Αποστολέας Θέμα: Κορονοϊός  (Αναγνώστηκε 60029 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Κορονοϊός
« Απάντηση #1100 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 15:43 »
Πάρε να ακούσεις ένα "συνομοσιολόγο" να μιλά για την ουρά του ελέφαντα και κάτσε και σκέψου. Στην Ελλάδα πεθαίνουν κάθε εβδομάδα 2200 άτομα. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε τους 100-150. Και τα μισά νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε κλινικές για αυτούς τους 100-150. Αλλά σε παρακαλώ άκουσε τον γιατί στην Ελλάδα τον έχουν για γραφικό. Στις ΗΠΑ θεωρείται από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες. Ήταν καθηγητής στο πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων στην Ιατρική σχολή.
https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/giannis-ioannidis-me-to-lockdown-tha-thrinisoume-perissoteres-anthropines-zoes/

Το έχω απαντήσει ηδη για τον Ιωαννίδη.

Παράθεση
Υ.Γ. Ο Ιωαννίδης ουδέποτε αμφισβήτησε την επικινδυνότητα του ιου! Κάθε άλλο! Διαφωνεί στα μέτρα αντιμετώπισης, συμφωνεί με τη λογική Τράμπ περί ανοσίας της αγέλης.

Δεν μπορεί όμως η Ελλάδα να αντέξει ένα μεγάλο κύμα κρουσμάτων λόγω ελλιπούς συστήματος υγείας.

Επίσης:

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί όλοι όσοι έχουν μια αντίδρααση για τον ιο ανήκουν στην άκρα - δεξιά; Κόκκαλης, Κασιδιαρ, Λαγός, Σωρρας, Βελόπουλος. Μια εξήγηση μπορείς να μου δώσεις.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1101 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 18:33 »
Επιλογή σου είναι να ενημερώνεσαι από την τηλεόραση. Όχι δική μου. Ψαξε γιατί μου μιλάς για πολιτικούς σε ένα ιατρικό θέμα. Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη στο συγκεκριμένο. Μόνο ιατρική. Η πολιτική ακολουθεί και χρησιμοποιεί όπως θέλει την ιατρική ευθύνη. Αν ο Τσιοδρας και ο κάθε Τσιοδρας δεν έβγαινε να επικυρώσει την πολιτική δε θα είχαμε αυτό το μπάχαλο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1102 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 18:58 »
Επιλογή σου είναι να ενημερώνεσαι από την τηλεόραση. Όχι δική μου. Ψαξε γιατί μου μιλάς για πολιτικούς σε ένα ιατρικό θέμα. Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη στο συγκεκριμένο. Μόνο ιατρική. Η πολιτική ακολουθεί και χρησιμοποιεί όπως θέλει την ιατρική ευθύνη. Αν ο Τσιοδρας και ο κάθε Τσιοδρας δεν έβγαινε να επικυρώσει την πολιτική δε θα είχαμε αυτό το μπάχαλο.

Κατ΄ αρχάς  δεν ενημερώνομαι από την τηλεόραση αλλά από τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και ΜΟΝΟ από ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ - ΙΟΛΟΓΟΥΣ). Εκεί είναι η διαφορά μας.

Εν δευτέροις και το βίντεο του Ιωαννιδη στην τηλεόραση παίχτηκε.

Δεν μου απάντησες όμως γιατί μόνο η άκρα - δεξιά επικαλείται τις θεωρίες συνομωσίας; Ποια είναι η γνώμη σου; Και έχει τεράστια σήμασια γιατί τους συγκεκριμένους τους ακούνε όλοι οι αγράμματοι και αναπαράγουν τις ίδιες αρλούμπες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1103 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 21:40 »
Το κακό είναι οτι σε εκνευρίζουν και ασχολείσαι με αυτούς. Προσωπικά δεν ασχολούμαι. Δεν γνωρίζω καν τι λένε, αφου δεν τους παρακολουθώ. Αν τους αγνοήσεις θα  έχεις καλύτερη κρίση για την συγκεκριμένη ασθένεια. Και ειδικοί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι επιδημιολόγοι και όχι οι λοιμωξιολόγοι. Οι λοιμοξιολόγοι θεραπεύουν δεν έχουν ιδέα από επιδημίες.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1104 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 21:43 »
Το κακό είναι οτι σε εκνευρίζουν και ασχολείσαι με αυτούς. Προσωπικά δεν ασχολούμαι. Δεν γνωρίζω καν τι λένε, αφου δεν τους παρακολουθώ. Αν τους αγνοήσεις θα  έχεις καλύτερη κρίση για την συγκεκριμένη ασθένεια.

