Αποστολέας Θέμα: Τζημόπουλος Θεμιστοκλής  (Αναγνώστηκε 42510 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τζημόπουλος Θεμιστοκλής
« Απάντηση #100 στις: Τρι 11 Οκτ 2016 09:47 »
Ενδιαφέρον θα είχε η καταμέτρηση κ των χιλιομέτρων του μέσου οπάδου του ΠΑΣ Γιάννενα , με τη διαφορά ότι ο Τζημό τα έκανε αεροπορικός (πην βρωμερής Κέρκυρας)  ενώ εμείς , οι απανταχού της γης Ηπειρώτες κ όχι μόνο , με ρόδες !

Στας ευρώπας η ευγένειά μου πήγε ...πετώντας :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 17:16 »
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/269080/dimofilis-sti-nea-zilandia-o-tzimopoylos

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος αγωνίζεται στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα.

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ρίζες από τη Νέα Ζηλανδία και αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της χώρας, κάτι που τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Σε ένα γκάλοπ που έγινε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος είναι ένας από τους 10 πιο δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει το εθνόσημο της Νέας Ζηλανδίας από το 2010 ως σήμερα.

Αν μη τι άλλο είναι τιμητικό...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 18:18 »
O Tζημοπουλος κανει την πιο αριστη χρονια και στον ΠΑΣ.....................

Ολες οι εμφανισεις του φετος εχουνε πολυ υψηλα στανταρ και ειναι απο τους διακριθεντες φετος,ακομα και με την Τριπολη που δεν καναμε καλο παιχνιδι ξεχωριζε σε ολο το γηπεδο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 28 Νοέ 2016 10:18 »
Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος αγωνίζεται στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα.

Ο Άσσος του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ρίζες από τη Νέα Ζηλανδία και αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της χώρας, κάτι που τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Σε ένα γκάλοπ που έγινε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος είναι ένας από τους 10 πιο δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει το εθνόσημο της Νέας Ζηλανδίας από το 2010 ως σήμερα.

Αν μη τι άλλο είναι τιμητικό...

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/269080/dimofilis-sti-nea-zilandia-o-tzimopoylos

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τρι 27 Δεκ 2016 10:12 »
Να συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανους τους Ηπειρώτες

Συμπληρώνει αισίως επτά χρόνια στα Γιάννενα και αποτελεί από τους πιο παλιούς στον ΠΑΣ. Οπότε η γνώμη του έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο λόγος για τον Θέμη Τζημόπουλο ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στο gazzetta.gr και μίλησε για τα φετινά πεπραγμένα της ομάδας αλλά και για το ονειρικό καλοκαίρι με την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός εξηγεί το μυστικό των Ηπειρωτών οι οποίοι κάθε χρόνο εμφανίζονται και καλύτεροι, στέκεται στον Γιάννη Πετράκη και στον ρόλο του στα αποδυτήρια, ενώ δεν ξεχνά να στείλει τις δικές του ευχές ενόψει εορτών.

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο πρόσφατα και το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Σίγουρα ένας βαθμός κόντρα στην ΑΕΚ είναι πάντα σημαντικός. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε καλή εμφάνιση, θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω την χειρότερή μας την φετινή σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο ήταν καλύτερη από εμάς. Είχαμε θέμα στην δημιουργία, ο αντίπαλός μας είχε κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο αριθμητικό πλεονέκτημα».

Θεωρείς ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ένα καλό καμπανάκι ενόψει ενός δύσκολου μήνα όπως είναι ο Ιανουάριος με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Μην ξεχνάμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεκινάτε με αγώνα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, σε ένα ιδιαίτερο ματς;

«Δεν ακολουθεί μόνο ο Πανιώνιος, υπάρχει μια σειρά δύσκολων αγώνων που μας περιμένουν, αφού ακολουθεί ο ΠΑΟΚ η Ξάνθη μεταξύ άλλων οπότε καταλαβαίνεις ότι αν συνεχίσουμε να κάνουμε εμφανίσεις όπως με την ΑΕΚ, τότε δεν θα έχουμε καμία τύχη. Νομίζω ότι το ματς αυτό ήταν ένα καλό καμπανάκι για όλους μας ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστούμε καλοί και σοβαροί και να δείξουμε το πρόσωπο που έχει συνηθίσει η ομάδα να δείχνει. Η διακοπή νομίζω έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Βλέπουμε πλέον ο ΠΑΣ να έχει αλλάξει επίπεδο. Έπαψε πλέον να είναι ομάδα-ασανσέρ μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, ενώ κάθε χρόνο καταφέρνει να είναι ακόμα καλύτερος παρά τις αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών.

