Αποστολέας Θέμα: Marvin Peersman  (Αναγνώστηκε 26090 φορές)

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Marvin Peersman
« Απάντηση #125 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 14:26 »
Δεν είναι στον Απόλλωνα, ούτε σε Λαμίες, Βόλους ούτε στην Κηφισιά

Ούτε εδώ χρειάζεται να λες τίποτα. Μην κάνουμε αυτό που κάνουν οι "big 5" που υποβαθμίζουν κάθε ομάδα. Και αυτές ομάδες είναι και αυτές έχουν κόσμο που τις πονάει όπως πονάμε εμείς τον ΠΑΣ. Κάθε οπαδό θα τον πείραζε αυτό που είπε ο πιρσμαν.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #126 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 14:48 »

Ούτε εδώ χρειάζεται να λες τίποτα. Μην κάνουμε αυτό που κάνουν οι "big 5" που υποβαθμίζουν κάθε ομάδα. Και αυτές ομάδες είναι και αυτές έχουν κόσμο που τις πονάει όπως πονάμε εμείς τον ΠΑΣ. Κάθε οπαδό θα τον πείραζε αυτό που είπε ο πιρσμαν.
Δεκτή η παρατήρηση! Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #127 στις: Παρ 24 Δεκ 2021 15:19 »

Συμφωνώ, δεν είχα διάθεση να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς όπως το έγραψα έτσι ερμηνεύτηκε. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι ο ΠΑΣ είναι μια λαοφιλης ομάδα όπως νομίζω όλοι το ξέρουμε αυτό. Αλλιώς να μην μιλάμε για κόσμο, έδρες, εκδρομές, δυναμικές ομάδων και όλα τα συναφή. Δυστυχώς δεν είναι όλες οι ομάδες των γειτονιων της Αθήνας και της επαρχίας! Και ξανά λέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Αλλά είτε έχει μια α δυναμική η ομάδα, είτε οχι τόσο, όλους τους πονάει για την ομάδα τους! Απλώς σε άλλες ομάδες πχ Βόλο τέτοιες δηλωσεις μπορεί να κάνει ο πρόεδρος τους και να μην ακουστεί κιχ! Να ξέρει και που βρίσκεται ο καθένας, αυτό εννοούσα, αλλά συμφωνώ με το πνεύμα αυτού που λες!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 25 Δεκ 2021 21:18 »
Προφανώς και ενοχλεί να λέει παίχτης σου ότι στεναχωρήθηκε που δε πήρε μεταγραφή σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. ΑΛΛΑ είναι πολύ λογικό να βλέπει τον αρη ως παραπάνω σκαλί γιατί έτσι είναι. Πέρα από τις πεντάρες (που είναι αστείος λόγος να νομίζεις ότι έχεις συνολικά καλύτερη ομάδα) παίζει ρόλο ο στόχος, το χρήμα που πέφτει, οι εγκαταστάσεις, οι προοπτικές για ευρωπαϊκά ματς κ.α. για να θεωρήσεις μια ομάδα "ανώτερη" από αυτή που παίζεις τώρα. Και ο αρούλης καλώς ή κακός αυτά τα καλύπτει περισσότερο από τον ΠΑΣ μας. Ιτούρμπε και Καμαρά κοστίζουν όσο όλη μας η ομάδα. Το γιατί δε κοιτάει το εξωτερικό μάλλον δείχνει ότι δεν έχει και κάποια σοβαρή έστω πρόταση από εκεί. Από τη στιγμή που σαν διοίκηση δε γίνεται να κρατήσεις ΚΑΝΕΝΑ παίχτη δυστυχώς θα είσαι το σκαλί για όλους...Το όλο θέμα είναι ότι δύσκολα πλέον καλύπτουμε τέτοια κενά από παίκτες που έκαναν το παραπάνω.

