Αποστολέας Θέμα: Μανώλης Σάλιακας  (Αναγνώστηκε 18181 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μανώλης Σάλιακας
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 16:42 »
Και αν μείνει και φύγει ελεύθερος την επόμενη χρονιά; δεν θα λέμε μακακια τον ΧΒ που δεν έβγαλε φράγκο; και αν τον ζητάει κάποια ομάδα που ο ίδιος δεν θέλει να αρνηθεί;
Αυτό που κέρδισαν τη φετινή χρονιά όλα τα παιδιά με τον προπονητή που είχαμε, είναι ότι κατάλαβαν πως μπορούν να παίξουν σε οποιοδήποτε επίπεδο αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους.
Για τον συγκεκριμένο αν θέλει να πάει σε ευρωπαϊκή ομάδα και την κρίνει ο ίδιος καλύτερη από αυτή που είναι ήδη, τότε με το καλό να πάει. Ούτως ή άλλως αν αρχίσει να σου χαλάει το μυαλό μια πιθανή μεταγραφή που δεν έγινε, χαλάει και το παιχνίδι σου.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 21:28 »
Αν ένας παίκτης κάνει μια φοβερή σεζόν όπως έκανε ο Σάλιακας αναμενόμενο είναι να έρθει μια καλή πρόταση από το εξωτερικό. Δεν είναι τραγικό να τον πουλήσεις, με την προυπόθεση όμως ότι μέρος των χρημάτων της πώλησης θα διατεθεί για την απόκτηση ενός καλού δεξιού μπακ.
Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι με το που έρχεται η πρόταση για τον Σάλιακα, στρέφεσαι αμέσως προς ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό για δανεικό. Η δεκαετία που μας πέρασε έχει δείξει ότι αυτό είναι ό,τι πιο καταστροφικό για την ομάδα. Φορτώνεσαι κάποιον που θέλουν να παρκάρουν οι άλλοι, αυτός νομίζει ότι είναι ο Ντάνι Άλβες και ο celebrity που του πέφτουν μικρή η ομάδα και η πόλη. Με ανάλογα αγωνιστικά αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 22:46 »
Πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως με ΧΒ είτε πουληθεί με α πόσο ο κάθε παίχτης ή φύγει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης χρονιάς που λήγει το συμβόλαιο του,

για μας(φιλάθλους) αλλά κυρία για τον ΠΑΣ κανένα όφελος δεν θα υπάρξει αφού ούτε σεντ δεν θα επανεπενδυθει στην ομάδα.

Στη σωστή θέση πως η ομάδα κερδίζει υπεραξία με τις πωλήσεις νέων,αφού δεν" κόβει το δρόμο" σε κανένα και δίνει παράδειγμα να έρχονται νέοι παίχτες που θέλουν να αναδειχτούν,το αποτέλεσμα για την ομάδα παραμένει αρνητικό,γιατί απλά είναι ένα προπονητήριο ανάδειξης παιχτών, χωρίς ουσιαστικό στόχο,παρα μονο να διατηρείται στην κατηγορία.

Για κάποιους βέβαια αυτό αποτελεί στόχο. Για τους πολλούς όμως ο ΠΑΣ είναι κάτι πολύ περισσότερο.

.

Δεν άλλαξε 12 χρόνια,τώρα στα γεράματα θα αλλάξει ο Τζες.

Αποσυνδεδεμένος kyriakospas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 01:24 »
Ετσι είναι γερικό σκυλί νέα κόλπα δε μαθαινει

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 09:36 »
Και αν μείνει και φύγει ελεύθερος την επόμενη χρονιά; δεν θα λέμε μακακια τον ΧΒ που δεν έβγαλε φράγκο; και αν τον ζητάει κάποια ομάδα που ο ίδιος δεν θέλει να αρνηθεί;
Αυτό που κέρδισαν τη φετινή χρονιά όλα τα παιδιά με τον προπονητή που είχαμε, είναι ότι κατάλαβαν πως μπορούν να παίξουν σε οποιοδήποτε επίπεδο αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους.
Για τον συγκεκριμένο αν θέλει να πάει σε ευρωπαϊκή ομάδα και την κρίνει ο ίδιος καλύτερη από αυτή που είναι ήδη, τότε με το καλό να πάει. Ούτως ή άλλως αν αρχίσει να σου χαλάει το μυαλό μια πιθανή μεταγραφή που δεν έγινε, χαλάει και το παιχνίδι σου.
Εμάς ως φιλάθλους μας νοιάζει αν ο Σάλιακας φύγει χωρίς να πάρει μία ο ΧΒ; Στα παπάρια μας. Δεν είμαστε συνέταιροι.
Βέβαια, έχεις δίκιο στο γεγονός ότι σαν κριτική έχουμε πει κατά καιρούς: Ρε το μαλάκα τον πρόεδρο δεν πήρε μία από τον τάδε παίκτη......έφυγε ελεύθερος.....
Ο πρόεδρας ας δεσμεύει τους παίκτες με ρήτρες, ώστε ούτε να μπαίνει εμπόδιο στον παίκτη όπως λες, αλλά και να παίρνει αρκετά φράγκα για να μπορεί να τον αντικαταστήσει εύκολα, σε περίπτωση μεταγραφής, όπως έχουν πει αρκετοί σύνταυροι.
Εμείς όμως κανονικά δε θα πρέπει να μας απασχολούν αυτά. Αυτός ξέρει καλύτερα.
Εμάς μας νοιάζει μόνο η ενίσχυση της ομάδας και πως θα πατάμε στο λαιμό τους αντιπάλους με καλό ποδόσφαιρο-διαφήμιση για το άθλημα.
Και άμα τελικά πραγματοποιήσεις το στόχο να είσαι πάντα στην εξάδα, όλα τα υπόλοιπα έρχονται.....δε θα θέλει να φύγει κανείς.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 10:03 »

.........................
Και άμα τελικά πραγματοποιήσεις το στόχο να είσαι πάντα στην εξάδα, όλα τα υπόλοιπα έρχονται.....δε θα θέλει να φύγει κανείς.
[/quote]
....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 12:13 »
«Η Εθνική το καλύτερο που μου έχει συμβεί, είχα πρότυπο τον Ντάνι Άλβες»

Στα 24 του χρόνια ο Μανώλης Σάλιακας έγινε πρώτη φορά διεθνής φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ και μιλά στο Gazzetta για την εμπειρία του με την Εθνική αλλά και τον Γιώργο Μασούρα.
Από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στα Γιάννενα (έχοντας φυσικά άλλους ενδιάμεσους ποδοσφαιρικούς σταθμούς) και στην καθιέρωση και την αναγνώριση. Σε μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική διαδρομή για έναν δεξιό μπακ που ξεχώρισε και εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων της ελληνικής Λίγκας με τη φανέλα του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Μάνο ή Μανώλη Σάλιακα που μπορεί έπαιξε μόλις έξι ματς στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών (έχοντας πάρει δηλαδή μία... γεύση από εκεί) αλλά βρήκε την δική του ποδοσφαιρική... Ιθάκη στον ΠΑΣ, έχοντας καταγράψει μαζί του 36 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Σάλιακας που στην καριέρα του έχει παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις δεξιά και αριστερά και ακόμα και στον άξονα. Η μεγάλη στιγμή όμως για τον Σάλιακα ήταν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο φιλικό τεστ με το Βέλγιο. Ήταν κάτι που όπως τονίζει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Gazzetta ήταν η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ενώ ως πιο δύσκολο αντίπαλό του ξεχωρίζει τον Γιώργο Μασούρα.

- Πως είναι για έναν παίκτη από επαρχιακή ομάδα να καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας; Πως ένιωσες;

Είναι το καλύτερο πράγμα που έχει γίνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Η Εθνική και η κλήση μου αλλά και η παρουσία μου εκεί είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί.

Όταν το έμαθα η χαρά που πήρα δεν περιγράφεται. Τόσοι κόποι από μικρό παιδί για το ποδόσφαιρο και να ανταμείβονται.

- Πως ήταν η εμπειρία σου παίρνοντας χρόνο στο ματς της Ελλάδας με το Βέλγιο;

Είχα ένα μικρό άγχος. Όμως με το που με φώναξε ο προπονητής τα ξέχασα όλα.

- Τι συμβουλές σου έδωσαν οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι;

Η Εθνική έχει ένα εκπληκτικό κλίμα. Κλίμα που με βοήθησε πολύ στο να προσαρμοστώ.

- Ζήτησες μετά τον αγώνα από το Βέλγιο φανέλα από συγκεκριμένο παίκτη;

Αντάλλαξα φανέλα με τον Μπατσουαγί. Ήταν κάτι το εκπληκτικό το να βρω τέτοιους παίκτες απέναντί μου.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2020864/saliakas-sto-gazzetta-i-ethniki-kalytero-poy-moy-ehei-symbei-eiha

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 25 Αύγ 2021 17:45 »
Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών
Ο κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ επέλεξε 28 παίκτες για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (1/9 - 21:45, Βασιλεία, φιλικός), το Κόσοβο (5/9 - 21:45, Πρίστινα, European Qualifiers) και την Σουηδία (8/9 - 21:45, ΟΑΚΑ, European Qualifiers).

Οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρτνο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας συγκεντρώνεται την Δευτέρα 30 Αυγούστου, οπότε είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (18:30). Την επόμενη ημέρα και ώρα 11:00 η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στην Βασιλεία, όπου η προπόνηση στο St. Jakob-Park θα διεξαχθεί στις 18:00 και η επίσημη συνέντευξη Τύπου στις 17:15 (τοπική).
epo.gr

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 25 Αύγ 2021 18:21 »
Γεια σου ρε Σαλιακα παιχταρα. Μπράβο ρε αγόρι μου να το χαρείς σου αξίζει.

ΥΓ πόσο τυχεροί είμαστε που και στα δύο άκρα της άμυνας έχουμε τόσο καλούς παίκτες ενώ ακόμα και ο γαύρος παίζει με απατεώνες του τύπου Λαλα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 02 Σεπ 2021 18:10 »
Ελβετία-Ελλάδα 2-1
Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε 2-1 στο St. Jacobs Park της Βασιλείας στο φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Ζούμπερ, ισοφάρισε ο Βαγγέλης Παυλίδης στο 34΄ και ο Ρούμπεν Βάργκας στο 51΄ σημείωσε το δεύτερο και νικητήριο γκολ των γηπεδούχων.

Ελβετία: Κόμπελ, Κόμερτ (46΄ Βάργκας), Σκαρ, Ζέσιγκερ, Βίντμαρ (46΄ Γκαρσία), Σόου (46΄ Αεμπίσκερ), Ζακάρια, Ροντρίγεζ (46΄ Λοτόμπα), Φρέουλερ, Ζούμπερ (64΄ Φάσναχτ), Σεφέροβιτς (69΄ Ζεκίρι).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (46΄ Γιαννούλης), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (64΄ Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος (78΄ Σάλιακας), Κούτρης, Μπουχαλάκης (46΄ Σιώπης), Ζέκα, Μπακασέτας (64΄ Μάνταλος), Βρουσάι, Παυλίδης (69΄ Δουβίκας).
epo.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 05 Σεπ 2021 15:13 »
Value for money ο Σάλιακας!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πετύχει… λίρα εκατό με τον Σάλιακα, που έχει φτάσει να γίνει ο πιο ελκυστικός δεξιός μπακ στην Ελλάδα.
Μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν ένα «χαμένο» στοίχημα ο Σάλιακας! Στα αζήτητα. Τελικώς, ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από κει και πέρα, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» το αγωνιστικό status του Μανώλη Σάλιακα άλλαξε παντελώς.

Πρόταση από Χαϊντουκ (σ.σ.: ένα 150άρι που έπεσε στον κάδο), κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας και 10 μήνες πριν το φινάλε του συμβολαίου του φαντάζει ο πιο ελκυστικός δεξιός μπακ στα μέρη μας…

https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-value-for-money-o-saliakas/

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 06 Σεπ 2021 13:49 »
Ο πρόεδρος της Χάιντουκ φαίνεται να είναι πιο σπάγγος από το θρεφτάρι μας ... :P :P :P
Μόνο 150 χήνες έσκασες στον ΧΒ ρε αλάνι; Είπαμε ο πρόεδρας ΞΕΠΟΥΛΆΕΙ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.........

Δε χρειάζεται να λέμε τα ίδια για κάθε παίκτη πρόεδρε, ανανέωση συμβολαίου στον Μανωλιό από πέρυσι έπρεπε να είχες κάνει. Κάντο τουλάχιστον ΤΩΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 13:23 »
«Στον ΠΑΣ έδειξα τι αξίζω.....................

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, νυν του ΠΑΣ Γιάννινα και διεθνής με την Εθνική ανδρών Μανώλης Σάλιακας μιλάει στο «ΦΩΣ».

Μανώλης Σάλιακας έγινε διεθνής με την Εθνική ανδρών ενώ είναι παίκτης του ΠΑΣ, σπάνιο αυτό για τη συμπαθή ομάδα των Ιωαννίνων. Σε νεαρή ηλικία πέρασε από τον Ολυμπιακό, δεν ήταν έτοιμος όμως τότε. Το παιδί αναγεννήθηκε στα Γιάννινα. Πέρσι έκανε καταπληκτική σεζόν και φέτος ξεκίνησε πάλι πολύ καλά με το διπλό στην Τούμπα.

Πες μου πώς ξεκίνησες το ποδόσφαιρο.

Στις ακαδημίες της περιοχής μου, στη Φορτέτζα, στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τη Μινωική άρχισα.

Πόσων χρόνων;

Ήμουν στην τέταρτη τάξη του δημοτικού.

Ποιος σε πήγε;

Ο μπαμπάς μου. Πήγε εμένα μαζί με τον αδελφό μου που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος.

Είχε σχέση με το ποδόσφαιρο ο μπαμπάς σου;

Ήταν παίκτης σε επίπεδο ερασιτεχνικό.

Συνέχισε το βιογραφικό.

Μετά πήγα στις ακαδημίες του Εργοτέλη όπου ξεκίνησα δυναμικά. Έβλεπα ότι το είχα.

Τι θέση έπαιζες στις ακαδημίες του Εργοτέλη;

Επίθεση! Σέντερ φορ και μετά εξτρέμ.

Α, γι’ αυτό είσαι καλό δεξί μπακ όταν επιτίθεσαι.

Ναι, είναι το δυνατό μου σημείο.

Πού θες βελτίωση;

Περισσότερο στην άμυνα.

Συνέχισε το βιογραφικό σου, μου γεννάει ερωτήσεις.

Μετά κλήθηκα στη Μικτή Ηρακλείου, μετά στη Μικτή Κρήτης και έπειτα στην Εθνική παίδων.

Ραγδαία άνοδος.

Ναι. Τα πήγα πολύ καλά στην Εθνική παίδων, με είδαν από τον Ολυμπιακό και με πήραν.

Με ποιον προπονητή στην Εθνική παίδων;

Τον Θόδωρο Παχατουρίδη. Και στη Μικτή Κρήτης είχα προπονητή τον Γιώργο Κοκολάκη.

Ε, πρώην παίκτες του Ολυμπιακού είναι αυτοί, πώς να μη σε βρει ο Ολυμπιακός...

Πήγα στην Κ17 του Ολυμπιακού και μετά ανέβηκα στην Κ21 με τον Στορκ. Και έκανα την πρώτη μου συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα με τον Ολυμπιακό με προπονητή τον Μίτσελ.

Μετά τι δεν πήγε καλά;

Έπρεπε κάπου να πάω να παίζω, διότι στον Ολυμπιακό δύσκολα έπαιζαν νέα παιδιά. Πήγα δανεικός στην Κύπρο. Μετά πήγα δανεικός στα Χανιά στη Β' Εθνική. Έκανα μία εξαιρετική χρονιά εκεί και με πήρε ο Ολυμπιακός να κάνω προετοιμασία με τον κ. Μαρτίνς. Δεν έπεισα τον προπονητή και γύρισα στα Χανιά.

Μετά;

Πήγα στη Λαμία και μετά με προσέγγισε ο ΠΑΣ με όμορφο τρόπο. Μου φέρθηκαν καλά στη Λαμία, αλλά ήθελα να φύγω, στον ΠΑΣ βρήκα τον εαυτό μου. Εδώ μπόρεσα να δείξω τι αξίζω.

Και έφτασες στην Εθνική!

Ναι, στον ΠΑΣ ήρθε το καλύτερο πράγμα στην καριέρα μου, να παίξω με την Εθνική ανδρών. Αυτό που ονειρεύεται κάθε παίκτης.

Από τον ΠΑΣ στην Εθνική ανδρών δεν είναι εύκολο.

Ναι, δεν είναι εύκολο. Κι εγώ στην αρχή δεν το πίστευα!

Πότε λήγει το συμβόλαιό σου;

Το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πόσων χρόνων είσαι;

25.

Ποιο είναι το όνειρό σου;

Να κάνω άλλη μια καλή χρονιά με την ομάδα μου τον ΠΑΣ, να τη βοηθήσω, και μετά θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό ή σε μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Τσιμίκας ήταν μαζί σου στις ακαδημίες του Ολυμπιακού;

Ναι, ναι.

Φαινόταν τι εξέλιξη θα είχε;

Ναι, από την αρχή.

Ταλαιπωρήθηκε κι αυτός όμως. Το περιμένατε ότι θα κάνατε διπλό στην Τούμπα στην πρεμιέρα; Τι συζητούσατε;

Δεν το περιμέναμε, αλλά είχαμε πει να μπούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και ό,τι βγει. Να μην είμαστε καθόλου χαλαροί.

Ο νέος σας προπονητής μοιάζει στην τακτική με τον προηγούμενο; Γερμανοθρεμμένοι και οι δύο Έλληνες.

Η τακτική μας είναι ανάλογα με τον αντίπαλο.

Τι σχηματισμούς έχετε δουλέψει;

4-4-2 και 4-2-3-1.

Υποστηρίζεις κάποια ομάδα στο εξωτερικό;

Ναι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην πρεμιέρα με 15 παίκτες μαζί με τις αλλαγές και ήταν όλοι ξένοι. Και οι 15! Η Τρίπολη έπαιξε με 15 παίκτες και ήταν οι 14 ξένοι! Σε στενοχωρεί;

Σίγουρα με στενοχωρεί, θα ήθελα πιο πολλούς Έλληνες να παίζουν στη Σούπερ Λίγκα και να τους στηρίζει η κάθε ομάδα.

Θα έκανε καλό να συμφωνούσαν οι ομάδες να μπει ένας υποχρεωτικός αριθμός Ελλήνων στην εντεκάδα;

Θα έκανε πολύ καλό αυτό στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα ήταν καλό επίσης για την Εθνική.

Από τον Εργοτέλη βγήκες και εσύ, έχει βγάλει καλούς Έλληνες αυτή η ομάδα, πώς το εξηγείς;

Ο Εργοτέλης βγάζει ελληνόπουλα διότι δουλεύουν πολύ καλά στις ακαδημίες του, στα μικρά παιδιά. Τους μαθαίνουν τα σωστά πράγματα από μικρή ηλικία, ώστε να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Και προωθεί πολύ τα ελληνόπουλα αυτή η ομάδα.

Γούρια έχεις;

Όχι, μόνο την προσευχή μου να με έχει καλά ο Θεός.

Τον Κόντε πώς τον βλέπεις;

Βασιζόμαστε πολύ πάνω του! Κάναμε και πέρσι καλή χρονιά χωρίς εκείνον, φέτος θα μας βοηθήσει. Είναι όμως νωρίς ακόμα για να τον βρούμε όπως θέλει.

Ο Καρτάλης πήγε στον Ατρόμητο. Τι γνώμη έχεις για αυτό το παιδί;

Μου αρέσει πολύ ως παίκτης, έχει πολλή ποδοσφαιρική ευφυΐα. Και είναι πολύ καλό παιδί. Θα πάει καλά με τον Ατρόμητο, είμαι σίγουρος. Και του το εύχομαι.

Οι γονείς σου τι δουλειά κάνουν;

Η μητέρα μου δουλεύει σεζόν σε ξενοδοχείο και ο πατέρας μου είναι εργολάβος.

Συνεντεύξεις δεν δίνεις.

Όχι, δεν μου αρέσει.

Πες μου έναν παίκτη του Ολυμπιακού που τον είχες συμπαίκτη και τον θαύμαζες.

Α, πολλοί.

Δύο πες μου.

Τον Φορτούνη και τον Τσόρι.

Το γήπεδο του ΠΑΣ βελτιώθηκε;

Ναι, ναι, πολύ.

Ποιος προπονητής σε βοήθησε πιο πολύ στην καριέρα σου;

Με είχε πρωτοπιστέψει ο κ. Χάβος στη Λαμία, όσο έμεινε εκεί, και ο κ. Γιαννίκης στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι σου αρέσει να κάνεις πιο πολύ μέσα στο γήπεδο;

Να ηρεμώ το παιχνίδι, να εμψυχώνω τους συμπαίκτες μου, να βγάζω ασίστ.

Τι λέτε οι παίκτες στην εθνική ομάδα; Μπορούμε;

Ναι, μπορούμε να προκριθούμε. Το πιστεύω. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Θέλει χρόνο και υπομονή. Υπάρχει φοβερό κλίμα στην Εθνική.

Ο Δουβίκας είναι παικτάρα;

Ναι, ναι, πολύ καλός επιθετικός. Πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί.

https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/155843/saliakas-ston-pas-edeixa-ti-axizo-fainotan-apo-tin-arxi-ti-exelixi-tha-eixe-o-tsimikas

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 13:28 »
 :(

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 14:19 »
:(

Εντάξει βρε παιδιά, ας σηκώσει φέτος μια κούπα στα Γιάννενα κι ας φύγει μετά για άλλες πολιτείες.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 19:26 »
Αφού ο προεδρουλης παίρνει παίκτες σε τέτοιες ηλικίες κσι τους κάνει συμβόλαια για δύο χρόνια, χωρίς έστω option ανανέωσης, καλά να πάθουμε. Αν και ειναι πιθανό να πουληθεί το Δεκέμβρη αν βρεθεί ομάδα και να μείνουμε με τον Οίκονομοπουλος. Ελπίζω μέχρι τότε να χει μάθει να εκτελεί σωστά πλάγια τουλάχιστον.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 19:38 »
Μεγαλύτερη ομάδα, Μανώλη, στην Ελλάδα από τον ΠΑΣ δεν υπάρχει!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 21:52 »
Παίχτης εργάτης ο Μανώλης, μεγάλο ταλέντο με φοβερή εξέλιξη.

Τιμάει τη φανέλα με το παραπάνω με τον ιδρώτα το ήθος και την ποιότητά του.
Μας έκανε περήφανους με τη συμμετοιχή του στην εθνική ως ενεργός παίχτης του ΠΑΣ.

Όσο και να μας πονέσει, σίγουρα του αξίζει μια μεγάλη καριέρα.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 22:48 »
Μεγαλύτερη ομάδα, Μανώλη, στην Ελλάδα από τον ΠΑΣ δεν υπάρχει!
γιατί υπάρχει εκτός Ελλάδας;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 29 Σεπ 2021 18:30 »
Εθνική Ανδρών: Η αποστολή για Γεωργία, Σουηδία
Ο κ. Φαντ Σχιπ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για τους αγώνες με την Γεωργία στο Μπατούμι (Σάββατο 9 Οκτωβρίου, 19:00) και την Σουηδία στην Στοκχόλμη (Τρίτη 12 Οκτωβρίου, 21:45) για την 7η και 8η αγωνιστική των European Qualifiers.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη ανοιχτή προπόνηση στις 18:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα της Εθνικής είναι το ακόλουθο:
8 Οκτωβρίου Αθήνα-Μπατούμι (11:00)
10 Οκτωβρίου Μπατούμι-Στοκχόλμη (11:00)
13 Οκτωβρίου Στοκχόλμη-Αθήνα (01:00)
epo.gr

Βάλτον βασικό επιτέλους άνθρωπε μου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 04 Νοέ 2021 17:59 »
Εθνική Ανδρών: Η αποστολή για Ισπανία-Κόσοβο
O κ. Φαντ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 24 παίκτες για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας με την Ισπανία (Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 21:45, ΟΑΚΑ) και το Κόσοβο (Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 21:45, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των δύο τελευταίων αγωνιστικών των European Qualifiers.