«Ισχύει στο απόλυτο αυτό που λες. Πλέον, η ομάδα εκεί που πάλευε για την παραμονή, διεκδικεί επί ίσοις όροις την έξοδο στην Ευρώπη και όχι μόνο αυτό αλλά καταφέρνει να εκπροσωπήσει με απόλυτη επιτυχία το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ήπειρο στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο έχουμε σημαντικές απώλειες αλλά αυτό δεν φαίνεται να την επηρεάζει. Στην ομάδα υπάρχει πλάνο, το κλίμα είναι ιδανικό και οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές που έρχονται ενσωματώνονται αμέσως. Το καλοκαίρι αποχώρησαν σημαντικές μονάδες όπως ο Τσουκαλάς, ο Ίλιτς και ο Μανιάς, αλλά είδαμε και οι νέοι είναι εξίσου ποιοτικοί ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να είναι ακόμα καλύτερος».

Είσαι από τους πιο παλιούς στην ομάδα, αφού βρίσκεσαι για έβδομη χρονιά στα Γιάννενα. Ο ρόλος σου μέσα στα αποδυτήρια έχει ιδιαίτερη σημασία είσαι κάτι σαν πατέρας έχοντας τον σεβασμό όλων στα αποδυτήρια.

«Πράγματι είμαι επτά χρόνια στον ΠΑΣ αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου ως πατέρας στα αποδυτήρια. Όλοι είμαστε ίσιοι κι εγώ προσπαθώ λόγω του γεγονότος ότι έχω μια μεγαλύτερη εμπειρία από την ομάδα να βοηθήσω τους νέους στην όσο γίνεται πιο γρήγορη προσαρμογή τους αλλά και να βοηθήσω με κάποια συμβουλή».

Άρα ως πιο έμπειρος ήταν και μια δικαίωση η έξοδος στην Ευρώπη; Ζήσατε πρωτόγνωρες στιγμές.

«Αυτό που ζήσαμε το καλοκαίρι ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν ένας στόχος ζωής αν σκεφτείς ότι δύο φορές στερηθήκαμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χαρτιά, ένα εισιτήριο που το είχαμε κερδίσει δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα όνειρο, από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου, ειδικά το ματς με την Άλκμααρ στην Αθήνα όπου γεμίσαμε ένα ολόκληρο γήπεδο με φίλους του ΠΑΣ και κάναμε περήφανους όλους τους Ηπειρώτες».

Οπότε τώρα που γλυκαθήκατε να περιμένουμε και άλλες τέτοιες στιγμές;

«Πιστεύω τα καλύτερα έρχονται. Η ομάδα έχει αλλάξει στόχους, δείχνει κάθε χρόνο ανταγωνιστική, κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Κάθε σεζόν μπαίνει ένα λιθαράκι και νομίζω ότι στα Γιάννενα πράγματα που τα βλέπαμε μόνο σε όνειρα πλέον μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα».

Ένα από τα όπλα του ΠΑΣ είναι και ο Γιάννης Πετράκης;

«Είναι θετικό το γεγονός ότι ο κ. Πετράκης συνεχίζει στην ομάδα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή και τις περισσότερες φορές ο προπονητής είναι το εύκολο θύμα και στο πρώτο άσχημο αποτέλεσμα απολύεται. Αυτό ευτυχώς δεν συμβαίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, ο ίδιος δουλεύει πολύ και τα αποτελέσματα της δουλειάς φαίνονται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο».

Μέσω του ΠΑΣ άνοιξε και η πόρτα της εθνικής Νέας Ζηλανδίας. Μπορεί να μην είναι στην πρώτη κατηγορία εθνικών ομάδων, αλλά και πάλι το να καταφέρνεις να φτάνεις στην Εθνική μέσω μιας ομάδας που δεν κατακτά τίτλους κάθε χρόνο δείχνει κάτι.

«Νομίζω ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Οι εμφανίσεις μου στον ΠΑΣ κατάφεραν να μου ανοίξουν τον δρόμο της εθνικής Νέας Ζηλανδίας, και μπορεί όπως λες να μην είναι μια εθνική που διεκδικεί τίτλους, αλλά είναι σημαντικό για τον ΠΑΣ και την εικόνα του αφού το όνομά του ακούγεται στην άλλη άκρη της Γης».

