Αποστολέας Θέμα: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2020-21 (άνδρες γυναίκες)  (Αναγνώστηκε 33490 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2020-21 (άνδρες γυναίκες)
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 18 Ιούν 2020 16:23 »
Με 12 ομάδες η Α1 Γυναικών

Μία ντουζίνα ομάδες αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Όπως αναφέρει το SDNA, «πρόθεση συμμετοχής» στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν δήλωσαν δώδεκα ομάδες. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και δεύτερο στάδιο, στο οποίο θα δηλώσουν επίσημα συμμετοχή για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Από τις 14 ομάδες που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ελευθερία Μοσχάτου, ΟΑ Χανίων, Σπόρτιγκ, Νίκη Λευκάδας, ΠΑΟΚ, Εσπερίδες, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΦΑΟΖ.

Στο νέο πρωτάθλημα δεν δήλωσαν συμμετοχή τα Μελίσσα, και ο Παναθλητικός, ο οποίος κέρδισε την άνοδο την περασμένη σεζόν, ως πρώτος από τον όμιλο του Βορρά στην Α2 Γυναικών.

Όσον αφορά τη Νίκη λευκάδας, δήλωσε κανονικά συμμετοχή και θα ψάξει να βρει χορηγούς εντός των επόμενων ημερών, ώστε να επικυρώσει την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, τότε αυτό θα διεξαχθεί με 11 ομάδες, ενώ κάθε αγωνιστική μια ομάδα θα έχει ρεπό.

https://www.sportsioannina.gr/index.php/alla-spor/basketball/89973-12-1

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 18 Ιούν 2020 17:09 »
Καλά ρε φίλε χαλάρωσε,λες κ σε έβρισα.
Εγώ άσχετος είμαι να το δεχτώ,αλλά τεκμηριώσε την αποψη-διαφωνία σου αν θέλεις.
Sorry αν ήμουν απότομος. Άλλωστε δήλωσα και εγώ άσχετος.
Απλά μου φαίνεται απίστευτο και εκτός τόπου και χρόνου να δηλώνουμε τόσο ευαίσθητοι και δήθεν να μας ενοχλεί το να υπάρχει χορηγός και μάλιστα με όνομα Βίκος ενώ η ομάδα διαλύεται ... Μακάρι να γίνει και Βίκος- Δωδώνη - Πίνδος ΠΑΣ και να επιβιώσει η ομάδα...
Επί της ουσίας πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ... όχι βέβαια αυτά που δηλώνουν οι 2 πλευρές, αλλά αυτά που πραγματικά συμβαίνουν.
Δυστυχώς μάλιστα με την ποιότητα των γλοιωδών δημοσιογράφων που καλύπτουν τα τεκταινόμενα δεν έχ-ω/-ουμε και πολλές ελπίδες...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 18 Ιούν 2020 17:50 »
Το πρωί ο Σκούμπος στο ράδιο ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις του ερασιτέχνη εδώ και 5 μέρες με μια εκ των δυο μεγάλων κοτοπουλάδων της πόλης. Αυτή που αρχίζει από Ν. Ο ερασιτέχνης το διέψευσε. Μάλλον κάτι θα ψήνετε ας ελπίσουμε να μην είναι κάνα κοτόπουλο. Η ευκαιρία που έχουμε για να υπάρχει η ομάδα στην Α2 δεν νομίζω να την αφήσουν να πάει στράφι. Το IBC από την άλλη έκλεισε χορηγό την εταιρία με το οικιακό ρεύμα του Μυτιληναίου που θα είναι λογικά το ν.1 στην Β κατηγορία. Το πρόβλημα θα ήταν αν υπήρχαν χρέη. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν χρέη πιστεύω θα βρεθεί λύση. Ίδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 18 Ιούν 2020 20:19 »
Ο Ερασιτεχνης ΠΑΣ Γιάννενα είναι κλειστό κλαμπ
Κάτι σαν μασονία
Για να μπεις θελεις να σε προτείνουν τρια μέλη, κλπ κλπ.

Νομικά αν ερασιτεχνικό σωματείο κόψει πάνω από ενα ποσό, εχει θέμα εφορίας.

Κανένας δεν ηταν διατεθειμένος να αυξήσει τα λεφτα που δίνει σε μια χρονιά που δεν ξέρουμε αν θα εχει τηλεόραση, κόσμο στις εξέδρες κλπ.
Η χορηγία ειναι ανταποδοτική.

Οι παίκτες, κακά τα ψέματα είναι επαγγελματίες, έστω και αν παίρνουν  έναν μικρο μισθό.

Δεν υπαρχει γήπεδο για να παμε παραπάνω.

Παθογένειες της ομάδας και του Ελληνικού αθλητισμού, λογοι για τους οποίους φτάσαμε ως εδω...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 18 Ιούν 2020 20:38 »
Δεν μπορεί να καλυφθεί η εφορία;Δεν μπορούν να βρουν φόρμουλα για αυτό;Να γίνουν μέλη αν δεν είναι ή κάτι άλλο;

Αυτό το έρμο το γήπεδο,δεν μπορούμε μια γαμημένη φορά να ενωθούμε και να το φέρουμε εδώ;Μας γλεντάει το κάθε χωριό που έχει κλειστό και εμείς εδώ μείναμε με την λιμνοπούλα της δεκαετίας του 70 και ένα προπονητήριο που έγινε για την άρση βαρών;Ντροπή και ξεφτίλα.Στις άλλες πόλεις ακόμα χτίζουν ή ανακαινίζουν.

Σε λίγο θα φτάσουμε να απορροφήσουμε το IBC για να παίξουμε;

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 18 Ιούν 2020 21:05 »
Η Α2 δεν έχει αυστηρές γηπεδικές προϋποθέσεις. Αρκεί να δει κανείς το κλειστό της Πυρκάλ.
Οι δε περισσότεροι παίχτες είναι ημιερασιτέχνες.
Η εκτίμηση που έχω είναι ότι παίζουν άλλα ζητήματα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ολόκληρα Γιάννενα δεν μπορούν να συντηρήσουν μια ομάδα στην Α2.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 18 Ιούν 2020 22:05 »
Μάντζιος: «Δεν θέλω ΚΑΕ, γιατί δεν θέλω να χρεοκοπήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Έλυσε πολλές απορίες και κυρίως έβαλε τέρμα στις διάφορες φήμες ή τις λάθος εκτιμήσεις που κυκλοφορούσαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Μάντζιος, ο οποίος μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη για τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση να παραιτηθεί, αφήνοντας τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα να βρει εναλλακτική λύση να κατεβάσει την ανδρική ομάδα μπάσκετ στην Α2.

Ο κ. Μάντζιος ξεκαθάρισε ότι ήταν καθαρά δική του απόφαση να μη γίνει δεκτή η πρόταση του ερασιτέχνη για δημιουργία ΚΑΕ, καθώς η ομάδα θα είναι υποχρεωμένη να παραμείνει υπό αυτό το καθεστώς για 3 χρόνια τουλάχιστον σε όποια κατηγορία κι αν παίζει και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να την οδηγήσει σε μελλοντική χρεοκοπία, όπως και τόσες άλλες ομάδες.