Οι διεθνείς που έχουν επιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Μπακασέτας και ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ελλάδα-Ισπανία.
epo.gr

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 14:32 »
Παίρνει τον καλύτερο Έλληνα δεξιό μπακ ο Καρυπίδης

Ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, μέχρι στιγμής, Έλληνας δεξιός μπακ στη φετινή Superleague είναι αναμφίβολα ο Μανώλης Σάλιακας.

Ο 25χρονος άσος πραγματοποιεί σούπερ σεζόν στον ΠΑΣ, είναι πάντα συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και πάντα επικίνδυνος στα ανεβάσματά του, ενώ μάλλον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους αντίστοιχους μπακ των top ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μοιραία, λοιπόν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Άρη να βρίσκεται αυτή στιγμή σε πλεονεκτική θέση για την απόκτησή του. Ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει να δει τον παίκτη στα κίτρινα και ήδη γίνονται οι σχετικές κινήσεις, πριν προλάβει να μπει «σφήνα» κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.

Δύο είναι τα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ή ο Άρης θα αποκτήσει άμεσα, μέσα στον Γενάρη, τον παίκτη με μεταγραφή δίνοντας ένα μικρό τίμημα στον ΠΑΣ, προκειμένου να μη ρισκάρει να τον χάσει, ή θα συμφωνήσει από τώρα με τον ποδοσφαιριστή και θα τον αποκτήσει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Άλλωστε, από 1η Γενάρη ο Σάλιακας έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κίνηση από πλευράς Άρη και χωρίς κόστος.

https://www.betcosmos.com/pairnei-ton-kalytero-ellina-dexio-mpak-o-karypidis

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 16:17 »
Παίρνει τον καλύτερο Έλληνα δεξιό μπακ ο Καρυπίδης

Ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, μέχρι στιγμής, Έλληνας δεξιός μπακ στη φετινή Superleague είναι αναμφίβολα ο Μανώλης Σάλιακας.

Ο 25χρονος άσος πραγματοποιεί σούπερ σεζόν στον ΠΑΣ, είναι πάντα συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και πάντα επικίνδυνος στα ανεβάσματά του, ενώ μάλλον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους αντίστοιχους μπακ των top ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μοιραία, λοιπόν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Άρη να βρίσκεται αυτή στιγμή σε πλεονεκτική θέση για την απόκτησή του. Ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει να δει τον παίκτη στα κίτρινα και ήδη γίνονται οι σχετικές κινήσεις, πριν προλάβει να μπει «σφήνα» κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.

Δύο είναι τα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ή ο Άρης θα αποκτήσει άμεσα, μέσα στον Γενάρη, τον παίκτη με μεταγραφή δίνοντας ένα μικρό τίμημα στον ΠΑΣ, προκειμένου να μη ρισκάρει να τον χάσει, ή θα συμφωνήσει από τώρα με τον ποδοσφαιριστή και θα τον αποκτήσει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Άλλωστε, από 1η Γενάρη ο Σάλιακας έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κίνηση από πλευράς Άρη και χωρίς κόστος.

Θεωρώ ότι πρέπει να φύγει το κουμπί "Συμφωνώ" και σε κάτι τέτοια άρθρα να μπουν emoji όπως αυτό:  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 16:25 »
Εχει "λοκάρει" τον Σάλιακα η Τβέντε

Εκτεταμένο και ενδελεχές το scouting της Τβέντε, σοβαρό και δεδομένο το ενδιαφέρον της για τον Μανώλη Σάλιακα, με την απόφαση του ολλανδικού συλλόγου για το αν θα γίνει προσπάθεια άμεσης αγοράς του από τον ΠΑΣ ή για να «κλείσει» εν όψει καλοκαιριού, να επίκειται.

