Αποστολέας Θέμα: Ονοματοδοσία των θυρών των Ζωσιμάδων!  (Αναγνώστηκε 2435 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
Ονοματοδοσία των θυρών των Ζωσιμάδων!
« στις: Πεμ 02 Απρ 2020 03:23 »
 Προτείνω την ονοματοδοσία των τμημάτων, από τις θύρες του Εθνικού Σταδίου Ζωσιμάδες! Θα είναι ένδειξη τιμής και σεβασμού,για την προσφορά των κυριότερων ανθρώπων που συνδύασαν το πέρασμα τους από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Θα μπορεί να υπάρχει μια πινακίδα,σε κάθε τμήμα της κερκίδας και στις ανακοινώσεις για τα εισιτήρια
με το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο.Όπως και στα απλά εισιτήρια αγώνα.

Η θύρα 3 έχει 6 τμήματα,προτείνω να δοθούν 6 ονοματεπώνυμα ανθρώπων που είχαν συμβολή για να δημιουργηθεί ο αγαπημένος μας ποδοσφαιρικός σύλλογος ή ονόματα ποδοσφαιριστών που σκόραραν στους πρώτους επίσημους αγώνες κυπέλου-πρωταθλήματος.Καθώς και ποδοσφαιριστές από το 1966-1970.

Η θύρα 4 έχει 6 τμήματα,προτείνω να δοθούν 6 ονοματεπώνυμα ποδοσφαιριστών από το 1971-1978.Θεωρώ πως και τα 6 μπορούν να δοθούν στη "χρυσή φουρνιά των Αργεντινών".

Η θύρα 5 (VVIP) έχει 2 τμήματα,που μπορούν να δοθούν σε 2 προέδρους της ομάδας.Όπως και η θύρα 3 (VIP) έχει αντίστοιχα 4 τμήματα,που θα μπορούσαν να δοθούν σε άλλους 4 προέδρους μας.

Η θύρα 6,έχει συνολικά 8 τμήματα,που μπορούν να δοθούν σε ποδοσφαιριστές από το 1979-1989 ή από προηγούμενες χρονιές.

Στη θύρα 7 (φιλοξενουμένοι) να δοθούν σε ονόματα προπονητών.Νομίζω πως είναι χωροθετημένα 4 τμήματα.

Η θύρα 9,έχει 4 τμήματα που μπορούν να δοθούν σε 4 ποδοσφαιριστές από το 1990-1999.

Η θύρα 10,έχει 3 τμήματα που μπορούν να δοθούν σε 3 ποδοσφαιριστές από το 2000-2009.

Η θύρα 1 (πέταλο) μπορούν να δοθούν σε ποδοσφαιριστές από το 2010-2019.Νομίζω πως είναι χωροθετημένα 4 τμήματα.

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ονοματοδοσία των θυρών των Ζωσιμάδων!
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 02 Απρ 2020 10:15 »
Βρίσκω 2 προβλήματα.Το γήπεδο δεν είναι του ΠΑΣ και πιθανόν να φωνάζουν οι υπόλοιποι.
Δεύτερον που να βρούμε τόσους προέδρους που να τους δώσουμε όνομα θύρας.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 02 Απρ 2020 14:55 »
Στα 70's - 80's είχαμε ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΡΕΣ. Δε χρειάζεται να είναι πρόεδροι.

Καλή κίνηση.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 04 Απρ 2020 01:17 »
 Τόλμη και όραμα χρειάζεται για να γίνει ένα βήμα μπροστά και όχι μιζέρια,στασιμότητα για κάθε έκφανση της ομάδας! Να καταργηθεί η πρόταση για πινακίδες με ονόματα? Να μη βάλουμε σε επιπλέον έξοδα την ομάδα... να περάσουμε στην "αϋλη" ονοματοδοσία (που γίνεται της μοδός) μόνο σε ανακοινώσεις εισιτηρίων-διαρκείας ή στην έκδοση τους.
 Ο ενοικιαστής δεν έχει το δικαίωμα να ονοματίσει σημεία του χώρου που νοικιάζει?   