Μίλησε ακόμα για απόλυτη στήριξη του Βίκου ως χορηγού για τη δημιουργία ΚΑΕ, μόνο σε περίπτωση που παρέμενε η ίδια διοικούσα επιτροπή, αλλά από τη στιγμή που η πόλη υπολείπεται σε γηπεδικές υποδομές και πάλι θα ήταν ρίσκο και κατέληξε ότι μόνο με τα παλιό καθεστώς συνεργασίας με τον ερασιτέχνη θα συναινούσε σε επανενεργοποίηση της διοικούσας επιτροπής.

Τέλος επεσήμανε σε πολλά σημεία ότι η συνεργασία με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άψογη και ότι μέχρι σήμερα ούτε είχε δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα ούτε είχε προκύψει η οποιαδήποτε οφειλή.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μάντζιος στην εκπομπή «Στη Λακούβα» και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη:

«Στήσαμε την ομάδα Βίκος, βρήκα μια συνεργασία που ήδη υπήρχε με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, είπαμε να τη φτιάξουμε σιγά σιγά να την αγαπήσει η πόλη κι εμείς να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ως διοίκηση όσο θα περνούσε ο χρόνος. Πήραμε ένα πρωτάθλημα, πήραμε δεύτερο, πήραμε τρίτο και καταφέραμε τρεις ανόδους σε τρία χρόνια. Όλα μέλι γάλα ως εδώ. Δίπλα μας ήταν πάντα ένας χορηγός κολοσσός, δεν είχαμε προβλήματα, ήμασταν μια παρέα γι’ αυτό και πετύχαμε. Είχαμε άψογη συνεργασία με τον ερασιτέχνη. Λέχθηκαν διάφορα ότι διαφωνήσαμε για τις Ακαδημίες, αλλά εμείς δεν είχαμε σχέση και δεν είχαμε και τον χρόνο να ασχοληθούμε με τις Ακαδημίες. Απλά θέλαμε να έχουμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους να παρακολουθούν κάποια πράγματα. Δεν ήταν στόχος όμως να τις πάρουμε και να διώξουμε κάποιους άλλους.

Δίπλα μας ήταν όλα αυτά τα χρόνια ένας κολοσσός, που θέλει να κινείται πάντα στη νομιμότητα. Θέλαμε οι χορηγίες του να μπαίνουν σε δικό μας λογαριασμό, τα οικονομικά μας τα θέλαμε δικά μας, αλλά υπήρχε ένα κοινό ΑΦΜ με τον ερασιτέχνη. Μας ειπώθηκε στα μέσα της χρονιάς από τον ερασιτέχνη ότι υπήρχαν κάποιες δυσκολίες με τα τιμολόγια των χορηγιών. Το αφήσαμε έτσι, ήρθε και η πανδημία και δεν ασχοληθήκαμε άλλο με το θέμα. Εν τω μεταξύ καταστρώναμε πλάνα για Α2, μιλήσαμε για το μπάτζετ με τον χορηγό, μίλησα και με παίκτες, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά και μάνατζερ. Κάναμε μία αξιόπιστη διοίκηση και ήθελαν πολλοί να συνεργαστούν μαζί μας.

Τελικά μας ειπώθηκε ότι είναι αδύνατον να κόβουμε πλέον άλλα τιμολόγια και ότι πρέπει να βρεθεί άλλη λύση. Είπαμε να μιλήσουμε και με την Ομοσπονδία να δούμε πως μπορεί να γίνει ή αν μπορούμε να αλλάξουμε ΑΦΜ. Μας προτάθηκε να γίνουμε ΚΑΕ εν τέλει. Ρωτήσαμε για το καθεστώς που διέπει τις ΚΑΕ και αρχικά η απάντηση από νομικό ήταν ότι δεν μπορούσαμε να γίνουμε εύκολα, γιατί υπήρχε και η παλιά εκκρεμότητα με τον Ηρακλή και δεν θα μας έδιναν κι εμάς άδεια από την ΕΕΑ. Στη συνέχεια μάθαμε ότι ο Ηρακλής κόπηκε από την ΕΕΑ από δικό του λάθος και το επιβεβαιώσαμε, άρα θα περνάγαμε το θέμα της ΚΑΕ από την ΕΕΑ, οπότε αυτό το θέμα το λύναμε.

Μετά μίλησα με κάποιους προέδρους άλλων ομάδων και τους είπα τη σκέψη μας να γίνουμε ΚΑΕ στην Α2 και γελάσανε! Μου είπαν θα είναι καταστροφή, θα διπλασιάσεις το μπάτζετ, δεν σε συμφέρει. Μίλησα και με προέδρους από Α1 και μου είπαν τα ίδια.

Ο Βίκος πρέπει να πω ότι με πίεζε να κάνουμε ΚΑΕ, μου το πρότεινε, αλλά μέλημά μου ήταν να σκεφτώ την ομάδα. Κατάφερα αυτά τα χρόνια να διέπεται η ομάδα από αξιοπιστία, τα οικονομικά μας ήταν στην εντέλεια σε μια στιγμή που το ελληνικό μπάσκετ κλονίζεται και ήθελα να διαφυλάξω την ομάδα να μη γίνει Κόροιβος, Αστακός ή Καστοριά που διαλύθηκαν σε μία νύχτα. Ένας έβαζε χρήματα σ’ αυτές τις ομάδες και όταν έφυγε αυτός εξαφανίστηκαν και οι ομάδες. Είναι δύσκολη η ΚΑΕ και η ευθύνη είναι καθαρά δική μου που δεν το προχωράμε. Το λέω και ας κατηγορηθώ.

Για να κάνεις ΚΑΕ θέλεις διπλάσιο μπάτζετ και πρέπει υποχρεωτικά να είσαι σ’ αυτό το καθεστώς για 3 χρόνια ασχέτως κατηγορίας. Εμείς δεν έχουμε και τις γηπεδικές υποδομές, η πόλη δύσκολα μπορεί να στηρίξει την κατηγορία χωρίς μεγάλο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι για όσους σκέφτονται ότι θα πληρώνει εσαεί ο Σεπετάς. Ζητώ συγνώμη από τον κ. Πέτρο, ο Βίκος έχει τόσο μεγάλο μέγεθος που θα αγόραζε όλο το ελληνικό μπάσκετ, αλλά εγώ δεν θέλω να γίνει ΚΑΕ. Δεν είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε στην Α1 και να φιλοξενήσουμε τον Παναθηναϊκό. Που να έρθει; Να πάμε στην Πάτρα να παίξουμε; Πρέπει να παίξουμε 2-3 χρόνια στην Α2, να δούμε αν αγαπήσει ο κόσμος της πόλης το μπάσκετ, αν θα στηρίξει την προσπάθεια, να είναι υγιής η ομάδα, με κόσμο κτλ και να φτιαχτεί γήπεδο, γιατί γήπεδο ακούμε και γήπεδο δεν βλέπουμε. Ας με συγχωρήσει ο κ. Καχριμάνης, αλλά κουβέντες ειπώθηκαν, υπογραφές δεν έπεσαν. Άρα θέλουμε καμιά τριετία στην καλύτερη περίπτωση για να δούμε κλειστό. Η ομάδα δεν θα είναι βιώσιμη ως ΚΑΕ. Αγαπάω την ομάδα, τη θεωρώ παιδί μου, αλλά δεν θέλω να χρεώσω την ομάδα».

