Αποστολέας Θέμα: Τζημόπουλος Θεμιστοκλής  (Αναγνώστηκε 42522 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Τζημόπουλος Θεμιστοκλής
« στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 10:42 »

Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος μετά την υπογραφή των συμβολαίων μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου για την νέα πρόκληση που παρουσιάστηκε στην καριέρα του: "Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου η μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Ήρθα σε ένα οργανωμένο σύλλογο που έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την επιστροφή στην Super League. Εγώ από την πλευρά μου θα βάλω τα δυνατά μου προκειμένου μαζί με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με την βοήθεια πάντα και του κόσμου μας ο οποίος θα είναι ο δωδέκατος μας παίκτης".

Who is Who

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος γεννήθηκε στις 20/11/1985 στην Κοζάνη. Έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Επίσης μπορεί να παίξει και ως στόπερ. Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά στον Ακράτητο την σεζόν 2003-04, ενώ έμεινε στην ομάδα των Λιοσίων μέχρι και το 2006. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Βέροια όπου και έκατσε μέχρι και το 2009, ενώ στο διάστημα αυτό φόρεσε και την φανέλα της Κέρκυρας. Την περσινή σεζόν ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Αστέρα.
pasgiannina.gr

καλως τον  θεμη κ να πανηγυρισεις ανοδο φετος ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Νοέ 2015 15:48 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Τζημόπουλος Θεμιστοκλής
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 11:27 »
Kαλώς ήρθε ο (δυτικός) Θέμς, ;) ;)
και υγεία πανω απόλα...

Απο Καισαριανή μεριά πάντως,
αναφέρονται με πολύ καλά λόγια
για τον πρώην παίκτη τους....

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 16:43 »
Καλως ήρθες Θεμη μακαρι να βοηθησεις οσο μπορεις περισσοτερο για την ανοδο κ να δεθεις με τον κοσμο  :pas: Ενας ξαδερφος του ποδοσφαιριστη μας μου εκανε μαθηματικα στην Κοζανη  :P :)

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 16:56 »
best goal ever tzimopoulos

γκολ Τζιμόπουλου με Εθνικό Αστέρα
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 17:34 »
«Μεγάλο βήμα ο ΠΑΣ»

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι από το πρωί της Πέμπτης ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Ηπείρου. Ο πρώην παίκτης του Εθνικού Αστέρα έδειξε έτοιμος για την νέα χρονιά, ενώ ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για να επιστρέψει ο ΠΑΣ στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου η μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Ήρθα σε ένα οργανωμένο σύλλογο που έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την επιστροφή στην Super League. Εγώ από την πλευρά μου θα βάλω τα δυνατά μου προκειμένου μαζί με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με την βοήθεια πάντα και του κόσμου μας ο οποίος θα είναι ο δωδέκατος μας παίκτης».

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 18:33 »
Καλωσόρισες Θέμαρε!!! Μακάρι να δέσεις!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 03 Σεπ 2010 11:22 »
τωρα εχμε δυο Θεμδες

... αλλα Χαρς ενας :)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 17:08 »
Κίνδυνος για τον Αστέρα από Τζημόπουλο!

Ήχησαν οι καμπάνες της ΕΠΟ το πρωί της Δευτέρας για τον Εθνικό Αστέρα, καθώς υποχρεώνεται να καταβάλλει στον Θέμη Τζημόπουλο περί τις 57.000 ευρώ. Διαφορετικά, ο κίνδυνος μηδενισμών και αφαίρεσης βαθμών καραδοκεί... (28/2/2011)

Περισσότερα :

http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=4305

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 03 Ιούλ 2012 15:14 »
Ανανεωσε ο Τζημοπουλος για δυο χρονια!

Οι παρακάτω που συμφωνούν με το κείμενο:

ΛΑΜΙΑ FANS
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 03 Ιούλ 2012 19:53 »
Και καλώς έκανε κατά την γνώμη μου ! Θεωρώ ότι θα είναι καλό δίδυμο αμυντικών χαφ με τον Κειτά ( πρώτα ο Θεός...) ,με συμπληρωμένη την τριπλέτα με τον Ντε Βισέντι λίγο πιο μπροστά .

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 23:11 »
Παράθεση
Νοκ-άουτ για 20 μέρες ο Τζημόπουλος

Την Κυριακή θα πάρει γνωμάτευση από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Θέμης Τζημόπουλος που τραυματίστηκε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Οι πρώτοι φόβοι, πάντως, είναι για θλάση στον δικέφαλο, τραυματισμός που θα κρατήσει τον αμυντικό του ΠΑΣ περίπου 15 ως 20 μέρες έξω. Ο Τζημόπουλος είχε παρόμοιο τραυματισμό και τον περασμένο χειμώνα, ο οποίος τον είχε κρατήσει πάνω ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά τότε είχε πάθει και υποτροπή λόγω του ότι δοκίμασε να μπει βιαστικά σε κανονικό ρυθμό.
super-fm.gr

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 07 Δεκ 2012 15:47 »
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Θεμιστοκλής Τζημόπουλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας Αρχής.

