Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2020  (Αναγνώστηκε 55654 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2020
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 13:58 »
Γιαννικης:-Προεδρε θελω να κρατησουμε στην ομαδα Μπουκουβαλα και Σκονδρα
Προεδρος:-Θα προσπαθησω να μεινουν αλλα χωρις να υπερβω το διαθεσιμο μπατζετ.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Προεδρος:-Κοουτς οι Σκονδρας και Μπουκουβαλας δεν θα μεινουν στην ομαδα.Ζητησαν τα 2πλα απο αυτα που μπορει να προσφερει αυτη την στιγμη η ομαδα.
Γιαννικης:-Ποσα ζηταγαν προεδρε;
Προεδρος:-Tα διπλα σου λεω 25000 και 30000€ εδινα εγω και ζηταγαν 50000 και 60000€.Εχε μου εμπιστοσυνη ο Παναγιωτακης μου ειπε οτι εχει βρει κατι καλυτερους και φθηνοτερους να παρουμε.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 14:00 »
Αυτό που εμένα με χαλάει δεν είναι το να υπερασπίζεται κανείς όποιον του καπνίσει αλλά το να χρησιμοποιεί ύφος αθλητικού καρδιναλίου.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 14:26 »
Ο ίδιος εμμέσως πλην σαφώς είπες ότι ο ΧΒ ακούει τις εισηγήσεις του κόουτς αλλά δεν τον ακούει.

Παράθεση
Ο προπονητής του ΠΑΣ τον χειμώνα είχε εισηγηθεί στη διοίκηση κάποιες μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες δε έγιναν

Ναι άλλο sl1 - sl2. Οι παίκτες που 'άφησε' να φύγουν είχαν παραστάσεις sl1 όμως.

Σου είπα ότι όταν οι εισηγήσεις δεν γίνονται δεκτές από τη διοίκηση, ο προπονητής όταν θεωρεί ότι το ζήτημα είναι σημαντικό, το λέει δημοσίως.

Κατανοητό; κατανοητό νομίζω.

Έχει υπάρξει κάποια τοποθέτηση του κόουτς; Όχι, δεν έχει υπάρξει.

Δε νομίζω ότι ο κόουτς χρειάζεται μεταφραστές ή προστάτες να μιλήσουν για λογαριασμό του. 

Σε σχέση με τους παίκτες, θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται νεότερους* ως βασικούς και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να πληρώνει η ομάδα αναπληρωματικούς πολυτελείας (λόγω "παραστάσεων").

*και καλύτερους

Νομίζω ότι η ντε και καλά γενίκευση του ότι το σημαντικό το λέει δημοσίως δεν συνεπάγεται από πουθενά. Κατανοητό φαντάζομαι.

Και θεωρώ μάλιστα ότι οποιαδήποτε διαφωνία κόουτς με πρόεδρο δεν θα πρέπει να βγαίνει προς τα έξω αν θέλουμε να μιλάμε για σοβαρή διοίκηση ή προπονητή.

Ο Μπουκουβάλας μια χαρά ηλικία έχει για τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμα σε επίπεδο SL1. Και μη μου πεις ότι δεν είναι επιπέδου SL1...

Οι αναπληρωματικοί (όχι πολυτελείας) που μπορούν να παίξουν σχεδόν ισάξια είναι απολύτως απαραίτητοι ειδικά στα Γιάννενα όπου τραυματίζονται πιο εύκολα οι παίκτες γιατί ο ΧΒ ούτε καν επενδύει σωστά σε προπονητικές εγκαταστάσεις παρά του ότι ο κόουτς το ζήτησε επίσης.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 16:11 »

Προεδρος:-Κοουτς οι Σκονδρας και Μπουκουβαλας δεν θα μεινουν στην ομαδα.Ζητησαν τα 2πλα απο αυτα που μπορει να προσφερει αυτη την στιγμη η ομαδα.
Προεδρος:-Tα διπλα σου λεω 25000 και 30000€ εδινα εγω και ζηταγαν 50000 και 60000€.Εχε μου εμπιστοσυνη ο Παναγιωτακης μου ειπε οτι εχει βρει κατι καλυτερους και φθηνοτερους να παρουμε.

