκληση ενδιαφέροντος. Οι εγκεκριμένοι από το υπουργείο ήταν 7 αν δεν κάνω λάθος.
Το άρθρο αυτό μιλάει για εγκεκριμένους. Τώρα αν υπήρξε περαιτέρω φιλτράρισμα σε 7, δεν το ξέρω, και αν ισχύει mea culpa.
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/voucher-600-eyro-aytoi-einai-oi-egkekrimenoi-parohoi-katartisis-pinakas
κι εδώ βλέπω αρκετά παραπάνω από 7: https://www.voucher.gov.gr/kek/index/pid/1
Δεν το έχω ψάξει σε βάθος. Μπορείς να βρεις σχετικό λινκ;

Μιας και 'άργησες' δεν απάντησες στην προηγούμενη αντίφασή σου που είπες ότι στο ΠΣΔ είναι άρτια καταρτισμένοι. Πες μας πώς παραμένουν άρτια καταρτισμένοι όταν δουλεύουν σε περιβάλλον με ξεπερασμένους servers (δικά σου λόγια "Οι servers του ξεπερασμένοι"). Ούτε απάντησες στην τελευταία ερώτησή μου (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8012.msg216048#msg216048). Όπως σε βολεύει βέβαια...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 13:38 »
Eλεος.Ο my8os εχει γινει ο κατατρεγμενος του φορουμ.Βασικα μας εχει κουρασει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 13:52 »
Την Ιόνια επίσης.

Όλα καλά όμως..

Τι κόστισε η Ιόνια;

Παρακαλώ;

Μεγάλε να ρωτήσω εσένα προφανώς γιατί ξέρεις....Μάλλον σου το είπε η κυβερνώσα Αριστερά (το παλιο πασόκ δηλαδή που είχε ολα τα λαμόγια συμπεριλαμβανομένου και του παλιού κατεστημένου)..
Οκ εσύ ξέρεις ..Σου είπε ο μεγάλος ηγέτης της κυβερνώσας Αριστεράς ο οποίος τελέιωσε το Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε προφανώς με τα έργα...

Αλλά αυτό με την κυβερνώσα αριστερά μην το ξαναπείς......ΓΙατί αν αυτή ήταν αριστερά τότε και εγώ είμαι αριστερός σαν εσένα..

Οσον αφορά την τηλεκατάρτηση, εννοείται οτι είναι σκάνδαλο, όπως σκάνδαλο είναι η υπαρξη των ΚΕΚ τα οποία προσφέρουν χαμηλότατο επίπεδο κατάρτισης.
Θες κατάρτιση σε επιστήμονες? Οπως είπε ο συνταυρος έχουμε πανεπιστήμια..και επίσης εαν θές δώσε το voucher και ασε τον επιστήμονα να κάνει οτι θέλει (πχ σεμινάρια NDT κλπ)...
Δίνεις απάντηση μόνο για να προσβάλεις το συνομιλητή σου και όχι για να απαντήσεις.

Δεν με πειράζει το πρώτο αλλά ρε παιδί μου την κατηγορία σου για την Ιόνια την εγκατέλειψες στο δρόμο;
Πες μας για το τι έγινε στην Ιόνια. Πες μας πόσο κόστισε. Κόστισε παραπάνω από τα προϋπολογισθέντα από την ανάθεση επί Σαματοβενιζέλου ή λίγότερα;
Τελείωσε σε συντομότερο χρόνο ή με καθυστέρηση;

Θα υποστηρίζω όποια άποψη θέλω ΑΛΛΑ με αποδείξεις και επιχειρήματα.

Έχουν γίνει πολλά πράγματα επί Σύριζα τα οποία χλευάζονται ή (χειρότερα) συκοφαντούνται.
Η λάσπη στον ανεμιστήρα που επιχείρησες, μάλλον εν αγνοία σου, είναι ότι χειρότερο και ότι πιο αντιπροοδευτικό υπάρχει.
Γιατί καλλιεργείται στον κόσμο η πεποίθηση ότι όλοι ίδιοι είναι και ότι τίποτα δεν αλλάζει. Η ματαιότητα και η ανάθεση στα γνωστά λαμόγια βλέπε ΚΕΚ, που τους πιάνουμε με τη γίδα στην πλάτη.

Με αυτό τον τρόπο επωφελούνται μόνο οι συντηρητικοί και τα λαμόγια. Άντε ίσως πάρει και καμιά ψήφο και το Κ.Κ.Ε. και πάει στο 5,9%.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 14:19 »
Την Ιόνια επίσης.