Για το ποια θα είναι τα οικονομικά που πρέπει να έχει η ομάδα ως ΚΑΕ: «Τα βάλαμε κάτω και με τον Βίκο. Είπα για να γίνει αξιόμαχη ομάδα θέλουμε 180.000 μπάτζετ και 80.000 παραπάνω για την ΚΑΕ. Το θεωρώ υπερβολικό το ποσό τα 750 χιλ για την τριετία και χωρίς γήπεδο ή άλλα έσοδα, εκτός αν δια μαγείας φτιαχτεί. Αλλά σε πόσα χρόνια θα έρθει το κλειστό του Ελληνικού στα Γιάννενα δεν το ξέρω. Βλέπουμε κάθε χρόνο ομάδες να αποχωρούν λόγω αδυναμίας στα οικονομικά. Η Θεσσαλονίκη έχει 3 ΚΑΕ, αλλά βλέπετε που βρίσκονται.

Από τη στιγμή που αποφάσισα να μην κάνω ΚΑΕ την ομάδα και παρότι ο Βίκος θα το στήριζε το εγχείρημα, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ο Γιώργος Οικονόμου είπε ότι θα προσπαθήσει κι εκείνος να κάνει επαφές για να γίνει η ομάδα ΚΑΕ. Εγώ τον ενημέρωσα ότι δεν συνεχίζουμε. Με τη διοίκηση του ερασιτέχνη πέρα από φίλοι ήμασταν συνεργάτες. Αν στράβωνε κάτι μεταξύ μας τόσα χρόνια δεν θα είχαμε φτάσει να πετύχουμε τρεις ανόδους. Προέκυψε ένα πρόβλημα από την πλευρά τους και δεν θέλω να μπω στα χωράφια τους. Αν δεν βρεθεί λύση και δεν στηριχτεί η ομάδα, πάλι εδώ είμαστε εμείς να δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει. Θέλουμε η ομάδα να κατέβει στην Α2 θα δούμε ποια λύση μπορεί να βρεθεί, γιατί θέλουμε να την κατεβάσουμε την ομάδα, αλλά όχι ως ΚΑΕ».

Για το μεγάλο πισωγύρισμα του γιαννιώτικου μπάσκετ σε περίπτωση που η ομάδα δεν παίξει στην Α2: «Προς τιμήν του ο κ. Καχριμάνης ενδιαφέρθηκε και μιλήσαμε, θα κάνουμε κι άλλο ραντεβού. Κι άλλοι άνθρωποι επιχειρηματίες θέλουν να δουν την ομάδα στην Α2. Και Ηπειρώτες της Αθήνας θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΣ στα γήπεδα της Αθήνας του χρόνου. Και πέρυσι όπου πηγαίναμε βρίσκαμε φιλάθλους που θέλουν να τη δουν και στην Α2. Και πιστεύω ότι στο τέλος κάτι θα γίνει».

Για το τι χρονικό περιθώριο υπάρχει για να φτιαχτεί ομάδα: «Έγινε μια τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της Α2 πριν λίγες μέρες, όλες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά εμείς δεν έχουμε. Εγώ και ο Σεπετάς φτιάχνουμε ένα καλό μπάτζετ. Άλλες ομάδες έχουν τρομερά οικονομικά προβλήματα. Κανονικά εμείς έπρεπε να είμαστε έτοιμοι και τα παιδιά της ομάδας να γνωρίζονται τώρα μεταξύ τους. Υπάρχουν περιθώρια και πιστεύω μέχρι τον Αύγουστο μπορούμε να προλάβουμε.

Ο πρώτος που αγαπάει την ομάδα είμαι εγώ. Ταυτίστηκα, δεθήκαμε με τους φιλάθλους, ζούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλω να πιστεύω ότι θα κατέβει στην Α2, απλά πρέπει να τρέξουν καταστάσεις να προλάβουμε να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα. Ήδη χάσαμε κάποια παιδιά που θα μπορούσαμε να κλείσουμε να έρθουν.

Φτάσαμε στο σημείο να μας λένε άνθρωποι της Ομοσπονδίας να πάρουμε wild card να παίξουμε Α1 αν γίνουμε ΚΑΕ. Έχουμε έναν τεράστιο χορηγό δίπλα μας, αλλά δεν θέλουμε να του πούμε εμείς πόσα θα δώσει, εκείνος πρέπει να αποφασίζει πόσα μπορεί να δίνει. Δεν θα αφήσουμε να διασυρθεί το όνομά του με μια ενδεχόμενη διάλυση μετά από 1-2 χρόνια.

Το γήπεδο είναι ανασταλτικός παράγοντας τώρα. Πρέπει να γίνουν υποδομές πρώτα κι εμείς παράλληλα να γνωρίζουμε την κατηγορία, να ετοιμαζόμαστε, να δούμε αν θα ανταποκριθεί η πόλη, αν θα έρθουν οικογένειες κτλ. Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος πριν ανάβουμε στην Α1».

Για το αν υπήρχαν έτοιμοι παίκτες για την ομάδα για την Α2: «Είχαμε μιλήσει με παιδιά που είχαν εμπειρία στην Α2, που έχουν βγάλει ομάδες στην Α1. Με συγκίνησαν κάποια παιδιά που είπαν θέλουμε να φορέσουμε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε λύση. Ο Γιώργος Οικονόμου κάνει αγώνα δρόμου, κάνει τεράστια προσπάθεια, προσπαθεί να φέρει ανθρώπους και χορηγούς που θα κάνουν την ΚΑΕ και μακάρι να κατέβει η ομάδα Α2. Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η προσπάθεια».

Για το ποιο ήταν το όνειρό του: «Όνειρό μου είναι να παίξουμε Α1 και να γίνει ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, όχι απλά ομάδα της πόλης, αλλά όλης της Ηπείρου. Μόνο ο Βίκος μπορεί να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια, αρκεί να μπορεί και η πλευρά του ερασιτέχνη. Είναι ομάδα όλων μας, έγινε δουλειά με κόπο και δεν πρέπει να χαλάσει τώρα».

Για το αν θα καθίσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον ερασιτέχνη: «Καθίσαμε όλοι ακόμα και οι οργανωμένοι. Ο Βίκος την κάνει ΚΑΕ μόνο αν είμαστε εμείς, αλλά εγώ δεν συμφωνώ να γίνει ΚΑΕ. Τα χρήματα που διαθέτει ο Βίκος είναι περισσότερα απ’ όσα δίνει στον Προμηθέα ο χορηγός του και παίζει Ευρώπη. Απλώς εγώ δεν ρισκάρω και το κάνω για το συμφέρον της ομάδας. Δεν θέλω να ακουστεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα χρεοκόπησε σε 1-2 χρόνια όπως έγινε με άλλες ομάδες. Δεν είναι η ΚΑΕ πείραμα και του χρόνου ‘δεν βαριέσαι κάτι θα γίνει’. Για 3 χρόνια υποχρεωτικά θα είσαι ανώνυμη εταιρεία.

Ο Βίκος μ’ εμένα τη στηρίζει την ομάδα, μου δείχνει εμπιστοσύνη η οικογένεια Σεπετά, οφείλω όμως να σκέφτομαι και την ομάδα και τους φιλάθλους και το αύριο».

