Αποστολέας Θέμα: Marvin Peersman  (Αναγνώστηκε 26067 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Marvin Peersman
« Απάντηση #150 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 15:56 »
Ευτυχώς έχουμε ενημέρωση από τα τοπικά αθλητικά σαιτ.... not

Θα δούμε κάνα δημοσίευμα για πώληση στο sportime πρώτα και θα βαράμε εγκεφαλικά πάλι...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 15:57 »
Ελπίζω να του πέρασε τουλάχιστον η ίωση για να μην χάσει καμία προπόνηση με τον Άρη και μείνει πίσω.

Α ρε Χριστοβασίλη .. είσαι πολύ λίγος .

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 16:05 »
Θα πουλήσει και το χορτάρι αυτός που είναι χαλί φέτος.

Την κυριακή θα πάω να παίξω εγώ. Ούτε 11άδα δε θα βγάζουμε.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 17:43 »
Ξεκίνησε η ενίσχυση της ομάδας για να κρατηθεί στην 6αδα....
Σειρά ο Σαλιακας και ο Λοντιγκιν τώρα... Παμε γερά έχουμε 15 ημέρες ακόμα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιαν 2022 17:47 από apnea73 »
....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 19:30 »
Αφού πιέζει… μην τον δίνεις τώρα και έχε τον μέχρι τέλους του συμβολαίου εκτός αποστολής και προπονήσεων…

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #156 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 20:21 »
Αν είναι να τον πουλήσει τώρα μόνο για 100 χιλιάρικα ΜΙΝΙΜΟΥΝ . Αλλιως το καλοκαίρι και ας μην πάρει τίποτα. Αν δεν τα βρει  αυτά τα λεφτά από παίκτη και σκουλήκια να μην φύγει τώρα! Αν δεν θέλει ο παίκτης να παίξει τότε ναι μπορείς να πάρεις αυστηρά μετρα! Αλλιώς  αν δεν τα πάρεις, θα φεύγει ο καθένας όποτε θέλει, θα το κάνουν........ Και θα έλεγα σε περίπτωση που βρουν τον αντικατάσταση του (όχι από τα πανέρια....) να πουληθεί! Έτσι κάνουν οι ομάδες που σέβονται τον εαυτό τους πρώτα από όλα........!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 20:24 »
Σ' αυτό του έχω εμπιστοσύνη του ΧΒ. Τζάμπα δεν δίνει ούτε χειραψία!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 20:24 »
Παράθεση
Αφού πιέζει… μην τον δίνεις τώρα και έχε τον μέχρι τέλους του συμβολαίου εκτός αποστολής και προπονήσεων…

Μια ισχυρή διοίκηση θα το έκανε.

Αφού πρώτα κάλυπτε τα "θέλω" του παίχτη, ο οποίος θα προέβαλε "χαζούς" λόγους αποχώρησης.

Τώρα τι να του κόψεις; Ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο που δικαιούται βάσει παιχτικής αξίας και ηλικίας;

Η Ομάδα "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει". Το ξέρουν όλοι και γι' αυτό σου παίρνουν όποιον γουστάρουν και όποτε γουστάρουν.

Δεν είναι τυχαίο οτι έχουν παίξει κατά καιρούς καλύτεροι παίχτες σε Τρίπολες, Ηράκλεια κι Αγρίνια αλλά δεν τους προσέγγισε κανένας, απλώς γιατί οι εκεί διοικούντες έχουν απαιτήσεις για να τους παραχωρήσουν.

Εν κατακλείδι, σαν οπαδός μπορείς μόνο να ξενερώνεις με την κατάσταση. Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και -φυσικά- δε χρειάζεται να ασχολείσαι παραπάνω από ένα γηπεδάκι την Κυριακή. Ούτε φαίνεται να αλλάζει κάτι. Αν θέλεις να είσαι μάγκας όμως, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ εμφανιστεί η ευκαιρία να "αλλάξεις χέρια", βγες μπροστά και μην αφήσεις κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις στον "όποιον". Ευκαιρία δεν είναι ούτε ο... Τσακατσούκας, ούτε λαθρέμποροι "αλεξιπτωτιστές". Πιθανόν όμως να εμφανιστεί κάποιος που αξίζει τον κόπο και τότε ο κόσμος θα πρέπει να βάλει (βάλουμε) πλάτη.