Όλα καλά όμως..

Τι κόστισε η Ιόνια;

Παρακαλώ;

Δίνεις απάντηση μόνο για να προσβάλεις το συνομιλητή σου και όχι για να απαντήσεις.

Δεν με πειράζει το πρώτο αλλά ρε παιδί μου την κατηγορία σου για την Ιόνια την εγκατέλειψες στο δρόμο;
Πες μας για το τι έγινε στην Ιόνια. Πες μας πόσο κόστισε. Κόστισε παραπάνω από τα προϋπολογισθέντα από την ανάθεση επί Σαματοβενιζέλου ή λίγότερα;
Τελείωσε σε συντομότερο χρόνο ή με καθυστέρηση;

Θα υποστηρίζω όποια άποψη θέλω ΑΛΛΑ με αποδείξεις και επιχειρήματα.

Έχουν γίνει πολλά πράγματα επί Σύριζα τα οποία χλευάζονται ή (χειρότερα) συκοφαντούνται.
Η λάσπη στον ανεμιστήρα που επιχείρησες, μάλλον εν αγνοία σου, είναι ότι χειρότερο και ότι πιο αντιπροοδευτικό υπάρχει.
Γιατί καλλιεργείται στον κόσμο η πεποίθηση ότι όλοι ίδιοι είναι και ότι τίποτα δεν αλλάζει. Η ματαιότητα και η ανάθεση στα γνωστά λαμόγια βλέπε ΚΕΚ, που τους πιάνουμε με τη γίδα στην πλάτη.

Με αυτό τον τρόπο επωφελούνται μόνο οι συντηρητικοί και τα λαμόγια. Άντε ίσως πάρει και καμιά ψήφο και το Κ.Κ.Ε. και πάει στο 5,9%.

Σε προσέβαλα πως? Σε χαρακτήρισα πρώτος πχ με το μεγάλε, ή ειπα κάτι ειρωνικά? Είπα αφού εσύ ξέρεις ότι στοίχισε φθηνοτερα από το ήδη υπερκοστολογημενο προϋπολογισμό τότε εσύ θα μου δώσεις την απάντηση.
Και επίσης όσο εγώ αποφεύγω να πω, κάτι που είπα βέβαια για το σκάνδαλο των ΚΕΚ, αλλο τόσο εσύ αποφεύγεις να δώσεις απάντηση για τα λαμογια του Σύριζα και της υποτιθέμενης αριστεράς.
Οπότε οπως βλέπεις οδηγούμαστε σε κουβέντα που δνε έχει κανένα νόημα. Πες εσύ για τα σκανλαδα της δεξιάς και άσε άλλους να λένε ότι όλοι είναι ίδιοι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #784 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 14:39 »
Βρε δεν ανέφερες για υπερκοστολογημένη Ιόνια;

Πες μας που ήταν υπερκοστολογημένη;

Βολές προς την αντιπολίτευση, για την κριτική στάση της και τις αποδοκιμασίες απέναντι στις προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση, για την ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα της Δυτικής Ελλάδας, εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων του αυτοκινητόδρομου «Ιόνια Οδός». Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο πνοής που παραδίδεται στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα ο υπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση για το συγκεκριμένο έργο ανέφερε: «Θα ήθελα όμως, επειδή τα 2,5 χρόνια που πέρασαν έχουμε ακούσει πολλά, να ζητήσω συγνώμη για όσους απογοητεύσαμε, όταν διαλαλούσαν το 2015 ότι δεν θα ξεκινήσουν τα έργα. Για όσους διαλαλούσαν στη συνέχεια ότι δε θα ολοκληρωθούν τα έργα. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, για όσους επικαλούνταν πριν λίγο καιρό, ότι δε θα τα καταφέρουμε και ότι στο τέλος τα τελείωσαν εκείνοι, κι εμείς κάνουμε βόλτες για να κόψουμε κορδέλες. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, γιατί κόψαμε 1 δισ. ευρώ περίπου από τους 4 και 1/3 αυτοκινητόδρομους από τις αποζημιώσεις, για την ακρίβεια 900 εκατομμύρια, όταν για 330 εκατομμύρια κόπηκαν οι συντάξεις και ανέβηκαν οι εισφορές.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2822301/spirtzis-ergo-pnois-gia-ti-ditiki-ellada-i-ionia-odos

05/09/2017

Ποια κόστισε παραπάνω ακριβώς; Πές μου ρε πασολέ γιατί θα μας τρελάνεις. Έτσι ρίχνεις νερό στο μύλο του κάθε αντιδραστικού εδώ μέσα. Και είναι πολλοί...