Για το τι θα τον έκανε να αλλάξει γνώμη: «Αν υπάρξει το παλιό καθεστώς που υπήρχε με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα δεσμεύομαι να συνεχίσουμε. Αύριο το πρωί κιόλας θα είμαστε ξανά διοίκηση. Αν βρει λύση ο ερασιτέχνης δεν έχουμε κανένα λόγο να απέχουμε, θα γυρίσουμε. Αν προκύψει άμεσα Νέο Κλειστό πάλι δεν θα λέγαμε όχι να ανέβουμε και στην Α1 και τότε υποχρεωτικά θα κάναμε ΚΑΕ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δυναμική και το είδαμε όπου παίζαμε πέρυσι. Ακόμα και από το εξωτερικό με έπαιρναν και μου λέγανε για την ομάδα».

Για το αν εγγυηθεί ο Βίκος το μπάτζετ της ΚΑΕ για 3 χρόνια, ποια θα ήταν η στάση του: «Γιατί να εγγυηθεί ο Βίκος το μπάτζετ για 3 χρόνια; Βρήκαμε έναν άνθρωπο και θα τον ξεζουμίσουμε; Δεν μπορώ να πω στον Βίκο ότι θέλω άλλα τόσα. Ούτε ομάδες Α1 δεν έχουν τέτοιο χορηγό δίπλα τους. Η ομάδα πρέπει να βρίσκει από μόνη της τουλάχιστον το 1/3 των εσόδων της. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος, αρκεί όλοι να δείξουμε περισσότερη διάθεση και θέληση.

Ο Γιώργος Οικονόμου μιλάει και με επιχειρηματίες που μπορεί να το τολμήσουν εκείνοι για ΚΑΕ».

https://super-fm.gr/59910/mantzios-den-thelo-kae-giati-den-thelo-na-chreokopiso-ton-pas-giannina-audio/

https://www.dailymotion.com/video/x7ujfjp

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 19 Ιούν 2020 00:03 »
Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ για δημιουργία ΚΑΕ

Μετά το διαζύγιο με την Διοικούσα Επιτροπή, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για τη δημιουργία ΚΑΕ, για να αγωνιστεί στην Α2.

Σε ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

"Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά την δυσάρεστη εξέλιξη με την παραίτηση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ και του κύριου χορηγού/ονοματοδότη, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, κάνει την ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης κύριου χορηγού για το Ανδρικό Τμήμα Μπάσκετ του σωματείου μας (με κύριο και αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία Κ.Α.Ε), προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, καθ ότι όπως είναι αντιληπτό, το σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει οικονομικά στα δεδομένα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Απευθύνει κάλεσμα/πρόσκληση σε επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα που έχουν την επιθυμία και την δυνατότητα να συνεχίσουν μία αξιοπρόσεκτη προσπάθεια.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου"

https://www.sportsioannina.gr/index.php/alla-spor/basketball/89999-2020-06-18-19-35-46

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 19 Ιούν 2020 08:39 »
Δηλαδή η ύστατη προσπάθεια του ερασιτέχνη, είναι να βάλει μικρή αγγελία (!!!) στις εφημερίδες?

Και επιμένω στις ερωτήσεις μου.
Πώς γίνεται και οι άλλες ομάδες της Α2 δεν είναι ΚΑΕ?? Αυτές δεν έχουν νομικά προβλήματα?
Πώς γίνεται το γυναικείο τμήμα και δεν είναι ΚΑΕ? Και εκεί πέφτει χρήμα.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 19 Ιούν 2020 11:41 »
Γιατί τόση τρέλα να δημιουργηθεί ΚΑΕ??? Νομίζω πως σχεδόν καμία ομάδα της Α2 δεν είναι ΚΑΕ... Εκτός από αυτές που υποβιβάστηκαν από την basket league... Δεν είμαι γνώστης του θέματος... Αλλά είναι κρίμα μία ομάδα που τα πήγαινε τόσο καλά και δεν είχε προβλήματα να διαλυθεί από τη μία μέρα στην άλλη λόγω διαφωνιών... Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί λύση...
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 19 Ιούν 2020 15:50 »
Εφορία.Η ΚΑΕ αποκτάει άλλο ΑΦΜ.Τώρα η ομάδα έχει το ΑΦΜ του ερασιτέχνη.Οπότε.
Μπορεί να παίζουν και 2-3 πράγματα ακόμα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 20 Ιούν 2020 20:33 »
H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ντίνα Σαρηγιαννίδου, αρχηγό της ομάδος τα τελευταία χρόνια, η οποία έχασε ολοκληρη την περασμένη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόντατο.

Η Ντίνα, η οποία τους τελευταίους μήνες ακολούθησε προσηλωμένη το πρόγραμμα της αποθεραπείας της, ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Δουβίτσα για την προετοιμασία της ομάδας.

Ευχόμαστε φέτος να είναι η χρονιά της Ντίνας και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να αγωνιστεί δηλαδή στην Α1 με τα καλύτερα αποτελέσματα για εκείνη και την ομάδα μας.

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/photos/a.836271396441021/2954955517905921/

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 20 Ιούν 2020 23:20 »
Προφανώς θέλουν να γίνει ΚΑΕ ώστε αν αύριο δημιουργηθεί χρέος αυτό να βαρύνει την εταιρία και όχι τον ερασιτέχνη.
Μεταξύ μας καλά κάνει ο ερασιτέχνης κατά τη γνώμη μου.

Κάτι διάβασα σήμερα πως ζήτησαν από γνωστη επιχείρηση της πόλης να βάλει πλάτη. Γιά να δούμε.
Αν ισχύει βέβαια θα προτιμούσα να έβαζε πλάτη για την ΠΑΕ ο συγκεκριμενος :P :P

Αυτά από εμένα και δεν επανέρχομαι γιατί είμαι αδαής σε ότι αφορά το μπασκετ του ΠΑΣ.
Μακάρι να βρεθεί μια λύση παντως

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 22 Ιούν 2020 20:04 »

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Marios Michael, ο οποίος θα είναι ο βoηθός προπονητής της ομάδας μας στο πλευρό του Νίκου Δουβίτσα. Ο Μάριος, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν αθλητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΣ. Επίσης, είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με τον κ. Δουβίτσα. Εύχομαι να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με συγκέντρωση και καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, η ομάδα θα κάνει μια πολύ καλή πορεία".

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/photos/a.845866582148169/2960051960729610/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 23 Ιούν 2020 20:06 »

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Μαρια Κατσαμουρη, η οποία θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Μαρία, η οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική κατηγορία απέκτησε σημαντικές εμπειρίες και με συνεχή σκληρή δουλειά αποσκοπεί σε μία ακόμη καλύτερη σεζόν.

Η ίδια δήλωσε: "Χαίρομαι που θα αγωνιστώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται και εύχομαι να επιτύχουμε τους στόχους μας. Με τη σειρά μου θα βοηθήσω την ομάδα μου στο έπακρο"!

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/photos/a.845866582148169/2962624967138976/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 25 Ιούν 2020 15:30 »

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ευχαριστεί θερμά την Αναστασία Τζήμου για την προσφορά της στην ομάδα μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και την πολύτιμη συνεισφορά της ως παίχτρια της βασικής πεντάδας και της ευχόμαστε ότι καλύτερο για την μετέπειτα μπασκετική της πορεία!

Anastasia σ’ ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και πείσμα για τη νίκη!

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/photos/a.845866582148169/2967276983340441/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 26 Ιούν 2020 15:27 »

O ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 25χρονη Ελληνο-αυστραλή αθλήτρια Βανέσα Πανούση, η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Η ύψους 1,70 combo-guard, η οποία θα καταλαμβάνει θέση Ελληνίδας στο ρόστερ του ΠΑΣ, είναι γνώριμη του coach Δουβίτσα αφού συνεργάστηκαν πέρσι σε μία εξαιρετική χρονιά στη Νίκη Λευκάδας.