Στείλτε την ερώτησή σας στο email info@superleaguegreece.net μαζί με το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέχρι την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 μ.μ. και μπείτε στην κλήρωση για μια υπογεγραμμένη φανέλλα του ποδοσφαιριστή, προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

απο PASsports.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 12 Δεκ 2012 20:04 »
ΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Υγεία ζήτησε ο Τζημόπουλος από τον Αη Βασίλη

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Θεμιστοκλής Τζημόπουλος μιλάει στην ιστοσελίδα της Super League για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα: «Αν δει κάποιος τις εμφανίσεις και την πορεία μας φέτος, θα πει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Θεωρώ ότι η συγκομιδή βαθμών είναι άκρως ικανοποιητική».

Και αναφέρει ότι: «Η καλή πορεία στο θεσμό του κυπέλλου είναι σημαντικός στόχος για την ομάδα», ενώ σε ερώτηση φιλάθλου για το τι θα ζητούσε από τον Αγ. Βασίλη για τη νέα χρονιά, απαντάει πως θα ήθελε να: «είμαι υγιής και δυνατός, ώστε να βοηθώ την ομάδα μου να έχει επιτυχίες».

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Τις προηγούμενες σεζόν αγωνιζόσουν στη θέση του αμυντικού. Φέτος απ' τα φιλικά προετοιμασίας μέχρι και σήμερα, ο προπονητής σε εμπιστεύεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Θεωρείς ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτή τη θέση; Προτιμάς να αγωνίζεσαι ως αμυντικό χαφ ή ως κεντρικός αμυντικός;

Από την αρχή της καριέρας μου αγωνίζομαι στην θέση του αμυντικού χαφ. Την προηγούμενη σεζόν και ειδικότερα σε όλο το δεύτερο γύρο, κλήθηκα να αγωνιστώ σαν κεντρικός αμυντικός, ώστε να καλύψω τις ανάγκες της ομάδας μου. Επειδή οι δυο αυτές θέσεις έχουν κοινά στοιχεία και απαιτούν παρόμοιες ικανότητες, θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω το ίδιο καλά και στις δυο. Δεν έχω πρόβλημα να παίζω σε οποιαδήποτε απ' τις δυο θέσεις.

Πιστεύεις ότι μπορεί ο ΠΑΣ να βρεθεί στα Play Off και να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν;

Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην Super League. Αν δει κάποιος τις εμφανίσεις και την πορεία μας φέτος, θα πει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Εμείς όμως βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δεν ενθουσιαζόμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε αγωνιστική. Βέβαια αν γίνει το βήμα παραπάνω θα είναι κάτι θετικό για την ομάδα και για όλους μας, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Μπορεί να γίνει η υπέρβαση στο θεσμό του κυπέλλου και να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στον τελικό της διοργάνωσης;

Η καλή πορεία στο θεσμό του κυπέλλου είναι σημαντικός στόχος για την ομάδα. Έχουμε κάνει ήδη το πρώτο βήμα κερδίζοντας στην έδρα μας τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ. Μένει ο επαναληπτικός ώστε να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο. Εμείς, όπως στο πρωτάθλημα έτσι και στο κύπελλο, επιδιώκουμε την νίκη σε κάθε αγώνα και μακάρι να καταφέρουμε φτάσουμε μέχρι τον τελικό του θεσμού.

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας στο πρωτάθλημα; Είσαι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή των βαθμών;

Ούτε ο ποιο αισιόδοξος οπαδός μας είχε φανταστεί αυτή την πορεία. Αν αναλογιστείς ότι η ομάδα δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει μεταγραφές και κατά συνέπεια να ενισχυθεί, θεωρώ ότι η μέχρι τώρα συγκομιδή μας είναι άκρως ικανοποιητική.

Σε ποια ομάδα της Κοζάνης ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και σε ποια θέση έπαιζες αρχικά ή σε ποια θέση προτιμούσες να παίζεις;

Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ από τα δεκατρία μέχρι τα δεκαέξι, ώσπου έφυγα για την Αθήνα και τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ. Η θέση που έπαιζα ήταν αυτή του κεντρικού χαφ.

Τι θα ζητούσες από τον Αγ. Βασίλη για την νέα χρονιά όσο αφορά τα επαγγελματικά σου;

Να είμαι υγιής και δυνατός, ώστε να βοηθώ την ομάδα μου να έχει επιτυχίες.

Επόμενος αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην έδρα σας. Πως βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε ως ομάδα;

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημά μας. Είναι ένας δύσκολος αγώνας που για να τον κερδίσουμε πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να είμαστε για ενενήντα λεπτά συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή.

