Αποστολέας Θέμα: Marvin Peersman  (Αναγνώστηκε 26068 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Marvin Peersman
« Απάντηση #100 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 12:51 »
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το άρθρο, αλλά είναι το δεύτερο που γράφεται για τον παίχτη και Ολυμπιακό.

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δώσουν 300 χιλιάρικα για να πάρουν παίχτη που λήγει το συμβόλαιο τον Ιούλιο.

Δεν είναι ότι καίγονται κιόλας να πάρουν αριστερό μπακ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ντε και καλά.

Πάντως αν ισχύει η προσφορά αυτή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο πρόεδρος θα τον δώσει για να μη τον χάσει τζάμπα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #101 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 15:06 »
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το άρθρο, αλλά είναι το δεύτερο που γράφεται για τον παίχτη και Ολυμπιακό.

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δώσουν 300 χιλιάρικα για να πάρουν παίχτη που λήγει το συμβόλαιο τον Ιούλιο.

Δεν είναι ότι καίγονται κιόλας να πάρουν αριστερό μπακ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ντε και καλά.

Πάντως αν ισχύει η προσφορά αυτή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο πρόεδρος θα τον δώσει για να μη τον χάσει τζάμπα.
Σκέψου όμως αν τα 300 χιλιάρικα γίνουν 300/2=150. Παίζει αν το καλοκαίρι δεν τους κάνει για νο2 αριστερό μπακ να τον δώσουν με 100-150 στον Άρη που τον θέλει, αλλά δεν μπορεί να δώσει 300 τώρα στον ΧΒ. Αν του κάνει πιστεύεις για τους γαυρους είναι πολλά τα κοντά 300 φίλε μου? Δεν νομίζω για 2ο αριστερο μπακ εγώ προσωπικά. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι δείχνει ο προπονητής τους να καίγεται για μπακ απ του Μολδαβου γιατί τρομάρα του πιστεύει θα φθάσει τελικό Europa.........  :-?

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #102 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 16:05 »
Χριστοβασίλης στο SDNA: «Δέχτηκα τηλέφωνο απ΄τον Ολυμπιακό για τον Πίρσμαν – Καμία εξέλιξη για τον Σάλιακα»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για την κρούση που υπήρξε από πλευράς πειραϊκής ομάδας για τον Βέλγο αριστερό μπακ των Ηπειρωτών, καθώς και τα δεδομένα με επίκεντρο τον Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα.
Ο Μάρβιν Πίρσμαν και ο Γιώργος Σάλιακας είναι δύο απ΄τους πιο «καυτούς» παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αμφότεροι έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους, τα ονόματά τους «παίζουν» δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ άλλων ομάδων και διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Το  SDNA  επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, με επίκεντρο τους δύο παίκτες και τον μεταγραφικό θόρυβο που δημιουργείται γύρω απ΄το όνομά τους.

«Με πήραν τηλέφωνο πριν από μία εβδομάδα απ΄τον Ολυμπιακό για το Πίρσμαν, έκτοτε όμως αγνοείται η τύχη τους...» τόνισε για τον Βέλγο αριστερό μπακ ο ισχυρός άνδρας της γιαννιώτικης ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας όσα αποκάλυψε νωρίτερα το SDNA στην εκπομπή «Σύσκεψη της Δευτέρας» και πρόσθεσε:

«Το συμβόλαιο του Πίρσμαν λήγει το επόμενο καλοκαίρι κι είναι λογικό ο παίκτης να έχει φιλοδοξίες και να θέλει να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα.

Ο ΠΑΣ του έχει κάνει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας μας για άλλα τρία χρόνια και περιμένει την τελική απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Όσο για τον Σάλιακα;

«Δεν έχουμε καμία απολύτως εξέλιξη για τον Σάλιακα, είτε για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ΠΑΣ, είτε για την παραχώρησή του σε άλλη ομάδα τον Ιανουάριο».   
https://www.sdna.gr/podosfairo/913554_hristobasilis-sto-sdna-dehtika-tilefono-apton-olympiako-gia-ton-pirsman-kamia
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Δεκ 2021 16:52 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 16:16 »
Όντως 300 χιλιάρικα για το γαύρο δεν είναι σπουδαία λεφτά. Το θέμα είναι αν θα τα δώσει ή θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτό είναι δικό τους θέμα. Δικό μας θέμα είναι ότι αν φύγει ο Πίρσμαν, χάνουμε έναν πάρα πολύ καλό μας παίχτη.