Η Πανούση πέρσι αγωνίστηκε και στα 20 παιχνίδια του πρωταθλήματος με 14,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ ανά αγώνα με μ.ο. συμμετοχής 38 λεπτά. Η απόφοιτος του Virginia Tech σούταρε με ποσοστό 89,6% από τη γραμμή του φάουλ, ενώ είχε και 1,9 τρίποντα ανά αγώνα. H γεννημένη στις 23 Φεβρουαρίου 1995 στο Σίδνεϋ, έχει κατακτήσει με την φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα του 2017, χρυσό μετάλλιο στους αγώνες Ειρηνικού κάτω των 16 ετών το 2011 και χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών το 2013 στη Λιθουανία.

Η Βανέσα αποτελεί την 5η μεταγραφή της ομάδας, μετά τις Σταυριανή και Αγγελική Βιντσιλαίου και τις Cooper και Perry και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC στις θέσεις των guard.

H Πανούση δήλωσε για την μεταγραφή της: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος μιας τόσο καλά οργανωμένης και δυνατής ομάδας, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που θα επιστρέψω πίσω και θα έχω προπονητή ξανά τον coach Nikos Douvitsas και ανυπομονώ να χτίσουμε σε αυτά που πετύχαμε και πέρσι με τη συνεργασία μας. Πιστεύω θα έχουμε πολύ καλή ομάδα με καλή χημεία και ελπίζω όταν θα είμαστε όλες οι παίχτριες μαζί θα χτίσουμε πάνω σε αυτό και θα αγωνιστούμε για την κορυφαία θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Vanessa καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ!

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/photos/a.845866582148169/2969902959744510/

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 02 Ιούλ 2020 14:03 »
1) Σε Φιάσκο εξελίσσεται η μεταφορά του κλειστού από το Ελληνικό. Ευθύνες μεγάλες έχουν εδώ ο Καχριμάνης και ο Γεωργιάδης. Πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση άμεσα.

2) Ακούγεται να αναλάβει ο Χρηστοβασίλης και την ομάδα μπάσκετ
Χριστοβασίλη Θεέ Πάρε και την ΚΑΕ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 02 Ιούλ 2020 19:11 »
Παράθεση
Η σκακιέρα της Super League 2 και 10 ερωτήματα για το μπάσκετ
Πάμε στο μπάσκετ. Η άνοδος του γιαννιώτικου μπάσκετ την σεζόν που μας πέρασε ήταν δεδομένη και μπροστάρης ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε άντρες και γυναίκες. Πριν μπω στο...ψητό για το τι έγινε στον αντρικό ΠΑΣ, θα κάνω ένα μικρό πρόλογο. Πριν γράψω τις απόψεις μου συνομίλησα και με τις δύο πλευρές, δεν βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα και περίμενα προσεκτικά να...κάτσει η σκόνη και να κοπάσει ο θόρυβος.
Εκείνο που με στεναχωρεί πραγματικά είναι ότι κάποιοι χαίρονται από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Οι μπασκετικοί στα Γιάννινα είναι μια περίεργη κάστα ανθρώπων και στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε χαίρονται οι...λύκοι και οι ιντριγκαδόροι.

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι σε έναν καυγά ή μια διαφωνία φταίνει ΠΑΝΤΑ και οι δύο. Άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Ας δούμε όμως γιατί χώρισαν οι δρόμοι του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα με τους επιχειρηματίες Σεπετά και Μάντζιο.

Καταρχήν, ολοι συμφωνούμε ότι η συγχώνευση και η συνεργασία που έγινε ήταν πετυχημένη. Τρεις ανόδους σε τρία χρόνια μέτρησε η ομάδα και συνολικά 5 ήττες. Εκείνο που αδυνατώ να καταλάβω είναι πως ξεκίνησαν οι διαφωνίες και γι΄αυτό εχω κάποια βασικά ερωτήματα προς τις δύο πλευρές.

1) Αφού ο κ. Γιάννης Μάντζιος παραδέχτηκε στις συζητήσεις που έγιναν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Οικονόμου ότι δεν ενδιαφέρονταν για τις ακαδημίες, τότε γιατί μπήκαν μεσούσης της περιόδου εκείνα τα αχρείαστα ερωτηματολόγια προς τους γονείς; Που κατέληξε και κυρίως γιατί έγινε εκείνη η αξιολόγηση των προπονητών;

2) Είναι αλήθεια ή όχι αυτό που ισχυρίζεται η πλευρά του Ερασιτέχνη και προσωπικά ο κ.Οικονόμου ότι είχε ζητήσει από πέρυσι να βρεθεί μια λύση στα λογιστικά και να μην φορτώνονται τιμολόγια στο ΑΦΜ του Ερασιτέχνη; Ισχύει αυτό ή όχι; Κι αν ισχύει, τι έγινε αυτό τον ένα χρόνο προς εξεύρεση λύσης κοινά αποδεκτής;

3) Ισχύει ή οχι ότι ο κ. Μάντζιος είχε δεσμευτεί προσωπικά στον κ. Οικονόμου ότι θα λύσει το θέμα και θα δημιουργήσει ΚΑΕ όταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις αντιρρήσεις του; Αν ναι, τι άλλαξε και διαφοροποίησε τη στάση του;

4) Γιατί αποσύρθηκαν από τις συσκέψεις της διοικούσας επιτροπής οι κύριοι Αναστασίου και Τσίρμπας μεσούσης της περιόδου και όταν η ομάδα πρωταγωνιστούσε; Μήπως η απόφαση να...τραβήξει το χαλί ο Ερασιτέχνης ήταν προειλημμένη; Κι αν ναι, από πότε;;

5) Ισχύει ή όχι αυτό που είπε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ,  Τάκης Τσαγκρώνης και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε παρουσία οπαδών στον κ. Γεωργίου από πλευράς διοικούσας; Ότι η ενδεχόμενη αίτηση για δημιουργία ΚΑΕ θα γίνει άμεσα αποδεκτή από την ΕΟΚ; Ήταν σε δημόσια ακρόαση εκείνη η συνομιλία;;

6) Για τον επιχειρηματικό γίγαντα που ακούει στο όνομα ΒΙΚΟΣ ήταν μεγάλο το ποσό που απαιτούνταν για να γίνει η ομάδα ΚΑΕ: Και γιατί ντε και καλά θα χρεωκοπούσε μια επιχειρηματική προσπάθεια μέσω μιας ανώνυμης εταιρείας; Αφού στόχος ήταν η άνοδος στην Α1 όπου εκεί είναι υποχρεωτική η δημιουργία ΚΑΕ;;

7) Ισχύει ή όχι ότι εδώ και πολύ καιρό υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που ετοιμάζει τη ...διάδοχη κατάσταση; Που παίρνει τηλέφωνα σε πολιτικά γραφεία, που συνομιλεί με επιχειρηματίες; Ποιος του έδωσε το ελεύθερο ενώ οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν σε εξέλιξη;

8) Ποιος έκανε όλο αυτό τον καιρό τις διαρροές προς συγκεκριμένα άτομα και ΜΜΕ για να δημοσιεύσουν πληροφορίες και τι ήθελε να κερδίσει; Στην διοικούσα επιτροπή ήταν αραγές το μέτωπο ή μήπως κάποιοι έπαιζαν τα δικά τους παιχνίδια;