Υπάρχει κάποια στιγμή της ποδοσφαιρικής σου καριέρας που θα ήθελες να ξεχάσεις;

Όλες οι στιγμές και οι καλές και οι δύσκολες έχουν να σου διδάξουν κάτι. Δεν θέλω να διαγράψω κάτι από την ποδοσφαιρική μου πορεία. Ωστόσο η περίοδος που αγωνιζόμουν στη Βέροια ήταν η ποιο δύσκολη για μένα.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδας;

Θέλω να τους καλέσω όλους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε.

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Περνώ ωραία και χαλαρά τη ζωή μου στα Γιάννινα κάνοντας παρέα με συμπαίκτες μου.

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες;

Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παίζω μπάλα. Είναι πολύ ωραίο να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα. Αν και έχω περάσει σε σχολή λογιστικής δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο άλλο χώρο εκτός ποδοσφαίρου.

απο Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #13 στις: Παρ 21 Δεκ 2012 17:05 »
Xρονια πολλα οτι ποθεις με υγεια και λιγοτερους καφεδεες  :P :P

Υ.Γ.
Χρονια πολλα επισης και στν πρωτομαστορα στον αρχιτεκτονα ΘεμΛοκο !
Εσυ πινε καφεδες οσο παει γιατι του χρονου εχει τα-ξυδια στας ΕυρωΠΑΣ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 21 Δεκ 2012 17:40 »
Χρονια πολλα ρε Τζημο!!

Πολυχρονος και γερος ρε παιαχταρα!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 04 Ιούν 2013 14:18 »
"Μεταγραφή" στο Ιγγολοσέμ ο 27½χρονος Θέμης

Φάνταρε, φάνταρε, πού ΠΑΣ?

Παράθεση
Φαντάρος ο Τζημόπουλος
Τρίτη, 04 Ιούνιος 2013 02:41

http://sportsioannina.gr/pas-giannina/33815-2013-06-03-23-44-24.html

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 04 Ιούν 2013 14:42 »
Θεμακο αν παει να σε ψαρωσει η παλιοσειρα ο Τζανης, μην μασησεις!!!! :P :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 15:10 »
Παράθεση
Φαντάρος ο Τζημόπουλος

Στα χακί ντύθηκε ο Θέμης Τζημόπουλος που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα απουσιάσει από την "πρώτη" της ομάδας την Τρίτη και τα εργομετρικά που θ ακολουθήσουν αλλά θα πάρει άδεια ορκωμοσίας το Σαββατοκύριακο και θα ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί την Κυριακή για το Καρπενήσι.

απο PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 10:18 »
Κ άλλα ευχάριστα
O Τζημόπουλος τρέχει με 2016 ::)
Βασικός κορμός για να κοιμόμαστε ήσυχοι για 3 χρόνια :)
http://www.pasgiannina.gr/articles/epektase_sumbolaiou_me_teme_tzemopoulo

Παράθεση
Επέκταση συμβολαίου με Θέμη Τζημόπουλο
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Θεμης Τζημόπουλος υπέγραψε  επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Μετα την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Θέμης Τζημόπουλος δήλωσε στο pasgiannina.gr

Αισθάνομαι πολύ καλά γιατί ο  πρόεδρος κο Χριστοβασίλης, ο προπονητής μου, κος  Παντελίδης,  ο γενικός Διευθυντής, κος  Νιαρχάκος, αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα,  πιστεύουν σε μένα και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια και δεν είχα κανένα ενδοιασμό να υπογράψω την επέκταση του συμβολαίου όταν μου προτάθηκε.

Οι συνθήκες στα Γιάννινα είναι πολύ καλές και οι στόχοι υψηλοί. Έχουμε ανέβει επίπεδο και σκοπός μας είναι να το διατηρήσουμε Ελπίζω ο κόσμος  να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και να είναι κοντά μας σε όλους τους αγώνες γιατί πραγματικά τον χρειαζόμαστε.

Χρωστάμε κάτι σε αυτόν τον κόσμο και πιστεύω ότι φέτος θα του το εκπληρωσουμε

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 21 Αύγ 2013 10:22 από mike71 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 10:34 »
ΘΕΜΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 10:36 »
παμε καλα αλλα εχουμε δρομο ακομη...ωραιες οι δηλωσεις του θεμη σε σημειο που αρχιζω και τον συγχωρω για τη μαλακια με τα παοκια.... :P :P :mono:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 10:39 »
Μηπως επιασε κανα λοττο ο Χριστοβασιλης??????????
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 11:03 »
Μηπως επιασε κανα λοττο ο Χριστοβασιλης??????????
Μάλλον ήρθαν τα λεφτά για τον Μάριο από την Κάλιαρι.

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

• Full Member
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 11:38 »
Πρόεδρε,keep going...ένα δεκαράκι και ανανέωση και σε άλλα βασικά γρανάζια σιγά-σιγά
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 12:54 »
Πάρα πολύ καλός παίχτης και βασικότατο κομμάτι της πορείας του ΠΑΣ. Σεντερ μπακ που λόγω της εμπειρίας του στα χαφ, βλέπει γήπεδο, κουβαλάει μπάλα και περνάει μακρινές μπαλίες στους μέσους.

Θέμη γερά, για πάντα παγουράς!