Τέλος, θα ήθελες να δώσεις μια ευχή τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο;

«Το πιο σημαντικό στις μέρες μας είναι η υγεία και αυτό εύχομαι σε όλους και να περάσουν όμορφα στις γιορτές με τις οικογένειές τους. Όσον αφορά τον ΠΑΣ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι εύχομαι στο τέλος της σεζόν να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ώστε να ξαναζήσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας, αυτά που ζήσαμε το περσινό καλοκαίρι». 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:12 »
Παραλίγο να σκοράρεις σήμερα και με το δίκιο σου πάλι... αλλά δεν το κάρφωσες.
Γιατί αλήθεια, φοβήθηκες μΠΑΣ και ξυπνήσουν τα Φορ με τους πανηγυρισμούς?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 30 Ιαν 2017 12:07 »
Είχε μπούγιο στα καρέ, δε λέω... αλλά η φάση σου έκανε μπαμ. 
Πιο διακριτικά Θεμιστοκλή...

1 του κλέφτη (Γκράνας Παοκ)... 
2 του κλέφτη (Ευαγγέλου Ατρόμητας)...
3ς και ΠΑΣ στο μικροσκόπιο των Rfrs ...

Υ.Γ.:
O Γκράνας παραπέμφθηκε...
Ο Ευαγγέλου (αν)... θα είναι η 2η φέτος για non μπαίναλτυ-μαρς 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 09 Μάρ 2017 10:19 »
Θέμης αντίπαλος στο τραγελαφικό… Βέροια – ΠΑΣ  1-0  :)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σαβ 25 Μάρ 2017 23:47 »
Παράθεση
Πιο κοντά στο Μουντιάλ ο Τζημόπουλος

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν βασικός στο παιχνίδι της Νέας Ζηλανδίας κόντρα στα Νησιά Φίτζι στη νίκη με 2-0

Ακόμα ένα βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε η Νέα Ζηλανδία. Ο Θέμης Τζημόπουλος ήταν βασικός και κόντρα στα νησιά Φίτζι με τη Νέα Ζηλανδία να επικρατεί με 2-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον πρώτο προκριματικό όμιλο.

Η Νέα Ζηλανδία θ' αντιμετωπίσει σε αγώνες νοκ άουτ την πρώτη από τον δεύτερο προκριματικό όμιλο από την Ωκεανία και ο νικητής θα τεθεί αντιμέτωπος σε διπλά παιχνίδια με τον πέμπτο από τον όμιλο των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 04 Μάι 2017 18:07 »
Ο Τζημόπουλος...φέρνει λεφτά

Ο ΠΑΣ θα πάρει χρήματα από την διαφαινόμενη παρουσία του έμπειρου αμυντικού στο Κονφεντερέσιον Καπ

http://www.gazzetta.gr/football/article/1079444/o-tzimopoylosfernei-lefta

Αρκετά «φορτωμένο» καλοκαίρι περιμένει τον Τζημόπουλο, καθώς αναμένεται να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Ζηλανδίας που θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας. Η ομάδα του φιξάρισε το πρόγραμμά της, καθώς θα δώσει φιλικά με την Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (02/06), με την Καμπιντέλι στο Δουβλίνο (06/06) και με την Λευκορωσία στο Μινσκ (12/06). Στη συνέχεια για την διοργάνωση θα παίξει με Ρωσία (17/06), Μεξικό (21/06) και Πορτογαλία (24/06), οπότε ο έμπειρος αμυντικός υπολογίζεται πως θα βρίσκεται μίνιμουμ ένα μήνα, «χονδρικά», στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Κάτι που θα φέρει χρήματα στο ταμείο του ΠΑΣ, καθώς έχει θεσπιστεί σχετική αποζημίωση από την ΦΙΦΑ. Που υπολογίζεται σε 1.600 ευρώ ημερησίως. 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Παρ 05 Μάι 2017 14:42 »
Τζημόπουλος στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι που η ομάδα δεν πήγε καλά»

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος ήταν καλεσμένος του Μιχάλη Μερτζιανίδη στην εκπομπή «στη Λακούβα» και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Τι αίσθηση σου αφήνει η χρονιά που τελείωσε;

