Αποστολέας Θέμα: Τζημόπουλος Θεμιστοκλής  (Αναγνώστηκε 42513 φορές)

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τζημόπουλος Θεμιστοκλής
« Απάντηση #125 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 22:25 »
Τότε λοιπόν,ο Τζημόπουλος είχε την ατυχία να δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Την αλήθεια δηλαδή.

Άκου να δεις φίλτατε, ως παρών στο συγκεκριμένο αγώνα, συμφωνώ 101% με το Θέμη.
Πέραν των ειδικών συνθηκών, οι παίχτες του ΠΑΟΚ είναι απίστευτα ποιοτικοί, και ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα που είδα φέτος, τόσο στον πρώτο αγώνα της Τούμπας κεκλεισμένων των θυρών, όσο και λάιβ στις 4/2, με διαφορά από τη δεύτερη.
Και χωρίς οπαδούς να παίζανε, πιθανότατα θα μας κερδίζανε, αλλά πιο δύσκολα φυσικά.
Τι να λέμε τώρα...

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 22:34 »
να μπεις στο forum της δήθεν ομαδάρας σου φίλτατε να γράψεις!!!Της ομαδάρας των ΣΤΗΜΕΝΩΝ,των μαιμού ΠΈΝΑΛΤΥ και τον 70 μέτρων of side.Εδώ το site είναι του ΠΑΣ,αν δεν κατάλαβες!!!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 22:41 »
Ρε συ RABO θεωρείς δηλαδή ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; Μπορεί να θεωρούμε τον ΠΑΣ ως μεγαλύτερη ομάδα αλλά ο μπαοκ αγωνιστικά είναι καλύτερη. Δεν μπορείς να θάβεις παίκτες έτσι.

τον αποκάλεσα απο τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ του ΠΑΣ, αν δεν το είδες,για τις συμμετοχές και την ανεκτίμητη προσφορά του!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ μπορώ να τον.....θάψω(συ είπας)όταν εκθειάζει έναν αντίπαλο που τον κέρδισε ΚΑΛΠΙΚΑ!!!!!!(πιο κάλπικα πεθαίνεις!!!!!!!)

Τι δεν καταλάβατε???????????

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 22:48 »
Μιλάει για ντεπούτο στην σούπερλιγκ.
Τώρα αν στην Ελλάδα θεωρούμε ντροπή να λέμε για μια ομάδα ότι είναι καλύτερη,καταλαβαίνει πόσους αιώνες είμαστε πίσω.
Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα σε τίποτα.

καμιά ομάδα δεν είναι καλύτερη όταν σε κερδίζει σε ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι,με γκολ OF SIDE και με τους οπαδούς της να εισβάλουν στην πόλη και το γήπεδό σου όπως οι Τούρκοι στην Κύπρο!!!!!!!!

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου για το ότι <Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα σε τίποτα>!!!!! όταν υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ότι δεν είδαν τα ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 22:49 »
να μπεις στο forum της δήθεν ομαδάρας σου φίλτατε να γράψεις!!!Της ομαδάρας των ΣΤΗΜΕΝΩΝ,των μαιμού ΠΈΝΑΛΤΥ και τον 70 μέτρων of side.Εδώ το site είναι του ΠΑΣ,αν δεν κατάλαβες!!!!!
Κάποιος που δεν συμφωνεί με σένα δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει άλλη ομάδα.Ας κόψουμε αυτή την μαλακία όλοι.Για καλό όλων μας.

Τώρα αν στην Ελλάδα θεωρούμε ντροπή να λέμε για μια ομάδα ότι είναι καλύτερη,καταλαβαίνει πόσους αιώνες είμαστε πίσω.

καμιά ομάδα δεν είναι καλύτερη όταν σε κερδίζει σε ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι,με γκολ OF SIDE και με τους οπαδούς της να εισβάλουν στην πόλη και το γήπεδό σου όπως οι Τούρκοι στην Κύπρο!!!!!!!!

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου για το ότι <Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα σε τίποτα>!!!!! όταν υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ότι δεν είδαν τα ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ!!!!!!!!
Εσύ μιλάς για έναν αγώνα που όντως μπορεί να τον κερδίσεις.Στο σύνολο όμως είναι καλύτερη ομάδα.Πως να το κάνουμε τώρα;

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 22:50 »
Εδώ το site είναι του ΠΑΣ,αν δεν κατάλαβες!!!!!

Με τι όπλο θα μονομαχήσουμε ;
Τσεκούρι, μαχαίρι, ή καλάσνικοφ ;
Τέτοια προσβόλα δεν τη σηκώνω !!!
Βαστάτε Τούρκοι τ' άρματα !

Μιας κι είναι σίτε του ΠΑΣ, είπα να μπω να υποστηρίξω το Θέμη το Τζημόπουλο, που δεν έκανε παρά μια τυπική δήλωση αβρότητας !

Κατά τη γνώμη σου, - κι εδώ ας το λήξουμε - ποια ομάδα είναι καλύτερη από τον ΠΑΟΚ φέτος στην Ελλάδα ;
Ο Θρύλος ή η ΑΕΚάρα ;

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 22:58 »
Εδώ το site είναι του ΠΑΣ,αν δεν κατάλαβες!!!!!

