Αποστολέας Θέμα: Ray Hudson. Ο πιο διάσημος οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα στον πλανήτη!  (Αναγνώστηκε 3879 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 18 Ιαν 2020 12:15 από pastakis »

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
https://www.newsit.gr/athlitika/podosfairo/palaimaxos-tis-nioukastl-poromenos-me-ton-pas-giannena-pics/2957433/

Φαίνεται απίστευτο μα είναι αληθινό! Ο διάσημος σπήκερ Ray Hudson είναι οπαδός του ΠΑΣ και μάλιστα αρρωστάκι!
Άλλο πάλι και τούτο...
Ο τζες είναι μια από τις πιο γνωστές φωνές. Και είναι ο πιο βαγερεμένος σπήκερ με τρελλές περιγραφές κλπ. Είναι ο  Θαναηλάκης της Αγγλίας και πασίγνωστος σε όλη την υφήλιο..
Σε live stream σε στοιχηματικές σελίδες τον ακούς συνέχεια να περιγράφει κυρίως ισπανικό πρωτάθλημα και έχει μείνει στην ιστορία για περιγραφές στα γκολ του Μέσι!
Δείτε τις περιγραφες του, ο τύπος είναι εντελώς βάγερμαν:

Ο τίτλος των ρεπορτάζ είναι εντελώς ΓΤΠ. Ο άνθρωπος είναι παγκοσμίως γνωστός για την ιδιότητά του ως σπορτσκάστερ και όχι σαν παλαίμαχος της Νιουκάστλ

http://www.gazzetta.gr/football/superleague2/article/1436116/megalos-fan-toy-pas-giannina-proin-podosfairistis-tis-nioykastl-pic

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Ο πιο διάσημος οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα στον πλανήτη!

Ο Βασίλης Σαμπράκος κουβεντιάζει με τον Ray Hudson, έναν από τους διασημότερους τηλεσχολιαστές ποδοσφαίρου στην Αμερική, για την αληθινή αγάπη του για τον ΠΑΣ, και θαυμάζει τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας των Ιωαννίνων.

O Ray Hudson είναι ένας από τους “αγαπημένους” μου σχολιαστές ποδοσφαίρου, ή πιο σωστά ένας από αυτούς που παρακολουθώ στενά προκειμένου να μαθαίνω από τον τρόπο, τον λόγο, τη μέθοδο στην προφορική ανάλυση της σκέψης και της μετάδοσης των συναισθημάτων που του δημιουργεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς τηλεσχολιαστές ποδοσφαίρου στην Αμερική, αφού εδώ και χρόνια εργάζεται στο BeIN Sports και αποτελεί την “φωνή” της πλατφόρμας για τα παιχνίδια της LaLiga και αρκετών ακόμη μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων. Δεν έχει ξεχωρίσει τόσο επειδή κατέχει την ποδοσφαιρική γνώση ή για την ικανότητα του να αναλύει το παιχνίδι. Έχει γίνει διάσημος για το ύφος, τα επιφωνήματα θαυμασμού, την παραστατικότητα ή και την θεατρικότητά του, τις μεταφορές που χρησιμοποιεί, και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στα μαγικά που κάνει ο Λιονέλ Μέσι στα ματς της Μπαρτσελόνα. Μπορεί η “λεκτικός γυμναστής” ιδιότητα με την οποία αυτοπροσδιορίζεται στο twitter να περιέχει αυτοσαρκασμό, αλλά αυτό είναι ο Hudson, ή μάλλον γι’ αυτό έγινε ως τηλεσχολιαστής πιο γνωστός από όσο υπήρξε στον καιρό του ως ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ ή ως προπονητής της D.C. United.

Στον καιρό του ως ποδοσφαιριστή τον βάφτισαν “Ρόκι”. Στον καιρό του ως προπονητής είχε μια σειρά από δημόσιες εκρήξεις. Κι ύστερα αποφάσισε να βγάλει όλη αυτή την ενέργεια του στο μικρόφωνο, αναλύοντας παιχνίδια. Και έγινε διάσημος, όπως εύκολα κανείς μπορεί να διαπιστώσει αν αναζητήσει στο YouTube τις περιγραφές του, ειδικά αυτές αγώνων της Μπαρτσελόνα.