9) Ο κ. Πηλίδης γιατί παραιτήθηκε από τις αρχές του 2020 και που διαφώνησε με τους χειρισμούς των υπολοίπων της διοικούσας επιτροπής;

10) Ο Προμηθέας Πατρών είναι όντως μια ομάδα πρότυπο. Πρωταγωνιστεί στην αντρική ομάδα και έχει επενδύσει στις ακαδημίες του. Διαθέτει όμως ο Προμηθέας Πατρών το μέγεθος και το brand name που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα; Όχι μπασκετικά μόνο, συνολικά σαν σύλλογος;  Στην Α2 ΚΑΕ είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Απόλλων Πατρών. Οι υπόλοιπες ομάδες όμως που έχουν ερασιτέχνη τι τμήματα διαθέτουν; Έχουν και κάτι άλλο πέρα πέρα από μπάσκετ;

Θέλω να πιστεύω ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα βρεθεί λύση και τα Γιάννινα θα χαρούν τον ΠΑΣ στην Α2 μαζί με τις γυναίκες στην Α1. Ας παραμερίσουν κάποιοι τις προσωπικές κόντρες και τις ατομικές επιδιώξεις τους και ας βάλουν το καλό του γιαννιώτικου μπάσκετ πάνω από το εγώ τους.

Από τη στήλη ΠΑΣες της εφημερίδας ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
passports.gr

Παράθεση
Η απάντηση Πηλίδη στα 10 ερωτήματα της στήλης «ΠΑΣΕΣ»
Απάντηση, σε αυτά τουλάχιστον που τον αφορούν, έδωσε στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ο κ. Γιώργος Πηλίδης, πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΑΣ Γιάννινα στο άρθρο του Θανάση Μυριούνη και τη στήλη ΠΡΩΙΝΕΣ ΠΑΣΕς στο φύλλο του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ της 25ης Ιουνίου 2020.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πηλίδη:

Αξιότιμε κύριε Μυριούνη

Διάβασα με προσοχή το άρθρο σας με τίτλο ‘’Η σκακιέρα της Super League 2 και 10 ερωτήματα για το μπάσκετ΄΄ που στο δεύτερο σκέλος του ασχολείται με το διαζύγιο μεταξύ Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ και οφείλω να ομολογήσω ότι προσπαθεί να  κρατήσει ίσες αποστάσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Επειδή κάπου αναφέρεται το όνομά μου, αλλά και σε μερικά σημεία που δεν αναφέρεται θεωρώ ότι έχω εμπλακεί, θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.

Ερώτηση:Αφού ο κ. Γιάννης Μάντζιος παραδέχτηκε στις συζητήσεις που έγιναν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Οικονόμου ότι δεν ενδιαφέρονταν για τις ακαδημίες, τότε γιατί μπήκαν μεσούσης της περιόδου εκείνα τα αχρείαστα ερωτηματολόγια προς τους γονείς; Που κατέληξε και κυρίως γιατί έγινε εκείνη η αξιολόγηση των προπονητών;

1.    Ο κύριος Μάντζιος λέγοντας ότι δεν ενδιαφερόταν για τις ακαδημίες, το έλεγε εξάλλου κατά καιρούς και σε εμάς, εννοούσε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφερόταν να ασχοληθεί με αυτές. Για το λόγο αυτό οι ακαδημίες ανατέθηκαν σε εμένα προσωπικά. Σημειώνω ότι εγώ, αλλά και άλλα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ (από εδώ και πέρα χάριν συντομίας θα την αναφέρω ως ΔΕΜ) όπως επίσης και ο βασικός χορηγός ενδιαφερόμασταν γι’ αυτές. Εξάλλου ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε η συγχώνευση της ομάδας ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, παρότι και οι δυο ομάδες ήταν την περίοδο 2017-18 στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ, πέρα από το brandname, ήταν οι, έστω και κουτσουρεμένες λόγω της αποχώρησης της προηγούμενης ΔEM, ακαδημίες του συλλόγου.

2.    Τα αχρείαστα όπως τα αποκαλείτε ερωτηματολόγια τα εμπνεύστηκα εγώ ο ίδιος, όχι την περασμένη περίοδο όπως αφήνετε να εννοηθεί, αλλά το Νοέμβριο του 2017, δηλαδή ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως υπευθύνου των ακαδημιών εκ μέρους της ΔΕΜ.

3.    Έχοντας εμπειρία 40 και πλέον ετών από διοίκηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, είναι περισσότερο από προφανές ότι η έγγραφη αξιολόγησηπροσωπικού για μένα αποτελεί νόμο και απαράβατο όρο συμμετοχής μου σε οποιαδήποτε διοίκηση, φυσικά και σε αυτήν ενός αθλητικού συλλόγου. Το σχέδιο που ετοίμασα προέβλεπε να γίνει πρώτα αξιολόγηση των προπονητών των ακαδημιών από τους γονείς με όχι μπασκετικά, αλλά γενικά κριτήρια και σε επόμενη φάση από έμπειρους προπονητές αναφορικά με τις γνώσεις τους στις τεχνικές του αθλήματος και στη μεταδοτικότητά τους. Φυσικά και όποιος λέει τη λέξη αξιολόγηση στην Ελλάδα, ακόμη και σήμερα του βάζουν πιπέρι στη γλώσσα, αλλά εγώ σε αυτά δε μασάω, και αν δω ότι μου φέρνουν εμπόδια, τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν το χόμπι μου, απλά εγκαταλείπω το καράβι.

4.    Παρότι η αξιολόγηση δεν έγινε με τον πλέον σωστό τρόπο, το πρώτο βήμα είχε γίνει, οι γονείς συμμετείχαν σε ποσοστό 90% και νομίζω ότι το χάρηκαν κιόλας. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης υπάρχουν ως power point presentation, συμπεράσματα έχουν βγει, απλά δεν ανακοινώθηκαν στους γονείς και φυσικά στο ευρύτερο κοινό γιατί δεν το επιθυμούσε ο υπεύθυνος ακαδημιών εκ μέρους του ερασιτέχνη κ. Αναστασίου. Όταν παραιτήθηκα παρέδωσα το σχετικό φάκελο στο κ. Ιωάννη Κουτσολιόντο.

5.    Αν μετά από τις διευκρινήσεις που έδωσα και που αφορούσαν την περίοδο 2017-18 εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα ερωτηματολόγια ήταν αχρείαστα, απλά θα διαφωνήσω.

Ερώτηση: Ο κ. Πηλίδης γιατί παραιτήθηκε από τις αρχές του 2020 και που διαφώνησε με τους χειρισμούς των υπολοίπων της διοικούσας επιτροπής;

Ο κύριος Πηλίδης παραιτήθηκε εγγράφως από την ΔΕΜ τον Ιούλιο του 2019 για τους εξής λόγους:

1.    Διαφωνία με τον υπεύθυνο ακαδημιών σε βασικά θέματα.

2.    Διαφωνία με τα υπόλοιπα μέλη της ΔΕΜ σε οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα.