Ίδωμεν

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σχόλιο. Ο παίχτης λέει απογοητεύτηκε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ που δεν πήγε και εγώ μπορώ να το δικαιολογήσω. Ότι και να λέμε ο Άρης το καλοκαίρι έπαιζε Ευρώπη αν θυμάστε οπότε λογικό να θεωρείται ένα βήμα παραπάνω. Συν τα περισσότερα λεφτά. Γιατί να μην απογοητευτεί που δεν πήγε το ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ; Του είχε εγγυηθεί κανείς ότι η ομάδα μας πήγαινε φέτος για 6αδα; Όχι. Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε τόσο καλή πορεία έως τώρα. Το ότι είναι ίσως άστοχη η περίοδος που κάνει τη δήλωση οκει, αλλά η δήλωση σαν περιεχόμενο δεν είναι άστοχη. Επίσης ξαναλέω. Λέει για το καλοκαίρι ότι απογοητεύτηκε. Που ούτε εξάδα ήμασταν, ούτε Ευρώπη, ούτε τρελά λεφτά του είχαμε τάξει.

Επίσης αν είναι να λέμε εμείς για τον Απόλλωνα τη Λαμία κλπ έτσι μην ακούσω κανέναν να γκρινιάζει αν μας μειώσουν οι Λαρισαιοι, οι Ηρακλείδης και οι άλλοι 5. Για τον κάθε οπαδό η ομάδα του είναι η καλύτερη με τα δικά του κριτήρια

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σαβ 25 Δεκ 2021 23:20 »
Καμια δικαιολογια δεν εχει ο Πιρσμαν. Και καλο θα ηταν καποιοι να μην μειωνετε αλλο τον ΠΑΣ.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 26 Δεκ 2021 01:56 »
Προφανώς και ενοχλεί να λέει παίχτης σου ότι στεναχωρήθηκε που δε πήρε μεταγραφή σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. ΑΛΛΑ είναι πολύ λογικό να βλέπει τον αρη ως παραπάνω σκαλί γιατί έτσι είναι. Πέρα από τις πεντάρες (που είναι αστείος λόγος να νομίζεις ότι έχεις συνολικά καλύτερη ομάδα) παίζει ρόλο ο στόχος, το χρήμα που πέφτει, οι εγκαταστάσεις, οι προοπτικές για ευρωπαϊκά ματς κ.α. για να θεωρήσεις μια ομάδα "ανώτερη" από αυτή που παίζεις τώρα. Και ο αρούλης καλώς ή κακός αυτά τα καλύπτει περισσότερο από τον ΠΑΣ μας. Ιτούρμπε και Καμαρά κοστίζουν όσο όλη μας η ομάδα. Το γιατί δε κοιτάει το εξωτερικό μάλλον δείχνει ότι δεν έχει και κάποια σοβαρή έστω πρόταση από εκεί. Από τη στιγμή που σαν διοίκηση δε γίνεται να κρατήσεις ΚΑΝΕΝΑ παίχτη δυστυχώς θα είσαι το σκαλί για όλους...Το όλο θέμα είναι ότι δύσκολα πλέον καλύπτουμε τέτοια κενά από παίκτες που έκαναν το παραπάνω.

Ίδωμεν

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σχόλιο. Ο παίχτης λέει απογοητεύτηκε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ που δεν πήγε και εγώ μπορώ να το δικαιολογήσω. Ότι και να λέμε ο Άρης το καλοκαίρι έπαιζε Ευρώπη αν θυμάστε οπότε λογικό να θεωρείται ένα βήμα παραπάνω. Συν τα περισσότερα λεφτά. Γιατί να μην απογοητευτεί που δεν πήγε το ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ; Του είχε εγγυηθεί κανείς ότι η ομάδα μας πήγαινε φέτος για 6αδα; Όχι. Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε τόσο καλή πορεία έως τώρα. Το ότι είναι ίσως άστοχη η περίοδος που κάνει τη δήλωση οκει, αλλά η δήλωση σαν περιεχόμενο δεν είναι άστοχη. Επίσης ξαναλέω. Λέει για το καλοκαίρι ότι απογοητεύτηκε. Που ούτε εξάδα ήμασταν, ούτε Ευρώπη, ούτε τρελά λεφτά του είχαμε τάξει.