Σίγουρα το ξεκίνημα που κάναμε ήταν πολύ καλό. Στο τέλος του πρώτου γύρου είχαμε προϋποθέσεις να κυνηγήσουμε αυτό που θέλαμε, την έξοδο στην Ευρώπη. Μετά το Φεβρουάριο η ομάδα παρουσίασε ένα άλλο πρόσωπο και κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από αυτό, ιδιαίτερα εμείς που είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο βασικός λόγος που η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή στον δεύτερο γύρο ήταν το ότι δεν ξεκουραστήκατε πέρυσι;

Η ομάδα βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η επόμενη χρόνια των ομάδων που βγήκαν στην Ευρώπη είναι κακή. Η πέφτουν ή παλεύουν για τη σωτηρία. Μπορεί να είναι αυτός ο λόγος. Εγώ δεν θέλω να τα ρίξω στο ότι δεν ξεκουραστήκαμε. Υπήρχαν πολλοί λόγοι που η ομάδα δεν πήγε καλά.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις σας επηρεάζουν;

Εντάξει ναι, αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε από τότε που ήρθα εγώ στην ομάδα. Τα βοηθητικά δεν βοηθάνε πολύ και το γήπεδο που παίζουμε τους αγώνες δεν είναι το κατάλληλο για αγώνες Superlague.

Τι άλλο πήγε στραβά;

Ενώ στο ενδιάμεσο η ομάδα είχε ένα πρόσωπο που δύσκολα δεχόταν γκολ, δημιουργούσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε γκολ, από εκεί και πέρα κάπου στο ενδιάμεσο δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, δεχόμασταν εύκολα γκολ. Φέτος δεχθήκαμε γκολ όταν είχαμε εμείς κόρνερ. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο για μια ομάδα. Είναι πολλά τα γκολ που φάγαμε φέτος ενώ είχαμε εμείς προϋπόθεση να βάλουμε γκολ.

Η ψυχολογία;

Είναι και αυτό που επηρέασε την ομάδα. Παίξανε πολλά ρόλο φέτος που φάνηκαν στον δεύτερο γύρο, γιατί στον πρώτο γύρο η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, τα στοιχεία που μας διακρίνουν και η ταυτότητα που έχουμε σαν ομάδα. Τα παρουσιάσαμε αυτά τα στοιχεία, δεν είναι ότι ξεκινήσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος και είχαμε αυτό το πρόσωπο.

Τι σας έμαθε η φετινή χρονιά;

Αυτό πρέπει να το κοιτάξεις όταν είσαι ήρεμος, να ξεκουραστείς, να σκεφτείς τι πήγε στραβά και του χρόνου να το βελτιώσεις. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Θα προσπαθήσει να δει τι έφταιξε, τι πήγε στραβά στην ομάδα, γιατί δεν είναι ότι παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς.

Χάσατε τη συνοχή από κάποιο σημείο και μετά;

Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Η αποτυχία από την επιτυχία είναι πολύ μικρή απόσταση. Είναι πολλά τα πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις, πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς τι έγινε, δεν έχω κάτσει να βρω τον λόγο που πήγαμε τόσο στραβά.

Το πόδι σου πως είναι;

Μια χαρά είμαι. Προσπάθησα μήπως προλάβω την ΑΕΚ, αλλά δεν την πρόλαβα.

Η εμπειρία της Ευρώπης πως ήταν;

Σίγουρα ήταν εκπληκτική εμπειρία και όλο αυτό που ζήσαμε είναι τρομακτικό για την ομάδα των Ιωαννίνων. Εδειξε αυτή ομάδα ότι με μικρό μπάτζετ, με πολύ δουλειά, με καλό κοουτσάρισμα μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω. Ο κόσμος έδωσε το παρών, αγαπάει τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό το έδειξε όταν παίξαμε εκτός έδρας με την Αλκμάαρ, που ο κόσμος γέμισε το γήπεδο. Αυτό ήταν εκπληκτικό. Τραγουδούσε 90 λεπτά και σίγουρα όταν είσαι ποδοσφαιριστής και παίζεις σε τέτοιες συνθήκες είναι κάτι που το απολαμβάνεις. Το χαρήκαμε και γι’ αυτό προσπαθούσαμε να το πετύχουμε και φέτος, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως αν το παιχνίδι με την Αλκμάαρ γινόταν στους «Ζωσιμάδες« θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Πως σου ακούγεται το ότι μπορεί να γίνει ένα καλό γήπεδο στους «Ζωσιμάδες»;

Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, σίγουρα θα είναι ευχάριστο να παίζεις σε καλό γήπεδο. Είπα ότι θα το φτιάξουν, ότι θα βάλουν τελευταίας τεχνολογίας χλοοτάπητα και είναι καλοδεχούμενο. Ενα καλό χόρτο στα Γιάννενα είναι αυτό που χρειάζεται η πόλη.