Με τι όπλο θα μονομαχήσουμε ;
Τσεκούρι, μαχαίρι, ή καλάσνικοφ ;
Τέτοια προσβόλα δεν τη σηκώνω !!!
Βαστάτε Τούρκοι τ' άρματα !

Μιας κι είναι σίτε του ΠΑΣ, είπα να μπω να υποστηρίξω το Θέμη το Τζημόπουλο, που δεν έκανε παρά μια τυπική δήλωση αβρότητας !

Κατά τη γνώμη σου, - κι εδώ ας το λήξουμε - ποια ομάδα είναι καλύτερη από τον ΠΑΟΚ φέτος στην Ελλάδα ;
Ο Θρύλος ή η ΑΕΚάρα ;

Η ομάδα που κερδίζει τα παιχνίδια χωρίς την ευγενική χορηγεία του Χριστοβασίλη,χωρίς 70 μέτρα γκολ of side και χωρίς να προσβάλει μια ολόκληρη πόλη και τους οπαδούς της!!!!Πιο ΛΙΑΝΑ δε μπορώ να σου το κάνω!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 23:01 »
Ρε RABO,

Όλες αυτές οι ομάδες χρησιμοοποιούν αυτά τα μέσα ΔΥΣΤΥΧΩΣ κατά καιρούς. Ωραία ως εδώ!

Από την μπάλα που βλέπεις από τους 3 διεκδικητές, ποια ομάδα πιστεύεις ότι παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος και αξίζει το Πρωτάθλημα; Γιατί κάποια παίζει και το αξίζει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 23:13 »
Κάποιος που δεν συμφωνεί με σένα δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει άλλη ομάδα.Ας κόψουμε αυτή την μαλακία όλοι.Για καλό όλων μας.

Εσύ μιλάς για έναν αγώνα που όντως μπορεί να τον κερδίσεις.Στο σύνολο όμως είναι καλύτερη ομάδα.Πως να το κάνουμε τώρα;

ρε φίλε fon7 ,και το κόβω εδώ!!Είναι δυνατόν όταν μια ομάδα σε κέρδισε με τόσο ΠΟΥΣΤΙΚΟ τρόπο σε όλα τα επίπεδα να παραδεχτείς ότι είναι καλύτερη!!!!Εγώ είμαι παιδαράς κι έρχομαι και σου π.......ω τη γκόμενα!!!(Υποθετικά μιλάμε πάντα,μην παρεξηγηθούμε).Θα με παραδεχτείς κι από πάνω??????Αν ναι,μπράβο σου αλλά και το κέρατο σου άξιζε και το σύμπαν,που ήδη γελούσε μαζί σου,θα γελάει δυο φορές!!!!
Το κόβω γιατί έχω αρχίσει να αισθάνομαι ηλίθιος να εξηγώ τα αυτονόητα!!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 23:20 »
Ρε RABO,

Όλες αυτές οι ομάδες χρησιμοοποιούν αυτά τα μέσα ΔΥΣΤΥΧΩΣ κατά καιρούς. Ωραία ως εδώ!

Από την μπάλα που βλέπεις από τους 3 διεκδικητές, ποια ομάδα πιστεύεις ότι παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος και αξίζει το Πρωτάθλημα; Γιατί κάποια παίζει και το αξίζει.

στα αρ,,,,,,ια μου ποιά παίζει και τι αξίζει!!!!!!Εγώ,ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ είμαι υποχρεωμένος να παίζω για τη φανέλα μου και τον κόσμο μου!!!!!Χέστηκα για το ποιός είναι ο καλύτερος!!!!Κι οι δηλώσεις μου θα πρέπει να αφορούν την ομάδα μου και μόνο!!!!!Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος με κέρδισε ΠΟΥΣΤΙΚΑ!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 23:23 »
Για μπάλα μιλάμε όχι για πήδημα.Στο είπα και πριν σε ένα ματς μπορεί να κερδίσεις.Συνολικά όμως ο ΠΑΟΚ είναι ψηλότερα.Είναι σαν να μου λες ότι η Ελλάδα το 2004 ήταν η καλύτερη ομάδα.Ε δεν ήταν.Πως να το κάνουμε.
Στον αθλητισμό δεν νικάει πάντα ο καλύτερος.Αμέτρητα τα παραδείγματα.Απλά τις περισσότερες φορές κερδίζει ο καλύτερος.Όχι πάντα όμως.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 23:24 »
Ποιος το λέει αυτό; Ότι δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να λέει τη γνώμη του για το πρωτάθλημα γενικότερα; Έχει γίνει εκατομμύρια φορές. Η κοινή λογική  το επειτρέπει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 18 Φεβ 2018 15:05 »
Η κοινή λογική  το επιτρέπει.
η οποία απουσιάζει από τους πορωμένους φανατικούς ανεξάρτητα ομάδας... (και δυστυχώς αν και δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε υπάρχουν και ανάμεσα μας...).