Ως τότε, παρακολουθούμε "εξ' αποστάσεως" και λέμε "οκ, η Ομάδα είναι Α' εθνική".
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 20:26 »
Τον πούλο... Και τον περιμένουμε σε ένα μήνα να του ρίξουμε ένα ταληρο που θα συνοδεύεται με μπινελικι από την κερκίδα...  :mono:

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #160 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 20:37 »
Παράθεση

Μια ισχυρή διοίκηση θα το έκανε.

Αφού πρώτα κάλυπτε τα "θέλω" του παίχτη, ο οποίος θα προέβαλε "χαζούς" λόγους αποχώρησης.

Τώρα τι να του κόψεις; Ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο που δικαιούται βάσει παιχτικής αξίας και ηλικίας;

Η Ομάδα "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει". Το ξέρουν όλοι και γι' αυτό σου παίρνουν όποιον γουστάρουν και όποτε γουστάρουν.

Δεν είναι τυχαίο οτι έχουν παίξει κατά καιρούς καλύτεροι παίχτες σε Τρίπολες, Ηράκλεια κι Αγρίνια αλλά δεν τους προσέγγισε κανένας, απλώς γιατί οι εκεί διοικούντες έχουν απαιτήσεις για να τους παραχωρήσουν.

Εν κατακλείδι, σαν οπαδός μπορείς μόνο να ξενερώνεις με την κατάσταση. Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και -φυσικά- δε χρειάζεται να ασχολείσαι παραπάνω από ένα γηπεδάκι την Κυριακή. Ούτε φαίνεται να αλλάζει κάτι. Αν θέλεις να είσαι μάγκας όμως, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ εμφανιστεί η ευκαιρία να "αλλάξεις χέρια", βγες μπροστά και μην αφήσεις κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις στον "όποιον". Ευκαιρία δεν είναι ούτε ο... Τσακατσούκας, ούτε λαθρέμποροι "αλεξιπτωτιστές". Πιθανόν όμως να εμφανιστεί κάποιος που αξίζει τον κόπο και τότε ο κόσμος θα πρέπει να βάλει (βάλουμε) πλάτη.

Ως τότε, παρακολουθούμε "εξ' αποστάσεως" και λέμε "οκ, η Ομάδα είναι Α' εθνική".
Εξαιρετική τοποθέτηση!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 20:42 »

Και τι κερδίζεις εσύ με αυτό; Κάνεις μπουρδέλο την ομάδα και δεν παίρνεις και λεφτά. Θα μου πεις κερδίζω σεβασμό από τους υπόλοιπους και τους επόμενους παίχτες που θα έρθουν. Χμμμ δε ξέρω αν λειτουργεί ακριβώς έτσι το μυαλό του ποδοσφαιριστή. Είναι συνάδελφοι. Εδώ στην Μπενφίκα ο Ζεσούς έβγαλε τον Πιτσι από τους αρχηγούς (γιατί ο Πιτσι εκραξε μετά το τέλος του ματς με την Πόρτο τους πάντες μαζί και τους συμπαίχτες του) και παρόλα αυτά οι συμπαίκτες του του συμπαραστάθηκαν και δεν κατέβηκαν για προπόνηση μέχρι που έδιωξαν τον Ζεσούς