Επίσης αν είναι να λέμε εμείς για τον Απόλλωνα τη Λαμία κλπ έτσι μην ακούσω κανέναν να γκρινιάζει αν μας μειώσουν οι Λαρισαιοι, οι Ηρακλείδης και οι άλλοι 5. Για τον κάθε οπαδό η ομάδα του είναι η καλύτερη με τα δικά του κριτήρια
Σοβαρά τώρα??? Από όλο αυτό που έγραψα, αυτό κατάλαβες?????? Πραγματικά είναι μερικές φορές να απορείς, αλλά δεν θα το συνεχίσω! Πειραχτηκαν κάποιοι που είπα ότι ο ΠΑΣ δεν είναι Κηφισιά για να βγαίνει και να λέει αυτά που είπε και να μην γίνεται ντόρος.... Ναι ο ΠΑΣ αν σας ενοχλεί κάποιους ΈΧΕΙ ΚΌΣΜΟ και λαό και ΔΕΝ είναι Κηφησια! Αν σας πειράζει, ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 27 Δεκ 2021 00:45 »
Λοιπον συνταυροι. Αφου το παληκαρι θεωρει τον Αρη σαν βημα παραπανω στην καριερα του ας παει ΧΘΕΣ. Του προτεινω μαλιστα ,να υπογραψει τριετες συμβολαιο συνεργασιας με τον Καρυπιδη, ωστε να προλαβει να παιξει αντιπαλος και με την Αναγεννηση Αρτας  , το Διακοφτο Αχαιας , η πιο κοντα με τον Θερμαικο Θερμης.Ο αεργος πρωην παραγωγος ποτων μπομπα στην Ημαθια [ενα ταλερο το ουισκι] ,παρα πολυ συντομα θα βρεθει εκει που του αξιζει.Οποιος απαξιωνει την ομαδα μας με τετοιο τροπο δεν πρεπει να εχει θεση στις καρδιες μας. Για μενα ο ΠΑΣ ειναι ολη μου η ζωη.Το ιδιο πιστευω και για ολους τους συνταυρους του forum.Ξερετε κατι ρε μαγκες που μιλατε για επαγγελματιες και παραδες;;;;; Τα παλιοχαρτα δεν αξιζουν τιποτα μπροστα στην αγαπη για αυτο που υπηρετεις.Αν δεν υπαρχει συναισθημα και αγαπη αστα να πανε. Δεν αξιζει ο κοπος να ασχολουμαστε. ΥΓ Ολος αυτος ο συρφετος που ονομαζεται Αρης και κανενας δεν γνωριζει με αποδειξεις τις πηγες εσοδων του και πως πορευεται οικονομικα, παρα πολυ συντομα θα ακολουθησει τον δρομο  του ιστορικου Πανιωνιου. Λαθρεπιβατες και λαμογια δεν πρεπει να εχουν θεση στον αθλητισμο. ΥΓ Μετα την αναπαυλα λογω εορτων, ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα μας ανεξαρτητως προσθαφαιρεσεων παικτων θα επανελθει με ηρεμια,καθαρο μυαλο και νικη με τον Ιωνικο. ΥΓ1 Καλη χρονια σε ολους με υγεια ρε λεβεντες.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Δεκ 2021 00:55 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #132 στις: Δευ 27 Δεκ 2021 15:29 »
https://www.gazzetta.gr/football/2074277/kypros-podosfairistis-tis-anorthosis-panigyrise-gkol-toy-apoel-kai-oi-opadoi-ton
Ε εντάξει ρε παιδιά, που να έλεγε ότι απογοητευτηκε που δεν πήγε το καλοκαίρι στο Αποελ κιόλας.......Εκεί στην Λάρνακα και στην Ανόρθωση πως κάνουν έτσι?? Για μεγαλύτερη ομάδα πανυγηριζε........ Δυστυχώς όσο και να μας πονάει, όσο κάποιοι οπαδοί μας βλέπουν τον ΠΑΣ ως νπσ Βόλο και Κηφισιά (Με όλο τον σεβασμό και στις 2 ομάδες και ειδικά στους οπαδούς τους), τόσο θα βρίσκονται Persmeeeen να μας λένε τέτοια και χειρότερα...... Όλα ξεκινάνε από εμάς τους οπαδούς πρώτα! Χρόνια πολλά παίδες με υγεία και ευτυχία σε όλους παίδες!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #133 στις: Δευ 27 Δεκ 2021 15:54 »
https://www.kerkida.net/eidiseis/a-katigoria/anorthosi/pire-apisteytes-diastaseis-thema-katsarabasebasmos-stis-eyaisthisies-toy-kosmoy

https://www.kerkida.net/eidiseis/a-katigoria/anorthosi/neo-minyma-gia-katsaraba-exo-apo-papadopoylos-tora

https://www.kerkida.net/eidiseis/a-katigoria/anorthosi/ektakti-parembasi-apo-organomenoys-ano-gia-katsaraba
Αυτά από μία ομάδα(Ανόρθωση) που από το 1974 εδρεύει στην Λάρνακα, μια πόλη των 100.000 κατοίκων περίπου. Εγώ δεν θεωρώ τον ΠΑΣ μικρότερης δυναμικής ομάδα από την Ανόρθωση σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τρι 28 Δεκ 2021 15:25 »
Νταξει αδερφε έδειξες ότι είσαι πιο πολύ ΠΑΣ από μένα. Απαγορεύεται να μιλάω αντικειμενικά δηλαδή ε? Μόνο οπαδικά? Τα οπαδικά μου τα αφήνω για όταν πάω γήπεδο μέσα στην ένταση, Εδώ θέλω να μιλάω πιο σωστά και σκεπτόμενα. Οσο αγαπάς εσύ και ο καθένας εδώ μέσα τον ΠΑΣ αλλο τόσο τον αγαπάω κι εγώ. Από παιδάκι πάνω στα κάγκελα ημουν απο σε Β εθνικές, υποβιβασμούς, 4αρες απο Λεβαδειακους κλπ κλπ
Αν πω δηλαδή τη γνωμη μου αναιρει το πόσο ΠΑΣ ειμαι?

Ε λοιπόν ΟΧΙ. Δεν είμαστε στο επιπεδο του ουτε του Αρη ουτε του βαζελου ούτε των άλλων τριών. Και δε μιλάω για ποιότητα ποδοσφαίρου ή συγκομιδή βαθμών...

Επίσης δεν συγκρινα τον ΠΑΣ με την κηφισια και τον νπς (που για μενα δεν υφισταται ουτε στο βολο αυτη η ομαδα). Απλα είπα να μην μειώνουμε αλλες ομαδες οπως δε θελουμε να μειώνουν εμας

Και τελος ουτε εγω το δεχομουν μικροτερος αλλα πιστευω η ΑΕΛ ειναι λιγο πιο ψηλα απο μας. Οποιος θέλει ας απαντήσει με επιχειρήματα και όχι σποντες και αερολογιες

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 12:35 »
Και τελος ουτε εγω το δεχομουν μικροτερος αλλα πιστευω η ΑΕΛ ειναι λιγο πιο ψηλα απο μας. Οποιος θέλει ας απαντήσει με επιχειρήματα και όχι σποντες και αερολογιες
Δυστυχώς λίγο παραπάνω από εμάς είναι ο ΟΦΗ οπου έχει 1 κατάκτηση κυπέλλου και αρκετές ευρωπαϊκές συμμετοχές.
Η ΑΕΛ είναι πολύ παραπάνω από εμάς με 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα, είτε μας αρέσει είτε όχι.......αυτή είναι η πραγματικότητα

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 12:41 »
Δυστυχώς λίγο παραπάνω από εμάς είναι ο ΟΦΗ οπου έχει 1 κατάκτηση κυπέλλου και αρκετές ευρωπαϊκές συμμετοχές.
Η ΑΕΛ είναι πολύ παραπάνω από εμάς με 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα, είτε μας αρέσει είτε όχι.......αυτή είναι η πραγματικότητα

Αν μετράτε μόνο τις επιτυχίες σαν κριτήριο, τότε και η Καστοριά και κάποιες άλλες ακόμα είναι πάνω από εμάς...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 12:47 »

Αν μετράτε μόνο τις επιτυχίες σαν κριτήριο, τότε και η Καστοριά και κάποιες άλλες ακόμα είναι πάνω από εμάς...
Μύθε μη αρχίζεις την τρελίτσα.....ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Μιλάω για τις επιτυχίες σε συνάρτηση με τον κόσμο.
Αυτές οι τρεις είναι οι μεγάλες επαρχιακές ομάδες.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 12:52 »
Τώρα όσον αφορά τον Πίρσμαν, δίκαια θεωρεί τον ΑΡΗ μεγαλύτερο σωματείο από εμάς, καθότι είναι η πέμπτη ομάδα στην Ελλάδα είτε (πάλι) μας αρέσει είτε όχι.
Απλά τέτειες δηλώσεις πληγώνουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των οπαδών που θεωρούν την ομάδα τους την καλύτερη στο κόσμο, οπότε είναι κατανοητές και οι αντιδράσεις.
Το θέμα είναι να μη τα μηδενίζουμε όλα, γιατί το παιδί τιμάει και με το παραπάνω το συμβόλαιό του.
Ίσως είναι το καλύτερο αριστερό μπακ που είχαμε ποτέ στην ομάδα και κατέχει το τόπι, αλλά επιπλέον είναι και βιονικός καθότι είναι ελάχιστα τα ματς που έχει χάσει όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ας φροντίσουν οι διοικήσεις να κάνουν μεγαλύτερη την ομάδα για να είναι μαγνήτης για μεγάλα ονόματα αλλά και να μη φεύγουν τόσο εύκολα οι παίκτες, γιατί έχουν τα βασικά εφόδια να τα καταφέρουν: ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.
Εδώ χάνουμε παίκτες από Απόλλωνες και Λαμίες......δε θα χάσουμε από ΑΡΗ;
Δε μας φταίει κανένας παίκτης......