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 18:07 »
Παράθεση
Πάει Ισπανία ο Τζημόπουλος

«Παρών» σ’ ένα ακόμα παιχνίδι της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας θα είναι ο Θέμης Τζημόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στη Μούρθια της Ισπανίας αυτήν τη φορά, όπου η ομάδα του θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Καναδά.

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 25 Μαρτίου.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #139 στις: Σαβ 24 Μάρ 2018 11:26 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Στην πόρτα της εξόδου ο Τζημόπουλος

Παρελθόν από τις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να αποτελέσει ο Θέμης Τζημόπουλος.

Μετά από επτά χρόνια παρουσία στον σύλλογο της Ηπείρου, ο διεθνής Νεοζηλανδός κεντρικός αμυντικός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, εξέλιξη η οποία ταυτίζεται και με την πρόθεση του Γιώργου Χριστοβασίλη για ελάφρυνση του μπάτζετ.

Ο 32χρονος άσος αναζητά για οικογενειακούς λόγους ομάδα στην Αθήνα και στην κατεύθυνση αυτή στρέφεται η δημιουργία βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Νέα Ζηλανδία από την γραφείο που τον εκπροσωπεί.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/447838/pas-giannina-stin-porta-tis-eksodoy-o-tzimopoylos

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Μάρ 2018 19:37 από pagourenko1966 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Σαβ 24 Μάρ 2018 11:56 »
Δεδομενο είναι ότι ο Θεμης θα ψαχτεί για ομαδα στην Αθηνα. Εκει μενει λογο δουλειας η γυναικα και το παιδι του. Μακαρι να αλλαξει κατι και να μείνει.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 23 Απρ 2018 03:17 »
Καλοβλέπει Τζημόπουλο ο Απόλλωνας λέει το άρθρο.

http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/62061-2018-04-22-22-54-22

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τετ 02 Μάι 2018 11:32 »
ανανέωσε μέχρι το 2020 ανακοίνωσε η παε

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τετ 02 Μάι 2018 12:16 »
Μπράβο που ανανέωσες Θέμη, αλλά τη 2ετία αυτή να δούμε τον καλό Θέμη. Όχι τον Θέμη της φετινής χρονιάς....

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τετ 02 Μάι 2018 12:35 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τετ 02 Μάι 2018 12:55 »
Σημαντικη ανανεωση.
Στα καλα του εχει δειξει πως ειναι ικανος για μεγαλα πραγματα.
Φετος με τον Μιχαηλ δεν τα πηγαν καλα αλλα ειχαν μπροστα τους ενα γαρουφαλια που δεν κοβει ουτε με βαλε και πισω τους ενα βελλιδη που οτι παει μεσα γραφει. Αν συνυπολογισεις οτι βγαλαμε πανω απο μιση σεζον με δεξιοποδαρο αριστερο μπακ νομιζω οτι ειχαν πολλα δικαιολογητικα χωρις φυσικα να διαγραφω καμια απο τις ευθυνες τους.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τετ 02 Μάι 2018 13:15 »
πολυ μεγαλη κινηση οχι τοσο παικτικα οσο στην ομοιογενεια που θα πρεπει να εχουμε εν οψει των πολλων αποχωρησεων
με παραμονη μιχαηλ κλειδωνει πισω και ψαχνωμαστε τι θα κανουμε με τα μπακ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τετ 02 Μάι 2018 13:44 »
Παράθεση
  «Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ.

Επίσης σημαντικό κομμάτι για μένα αποτελεί ο προπονητής μας, κ.Πετράκης, ο οποίος πέραν του ότι με έκανε καλύτερο αθλητή, με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και σαν άνθρωπος το διάστημα που συνεργαζόμαστε.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, ο οποίος είναι αυτός που με έφερε στην ομάδα πριν από 8 χρόνια και έγινα μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ.

Για την επόμενη χρονιά οι στόχοι της ομάδας μας θα είναι πιο ψηλά και θέλω και εγώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω.

Θέλω να βλέπω τον ΠΑΣ ψηλά και σύντομα να ξαναζήσουμε το ταξίδι στην Ευρώπη.

Όλοι μαζί και με τον κόσμο δίπλα σε εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα τα καταφέρουμε
…»

http://pasgiannina.gr/transfer/tzimopoulos-2020/

Πάντως για κάμποσο καιρό τώρα, στην πίκρα και στις σφαλιάρες μας έχετε...
Για να σας δω, ρε Θέμη!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 02 Μάι 2018 14:01 »
Σωστή κίνηση αγωνιστικά αν έχει όρεξη αλλά και στο κομμάτι να βοηθήσει αυτούς που έρθουν να μπουν στο πνεύμα της ομάδος. Εξακολουθούμε όμως να χρειαζόμαστε και τουλάχιστον έναν γρήγορο στόπερ για βασικό (δύο καλύτερα-τον ένα και για αναπληρωματικό).

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 02 Μάι 2018 14:32 »
Αν σταματήσει τα υπερατλαντικά ταξίδια με την εθνική Ν Ζηλανδίας ...θα παίξει αυτό που ξέρει..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