Υπάρχει και άλλη αντιμετώπιση. Να τους αποδομείς και να τους ξεφτιλίζεις.

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που τους πιστεύουν και τους ακολουθούν. Και αυτοί επιβαρύνουν την κατάσταση.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1105 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 23:32 »
Χαίρω πολύ. Εδώ υπάρχουν συμπολίτες μας που πιστεύουν οτι η γη είναι επίπεδη, αυτούς πως θα ακολουθούσαν. Επηρεάζεσαι όμως πολύ και βλέπεις τις δέκα απόψεις που έχουν τρόπο διαφήμισης. Κοίτα τριγύρω σου και θα δεις οτι η μεγάλη πλειοψηφία ειναι νορμάλ, με τα δικά του κολλήματα ο καθένας αλλά νορμάλ. Απλά το μυαλό επιλέγει να εντοπίζει τους "διαφορετικούς" και να τους μεγενθύνει. Στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγοι.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1106 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 18:10 »

Επίσης:

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί όλοι όσοι έχουν μια αντίδρααση για τον ιο ανήκουν στην άκρα - δεξιά; Κόκκαλης, Κασιδιαρ, Λαγός, Σωρρας, Βελόπουλος. Μια εξήγηση μπορείς να μου δώσεις.

Αυτά τα θέλεις και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν;

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1107 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 19:23 »
Γιατί; τι γράφει ο άνθρωπος; Με στοιχεία και ονόματα γράφει, ξεχνά και καναδυοτρείς της ομοταξίας.
Εξάλλου μετρημένα είναι τα κουκιά. Το λούμπεν έλκεται πάντα από τα εθνοπατριωτικά, ιδίως αυτά που δεν έχουν μέτρο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1108 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 19:26 »

Επίσης:

Τα θέλω και το χειρότερο είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Αλλά για ποιο λόγο έχεις ένσταση;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1109 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 19:42 »

Επίσης:

Τα θέλω και το χειρότερο είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Αλλά για ποιο λόγο έχεις ένσταση;

Γιατί αρνητές του κορωνοϊού υπάρχουν παντού.
Δε θα κάτσω να ψάξω ονόματα για να στο αποδείξω.
Στο μυαλό μου μου έρχεται π.χ. εκείνη η χαμούρα η συριζαία που έκανε σκηνικά στη Θεσ/νίκη με την αστυνομία και τα τράβαγε σε βίντεο για να δείξει ότι κάτι κάνει.....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1110 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 20:09 »
Παντού θα υπάρχουν αλλά σε τι ποσοστό;

Η Συριζαία (πρώην) η χαμούρα που λες πλέον έχει γίνει συνεταιράκι του Θάνου Κόκκαλη. Μέχρι και εκπομπές κάνουν μαζί. Ψάξε  τα βίντεο. Λογικά εννοείς τη Κουσκουση.

Θες και άλλη απόδειξη ΠΟΙΑ και ΠΟΣΑ κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως π.χ. αριστερά ή κεντρώα αρνούνται την ύπαρξη κορονοϊου ΕΠΙΙΣΗΜΑ και ποια της άκρας δεξιάς;

Και σου παρέθεσα Βελόπουλος με τις κηραλοιφές, Έλληνες Για τον Π....ο, Λαγός Κόκκαλης κ.λπ. Το ζύγι γέρνει.

Ο λόγος; Γιατί το ακροατήριο που απευθύνονται οι συγκεκριμένοι είναι θετικοί σε θεωρίες συνομωσίας λόγω χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1111 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 09:14 »
http://www.docmed.gr/epithesi-dieythynti-m-e-th-eyaggelismoy-se-kyvernisi-gia-lockdown/?fbclid=IwAR2jEnlSjvGErSOFG11p1pdfv2K8BdnSIvnBE4qdVWXCGpAIWVYJY3lVY7g
Ούτε αυτός είναι πολιτικός και έχει μια πιο λογική άποψη. Και δεν είναι ακροδεξιός.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1112 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 13:34 »
http://www.docmed.gr/epithesi-dieythynti-m-e-th-eyaggelismoy-se-kyvernisi-gia-lockdown/?fbclid=IwAR2jEnlSjvGErSOFG11p1pdfv2K8BdnSIvnBE4qdVWXCGpAIWVYJY3lVY7g
Ούτε αυτός είναι πολιτικός και έχει μια πιο λογική άποψη. Και δεν είναι ακροδεξιός.

