Αποστολέας Θέμα: Μανώλης Σάλιακας  (Αναγνώστηκε 18231 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μανώλης Σάλιακας
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 31 Μάρ 2022 17:59 »
Πριν λίγο διάβαζα στο Facebook ότι θεωρείται σίγουρο για st.pauli..
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 31 Μάρ 2022 20:23 »
Πολύ κοντά, αλλά δεν υπέγραψε ακόμα ο Σάλιακας στην Σεντ Πάουλι

Μια ανάσα από τη γερμανική Σεντ Πάουλι είναι ο Μανώλης Σάλιακας, μία φήμη που κυκλοφορεί βέβαια για πάνω από 3 εβδομάδες ακόμα και στη Γερμανία (δείτε δημοσίευμα της Bild). Δηλαδή δεν είναι ακριβώς καινούργια ως είδηση.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από τη στιγμή που στο τέλος Ιανουαρίου δεν έπεσαν υπογραφές με τον κ. Χριστοβασίλη για ανανέωση, ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει. Μάλιστα πολλές φορές είχαμε αναφέρει ότι πρώτος του στόχος είναι το εξωτερικό, ασχέτως αν το όνομά του έπαιζε δυνατά για Ελλάδα. Ίσως μάλιστα η άρνησή του να συνεχίσει σε κάποια μεγάλη ομάδα, να έπαιξε ρόλο στο γιατί έμεινε τελικά εκτός Εθνικής στα τελευταία της φιλικά παιχνίδια…

Από εκεί και πέρα, ο Σάλιακας δεν υπέγραψε ακόμα στη νέα του ομάδα, δεν είναι δηλαδή ακόμα κάτι τελειωμένο. Μπορεί να προκύψει κάποια ανατροπή, αλλά όχι για παραμονή του στον ΠΑΣ ή μεταγραφή του σε άλλον ελληνικό σύλλογο, αλλά για άλλη γερμανική ομάδα. Ωστόσο η Σεντ Πάουλι έχει πάρει πράγματι μεγάλο προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλα συμβόλαια στον ΠΑΣ που λήγουν, όπως των Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ και Γκαρντάβσκι. Για τους πρώτους δύο οι πιθανότητες παραμονής είναι ελάχιστες. Άλλωστε ο Πίρσμαν θεωρείται σχεδόν κλεισμένος από τον Άρη. Για τους άλλους δύο οι πιθανότητες είναι πιο αυξημένες.

https://super-fm.gr/82832/poly-konta-alla-den-ypegrapse-akoma-o-saliakas-stin-sent-paoyli/

Ζανκτ ωρέ μάστορα.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 31 Μάρ 2022 22:00 »
Ο Μανώλης του χρόνου θα παίζει σε ομάδα Α' Γερμανίας (Λογικά θα ανέβει η Ζανκτ Πάουλι).

Πολλά συγχαρητήρια έχω να πω εγώ και μπράβο του, γιατί το αξίζει 100%.

Αυτή τη στιγμή για εμένα, είναι ο καλύτερος Έλληνας δεξιός μπακ και ας μην παίζει Εθνική.

Προσέφερε πολλά στην ομάδα μας και μακάρι να του πάνε όλα καλά στο μέλλον.