3.    Μη ύπαρξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου για το σύλλογο και

4.    Μη νόμιμη και νομικά κατοχυρωμένη ΔΕΜ (δηλαδή η ΔΕΜ δεν προήλθε από διαδικασίες αρχαιρεσιών μέσα από τον ερασιτέχνη, αλλά απλά από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν έχει κάποια αξία, καθότι μπορεί να καταστρατηγείται και από τις δυο πλευρές κατά το δοκούν, με συνέπεια οι θέσεις στη ΔΕΜ και φυσικά και η δική μου, να μην είναι νομικά και θεσμικά κατοχυρωμένες).

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι τόσο ο ερασιτέχνης όσο και η ΔΕΜ τήρησαν, ιδιαίτερα η τελευταία με το παραπάνω το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπογράφηκε μεταξύ των δυο πλευρών. Κατά τη γνώμη μου όμως το συμφωνητικό που υπογράφηκε δεν ήταν προς το συμφέρον της ΔΕΜ. Αυτό όμως ήταν θέμα εκείνων που το υπέγραψαν.

Το γεγονός ότι παραιτήθηκα από τη ΔΕΜ για τους παραπάνω αναφερθέντες λόγους δε σήμαινε ότι εγκατέλειπα την αντρική ομάδα και τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί. Μπορεί να διαφωνούσα στη λειτουργία της ομάδας και σε άλλα διαδικαστικά θέματα, αλλά ακολουθούσα την ομάδα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της, αγωνιούσα και βοηθούσα όπου μπορούσα. Και αυτό το έκανα γιατί δεν ήθελα να μποϊκοτάρω την οποιαδήποτε προσπάθεια γίνονταν στην πόλη για κάτι καλύτερο, έστω και μόνο στα πλαίσια μιας αντρικής ομάδας. Φυσικά και λυπόμουν τους ανθρώπους για το χρήμα και τους ανθρωπομήνες που κατασπαταλούσαν, την αγωνία τους σε κάθε παιχνίδι. Δυστυχώς προέβλεψα το τέλος αρκετά νωρίτερα λέγοντάς τους ότι: θα φύγετε και διωγμένοι και δαρμένοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο κ. Γεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξή του. Αν με ακούγανε πριν από δύο ή και ένα χρόνο ακόμη, τότε αυτή η κατάληξη θα είχε αποφευχθεί.

Ερώτηση: Για τον επιχειρηματικό γίγαντα που ακούει στο όνομα ΒΙΚΟΣ ήταν μεγάλο το ποσό που απαιτούνταν για να γίνει η ομάδα ΚΑΕ: Και γιατί ντε και καλά θα χρεωκοπούσε μια επιχειρηματική προσπάθεια μέσω μιας ανώνυμης εταιρείας; Αφού στόχος ήταν η άνοδος στην Α1 όπου εκεί είναι υποχρεωτική η δημιουργία ΚΑΕ;

1.    Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ΑΕ ήταν χορηγός της ομάδας, όχι ιδιοκτήτης. Ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Όποτε τίθετο ερώτημα ο επιχειρηματίας έλεγε: εγώ είμαι απλά ένα χορηγός και μας προέτρεπε να ψάξουμε να βρούμε και άλλους χορηγούς για να μην εξαρτόμαστε εσαεί από αυτόν. Ο κ. Μάντζιος το έκανε αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν δεν απατώμαι τα τρία τελευταία χρόνια, πέρα από τα χρήματα που ο ίδιος έδινε, έφερε χορηγίες της τάξεως των 75.000 € από άλλες επιχειρήσεις στο ταμείο της ομάδας.

2.    Συνεπώς η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ούτε υποσχέθηκε, ούτε άφησε ποτέ να εννοηθεί ότι θα αναλάβει τα έξοδα οποιασδήποτε Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΚΑΕ). Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η απαίτηση από όλους τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή  να αναλάβει τα έξοδα μιας ενδεχομένης ΚΑΕ. Ο χορηγός δίνει τη χορηγία του και αφήνει την ομάδα να διαχειριστεί τα χρήματα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν η ομάδα δεν το πράξει σωστά, απλά την επόμενη χρονιά δε θα δώσει χορηγία. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Αντί να πει κανείς ευχαριστώ για το ποσά που δίνει η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, ποσά που δε δόθηκαν ποτέ σε ομάδα μπάσκετ στα Ιωάννινα από οποιονδήποτε χορηγό, υπάρχει μια συνεχής μουρμούρα και παράλογες κατά τη γνώμη μου απαιτήσεις.

3.    Αναφέρονται αρκετοί στο όνομα ΒΙΚΟΣ που δόθηκε, κατά εξαίρεση ή χατιρικώς, στην ομάδα. Ποτέ η  εταιρεία ΒΙΚΟΣ δε απαίτησε να μπει το όνομά της στον τίτλο της ομάδας. Ο διακριτικός τίτλος ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ προέκυψε από την απορρόφηση των δυο σωματείων, του ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ και του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η ομάδα επίσημα ονομάζεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Κοιτάξτε τις βαθμολογίες της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΒΔΕ. Όταν φεύγει ένα έγγραφο προς οποιαδήποτε αρχή, φεύγει με την υπογραφή του προέδρου και του γενικού γραμματέα του ερασιτέχνη και όχι με υπογραφές μελών της ΔΕΜ. Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ δικαίωμα ψήφου δε θα είχε ο κ. Μάντζιος που υπό την ευθύνη του διαχειρίστηκαν 270.000 € σε τρία χρόνια, αλλά μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

4.    Συνεπώς η ΔΕΜ που δημιουργήθηκε:
a.    Δεν είχε το δικαίωμα υπογραφής επισήμων εγγράφων, δηλαδή στην ουσία δεν ήταν νομικά κατοχυρωμένη.
b.    Δεν είχε υπό τον έλεγχό της τις ακαδημίες του συλλόγου, όχι για το οικονομικό σκέλος, καθότι οι εισπράξεις μετά από αφαίρεση των εξόδων δεν κάλυπταν ούτε το 10% του προϋπολογισμού της ομάδας τα δυο πρώτα χρόνια, τη δε τρίτη χρονιά τα έσοδα ήταν μηδενικά, αλλά για την οργάνωση και λειτουργία τους.
c.    Το δικαίωμα που είχε η ΔΕΜ ήταν να ξοδεύει χρήματα για την ανδρική ομάδα και για την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικής πίττας όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη

5.    Ρωτάτε ποιο είναι το κόστος μίας ΚΑΕ. Για το στήσιμό της τα ποσά κυμαίνονται από 100.000 έως 200.000 € (σύμφωνα με πρόσφατη τηλεφωνική έρευνα που έκανα με δική μου πρωτοβουλία) και το λειτουργικό της κόστος αυξάνει κατά 40-50% σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει ότι με το πλέον φτηνό σενάριο (100.000 € για το στήσιμο της ΚΑΕ και 150.000 € προϋπολογισμό της ομάδας για μια αξιοπρεπή πορεία στην Α2 Εθνική κατηγορία), το κόστος της ομάδας θα εκτοξεύονταν για τον 1ο χρόνο λειτουργίας από τις 150.000 € στα 310.000 € ως ΚΑΕ και για τα υπόλοιπα δυο χρόνια από τα 150.000 στα 210.000 €. Θα υπήρχε δηλαδή, σύμφωνα με το πλέον φτηνό σενάριο, μια επιπλέον απόκλιση της τάξεως των 300.000 € για τα τρία χρόνια της υποχρεωτικής λειτουργίας της ομάδας ως ΚΑΕ.  Δε συμφέρει κατά τη γνώμη μου να πληρώνει κανείς 100.000€ επιπλέον ανά έτος, για να έχει υποτίθεται μια ανεξαρτησία (να λάβετε υπόψη σας ότι στη δημιουργία της ΚΑΕ τον πρώτο λόγο έχει ο ερασιτέχνης, ο οποίος προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του μπορεί να βάλει όποιες προϋποθέσεις θεωρήσει σκόπιμες για το συμφέρον του).