Ελπίζω εκεί στην ομάδα να έχουν ψάξει ήδη για εναλλακτικές και να μην περιμένουν τελευταία στιγμή να βρουν κάποιον.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #104 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 16:25 »
Όντως 300 χιλιάρικα για το γαύρο δεν είναι σπουδαία λεφτά. Το θέμα είναι αν θα τα δώσει ή θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτό είναι δικό τους θέμα. Δικό μας θέμα είναι ότι αν φύγει ο Πίρσμαν, χάνουμε έναν πάρα πολύ καλό μας παίχτη.

Ελπίζω εκεί στην ομάδα να έχουν ψάξει ήδη για εναλλακτικές και να μην περιμένουν τελευταία στιγμή να βρουν κάποιον.
Γράφουν παντού για να κάνει τα ρεπό ειδικά στο πρωτάθλημα του Μολδαβου γιατί έχει ήδη σκάσει και ακόμη υπάρχουν πολλά παιχνίδια για αυτούς σε 3 διοργανώσεις. Ψάχνουν για αριστερό μπακ, μέχρι πρότινος λέγανε ότι έχουν εντοπίσει από εξωτερικό κάποια περίπτωση. Τώρα αν δεν τα βρουν με αυτόν τον στόχο τους, ίσως στραφούν στον Πιρσμαν. Για αυτό και το τηλέφωνο στον ΧΒ για να δουν τις προθέσεις του. Άρα με αυτά που είπε ο ΧΒ αν φύγει τώρα τον Γενάρη κάποιος, ίσως αυτός να είναι μόνο ο Πιρσμαν με κάνα 250-300. Άρα λεφτά θα υπάρχουν για κάλυψη κενού + για άλλες θέσεις. ΑΝ φύγει

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 16:31 »
Γράφουν παντού για να κάνει τα ρεπό ειδικά στο πρωτάθλημα του Μολδαβου γιατί έχει ήδη σκάσει και ακόμη υπάρχουν πολλά παιχνίδια για αυτούς σε 3 διοργανώσεις. Ψάχνουν για αριστερό μπακ, μέχρι πρότινος λέγανε ότι έχουν εντοπίσει από εξωτερικό κάποια περίπτωση. Τώρα αν δεν τα βρουν με αυτόν τον στόχο τους, ίσως στραφούν στον Πιρσμαν. Για αυτό και το τηλέφωνο στον ΧΒ για να δουν τις προθέσεις του. Άρα με αυτά που είπε ο ΧΒ αν φύγει τώρα τον Γενάρη κάποιος, ίσως αυτός να είναι μόνο ο Πιρσμαν με κάνα 250-300. Άρα λεφτά θα υπάρχουν για κάλυψη κενού + για άλλες θέσεις. ΑΝ φύγει

Λεφτά σίγουρα θα υπάρχουν αν πάρουμε 250-300. Το θέμα είναι να επενδυθούν στην ομάδα για μεταγραφές και όχι στην τσέπη του προέδρου ως συνήθως. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 16:54 »
Να πάρουμε να γράφουμε και εμείς «δημοσιεύματα» μετά.Πολύ εύκολο είναι.
Κλειστό τριετές συμβόλαιο ο Πίρσμαν με αυξημένες απολαβές από το υπάρχον συμβόλαιο ενώ θα υπάρχει αύξηση κάθε έτος.Στο νέο συμβόλαιο περιλαμβάνεται και μπόνους για την έξοδο στην Ευρώπη...αλλά και για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.
Έτοιμο το δημοσίευμα.Μπορεί να το αναπαράγει ο οποιοσδήποτε.