Πιστεύω όλοι θα τον θυμόμαστε σαν παίκτη που τιμούσε τη φανέλα μας 100% όταν έπαιζε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Παρ 01 Απρ 2022 10:51 »
Χρυσάφι στα πόδια του Σαλιακα ο Χριστοβασιλης
Σε μια άνευ προηγουμένου για τα δεδομένα της ηπειρώτικης ομάδας  κίνηση φαίνεται να έχει προβεί ο κος Χριστοβασίλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογραφικής ομάδας μας έκανε πρόταση στον Σαλιακα για 5ετη ανανέωση συμβολαίου με μυθικούς όρους.
800.000 ευρώ το χρόνο συν διάφορα μπόνους ανάλογα με την πορεία της ομάδας και τις ατομικές του επιδόσεις θα παίρνει ο παίχτης που έχει μπει σε μεγάλες σκέψεις τη στιγμή που ήταν έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της bundesliga.
Όπως και να έχει η πρόταση αυτή δείχνει τα πλάνα του διοικητικού ηγέτη των Ηπειρωτών για τη νέα χρονιά. Έπειτα από πολλά χρόνια στο τιμόνι ήρθε η ώρα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απομένει να δούμε αν η πρώτη μεγάλη "μεταγραφή" θα είναι ο Μανώλης Σαλιακας.
πηγή: pas.3r
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Απρ 2022 10:55 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Παρ 01 Απρ 2022 11:48 »
Παράθεση
Χρυσάφι στα πόδια του Σαλιακα ο Χριστοβασιλης
Σε μια άνευ προηγουμένου για τα δεδομένα της ηπειρώτικης ομάδας  κίνηση φαίνεται να έχει προβεί ο κος Χριστοβασίλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογραφικής ομάδας μας έκανε πρόταση στον Σαλιακα για 5ετη ανανέωση συμβολαίου με μυθικούς όρους.
800.000 ευρώ το χρόνο συν διάφορα μπόνους ανάλογα με την πορεία της ομάδας και τις ατομικές του επιδόσεις θα παίρνει ο παίχτης που έχει μπει σε μεγάλες σκέψεις τη στιγμή που ήταν έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της bundesliga.
Όπως και να έχει η πρόταση αυτή δείχνει τα πλάνα του διοικητικού ηγέτη των Ηπειρωτών για τη νέα χρονιά. Έπειτα από πολλά χρόνια στο τιμόνι ήρθε η ώρα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απομένει να δούμε αν η πρώτη μεγάλη "μεταγραφή" θα είναι ο Μανώλης Σαλιακας.
πηγή: pas.3r

Χρόνια Πολλά παίδες με υγεία και δύναμη!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σαβ 30 Απρ 2022 17:24 »
Ζανκτ Πάουλι: Τεράστια χασούρα θα έχει ο Μανώλης Σάλιακας

Άλλο συμβόλαιο σε περίπτωση ανόδου έχει συμφωνήσει ο Μανώλης Σάλιακας, κι άλλο αν δεν ανέβει η Ζανκτ Πάουλι, σύμφωνα με τη στήλη «Παρασκήνια» του e-sportime. Άλλωστε το Sportime σας είχε ενημερώσει πρώτη για την ομάδα στην οποία θα υπογράψει ο Σάλιακας.

Η μετακίνηση του Μανώλη Σάλιακα στον γερμανικό κόσμο του ποδοσφαίρου δεν είναι μικρό πράγμα. Από εδώ μάθετε πρώτη πως ο Σάλιακας έκλεισε οριστικά στη Ζανκτ Πάουλι. Μόνο που θα έχει χασούρα αν δεν κερδίσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα…

Ας τα θυμίσουμε και πάλι: Deal done! Και μάλιστα με κάθε επισημότητα μια και ανέβηκε, πέρασε ιατρικά και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το μόνο που απέμενε στο μυαλό του Μανώλη Σάλιακα ήταν σε ποια κατηγορία θα έπαιζε με την Ζανκτ Πάουλι.

Αρχές Μαρτίου που συμφώνησε ήταν 1η στην Τσβάιτε, τώρα (2 αγωνιστικές πριν το φινάλε) είναι εκτός και από την θέση των μπαράζ μια και στα 5 τελευταία της ματς έχει κερδίσει μόλις τρεις πόντους

Το χειρότερο συνέβη την Παρασκευή το βράδυ. Μέχρι το 92ο λεπτό κράταγε τη νίκη επί της Νυρεμβέργης η Ζανκτ Πάουλι, όταν και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Πλέον είναι αουτσάιντερ ακόμα και για τους αγώνες μπαράζ.