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 21:20 »
Καλη επιτυχια και πολλα ευχαριστω στον παικταρα Πιρσμαν , τον κορυφαιο αριστερο μπακ που θυμαμαι βλεποντας τον ΠΑΣ απο τα τελη της δεκαετιας του ‘70 .
Ο τρόπος που εφυγε ειναι πονετικος , αλλα εχουμε συνηθισει πια στο γεγονος οτι ο ΧΒ δεν μπορει να κρατησει κανεναν παικτη για τον οποιο ενδιαφερεται αοβαρα μια αλλη ομαδα.
Ουτε με τα χρηματα ( κυριως αυτο ) , ουτε με τις προοπτικες , ουτε με τις συνθηκες προπονησης , ουτε με τιποτα !
Και οπως εχουμε δει αμετρητες φορες και πλεον το εχουμε εμπεδωσει , τα συμβολαια εδω ειναι αχεδον τυπικα .
Αν καποιος παικτης θελησει ανα πασα στιγμη να φυγει , φευγει . Τις πιο πολλες βεβαια με μια θολουρα γυρω απο το πως εφυγε , τι χρηματικα ανταλλαγματα δοθηκαν , σε ποια τσεπη πηγαν , αν εγινε προσφυγη , για ποσα χρηματα εγινε , κλπ .
Και σε μια-εβδομαδες ολα ξεχνιωνται και η ζωη συνεχιζεται .
Ενας ιδιοκτητης που δεν ενδιαφεροταν ΜΟΝΟ για την αυξηση της προσωπικης του περιουσιας θα ειχε ηδη ετοιμους τους αντικαταστατες Πιρσμαν , Μιλι , Σαλιακα , Λοντιγκιν (ισως). Θα ειχε φροντισει επισης να εχουμε ενα ροστερ των εικοσι τουλαχιστον ετοιμων για 11αδα παικτων κι οχι δεκατριων ή δεκατεσσαρων ( πολλους λεω ) , οι οποιοι παιζουν σε φουλ ρυθμο συνεχεια μεχρι να σκασουν .
Ο ΧΒ ομως δεν ανηκει σε αυτους .

Και παλι ευχομαι καλη τυχη και υγεια στον Πιρσμαν , και σε οποιον αλλον φυγει τωρα ή οποτε.

Και ακομη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ και ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΟΜΑΔΑ μας για την συνεχεια του πρωταθληματος , με οσους εχουν μεινει και με οσους ερθουν .

Υ.Γ. Αυτο με την ιωση δεν χρειαζοταν παντως .Θυμισε την …επιστροφη Καστρο στην Κολομβια.
 Θα μπορουσε να ανακοινωθει απλα οτι ο Πιρσμαν απεχει για λιγες μερες διοτι διαπραγματευεται την μετακινηση του .Αλλα αυτα σε εναν αλλον κοσμο μαλλον .
 Οχι σε αυτον τον κοσμο δυστυχως …

Αποσυνδεδεμένος XristosPAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 21:54 »
Μεγάλη παικτουρα και προσωπική συμπάθεια ο εν λόγω παίκτης, που για ενάμιση χρόνο τους γλεντούσε στα αριστερά. Απώλεια, ωστόσο ΠΑΣ είσαι, δεν μασάς.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 22:19 »
Ουδείς αναντικατάστατος. Του ευχόμαστε καλή τύχη όπως κάναμε και με όλους τους "παιχταράδες" που έφυγαν πέρυσι. Είδαμε και αυτοί πως κατέληξαν.