Πες μας ποιοι φάγανε λεφτά από υποδομές και εξοπλισμούς. Ποιοι βγάλανε τον παπαντωνίου εκτός φυλακής;Ποιοι τον βάλανε;Ποιοι τέλειωσαν με πολύ λιγότερα λεφτά έργα που εκκρεμούσαν εδώ και 70 χρόνια;

Γιατί να βγαίνουν να διαλαλούν οι αντιδραστικοί και οι ακροδεξιοί για δρόμους που έφτιαξε η Χούντα όταν η χώρα έτρεχε με ανάπτυξη 6 και 7%, λόγω της Χρυσής Εποχής μετά τον Β' Παγκόσμιο και να μην λέμε εμείς για τους δρόμους που έφτιαξε η Αριστερά στην Ελλάδα, εν μέσω τρομακτικής κρίσης και απερίγραπτων συνθηκών; Και μάλιστα κόβοντας της αποζημιώσεις από τα λαμόγια που κονομάνε πάλι τώρα.

Εμείς λοιπόν που λέμε την αλήθεια είμαστε ψευτοαριστεροί και κάνουμε κομματική προπαγάνδα; Ενώ εσείς είστε αμερόληπτοι ε;

Απάντηστε ρε παίδες. Εσείς που κατηγορείτε συνέχεια το Σύριζα από δήθεν προοδευτική θέση. Από τη θέση των χαρακωμάτων του τίποτα και της ασφάλειας του 5% ή των εξωκοινοβουλευτικών.
Είναι προοδευτικό αν ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα και να λέτε ψέματα ή ανοησίες για να πλήξετε το Σύριζα και τη διακυβέρνηση της Αριστεράς; 
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Απρ 2020 14:44 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 14:43 »
και η χρήση λέξεων όπως 'πονηρά' και 'αλλοίωση' είναι εκ του πονηρού για να μειώσεις την προσωπικότητά μου. Προφανώς εσκεμμένα δεν παραθέτεις το επόμενο μήνυμά μου αλλά θα το κάνω εγώ (τα bold δικά μου):

εντυπωσιακή τακτική πετάμε μία κατηγορία - λάσπη και σε μεταγενέστερο μήνυμα γράφουμε ότι δεν ξέρω εγώ γι αυτό και mea culpa αν παραπληροφόρησα νωρίτερα κάνοντας και τον ειδήμονα...
Για μένα είναι ο ορισμός της πονηρής τοποθέτησης

Μιας και 'άργησες' δεν απάντησες στην προηγούμενη αντίφασή σου που είπες ότι στο ΠΣΔ είναι άρτια καταρτισμένοι. Πες μας πώς παραμένουν άρτια καταρτισμένοι όταν δουλεύουν σε περιβάλλον με ξεπερασμένους servers (δικά σου λόγια "Οι servers του ξεπερασμένοι"). Ούτε απάντησες στην τελευταία ερώτησή μου (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8012.msg216048#msg216048). Όπως σε βολεύει βέβαια...
εκτιμώ ότι έχω απαντήσει - και όχι μόνο μία φορά -
προφανώς δεν σε βολεύει το ότι:
- συμφωνώ μαζί σου για το επίπεδο όσων προσλήφθηκαν ως πληροφορικοί χωρίς να είναι πληροφορικοί (με πρωτοστατούντες σε αυτό και τους τότε εκπροσώπους της κυβέρνησης που υποστηρίζεις)
- το ότι διεκδικώ την αναβάθμιση των κριτηρίων πρόσληψής και αξιολόγησής των
και το ότι όλα τα παραπάνω ΔΕΝ αναιρούν το ότι επιμένω ότι ειδικά στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο το οποίο εσύ ανέφερες, κατηγορώντας στο δικό σου παράδειγμα, απασχολούνται άξιοι επιστήμονες οι οποίοι κλήθηκαν να καλύψουν την κυβερνητική ανεπάρκεια (επί σειρά ετών) επιδιώκοντας να κάνουν τα αδύνατα δυνατά. 
Αν πάλι όπως υπαινίσσεσαι τώρα, το επίπεδό τους ήταν χαμηλό ακριβώς επειδή δουλεύαν με παρωχημένους servers τι να πω; Την επόμενη φορά που στην εργασία σου δεν σου παρέχουν τα απαραίτητα φρόντισε εσύ να τα προμηθευτείς μόνο σου. Θα το ψάξω (σε κάποια άλλη ώρα) και για αιτήματα στα οποία έχουν προβεί για την ανάγκη εξοπλισμού (σε βάθος χρόνου) αν δεν σου αρκούν τα παραπάνω.
Και σε εκείνο το θέμα πάντως αν θυμάμαι εκ των υστέρων, δικαιολογήθηκες ότι το παράδειγμα που έφερες δεν το γνώριζες κ.ο.κ.  Εκεί βέβαια δεν το χαρακτήρισα εκ του πονηρού - αποδεικνύεται ότι κακώς δεν το έκανα αν κρίνω από τη συνέπεια της εσκεμμένης πλέον τακτικής ...