6.    Η μέχρι πρότινος ΔΕΜ ακόμη και να είχε αυτά τα χρήματα δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να τα πετάξει για τη λειτουργία της ομάδας στην Α2 χωρίς αυτό να απαιτείται? Δε θα ήταν προτιμότερο τα χρήματα αυτά να τα δώσει για κάτι πιο ουσιαστικό, όπως για παράδειγμα για την κατασκευή ενός προπονητηρίου, ή για την αγορά κάποιων φερέλπιδων νεαρών αθλητών, αντί να τα πετάξει κυριολεκτικά στα σκουπίδια? Πρέπει να δικαστεί και να διασυρθεί επειδή δίνει 150.000 € και όχι 310.000 €? Ποια ομάδα διαθέτει αυτά τα ποσά στα Ιωάννινα και πότε είδαν τόσο χρήμα οι Γιαννιώτες φίλαθλοι ‘’να πέφτει’’ για το μπάσκετ της πόλης?

7.    Αναφορικά με το brand nameτου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Δε χωράει αμφιβολία ότι ο ΠΑΣ στο ποδόσφαιρο είναι μετά από ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΗΡΑΚΛΗ, από τα ισχυρά brand name. Όχι όμως στο μπάσκετ. Εκεί ήταν ανύπαρκτος για δεκαετίες ολόκληρες, μέχρι να έλθει ο κ. Μάντζιος και η εταιρεία ΒΙΚΟΣ για να τον φέρουν από την κατάσταση των δυο ή τριών δελτίων παικτών που είχε το καλοκαίρι του 2017 η ομάδα στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ μέσα σε τρία χρόνια πανηγυρικά στην Α2 Εθνική κατηγορία. Όποιος αναλάβει την ομάδα στο μέλλον ξεκινάει από άλλη αφετηρία και η ομάδα έχει άλλο prestige σε σχέση με ό,τι ήταν πριν από τρία χρόνια. Οι άνθρωποι παρέλαβαν συντρίμμια και παραδίδουν κοσμήματα, πρέπει να διασυρθούν γι’ αυτό? Τόση αχαριστία!

8.    Στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα οι μπασκετικοί με ρωτούσαν τι κάνει η ομάδα του ΒΙΚΟΥ, όχι τι κάνει ο ΠΑΣ. Για τους επαγγελματίες αυτός έχει την οικονομική δύναμη, αυτός είναι το brand name. Ο Προμηθέας στον οποίο αναφέρεστε σε άλλη ερώτησή  σας σίγουρα δεν έχει το brand nameτου ΠΑΣ, αλλά συγκεντρώνει, ανάλογα με τον αγώνα, από 2500 έως 3500 φιλάθλους στο γήπεδο και πουλάει 2000 διαρκείας. Αυτό το πέτυχε γιατί επένδυσε αρκετά εκατομμύρια, η ομάδα παίζει σε υψηλότατο επίπεδο και κερδίζει. Αυτό βασικά είναι το ζητούμενο για το φίλαθλο, θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει. Αν ένας ΠΑΣ σε χαμηλή κατηγορία χάνοντας τα παιχνίδια του μάζευε περισσότερους φιλάθλους από έναν ΑΓΣΙ για παράδειγμα που σε μια υψηλότερη κατηγορία τα κέρδιζε, τότε θα έλεγα ναι, το brand name παίζει ουσιαστικό ρόλο. Δυστυχώς όσα παιχνίδια του ΠΑΣ παρακολουθούσα παλαιότερα χρόνια στο ΕΑΝΚΙ στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ η κερκίδα ήταν σχεδόν άδεια και φυσικά κανένας δημοσιογράφος δεν ασχολείτο με τη μπασκετική ομάδα του ΠΑΣ. Αυτή είναι δυστυχώς η πικρή αλήθεια.

Τα υπόλοιπα ερωτήματα που θέτετε δε μπορώ δυστυχώς να σας τα απαντήσω,καθότι την τελευταία χρονιά ήμουν ουσιαστικά εκτός ΔΕΜ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και συγγνώμη αν ήμουν περισσότερο καυστικός από όσο έπρεπε. Να είστε όμως σίγουρος ότι σε όλο μου το βίο έχω μάθει να λέω μόνο αλήθειες, χωρίς να υπολογίζω το οποιοδήποτε κόστος, το έχω πληρώσει αυτό, αλλά δε το μετανιώνω, καθότι  αυτός τελικά είναι ο πιο απλός τρόπος επικοινωνίας.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Πηλίδης
passports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 23:01 »
Έμεινε όνειρο η συμμετοχή στην Α2 ανδρών -Οριστικό το αδιέξοδο

Οριστικό είναι πλέον το αδιέξοδο στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι μεσολαβητικές προσπάθειες που έγιναν από τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σιαράβα προς τη διοικούσα επιτροπή και τον ερασιτέχνη ΠΑΣ, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Δεδομένης και της αδυναμίας να εισέλθει κάποιος άλλος δυνατός παράγοντας που θα αψηφίσει τα χιλιάδες ευρώ που απαιτεί σε βάθος τριετίας μία ΚΑΕ, θεωρείται απίθανο πλέον να καταφέρει να εκπροσωπηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ και ο σύλλογος θα επιστρέψει στο σημείο «μηδέν» από τη νέα χρονιά, δηλαδή τη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε απλά τις ευχαριστίες της προς όσους μεσολάβησαν και ενημέρωσε για τη μη εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

Η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.

Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2.

Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή
Ιωάννης Μάντζιος

https://super-fm.gr/60591/emeine-oneiro-i-symmetochi-stin-a2-andron-oristiko-to-adiexodo/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2020 23:01 »
Παράθεση
Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.
Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2.

Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή
Ιωάννης Μάντζιος
Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 10 Ιούλ 2020 22:28 »

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Πανωραία Ντάλα, η οποία θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Η ίδια δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στον ΠΑΣ για 4η χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πάνω απ’ όλα υγεία. Θα βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας"

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/photos/a.845866582148169/3007049972696475/

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 13 Ιούλ 2020 00:04 »
Δεν ασχολούμαι με το μΠΑΣκετ αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται μια πόλη σαν τα Γιάννενα να μην μπορεί να συντηρήσει ένα σωματείο στην Α2, ειδικά τώρα που υπάρχει φίλαθλο κοινό που στέκεται στο πλευρό της Ομάδας. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 13 Ιούλ 2020 14:24 »
Δεν υπαρχει γηπεδο και κυριως καποιος που να θελει να δωσει 250 χιλιαρικα τον χρόνο χωρις να παρει ουτε 30 πισω

Επίσης καποιοι θελουν να κανουν τους @στηδες με ξενο κωλο...

Αυτα

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 13 Ιούλ 2020 16:00 »
Ποια ομάδα της Α2 έχει μπάτζετ 250000€;
Ποια έχει γήπεδο υψηλών προδιαγραφών;
Κάτι άλλο παίζει.