Αποστολέας Θέμα: Φανέλες 2020-2021  (Αναγνώστηκε 15043 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Φανέλες 2020-2021
« στις: Κυρ 26 Ιούλ 2020 01:06 »
Θετικοί... ψιθυροι για τις νέες εμφανίσεις του ΠΑΣ
Εντυπωσιακές αναμένεται να είναι οι εμφανίσεις της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει οριστική συμφωνία με εταιρεία ρουχισμού αλλά και τον κεντρικό χορηγό.
Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πρώτη εμφάνιση θα προκαλέσει θετικότατα σχόλια αφού δόθηκε ξεχωριστή σημασία στον συγκεκριμενο τομέα.
Δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να υπάρξουν και τα αποκαλυπτήρια.
sportsioannina.gr

Ζητούνται άτομα για θέσεις κατασκόπων με σκοπό την ανακάλυψη top secret πληροφοριών.
Θα δοθούν διακριτικές στολές (μαύρο γυαλί,μαύρη καπαρτίνα κτλ).
Επίσης ζητούνται ξεματιάστρες για να ξεματιάσουν τις φανέλες.

ΥΓ:Δεν δημιουργείται έτσι hype.Για κανένα λόγο.Τώρα το σύντομα φοβάμαι θα είναι κατά Σεπτέμβριο που λογικά πάντα θα παίξουμε τον πρώτο αγώνα.Έτσι κάνει τα τελευταία πολλά χρόνια η ΑΜΟ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φανέλες 2020-2021
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 26 Ιούλ 2020 13:01 »
Παντως η εταιρεια που λενε οτι θα  μας ντυνει δεν εχει και τιποτα ωραιο στο σαιτ της.Πιο ωραιες εμφανισεις εχει για το μπασκετ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 26 Ιούλ 2020 13:22 »
Κάτι μου λέει πως θα είναι κάτι ανάλογο της μπασκετοφανέλας.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 26 Ιούλ 2020 23:57 »
Παντως η εταιρεια που λενε οτι θα  μας ντυνει δεν εχει και τιποτα ωραιο στο σαιτ της.Πιο ωραιες εμφανισεις εχει για το μπασκετ.
;;;;
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 30 Ιούλ 2020 14:04 »
Παράθεση
Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την εταιρεία Hall Of Brands  σε επίπεδο ένδυσης της ομάδας και εμπορικής χρήσης του σήματος και της μπουτίκ, ενδεχομένως και σήμερα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας που θα φοράει η γιαννιώτικη ομάδα τη νέα σεζόν.

Το σχέδιο των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα έχει προκύψει από τη συνεργασία του τμήματος marketing της γιαννιώτικης ΠΑΕ με τo Hall Of Brands του Νίκου Σιόντη, γιου του παλαίμαχου αρχηγού του Άγιαξ της Ηπείρου, Γιώργου Σιόντη.

Ακόμα βέβαια δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι χορηγοί της φανέλας και όταν θα γίνει αυτό, θα παρουσιαστούν οι φανέλες σε ξεχωριστή εκδήλωση, όμως σήμερα αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα το σχέδιο των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πέρα από την οργάνωση της μπουτίκ του ΠΑΣ Γιάννινα από το Hall Of Brands στα σκαριά βρίσκεται και η δημιουργία eshop για τα προϊόντα που θα φέρουν το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα μπορούν να προμηθευτούν μέσω internet οι φίλοι της ομάδας που δεν ζουν στα Γιάννινα.

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=30741:%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%82&Itemid=138
Μακάρι να είναι κάτι ξεχωριστό και όμορφο.
Φυσικά δεν θα με χάλαγε να είχε και ρετρό αναφορές, όπως π.χ. η κάθετη μπλε ρίγα στο μέρος της καρδιάς.  B-)
Μπλε όμως, ΜΠΛΕ!
Ούτε γαλάζιο ούτε άλλη παραλλαγή.
Τα χρώματα του ΠΑΣ είναι ΜΠΛΕ και άσπρο!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 30 Ιούλ 2020 15:02 »

Μπα!  :stop: Κι αν τ'ανακατώσεις δε βγαίνει δηλαδή γαλάζιο;
Εμένα μ' αρέσει το γαλάζιο!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 30 Ιούλ 2020 15:17 »

Μπα!  :stop: Κι αν τ'ανακατώσεις δε βγαίνει δηλαδή γαλάζιο;
Εμένα μ' αρέσει το γαλάζιο!