Ποια ήταν η καλύτερη εποχή για την ομάδα;

Η ομάδα είναι συμπαγής. Κάθε ομάδα έχει τα πλεονεκτήματά της και τα μειονεκτήματά της. Δεν μπορώ να συγκρίνω κάποια χρονιά. Κάθε χρονιά έχει τις ιδιαιτερότητές της. Νομίζω ότι το καλύτερο πρόσωπο το παρουσιάσαμε όταν ήταν ο Ντε Βισέντι, ο Ιλιτς, ο Γεωργίου, ο Κοροβέσης, ο Κολοβέτσιος, ο Τσουκαλάς, ο Λίλα, ο Τζάνης, ο Πάντος, ο Οικονόμου. Αυτή η ομάδα ήταν η αρχή της πορείας που έγινε μετά. Και φυσικά η περσινή ομάδα που έκανε ένα αήττητο σερί 8 αγωνιστικές και βγήκε στην έκτη θέση. Αυτές οι δυο ομάδες νομίζω ήταν οι καλύτερες.

Το καλοκαίρι έφυγαν πολλοί σημαντικοί όμως η ομάδα δεν επηρεάστηκε. Πως έγινε αυτό;

Δεν φάνηκε η διαφορά, οι παίκτες που ήρθαν τους αντικατέστησαν επάξια. Η διαφορά φάνηκε μόνο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που χρειαζόμασταν έναν παίκτη μπροστά να απειλήσει. Παίκτες όπως ο Κόντε για τον οποίο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, είναι η πρώτη φορά που κάποιος παίκτης του ΠΑΣ μπαίνει στην πρώτη τριάδα των σκόρερ και σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα, ο Μαμπουλού -ο οποίος είναι ένας πολύ καλός παίκτης και φέτος έχασε κάποιες ευκαιρίες που άμα τις έβαζε θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό παίκτη και άμα μείνει του χρόνου στην ομάδα θα βοηθήσει πολύ- βοήθησαν πολύ.

Εχουμε χρόνια να ακούσουμε κάτι άσχημο για το κλίμα στον ΠΑΣ. Είναι καλά τα πράγματα στα αποδυτήρια;

Εχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μέσα στα αποδυτήρια και όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες, δηλαδή δεν μπει στην οικογένεια τον αποβάλει μόνο του η ομάδα. Αυτό θέλει χρόνια να το κάνεις και εμείς το έχουμε καταφέρει αυτό. Είμαστε μια οικογένεια, όποιος έρθει νιώθει ότι παίζει χρόνια στην ομάδα, γιατί τους υποδεχόμαστε και τους βάζουμε στο κλίμα γρήγορα και έτσι αισθάνονται σημαντικοί για την ομάδα.

Ο Ζάιρο πως σου φάνηκε;

Βοήθησε πάρα πολύ. Οταν είσαι δανεικός από μια ομάδα μπορεί να μην δίνει το 100%, αλλά ο Ζάιρο έδωσε και την ψυχή του στην ομάδα.

Ποια είναι η άποψή σου για τον Πασχαλάκη;

Ο Αλέξανδρος έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος, δηλαδή έδωσε βαθμούς στην ομάδα, βοήθησε πάρα πολύ, είναι δουλευταράς, καλό παιδί και νομίζω ότι τόσα χρόνια αδίκησε τον εαυτό του. Σαν τερματοφύλακας έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά και με την δουλειά και τις εμφανίσεις που κάνει νομίζω ότι το μέλλον του ανήκει.

Ισχύει ότι ο κ. Πετράκης είναι πολύ καλός χαρακτήρας;

Ισχύει εννοείται. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος, ο χαρακτήρας του έχει ταιριάξει με το σύνολο. Εχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, έχει καταφέρει να μας έχει δεμένους, κάναμε πέρυσι την εκπληκτική πορεία με την ομάδα, η ομάδα έχει σταθεροποιηθεί και ο κόουτς έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όλο αυτό.