Υ.Γ.: Επίσης άβολο προφανώς σου έρχεται το ότι δεν μπορείς να με κατηγορήσεις ως Συριζαίο ή ώς κάτι άλλο καθώς ανέκαθεν μου άρεσε να γράφω κατά όσων καταχρώνται την εξουσία - άλλος πολύ άλλος περισσότερο ... είτε τους λέγαν Πασοκ είτε Σύριζα είτε Νέα Δημοκρατία είτε (για να αναφερθώ και στα της ομάδας) Κολέμπα είτε Κούγια είτε Χριστοβασίλη είτε "αρχιεπίσκοπο" (για να φθάσω και στα των φιλάθλων)...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Απρ 2020 15:14 από dk »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 14:48 »
για να επανέλθουμε και στα καθ αυτόν του κορωνο-ϊού διαβάστε και μία άλλη άποψη διαφορετική από αυτήν που επιβάλλουν τα 11μύρια που μοιράστηκαν τα αμερόληπτα κανάλια:

https://www.antapocrisis.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%b2%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%87%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%86%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%87%cf%89/?fbclid=IwAR2uuEniOCqDYqXF97E8gEfL-YM_ei7RWpcqPzjDM2ipGxd8MFon4RWsIe4

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #787 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 16:14 »
Eλεος.Ο my8os εχει γινει ο κατατρεγμενος του φορουμ.Βασικα μας εχει κουρασει.

Έχεις δίκιο. Κούρασα και κουράστηκα.
Ας συνεχίσουν μερικοί τη γκρίνια τους να ξεδώσουν. Μη σας χαλάω την 'ατμόσφαιρα' με αντίλογο οπότε θα χαροποιήσω μερικούς μειώνοντας δραστικά οποιονδήποτε αντίλογο.
Άλλωστε ο περσινός Ιούλιος ήταν ισχυρό πλήγμα και κάπως πρέπει να ξεδώσουν τώρα, ενώ πριν ήταν μούγκα στη στρούγκα.
Είναι προφανής ποια είναι η 'ατμόσφαιρα' αφού ακόμα και με την (αποτυχημένη) αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη κάποιοι τα έριχναν αποκλειστικά μόνο στον ΧΒ ή στον κυρ-Γιάννη για τον υποβιβασμό μας και κανένα μερίδιο ευθύνης στον τότε υπουργό.

@dk, ακόμα περιμένω ένα επίσημο λινκ που να λέει ότι τα 399 έγιναν 7, αλλά θα πιστέψω ότι ήταν 7 γιατί το γράφουν κάποια συγκεκριμένα σάιτ. Εφόσον λοιπόν όντως ισχύει, πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε ποιοι ήταν πίσω από τα 7 και θα πρέπει να στείλει τον Βρούτση σπίτι του. 
Ευτυχώς πάντως εμμέσως αναγνωρίζεις το λάθος σου όταν είπες ότι είναι άρτια καταρτισμένοι. Κι αυτό γιατί σε έπιασα σε αντίφαση με τον εξοπλισμό. Δεν με ενδιαφέρει το γιατί δεν είναι άρτια καταρτισμένοι όπως πας να ελιχθείς πονηρά αφού αυτό δεν ήταν το θέμα. Απλά έστω κι έτσι παραδέχτηκες την αλήθεια ...επιτέλους.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 16:41 »
Ακόμη 9 εκατομμυριάκια θα μοιράσει ο Μεσσίας στα ΜΜΕ που του κάνουν τη δουλειά, κάτι "ψιχουλάκια" δηλαδή,
ίσα ίσα για να κρατάνε τα μπόσικα μετά τη σκανδαλάρα των voucher. Και ξανάμανά με ανάθεση και ξανάμανά στην ίδια εταιρεία.  (y)
Αμ πώς, μαλάκας είναι να τα δώσει σε μακροχρόνια ανέργους?