Πρόταση (όχι τελική)

Θύρα 3 (6 τμήματα) ίδρυση,1966-1970

Σπυρίδων Βλάχος (Αρχιεπίσκοπος),Πύρρος Ναθαναήλ (μέλος Δ.Σ. Ατρομήτου Ιωαννίνων,Ιδέα),Τσιούρης (πρώτο γκόλ σε επίσημο αγώνα,κυπέλλου 2/10/1966),Τσίλης (πρώτο γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος 30/10/1966),Καραμανωλάκης Ανδρέας,Μάντζιος Βασίλης/Γραμμενιάτης Τάκης.

Θύρα 4 (6 τμήματα) 1971-1978

Γκλασμάνης,Κοντογεωργάκης (Ριγκάνι) Εδουάρδος,Χουάν Μοντέζ,Λίσσα Εδουάρδος,Αλβαρέζ Όσκαρ,Παστερνάκ Χοσέ.

Θύρα 5 VVIP (2 τμήματα) Πρόεδροι

Περικλής Γιαννής,Παπαδόπουλος Χριστόφορος

Θύρα 3 VIP (4 τμήματα) Πρόεδροι? Παράγοντες?

Κωνσταντόπουλος Γεώργιος,Αναστασίου Κώστας,Γκλίναβος Κώστας,Παππάς Σωτήρης

Θύρα 6 (8 τμήματα) 1979-1989

Θαυμαστός ? ,Σιόντης,Τζαμάκος ? ,Μπρετάνος,Αλεξάκης ? ,Παπαγγέλης,Παπάζογλου ? ,Μαϊπας ?

Παπαχρήστου,Σειταρίδης Δημήτρης,Πρίσκας ? ,Τσιριμώκος,Κλείτσας ? ,Οικονόμου Γεώργιος

Θύρα 7 (ίσως 4 τμήματα) Προπονητές

Γκόμες ντε φαρία,Γεωργιάδης Αντώνης,Χριστόπουλος,Πετράκης Γιάννης

Θύρα 9 (4 τμήματα) 1990-1999 ή προγενέστερα

Zdenko Muf,

Θύρα 10 (3 τμήματα) 2000-2009

Τάτσης Ιωάννης,Μπελά,Κατερίνης ?

Θύρα 1 (πέταλο,ίσως 4 τμήματα) 2010-2019

Μιχαήλ,Ντάσιος,Τζημόπουλος

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 04 Απρ 2020 01:27 »
Σε ένα γήπεδο του ΠΑΣ κάτι τέτοιο θα ήταν όντως πολύ ωραίο.Θύρες με ονόματα θρύλους και φυσικά κάπου να υπάρχει και η ιστορία τους που θα την διαβάζεις μπαίνοντας.Μπορεί και κάποιο άγαλμα έξω από το γήπεδο πχ Λόκο μιας και είναι πρώτος των πρώτων.

Μιλάμε όμως δυστυχώς για μια ΠΑΕ που δεν  γνωρίζει την ίδια της την ιστορία.Κάνεις απλώς μια βόλτα από το site της ΠΑΕ και σε πιάνει η ώρα σου.Το τι λάθη έχει.Φωνάζουμε χρόνια και χρόνια για αυτό αλλά προκοπή δεν υπάρχει.
Για να μην πιάσουμε διάφορες κατά καιρούς παραλείψεις που υπάρχουν προς τους θρύλους της ομάδας μας.Από την ίδια την ομάδα.

Βέβαια το να ονειρεύεσαι κάτι δεν είναι κακό.Το αντίθετο.Καλό είναι και πρέπει να υπάρχει.Όμως μαζί με το όνειρο πρέπει να υπάρχει και η γνώση της πραγματικότητας.Πως μπορούμε να κάνουμε την πραγματικότητα καλύτερη και πως να φτάσουμε σε ένα μέλλον όπως το ονειρευόμαστε.

Μέσα σε όλες αυτές τις τιμές σε θρύλους της ομάδας,μήπως πρέπει να υπάρχει και κάπου χώρος για να τιμηθεί αυτός ο θρυλικός κόσμος που ακολουθεί την ομάδα από την αρχή της ύπαρξης της;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 05 Απρ 2020 10:44 »
Καλή ιδέα αλλά να γίνει σε ένα νέο ιδιόκτητο γήπεδο του ΠΑΣ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!