Πλάκα που θα 'χει να μην δίνουν στον ΧΒ όσα ζητάει και να βάλει βέτο. Εκεί να δούμε πόσο επαγγελματίας είναι ο κύριος πιρσμαν γιατί αυτό φαίνεται να μην είναι το φόρτε του.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Πεμ 13 Ιαν 2022 22:58 »
Μεγάλη παικτουρα και προσωπική συμπάθεια ο εν λόγω παίκτης, που για ενάμιση χρόνο τους γλεντούσε στα αριστερά. Απώλεια, ωστόσο ΠΑΣ είσαι, δεν μασάς.
ΠΑΣ είσαι,κ πας να γίνεις σύντομα εθνικός, δόξα Δράμας , Παναχαϊκή κ λοιπές συμπαθείς "αναμνήσεις" στις πιο κάτω κατηγορίες....υγ.χοντρε σύρε κ γαμισου...!!
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 11:40 »
Καλη επιτυχια και πολλα ευχαριστω στον παικταρα Πιρσμαν , τον κορυφαιο αριστερο μπακ που θυμαμαι βλεποντας τον ΠΑΣ απο τα τελη της δεκαετιας του ‘70 .
Ο τρόπος που εφυγε ειναι πονετικος , αλλα εχουμε συνηθισει πια στο γεγονος οτι ο ΧΒ δεν μπορει να κρατησει κανεναν παικτη για τον οποιο ενδιαφερεται αοβαρα μια αλλη ομαδα.
Ουτε με τα χρηματα ( κυριως αυτο ) , ουτε με τις προοπτικες , ουτε με τις συνθηκες προπονησης , ουτε με τιποτα !
Και οπως εχουμε δει αμετρητες φορες και πλεον το εχουμε εμπεδωσει , τα συμβολαια εδω ειναι αχεδον τυπικα .
Αν καποιος παικτης θελησει ανα πασα στιγμη να φυγει , φευγει . Τις πιο πολλες βεβαια με μια θολουρα γυρω απο το πως εφυγε , τι χρηματικα ανταλλαγματα δοθηκαν , σε ποια τσεπη πηγαν , αν εγινε προσφυγη , για ποσα χρηματα εγινε , κλπ .
Ενας ιδιοκτητης που δεν ενδιαφεροταν ΜΟΝΟ για την αυξηση της προσωπικης του περιουσιας θα ειχε ηδη ετοιμους τους αντικαταστατες Πιρσμαν , Μιλι , Σαλιακα , Λοντιγκιν (ισως). Θα ειχε φροντισει επισης να εχουμε ενα ροστερ των εικοσι τουλαχιστον ετοιμων για 11αδα παικτων κι οχι δεκατριων ή δεκατεσσαρων ( πολλους λεω ) , οι οποιοι παιζουν σε φουλ ρυθμο συνεχεια μεχρι να σκασουν .

Και παλι ευχομαι καλη τυχη και υγεια στον Πιρσμαν , και σε οποιον αλλον φυγει τωρα ή οποτε.

Και ακομη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ και ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΟΜΑΔΑ μας για την συνεχεια του πρωταθληματος , με οσους εχουν μεινει και με οσους ερθουν .

Υ.Γ. Αυτο με την ιωση δεν χρειαζοταν παντως .Θυμισε την …επιστροφη Καστρο στην Κολομβια.
 Θα μπορουσε να ανακοινωθει απλα οτι ο Πιρσμαν απεχει για λιγες μερες διοτι διαπραγματευεται την μετακινηση του .Αλλα αυτα σε εναν αλλον κοσμο μαλλον .

Αδελφούλη, συμφωνώ σε όλα πλην της φράσης "τον κορυφαιο αριστερο μπακ που θυμαμαι βλεποντας τον ΠΑΣ απο τα τελη της δεκαετιας του ‘70". Για εμένα είναι ο δεύτερος κορυφαίος, μετά τον "ερωτα" Φόνζι Ναδάλες. Σέντρα στην κίνηση, γκολ, ασίστ, συνέπεια... Νομίζω ότι σε όλα αυτά υπερείχε ο Φόνζι.
Αντικειμενικά μιλώντας, ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ - αλλιώς θα σου "κρατάω μούτρα" και δεν σου ξαναμιλάω B-) B-) B-)
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 11:52 »
Γελάω με τα αρειανά, που νομίζουν ότι θα πάρουν τον Πέερσμαν χωρίς να δώσουν χρήματα στον Πρόεδρα. Ερε, τι όνειρο βλέπατε σκουληκάκια...
Πολλοί από εσάς μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά σιγά που δεν το ξέρει ο πρόεδρας ότι από το Φεβρουάριο και μετά θα έχετε πιθανότατα απαγόρευση μεταγραφών. Οπότε, αν δεν πάρετε από τώρα τον Πέερσμαν, δίνοντας τον οβολό σας, στον Εμπενίζερ Μακ Μπειζάνη, το "πουλάκι" θα έχει πετάξει και για το καλοκαίρι. Ουι μανα μ`, προβλήματα που έχουν και τα "πλούσια" παραπαίδια των στιχουργών... ;)
Εμείς τι είχαμε τι χάσαμε, μαθημένοι και στα σκωτσέζικα ντους - ειδήμων στα "σκωτσέζικα" ο πρόεδρας.
Είναι ικανός για αριστερό μπακ, να μας φέρει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ ή της εξοκοινοβουλευτικής αριστεράς, μόνο και μόνο επειδή ανήκει στον αριστερό χώρο, και το καλοκαίρι να τον "μοσχοπουλήσει" στα εξωτερικά... B-)

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 13:22 »

Αδελφούλη, συμφωνώ σε όλα πλην της φράσης "τον κορυφαιο αριστερο μπακ που θυμαμαι βλεποντας τον ΠΑΣ απο τα τελη της δεκαετιας του ‘70". Για εμένα είναι ο δεύτερος κορυφαίος, μετά τον "ερωτα" Φόνζι Ναδάλες. Σέντρα στην κίνηση, γκολ, ασίστ, συνέπεια... Νομίζω ότι σε όλα αυτά υπερείχε ο Φόνζι.
Αντικειμενικά μιλώντας, ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ - αλλιώς θα σου "κρατάω μούτρα" και δεν σου ξαναμιλάω B-) B-) B-)
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.

Δυσκολευτηκα να γραψω το << κορυφαιος >> για να σου πω την αληθεια , εχοντας φυσικα στο μυαλο μου τον Ναδαλες .
Παρ' ολα αυτα θα επιμεινω φιλος  , εστω ''στα σημεια'' .  B-)
Μαλλον γιατι στον Πιρσμαν εβλεπα λιιιγο μεγαλυτερη ισορροπια σε επιθετικες και αμυντικες αρετες . Απο την μια ειδαμε ντριπλες , σεντρες , πλαγιοκοπησεις κλπ , και ταυτοχρονα μαεστρικα τακλιν , μαρκαρισματα με το σωμα και ιδεωδη καλυψη χωρου . Ολα αυτα ''με τα χερια στις τσεπες '' , χωρις ποτε να δειχνει οτι χανει την ψυχραιμια του η οτι ζοριζεται καν !
Απολαυστικος . Οπως και ο Φονσι φυσικα . Ωραιο θεμα προς συζητηση παντως , η και ψηφοφορια  :joker:

Καλη χρονια και σε εσενα , με υγεια και καλη τυχη !!!

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 13:42 »
Για τον Πέερσμαν, πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις κάποιον να του σκάει ντρίπλα στο ένας εναντίον ενός, και αυτό δεν το συναντάς εύκολα. Βέβαια υστερεί στα γεμίσματα και γι'αυτό δεν επιχειρεί πολλά. Αν στον ρουλη δεν τον βοηθάει το εξτρέμ τότε θα τον κάνουν γιογιο. Ετσι κι αλλιώς για τα λεφτά του τελευταίου του μεγάλου συμβολαίου πάει. Και καλά κάνει. Και γω αν μου έκανε άλλη εταιρία πρόταση για διπλάσιο μισθό λίγο πριν τη σύνταξη, τρέχοντας θα πήγαινα, και απογοητευμένος θα ήμουνα που δεν πήγα πιο γρήγορα. Εκτος κι αν η δουλειά που είμαι μου έδινε τα ίδια λεφτά (ποτέ).
Από μέρους μου αν τελικά φύγει πριν το καλοκαίρι, τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε. Μεγάλος παίκτης.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 15:19 »
Όπως έχω πει πολλές φορές, τα παιδιά καλά κάνουν. Δουλειά είναι. Αν βρίσκει τα διπλασθα και εγώ τρέχοντας θα πήγαινα. Ο δικός μας τι κάνει είναι το θέμα...
....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #171 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 15:23 »
Εκτός με Ατρομητο ο Πιρσμαν..... Σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας! Όσοι λέτε λέτε καλά κάνει ο Πιρσμαν μπορείτε να με διαβεβαίωσετε ότι δεν έχει ευθύνη σε περίπτωση που πραγματικά δεν έχει κάποια ασθένεια, ότι δεν ευθύνεται και αυτός για όλο αυτό που γίνεται??? Θέλει να φύγει γιατί θα πάρει τα 2πλασια οκ. Και εσείς που γράφετε και σε φόρουμ ΦΙΛΩΝ του ΠΑΣ γιατί σας ενδιαφέρει τι θα πάρει ο Πιρσμαν και ο κάθε Πιρσμαν...? Θα πάρετε ποσοστά?? Εμένα με ενδιαφέρει όσο έχει συμβόλαιο και είναι σωματικά καλά να παίζει στην ομάδα μου! Αν θέλει να φύγει τώρα για Χ, ψ, ω λόγους θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικα βρίσκοντας τον αντικατάσταση του, και μετά ας φύγει! Αλλιώς καλοκαίρι. Οσο δεν γίνονται αυτά τωτα οφείλει ως επαγγελματίας να είναι στην διάθεση της ομάδας μας για όλους τους αγώνες που είναι ένας και ένας! Μην ξεχνάτε μερικοί ότι εδώ είναι forum φίλων του ΠΑΣ και όχι του Πιρσμαν, του Μεσι, του Ρόναλντο.......