(y)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 11:46 »
Κανονίστε να δούμε τίποτα περίεργα χρώματα πάλι. Μπλε - άσπρο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 12:03 »
Κανονίστε να δούμε τίποτα περίεργα χρώματα πάλι. Μπλε - άσπρο.
θα κάνει πάταγο η φανέλα γι αυτό κ δεν έχουν διαρρεύσει τα σχέδια από τους μοδιστρους... περιμένεις δεύτερη κ τρίτη εμφάνιση κ φοβάσαι για άσχετα χρώματα;ΠΑΣ καλά; ::)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 13:20 »
όλα καλά...τα χρώματα τα πετύχαμε :pashat:

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 13:28 »
Απο της αγαπημένες μου μάρκες, για μας τους λάτρεις του Ιταλικού ποδοσφαίρου.
Μάρκα με πολύ ωραίες δυνατότητες που όμως πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω για να γίνουν.
Το σχέδιο δυστυχώς που παρουσιάζεται είναι ότι πιο απλό υπάρχει και σε σχέδιο εντελώς αδιάφορο.
Ελπίζουμε πως θα υπάρχει σχέδιο με ρίγες ή έστω κάτι κοντά σε αυτό γιατί το εν λόγω είναι λες και βλέπω τις νέες φανέλες τις εθνικής.

Καλή εταιρία, αναμένουμε τα τελικά σχέδια!

υγ: η φετινή εμφάνιση της Racing

2017-18 Torino
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Ιούλ 2020 13:32 από fadomas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 13:41 »
Να πω την αλήθεια μου, και σκέτο μπλε να είναι όπως στο βίδεο, μου αρέσει πολύ!

Υ.Σ. Χμ... τα δύο βιντεάκια που έβγαλε η ΠΑΕ μου άρεσαν.
Μακάρι να αλλάξουν και άλλα στον τομέα μάρκετινγκ.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 14:07 »
Να πω την αλήθεια μου, και σκέτο μπλε να είναι όπως στο βίδεο, μου αρέσει πολύ!

Υ.Σ. Χμ... τα δύο βιντεάκια που έβγαλε η ΠΑΕ μου άρεσαν.
Μακάρι να αλλάξουν και άλλα στον τομέα μάρκετινγκ.
όπως γράφει κ ο fadomas απαχπαν, το σχέδιο του βιντεου είναι από αδιάφορο έως "λίγο".... Θα συμφωνήσω μαζί σου για το μάρκετινγκ (μπουτίκ ,eshop κλπ),κ με την ελπίδα του άλλου για φανέλα τύπου Rasing....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 17:48 »
Μπλέ υπάρχουν πολλά. Η απόχρωση στο βίδεο είναι ωραιότατη. Κι αν είναι μονόχρωμη θα ξεχωρίζει ο ταύρος καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 18:01 »
Καλή φαίνεται η φανέλα.Να δούμε και τι σχέδιο θα έχει.Ακόμα και έτσι σκέτο μπλε ωραία είναι.Πρώτη φορά πάντως από αυτήν την εταιρία.Ας ελπίσουμε να είναι γούρικη.

Τα βιντεάκια ποιος τα φτιάχνει;ΠΑΕ,HoB ή και οι 2 μαζί.Συνεχίζει σε ένα μοτίβο παρουσιάζοντας το παρελθόν.Καλό αυτό.Δεν μου άρεσε που μπλέκει άλλες ομάδες.Θέλω 101% μόνο ΠΑΣ.Για τα αγγλικά τα είπαμε.

Αποσυνδεδεμένος Berry

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 03:32 »
Αναμένοντας τα νέα σχέδια της ΠΑΕ, έχω ανεβάσει εδώ ορισμένες προτάσεις για τις φανέλες και το πως θα μπορούσαν να είναι.

https://www.behance.net/gallery/101890975/PAS-Giannina-FC-Jersey-Kit

Σε όποιον αρέσει, ας κάνει like στο κάτω μέρος  :mono:

Kicking and squealing gucci little piggy

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 08:51 »
Αναμένοντας τα νέα σχέδια της ΠΑΕ, έχω ανεβάσει εδώ ορισμένες προτάσεις για τις φανέλες και το πως θα μπορούσαν να είναι.