Τι ταβάνι έχει μια τέτοια ομάδα;

Δεν νομίζω πως πρέπει να βάζεις ταβάνι σε οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου. Εγώ σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας θέλω να βελτιώσω τη ζωή μου σε όλα, είτε παίζω ποδόσφαιρο, είτε στην οικογένειά μου. Πρέπει κάθε μέρα να βελτιώνεις τη ζωή σου.

Ποια παιχνίδι σου έχουν μείνει από τη φετινή χρονιά;

Τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που κερδίσαμε. Οταν η άλλη ομάδα κάνει 20 ευκαιρίες και εσύ κάνεις 2 και καταφέρνεις να πάρεις το παιχνίδι σίγουρα σου μένει. Δεν το αξίζαμε αυτό το παιχνίδι γι’ αυτό μένει στο μυαλό. Στα παιχνίδι που κάναμε στην αρχή η ομάδα ήταν εξαιρετική. Με τον Ατρόμητο, με τη Λάρισα η ομάδα είχε την αύρα της Ευρώπης. Μετά τα παιχνίδια που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Στην Λειβαδιά κάναμε ένα τραγικό παιχνίδι και δεν μπορώ να το ξεχάσω. Χάσαμε χωρίς φάση και η ομάδα εκείνη την περίοδο είχε προϋποθέσεις να βγει στην Ευρώπη και νομίζω πως αυτή η αναμέτρηση μας έριξε την ψυχολογία, αλλάξαμε δρόμο και δύσκολα παίρναμε μπρος.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα είναι απαιτητικοί;

Σίγουρα είναι απαιτητικοί. Οταν ήρθε ο Κόντε, ο Μαμπουλού απορούσαν ποιοι είναι αυτοί, αλλά απέδειξαν ότι είναι καλοί παίκτες και αξίζουν να παίζουν στην ομάδα. Οταν ήρθε ο κόουτς στην ομάδα πάλι ήταν απαιτητικοί, θέλανε πολλά πράγματα. Οταν έχει τους οπαδούς οι οποίοι θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω αυτό δημιουργεί μια έξτρα πίεση. Είναι καλό όμως να έχεις ανθρώπους να ασχολούνται με την ομάδα. Αυτό σου δίνει ένα κίνητρο να γίνει καλύτερος εσύ, σου δημιουργεί μια πίεση και νομίζω πως είναι πολύ καλό. Νομίζω πως είναι περήφανοι. Ετσι θα τους χαρακτήριζα. Οτι έχουμε πετύχει στο γήπεδο το έχουμε πετύχει με το σπαθί μας.

Θα θέλατε περισσότερο κόσμο;

Ναι. Γιατί να μην παίξεις σε ένα γεμάτο γήπεδο που θα έχει καλό χορτάρι, που θα προσφέρεις καλό θέαμα για να ευχαριστήσεις τον κόσμο; Είναι όνειρο όλων.

Ποιο πιστεύεις πως θα είναι το πρώτο μέλημα της ομάδας για τη νέα χρονιά ώστε να ισορροπήσει;

Τον δρόμο της επιτυχία τον ξέρουμε, τον έχουμε βρει. Δεν ξέρω πόσοι παίκτες θα φύγουν, πόσοι θα ‘ρθούνε, αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που θα μείνουν στην ομάδα. Πρέπει να ορίσουμε όλοι μαζί ένα στόχο. Η προετοιμασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ο προπονητής καταφέρνει να περάσει πολλά πράγματα που θέλει και αυτό βοηθάει.

Τι να περιμένουμε από τα νέα παιδιά στην ομάδα;

Βγάλανε θετική αύρα και δείξανε πως μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να στηριχθεί πάνω τους. Είναι πολύ καλοί παίκτες. Και ο Μαυροπάνος και ο Νικολιάς. Επίσης ο Βιδάλ είναι ταλέντο. Εχει κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά και άμα δουλευτεί θα γίνει εξαιρετικός παίκτης.

Πως είδες το φετινό πρωτάθλημα; Θεωρείς πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό;

Σίγουρα ο φετινός Ολυμπιακός ήταν ο χειρότερος της τελευταίας 20ετίας και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, απλά κάπου το έχασε. Ο Πανιώνιος έκανε εκπληκτική χρονιά, στηρίζετε σε νέα παιδιά, έχει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Ο Ηρακλής στα τελευταία παιχνίδια ηταν εξαιρετικός, έκανε ένα μεγάλο comeback.