https://thefaq.gr/en-meso-toy-saloy-kai-tis-politikis-ittas-mistotaki-me-ta-voucher-epipleon-kondyli-9-ekat-eyro-sta-mme-gia-gia-provoli-toy-menoume_spiti-apofasise-i-kyvernisi-kai-eno-anakoinonetai-i-arsi-ton-metron-p/

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #789 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 17:07 »
για να επανέλθουμε και στα καθ αυτόν του κορωνο-ϊού διαβάστε και μία άλλη άποψη διαφορετική από αυτήν που επιβάλλουν τα 11μύρια που μοιράστηκαν τα αμερόληπτα κανάλια:

https://www.antapocrisis.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%b2%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%87%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%86%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%87%cf%89/?fbclid=IwAR2uuEniOCqDYqXF97E8gEfL-YM_ei7RWpcqPzjDM2ipGxd8MFon4RWsIe4

Το άρθρο αναφέρει 3 παράγοντες που είμαστε "τυχεροί":
1) Παράγοντας πρώτος ο σχετικός χρόνος των περιοριστικών μέτρων
2) Παράγοντας δεύτερος ο βαθμός διάδοσης
3) Παράγοντας τρίτος το μέγεθος και η ποιότητα της οικονομίας

Έχει κάποιο δίκιο αλλά έχει και άδικο. Θα γίνω πιο συγκεκριμένος παρακάτω.

Στον πρώτο παράγοντα χρησιμοποιεί ένα μόνο γεγονός: το lockdown, που θεωρώ παραπλανητικό και δεν περιγράφει όλη την ιστορία.

Αν συγκρίνει κανείς αναλυτικά τα μέτρα θα δει γιατί είμαστε "τυχεροί" σε σχέση με το Βέλγιο που είχε νωρίτερα κρούσματα όπως περιγράφει το άρθρο:
https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Greece
https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Belgium

Κλείσιμο σχολείων
Ελλάδα 10/3
Βέλγιο 12/3

Καφε/εστιατόρια
Ελλάδα 13/3
Βέλγιο 12/3

Σινεμά, θέατρα, κλαμπ
Ελλάδα 12/3
Βέλγιο 12/3

Σπορ
Ελλάδα 9/3 (μόνο κεκλεισμένων, στις 13/3 κλείσιμο) - θυμάστε γιατί στην Ιταλία στο Μπέργκαμο θρήνησαν τόσα θύματα μετά το ματς της Αταλάντα;
Βέλγιο 12/3

Μαγαζιά
Ελλάδα 13/3
Βέλγιο 17/3

Πάμε στον δεύτερο παράγοντα, αυτόν του βαθμού διάδοσης. Έως ένα βαθμό θα συμφωνήσω με αυτό.
Ναι σίγουρα οι χώρες αυτές έχουν περισσότερο 'globalization' από την Ελλάδα. Φαντάζομαι όμως ότι μέσα σε αυτό δεν συγκαταλέγονται όλοι οι 'μετανάστες' που μπούκαραν από τα νησιά ή πήγαν να μπουκάρουν στον Έβρο και ευτυχώς απωθήθηκαν.

Ο τρίτος παράγοντας, αν όντως έχει κάποια επίδραση, τότε θα είναι πάρα πολλή χαμηλή. Κι αυτό γιατί η Γερμανία στο σχήμα που παραβάλει το άρθρο είναι κατά πολύ πρώτη ενώ με τον κορωνοϊό τα πήγε καλύτερα από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κλπ.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 18:10 »
Στα  11 Εκατομυρια μεινατε…………

Προσθεστε και αλλα 9 εκατομυρια για τους μεγαλοκαναλαρχες

Αυτή δεν είναι κυβερνηση
Αυτοι είναι  υπαλληλικα κωθώνια των μεγαλονταβαντζηδων του κρατους

Αι σιχτηρια

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 18:20 »
Ξαφνικά πολίτες και δημοσιογράφοι γίναμε ειδικοί σε θέματα μετάδοσης επιδημιών. Οι άνθρωποι που συμβουλεύουν την κυβέρνηση είναι ως επι τω πλείστον λοιμωξιολόγοι και όχι επιδημιολόγοι όπως θα έπρεπε. Μετράνε μόνο κρούσματα και θανάτους. Οι άλλες επιπτώσεις τους είναι άγνωστες μιας και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με στατιστικά επιδημιών. Και δε δείχνουν να ενδιαφέρονται κιόλας. Αν συνεχιστεί αυτή η περιοριστική πολιτική θα έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του μυαλού μας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #792 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 18:27 »
Έλα πάμε να τα γαμήσουμε όλα με πρόσχημα τον κορονοϊό!
Παράθεση
...Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκφράζονται φόβοι για «επιδηµία» 15νθήµερης εργασίας µε µισές αποδοχές. Το κράτος θα καλύπτει µέσω ειδικού µηχανισµού το 40%-60% των απωλειών όσων µπαίνουν σε ευέλικτα σχήµατα απασχόλησης.

Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα παράτασης των αναστολών συµβάσεων εργασίας για ακόµη έναν µήνα στις πληττόμενες επιχειρήσεις.....

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.topontiki.gr/article/381310/nea-dedomena-apo-ton-ioynio-erhetai-montelo-50-50-stoys-misthoys-kai-sto-orario&ved=2ahUKEwi_7Zye8YPpAhUFwQIHHfTiB-EQFjAFegQIBBAB&usg=AOvVaw0WUkb8A5XFBrvDdk4Dx-Xw&cshid=1587828343567

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 18:29 »
Με ΚΕΚ θα τα καλύψουν και αυτα;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: Σαβ 25 Απρ 2020 20:02 »
Γιατί να βγαίνουν να διαλαλούν οι αντιδραστικοί και οι ακροδεξιοί για δρόμους που έφτιαξε η Χούντα όταν η χώρα έτρεχε με ανάπτυξη 6 και 7%, λόγω της Χρυσής Εποχής μετά τον Β' Παγκόσμιο και να μην λέμε εμείς για τους δρόμους που έφτιαξε η Αριστερά στην Ελλάδα, εν μέσω τρομακτικής κρίσης και απερίγραπτων συνθηκών; Και μάλιστα κόβοντας της αποζημιώσεις από τα λαμόγια που κονομάνε πάλι τώρα.

Εμείς λοιπόν που λέμε την αλήθεια είμαστε ψευτοαριστεροί και κάνουμε κομματική προπαγάνδα; Ενώ εσείς είστε αμερόληπτοι ε;

Απάντηστε ρε παίδες. Εσείς που κατηγορείτε συνέχεια το Σύριζα από δήθεν προοδευτική θέση. Από τη θέση των χαρακωμάτων του τίποτα και της ασφάλειας του 5% ή των εξωκοινοβουλευτικών.
Είναι προοδευτικό αν ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα και να λέτε ψέματα ή ανοησίες για να πλήξετε το Σύριζα και τη διακυβέρνηση της Αριστεράς;

Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που αποπεράτωσε τους δρόμους και γλύτωσε το Δημόσιο εκατομμύρια ευρώ...... μετακυλίοντας το κόστος στον κοσμάκη με τα τσουχτερά διόδια. Εμένα προσωπικά πάντως δεν με πολυνοιάζει πόσο ακριβά είναι τα διόδια, οπότε μπράβο.
Μέχρι και παράνομα διόδια έβαλε στον Προμαχώνα και βρήκαμε μπελά με την ΕΕ αλλά ευτυχώς τα βρήκε με την τρόικα.
Πώς τα φέρνει η ζωή... Όταν θυμάμαι το κίνημα 'δεν πληρώνω' στα διόδια, γελάω...

Παράθεση
Στο… βιβλίο με τις γκάφες του ελληνικού κράτους έχει γραφτεί η ιστορία του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού που συνδέει τον Προμαχώνα με τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος δρόμος, παρότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, συνδέει την Εγνατία Οδό με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, στο τελωνείο του Προμαχώνα. Λίγα μέτρα πριν από το τελωνείο, επί ελληνικού εδάφους, άρχισε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2016 σταθμός διοδίων, προκαλώντας αμέσως την αντίδραση των ευρωπαϊκών οργάνων, καθώς η λειτουργία του είναι παράνομη, δεδομένου ότι ο δρόμος κατασκευάζεται με χρήματα ευρωπαϊκού ταμείου.

Ετσι, οι αρμόδιες ευρωπαϊκές Αρχές ζήτησαν ή να σταματήσει η λειτουργία των διοδίων ή να επιστρέψει η Ελλάδα τα χρήματα που έδωσαν για την κατασκευή του δρόμου.

