Αποστολέας Θέμα: Φανέλες 2020-2021  (Αναγνώστηκε 15038 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φανέλες 2020-2021
« Απάντηση #25 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 17:40 »
Παράθεση
Αυτήν θέλω κι εγώ, άσπρη με μπλε ρίγα στο μέρος της καρδιάς! Έχουμε να τη δούμε από το 2000 στην Α' εθνική με πρόεδρα τον Κολέμπα.

Την είχαμε και το 2008

αλλά και το 2013-14

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 17:56 »
Εγώ θέλω κάποια από τις νέες εμφανίσεις να έχει πάνω της στοιχεία της πόλης

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 05 Αύγ 2020 19:22 »

Κάτι ακούστηκε από τον σουπεργκουφάκη προ ημερών γι αυτό που λες. Ίδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 07 Αύγ 2020 15:49 »
Παράθεση
Οι φετινές φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές των προηγούμενων ετών με την KAPPA να ετοιμάζει ιδιαίτερες εμφανίσεις οι οποίες θα κερδίσουν την προτίμηση του κόσμου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στην Super League και στο πλαίσιο αυτό μπήκε σε μια νέα εποχή ξεκινώντας από την εταιρία ένδυσης. Με την συνεργασία της Hall of Brands οι Ηπειρώτες υπέγραψαν με την KAPPA.

betatzhs
Ήδη ένα πρώτο βίντεο έχει δείξει τις προθέσεις για τις φετινές φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα με την πρώτη να είναι μπλε, ενώ η δεύτερη θα είναι άσπρη.

Η τρίτη θα είναι διαφορετική και είναι ξεκάθαρη αναφορά στον σπουδαίο ΠΑΣ της δεκαετίας του ’70. Τέλος, φέτος θα υπάρχει και 4η φανέλα, μια φανέλα έκπληξη που όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας θα κλέψει τις εντυπώσεις.

gazzeta.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 07 Αύγ 2020 19:01 »
4 φανέλες;.... δεν του το έχω του χοντρού, αλλά μακάρι να κάνει την έκπληξη κ όχι μόνο στο μάρκετινγκ που θα κονομησει (πάλι)....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 07 Αύγ 2020 19:21 »
Από τις 2 να πάμε στις 4.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 07 Αύγ 2020 19:42 »
Aντε να βρουμε και παικτες να τις φορεσουν.Κατι μου λεει οτι το μονο καλο φετος θα ειναι οι φανελες

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 00:36 »

Σουπεργκουφακης λέγοντας;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 01:37 »

Σουπεργκουφακης λέγοντας;

Ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης που θυμίζει γνωστό υπερήρωα που πετούσε. Ραδιοφωνικός παραγωγός που θυμίζει τον ήρωα στους άθλιους του Βίκτωρος Ουγκώ.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 09:17 »
Ο φίλος αναφέρεται στον σούπερ φμ και τον κύριο Γιάννη Γιαννάκη  φίλε μου  άκου Σκούμπο αν δεν σου αρέσει ελεύθερη αγορά έχουμε δημοκρατία ακούμε ότι γουστάρουμε και δεν ακούμε ότι δεν γουστάρουμε την δυσφήμιση όμως τι την ήθελες ?

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 11:54 »
Επειδή έχω πάρει μια γεύση απο τις 2 απο τις 3 που θα φορέσουμε...Τώρα τι λένε για 4 δεν ξέρω...Εγώ για 3 έμαθα. Έχουμε και λέμε.
Η μια είναι μπλε..Παρόμοια με αυτήν του βιντεο απο το Hall of Brands.
H τρίτη εμφάνιση θα ειναι πορτοκαλί με μαύρο σορτς..Κάτι σαν τις Γουλβς προχθές με γαύρο. Απλα απο την φώτο που είδα το πορτοκαλί μου φάνηκε λίγο πιο φωτεινό.
Την άλλη δεν την έχουν έτοιμη ακόμα. Ούτε σε σχέδιο. Θα είναι όμως ρετρό. Και μάλλον βασικό χρώμα το λευκό. Φαντάζομαι το μυαλό σας θα πηγαίνει εκεί που πάει κ το δικό μου.. Επειδή είναι ειδική παραγγελία θα αργήσει λιγάκι όμως. Τελος Αυγούστου με Αρχές Σεπτέμβρη θα την έχουν.
Βασικός χορηγός θα ειναι μια στοιχηματικη εταιρία.
Γκαβος γκαβος αλλα τα ματια ορθάνοιχτα ετσι???
 :) :P :)) :joker: :mono:

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 12:20 »
Η πρώτη ( κατά τα λεγόμενα του Gavos) δεν με ενθουσιάζει.... άρα το ερώτημα είναι, ρετρό ή πορτοκαλί αγοράζεις στα παιδιά;...υγ.αυτο με τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ ελπίζω να ισχύει....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 14:22 »
Ο φίλος αναφέρεται στον σούπερ φμ και τον κύριο Γιάννη Γιαννάκη  φίλε μου  άκου Σκούμπο αν δεν σου αρέσει ελεύθερη αγορά έχουμε δημοκρατία ακούμε ότι γουστάρουμε και δεν ακούμε ότι δεν γουστάρουμε την δυσφήμιση όμως τι την ήθελες ?