Με όλα τα παραπάνω στο μυαλό μου, δέχθηκα ένα ψυχαγωγικό σοκ τον περασμένο Ιανουάριο όταν τον είδα να γράφει στο twitter για την ελληνική ομάδα που υποστηρίζει! Ο Ray Hudson είναι οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα! Λογικά, συζητάμε για τον διασημότερο οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα στον πλανήτη, ή τουλάχιστον έναν εκ των διασημότερων. Μέσα από τα tweets του διαπίστωσα ότι δεν το δηλώνει απλώς, αλλά παρακολουθεί την ζωή της αγαπημένης του ελληνικής ομάδας και γνωρίζει την πορεία και την κατάστασή της. Στο πρώτο του tweet εξήγησε στον κόσμο που τον ακολουθεί από διαφορετικά σημεία του πλανήτη ότι η ελληνική ομάδα του, η οποία βρίσκεται τώρα στην 2η κατηγορία, αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Και χρησιμοποίησε emoticons για να εκδηλώσει την απογοήτευσή του.

Ο Ray Hudson οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα! Πώς; “Η σύνδεσή μου με τον ΠΑΣ προέκυψε από την Ελληνίδα πρώην σύζυγό μου, η οποία κατάγεται από τα Ιωάνιννα και έχει το όνομα της πόλης, λέγεται Ιωάννα. Και οι δύο γονείς της έχουν γεννηθεί στα Γιάννινα”, μου έλυσε την απορία ο 65χρονος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής. Και δεν σταμάτησε εκεί. “Ελπίζω να επισκεφθώ τα Γιάννινα με την οικογένεια μου στη διάρκεια του έτους”, μου είπε σε μια συνομιλία που είχαμε λίγες μέρες πριν από την καραντίνα.

Βλέποντας το επόμενο tweet του, με το οποίο ευχαριστούσε την ομάδα, κατάλαβα γρήγορα ότι ο ΠΑΣ έδειξε αντανακλαστικά επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ένας διάσημος τηλεσχολιαστής είναι οπαδός του. “Το κλαμπ είναι φανταστικό, μου έστειλαν μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας, τώρα μπορώ να δείχνω τι ομάδα είμαι και όχι μόνο να το λεω”, μου έγραψε ο Hudson, αφήνοντάς με να σκέφτομαι τι έχει να κερδίσει ο ΠΑΣ την ημέρα που μια τηλεπερσόνα σαν αυτόν εμφανιστεί με τη φανέλα του σε ένα από τα σόου του BeIN Sports. Σκεφτόμουν πόσα Ελληνάκια δεύτερης και τρίτης γεννιάς στις ΗΠΑ ή όπου αλλού μεταδίδεται η εικόνα του BeIN Sports μπορεί να τον δουν, να επηρεαστούν και να αρχίσουν να ψάχνουν πληροφορίες για τον ΠΑΣ.

Χάρηκα πολύ με τη διαπίστωση ότι μια ελληνική ομάδα της επαρχίας έχει την κουλτούρα, τις αντιλήψεις, ακόμη και την τεχνογνωσία που τη φέρνει να αντιλαμβάνεται τη σημασία του networking και της αξιοποίησης της digital επικοινωνίας. Δώσαμε ραντεβού με τον Ray Hudson στο πρώτο ελληνικό του ταξίδι. Και δεν θα χάσω την ευκαιρία να τον ακούσω να περιγράφει, έστω ιδιωτικά, έναν αγώνα του ΠΑΣ.

https://www.gazzetta.gr/football/article/1461901/o-pio-diasimos-opados-toy-pas-giannina-ston-planiti

Ας βάλουν και οι moderators τα προηγούμενα άρθρα για τον ΠΑΣολέ μας από το ματς με τον βάζελο φέτος για να υπάρχουν όλα μαζί.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
που τα είχαμε όμως για να τα βάλουμε :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ευχαριστώ για την βοήθεια  :)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Ας του στείλει κάποιος από το φόρουμ ένα μήνυμα. Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μας πει κάτι.
ΠΑΣ το μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Πάντα να θυμάσαι "ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ" είναι εδώ!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Υποστηρίζει ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΛΟΓΙΚΟ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
Ray Hudson, ο διασημότερος οπαδός του ΠΑΣ! - ITV Ειδήσεις - 11/04/2020

&feature=emb_err_watch_on_yt

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Εκεί στην ΠΑΕ δώστε του ένα Διαρκείας του ανθρώπου, πληρώστε του και τα αεροπορικά να έρθει σε ένα ματς να αποθεωθεί.