«Πράγματι ζητήθηκε από την Ελλάδα να επιστρέψει τα χρήματα. Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις η τρόικα δέχτηκε τα έσοδα από τα διόδια να πηγαίνουν στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους» είπε στη «δημοκρατία» η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας Εγνατία Οδός Α.Ε. Γλυκερία Καλφακάκου.
Ετσι, βάσει της τροποποίησης της σύμβασης εντολής μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ) και της Εγνατία Οδός Α.Ε., η Εγνατία καταθέτει κάθε μήνα σε λογαριασμό της Τραπέζης της Ελλάδος τις εισπράξεις του σταθμού διοδίων του Προμαχώνα.
https://iaitoloakarnania.gr/2017/09/poso-kostise-i-ionia-odos-giati-poso-kai-mexri-pote-tha-plironoume-diodia/

Όσο για την δήθεν 'καθαρότητα' της αριστεράς (αν μπορούμε να πούμε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερά) πάρε να έχεις με ένα απλό google search.
https://politika-gr.blogspot.com/2017/02/blog-post_814.html
https://www.ereportaz.gr/h-mayri-vivlos-me-ta-skandala-toy-syriza/
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/940549/erxetai-i-mayri-vivlos-me-ta-skandala-toy-syriza
Αλλά είπαμε: 4,5 χρόνια δεν ανοίγαμε θέματα για όλα αυτά τα σκάνδαλα. Αρπάξτε λοιπόν οποιαδήποτε ευκαιρία υπάρξει (π.χ. ΚΕΚ) για να αισθανθείτε ανωτερότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Απρ 2020 20:06 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: Κυρ 26 Απρ 2020 01:25 »
Ο σπίρτζης έκοψε 1 δισ απο την Ιονία..Ο Σπίρτζης ο πρόεδρος του ΤΕΕ, που έκανε πάρτι με τις επιχορηγήσεις και τα ποσά που παίρνει για να έχει όλες τις πλατφόρμες.

Ο Σπίρτζης είπε οτι έκοψε 1 δισ. Οκ....Αφού το είπε ο Σπίρζης τον πιστεύω...Μπορεί να συμφώνησε και ο αλλος πρόεδρος του ΤΕΕ ο Αλαβάνος..
(και για να μην παρεξηγηθώ, και ο τωρινός πρόεδρος του ΤΕΕ, τα ίδια κάνει αλλά με μπλέ χρώμα..)..

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Κυρ 26 Απρ 2020 13:34 »
Ο Μπομπολας και η ΑΚΤΩΡ τα βλεπει και γελαει

Ρε δεν μου λετε ρε προφέσορες

Το μεγαλο γλεντι που εγινε στην Κορινθου -Πατρων την ξερετε την ιστοριουλα που ηταν 8χρονια μονόδρομος?

Αλλα ενταξει εχει και τα καλα του που εβγαινε φωτογραφιες ο Αντωνάκης με τους εργολάβους για να ταισουνε σανο τον κοσμακη με τα δηθεν εργα……

Αλλα το αστειο είναι ότι κανεις εισαγγελεας δεν ενδιαφερθηκε,κανενας πουστης δεν μεριμνησε που πηγανε τα εκατομυρια  ευρω,κανενας ρε μπουστη μου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Κυρ 26 Απρ 2020 14:49 »
ΠΑΣ ζω μόνο να σε δω
Γαμηστε τον πουστη τον κορωνοιο

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #798 στις: Κυρ 26 Απρ 2020 15:36 »
Άλλωστε ο περσινός Ιούλιος ήταν ισχυρό πλήγμα και κάπως πρέπει να ξεδώσουν τώρα, ενώ πριν ήταν μούγκα στη στρούγκα.
ευτυχώς (ελπίζω) ότι δεν με συγκαταλέγεις σε αυτούς (κρίνοντας από το ότι ακολουθεί ειδική παράγραφος @dk

@dk, ακόμα περιμένω ένα επίσημο λινκ που να λέει ότι τα 399 έγιναν 7, αλλά θα πιστέψω ότι ήταν 7 γιατί το γράφουν κάποια συγκεκριμένα σάιτ. Εφόσον λοιπόν όντως ισχύει, πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε ποιοι ήταν πίσω από τα 7 και θα πρέπει να στείλει τον Βρούτση σπίτι του. 
μα ακόμα δεν φρόντισες να ενημερωθείς ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι τα ΚΕΚ γίναν από 399 ...7  Απλά ΟΛΑ τα πιστοποιημένα ΚΕΚ έπρεπε να δώσουν τα 120 ευρώ από όσα θα εισέπρατταν (470 ανά άτομο!) στις 7 πλατφόρμες που μπορούσαν να παράσχουν την παρακολούθηση και την εξέταση...  (από τα 18 ή 19 που κάναν αίτηση συμπεριλαμβανομένων και αυτών των δημόσιων Πανεπιστημίων). Να δεχθώ ακόμα και το ότι ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε την εύνοια προς όλα τα "γαλάζια παιδιά" που αφορούσε τους 7, αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη που έχει ως κεφαλή της κυβέρνησης ούτε με πείθει ότι δεν γνώριζε ότι ο Βρούτσης είχε και στην προηγούμενη θητεία του αντίστοιχη ... "δράση". Ασφαλώς και θα έπρεπε να τον είχε στείλει σπίτι του και ακόμα σωστότερα -λέω εγώ τώρα- αν δεν είχε την ίδια φιλοσοφία δεν θα τον είχε επιλέξει εκ νέου μετά την προηγούμενη θητεία του 