Δυσκόλεψε το πράγμα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Άλλο 280 χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο στην Μπουντεσλίγκα και άλλο180 στη δεύτερη κατηγορία…

https://www.sportime.gr/parafootball/zankt-paouli-terastia-chasoura-tha-echi-o-manolis-saliakas/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τετ 18 Μάι 2022 13:12 »
Και επίσημα στη Ζανκτ Πάουλι ο Σάλιακας

Η Γερμανία και η ομάδα της Ζανκτ Πάουλι είναι οριστικά ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Μανώλη Σάλιακα.

Η Γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του.

https://www.sportsioannina.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b6%ce%b1%ce%bd%ce%ba%cf%84-%cf%80%ce%ac%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b1/

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 18 Μάι 2022 14:07 »
Στο καλό Μάνο! Κάθε επιτυχία στην καριέρα σου!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τετ 18 Μάι 2022 14:11 »
Καλή σου τύχη και πολλές επιτυχίες Μάνο. Σε ευχαριστούμε.
Στο καλό αγόρι μου...

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τετ 18 Μάι 2022 14:38 »
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε σε ότι κάνει από εδώ και πέρα. Με υγεία πρώτα από όλα και χωρίς τραυματισμούς.

Ένας παίκτης που τίμησε 100% τη φανέλας της ομάδας μας, το διάστημα που αγωνίστηκε με αυτή.

Από τα καλύτερα δεξιά μπακ που έχουμε δει στην ομάδα μας. Σύγχρονος και ολοκληρωμένος παίκτης.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τετ 18 Μάι 2022 16:06 »
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε σε ότι κάνει από εδώ και πέρα. Με υγεία πρώτα από όλα και χωρίς τραυματισμούς.

Ένας παίκτης που τίμησε 100% τη φανέλας της ομάδας μας, το διάστημα που αγωνίστηκε με αυτή.

Από τα καλύτερα δεξιά μπακ που έχουμε δει στην ομάδα μας. Σύγχρονος και ολοκληρωμένος παίκτης.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα.
Ακριβώς αυτό..
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τετ 18 Μάι 2022 16:48 »
Παικταρα Μανώλη. Μόνο και μόνο για το χαρακτήρα σου αξίζεις τα καλύτερα.

Καλή επιτυχία και πάντα υγιής.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τετ 18 Μάι 2022 16:50 »
Μακάρι και στη Μπουντεσλίγκα ο συμπαθέστατος Μανώλης κι η συμπαθέστατη ΣανκτΠάουλι!

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τετ 18 Μάι 2022 18:58 »
Και μακάρι να γίνει και μόνιμο μέλος της Εθνικής μας ομάδας με συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα τώρα που θα παίζει στο εξωτερικό...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Πεμ 19 Μάι 2022 01:30 »
Μανώλης Σάλιακας: «Τα λόγια είναι περιττά για όσα ζήσαμε»

Με κάθε επισημότητα ο Μανώλης Σάλιακας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα του έδωσε το σκαλοπάτι που ήθελε στην καριέρα του να φύγει για το εξωτερικό.

Μέσω instagram ο τέως δεξιός μπακ των Ηπειρωτών έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στους φιλάθλους, ευχαριστώντας διοίκηση, προπονητές που συνεργάστηκε και φυσικά τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Π.Α.Σ. και στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων ήρθε η ώρα της αποχώρησης για μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου.

Τα λόγια είναι περιττά για αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Ευχαριστώ για όλα τη διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τους προπονητές μου κ. Γιαννίκη και κ. Μεταξά που με εμπιστεύτηκαν και με καθοδήγησαν, το υπόλοιπο προπονητικό και ιατρικό team της ομάδας και τους συνεργάτες της που ήταν δίπλα μου σε αυτή την πορεία.

Μία ξεχωριστή θέση θα έχει ο κόσμος που μας στήριξε και πάντα στηρίζει τον ιστορικό Π.Α.Σ. χαρίζοντας μας μαγικές στιγμές σε αυτά που καταφέραμε όλοι μαζί.

Σας ευχαριστώ όλους και κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν.

