Αποστολέας Θέμα: Marvin Peersman  (Αναγνώστηκε 26073 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Marvin Peersman
« Απάντηση #175 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 16:29 »
Για τον Πέερσμαν, πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις κάποιον να του σκάει ντρίπλα στο ένας εναντίον ενός, και αυτό δεν το συναντάς εύκολα. Βέβαια υστερεί στα γεμίσματα και γι'αυτό δεν επιχειρεί πολλά. Αν στον ρουλη δεν τον βοηθάει το εξτρέμ τότε θα τον κάνουν γιογιο. Ετσι κι αλλιώς για τα λεφτά του τελευταίου του μεγάλου συμβολαίου πάει. Και καλά κάνει. Και γω αν μου έκανε άλλη εταιρία πρόταση για διπλάσιο μισθό λίγο πριν τη σύνταξη, τρέχοντας θα πήγαινα, και απογοητευμένος θα ήμουνα που δεν πήγα πιο γρήγορα. Έκτος κι αν η δουλειά που είμαι μου έδινε τα ίδια λεφτά (ποτέ).
Από μέρους μου αν τελικά φύγει πριν το καλοκαίρι, τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε. Μεγάλος παίκτης.

Σε κάποιο site διάβασα- μου διαφεύγει το όνομα του για να το ψάξω και να το βάλω- ότι ο Peersman πήρε 2,5 χρόνια συμβόλαιο με 350,000 το χρόνο. Στον ΠΑΣ (ακούστηκε) είχε συμβόλαιο 80.000 τον πρώτο χρόνο και 90.000 τον δεύτερο και στην ανανέωση του έδωσε 50% αύξηση για 3ετες συμβόλαιο.
Αν, λέω αν, ισχύουν έστω και στο περίπου τα νούμερα αυτά μιλάμε ότι (1) η επιλογή του Peersman ήταν μονόδρομος και (2) απέχουμε τρελά από έστω και τον 5ο από τους Big 5 σε οικονομική προσέγγιση συμβολαίων.
Κατά συνέπεια, αν δεν το πάρουμε απόφαση ότι είμαστε φτωχοί -για να μην πω πάμφτωχοι- συγγενείς σε αυτό το πρωτάθλημα κάθε μεταγραφική περίοδο θα χαλιόμαστε όσο δεν πάει.  Όσο για τα όνειρα για 6αδα και Ευρώπη είναι όνειρα που χρειάζονται θαύματα.
Αν δεν αναλάβει κάποιος με καλύτερη οικονομική άνεση τέτοιες καταστάσεις θα τις βλέπουμε κάθε χρόνο. Αλλά αυτό ειναι μια άλλη πολύ μεγάλη κουβέντα, που δεν βγάζει συνήθως πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 17:39 »
...αν δεν το πάρουμε απόφαση ότι είμαστε φτωχοί -για να μην πω πάμφτωχοι- συγγενείς σε αυτό το πρωτάθλημα...

Μα.. όντως είμαστε οι φτωχότεροι συγγενείς, δεν είναι κάτι που αμφισβητείται. Και δεν μπορούμε να κοντράρουμε σε συμβόλαια καμία άλλη ομάδα της ΣΛ, γι' αυτό και χάνουμε συχνά παίχτες προς ομάδες χαμηλότερης δυναμικής.
Δεν είναι αχάριστοι και παλιοχαρακτήρες οι άνθρωποι, πάνε όπου τους δίνουν διπλά και τρίδιπλα..

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #177 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 17:54 »
Συγνώμη , αλλά δεν θα έπρεπε να συζητάμε τα αυτονόητα..... Δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που λέει γιατί ο Πιρσμαν θα ήθελε να πάει από τωρα στον Αρη ΑΝ ισχύουν όλα όσα γραφονται....... Άλλο λέμε.........................!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 18:16 »
Εκτός με Ατρομητο ο Πιρσμαν..... Σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας! Όσοι λέτε λέτε καλά κάνει ο Πιρσμαν μπορείτε να με διαβεβαίωσετε ότι δεν έχει ευθύνη σε περίπτωση που πραγματικά δεν έχει κάποια ασθένεια, ότι δεν ευθύνεται και αυτός για όλο αυτό που γίνεται??? Θέλει να φύγει γιατί θα πάρει τα 2πλασια οκ. Και εσείς που γράφετε και σε φόρουμ ΦΙΛΩΝ του ΠΑΣ γιατί σας ενδιαφέρει τι θα πάρει ο Πιρσμαν και ο κάθε Πιρσμαν...? Θα πάρετε ποσοστά?? Εμένα με ενδιαφέρει όσο έχει συμβόλαιο και είναι σωματικά καλά να παίζει στην ομάδα μου! Αν θέλει να φύγει τώρα για Χ, ψ, ω λόγους θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικα βρίσκοντας τον αντικατάσταση του, και μετά ας φύγει! Αλλιώς καλοκαίρι. Οσο δεν γίνονται αυτά τωτα οφείλει ως επαγγελματίας να είναι στην διάθεση της ομάδας μας για όλους τους αγώνες που είναι ένας και ένας! Μην ξεχνάτε μερικοί ότι εδώ είναι forum φίλων του ΠΑΣ και όχι του Πιρσμαν, του Μεσι, του Ρόναλντο.......
Δεν ενδιαφέρει τι θα πάρει ο Πίρσμαν από τον Άρη.Δεν γίνεται η κουβέντα για αυτό.Απλά καταλαβαίνουν όλοι ότι αν κάπου σου δίνουν περισσότερα,θα πας εκεί.Το ίδιο γίνεται σε όλες τις δουλειές.Δυστυχώς ο ΠΑΣ δεν μπορεί να συναγωνιστεί αυτό το πράγμα.Μπορεί μέχρι ένα σημείο και αν υπάρχει θέληση από τον Χβ,που συνήθως δεν υπάρχει.
Για μας εδώ,αν και συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια,θα μείνει ένα αν έμεναν όλοι οι παιχταράδες μαζί με Κόντε,που θα έφταναν.Αν έκαναν κάποιο ρεκόρ,αν έσπαγαν την 5η θέση,αν έβγαιναν ευρώπη,αν πετύχαιναν και άλλες μεγάλες νίκες,αν αν αν.Με το αν όμως δεν γράφεις ιστορία.Οπότε αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουμε παρακάτω.

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 18:22 »
Ο Καριπίδης δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Ακούγεται (δεν ξέρω αν αληθεύει) πως μπροστά είναι ο Μαρινάκης. Στο παράρτημα ο Πιρσμαν θα πάει για δοκιμή, ώστε αν αποδώσει καλά, να κατηφορίσει στο λιμάνι αργότερα. Βέβαια αν κάτω βρουν κάτι καλύτερο βλέπω τον παίκτη να δίνεται δανεικός όπου τον στείλει ο Καραπαπάς.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #180 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 19:03 »
Ο Καριπίδης δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Ακούγεται (δεν ξέρω αν αληθεύει) πως μπροστά είναι ο Μαρινάκης. Στο παράρτημα ο Πιρσμαν θα πάει για δοκιμή, ώστε αν αποδώσει καλά, να κατηφορίσει στο λιμάνι αργότερα. Βέβαια αν κάτω βρουν κάτι καλύτερο βλέπω τον παίκτη να δίνεται δανεικός όπου τον στείλει ο Καραπαπάς.
Μα θα φάει ban. Λήγουν 12 συμβόλαια το καλοκαίρι στον παλέτα........ Εκεί πατάει ο ήπιος τώρα και καλά κάνει!
Υ. Γ. 1Ο Πιρσμαν αν δεν πάει τώρα στον Άρη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάει στον Βαζελο το καλοκαίρι όσο δεν κλείνουν τον φεραρι αυτοί. Οπότε μην αγχώνεστε για τον Πιρσμαν....... Δεν θα χαθεί.....
Υ. Γ. 2
Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο ήπιος επίσης........

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #181 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 19:15 »
Εκτός με Ατρομητο ο Πιρσμαν..... Σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας! Όσοι λέτε λέτε καλά κάνει ο Πιρσμαν μπορείτε να με διαβεβαίωσετε ότι δεν έχει ευθύνη σε περίπτωση που πραγματικά δεν έχει κάποια ασθένεια, ότι δεν ευθύνεται και αυτός για όλο αυτό που γίνεται??? Θέλει να φύγει γιατί θα πάρει τα 2πλασια οκ. Και εσείς που γράφετε και σε φόρουμ ΦΙΛΩΝ του ΠΑΣ γιατί σας ενδιαφέρει τι θα πάρει ο Πιρσμαν και ο κάθε Πιρσμαν...? Θα πάρετε ποσοστά?? Εμένα με ενδιαφέρει όσο έχει συμβόλαιο και είναι σωματικά καλά να παίζει στην ομάδα μου! Αν θέλει να φύγει τώρα για Χ, ψ, ω λόγους θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικα βρίσκοντας τον αντικατάσταση του, και μετά ας φύγει! Αλλιώς καλοκαίρι. Οσο δεν γίνονται αυτά τωτα οφείλει ως επαγγελματίας να είναι στην διάθεση της ομάδας μας για όλους τους αγώνες που είναι ένας και ένας! Μην ξεχνάτε μερικοί ότι εδώ είναι forum φίλων του ΠΑΣ και όχι του Πιρσμαν, του Μεσι, του Ρόναλντο.......
Δεν ενδιαφέρει τι θα πάρει ο Πίρσμαν από τον Άρη.Δεν γίνεται η κουβέντα για αυτό.Απλά καταλαβαίνουν όλοι ότι αν κάπου σου δίνουν περισσότερα,θα πας εκεί.Το ίδιο γίνεται σε όλες τις δουλειές.Δυστυχώς ο ΠΑΣ δεν μπορεί να συναγωνιστεί αυτό το πράγμα.Μπορεί μέχρι ένα σημείο και αν υπάρχει θέληση από τον Χβ,που συνήθως δεν υπάρχει.
Για μας εδώ,αν και συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια,θα μείνει ένα αν έμεναν όλοι οι παιχταράδες μαζί με Κόντε,που θα έφταναν.Αν έκαναν κάποιο ρεκόρ,αν έσπαγαν την 5η θέση,αν έβγαιναν ευρώπη,αν πετύχαιναν και άλλες μεγάλες νίκες,αν αν αν.Με το αν όμως δεν γράφεις ιστορία.Οπότε αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουμε παρακάτω.
Ναι για μένα δεν με ενδιαφέρει αν κάνει καλά ή όχι ο Πιρσμαν! (που προφανώς καλά κάνει για την τσέπη του). Σαν φίλο του ΠΑΣ με ενδιαφέρει πρώτα η ομάδα μου! Εκεί μένω. Ναι δεν μπορούμε να του δώσουμε όσα ο Αρης, αλλά μπορούμε να τον κρατήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω συμβολαίου! Αν μας ικανοποιήσει η πρόταση του Άρη φεύγει χθες, αν όχι το καλοκαίρι. Αυτή είναι όλη η ιστορία και εκεί πρέπει να μείνουμε. Οχι εκθέσεις ιδεών ιδεών. Αν ο παίκτης ως επαγγελματίας τραβήξει την κατάσταση στα άκρα υπάρχουν τρόποι αντίδρασης. Μέχρι στιγμής αναμένουμε! Λίγο σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΣ να δείξουμε όλοι μας με ότι γράφουμε εδώ μέσα. Το λέω γενικά και δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά! Επίσης όλοι ξέρουμε ποιος διοικεί τον ΠΑΣ........

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 19:50 »
Το θέμα μας είναι ο ΠΑΣ και μόνον ο ΠΑΣ. Ο Πίρσμαν είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος βλέπει ότι μπορεί να κεφαλαιοποιήσει την πολύ καλή χρονιά που έκανε και να πάρει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο σε μια ομάδα που πιθανότατα θα παίξει Ευρώπη του χρόνου. Είναι και 31 χρονών, οπότε λογικά τα βλέπει πιο ψυχρά επαγγελματικά τα πράγματα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είναι Βέλγος. Και Γιαννιώτης να ήταν το ίδιο θα έκανε (κάποιοι Γιαννιώτες έχουν πιέσει και πολύ χειρότερα, στα όρια του εκβιασμού).
Το θέμα είναι τι κάνει ο ΠΑΣ για να προστατευθεί από τις λεηλασίες των καλών παικτών του από τους ''μεγάλους''. Τρεις τρόπους σκέφτομαι. 1. Του προσφέρεις μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του προτάθηκε. Πολύ δύσκολο. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε τις οικονομικές δυνατότητες. Άσε που άμα πας από τα 80-90 στα 350 (όπως γράφτηκε) θα ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες και θα ζητούν τετραπλασιασμό των αποδοχών τους.Ανέφικτο. 2. Τον αφήνεις εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Εκδικητικό και χωρίς κανένα κέρδος. 3. Δεδομένου 'οτι το θέμα Πίρσμαν σέρνεται από το καλοκαίρι έπρεπε ήδη να έχεις φροντίσει για τη διάδοχη κατάσταση. Οπότε του λες ''μου φέρνεις πρόταση που με ικανοποιεί και φεύγεις''. Και παίρνεις παίκτη που θα μπει να παίξει ενδεκάδα. Λογικές ''θα καλυφθεί το κενό εκ των έσω'' είναι 100% εγγύηση αποτυχίας. Ακόμα χειρότερα να βρούμε καναν δανεικό που θα βαριέται τη ζωή του. Όποτε έγιναν αυτά ήταν σκέτη καταστροφή.

Το θέμα είναι ότι για μια ακόμη φορά ο ΠΑΣ φαίνεται ότι χάνει καλό βασικό παίκτη χωρίς να υπάρχει καν προσπάθεια αναπλήρωσης του κενού που θα αφήσει. Και όλα αυτά σε μια χρονιά που η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει μεγάλους στόχους.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 20:06 »
Το θέμα είναι ότι για μια ακόμη φορά ο ΠΑΣ φαίνεται ότι χάνει καλό βασικό παίκτη χωρίς να υπάρχει καν προσπάθεια αναπλήρωσης του κενού που θα αφήσει. Και όλα αυτά σε μια χρονιά που η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει μεγάλους στόχους.

Δυστυχώς αυτό είναι μόνο στο δικό μας μυαλό. Στο μυαλό του χβ είναι η άνετη παραμονή (που έχει γίνει λογικά) και το πως θα πάρει κανα φράγκο (φυσικά όχι για να επενδύσει στην ομάδα).
Στην ομάδα απο τα λεφτά που έχει πάρει δεν έχει γίνει καμία επένδυση.. Αλλά όπως έχουμε πει αυτός είναι ο χβ...

Οπότε το" να κυνηγήσει μεγάλους στόχους" είναι μόνο στο δικό μας κεφάλι. Για μία ακόμα χρονιά ο χβ προσωπικά με βγάζει απο την έκθεση σε άγχος για το αν τελικά πάμε ένα βήμα παραπάνω...Οπότε πλεον τα ματς του ΠΑΣ του (και οχι ΜΟΥ) θα αντιμετωπίζονται σαν εαν χαλαρωτικό δίωρο...Ευχαριστώ χβ!
....

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 23:13 »
Ο Άρης δεν έχει μαντήλι να κλάψει αν τους λυπηθεί ο χοντρός του Πειραιά θα τον πάρουν τον πιρσμαν,ο αρτινος ξέρει σε τι κατάσταση είναι ο Άρης και θα τους βγάλει το λάδι.
Αν ικανοποιηθεί χρηματικά ο ΧΒ ο ίδιος θα βάλει την κορδέλα στον Μάρβιν και καλά θα κάνει για μένα,δεν μπορείς να κρατήσεις στα αποδυτήρια έναν δυσαρεστημένο παίχτη όσο καλός και αν είναι.
Να κάνουν το σταυρό τούς τα αριανα που εμφανίστηκε ο Σαββίδης στην πόλη τούς και αποφάσισε ο Μαρινάκης να τους δυναμώσει για να υπάρχει ομάδα να κόβει βαθμούς απ'τον ΠΑΟΚ αλλιώς θα είχαν την τύχη του Ηρακλή με τα σχέδια που είχε ο Ρώσος.
Υ.γ Δεν έχω δεί μεγαλύτερα χαιβανια οπαδών απ'αυτούς της Θεσσαλονίκης, απίστευτες κερκίδες,ταξιδιαρικοι λαοί αλλά πολύ κουτοχορτο!

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 23:26 »
Η αλήθεια για το Πιρσμαν είναι κάπου στην μέση.

Αφενός έχει δίκιο στο να θέλει να εξασφαλισει μεγαλύτερες αποδοχές μέσα από ένα καλύτερο συμβόλαιο. Δεν είναι και μικρός πια ...

Αφετέρου όμως οσο επαγγελματίας ήταν σε όλες τις περιπτώσεις που αγωνίστηκε με την φανέλα μας άλλο τόσο αγενής και αντιεπαγγελματιας ήταν σε όλο αυτό το παραμύθι που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες.

Πρώτα απολα αυτά τα αστεία με τις ασθένειες είναι τουλάχιστον προσβλητικά. Την μια μέρα δηλώνεις απών λόγω ίωσης και εξαφανίζεσαι από την ομάδα και την επόμενη κλείνεις στον Άρη. Δεν έπεισες κανέναν. Επίσης και οι δηλώσεις περί στεναχώριας που δεν πήγε στον ρουλη εξίσου άσχημες βλέποντας την εξελιξη της υπόθεσης.
Ο Σαλιακας ας πούμε που είναι ένα παιδί πιο άγουρο και με μεγαλύτερο μέλλον μπροστά του γιατί δεν πιεσε τις καταστάσεις; Γιατί δεν σε έφερε προ τετελεσμένων; Γιατί είναι κύριος και σε αυτα που λέει και στην δουλειά του; Γιατί σέβεται το ψωμί που τρώει.. αν θες να λες ότι είσαι κύριος απέναντι στο συμβόλαιο σου και στον λόγο σου πρέπει Δευτέρα να κάνεις προπόνηση με τη παλιά σου ομάδα και Τρίτη με την νέα σου ... Έστω και μια μέρα να κάνεις τον ψοφιο κοριό για να πιέσεις καταστάσεις και να προφυλαχθεις αμέσως είσαι αντιεπαγγελματιας.

Όπως και να χει ο Πιρσμαν υπήρξε κορυφαίος παίκτης στη θέση του και πραγματικά μας έβγαλε τις τσιμπλες από τα μάτια μετα από κάτι κακουμπα κάτι αποστολοπουλους και κάτι Σεργκελασβιλι που μας είχαν βρει.
Πραγματική παικταρα και Κέρβερος στη θέση του , θα τον θυμάμαι πάντα με εκτίμηση για την προσφορά του αλλά και με μια μικρή πικρία για αυτά τα τελευταία καραγκιοζιλικια.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 23:32 »
Παράθεση
Δεν έχω δεί μεγαλύτερα χαιβανια οπαδών απ'αυτούς της Θεσσαλονίκης, απίστευτες κερκίδες,ταξιδιαρικοι λαοί αλλά πολύ κουτοχορτο!

Όλα τα παραπάνω εξηγούνται.

Απλώς να σημειώσω οτι είναι χαϊβάνια γενικώς και όχι μόνο σαν οπαδοί ενώ και ταξιδιάρηδες έγιναν εσχάτως, μετά τους "μεγάλους" δρόμους. Πιο πριν, ως την Αρετσού και πολύ τους ήταν. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #187 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 23:39 »
Εμένα αυτό που με φοβίζει είναι ότι επειδή ο ΧΒ φοβάται ότι το καλοκαίρι θα φύγουν και άλλοι χωρίς να βάλει ευρώ την τζ ή τσ-επη του, θα πουλήσει χαμηλότερα απλώς για να πάρει κάτι....... Και αν πάρει 70,80 χιλιάρικα μην περιμένετε κάτι καλύτερο από Σεργελασβιλι! Αν πουλούσε όμως 150αρι τουλάχιστον, όσο και να είναι θα πιεζοταν και ας μην το πιστεύουμε να φέρει κάτι καλό...... Βέβαια δεν ξέρω πόσο καλό ή καλύτερο μπορεί να βρει από Πιρσμαν αυτή την περίοδο με τα λεφτά που θα βγει στην πιάτσα.... Η αλήθεια είναι ότι επειδή όπως είπε ο φίλος από πάνω θα προσπαθήσει για πολλούς λόγους να βγάλει το λάδι στον παλέτα, λέω στο τέλος θα τα καταφέρει...... Πλέον δεν το πιστεύω ούτε αυτό...... Στην συγκεκριμένη περίπτωση και με την πίεση από τον παίχτη είναι λίγο πολύ όλα εναντίον του η αλήθεια είναι αν και όταν πούλησε τον Μίλι είπα μπας και του φύγει η πρεμουρα αυτή και τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν τον Πιρσμαν.......  >:(. Για μένα ο καλύτερος παίχτης ασχέτως που παίζει είναι αυτός που θα φύγει με ψηλά το κεφάλι και θα τον χειροκροταει όλο το γήπεδο των Ζωσιμάδων όταν επιστρέψει! 😉
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 14 Ιαν 2022 23:43 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 00:13 »
Παιδιά, είμαστε σίγουροι ότι ο (φευγάτος έτσι κι αλλιώς) παικταράς δε νοσεί? Εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω, γι' αυτό ρωτάω. Ας μην είμαστε τόσο κάθετοι, εκτός κι αν υπάρχουν "πληροφορίες" εκ των έσω. Τότε πάσο.
Θέλω να πω ότι η εποχή που ζούμε είναι αρκετά περίεργη, ας μην την κάνουμε περισσότερο εάν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι.

Όπως έχω γράψει ξανά, εάν θέλει να φύγει, στο καλό.
Εγώ, μέχρι ο πρόεδρας να με εκπλήξει ξανά, τέσσερις αριστερούς μπακ θα θυμάμαι για πάντα στον ΠΑΣ: Αλεξάκης, Μαντζούκης, Ναδάλες και Πίρσμαν. Και για πολύ λίγο δεν πρόλαβα τον ανυπέρβλητο Θωμά Τσουρλίδα στη δύση της καριέρας του. Νιώθω όμως ότι τον έχω δει με τα μάτια της ψυχής μου λόγω της προσωπικής μας γνωριμίας.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 03:40 »

Πολύ επιθετικό σχόλιο προς άτομα του φόρουμ χωρίς λόγο. Προφανώς και κανέναν δεν ενδιαφέρει πόσα θα πάρει απλά τα παιδιά το αναφέρουν για να δείξουν ποιος είναι ένας από τους λόγους που παίρνει αυτή την απόφαση. Επίσης είναι κακό που ο φίλος είπε ευχαριστώ για ότι προσφέρει στην ομαδα μας; Τέλος αυτό που λες είναι φόρουμ φιλων ΠΑΣ και άλλα τέτοια το λες για να δείξεις τι; Ότι εισαι πιο πολύ ΠΑΣ από μας; Η ότι απαγορεύεται να λέμε τα πράγματα όπως είναι; Από τη στιγμή που ο παίχτης θέλει να φύγει και σε 6 μήνες μπορεί ελεύθερος το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον πουλήσεις τώρα. Κάτι περί εκτός προπονήσεων και ομάδος μου φαίνονται τραγικά.

Γενικά εσύ και κάποιοι ακόμα βλέπω βγάζουν που χειτ για Σαλιακα και Πιρσμαν επειδή ακούστηκαν για άλλες ομάδες (ενας φίλος έγραψε στο γκαζετα κιόλας σχόλιο με τρομερό χειτ και μειωτικό για τους δυο παίχτες). Δε ξέρω γιατί έχεις φαγωθεί έτσι με τον Πιρσμαν και γιατί κάνετε όλοι λες και αν φύγει ένας παίχτης διαλύεται η ομάδα... Ξεκολλατε

Θέλει να φύγει ας φύγει. Δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι. Όταν ο Κόντε έμεινε έξω πριν την μεταγραφή του δεν είδα κανέναν να κράζει; Γιατί; Είναι το αγαπημένο παιδί της κερκίδας ο Πέδρο; Τώρα μας πείραξε που δεν παίζει με Ατρόμητο. Τότε μέναμε σε ματς με ΑΕΚ χωρίς σέντερ φορ. Αντιεπαγγελματικο για μένα είναι μόνο αν κάνει καμία προσφυγή (όπως άλλοι)

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #190 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 09:02 »

Πολύ επιθετικό σχόλιο προς άτομα του φόρουμ χωρίς λόγο. Προφανώς και κανέναν δεν ενδιαφέρει πόσα θα πάρει απλά τα παιδιά το αναφέρουν για να δείξουν ποιος είναι ένας από τους λόγους που παίρνει αυτή την απόφαση. Επίσης είναι κακό που ο φίλος είπε ευχαριστώ για ότι προσφέρει στην ομαδα μας; Τέλος αυτό που λες είναι φόρουμ φιλων ΠΑΣ και άλλα τέτοια το λες για να δείξεις τι; Ότι εισαι πιο πολύ ΠΑΣ από μας; Η ότι απαγορεύεται να λέμε τα πράγματα όπως είναι; Από τη στιγμή που ο παίχτης θέλει να φύγει και σε 6 μήνες μπορεί ελεύθερος το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον πουλήσεις τώρα. Κάτι περί εκτός προπονήσεων και ομάδος μου φαίνονται τραγικά.