@dk,
Ευτυχώς πάντως εμμέσως αναγνωρίζεις το λάθος σου όταν είπες ότι είναι άρτια καταρτισμένοι. Κι αυτό γιατί σε έπιασα σε αντίφαση με τον εξοπλισμό. Δεν με ενδιαφέρει το γιατί δεν είναι άρτια καταρτισμένοι όπως πας να ελιχθείς πονηρά αφού αυτό δεν ήταν το θέμα. Απλά έστω κι έτσι παραδέχτηκες την αλήθεια ...επιτέλους.
Ξεπερνά το αστείο πλέον η διαστρέβλωση. 
Οι εργαζόμενοι στο ΠΣΔ - τους οποίους εσύ έφερες ως παράδειγμα - έγραψα και επιμένω ότι είναι αποδεδειγμένα άρτια καταρτισμένοι και πάλευαν να εξυπηρετήσουν, αν και είχαν ξεμείνει ελάχιστοι και χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό (κάτι αντίστοιχο με  το ιατρικό προσωπικό και τις ΜΕΘ στα νοσοκομεία... Tο σκάνδαλο και οι ομοιότητες ΠΣΔ με τις ΜΕΘ είναι ακόμα μεγαλύτερες αν σκεφτείς και την αύξηση του ποσού που δίνουμε στις ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών μόλις προέκυψε η ανάγκη του κορωνοϊού). 
Αυτό το οποίο λες ότι "παραδέχθηκα" είναι ΑΣΧΕΤΟ με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Είναι επιεικώς αστείο να υποστηρίξει κάποιος ότι είχα γράψει ότι οι πληροφορικοί οι οποίοι είχαν διοριστεί στην δημόσια (και όχι μόνο) εκπαίδευση είναι κατά μέσο όρο άρτια καταρτισμένοι. Είναι αστείο και πραγματικά "πονηρό" όπως λες - εκ μέρους σου όμως- να με κατηγορείς για ελιγμό για κάτι το οποίο παλεύω, ανελλιπώς και χωρίς αλλαγή στάσης, τόσο ως άτομο όσο και θεσμικά (ως ανεξάρτητος εκπρόσωπος αποφοίτων σχολών πληροφορικής) εδώ και 37 χρόνια. Πράγματι υπάρχουν  πληροφορικοί άνεργοι ενώ έχουν διοριστεί άλλες ειδικότητες στη θέση τους (με κριτήρια το πλήθος ψήφων τότε).  Ασφαλώς και ΔΕΝ είναι ο μέσος όρος άρτια καταρτισμένος  αλλά είναι ΑΣΧΕΤΟ θέμα με αυτό που έγραψες και συνεχίζεις βέβαια (ελέω εγωισμού) να προσποιείσαι ότι δεν το καταλαβαίνεις... Τοποθετούμενος εφόσον επιμένεις και επί του ασχέτου αυτού θέματος, θα σε συμβούλευα  να ενημερωθείς ποιες κυβερνήσεις συνετέλεσαν στο να διοριστούν όλοι αυτοί οι άσχετοι με το χώρο... Αλήθεια γνωρίζεις ποιος υφυπουργός (και ποιας παράταξης) τροποποίησε το σχετικό νόμο κατά το εξάμηνο που αποφοιτούσε η κόρη του (εντελώς τυχαία) για να έχει δικαίωμα διορισμού κατά προτεραιότητα;;;

Μερικές φορές είναι καλό να μασάς (και όχι να αναμασάς) παρά να μιλάς ...
ειδικά αν ασχολείσαι και με θέματα στα οποία υπάρχουν άλλοι αποδεδειγμένα  γνωρίζουν καλύτερα και δεν φοράνε μάλιστα παρωπίδες (γαλάζιες, πορτοκαλί, κόκκινες, πράσινες ή μαύρες ...)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Απρ 2020 16:01 από dk »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Κυρ 26 Απρ 2020 17:13 »

upload images. Δεν το σχολιάζω,κ Δεν το θεωρώ αστείο....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro