Αποστολέας Θέμα: Μανώλης Σάλιακας  (Αναγνώστηκε 18180 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μανώλης Σάλιακας
« στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 18:03 »
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΜΑΝΩΛΗ ΣΑΛΙΑΚΑ

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σάλιακα.

Ο Σάλιακας είναι αμυντικός, γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1996 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τις ομάδες του Ολυμπιακού, της Καρμιώτισας Κύπρου και των Χανίων, ενώ την περυσινή περίοδο είχε 29 συμμετοχές και 2 goal με την ομάδα της Λαμίας.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣ κ.Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ.Γιαννίκη για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ για την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι όλη η ομάδα να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά.” Δήλωσε στο pasgiannina.gr.

O ποδοσφαιριστής έφτασε σήμερα στα Ιωάννινα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΣ για την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

pasgiannina.gr

https://www.transfermarkt.com/manolis-saliakas/profil/spieler/242661
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Ιούλ 2020 18:18 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Μανώλης Σάλιακας
« Απάντηση #1 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 18:56 »
Σιδερένιος. Μακάρι να ξεπεράσει τις όποιες προσδοκίες.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 19:05 »
...Αυτά που κάνω τώρα, αυτά που κάνω τώρα,
είναι σαν να μου τρώνε την καρδιά
γι’ αυτό χοντρέ προχώρα, μας πήρε η κατηφόρα
ανέβα ν’ ανταμώσουμε ξανά...

Ο σάλιαγκας κι ο μάλιαγκας για ένα χαζό καβούκι μάλωσαν.

WELCOME

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 19:31 »
Το παλικάρι ,αν δεν κάνω λάθος, έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε ματς πρωταθληματος με τον γαυρο στος Ζωσιμάδες την σεζόν 2013-14 όπου κ κερδίσαμε 2-0. Τότε μάλιστα,αν δεν ξανακάνω λάθος,έπαιζε χαφ και οχι μπακ.
Παμε στην ουσία τώρα...Εγω τον πιστεύω απο το λίγο που τον έχω δει στο παρελθόν. Μπορεί να παίξει ολη την πλευρά ,έχει τρεξίματα και καλά στημένα. Πιστεύω οτι στα χέρια του Γιαννικη θα φτάσει στο πικ του.
Όπως και να έχει καλώς μας ήρθες Μανο

Αποσυνδεδεμένος Blue Degrees Of Inner Turbulence👀

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 19:41 »
Καλώς ήρθες !

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 19:59 »
Το παλικάρι ,αν δεν κάνω λάθος, έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε ματς πρωταθληματος με τον γαυρο στος Ζωσιμάδες την σεζόν 2013-14 όπου κ κερδίσαμε 2-0. Τότε μάλιστα,αν δεν ξανακάνω λάθος,έπαιζε χαφ και οχι μπακ.
Παμε στην ουσία τώρα...Εγω τον πιστεύω απο το λίγο που τον έχω δει στο παρελθόν. Μπορεί να παίξει ολη την πλευρά ,έχει τρεξίματα και καλά στημένα. Πιστεύω οτι στα χέρια του Γιαννικη θα φτάσει στο πικ του.
Όπως και να έχει καλώς μας ήρθες Μανο
Σωστός.Είχε μια συμμετοχή τό 13-14 και ξεκίνησε βασικός στους Ζωσιμάδες.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 20:06 »
Να ευχηθω και εγω καλη επιτυχια στο παλικαρι!

Φυσικα,πρεπει να τον δουμε στο χορταρι τι ψαρια πιανει.

Σαν ρουπηρεσια ομως,αναπληρωματικος βιντρα και βαντερσον που ειναι λιγο κατω απο 100 στα χρονια τους οι δυο και με συμμετοχες που δεν αναφερονται πως στη συντριπτικη τους πλειοψηφια εγιναν ως αναπληρωματικος και με οχι πολυ χρονο,δεν αποτελει κινηση που λες μπραβο,πηραμε επιτελους εναν καλο παιχτη.

Θα περιμενουμε τις επομενες,χωρις εγω τουλαχιστον να εχω καμια αισιοδοξια.
Πραγματικα ευχομαι να διαψευστω!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 21:04 »
Καλώς ήρθες στην ομάδα της καρδιάς σου, που υποστήριζες από μικρό παιδί  :P

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 21:19 »
Σιδεροκέφαλος και καλή τύχη.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 31 Ιούλ 2020 22:46 »
Τον ηθελα στην ομαδα μας τον συγκεκριμενο μπακ ειναι αρκετα καλος με καλα πνευμονια και καλα στημενα ειναι μια κλαση πανω απο αυτους που ειχαμε περυσι θα βοηθησει αρκετα τον πιστευω.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 01 Αύγ 2020 00:07 »
Καλος!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 01 Αύγ 2020 01:12 »
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Μανώλη!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 01 Αύγ 2020 21:28 »
Ελεύθερος αποκτήθηκε ο Σάλιακας διευκρινίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από ορισμένα κακόβουλα δημοσιεύματα και σχόλια ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε ως δανεικό τον Σάλιακα από τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ των Ιωαννίνων διευκρίνισε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία και ως ελεύθερος αποκτήθηκε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ενδεικτικό, πάντως, του τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι Ηπειρώτες το επόμενο διάστημα και όσο μαίνεται αυτός ο «πόλεμος» ανακοινώσεων και εντυπώσεων μεταξύ των Big-4.
super-fm.gr

Δεν είδα κάπου ανακοίνωση βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 02 Αύγ 2020 09:41 »
Και οτι αλλο λιμο θα ερθει απο το λιμανι δεν θα ειναι δανεικο- δεσμευμενο, αλλα ελευθερο- αρραβωνιασμενο....... :stop: :stop: :stop:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 02 Αύγ 2020 15:10 »

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 03 Αύγ 2020 09:07 »
Μετά το βίντεο του Λαμία μου έγινε πολύ συμπαθής ο Σάλιακας.
Καλώς ήρθες Μανώλη και παίξε τη μπάλα της ζωής σου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 03 Αύγ 2020 12:12 »
Εμένα αυτό με φοβίζει. Πατώντας στο youtube το όνομά του μόνο αυτό βρήκα. Τίποτα που να έχει να κάνει με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 03 Αύγ 2020 13:47 »
Ήταν ΠΑΣ Γιάννενα απο μικρός;
Ήταν ο ΠΑΣ η ομάδα της καρδιάς του;

Αυτά είναι τα κρίσιμα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.  B-)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 03 Αύγ 2020 15:59 »
Είναι από το Ηράκλειο.
Έστω Εργοτέλης.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 04 Αύγ 2020 01:55 »

Καλώς ήρθες Μανωλιό! Σου εύχομαι να συνδυάσεις την παρουσία σου,με πολλές εμφανίσεις στη βασική ενδεκάδα του  :pas: να παίζεις σαν αφιονισμένος ταύρος,για να μπείς στη λίστα των παικτών που παίζουν με ψυχή  ;)
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 09 Αύγ 2020 18:07 »
2 ευκαιρίες,σκόραρε το 3ο γκολ

αριθμός φανέλας 2,γκολ στο 2:55

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 10 Αύγ 2020 21:45 »
Σάλιακας: «Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων»

Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν το πρώτο επίσημο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα για το καλοκαίρι και ήδη με την ανακοίνωση της μεταγραφής του ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι. Εκεί τον συναντήσαμε για την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων», με τον δεξιό μπακ των Ηπειρωτών να δηλώνει ότι έρχεται με διάθεση να αποδείξει πολλά και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων. Μίλησε για την απόφασή του να επιλέξει τον ΠΑΣ Γιάννινα, το κλίμα που συνάντησε αυτήν την εβδομάδα που βρέθηκε με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και την επιθετική φιλοσοφία του προπονητή που διαφάνηκε ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες της προετοιμασίας.

Για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Είχα κάποιες επικοινωνίες και με παλιούς μου συμπαίκτες που με βοήθησαν να πάρω αυτήν την απόφαση, ώστε να έρθω στον ΠΑΣ. Πιστεύω ότι η ομάδα καλύπτει τις φιλοδοξίες μου, έχει ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που εμπιστεύτηκαν το πρόσωπό μου για τα επόμενα δύο χρόνια».

Για το που κρίνεται το πρωτάθλημα των 14 ομάδων της Super League με βάση και τη φετινή του εμπειρία: «Πρέπει να μαζέψεις γρήγορα τους απαιτούμενους βαθμούς. Μετά στα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ υπήρχαν κάποιες ‘αδιάφορες’ ομάδες, όπως είδε και ο κόσμος, αλλά δεν παύει κάθε ομάδα να θέλει τη νίκη».

Για την περσινή του πορεία με τη Λαμία και τις εμπειρίες που αποκόμισε: «Στη Λαμία ξεκίνησα πολύ καλά, με την αλλαγή προπονητή, όμως, έχασα τον χρόνο που έπαιρνα. Δεν έχω πρόβλημα μ’ αυτό, έκανα ό,τι μπορούσα για την ομάδα. Από τη στιγμή που υπήρχε κάτι καλύτερο για ‘μενα το σκέφτηκα καλύτερα και πήρα την απόφαση να έρθω».

Για τη θέση που του αρέσει περισσότερο να παίζει: «Μ’ αρέσει να παίζω φουλ μπακ και πιστεύω ότι το σύστημα του προπονητή μου ταιριάζει πολύ εδώ στα Γιάννινα».

Για τη συνεργασία του με τον κ. Γιαννίκη, τι περιμένει από εκείνον και τι του έχει ζητήσει ως τώρα: «Ακόμα είμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, αυτό της προετοιμασίας. Μας ζητάει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που αρέσει σε όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Για το πώς έχουν κυλήσει οι μέρες της προετοιμασίας: «Είναι δύσκολες, γίνεται πολλή δουλειά στην προπόνηση, μετά απαιτείται αρκετή ξεκούραση και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα πηγαίνουμε πολύ καλά».

Για το που μπορεί να μπει ο πήχης για τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα, αν και είναι νωρίς ακόμα μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός: «Δεν βάζουμε κάπου τον πήχη, κάθε ματς θα το κοιτάμε ξεχωριστά και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Δεν θα βάλουμε ακόμα στόχους».

Για την υποδοχή του από τους νέους του συμπαίκτες και το κλίμα που βρήκε στην ομάδα: «Το κλίμα είναι υπέροχο, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα το κλίμα στα αποδυτήρια».

Για το τι περιμένει ο ίδιος από τον εαυτό του τη σεζόν που μας έρχεται: «Έχω βάλει υψηλούς στόχους, θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σ’ αυτό που θα μου ζητήσει και ο προπονητής. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και να βοηθηθώ, ώστε να κάνω ένα ακόμα βήμα στην καριέρα μου».

Για τον κόσμο και το μήνυμα που θέλει να του στείλει: «Ο κόσμος να περιμένει μία ομάδα με επιθετικό ποδόσφαιρο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Θα πολεμάμε μέσα στο γήπεδο και τον θέλουμε δίπλα μας».

https://super-fm.gr/61678/saliakas-thelo-na-apodeixo-oti-mporo-na-antapokritho-stis-prosdokies-olon-web-tv/

&feature=emb_logo

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 23 Αύγ 2020 19:27 »

Από τρέξιμο και ταχύτητα καλά πάμε.Ίσως να έχει και λίγο καλά στημένα.Το παλεύει στον αγώνα.Θέλει δουλειά όμως.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 23 Δεκ 2020 17:21 »
Σάλιακας: «Με θετική σκέψη και προσέγγιση θα γυρίσει η τύχη μας» (audio)