Μανώλης Σάλιακας»

https://super-fm.gr/84473/manolis-saliakas-ta-logia-einai-peritta-gia-osa-zisame/

Καλή πορεία Μανωλάρα. Τις ευχές όλων μας για μια θαυμάσια πορεία στην Γερμανία και στην εθνική και με το καλό να ξανανταμώσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον στην ομάδα μας, που είσαι πλέον κομμάτι της.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Πεμ 19 Μάι 2022 09:00 »
Μανωλιό καλή επιτυχία με τη νέα σου ομάδα.
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα και που τίμησες τη φανέλα, γιατί πάντα έδινες το 100% των δυνάμεών σου σε κάθε παιχνίδι.
Είσαι από τους καλύτερους χαρακτήρες και να παραμείνεις έτσι....ταπεινός και εργατικός και θα πας πολυ ψηλά.
Πάντα να είσαι υγιής και να πετύχεις τους στόχους σου.
Κάποια στιγμή μπορεί και να ξανασυναντηθούμε γιατί από μικρός όπως έχουμε πει ήσουν παγουράς.  :pas:

Ήταν ΠΑΣ Γιάννενα απο μικρός;
Ήταν ο ΠΑΣ η ομάδα της καρδιάς του;

Αυτά είναι τα κρίσιμα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.  B-)

Τελικά τα ερωτήματα απαντήθηκαν.
Ο Μανωλιός ήταν ΠΑΣ από μικρός γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς του.
Είμαι πολύ χαρούμενος όταν βλέπω έναν παίκτη να τα δίνει όλα για την ομάδα όπως κάνει ο Μανώλης από τη στιγμή που ήρθε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 31 Μάι 2022 11:27 »
Σάλιακας: «Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

Τη διετία που πέρασε πολλοί παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν εκπληκτικές χρονιές και βοήθησαν την ομάδα να πετύχει σημαντικές επιτυχίες όπως την περσινή 8η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την είσοδο στα φετινά Playoffs και την κατάκτηση της 6ης θέσης. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας της Ηπείρου αυτά τα δύο χρόνια ήταν ο Μανώλης Σάλιακας, ο Ηρακλειώτης δεξιός μπακ που «κεντούσε» από τη δεξιά πλευρά του τόσο αμυντικά όσοι και επιθετικό.

Ως επιβράβευση της εξέλιξης του ήρθε και το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και κυρίως της γερμανικής Ζανκτ Πάουλι. Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Μανώλης Σάλιακας μίλησε στον «Πρωινό Λόγο» και στους Θανάση Μυριούνη και Χρήστο Καλύβα σε μια αποκλειστική συνέντευξη για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός μπακ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του, στα δύο χρόνια του στον ΠΑΣ, στις διαφορές μεταξύ Αργύρη Γιαννίκη και Ηρακλή Μεταξά, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας, ενώ αποκάλυψε με ποιον συμπαίκτη του μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές, αλλά και ποιον θεωρεί ψυχή της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Σάλιακα στον «Π.Λ.»:

Μανώλη ας ξεκινήσουμε πρώτα από τη μεταγραφή σου στη Ζανκτ Πάουλι. Ήταν προτεραιότητα σου να φύγεις στο εξωτερικό; Πιστεύεις ότι σου ταιριάζει το γερμανικό στυλ ποδοσφαίρου;

«Ήταν μια επιλογή που την έψαχνα χρόνια. Η ομάδα της Ζανκτ Πάουλι με παρακολουθούσε αρκετό καιρό και έδειξε αρκετά ζεστό ενδιαφέρον που με ικανοποίησε και έτσι συμφωνήσαμε. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει το γερμανικό στυλ ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι θα τα φέρω εις πέρας»

Η Ζανκτ Πάουλι είναι μια ομάδα με έντονο πολιτικό χαρακτήρα. Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα και πότε θα ξεκινήσεις προετοιμασία;

«Θα φύγω 7 Ιουνίου από την Ελλάδα, θα πάω στη Γερμανία για να περάσω από ιατρικές εξετάσεις για να ξεκινήσω την προετοιμασία. Είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ που είναι διάσημο στο χώρο με πολλούς και πιστούς οπαδούς και αυτό με έκανε να πω τελικά το «ναι». Πάμε τώρα στον ΠΑΣ.

Ποιος ήταν ο κομβικός άνθρωπος που σε έφερε το 2020 στην ομάδα και αν περίμενες να εξελιχθεί τόσο καλά για εσένα αυτή η διετία στην ομάδα.

«Με είχε προσεγγίσει ο κ. Χριστοβασίλης και μου έδειξε το ενδιαφέρον του από όταν έπαιζα στη Λαμία. Μου είπε το πρότζεκτ της ομάδας, εγώ είχα ήδη φίλους στον ΠΑΣ ρώτησα και έμαθα τα καλύτερα. Πάντα έβλεπα ότι έφευγαν παίκτες από τον ΠΑΣ που πήγαιναν σε μεγαλύτερες ομάδες οπότε ήταν και για μένα ένα σημαντικό βήμα. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Κάναμε δύο φανταστικές χρονιές, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και το χαρήκαμε όλοι, τόσο εμείς στο εσωτερικό της ομάδας όσο και ο κόσμος».

Στα δύο χρόνια που ήσουν στον ΠΑΣ τερματίσατε στην 8η (σ.σ 9η μετά τα play out) και 6η θέση. Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το μυστικό της επιτυχίας;

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οικογενειακό και είμαστε δεμένοι ο ένας με τον άλλο. Τα αποδυτήριο και το να υπάρχει καλό κλίμα είναι το νούμερο ένα σε μια ομάδα και αν δεν το έχεις δεν μπορείς να προχωρήσεις».

Συνεργάστηκες τόσο με τον Αργύρη Γιαννίκη όσο και με τον Ηρακλή Μεταξά. Δύο προπονητές που αν και προέρχονται από την ίδια σχολή ποδοσφαίρου έχουν τελείως διαφορετικό προπονητικό πλάνο. Με το δικό σου αγωνιστικό στυλ ποιος από τους δύο πιστεύεις ότι ταίριαζε περισσότερο;

«Ήταν δύο πολύ αξιόλογοι προπονητές που με βοήθησαν να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Και με του δύο είχα πολύ καλές χρονιές. Και τα δύο στυλ παιχνιδιού με βοηθήσανε, σε διαφορετικό κομμάτι το καθένα. Σίγουρα είχαν διαφορετικό πλάνο παιχνιδιού, το φοβηθήκαμε στην αρχή αλλά με το πέρασμα του χρόνου βρήκαμε τα πατήματα μας και γίναμε καλύτεροι με τον κ. Μεταξά. Έπαιξε ρόλο ότι αυτά τα δύο χρόνια ήμασταν αρκετοί παίκτες που παραμείναμε στην ομάδα και το ευχαριστηθήκαμε».

Πέτυχες δύο γκολάρες με τον ΠΑΣ. Ένα στο Πανθεσσαλικό με τη Λαμία και ένα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Ποιο από τα δύο προτιμάς και ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν τα πέτυχες;

«Ήταν δύο πολύ όμορφα γκολ. Αυτό που θυμάμαι ήταν οι πανηγυρισμοί με του συμπαίκτες μου, γιατί κακά τα ψέματα στον ΠΑΣ ήμουν το παιδί των αποδυτηρίων, ανέβαζα τους συμπαίκτες μου και το χάρηκαν πολύ και οι ίδιοι. Το πιο κομβικό γκολ ήταν με τη Λαμία αν και το γκολ δεν το πανηγύρισα γιατί ήταν τρεις βαθμοί. Αυτά τα δύο γκολ θα τα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σου κατά το πέρασμα σου από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές. Η νίκη επί του Άρη με 5-0. Νομίζω ότι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ότι είναι η καλύτερη στιγμή γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας. Όλο αυτό που έγινε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που μας συνόδευε ο κόσμος στο «Ζωσιμάδες» ήταν κάτι πολύ ωραίο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η χειρότερη είναι στον πρώτο χρόνο με τον κ. Γιαννίκη που ενώ είχαμε χτίσει μια πολύ καλή εικόνα στα play out δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε πολλούς αγώνες

Ποιο στοιχείο της ομάδας πιστεύεις ότι σε βοήθησε να εξελιχθείς ποδοσφαιρικά και να έρθει η μεταγραφή σου στο εξωτερικό;

«Με βοήθησαν αρκετά οι δύο προπονητές μου, οι γυμναστές αλλά ήταν συνολικό όλο αυτό και φυσικά οι συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόμουν καλύτερος. Μέσα από σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις κάθε όνειρο σου».

Ποιος παίκτης ήταν ο κολλητός σου αυτά τα δύο χρόνια στον ΠΑΣ; Με ποιον ήσουν συγκάτοικος στα εκτός έδρας παιχνίδια;

«Τον πρώτο χρόνο έμενα στο δωμάτιο με τον Ελευθεριάδη και τον δεύτερο με τον Παντελάκη. Ήμασταν όλα μαζί τα παιδιά, όλοι μαζί για καφέ, όλοι μαζί για ξεκούραση στα σπίτια μας και περνούσαμε πολύ όμορφες στιγμές οπότε είναι συνολική η αγάπη που έχω για τους συμπαίκτες μου».

Μετά την πρώτη σου χρονιά ήρθε και η κλήση σου στην Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με το Βέλγιο. Παρότι δεν αγωνίστηκες στα προκριματικά του Μουντιάλ ήσουν συνεχώς στις κλήσεις του Ολλανδού Φαν’τ Σχιπ. Τώρα όμως με το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογέτ φαίνεται ότι δεν είσαι στις άμεσες επιλογές του. Πιστεύεις ότι παίζει ρόλο για να κληθείς σε ποια ομάδα αγωνίζεσαι; Τώρα που θα είσαι στη Ζανκτ Πάουλι θα σου ανοίξει και πάλι η πόρτα της Εθνικής;

«Αυτή είναι προσωπική απόφαση του εκάστοτε προπονητή. Εγώ αυτό που θα κάνω είτε με καλούν στην Εθνική, είτε όχι είναι να δουλεύω σκληρά. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα παρά μόνο στον εαυτό μου. Το μόνο που θέλω είναι να έχω υγεία και με τον καιρό θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να είμαι στις επόμενες κλήσεις γιατί πιστεύω ότι το αξίζω».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΣ τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορεί να είναι στην εξάδα και να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη.

«Δεν έχει να ζηλέψει κάτι ο ΠΑΣ Γιάννινα από κάποια άλλη ομάδα. Να πιστεύουν οι παίκτες οι οποίοι θα παίζουν στον ΠΑΣ στις δυνατότητες τους όπως πιστέψαμε και εμείς αυτά τα δύο χρόνια που κάναμε μια πολύ καλή πορεία και ειδικότερα φέτος με τον κ. Μεταξά. Αν δουλεύεις και πιστεύεις στον εαυτό σου και στους συμπαίκτες σου και υπάρχει το οικογενειακό κλίμα έχεις όλα τα φόντα να προχωρήσεις, να πηγαίνεις στα play off και γιατί όχι να βγεις και στην Ευρώπη».

Θέλω να μου χαρακτηρίζεις με 1-2 λέξεις τα παρακάτω πρόσωπα:

Γιώργος Χριστοβασίλης: «Πολύ καλός άνθρωπος και έξυπνος στις επιλογές του».

Αργύρης Γιαννίκης: «Πειθαρχία και σκληρή προπόνηση».

Ηρακλής Μεταξάς: «Καθηγητής και αυστηρός».

Γιάννης Κάργας: «Αρχηγάρα και φανταστικός χαρακτήρας».

Νώντας Παντελάκης: «Η προσωποποίηση της υπομονής και της δουλειάς».