Παράθεση
Ο ΠΑΣ του έχει κάνει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας μας για άλλα τρία χρόνια και περιμένει την τελική απάντηση του ποδοσφαιριστή».
Ήρθε και η δικαίωση του δημοσιεύματος

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 20:27 »
Με ξεπερνά το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει ο Χριστοβασιλης και δε λέει τίποτα για το σφάξιμο που έχουμε υποστεί. Σαν να μην τρέχει τίποτα.  >:( >:(

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 20 Δεκ 2021 22:24 »
Εδώ που τα λέμε και η πρόταση 300κ δεν είναι κακή. Είναι δυο συμβόλαια ντομινγκεζ..... Όχι μόνο βρίσκει άνετα αντικαταστάτη για την θέση αλλά κλίνει κατευθείαν και άλλο παίχτη (μπακ, χαφ ό,τι αποφασίσουν ότι χρειάζεται τέλος πάντων). Συν ότι ναι μεν είναι πολύ καλός ο πιρσμαν αλλά όχι στα περσινά επίπεδα δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 15:50 »
Πίρσμαν σε ιστοσελίδα του Βελγίου: «Οι μεγάλοι σύλλογοι μάς υπολογίζουν -Απογοητεύτηκα που δεν πήγα στον Άρη»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (hln.be) έδωσε ο Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια που υπήρχαν γύρω από το όνομά του. Μάλιστα ανέφερε ότι απογοητεύτηκε που το καλοκαίρι δεν πήγε στον Άρη, καθώς ήταν υψηλό το ποσό που απαίτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Αρχικά ο Πίρσμαν ανέφερε ότι  «αν και έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο καλοκαίρι, η άμυνα παρέμεινε σταθερή και αυτό αποδίδει καρπούς. Δεν ξεκινήσαμε με υψηλούς στόχους, γιατί τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν ήταν καλά, όμως για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι τα αποτελέσματα των φιλικών δεν σημαίνουν απαραίτητα και μια κακή σεζόν. Συνεχίζουμε να επιβεβαιώνουμε τα καλά της περσινής σεζόν.

Εξαιρείται το κύπελλο, γιατί φέτος δείξαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στην Λάρισα. Ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες και στο τέλος αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Δεν είναι τόσο μεγάλη αποτυχία, αλλά είναι κρίμα μετά το πολύ σπουδαία αποτελέσματα της περασμένης σεζόν. Κανείς δεν είπε ότι έπρεπε να κερδίσουμε το κύπελλο, αλλά αποδείξαμε ότι ήταν εφικτό».

Για το αν υπάρχει διαφορά με τις μεγάλες ομάδες ο Βέλγος μπακ είπε μεταξύ άλλων ότι «τις τελευταίες αγφωνιστικές χάσαμε από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ αποτελεσματικός και όλες τις ευκαιρίες τις έκανε γκολ. Με τον Παναθηναϊκό ήταν μια κακή μέρα. Κάναμε καλά ματς, όπως για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό. Οι μεγάλοι σύλλογοι πλέον μας υπολογίζουν και πρέπει να μας υπολογίζουν. Από την περασμένη σεζόν τους δυσκολεύουμε πολύ».

Για το ότι δεν χάνει ματς ο Πίρσμαν τόνισε: «Παλιότερα συνήθιζα να παίρνω πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά είναι μέρος της δουλειάς ενός αμυντικού. Είμαι σε καλή κατάσταση, δεν ξέρω αν είναι οι καλύτερές μου χρονιές, το μέλλον θα το δείξει. Ελπίζω ότι τα καλύτερα θα είναι μπροστά (σ.σ. γέλια). Είμαι φιλόδοξος αν και είμαι 31 ετών και θέλω να πάω ακόμα πιο ψηλά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά το προσπαθώ».

Για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι: «Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε πρόταση από τον Άρη, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε ένα υψηλό ποσό για τη μεταγραφή μου. Και τώρα τον χειμώνα είναι πιθανή μία μεταγραφή μου, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου. Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν σε μέρος με τις καλύτερες συνθήκες. Το περασμένο καλοκαίρι απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο ψηλά από τον Άρη στη βαθμολογία, θα ήταν ένα βήμα παραπάνω».