Θα στο θέσω συνοπτικά ως εξης: Ο Γιαννίκης πέτυχε τη σεζόν που πέρασε και έφτιαξε όνομα. Αν σήμερα φύγει από τον ΠΑΣ, αύριο βρίσκει καλή ομάδα. Αν εσύ θεωρείς ότι είναι κανένα γατί που φοβάται να πάρει ξεκάθαρη θέση ή να πάρει το καπέλο του να φύγει αν αισθανθεί ότι τον γράφουν, εγώ δεν το νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 16:16 »
Ο ίδιος εμμέσως πλην σαφώς είπες ότι ο ΧΒ ακούει τις εισηγήσεις του κόουτς αλλά δεν τον ακούει.

Παράθεση
Ο προπονητής του ΠΑΣ τον χειμώνα είχε εισηγηθεί στη διοίκηση κάποιες μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες δε έγιναν

Ναι άλλο sl1 - sl2. Οι παίκτες που 'άφησε' να φύγουν είχαν παραστάσεις sl1 όμως.

Σου είπα ότι όταν οι εισηγήσεις δεν γίνονται δεκτές από τη διοίκηση, ο προπονητής όταν θεωρεί ότι το ζήτημα είναι σημαντικό, το λέει δημοσίως.

Κατανοητό; κατανοητό νομίζω.

Έχει υπάρξει κάποια τοποθέτηση του κόουτς; Όχι, δεν έχει υπάρξει.

Δε νομίζω ότι ο κόουτς χρειάζεται μεταφραστές ή προστάτες να μιλήσουν για λογαριασμό του. 

Σε σχέση με τους παίκτες, θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται νεότερους* ως βασικούς και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να πληρώνει η ομάδα αναπληρωματικούς πολυτελείας (λόγω "παραστάσεων").

*και καλύτερους

Νομίζω ότι η ντε και καλά γενίκευση του ότι το σημαντικό το λέει δημοσίως δεν συνεπάγεται από πουθενά. Κατανοητό φαντάζομαι.

Και θεωρώ μάλιστα ότι οποιαδήποτε διαφωνία κόουτς με πρόεδρο δεν θα πρέπει να βγαίνει προς τα έξω αν θέλουμε να μιλάμε για σοβαρή διοίκηση ή προπονητή.

Ο Μπουκουβάλας μια χαρά ηλικία έχει για τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμα σε επίπεδο SL1. Και μη μου πεις ότι δεν είναι επιπέδου SL1...

Οι αναπληρωματικοί (όχι πολυτελείας) που μπορούν να παίξουν σχεδόν ισάξια είναι απολύτως απαραίτητοι ειδικά στα Γιάννενα όπου τραυματίζονται πιο εύκολα οι παίκτες γιατί ο ΧΒ ούτε καν επενδύει σωστά σε προπονητικές εγκαταστάσεις παρά του ότι ο κόουτς το ζήτησε επίσης.

Α) Το χειμώνα, κατά τη μεταγραφική περίοδο, ο άνθρωπος μίλησε καθαρά και έθεσε τα δεδομένα.
Β) Εγω δε θεωρώ ότι ο Μπουκουβάλας είναι η καλύτερη επιλογή για βασικός στον ΠΑΣ της sl1. Εσύ το πιστεύεις. Διαφωνούμε. Υγεία να έχει ο άνθρωπος και θα δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 17:23 »
Κρυοκωλη η άνοδος, δεν τη χαρήκαμε, ελπίζω ( όχι βάσιμα) να μη μας τη βγάλει ξυνή ο χοντρός....η τελευταία του ευκαιρία είναι.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 17:34 »

Θα στο θέσω συνοπτικά ως εξης: Ο Γιαννίκης πέτυχε τη σεζόν που πέρασε και έφτιαξε όνομα. Αν σήμερα φύγει από τον ΠΑΣ, αύριο βρίσκει καλή ομάδα. Αν εσύ θεωρείς ότι είναι κανένα γατί που φοβάται να πάρει ξεκάθαρη θέση ή να πάρει το καπέλο του να φύγει αν αισθανθεί ότι τον γράφουν, εγώ δεν το νομίζω.