Μπάμπης Καρβέλης: «H ψυχή της ομάδας και πάντα χαμογελαστός».

Κώστας Πεδιαδιτάκης: «Δουλευταράς και τελειομανής».

Θα σε ξαναδούμε σύντομα ως επισκέπτη πια στα Γιάννινα;

«Σίγουρα θα παρακολουθώ την ομάδα και όσο μπορώ πιο γρήγορα θα επισκεφτώ την πόλη γιατί την αγάπησα και με αγάπησαν και οι Γιαννιώτες».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΣ και στην πόλη για τα 2 χρόνια που πέρασες εδώ.

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη που μου έδειξαν αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα και για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Έκανα το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι και ήμουν αφοσιωμένος στην ομάδα. Θέλω να τους βλέπω συνέχεια δίπλα στην ομάδα και στις χαρές και στις λύπες».

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/35903-saliakas-lta-kalutera-cronia-tes-karieras-mour

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 31 Μάι 2022 22:39 »
ΣΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΝΩΛΗ ΣΑΛΙΑΚΑ  31/05/2022

https://www.dailymotion.com/video/x8b91zy

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 22:25 »
Το 1ο γκολ και τι γκολ. Μπράβο ρε Μανωλάρα!

Στο 3:45

&t=225s

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 17 Οκτ 2022 19:27 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Σαβ 11 Μάρ 2023 18:54 »
Το 2ο γκολ του στη φετινή σεζόν πέτυχε σήμερα ο Μανώλης Σάλιακας. Μπράβο παιχταρά !!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Κυρ 19 Μάρ 2023 19:20 »
2ο σερί γκολ ο Σάλιακας και 3ο συνολικά στη φετινή σεζόν. Εκτός από τα 3 γκολ έχει δώσει και 4 ασίστ μέχρι τώρα.

https://zebra.cdnja.co/v/q1/q17wk.mp4?token=zKPuHN3LXSPrMfeB5MLzxQ&expires=1679246409

https://www.gazzetta.gr/football/bundesliga/2206599/saliakas-gkol-gia-deytero-seri-mats-me-ti-zankt-paoyli-vid

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 19 Μάρ 2023 22:34 »
Μου αρέσει που στη gazzeta τον αναφέρουν ως πρώην παίκτη της Λαμίας!! Φυσικά πέρασε από τη Λαμία, αλλά το πέρασμά του από εμάς τον έστειλε στη Γερμανία. Είναι τόσο άσχετοι ή υπάρχει σκοπιμότητα; Ότι και να ισχύει είναι όλοι τους καραγκιοζηδες που δεν έχουν δικαίωμα να λέγονται δημοσιογράφοι. Τι να πεις...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Σαβ 10 Ιούν 2023 20:19 »
Σάλιακας: «Ευγνώμων στον ΠΑΣ Γιάννινα που με στήριξε»
Οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα, της Εθνικής και της Ζανκτ Πάουλι δήλωσε ο Μανώλης Σάλιακας σε συνέντευξή του στο sdna.gr, λέγοντας ότι νιώθει ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που του πρόσφερε η ομάδα μετά από μια φάση της καριέρας του που σκεφτόταν να τα παρατήσει.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον Θανάση Στάικο λέγοντας ότι τον στεναχωρούσε που έπεφταν όλα τα βέλη πάνω του και επίσης μίλησε για τους Γιαννίκη και Μεταξά και τη «γερμανική πειθαρχία» που ίσως δεν ταίριαξε σε άλλες ομάδες τόσο όσο στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξής του είπε:

Για το αν θεωρεί πως η καριέρα του άργησε να έχει την εξέλιξη που έχει σήμερα: «Ναι. Το αισθάνομαι. Άργησε, αλλά νιώθω δικαιωμένος για την καριέρα μου, παρά τις λάθος επιλογές που έκανα. Πίστευα σε εμένα όμως, ακόμα και όταν έβλεπα πως η αξία μου δεν αναγνωρίζεται. Σκέφτηκα να τα παρατήσω. Αρκετές φορές. Η στήριξη της οικογένειάς μου με κράτησε όρθιο, ώστε να συνεχίσω. Ο ΠΑΣ Γιάννινα για εμένα ήταν το σωστό βήμα που μου έδωσε ξανά το κίνητρο να διακριθώ και να κληθώ στην Εθνική κάτι που για μένα αποτελεί ύψιστη τιμή. Να παίξω στην Εθνική ανδρών, από μία επαρχιακή ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΣ ήταν το τελευταίο του στοίχημα για την εξέλιξη της καριέρας του: «Όχι, νωρίτερα υπήρξαν οι σκέψεις να τα παρατήσω. Τότε που ήμουν αρχηγός στην Εθνική Ελπίδων και έπαιζα στη Β’ Εθνική. Αυτό δεν αντιπροσώπευε την αξία μου. Είμαι τυχερός και ευγνώμων στον ΠΑΣ που με στήριξε».

Για το κατά πόσο όλες οι δυσκολίες τον κράτησαν δυνατό: «Ωρίμασα. Σκεφτόμουν σας είπα να τα παρατήσω, αλλά κάτι με κρατούσε και μου έδινε παράλληλα ώθηση, παρά τις κακές καταστάσεις. Έπαιζα σε λάθος θέση, δεν έδειχνα τι άξιζα, αλλά όλα αυτά μου δίδαξαν να μείνω δυνατός, να μην τα παρατήσω και είμαι ένα ακόμα παράδειγμα πως μπορείς να χτίσεις καριέρα ακόμα και μετά τα 26».

Τι είπε για τον Λοντίγκιν: «Στεναχωρέθηκα για τον Γιούρι. Γνωρίζω από πρώτο χέρι την αξία του. Ήμουν συμπαίκτης του. Ένας επαγγελματίας υπόδειγμα. Βέβαια και ο Μπρινιόλι έκανε τρομερή σεζόν, αλλά ο Γιούρι είναι ένας παίκτης που ποτέ δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα, ένα καταπληκτικό παιδί που σαν κι αυτόν δεν υπάρχουν πολλοί τερματοφύλακες στην Ελλάδα».

Για τον Στάϊκό: «Είμαι περήφανος για τον Θανάση. Τον έζησα ως βοηθό του κ. Μεταξά στον ΠΑΣ. Παρακολουθούσα τον ΠΑΣ όλη τη χρονιά. Δεν ξεκίνησε καλά και με στεναχωρούσε που ρίχναν όλοι το βάρος και τα βέλη στον Θανάση. Παρέλαβε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Ο Έλληνας οπαδός δεν έχει υπομονή, αλλά ευτυχώς όλο το κλίμα αντιστράφηκε, ο ΠΑΣ τα κατάφερε και είμαι βέβαιος πως ο Θανάσης Στάικος θα δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν».

Για τους Γιαννίκη και Μεταξά: «Οι Γερμανοί προπονητές θέλουν πειθαρχία. Ένας βασικός λόγος που δεν πέτυχαν σε εισαγωγικά είναι πως η πειθαρχία λείπει από τον Έλληνα. Για μένα αμφότεροι είναι εξαιρετικοί προπονητές, όμως σε αυτό το στοιχείο θεωρώ πως χάλασε η μαγιά. Στον ΠΑΣ ήμασταν μια ομάδα με δίψα να δείξουμε πράγματα, με καλά αποδυτήρια και αυτό τους ταίριαξε και έδειξαν την αξία τους».

Για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα: «Η Εθνική, ο ΠΑΣ και η Ζάνκτ Πάουλι που με εκτόξευσε ως παίκτη».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Σαβ 25 Νοέ 2023 16:59 »

Στο 1:47 του βίντεο η σημερινή γκολάρα του Μανόλο. Στην επόμενη ακριβώς φάση βγάζει ασσίστ για το 2ο γκολ της ομάδας του. Μπράβο παιχτούρα.