ΥΓ. Έμφραγμα θα πάθει ο ΧΒ αν διαβάσει το μήνυμά μου.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
Εκεί στην ΠΑΕ δώστε του ένα Διαρκείας του ανθρώπου, πληρώστε του και τα αεροπορικά να έρθει σε ένα ματς να αποθεωθεί.

Σε λίγο θα ζητήσεις να του στείλουμε και φανέλα. Θα μας καταστρέψεις.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Σε λίγο θα ζητήσεις να του στείλουμε και φανέλα. Θα μας καταστρέψεις.

Και τις 4 καινούργιες!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ

Να του κανουν και τεστ κορονοιου.Θα επρεπε να τον φερουν να κανει την παρουσιαση της φανελας

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Να του κανουν και τεστ κορονοιου.Θα επρεπε να τον φερουν να κανει την παρουσιαση της φανελας

Να γίνει και τελετή βράβευσης του και μετά δείπνο με έξοδα της ΠΑΕ.

Υ.Γ. Πίεση ΧΒ διαβάζοντας το τοπικ: Μεγάλη 23 - Μικρή 16.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αγγλία παίζει στον αέρα τον ύμνο του ΠΑΣ Γιάννινα! (video)

Με αυτά που κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στα γήπεδα της Super League ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να αποκτάει οπαδούς και μακριά από την Ελλάδα! Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Andy Trohear, που δουλεύει στον ραδιοφωνικό σταθμό Harbour Radio 107,4 στην περιοχή του Γκρέιτ Γιάρμουθ κοντά στο Νόργουιτς, έπαιξε στη σημερινή του (Πέμπτη) εκπομπή τον ύμνο του ΠΑΣ Γιάννινα από τον αείμνηστο Αλέκο Κιτσάκη!

Μάλιστα φρόντισε να καταγράψει τη στιγμή με το κινητό του για τον Έλληνα φίλο του Δημήτρη, στον οποίο αφιέρωσε το τραγούδι και μάλιστα στο ξεκίνημα του τραγουδιού ακούγεται να λέει ότι θέλει να σπάσει ένα πιάτο, όπως γινόταν κάποτε στα μπουζούκια!

Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το super-fm.gr θα τον ακούσετε να φωνάζει “Άγιαξ της Ηπείρου” υπό τους ήχους του ηπειρώτικου κλαρίνου!

Αγαπητέ συνάδελφε Andy Trohear την επόμενη φορά θα σου προτείναμε και δύο ακόμα τραγούδια που θα αγαπήσει το κοινό σου…

&t

&t

&t
super-fm.gr

και άλλος...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Πάλι καλά ο λογαριασμός μας στο twitter είναι λειτουργικός.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
Πάλι καλά ο λογαριασμός μας στο twitter είναι λειτουργικός.

Εγώ δεν έχω λογαριασμό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Για του ΠΑΣ έλεγα

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
Για του ΠΑΣ έλεγα

Α νόμιζα εννοούσες δικό σου (και αναρρωτιόμουνα γιατί το ανέφερες). Ούτε καν μου πέρασε από το νου ότι είχε η ομάδα τουίτερ αφού δεν μας έχει συνηθίσει να είναι τόσο ενεργή στα σοσιαλ μήντια, αλλά όντως βλέποντας τα σχόλια έχει ενεργό λογαριασμό... lol

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Θα ήταν ωραίο να τον καλέσει η διοίκηση ή οι οπαδοί να έρθει στο γήπεδο για έναν αγώνα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
«Ξαναχτύπησε» ο Άγγλος παραγωγός με τραγούδι του ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Άγγλος ραδιοφωνικός παραγωγός Andy Trohear, από τον Harbour Radio 107,4 που εκπέμπει στην περιοχή του Γκρέιτ Γιάρμουθ κοντά στο Νόριτς, “ξαναχτύπησε”! Αυτή τη φορά έπαιξε στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του το τραγούδι ajax syndrome και συμμετείχε κι εκείνος με τον δικό του τρόπο στα συνθήματα που ακούγονται μέσα στο τραγούδι.

Θυμηθείτε τον ύμνο του Κιτσάκη που έπαιξε πριν 1,5 περίπου μήνα (ΕΔΩ) και απολαύστε τον για μία ακόμα φορά στο παρακάτω βίντεο.

super-fm.gr

Στην Αγγλία πάμε καλά..