Μπράβο σου. Ωραία δουλειά.
Να πω την προσωπική μου οπτική για το πως βλέπω τις εμφανίσεις.
Στην πρώτη δε μου αρέσει το μπλε χρώμα του ταύρου. Ίσως να ήταν καλύτερος σε λευκό και λίγο μικρότερος ώστε να μη μπερδεύεται με το νούμερο στην πλάτη.
Στη δεύτερη, η μόνη μου ένσταση είναι αν θα έπρεπε πάνω στη φανέλα να αναφέρεται και το όνομα της ομάδας (και όχι μόνο στο σορτς).
Η τρίτη είναι μια πολύ φρέσκια ιδέα, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Μου αρέσει και χωρίς παρατηρήσεις  :))

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 09:17 »
Η 1η εμφανιση της ομαδας για τα επομενα χρονια θα ειναι λευκη με μπλε ριγα στο πλάι και καθε χρονο θα εναλλασονται οι αλλες δυο.
Παντως ειναι ωραιες και αυτες που ανεβασε ο Berry με απεικονιση του ταυρου μεσα στην φανελα

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 10:51 »
Η 1η εμφανιση της ομαδας για τα επομενα χρονια θα ειναι λευκη με μπλε ριγα στο πλάι και καθε χρονο θα εναλλασονται οι αλλες δυο.
Παντως ειναι ωραιες και αυτες που ανεβασε ο Berry με απεικονιση του ταυρου μεσα στην φανελα
που το ξέρεις; υπάρχουν σχέδια να δούμε;

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 11:12 »
Οι γλωσσες λενε οτι ετσι θα ειναι.
Σε κανα μηνα λογικα θα εχουμε αποκαλυπτηρια

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 15:01 »

Ωραία σκέψη. Ωραία και η λεπτομέρεια με το σήμα στο σβέρκο. Η τρίτη με αντιθέσεις ανοιχτό-σκούρο, μπλε - άσπρο μπορεί να γίνει πολύ σούπερ. Το μόνο που με χαλάει είναι ο αριθμός φανέλας στο στήθος. Αριθμό μόνο πλάτη και σορτς.

Με διαφήμιση χορηγού θα χάλαγαν πολύ όλες. Εκτός αν είναι όνομα γνωστής εταιρίας χρωμάτων που αρχίζει από B.  B-)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 15:02 »
Θα έπρεπε η πρώτη να είναι άσπρη με μπλε ρίγα (η κλασσική) εδώ και χρόνια. Με νόμο. Και να φοριέται στην πλειονότητα των αγώνων.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 15:08 »
Παράθεση
Θα έπρεπε η πρώτη να είναι άσπρη με μπλε ρίγα (η κλασσική) εδώ και χρόνια. Με νόμο. Και να φοριέται στην πλειονότητα των αγώνων.

Συμφωνώ αλλά να επιδέχεται μικρές μικρές τροποποίησεις κάθε σεζόν.Μικρές μικρές λεπτομέρειες πάντα.
Πάντως ειδικά για την φανέλα θα μπορούσε η παε (λέμε τώρα) να κάνει άνοιγμα προς το κοινό είτε να ψηφίσει ανάμεσα σε 20 σχέδια πχ ή να έρθει σε επαφή με παιδιά που ασχολούνται από εδω μέσα με το design και να βρούνε ένα ωραίο σχέδιο που θα ακουμπά και στον κόσμο.
Απο εδώ μου έρχονται τουλάχιστον 4 με 5 άτομα που ασχολούνται με το σχεδιασμό. Από την παε όλο και κάποιος μπαίνει εδω μέσα, οπότε ας έρθουν σε επαφή.

:mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 15:19 »

Εκπληκτική η τρίτη εμφάνιση που σχεδίασες με το μπλε και μαύρο!

Αυτήν θέλω κι εγώ, άσπρη με μπλε ρίγα στο μέρος της καρδιάς! Έχουμε να τη δούμε από το 2000 στην Α' εθνική με πρόεδρα τον Κολέμπα.
Εξάλλου νομίζω ότι είναι και η πιό αγαπημένη των φιλάθλων μας. Ξύπνα μνήμες δόξας στους παλιότερους και δίνει ευκαιρία γνώσης στους νεότερους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 17:05 »

Μου βγάζουν κάτι από 80ς.Σαν να έχουν μια τάση ρετρό.Θα μου άρεσαν περισσότερο σε μπλε άσπρο.
Μου αρέσει ο ταύρος στην τρίτη.Με άσπρο από πίσω ίσως ήταν καλύτερα.Επίσης σαν τρίτη εμφάνιση να είχε πορτοκαλί αντί για μαύρο ή σκούρο μπλε,ότι είναι.

Φτιάξε και άλλα πραγματάκια εκτός από φανέλες.Αν προλαβαίνεις.