Από τους παίκτες του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα που ξεχώρισαν και έκαναν πολλές καλές εμφανίσεις στον Α’ γύρο ήταν ο Μανώλης Σάλιακας. Ο δεξιός μπακ των Ιωαννίνων μίλησε στην εκπομπή «Στη Λακούβα» του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και αναφέρθηκε στην πορεία του Α’ γύρου, αλλά και την προσωπική του πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε στον Μιχάλη Μερτζιανίδη:   

Για το χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Μείναμε νωρίς με 10 παίκτες, δεν το βάλαμε κάτω και στο τέλος ισοφαρίσαμε. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά, ξέρουμε ότι παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, δίνουμε το 100% πάντα. Μπορούσαμε να έχουμε μαζέψει και περισσότερους βαθμούς στον Α’ γύρο, δεν ήρθαν, αλλά με θετική σκέψη και προσέγγιση θα γυρίσει η τύχη μας. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει, εισπράττουμε την αγάπη του κι ας μην είναι στο γήπεδο».

Για τον αγωνιστικά Γολγοθά που έρχεται τον Ιανουάριο: «Θα έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο, θα πρέπει να δουλέψουμε και στις διακοπές μας. Θα χρειαστούν όλα τα παιδιά στα παιχνίδια που ακολουθούν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για το ότι η ομάδα κερδίζει φέτος την καρδιά του κόσμου: «Θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν παίζαμε με τον κόσμο στις κερκίδες να μας δίνει ώθηση, τον θέλουμε στα καλά και τα κακά δίπλα μας. Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο με τον κ. Γιαννίκη, το οποίο αρέσει σε συμπαίκτες και φιλάθλους. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, αλλά στον β’ γύρο θα διορθώσουμε τα λάθη για να μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Για το πώς βιώνουν την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Σίγουρα είναι δύσκολο, κάνουμε κάθε 2-3 μέρες τεστ. Πρέπει να προσέξεις πολύ στην έξω ζωή σου. Είμαστε μόνο σπίτι-προπόνηση. Τα περσινά παιδιά είχαν καιρό να αγωνιστούν, αλλά το καλό είναι ότι αυτό δεν φάνηκε. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι. Είναι παράξενα πάντως τα πράγματα στα ταξίδια και στα ξενοδοχεία κτλ. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα αυτό που ζούμε».

Για το ξεκίνημά του στο ποδόσφαιρο: «Ξεκίνησα από τον Εργοτέλη, παίζοντας σε άλλη θέση. Ήμουν αριστερό ή δεξί εξτρέμ».

Για το ποιος τον γύρισε μπακ: «Στον Ολυμπιακό και στην Εθνική έπαιξα μπακ. ΜΕ τους Κοκολάκη, Παχατουρίδη και Γεωργάτο γύρισα μπακ, όπως γύρισε πίσω και ο Τσιμίκας που τότε παίζαμε μαζί».

Αν ονειρευόταν από μικρός καριέρα ποδοσφαιριστή: «Όπως όλα τα παιδιά, πήγαινα γήπεδο, ήμουν ball boy και ονειρευόμουν κι εγώ να παίξω μία μέρα σε επαγγελματικό επίπεδο».

Για την προσαρμογή του στου Ρέντη: «Είχα φύγει νωρίς από την οικογένειά μου, πήγα στου Ρέντη, είχα αρρωστήσει από τη στεναχώρια μου τις πρώτες μέρες, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ήταν πιο ωραία, πηγαίναμε σχολείο με τα υπόλοιπα παιδιά και άρχισα συνήθιζα. Στον Ολυμπιακό είχαμε τα φαγητά μας, μάς παρείχαν τα πάντα, κάναμε μαθήματα αγγλικών, προπονήσεις με επαγγελματίες γυμναστές, γενικώς ήταν πολύ ωραία εμπειρία, βελτιώθηκα πολύ και σαν άνθρωπος, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής».