Περιμένουμε πιο δύσκολο πρωτάθλημα του χρόνου. Συμφωνείς;

Αυτό που πέφτουν τέσσερις έχει χρόνια να εμφανιστεί. Πιο δύσκολο πρωτάθλημα, ανταγωνιστικές ομάδες.

Τι θα μετρήσει για να είστε σίγουροι;

Δεν κοιτάς πόσοι πέφτουν, αλλά τον στόχο που θα βάλεις από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα έχει τις βάσεις, έχει πολύ καλούς παίκτες, θεωρώ με δουλειά δεν θα υπάρχει κανέναν πρόβλημα πάλι για την ομάδα. Οταν βάζει ψηλούς στόχους μπορεί να μην πετύχει τον στόχο που έχεις θέσει όμως θα φτάσεις πιο κοντά.

Η εμπειρία της Νέας Ζηλανδίας πως είναι;

Είναι τρομερή εμπειρία. Και μέσα στο γήπεδο και έξω. Πηγαίνω σε κάποιες χώρες που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν.

http://super-fm.gr/19283/tzimopoulos-ston-dodoni-super-fm-ypirchan-polli-logi-pou-i-omada-den-pige-kala/

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Παρ 12 Μάι 2017 17:51 »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #112 στις: Παρ 26 Μάι 2017 20:28 »

Στο Confederations Cup ο Τζημόπουλος
Ο Θέμης Τζημόπουλος κλήθηκε στην αποστολή της Νέας Ζηλανδίας για το Confederations Cup της Ρωσίας.
http://www.gazzetta.gr/football/article/1088915/sto-confederations-cup-o-tzimopoylos

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Παρ 09 Ιούν 2017 14:00 »
Παράθεση
Στην 23αδα ο Τζημόπουλος

Ο αμυντικός του ΠΑΣ συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή της Νέας Ζηλανδίας για το Confederations Cup

Στην τελική 23αδα της Νέας Ζηλανδίας για το Confederations Cup συμπεριλήφθηκε ο Τζημόπουλος, καθώς βρίσκεται στη λίστα του Αντονι Χάντσον με τους παίκτες που θα εμφανιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας. Αλλωστε πλέον ο αμυντικός του ΠΑΣ είναι «μόνιμος» στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας.

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Σαβ 17 Ιούν 2017 15:05 »
Καλή επιτυχία Θέμη!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 25 Ιούν 2017 17:11 »
Παράθεση
Χωρίς Τζημόπουλο το Συνομοσπονδιών
Τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ολοκλήρωσε η Νέα Ζηλανδία.

Οι All Whites γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία (33' Ρονάλντο πέναλτι, 37' Μπερνάντο, 80' Άντρε Σίλβα και 91' Νάνι) με τον Θέμη Τζημόπουλο να μην αγωνίζεται και στον συγκεκριμένο αγώνα.
sportsioannina.gr

Δεν συμμετείχε ο Τζημόπουλος σε κάποιο αγώνα.Φυσικά παραμένει μέλος της Νέας Ζηλανδίας και υπάρχουν μπροστά του προκλήσεις τόσο με την φανέλα της Νέας Ζηλανδίας όσο και με αυτή του ΠΑΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 26 Ιούν 2017 08:12 »
κακως δεν επαιξε ο θεμης. Δε νομιζω οτι ηταν πολυ καλυτεροι οσοι αγωνιστηκαν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 11:08 »
Παράθεση
Βασικός ξεκίνησε ο Τζημόπουλος στο ματς Νέας Ζηλανδίας-Νήσων Σολομώντα
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα ο σημαντικός αγώνας της Νέας Ζηλανδίας με τα Νησιά Σολομώντα. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους σε διπλούς αγώνες στα play-offs με την 5η ομάδα της ζώνης της Νότιας Αμερικής, που αυτή τη στιγμή είναι η Αργεντινή. Από νέους διπλούς αγώνες θα προκύψει η ομάδα που θα πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 29 Οκτ 2017 20:34 »
Παράθεση
Μαγνητική στον αυχένα θα κάνει ο «Τζημό»
Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Θέμη Τζημόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΟΚ, αφού η σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Βελλίδη, του προκάλεσε μια μικρή κάκωση στον αυχένα.