Άλλο πράγμα συζητάμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1113 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 15:30 »
Να φτιάξετε τότε θέμα πολιτική και Κορωναίος. Εγώ στο σωστό το ανέβασα. Εσείς μάλλον είστε λάθος.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1114 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 15:49 »
Να φτιάξετε τότε θέμα πολιτική και Κορωναίος. Εγώ στο σωστό το ανέβασα. Εσείς μάλλον είστε λάθος.

Ένα - ένα:

Ανέβασε την άποψη ενός ιατρού - καθ΄ όλα σεβαστού - που μέχρι το καλοκαίρι στην στην επιτροπή του Κούλη. Μέχρι τότε δεν είχε πρόβλημα με το πρώτο lockdown. Τώρα που έφυγε έχει με το δεύτερο. Αν ήταν ακόμα θα έλεγε τα ίδια;

Επίσης το θέμα είναι ο Κορονοϊος και ότι παρελκόμενο υπάρχει γύρω από αυτό. Και ένα από αυτό είναι και η πολιτική. Από τη στιγμή που υπάρχουν συμπολίτες μας που επειδή είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν έχουν πνευματικό επίπεδο πιστεύουν σε Κόκκαληδες, Λάγους, Βελόπουλους κλπ και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν κορονοιος, ότι γίνονται για τα εμβόλια που θα μας πετάξουν καρκίνο, αναπηρία, τσιπάκια και λοιπές βλακείες ΝΑΙ θα ασχοληθώ μαζί τους. Και είμαι υποχρεωμένος να ασχοληθώ.

Γιατί αυτά τα πρόβατα είναι 2 φορές πιο επικίνδυνοι από τον ιο. Είναι οι ίδιοι που ευθύνονται εν πολλοίς για τη διάδοση του κορονοϊου. Είναι αυτοί που κάνουν τα παρτι και τις συναθροίσεις γιατί θεωρούν ότι δεν υπάρχει κορονοϊος, είναι οι ίδιοι που και με κορονοϊο να διαγνωστούν συνεχίζουν να κυκλοφορούν γιατί θεωρούν ότι είναι ένας απλός ιος είναι που επιστημονικά δεν ισχύει, που θεωρούν ως απόφοιτοι Δημοτικού ότι δεν προστατεύει η μάσκα, ότι δεν πρέπει να κρατάμε αποστάσεις και πολλά άλλα.

Αυτοί λοιπόν οι συμπολίτες μας έχουν αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά επειδή πιστεύουν στο σανό που τους ταΐζουν τα ακροδεξιά κόμματα και πολιτικοί τους.

Για αυτό λοιπόν ασχολούμαι και θα συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί τους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1115 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 16:00 »
Ουτε πριν ούτε τώρα ανέβασα κάτι για να το διαβάσεις (που δεν το διάβασες) εσύ και ούτε αυτό που έγραψα από κάτω απευθυνόταν μόνο σε σένα. Κορονοιός και πολιτική δεν έχουν καμία σχέση. Άλλος αποφασίζει για το ένα και άλλος για το άλλο. Αν όμως ανέβαζα κάτι για όλους αυτούς που αναφέρεις, μια χαρά θα το διάβαζες. Να ξέρεις πάντως πως και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση, άθελα σου βέβαια.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Νοέ 2020 16:03 από Tsimendos »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1116 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 19:15 »
Σύμφωνα με κυβερνητικές διαρροές, αν δεν κάνει δουλειά ο διπλασιασμός του προστίμου για άσκοπη μετακίνηση το επόμενο βήμα είναι πρόστιμο και υποχρεωτική παρακολούθηση του Μολδαβία-Ελλάδα για το Nations League.
El sombrero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1117 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 09:31 »

Ένα - ένα:

Ανέβασε την άποψη ενός ιατρού - καθ΄ όλα σεβαστού - που μέχρι το καλοκαίρι στην στην επιτροπή του Κούλη. Μέχρι τότε δεν είχε πρόβλημα με το πρώτο lockdown. Τώρα που έφυγε έχει με το δεύτερο. Αν ήταν ακόμα θα έλεγε τα ίδια;

Επίσης το θέμα είναι ο Κορονοϊος και ότι παρελκόμενο υπάρχει γύρω από αυτό. Και ένα από αυτό είναι και η πολιτική. Από τη στιγμή που υπάρχουν συμπολίτες μας που επειδή είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν έχουν πνευματικό επίπεδο πιστεύουν σε Κόκκαληδες, Λάγους, Βελόπουλους κλπ και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν κορονοιος, ότι γίνονται για τα εμβόλια που θα μας πετάξουν καρκίνο, αναπηρία, τσιπάκια και λοιπές βλακείες ΝΑΙ θα ασχοληθώ μαζί τους. Και είμαι υποχρεωμένος να ασχοληθώ.