Για τις κλήσεις στις μικρές Εθνικές: «Ήμουν από την Παίδων στην Εθνική, είχα πάει καλά από την αρχή, με εμπιστεύονταν οι προπονητές, ένιωθα περήφανος με το εθνόσημο, μακάρι να γίνει και το επόμενο όνειρό μου πραγματικότητα και να παίξω και στην ανδρών».

Για το πώς ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Μου άρεσε η προοπτική, ο μάνατζέρ μου μίλησε με τον πρόεδρο και προπονητή. Την είχα δει την ομάδα και στη Β’ Εθνική, μου άρεσε το επιθετικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό διάλεξα μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ».

Αν τον δυσκόλεψε η προσαρμογή του στα Γιάννενα: «Ήξερα πολλά παιδιά στην ομάδα, περνάω όμορφα εδώ, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, όλα είναι υπέροχα εδώ, και πολύ ατμοσφαιρική η πόλη».

Για το γήπεδο και πόσο τους βοηθάει φέτος: «Είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας, γιατί παίξαμε και σε κάποια που είχαν επικίνδυνους αγωνιστικούς χώρους. Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν καλά γήπεδα για να βγαίνουν το ταλέντο και τα τακτικά κομμάτια και να μην υπάρχουν κίνδυνοι τραυματισμών».

Για τη φιλοσοφία του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα: «Μπαίναμε με το σκεπτικό να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να μην κλεινόμαστε και όλα τα παιδιά είναι διψασμένα για διάκριση. Δεν έχουμε πολλές συμμετοχές στη Super League, αλλά στεκόμαστε καλά μέχρι τώρα. Ίσως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε κάποια ματς. Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

Για το τι διαφορετικό έχει φέρει ο Γιαννίκης: «Είναι ένας νέος προπονητής, με ταλέντο, με διαφορετική φιλοσοφία και βγαίνει αυτό στο γήπεδο. Βγάζει από τον παίκτη τον καλύτερο εαυτό του, είναι δίκαιος και θα φτάσει ψηλότερα αν συνεχίσει έτσι».

Για τη διχογνωμία του να παίζεις καλά και ας χάνεις ή αν πρέπει οι ομάδες να κυνηγάνε τους βαθμούς: «Το καλύτερο είναι να παίζεις καλά και να παίρνεις αποτελέσματα. Ο οπαδός χαίρεται αν έρχονται και οι βαθμοί. Κι εγώ θα χαιρόμουν αν παίρναμε βαθμούς ακόμα κι αν δεν παίζαμε καλά».

Για το διάστημα 45-60 και τι πάθαινε η ομάδα στις αρχές: «Μας στεναχωρούσε, με την πρώτη ευκαιρία μάς έβαζε γκολ ο αντίπαλος από το πουθενά και έπεφτε η ψυχολογία μας. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια, το βελτιώσαμε, θα τύχουν και αναποδιές στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και θα το σταματήσουμε».

Για τα δυνατά σημεία της ομάδας και τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης: «Θέλουμε βελτίωση στην ομαδική αμυντική οργάνωση, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις παίζοντας μόνο με την άμυνα, αλλά με όλη την αμυντική οργάνωση. Στα θετικά είναι ότι έχουμε δύο αγωνιστικά πλάνα και μπορούμε να τα εφαρμόσουμε ανά πάσα στιγμή και το 4-4-2 και το 4-2-3-1».

Για το που θέλει να βελτιωθεί ατομικά: «Όσο μπορώ βελτιώνομαι αμυντικά, δουλεύω στην προπόνηση σκληρά, μού λέει ο προπονητής τι πρέπει να κάνω και όσο μπορώ τα κάνω για να βγαίνουν και στον αγώνα».