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #172 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 15:32 »
Διότι ο Καρυπιδης του τάζει πόσα λεφτά, αλλά τα μισά σχεδόν από αυτά θα έπρεπε να τα πάρει ο ΠΑΣ και να πάρει 2 παιχταράδες με αυτά τα λεφτά κανονικά.... Αλλά δεν θέλει να τα δώσει ο Καρυπιδης στον ΠΑΣ και προφανώς στον Πιρσμαν για να παίξει στην ομάδα του..... Και εσείς λέτε μπράβο καλά κάνει ο Πιρσμαν. Μωρέ μια χαρά κάνει ο Πιρσμαν! Εμείς ως φίλοι του ΠΑΣ τι κάνουμε που δεν θα έχουμε παίκτες για τα επόμενα ματς! Ή πληρώνει ο  μπροστινός του γαυρου ή Πιρσμαν δεν βλέπει τώρα. Αυτό έπρεπε να λέμε όλοι. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό ο Πιρσμαν έπρεπε να είναι στην δουλειά του σαν επαγγελματίας!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 15:43 »
Προφανώς και είναι ήδη φευγάτος. Οποτε τέλος ο Πεερσμαν. Λογικά Γκανταρφσκι αριστερός μπακ.
....

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 16:26 »
Καλός παίχτης, στοιχημα αν θα χαθεί ή αν θα μπλέξει με χρωστουμενα στον Αρη-δικα του πρόβληματα, εμείς στα πελεδια μας, έχουμε ζήσει από πολύ χειρότερες απώλειες, δεν θα χαθούμε για αριστερο μπακ, στην τελικη ο γκαντασκης θα καλύψει επαρκως πιστεύω για φέτος, θα μείνει και καμιά θέση για κάναν άλλο στην ενδεκάδα 😁

Αλλά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, όλο αυτό δεν αλλάζει ότι ΔΕΝ φέρθηκε σωστά απέναντι στην ομάδα (και εμάς ως οπαδούς της) με τη στάση του και την "ασθένεια" του. Κατανοητό ότι θες μεγαλύτερο συμβόλαιο, ανήκεις όμως σε μια ομάδα και αν είναι να ΠΑΣ σε άλλη ας τα βρουν αυτες μεταξύ τους και εσύ κάτσε στην άκρη. Στην τελική τσάμπα δεν θα μείνεις και θα πάρεις αυτά που είχες κάποτε συμφωνήσει. Καλώς ή κακώς, αν δεν τα βρουν οι ομάδες θα κάνεις το καλό σου συμβόλαιο σε 6 μήνες, αν είσαι μαγκας. Αντρίκεια πράγματα

Τώρα για τα τι και πως που οδηγούν εκεί (από το να έρθει μέχρι να φύγει όπως τόσοι άλλοι) , άλλη κουβέντα πολύ μεγάλη και έξω από την ουσία για τη στάση του πριξμαν ως παίχτης που τον χειροκροτησαμε