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 13:22 »
Εντάξει, δε νομίζω ότι αμφιβάλει κανείς για τα επιτεύγματα της ΑΕΛ ή ότι υποτιμά κανείς τη δυναμική σε κόσμο ομάδων όπως ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ. Πολλές ομάδες έχουν αξιόλογη οπαδική βάση κι ας βολοδέρνουν στα χαμηλά. Δεν έχει κόσμο η Καλαμάτα, η Παναχαϊκή, ο Πανσερραϊκός; Νομίζω όμως ότι μπορούμε να καμαρώνουμε ότι είμαστε μέσα στις 7-8 σημαντικότερες ομάδες της χώρας, ίσως όχι σε τίτλους αλλά σίγουρα σε "βάρος".
Ο Άρης είναι πολύ σημαντική ομάδα, όσο αντιπαθητική κι αν έχει καταντήσει. Κι η αλήθεια είναι ότι πέρα από το μέγεθος της ομάδας, για έναν ξένο παίχτη μετρά και η έδρα. Αθήνα/Θεσσαλονίκη δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο.
Αυτό όμως που μας νοιάζει εμάς είναι το σπίτι το δικό μας. Κι εδώ είναι η ευθύνη της ΠΑΕ αλλά και η δική μας. Διότι τι σφυρηλατεί την οπαδική συνείδηση ενός πιτσιρίκου αν όχι η εικόνα μιας μαζικής και ζωντανής εξέδρας; Για να μην αναθρέφονται μικρά γαυράκια/χανουμάκια/βαζελάκια στην περιφέρειά μας πρέπει να μπορείς να ανταγωνιστείς τους "μεγάλους" τόσο αγωνιστικά όσο και κυρίως στην εξέδρα.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 13:37 »
Τώρα όσον αφορά τον Πίρσμαν, δίκαια θεωρεί τον ΑΡΗ μεγαλύτερο σωματείο από εμάς, καθότι είναι η πέμπτη ομάδα στην Ελλάδα είτε (πάλι) μας αρέσει είτε όχι.
Απλά τέτειες δηλώσεις πληγώνουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των οπαδών που θεωρούν την ομάδα τους την καλύτερη στο κόσμο, οπότε είναι κατανοητές και οι αντιδράσεις.
Το θέμα είναι να μη τα μηδενίζουμε όλα, γιατί το παιδί τιμάει και με το παραπάνω το συμβόλαιό του.
Ίσως είναι το καλύτερο αριστερό μπακ που είχαμε ποτέ στην ομάδα και κατέχει το τόπι, αλλά επιπλέον είναι και βιονικός καθότι είναι ελάχιστα τα ματς που έχει χάσει όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ας φροντίσουν οι διοικήσεις να κάνουν μεγαλύτερη την ομάδα για να είναι μαγνήτης για μεγάλα ονόματα αλλά και να μη φεύγουν τόσο εύκολα οι παίκτες, γιατί έχουν τα βασικά εφόδια να τα καταφέρουν: ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.
Εδώ χάνουμε παίκτες από Απόλλωνες και Λαμίες......δε θα χάσουμε από ΑΡΗ;
Δε μας φταίει κανένας παίκτης......
Αγαπητέ σύνταυρε, ενώ γενικά συμφωνώ στο όλο, έχω μόνο μια ένσταση για το "ίσως καλύτερο αριστερό μπακ που είχαμε ποτέ".
Για εμένα, αυτό, με βάση την τεχνική κατάρτιση, την προσφορά, τη συνέπεια, τις συμμετοχές, τα επιτεύγματα, τα γκολ και τις ασιστ, δεν θα μπορούσε θα είναι άλλος από τον "έρωτα" ΦΟΝΣΙ ΝΑΔΑΛΕΣ. Μετά από αυτόν, πολύ κοντά του, ναι ο Πεερσμαν, και στη συνέχεια ο Αλεξάκης, ο Κούρτης και ο Φώντακας ο Μαντζούκης.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Δεκ 2021 13:43 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 13:45 »
"ο Φώντακας ο Μαντζούκης".
Ο Φώτακας ή Φωτάρας ο Μαντζούκης.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #142 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 16:04 »
Νταξει αδερφε έδειξες ότι είσαι πιο πολύ ΠΑΣ από μένα. Απαγορεύεται να μιλάω αντικειμενικά δηλαδή ε? Μόνο οπαδικά? Τα οπαδικά μου τα αφήνω για όταν πάω γήπεδο μέσα στην ένταση, Εδώ θέλω να μιλάω πιο σωστά και σκεπτόμενα. Οσο αγαπάς εσύ και ο καθένας εδώ μέσα τον ΠΑΣ αλλο τόσο τον αγαπάω κι εγώ. Από παιδάκι πάνω στα κάγκελα ημουν απο σε Β εθνικές, υποβιβασμούς, 4αρες απο Λεβαδειακους κλπ κλπ
Αν πω δηλαδή τη γνωμη μου αναιρει το πόσο ΠΑΣ ειμαι?

Ε λοιπόν ΟΧΙ. Δεν είμαστε στο επιπεδο του ουτε του Αρη ουτε του βαζελου ούτε των άλλων τριών. Και δε μιλάω για ποιότητα ποδοσφαίρου ή συγκομιδή βαθμών...

Επίσης δεν συγκρινα τον ΠΑΣ με την κηφισια και τον νπς (που για μενα δεν υφισταται ουτε στο βολο αυτη η ομαδα). Απλα είπα να μην μειώνουμε αλλες ομαδες οπως δε θελουμε να μειώνουν εμας

Αγαπητέ φίλε Άρη, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι έγραψα και μου έκανες κριτική (απολύτως δεκτή η όποια κριτική) που ΔΕΝ έχει καμία βάση για αυτό και θεώρησα "" τρελά "αυτά που λες! Και εξηγούμαι. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ότι είμαστε μεγαλύτερο μέγεθος από τον Άρη!!!! Είπα ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΙΡΣΜΑΝ ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΜΊΑ ΟΜΑΔΑ (ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΣ)ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΈΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!! Και είπα αυτό που παραδέχτηκες μόλις! Ότι εδώ θα γίνει Ντόρος ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ γιατί δεν είμαστε ΝΠΣ ΒολοΣ.... ΟΎΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ??? ΤΟΥ ΝΠΣ ΒΌΛΟΥ δεν θα πονουσαν αν έκανε παίχτης τους τέτοιες δηλωσεις! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΠΡΙΝ ΓΡΆΨΕΤΕ.....! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 20:16 »
Τα είπαν όλα ο pextempalla και ο μπαμΠΑΣ. Δε χρειάζεται να πω εγώ κάτι άλλο. Μάλλον άλλοι ερμηνεύουν αλλιώς τα μηνύματα και βγάζουν ότι μειώνουμε την ομάδα μας. Αν δε θέλετε να καταλάβετε τι λέμε εντάξει.

Αλλά για όλα αυτά η ίδια η ομάδα φταίει. Αν είχες Γιαννιώτες που αγαπάνε την ομάδα θα κάνανε τέτοιες δηλώσεις; Όχι. Αλλά Ντασιο, Μιχαήλ, Γιακο και λοιπούς και λοιπούς δεν τους θέλουμε γιατί δεν είναι Μαραντόνα. Αν έβγαιναν και έλεγαν αυτοί αυτά τα πράγματα να καταλάβω την γκρίνια. Αλλά από τον Πιρσμαν τι απαιτήσεις έχετε; Γεννηθηκε ΠΑΣ; Επαγγελματίας δεν είναι ο άνθρωπος. Ε επαγγελματικα λογικό να απογοητεύτηκε που δεν πήγε στον Αρη. Μια χαρά τηρεί το συμβόλαιο του και παίζει και με πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Αν ήταν αδιάφορος κι εγώ μαζί θα τον εκραζα

Όσον αφορά τις επαρχιακές ομάδες αν το πάρεις συνολικά είμαστε η 3η δύναμη ότι και να κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #144 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 20:29 »
Τα είπαν όλα ο pextempalla και ο μπαμΠΑΣ. Δε χρειάζεται να πω εγώ κάτι άλλο. Μάλλον άλλοι ερμηνεύουν αλλιώς τα μηνύματα και βγάζουν ότι μειώνουμε την ομάδα μας. Αν δε θέλετε να καταλάβετε τι λέμε εντάξει.

Αλλά για όλα αυτά η ίδια η ομάδα φταίει. Αν είχες Γιαννιώτες που αγαπάνε την ομάδα θα κάνανε τέτοιες δηλώσεις; Όχι. Αλλά Ντασιο, Μιχαήλ, Γιακο και λοιπούς και λοιπούς δεν τους θέλουμε γιατί δεν είναι Μαραντόνα. Αν έβγαιναν και έλεγαν αυτοί αυτά τα πράγματα να καταλάβω την γκρίνια. Αλλά από τον Πιρσμαν τι απαιτήσεις έχετε; Γεννηθηκε ΠΑΣ; Επαγγελματίας δεν είναι ο άνθρωπος. Ε επαγγελματικα λογικό να απογοητεύτηκε που δεν πήγε στον Αρη. Μια χαρά τηρεί το συμβόλαιο του και παίζει και με πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Αν ήταν αδιάφορος κι εγώ μαζί θα τον εκραζα

Όσον αφορά τις επαρχιακές ομάδες αν το πάρεις συνολικά είμαστε η 3η δύναμη ότι και να κάνουμε.
Ρε κούκλε μου οι ξένοι δεν έχουν συμβόλαια?? Ξέρεις παιδαρα μου ότι στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπάρχουν ακόμη και ρήτρες αποδέσμευσης για δηλώσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά??? Αυτό έλειπε να είχε και μειωμένη απόδοση.......Κοιτάξτε τον πήχη τον βάζει όπου θέλει ο καθένας για όλα τα πράγματα στην ζωή, το ίδιο και στις απαιτήσεις για την ομάδα του. Δηλαδή κρίνεις έναν παίκτη με το αν είναι Γιαννιώτης ή όχι εν ετει 2021??? Ας το σταματήσουμε εδώ γιατί δεν έχει νόημα! Υ. Γ. Δεν είπε κάνενας τα ΑΥΤΟΝΗΤΑ ότι ο ΠΑΣ έχει μεγαλύτερη δυναμική από τον 5Αρη

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 20:37 »
Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αφού επιμένεις στα ίδια και στα ίδια και λες για για ρήτρες σε συμβόλαια (λες και χθες είδαμε μπάλα εμείς και δεν τα ξέραμε) λογικά μετά από αυτό που έγινε θα θες ο Πιρσμαν να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα ή να μπει στον πάγο για τιμωρία.

Α και δεν είμαι καθόλου κούκλος. Και παιδαρα δε με λες με 1.78 ύψος

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #146 στις: Τετ 29 Δεκ 2021 20:41 »
Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αφού επιμένεις στα ίδια και στα ίδια και λες για για ρήτρες σε συμβόλαια (λες και χθες είδαμε μπάλα εμείς και δεν τα ξέραμε) λογικά μετά από αυτό που έγινε θα θες ο Πιρσμαν να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα ή να μπει στον πάγο για τιμωρία.

Α και δεν είμαι καθόλου κούκλος. Και παιδαρα δε με λες με 1.78 ύψος
Συγνώμη για το κοπλιμέντο μετά. Όχι φίλε μου δεν θέλω τίποτα από αυτά τα 2 που λες.  Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα από το μυαλό σου για άλλη μια φορά. Ας το σταματήσουμε εδώ. Το θέμα το εξαντλησαμε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 15:48 »
https://www.sportime.gr/podosfairo/aris-fc/aris-dikos-tou-o-pirsman-fevgi-amesa-apo-ton-pas/

Άρης: Δικός του ο Πίρσμαν – Φεύγει άμεσα από τον ΠΑΣ!
Συντάκτης Γεράσιμος Μανωλίδης

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον Άρη. Αφήνει τον ΠΑΣ άμεσα ο παίκτης.