Kανενα ονομα δεν εφτιαξε.Ο Γιαννικης με την ομαδα του ΠΑΣ πηρε μερος σε ενα πρωταθλημα της πλακας που τις μισες ομαδες αν τις εβαζες στην Γ Εθνικη δεν θα μπορουσαν να ανεβουν στην FL και τις αλλες μισες αν τις εβαζες στην FL οι μισες θα πηγαιναν για ανοδο στην SL2 και οι αλλες θα προσπαθουσαν να μεινουν στην κατηγορια

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 21:03 »
Κράζετε τον Χριστοβασίλη ότι δεν ακούει της εισήγησης του Γιαννικη   ομάδα όμως  μπαίνει  σε ΕΣΠΑ για αγορά υπερσύγχρονων μηχανημάτων εκγύμνασης και μάλιστα πανάκριβα τα συγκεκριμένα μηχανήματα , τελικά ακούει η κάνει το κέφι του, αν το κάνει μόνος του θα ακούσει μπράβο αν ακούει εισηγήσεις  του αξίζει κανένα μπράβο που ακούει τον προπονητή .
Ερωτο εγώ τώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 09 Ιούλ 2020 21:07 από makispas66 »

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Παρ 10 Ιούλ 2020 12:30 »
Ο μακης που αγαπησαμε

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Παρ 10 Ιούλ 2020 12:33 »
Γιατι οποτε βλεπω την διαφημιση του οπαπ με τον προεδρο που κανει μεταγραφες  virtual παικτων στην ομαδα του το μυαλο μου παει στον ΧΒ?

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Παρ 10 Ιούλ 2020 14:56 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Κοιτάει στο εξωτερικό για την άμυνα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν καταθέσει πρόταση σε κεντρικό αμυντικό από το εξωτερικό και περιμένουν την απάντησή του. Αργούν οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις. 
Μπορεί στον ΠΑΣ Γιάννινα να περιμένουν και το τυπικό μέρος για την επικύρωση της ανόδου στην Super League, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Χριστοβασίλης εκτός από τις προτάσεις ανανέωσης που έχει καταθέσει στους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους, έχει ξεκινήσει και την διαδικασία εύρεσης ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Σεργκελασβίλι, ενώ αντίθετα ο Στέφανος Σιόντης θα είναι ο πρώτος που θα ανανεώσει. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες για την θέση του κεντρικού αμυντικού οι Ηπειρώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εξωτερικό όπου έχει βρεθεί υποψήφιος στόχος.

Μάλιστα, ο εν λόγω παίκτης έχει δεχτεί και πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος περιμένει την απάντησή του. Κινήσεις γίνονται και για την θέση του τερματοφύλακα όπου θα αποκτηθεί παίκτης που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον συναγωνισμό κάτω από τα γκολπόστ.