Γιατί αυτά τα πρόβατα είναι 2 φορές πιο επικίνδυνοι από τον ιο. Είναι οι ίδιοι που ευθύνονται εν πολλοίς για τη διάδοση του κορονοϊου. Είναι αυτοί που κάνουν τα παρτι και τις συναθροίσεις γιατί θεωρούν ότι δεν υπάρχει κορονοϊος, είναι οι ίδιοι που και με κορονοϊο να διαγνωστούν συνεχίζουν να κυκλοφορούν γιατί θεωρούν ότι είναι ένας απλός ιος είναι που επιστημονικά δεν ισχύει, που θεωρούν ως απόφοιτοι Δημοτικού ότι δεν προστατεύει η μάσκα, ότι δεν πρέπει να κρατάμε αποστάσεις και πολλά άλλα.

Αυτοί λοιπόν οι συμπολίτες μας έχουν αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά επειδή πιστεύουν στο σανό που τους ταΐζουν τα ακροδεξιά κόμματα και πολιτικοί τους.

Για αυτό λοιπόν ασχολούμαι και θα συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί τους.

Η ανάρτηση Πολάκη:
«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας.
"Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει"
Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!».

Τσίπρας: Άλλο ανάρτηση, άλλο εξήγηση

Υπό το βάρος των σαρωτικών αντιδράσεων, να πάρει ανοιχτά θέση για το θέμα κλήθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «νομίζω ότι ήτανε λάθος όσον αφορά την ανάρτηση, όσον αφορά την εξήγηση όμως, η εξήγηση είναι επαρκής», προσθέτοντας μάλιστα ότι «ένας γιατρός που χειρουργεί είναι μέσα στο χειρουργείο και έχει τεστ τις τελευταίες 30 ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος και δεν είναι επικίνδυνος, για να διαδώσει τον ιό».

Παρότι ο κ. Τσίπρας άδειασε για δεύτερη φορά τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας (η τελευταία ήταν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή) μετά την κίνηση του κ. Πολάκη να χαρακτηρίσει «επιστημονικές αρλούμπες» τα λεγόμενα του Καθηγητή Τσιόδρα, εντούτοις ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε πλήρως τον βουλευτή του ως προς το ενδεχόμενο διασποράς του ιού στο τσιμπούσι.

Λαμία ασχολήσου τώρα λίγο και με το σύντροφο Πολάκη και τους συμπολίτες μας (χαμηλής νοημοσύνης) που τον πιστεύουν. Πες και για το σανό που τους ταΐζουν τα αριστερά κόμματα και οι πολιτικοί τους.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1118 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 09:56 »
Για μια ακόμη φόρα ΕΠΙΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ότι όσοι ψηφίζετε ακροδεξιά κόμματα είστε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

Δεν μπορείς κανένας νοήμονας άνθρωπος να συγκρίνει τη μεμονωμένη θέση (ΤΡΑΓΙΚΗ και ΛΑΘΟΣ) ένας βουλευτή με την επίσημη ενός ολόκληρου κόμματος.

Δεν χρειάζεται να έχει καμία ιδιαίτερη νοημοσύνη να το αντιληφθεί κάποιος, λίγο πάνω από γλυκοπατάτα να είναι. Από εκεί κάτω ψηφίζει τα κόμματα που προανέφερα.

Κατά συνέπεια η σύγκριση είναι άτοπη. ΟΛΑ τα κόμματα της ακρας - δεξιάς πιστεύουν ότι όλα είναι συνομωσίες. Πόσα κόμματα της  αριστέρας θεωρούν επίσημα το ίδιο; Αν υπάρχουν θα είναι ελάχιστα!

ΥΓ Εσύ γιατί θίχτηκες με την αναφορά μου στην άκρα δεξια; Έχεις λόγο;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1119 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 10:23 »
Έρευνα: Τι ψήφισαν όσοι πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό

Έρευνα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει τι πιστεύουν για τον κορονοϊό οι ψηφοφόροι των κομμάτων που έχουν μπει στην Βουλή.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα σχετικά με το τί πιστεύουν οι Έλληνες ψηφοφόροι για τον κορονοϊό, έκανε ο Ελεύθερος Τύπος.

Έκανε λοιπόν στους υποστηρικτές των κομμάτων την εξής ερώτηση: «Θεωρείτε σωστές τις απόψεις περί ύπαρξης του κορονοϊού και διεθνούς συνωμοσίας για να μην πείσουν οτι υπάρχει με διάφορες στοχεύσεις».