Ο Άρης ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Άμεσα στη Θεσσαλονίκη ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Μπορεί να ήταν ανάμεσα σε περιπτώσεις που εξέτασε ο Ολυμπιακός, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα είχε φανεί που οδεύει το πράγμα. Οι κιτρινόμαυροι είχαν πατήσει γκάζι, ήθελαν άμεσα αριστερό μπακ και όλα δείχνουν πως θα το έχουν. Άμεσα όπως φαίνεται.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει Άρης πήρε προβάδισμα στην απόκτηση του Πίρσμαν, επειδή έκανε απευθείας προσέγγιση με τον παίκτη. Ο τελευταίος ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα από την 1η Γενάρη, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Βέλγος μπακ τα βρήκε πολύ γρήγορα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το θέμα προχώρησε ταχύτατα.
Άρης: Πότε πάει ο παίκτης – Τι θα πάρει ο ΠΑΣ

Με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κλειδωμένη, έμενε σε εκκρεμότητα αυτή με τον ΠΑΣ. Η ομάδα Ιωαννίνων ήθελε να μην χάσει τον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα και το πέτυχε. Ένα ποσό κοντά στις 150 χιλιάδες ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΣ σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε.

Ο 31χρονος Βέλγος αριστερός μπαμ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με τον Άρη, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες συμφώνησαν. Ο Πίρσμαν θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τις επόμενες αναμετρήσεις. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime.

Το Υ.Γ. που ακολουθεί ειναι δικό μου....
Y.Γ. ***ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ***
 150.000 € μάθαμε ότι κοστολογείται η "ίωση ποδοσφαιριστή" για την ΠΑΕ.... Ακόμη και να ειναι καθαρά σύμπτωση, δεν πείθει κανέναν πλέον. Προσωπικά δεν με ενοχλεί ότι θα φύγει (δεδομένου ότι δεν ανανεώνει και θα τον έχανε ελεύθερο) αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μας εμπαίζει και μας περνάει για πρόβατα ο ήπιος

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 15:51 »
Τον έδωσε στο ρουλη.στο fb. Ανάρτηση σπορταιμ φεύγει τώρα,έκλεισε και κάνα 150 Άρι στην τσέπη του ηπιου.
Τέλος η σεζόν,σωθηκαμε.
Τι να το παίξουμε την Κυριακή,όροι;

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #149 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 15:52 »
Άρης: Δικός του ο Πίρσμαν – Φεύγει άμεσα από τον ΠΑΣ!
Ο Άρης ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Άμεσα στη Θεσσαλονίκη ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Μπορεί να ήταν ανάμεσα σε περιπτώσεις που εξέτασε ο Ολυμπιακός, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα είχε φανεί που οδεύει το πράγμα. Οι κιτρινόμαυροι είχαν πατήσει γκάζι, ήθελαν άμεσα αριστερό μπακ και όλα δείχνουν πως θα το έχουν. Άμεσα όπως φαίνεται.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει Άρης πήρε προβάδισμα στην απόκτηση του Πίρσμαν, επειδή έκανε απευθείας προσέγγιση με τον παίκτη. Ο τελευταίος ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα από την 1η Γενάρη, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Βέλγος μπακ τα βρήκε πολύ γρήγορα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το θέμα προχώρησε ταχύτατα.

Άρης: Πότε πάει ο παίκτης – Τι θα πάρει ο ΠΑΣ
Με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κλειδωμένη, έμενε σε εκκρεμότητα αυτή με τον ΠΑΣ. Η ομάδα Ιωαννίνων ήθελε να μην χάσει τον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα και το πέτυχε. Ένα ποσό κοντά στις 150 χιλιάδες ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΣ σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε.

Ο 31χρονος Βέλγος αριστερός μπαμ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με τον Άρη, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες συμφώνησαν. Ο Πίρσμαν θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τις επόμενες αναμετρήσεις. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime.

https://www.sportime.gr/podosfairo/aris-fc/aris-dikos-tou-o-pirsman-fevgi-amesa-apo-ton-pas/?fbclid=IwAR0wBFZNyQdP4lfV0z1G5FO8BiZ5jJ1lLILFVCQ8ZhiBD6SWbtiWbK7WYSI

......................................
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιαν 2022 17:12 από fon7 »