Αυτό πάντως που είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr είναι πως πρόθεση του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις με κάποιο από τα νέα αποκτήματα γι αυτό και δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Παρ 10 Ιούλ 2020 16:17 »
Λέτε και λέτε κάποιοι συνεχώς για τον Γιαννικη ότι έκανε όνομα και  βρίσκει οποία ώρα θέλει ομάδα στην σουπερ λίγκ. Ας τον δούμε του χρόνου που το πρωτάθλημα θα είναι πιο σοβαρό και μετά τα λέμε.  Γιατί με 3-4 ήττες στην αρχή βλέπω να κουνα είναι μαντηλι

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Παρ 10 Ιούλ 2020 19:10 »
Μου αρεσει που ανοιξαμε thread για τις μεταγραφές, ενω ετσι πως πάμε θα κανουμε Δεκαπενταυγουστο κλειδωμένοι σπίτι πάλι... :(

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Παρ 10 Ιούλ 2020 19:28 »
Μου αρεσει που ανοιξαμε thread για τις μεταγραφές, ενω ετσι πως πάμε θα κανουμε Δεκαπενταυγουστο κλειδωμένοι σπίτι πάλι... :(
Oι επομενες 2 εβδομαδες θα ειναι κρισιμες

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 11 Ιούλ 2020 11:28 »
 Φαινομενική στασιμότητα υπάρχει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού επί εβδομάδες το κυρίως θέμα συζήτησης είναι αν έχει φύγει ή όχι ο Ντάσιος από την ομάδα και αν θα αποχωρήσουν οι πέντε από τους έξι των οποίων έληξαν τα συμβόλαια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Χριστοβασίλης και Γιαννίκης δεν έχουν ανοίξει τα θέματα της υπόλοιπης ατζέντας και κυρίως εκείνα της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Το φετινό καλοκαίρι θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα για μεταγραφές και ο αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα είναι διψήφιος. Ο ΠΑΣ ψάχνει για 1 ή 2 τερματοφύλακες, ανάλογα με το αν θα αποχωρήσει καί ο Γιαννίκογλου, 2 στόπερ, 1 δεξί μπακ, 2 αριστερά, έναν πιο δημιουργικό μέσο, 2 παίκτες για τα φτερά αριστερά και δεξιά, 1 επιθετικό και ό,τι άλλο πολύ καλό προκύψει.

Για τις θέσεις των στόπερ μεταξύ των δεκάδων ονομάτων που έχουν συζητηθεί είναι κι εκείνα των Κάργα και Λισγάρα. Ο πρώτος έφυγε πέρυσι από την ομάδα λόγω του υποβιβασμού της, όμως είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Βέβαια υπάρχει ένα εμπόδιο, καθώς είναι ακόμα παίκτης της Λέφσκι Σόφιας και μόνο αν βρεθεί φόρμουλα αποχώρησής του από εκεί θα μπορούσε να ντυθεί ξανά στα «κυανόλευκα».

Μια δεύτερη περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι είναι του Χρήστου Λισγάρα της Ξάνθης. Ο πολύπειρος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του και αν αποκτηθεί δεν θα έρθει για να καλύψει θέση βασικού, αλλά για να δώσει εναλλακτικές λύσεις.

Εκτός απ’ αυτές τις δύο περιπτώσεις, στο τραπέζι των συζητήσεων είναι και παίκτες από το εξωτερικό τόσο για τη θέση του στόπερ όσο και για τις άλλες θέσεις. Εκτός, όμως, από το να βρεθεί ο κατάλληλος με αγωνιστικά κριτήρια, θα πρέπει να είναι και στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, η οποία όπως πάντα θα κινηθεί με σύνεση και χωρίς εντυπωσιασμούς στο μεταγραφικό παζάρι.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σαβ 11 Ιούλ 2020 13:24 »
Και αφου πιθανοτατα θα προκειται για ελευθερους ( της τελευταιας στιγμης )και δανεικους ( που δεν θα τους χρειαζονται οι προπονητες των ομαδων που ανηκουν ) , ραντεβου τον ...Οκτωβρη  B-)