Για το ποιος αγώνας τους θεωρεί ότι ήταν ο καλύτερος και ποιος τους άφησε πικρία: «Με τον Ατρόμητο ήταν ο καλύτερος, γιατί όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κυριαρχήσαμε σε όλον τον αγώνα. Μας άφησε πικρία ο αγώνας με την ΑΕΚ, γιατί ήμασταν καλοί, είχαμε βάλει 2 γκολ που ακυρώθηκαν μέσω VAR. Είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες σ’ αυτό το ματς».

Για τα στατιστικά του, τα οποία αναλύθηκαν στην εκπομπή από τον κ. Γαλάνη της Galanis Sports Data εκτενώς και τα οποία τον αναδεικνύουν ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της ως τώρα πορείας: «Είναι ομαδική η δουλειά, δεν είναι μόνο ατομικό. Μέσα από την ομαδική δουλειά θα αναδειχτεί και κάποιος ατομικά».

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Είναι πιο βελτιωμένο, ο Άρης είναι ψηλά στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει μετά το κακό του ξεκίνημα, αλλά και ο Βόλος είναι καλή ομάδα. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις παντού».

Για το VAR που μπήκε από πέρυσι στο ποδόσφαιρο: «Δεν πρέπει να ασχολούμαστε, δεν είμαστε ειδικοί, με το VAR κάποιες φορές θα χαρείς κάποιες όχι. Να μην μας επηρεάζει όμως ψυχολογικά».

Για τα πολλά τρεξίματα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο: «Έχει γίνει καλή δουλειά από τον γυμναστή τον κ. Ντουρουντό και τον κ. Γκορτζή. Πιέζουμε κάθε αντίπαλο. Όλους τους κοιτάμε το ίδιο. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να χαλάσουμε τα πλάνα του αντιπάλου».

Για το ποιος είναι ο κρυφός πόθος με την ομάδα για φέτος: «Να πάρουμε ένα τρίποντο με μια ομάδα από τις μεγάλες, γιατί αδικήσαμε τον εαυτό μας στον Α’ γύρο. Δείξαμε καλή εικόνα με μεγάλες ομάδες, όσο γίνεται θέλουμε να κοιτάμε πιο ψηλά».

Για το αν ευχαριστιούνται τα ματς: «Νομίζω φαίνεται και μέσα στο γήπεδο αυτό. Όποιον επιλέξει ο προπονητής είναι χαρούμενος που παίζει».

Για το τι περιμένει από τον εαυτό του: «Να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα, να βελτιώνομαι και να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τις ημέρες των διακοπών που ακολουθούν: «Περιμέναμε πως και πως να δούμε τις οικογένειές μας, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί, με ψυχολογία, γιατί έπεται δύσκολη συνέχεια με μαζεμένα παιχνίδια».

https://dai.ly/x7y8qtl
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 22:39 »
Μανώλη Σάλιακα ομολογώ ότι όταν ήρθες στην ΑΜΟ δεν μου φάνηκες κάτι το ιδιαίτερο. Θεωρούσα ότι είσαι ένας παίκτης που απλά έτυχε να περάσει από ομάδα του ΠΟΚ. Είχα ξενερώσει βλέπεις και με τον τρόπο που έληξε η συνεργασία της ΑΜΟ με τον Μπουκουβάλα και σε πήρε και σένα η μπάλα.

Έξι μήνες μετά νιώθω τυχερός που σε έχουμε στον ΠΑΣ. Πολύ καλή απόδοση μέχρι τώρα με αποκορύφωμα την οβίδα που έριξες σήμερα. Πραγματικά εντυπωσιακό γκολ, τόσο η προσποιήση, όσο και η εκτέλεση με το αριστερό παρακαλώ! Έχω να δω τέτοιο γκολ από δεξί μπακ πολύ καιρό.

Συνέχισε έτσι παικταρά!!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