Όλους τους ακούω και έγραψα ότι άκουσα. Με αυτό το nickname είναι γνωστός στο forum τι να κάνουμε τώρα; Δυσφήμιση είναι να αποκαλείς κάποιον με το όνομα ενός υπερήρωα; Δυσφήμιση θα ήταν αν έλεγα παντζάρ φμ κλπ.
Άμα τον έχεις φίλο ρώτα τον το γήπεδο πότε θα είναι έτοιμο;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 14:55 »
Πορτοκαλί και μαύρο τι το θέλουν;Με μπλε γράφει πολύ καλύτερα.Παίζει καθόλου η ρήγα;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 16:57 »
Πορτοκαλί και μαύρο τι το θέλουν;Με μπλε γράφει πολύ καλύτερα.Παίζει καθόλου η ρήγα;
οπαδός της μεγάλης εθνικής Ολλανδίας ο χοντρός... :) Καλο το μάρκετινγκ και ακόμα καλύτερα τα σχετικά όνειρα αλλά να περιμένουμε πρώτα όπως είπε κ ο pastakis να δούμε αν υπάρξουν κ ποιοι θα είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τις καινούργιες ( κ εντυπωσιακές) φανέλες....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 17:09 »
Δεν έχω θέμα με πορτοκαλί ως τρίτη εμφάνιση.Έχω θέμα με το μαύρο.Θέλω μπλε αντί μαύρου.Νομίζω είναι πιο ωραίο το πορτοκαλί μπλε.

Το πορτοκαλί μπορεί να έχει μπλε ρήγα ή τον ταύρο που έχουν παραπάνω οι φανέλες που έβαλε ο μπέρυ.

Προφανώς πρέπει να έχουμε και καλούς παίκτες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 17:31 »
Συμφωνώ για το μαύρο σορτς. Και μπλε να μην είναι ας είναι άσπρο με μπλε λεπτομέρειες θα είναι ακόμα πιο ωραίο με πορτοκαλί φανέλα.

Τι έχουν δει τα ματάκια μας τα τελευταία χρόνια από μουσταρδί, λαχανί, μωβ με κίτρινο και άστα να πάνε. Ποτέ ξανά να μην ξαναδούμε τέτοια αίσχη. Οι φετινές μακάρι τόσο ωραίες όσο τις περιμένουμε. Και το μπλε είτε με μονή ρίγα είτε μονόχρωμη να είναι μπλε ΠΑΝΤΑ και όχι γαλάζιο ή βεραμάν.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 18:58 »
4 φανέλες είναι για φέτος, όπως λέει το ρεπορτάζ. Το περίεργο είναι οτι αν η μια είναι επισήμως ρετρό, η φανέλα-έκπληξη τι θα είναι;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 22:48 »
Μονο μην αλλάξει και ο χριστοβασιλης το σήμα σαν τον μπουση στον τσατσο...
 :P

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 08 Αύγ 2020 23:31 »
Μονο μην αλλάξει και ο χριστοβασιλης το σήμα σαν τον μπουση στον τσατσο...
 :P
το είχε κάνει ο 1.79,μη ξεχνιόμαστε.... Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν ο χοντρός κατάλαβε ότι τα συναισθήματα του οπαδού είναι φράγκα στη τσέπη του κ αποφάσισε φανέλες μπουτίκ κ ίντερνετ.... μέχρι να το δούμε όμως,μην παίρνουμε κ πολύ θάρρος

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 09 Αύγ 2020 18:44 »
 Οι μαύρες εμφανίσεις του φοράει το προπονητικό επιτελείο,είναι "ξένες" με τα παραδοσιακά χρώματα του  :pas: πόσο εξέλιξη σε αυτό το τομέα... εάν μπορέσει κάποιος ας ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία  >:(
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 09 Αύγ 2020 20:11 »
Οι μαύρες εμφανίσεις του φοράει το προπονητικό επιτελείο,είναι "ξένες" με τα παραδοσιακά χρώματα του  :pas: πόσο εξέλιξη σε αυτό το τομέα... εάν μπορέσει κάποιος ας ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία  >:(

https://super-fm.gr/61642/ypo-vrochi-kata-diastimata-i-apogeymatini-proponisi-2-video/

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 09 Αύγ 2020 20:25 »
για να μπεις στο νόημα ενόψει νέας χρονιάς...

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 10 Αύγ 2020 14:07 »
Η πρώτη ( κατά τα λεγόμενα του Gavos) δεν με ενθουσιάζει.... άρα το ερώτημα είναι, ρετρό ή πορτοκαλί αγοράζεις στα παιδιά;...υγ.αυτο με τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ ελπίζω να ισχύει....

Παραγγελιες μεσω ιντερνετ θα ισχυουν,λεφτα για να παραγγειλεις δεν ξερω που θα βρεις

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 08 Σεπ 2020 12:33 »