Για τα 4 πρώτα κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ όπως αναμενόταν η συντριπτική πλειοψηφία απάντησε «Όχι» ή «Μάλλον όχι», με ένα μικρό κομμάτι, αλλά όχι αμελητέο, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα όμως ξεκινάνε τα... προβλήματα, καθώς μπορεί στην Ελληνική Λύση το μεγάλο ποσοστό να ήταν κάπως αναμενόμενο, όμως το ίδιο δεν ισχύει για το ΜΕΡΑ 25.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

https://www.google.com/amp/s/www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1512554/ereyna-ti-psifisan-osoi-pisteyoyn-stis-theories-synomosias-gia-ton-koronoio%3famp
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Νοέ 2020 11:45 από fon7 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1120 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 10:42 »
Να μην είναι και η ΧΑ στη Βουλή! Τι κρίμα! Ούτε την ερώτηση δεν θα καταλάβαιναν.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα έρευνα θα ήταν το μορφωτικό επίπεδο όσων πιστεύουν σε συνωμοσίες. Κάποιοι έχουν πάει  και Δημοτικό!   :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1121 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 10:43 »
Είναι κρυμμένοι στα υπόλοιπα κόμματα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1122 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 12:16 »
Για μια ακόμη φόρα ΕΠΙΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ότι όσοι ψηφίζετε ακροδεξιά κόμματα είστε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

Δεν μπορείς κανένας νοήμονας άνθρωπος να συγκρίνει τη μεμονωμένη θέση (ΤΡΑΓΙΚΗ και ΛΑΘΟΣ) ένας βουλευτή με την επίσημη ενός ολόκληρου κόμματος.

Δεν χρειάζεται να έχει καμία ιδιαίτερη νοημοσύνη να το αντιληφθεί κάποιος, λίγο πάνω από γλυκοπατάτα να είναι. Από εκεί κάτω ψηφίζει τα κόμματα που προανέφερα.

Κατά συνέπεια η σύγκριση είναι άτοπη. ΟΛΑ τα κόμματα της ακρας - δεξιάς πιστεύουν ότι όλα είναι συνομωσίες. Πόσα κόμματα της  αριστέρας θεωρούν επίσημα το ίδιο; Αν υπάρχουν θα είναι ελάχιστα!

ΥΓ Εσύ γιατί θίχτηκες με την αναφορά μου στην άκρα δεξια; Έχεις λόγο;

Εσύ ότι είναι πιο δεξιά από το (παλαιό) ΠΑΣΟΚ το θεωρείς ακροδεξιά.....
Σχολίασε όμως και τη δημοσκόπηση που έβαλε ο φον για το μερα25....
Τις επίσημες γραμμές του κάθε κόμματος μάλλον τις έχεις βγάλει από το μυαλό σου και καλό θα ήταν να ψάξεις να τις βρεις (αν υπάρχουν) και επίσης να προσθέσεις και των αριστερών κομμάτων αν θέλεις να μιλάς αντικειμενικά.
Γιατί όπως γράφεις και εσύ: "Πόσα κόμματα της αριστέρας θεωρούν επίσημα το ίδιο; Αν υπάρχουν θα είναι ελάχιστα!"
Οπότε ψάξτο πρώτα και αφού είσαι σίγουρος μας λες τα συμπεράσματά σου, γιατί όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε....
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Νοέ 2020 12:21 από pextempalla »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1123 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 12:32 »
-Τα κόμματα που σου ανέφερα είναι ακροδεξιά.
- Διάβασε τις θέσεις του π.χ. Κασιδαρ, του Λαγού για τη πανδημία και μετά μίλα.
- Καλή η προπαγάνδα σου. Παίρνεις μεμονωμένα ένα κομμάτι του Μερα25 και αποκρύπτεις όλα τα άλλα κόμματα που είναι αρνητικά στα σενάρια συνωμοσίας.

https://www.athensvoice.gr/politics/631808_den-meno-spiti-o-lagos-me-ena-tweet-kalei-se-anypakoi

Βρήκα 3 επίσημα στο άψε σβήσε. Βρες εσύ τρια αντίστοιχα και τα λέμε.

Δεν μου απάντησες στο βασικότερο: Εσύ για ποιο λόγο θίχτηκες;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1124 στις: Τετ 11 Νοέ 2020 12:40 »
Πάρε και έναν Θάνο Κόκκαλη. Δεν έχει κόμμα. Άλλά εκεί ανήκει. Στο ΛΑΟΣ ήταν.

Ψάξε και βρες τα σαιτ που κάνουν προπαγάνδα ότι δεν υπάρχει ιος.