Εγώ σου λέω οτι οι ανάγκες για προσωπικό είναι 50.000 για γιατρούς 10.000, και επίσης για ΜΕΘ 10.000, αγορά 1.000 ασθενοφόρων, και προσλήψεις προσωπικού για την στελέχωσή τους.
Αγορά νέων μηχανημάτων σε όλα τα νοσοκομεία, κατασκευή νέων ιατρικών κέντρων σε νησιά και στελέχωσή αυτών (αν κάποιος δεν θέλει να πάει, άμεση απόλυση όμως), για να έχουν οι νησιώτες μας την υγεία που πρέπει. Αγορά καινύργιων ελικοπτέρων για το ΕΚΑΒ, καθώς και πλωτών μέσων, για τις ανάγκες τους.
Επίσης και έχω νοσήσει και έχω σχέση με νοσοκομείο. Επίσης να βρεθούν όσοι διοικητές που έγινα εκατομμυριούχοι, γιατροί που επίσης έγιναν εκαττομουριούχοι,νοσηλευτές που έπαιρναν απο φάρμακα μέχρι οτι θές για το σπίτι τους, γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν εκατομυριούχοι, και αφού εργάζεσσι, εσύ σε νοσοκομείο θα τα ξέρεις καλύτερα απο εμένα) για να πληρώσουν οτι έχουν πάρει, για να έρθει στα ίσα ο ισολογισμός.
Αυτά και εσύ οτι κατάλαβες κατάλαβες και εκεί που πιστεύεις αν πιστεύεις κάπου, μακάρι να μην νοσήσεις ποτέ. Επίσης εαν δεν σου αρέσουν οι συνθήκες εργασίας, στον χώρο εργασίας που εσύ επέλεξες, και αφού δυστυχώς δεν θα έχουμε ποτέ κομμουνιστές για να τα φτιάξουν (όπως τα έφτιαξαν σε όλες τις κομμουνιστικές χώρες που υπάρχουν ακόμα), γιατί δεν δοκιμάζεις να δημιουργήσεις έναν χώρο εργασίας που να εφαρμόζεις ότι θέλεις εσύ? Επίσης αφού εργάζεσαι σε νοσοκομείο, γιατί δεν κάνεις επώνυμες καταγγελίες για όσα γίνονται εκεί εδώ και άπειρα χρόνια?
Επίσης καλό θα είναι να προχωρήσεις λίγο και να δείς και λιγο πιο πέρα απο τον κομμουνισμό, γιατί αυτός μας έχει αφήσει εδώ και καιρό.
@Crimson, φυσικά και δεν χρειάζεται, να είσαι κομμουνιστής για να δει κανείς όλα αυτά που λές, και συμφωνώ απόλυτα. Αλλά όπως βλέπεις, και ανέφερα σε προηγούμενο, δεν έχουμε μάσκες μπλα μπλα μπλά, έχουμε μάσκες, τις φτιάχνει ο μπατζανάκης του κούλη, δεν κάνουμε προσλήψεις μπλαμππλα μπλα, κάνουμε 400 προσλήψεις, δεν φτάνουμε θέλουμε 15.000 προσλήψεις. Εντάξει εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Εχω βαρεθεί να βλέπω απόψεις οι οποίες ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, και για τις οποίες αν τους βάλεις να τις φτιάξουν θα αρχίσουν να κατηγορούν, τους πάντες, γιατί πάντα σύμφωνα με αυτούς φταίνε οι άλλοι, και είναι συνένοχοι.
Λές και η χώρα που ζούμε, είναι μόνη της και τους πολιτκούς μας, που μας έχουν κατακλέψει διαχρονικά τους τους βγάζαν οι εξωγήινοι. Λες και εαν είχαμε κομμουνισμό, θα τα είχαμε φτιάξει όλα στην εντέλεια....