Γενικά εσύ και κάποιοι ακόμα βλέπω βγάζουν που χειτ για Σαλιακα και Πιρσμαν επειδή ακούστηκαν για άλλες ομάδες (ενας φίλος έγραψε στο γκαζετα κιόλας σχόλιο με τρομερό χειτ και μειωτικό για τους δυο παίχτες). Δε ξέρω γιατί έχεις φαγωθεί έτσι με τον Πιρσμαν και γιατί κάνετε όλοι λες και αν φύγει ένας παίχτης διαλύεται η ομάδα... Ξεκολλατε

Θέλει να φύγει ας φύγει. Δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι. Όταν ο Κόντε έμεινε έξω πριν την μεταγραφή του δεν είδα κανέναν να κράζει; Γιατί; Είναι το αγαπημένο παιδί της κερκίδας ο Πέδρο; Τώρα μας πείραξε που δεν παίζει με Ατρόμητο. Τότε μέναμε σε ματς με ΑΕΚ χωρίς σέντερ φορ. Αντιεπαγγελματικο για μένα είναι μόνο αν κάνει καμία προσφυγή (όπως άλλοι)
Φίλε επειδή έχει αποδειχθεί ότι δεν είσαι σε θέση να κάνουμε κουβέντα δεν θα σου απαντήσω..... Ναι αφορμή για αυτά που έγραφα είσαι κυρίως εσύ! Άτομα σαν εσένα που βλέπουν τον ΠΑΣ σαν ΝΠΣ Βόλος. Δεν θα το συνεχίσω.... Προφανώς έχεις κάποιο θέμα με εμένα από την προηγούμενη φορά που έλεγες αυτά που έλεγες και δεν θα τα χαρακτηρίσω..... Τώρα στην ουσία αυτών που λες για Πιρσμαν εδώ είναι ένα ενδεχόμενο αυτό δεν διαφωνήσω .... Αλλά σου λέω θες απλώς να λες..... Δεν ακούς, δεν καταλαβαίνεις, δεν δεν δεν.... Κανέναν δεν προσβάλω..... Σοβαρεψου κουβεντούλα κάνουμε......
Φιλικά στο λέω,δεν ν θα ξανασχοληθω μαζί σου. Μην Ξανά ασχοληθείς μαζί μου! Σε παρακαλώ αγνόησε τα μηνύματα μου! Δεν θες να κάνεις κουβέντα! Αυτά που λες εσύ και τέρμα! Κάνε μου την χάρη και μην ασχολείσαι με αυτά που γράφω.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Ιαν 2022 09:08 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #191 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 09:16 »
Σημειωτέον από έγκυρη πηγή έμαθα χθες ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στην ομάδα μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε για Πιρσμαν από καμιά ομάδα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 09:30 »
Ο προπονητής της ομάδας είπε ότι ο Πεερσμαν είναι άρρωστος. Τον πιστεύω γιατί δεν έχει δείξει να μασάει τα λόγια του. Τα υπόλοιπα μέχρι αποδείξεως του εναντίου είναι λόγια του αέρα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 09:38 »
Λέτε εδώ για το παραπάνω που πρέπει και μπορεί ίσως να κάνει η ομάδα.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα;
Είστε σοβαροί;

Πού με το που ξεκινά, οι τέσσερις πρώτες θέσεις είναι κλεισμένες;
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. (Τα ευρωπαϊκά)

Πάλι καλά που έδωσε ο Αυγενάκης (φτου σκατά) τα λεφτά από το στοίχημα και δεν παρακαλάνε οι μικροί για 100 χιλιάρικα τον κάθε Μελισσανίδη (τυχαίο παράδειγμα) για να πάρουν αδειοδότηση.

Ποιος και γιατί (εκτός ΠΟΚ- ΠΑΟΚ) να επενδύσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Τώρα περί Πιρσμαν, ας περιμένουμε.
Και το καλοκαίρι έφευγε...