Εντυπωσιακή η σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ολοκλήρωσε τον καλύτερο – βάσει κατάταξης – πρώτο γύρο στην ιστορία του, τερματίζοντας στην 3η θέση. Προφανή τα ομαδικά οφέλη, αυτονόητα και τα ατομικά, με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών να φιγουράρουν σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο μοναδικός διεθνής με την Εθνική του συλλόγου, ο Μανώλης Σάλιακας.

Σενάρια που δεν αφορούν το εντός συνόρων ενδιαφέρον για τον 25χρονο δεξιό μπακ, αλλά με αυτό που έχει προσελκύσει από το εξωτερικό. Και μάλιστα πολύ συγκεκριμένο, με την Τβέντε να βρίσκεται στο κατόπι του το τελευταίο διάστημα. Χωρίς υπερβολή, ο ολλανδικός σύλλογος δεν έχει χάσει παιχνίδι του ΠΑΣ, εστιάζοντας αποκλειστικά στον διεθνή ακραίο αμυντικό.

Οι «τούκερς» αναζητούν δεξιό μπακ πρωτίστως εν όψει καλοκαιριού (ενδεχομένως τότε χρειαστούν και δύο). Δεν έχουν όμως τη δυνατότητα να προβούν σε ιδιαίτερη δαπάνη για αγορά, οπότε η περίπτωση του ελεύθερου να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί από την Πρωτοχρονιά Σάλιακα, μιας και το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι (και έχει ήδη ενημερώσει πως δεν πρόκειται να το ανανεώσει) τους κέντρισε εξ αρχής.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που αγωνιστικά ικανοποιεί τα κριτήρια τους, ενώ σημαντικό ενισχυτικό της υποψηφιότητας του δεξιού μπακ του ΠΑΣ αποτέλεσαν και οι εξαιρετικές συστάσεις που πήραν από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής (κυρίως από τον βοηθό του Φαν Σιπ, Αρον Βίντερ).

Μέχρι στιγμής ο Σάλιακας έχει περάσει όλα τα επίπεδα του scouting των του ολλανδικού συλλόγου. Απομένει ουσιαστικά ένα ακόμη, το τελικό, το οποίο και λογικά δεν θα καθυστερήσει, ειδικά εφόσον η συγκυρία επιτρέπει τσεκάρισμα κόντρα σε ομάδες της δυναμικότητας του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι και οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΣ ως τη διακοπή των γιορτών.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον της Τβέντε είναι και δεδομένο και σοβαρό. Τόσο που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αποκλείεται να γίνει η κίνηση για να «κλείσει» ο Σάλιακας για το καλοκαίρι (μόλις φυσικά ικανοποιούνται οι σχετικές προϋποθέσεις, από 1η Ιανουαρίου δηλαδή και μετά).

Αν όμως ξεπεραστεί και το τελικό επίπεδο στο scouting, τότε δεν μοιάζει απίθανο η Τβέντε να κάνει την κίνησή της και νωρίτερα, προσφέροντας στους Ηπειρώτες ένα ποσό προκειμένου να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της, από την προσεχή κιόλας μεταγραφική περίοδο. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, ειδικά εφόσον στο ολλανδικό club γνωρίζουν πως δεν παίζουν μόνοι τους για τον Σάλιακα (τόσο εντός όσο και εκτός, ελληνικών, συνόρων).

Τη δεδομένη στιγμή όμως μοιάζουν πιο αποφασισμένοι απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους για να φέρουν, μετά τον Δημήτρη Λημνιό, ακόμη έναν Ελληνα στο Ενσχεντε.

https://www.sport24.gr/football/echei-lokarei-ton-saliaka-i-tvente.9459415.html

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 16:50 »

Και ο ρουλης.
Γράφω από κινητό, το αν μπορεί κάποιος να κάνει copy paste Flow το κείμενο.. Πάει ο Σαλιακας!!!!
....