Ο έμπιερος κεντρικός αμυντικός των Ηπειρωτών θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τυχόν του έχει δημιουργηθεί κάποια κοίλη κι αν όχι, από Τρίτη θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
super-fm.gr

Περαστικά φυσικά

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 30 Οκτ 2017 22:25 »
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1155345/kathari-i-magnitiki-toy-tzimopoyloy

«Καθαρή» η μαγνητική του Τζημόπουλου

Οι εξετάσεις που έκανε ο έμπειρος στόπερ δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

«Καθαρή» ήταν η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Τζημόπουλος στον αυχένα. Ο έμπειρος στόπερ ενδέχεται να απουσιάσει από την αυριανή προπόνηση για προληπτικούς λόγους, όμως το αργότερο την Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς. Αυτόματα ο ΠΑΣ δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα ενόψει της Ριζούπολης. 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Πεμ 04 Ιαν 2018 00:13 »
2000-01 Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης, κάτω αριστερά ο Θέμης Τζημόπουλος σε ηλικία 15 ετών

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Παρ 16 Φεβ 2018 21:58 »
Παράθεση
#Repost @super_league_gr
・・・
O Θεμιστοκλής Τζημόπουλος αγωνίστηκε για 90+5΄λεπτά στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός και συμπλήρωσε 15.000 λεπτά συμμετοχής στη #slgr. Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το ντεμπούτο του στη Super League τη σεζόν 2011-2012 με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» και παραμένει στην ομάδα έως και σήμερα. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2014-2015 όταν και σημείωσε 4 γκολ σε 28 αγώνες.
.
#superleaguegreece #Tzimopoulos #PASGiannina
.
⭕ 168 Συμμετοχές
⚽️ 15 Γκολ
👟 5 Ασίστ
🕛 15.087 Λεπτά
PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 09:12 »
O Θέμης Τζημόπουλος έκανε ντεμπούτο στον ΠΑΣ το 2010 κι όχι το 2011 όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο.Μεταγράφηκε στον ΠΑΣ από την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.Οι συμμετοχές του αλλά και τα γκολ που έχει σημειωσει(κι είναι σίγουρα πάνω από 15 που λέει αυτός)τον κατατάσουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ στους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ στην ιστορία του ΠΑΣ.Επίσης,είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας που έχει δεσμούς από την πλευρά της μητέρας στου.
Μελανό σημείο στην καριέρα του η δήλωση του μετά το ματς ΠΑΡΩΔΙΑ με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα,όπου ο Χριστοβασίλης ανάγκασε τόσο αυτόν,όσο και τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και τους οπαδούς να ζήσουν μια απ τις πιο ντροπιαστικές σελίδες της ιστορίας της ομάδας.Τότε λοιπόν,ο Τζημόπουλος είχε την ατυχία να δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.Ο ΠΑΟΚ ,που για να κερδίσει στημένο ματς χρειάστηκε 15 μέτρα γκολ of side.Θαυμαστής του ΠΑΟΚ ρε Θέμη???Θαυμαστής του Πέλκα και του Πρίγιοβιτς όταν έχεις συμπαίκτη σου τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ στην Ελλάδα,τον Πέδρο Κόντε???Θαυμαστής του Σαββίδη και των ούνων που έκανα κατάληψη στην πόλη με την βοήθεια της αστυνομίας και ξεσπίτωσαν απ τις εξέδρες τζαμπατζίδικα τους οπαδούς του ΠΑΣ!!!Έ ΟΧΙ Θέμη!!!Σε  είχα ψηλά στα μάτια μου αλλά έπεσες!!!Από 1,90 παλικάρι που είσαι στα μάτια μου έγινες πιο κοντός κιαπτον Πέλκα και τον Βειρίνια!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 10:42 »
Μιλάει για ντεπούτο στην σούπερλιγκ.
Τώρα αν στην Ελλάδα θεωρούμε ντροπή να λέμε για μια ομάδα ότι είναι καλύτερη,καταλαβαίνει πόσους αιώνες είμαστε πίσω.
Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα σε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Σαβ 17 Φεβ 2018 10:49 »
Ρε συ RABO θεωρείς δηλαδή ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; Μπορεί να θεωρούμε τον ΠΑΣ ως μεγαλύτερη ομάδα αλλά ο μπαοκ αγωνιστικά είναι καλύτερη. Δεν μπορείς να θάβεις παίκτες έτσι.