Για το αν θα επέστρεφε στο Βέλγιο απάντησε: «Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις προτάσεις τους, αλλά περνάω καλά αυτή τη στιγμή εκτός Βελγίου. Σκέφτομαι να επιστρέψω κάποια στιγμή, αλλά προς το τέλος της καριέρας μου».

https://super-fm.gr/79496/pirsman-se-istoselida-toy-velgioy-oi-megaloi-syllogoi-mas-ypologizoyn-apogoiteytika-poy-den-piga-ston-ari/

"Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο ψηλά από τον Άρη στη βαθμολογία, θα ήταν ένα βήμα παραπάνω"   %-|

Εδώ είναι μια στιγμή παραφροσύνης.

1,5 χρόνο στην Ελλάδα και θεωρεί ότι ο ρούλης είναι ένα βήμα παραπάνω, και μετά από ένα τρανταχτό και δολοφονικό 0-5 από την ομάδα που αγωνίζεται.
Που να έτρωγαν και καμιά 7ρα θα την έβλεπε Ρεάλ την σκουλικομάδα.   

Και να πω ότι έπαιζες σε χειρότερα πρωταθλήματα και σου φαίνεται το δικό μας premier league;

Τόση καψούρα να σε στείλει δανεικό εκεί ο άλλος ο χοντρός;  ::)

Ντου γιου νόου από Karipidis?  se troi o dachas mfeniti.

Που είσαι ρε NEW PAS που έλεγες κάποτε χαϊβανάκι τον Ντεβισέντι που είχε καψούρα να πάει στον γαύρο.
Υπάρχουν και χειρότερα.  :facepalm:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Δεκ 2021 15:55 από PAS and stale bread »

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 16:42 »
Μαρβιν έχεις προσφέρει πολύ στην ομάδα, από τα καλύτερα μπακ στη αριστερή πλευρά.

ΑΛΛΆ

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ για τις φιλοδοξίες σου και τι πιστεύεις για τον πενταρη!!!

Ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, έπρεπε να το χες καταλάβει. Εφόσον είσαι ακόμα σε αυτό το σύλλογο με συμβόλαιο, οφείλεις να το τιμήσεις και να συνεχίζεις να παλεύεις για να μπει στα playoff η ομάδα.

Είναι κρίμα που η ομάδα δεν έχει ισάξιο αριστερό μπακ να κάτσεις λίγο πάγκο.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 16:53 »
Μάρβιν, πολύ καλά έκανε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα και απαίτησε μεγάλο ποσό! Και η Ομάδα θα έβγαινε κερδισμένη αλλά και το ότι σε κοστολόγησε ακριβά, αν μη τί άλλο, ήταν τιμητικό για εσένα. Αυτά να τα λέμε.  ;)
Και επειδή θεωρώ τον εαυτό μου εντελώς, μέχρι το μεδούλι, κάργα, πώς το λένε, Π.Α.Σ. Γιάννινα, δεν μου ακούγεται τόσο εύηχο το ότι απογοητεύτηκες, πολύτιμε για την Ομάδα μου Μάρβιν Πίρσμαν.
Με κάθε σεβασμό στην αξία σου, και στο ότι είσαι επαγγελματίας, και με χαρακτηριστική την κίνηση να σου βγάλω το καπέλο για το ότι είσαι από τα καλύτερα αριστερά μπακ που έχουν φορέσει τη φανέλα με τον Ταύρο, θα ήθελα, εάν είχα αυτή τη δυνατότητα, να πω στον πρόεδρα να πάρει την 300άρα, να σου βάλει και κορδελίτσα και να πας όπου γουστάρει η ψυχούλα σου. Ελπίζοντας μόνο να βρεθεί κάποιος ισάξιος ή και καλύτερος ακόμη, γιατί όχι? Ή ακόμη να παίξει ένας από τους πιτσιρικάδες μας, γιατί όχι?
Καλύτερα να πας εκεί όπου νομίζεις ότι θα είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Μέρες που είναι, όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι.
Ομολογώ οτι χόρτασα μπάλα από εσένα. Παικτάρα είσαι.
Αλλά εάν δεν είσαι ευχαριστημένος στην Ομάδα μας (και φαινετα ότι είσαι μονίμως εκνευρισμένος), πήγαινε στο καλό.

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 17:13 »
Εμένα πάλι δεν μου προκαλούν καμμιά έκπληξη οι δηλώσεις του, είναι επαγγελματίας και σκέφτεται και ΑΥΤΌΣ την τσεπουλα του,δεν τον ενδιαφέρει αν λέγεται αρης,αστερας,οφη,οσφπ, μόνο το ποσό!
Οι μόνοι που πονάνε την ομάδα είναι οι ΟΠΑΔΟΙ, αυτοί θα στερηθούν απ'το εισόδημά τους για να βγάλουν εισητηριο, αυτοί θα στεναχωρηθουν όταν χάσει η ομάδα, αυτοί θα βάλουν πλάτη όταν χρειαστεί,και αυτοί δεν πρόκειται να την προδώσουν ΠΟΤΕ!
Ω τοπικό να πάει η ομάδα εμείς στα τσιμέντα θα είμαστε και θα αφήνουμε λαρυγγια και κατάθεση ψυχής!
Επίσης αν ένας παίχτης θέλει να φύγει δεν τον κρατάς ούτε με λασο, υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες μετρημένες στα δάχτυλα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 17:36 »
Η μετάφραση είναι σωστή ή...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 18:38 »
Η μετάφραση είναι σωστή ή...

Σωστή είναι (από google translate).  Βέλγικο σάιτ σλέει ποιος θα το δει.

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/marvin-peersman-en-pas-giannina-maken-indruk-in-de-griekse-hoogste-klasse-topclubs-houden-rekening-met-ons~adec5abb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Κορδελίτσα και στον Ραπτόπουλο και τα άλλα σούργελα της σαλόνικας το part 2 της συνέντευξης 

Να μιλάνε όλοι οι φίλαθλοι της χώρας και οι δημοσιογράφοι (που λέει ο λόγος) για τις εμφανίσεις σου από πέρσι ως το καλύτερο αρ. μπακ, να έχεις τα προσόντα να ΠΑΣ σε μια ομάδα πρωταθλήματος του εξωτερικού (προφανώς καλύτερο του Ελληνικού) για να κάνεις ένα τελευταίο βαρβάτο συμβόλαιο της καριέρας σου και εσύ να σκέφτεσαι τον εαυτό σου στον μπύθουλα και στα σκατά.  :-?

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 19:27 »
Πολύ μεγάλη η προσφορά του στην ομάδα, επαγγελματίας (και άρα έχει κάθε δικαίωμα να ορίζει την καριέρα του κατα πως αυτός εκτιμά), αλλά το ''..απογοητεύθηκα που δεν πήγα στον Άρη'' είναι αντιαισθητικό και βγάζει απαξία για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.
Τα συμβόλαια υπάρχουν για να κατοχυρώνουν και τις δύο συμβαλλόμενες πλευρές. Δε σημαίνει όμως ότι είναι πάντα win/win κατάσταση. Όπως όταν ένας παίκτης δεν αποδίδει, δεν έχει δικαίωμα η ομάδα να τον διώξει χωρίς τη συμφωνημένη αποζημίωση, έτσι και όταν ένας παίκτης με τις εμφανίσεις του προκαλέσει το ενδιαφέρον πιο πλούσιου συλλόγου, δεν είναι υποχρεωμένη η ομάδα που ανήκει να δεχθεί μια πρόταση που δε θεωρεί συμφέρουσα. Απλά πράγματα και δεν υπάρχουν ''απογοητεύθηκα, δεν είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα'' κλπ.