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σαβ 11 Ιούλ 2020 13:28 »
Η μόνη φήμη που διάβασα -και μου αρέσει ως προοπτική- είναι ο Καργας. Αλλά δεν είναι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 11 Ιούλ 2020 15:48 »
Και μενα το μυαλο μου πηγε στον Καργα οταν διαβασα οτι ο ΠΑΣ κινειται στο εξωτερικο για την αμυνα. Αφησε πολυ καλες εντυπωσεις περυσι και θα ηταν βασικοτατος του χρονου. Βεβαια οτι και να λεμε απο τη στιγμη που δεν ειναι ελευθερος δε το βλεπω και πολυ πιθανο μακαρι ομως. Ιδωμεν...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 16 Ιούλ 2020 13:56 »
Σε δυο μερες ξεκιναει η προετοιμασια
Ο Γιαννικης ζητησε να κλεισει τα θεματα του ροστερ ο προεδρος πριν φυγουν για προετοιμασια για να μπορει να δουλεψει με ολους τους παικτες και να ετοιμασει την ομαδα οσο το δυνατον καλυτερα
Ο προεδρος γελασε και του ειπε να το αφησει πανω του γιατι εχει 12 χρονια εμπειρια στα πραγματα
Δυο μερες πριν την προετοιμασια ο προεδρος εδιωξε μεχρι και τις καθαριστριες απ το ΠΕΑΚΙ, τον τεχνικο διευθυντη και η ομαδα εχει 12 παικτες ροστερ.
Μεθαυριο ουτε δίτερμα δεν θα μπορουν να παιξουν

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 16 Ιούλ 2020 18:08 »
Μην ξεχνάτε και τον Κούζικ, αγωνίζεται στην Ντέσνα Ουκρανίας 4η στο πρωτάθλημα και στα τελευταία ματς είναι βασικός. Θα τον κρατήσει ή θα τον πουλήσει; Άλλος ένας παίκτης από τον οποίο μπορεί να πάρει χρήματα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 16 Ιούλ 2020 18:12 »
Πλούσια η ειδησεογραφία και πάλι. :) :)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 16 Ιούλ 2020 18:26 »
Πλούσια η ειδησεογραφία και πάλι. :) :)
ενδεικτική της αισιόδοξης προοπτικής της ομάδας....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 17 Ιούλ 2020 09:09 »
Σάλιακας δεξ'ι μπακ της Λαμίας το νέο όνομα που ακούγεται.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 17 Ιούλ 2020 13:12 »
Παράθεση
Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Γιάννης Μπότσαρης

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα του 19χρονου γκολκίπερ Γιάννη Μπότσαρη. Ο νεαρός τερματοφύλακας κατάγεται από την Ηγουμενίτσα, είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Θεσπρωτό, πριν 3 χρόνια πήρε μεταγραφή στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ήπειρο για λογαριασμό του ΠΑΣ, όπου θα έχει τον ρόλο του τρίτου τερματοφύλακα και παράλληλα θα αγωνίζεται και με την Κ19.

Ο Μπότσαρης αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι από τα ελάχιστα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στην «πρώτη» της νέας σεζόν, η οποία θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα, αφού το ρόστερ θα ολοκληρωθεί μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι. Στην παρούσα στιγμή προέχει να μπουν σε ρυθμούς παίκτες που προέρχονται από μεγάλη απραξία 4,5 μηνών.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η τριάδα των τερματοφυλάκων θα είναι Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Μπότσαρης, με τον Γιαννίκογλου να παραμένει στο ρόστερ, αλλά δεν αποκλείεται στην πορεία να αλλάξουν γι’ αυτόν τα δεδομένα αν βρει ομάδα που θα του εγγυηθεί ότι τον υπολογίζει για νούμερο 1.

Ως γνωστόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αποχωρήσει Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης, Σεργκελασβίλι και ανοιχτό είναι να υπάρξουν και 2-3 ακόμα αποχωρήσεις παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως ανοιχτό είναι το τι ακριβώς θα γίνει με τον Νικολιά.

https://super-fm.gr/

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Παρ 17 Ιούλ 2020 13:52 »
Παντως ο προεδρος δεν μασαει,δανεικο ζητησε και απο τον βαζελο(Μαυροματη)