Επαναλαμβάνω ότι σαν επαγγελματίας έχει το δικαίωμα (και την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του) να καθορίσει το αγωνιστικό του μέλλον όπως αυτός εκτιμά καλύτερα. Όσο όμως είσαι στον ΠΑΣ και ο ΠΑΣ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντί σου , οφείλεις να τον σέβεσαι σαν πιστός στρατιώτης.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 22:10 »
Εντάξει ρε παιδιά, μια χαρά δεν είναι στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ το παλικάρι; Από τους καλύτερους σε κάθε αγωνιστική είναι. Θεμιτό και κατανοητό να θέλει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Δεν είναι αδιάφορος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα. Μια χαρά το τιμάει το συμβόλαιό του με μας.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 22:28 »
Η αλήθεια είναι ότι φέτος είναι λίγο πεσμένος σε σχέση με περισυ... Αλλά και πάλι μια χαρά είναι.. Αλλά όσο να ναι δεν ακούγεται καλά..
....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #118 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 22:41 »
Η αλήθεια είναι ότι φέτος είναι λίγο πεσμένος σε σχέση με περισυ... Αλλά και πάλι μια χαρά είναι.. Αλλά όσο να ναι δεν ακούγεται καλά..
Γιατί έγραψε κανένας ότι δεν είναι αγωνιστικά καλός??? Οταν είσαι επαγγελματίας και πάιρνεις τα λεφτάκια σου από μία ομάδα ,οφείλεις ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ σου τουλάχιστον να την σέβεσαι! Και στον κόσμο της που σου έδειξε αγάπη και σεβασμό, όταν δεν σε ήξερε η μάνα σου.... Όποιος δεν θέλει και νιώθει απογοητεύσεις ή φέρνει τα λεφτά που ζητάει η ομάδα για να μείνει ελεύθερος ή τον στέλνεις κερκίδα να ΄΄ξελαμπικάρει΄΄.....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #119 στις: Πεμ 23 Δεκ 2021 23:20 »
Εντάξει ρε παιδιά, μια χαρά δεν είναι στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ το παλικάρι; Από τους καλύτερους σε κάθε αγωνιστική είναι. Θεμιτό και κατανοητό να θέλει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Δεν είναι αδιάφορος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα. Μια χαρά το τιμάει το συμβόλαιό του με μας.
Σε αυτό το σχόλιο ήθελα να απαντήσω! Συγνώμη

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 10:29 »
ο Πιρσμαν φέτος είναι αλήθεια ότι δεν ξεκίησε καλά. Τις πρώτες αγωνιστικές ήταν μετριότατος και απ ότι φαίνεται τον επηρέασε το ότι δεν πήρε τη μεταγραφή που ήθελε.

Μετά από κάποιο σημείο άρχισε να στρώνει και τώρα τελευταία είναι ο καλός Πιρσμαν που βλέπαμε πέρυσι.
Ας παίζει την μπάλα που ξέρει και ας το κάνει για όποιον λόγο θέλει και για όσο θέλει.

Μετά τις δηλώσεις του και την αποχώρηση του δεν νομίζω ότι θα τον θυμάται για πολύ καιρό κανείς.
Και απ ότι φαίνεται δεν τον νοιάζει κιόλας οπότε όλα οκ.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 12:26 »
Προφανώς και ενοχλεί να λέει παίχτης σου ότι στεναχωρήθηκε που δε πήρε μεταγραφή σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. ΑΛΛΑ είναι πολύ λογικό να βλέπει τον αρη ως παραπάνω σκαλί γιατί έτσι είναι. Πέρα από τις πεντάρες (που είναι αστείος λόγος να νομίζεις ότι έχεις συνολικά καλύτερη ομάδα) παίζει ρόλο ο στόχος, το χρήμα που πέφτει, οι εγκαταστάσεις, οι προοπτικές για ευρωπαϊκά ματς κ.α. για να θεωρήσεις μια ομάδα "ανώτερη" από αυτή που παίζεις τώρα. Και ο αρούλης καλώς ή κακός αυτά τα καλύπτει περισσότερο από τον ΠΑΣ μας. Ιτούρμπε και Καμαρά κοστίζουν όσο όλη μας η ομάδα. Το γιατί δε κοιτάει το εξωτερικό μάλλον δείχνει ότι δεν έχει και κάποια σοβαρή έστω πρόταση από εκεί. Από τη στιγμή που σαν διοίκηση δε γίνεται να κρατήσεις ΚΑΝΕΝΑ παίχτη δυστυχώς θα είσαι το σκαλί για όλους...Το όλο θέμα είναι ότι δύσκολα πλέον καλύπτουμε τέτοια κενά από παίκτες που έκαναν το παραπάνω.

Ίδωμεν

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #122 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 13:28 »
Προφανώς και ενοχλεί να λέει παίχτης σου ότι στεναχωρήθηκε που δε πήρε μεταγραφή σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. ΑΛΛΑ είναι πολύ λογικό να βλέπει τον αρη ως παραπάνω σκαλί γιατί έτσι είναι. Πέρα από τις πεντάρες (που είναι αστείος λόγος να νομίζεις ότι έχεις συνολικά καλύτερη ομάδα) παίζει ρόλο ο στόχος, το χρήμα που πέφτει, οι εγκαταστάσεις, οι προοπτικές για ευρωπαϊκά ματς κ.α. για να θεωρήσεις μια ομάδα "ανώτερη" από αυτή που παίζεις τώρα. Και ο αρούλης καλώς ή κακός αυτά τα καλύπτει περισσότερο από τον ΠΑΣ μας. Ιτούρμπε και Καμαρά κοστίζουν όσο όλη μας η ομάδα. Το γιατί δε κοιτάει το εξωτερικό μάλλον δείχνει ότι δεν έχει και κάποια σοβαρή έστω πρόταση από εκεί. Από τη στιγμή που σαν διοίκηση δε γίνεται να κρατήσεις ΚΑΝΕΝΑ παίχτη δυστυχώς θα είσαι το σκαλί για όλους...Το όλο θέμα είναι ότι δύσκολα πλέον καλύπτουμε τέτοια κενά από παίκτες που έκαναν το παραπάνω.

Ίδωμεν
Mα ρε παιδιά, δεν νομίζω να υπάρχει κανένας Πασολες που δεν συμμερίζεται αυτά που λες. Αυτά που λες δυστυχώς ισχύουν με αυτή την διοίκηση. Το θέμα όμως είναι ότι όταν είσαι σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ, με κόσμο που έχει στηρίξει κάτω από δύσκολες συνθήκες αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίχτες, όταν ήρθαν άγνωστοι εντελώς, και έχεις συμβόλαιο με αυτή την ομάδα ακόμη, θεωρώ αντί επαγγελματικό, έλλειψη σεβασμού σε αυτόν που σε έβγαλε στον αφρό, σε αυτόν που σε πληρώνει (είτε άμεσα, είτε έμμεσα ο κόσμος), να λες δημόσια αυτά που είπε ο συγκεκριμένος παίκτης! Δεν είναι στον Απόλλωνα, ούτε σε Λαμίες, Βόλους ούτε στην Κηφισιά........ Λίγο σεβασμό και λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.....

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 13:52 »
Δεν είπε κανένας κάτι.. Απλα μην τα λες.. Πες τα μετά την μεταγραφή!! Είναι σαν να δουλέψεις κάπου και να λες ότι η αλη εταιρία είναι καλύτερη, και που μπορεί να είναι... Απλα μην το λες..
....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #124 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 14:17 »
Δεν είπε κανένας κάτι.. Απλα μην τα λες.. Πες τα μετά την μεταγραφή!! Είναι σαν να δουλέψεις κάπου και να λες ότι η αλη εταιρία είναι καλύτερη, και που μπορεί να είναι... Απλα μην το λες..
👍👍. Κάντε την αντιδιαστολή με την συμπεριφορά Γιαννικη, που δεν θα θεωρούσα απίθανο να είχε υπάρξει επαφή με την αεκ από πέρυσι, ασχέτως αν πήγε Οκτώβρη μήνα και εμείς είχαμε μείνει ότι θέλει Γερμανία! Η συμπεριφορά του ήταν υπόδειγμα επαγγελματία, ασχέτως όταν ανακοινώθηκε κάποιοι μέσα μας νιώσαμε μία φυσιολογική πικρία, αλλά έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός!  ;)