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Ιαν 2022 09:44 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 11:49 »
Στα παπάρια μας τι θέλει ο Μάρβιν και ο κάθε Μάρβιν. Τι στόχους έχει για την καριέρα του. Μαρβινάκο αγόρι μου έχεις συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Μετά αφού δε θέλεις να μείνεις μπορείς να ΠΑΣ όπου γουστάρεις. Το αν δε μπορεί να σε πάρει ο άρης και ο κάθε άρης γιατί μπορεί να φάει ban στα παπάρια μας και πάλι. Οφείλεις να συνεχίζεις να τιμάς τη φανέλα όπως και το κάνεις. Αυτό το πράγμα όμως το να πιέζεις δε σε τιμάει, ενώ σε έξι μήνες μένεις ελεύθερος.  :stop: :stop:

Τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτή την κατάσταση την φέρει η διοίκηση και προσωπικά ο ιδιοκτήτης που κρύβεται και αφήνει τον coach Μεταξά εκτεθειμένο στις ερωτήσεις. Η διοίκηση ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μια πολύ απλή δήλωση:

"Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει με μεταγραφή στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η τιμή πώλησης είναι αυτή (π.χ. 100.000) μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία (π.χ. 24 Ιανουαρίου). Οποιαδήποτε προσφορά μικρότερης αξίας ή μετά το πέρας της ημερομηνίας θα απορρίπτεται και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει μπορεί ως ελεύθερο μετά τη λήξη του συμβολαίου του."

Είναι τόσο απλό, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να χουμε μια διοίκηση με αρχίδια. Δυστυχώς εμείς, πλην ορισμένων εξαιρέσεων, έχει αποδειχθεί ότι δεν έχουμε.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #195 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 12:37 »
Στα παπάρια μας τι θέλει ο Μάρβιν και ο κάθε Μάρβιν. Τι στόχους έχει για την καριέρα του. Μαρβινάκο αγόρι μου έχεις συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Μετά αφού δε θέλεις να μείνεις μπορείς να ΠΑΣ όπου γουστάρεις. Το αν δε μπορεί να σε πάρει ο άρης και ο κάθε άρης γιατί μπορεί να φάει ban στα παπάρια μας και πάλι. Οφείλεις να συνεχίζεις να τιμάς τη φανέλα όπως και το κάνεις. Αυτό το πράγμα όμως το να πιέζεις δε σε τιμάει, ενώ σε έξι μήνες μένεις ελεύθερος.  :stop: :stop:

Τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτή την κατάσταση την φέρει η διοίκηση και προσωπικά ο ιδιοκτήτης που κρύβεται και αφήνει τον coach Μεταξά εκτεθειμένο στις ερωτήσεις. Η διοίκηση ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μια πολύ απλή δήλωση:

"Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει με μεταγραφή στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η τιμή πώλησης είναι αυτή (π.χ. 100.000) μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία (π.χ. 24 Ιανουαρίου). Οποιαδήποτε προσφορά μικρότερης αξίας ή μετά το πέρας της ημερομηνίας θα απορρίπτεται και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει μπορεί ως ελεύθερο μετά τη λήξη του συμβολαίου του."

Είναι τόσο απλό, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να χουμε μια διοίκηση με αρχίδια. Δυστυχώς εμείς, πλην ορισμένων εξαιρέσεων, έχει αποδειχθεί ότι δεν έχουμε.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε Kun με αυτά που λες με μια προϋπόθεση! Όντως να μην είναι άρρωστος ο Μαρβιν και όντως να πιέζει καταστάσεις για το δικό του συμφέρον που ταυτόχρονα θεωρώ δεν είναι για την ομάδα μας καλή αυτή η κατάσταση για πολλούς λόγους! Κατά τα άλλα, είναι όπως τα λες! Δεν γίνεται μονα ζυγά δικά μας να τα έχουμε πάντα......
Και πλέον την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση εννοείται να ξεκαθαρίσει άμεσα την όλη κατάσταση! Εκεί πρέπει να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας κατά την ταπεινή μου άποψη.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 13:54 »

Συμφωνώ απόλυτα φίλε Kun με αυτά που λες με μια προϋπόθεση! Όντως να μην είναι άρρωστος ο Μαρβιν και όντως να πιέζει καταστάσεις για το δικό του συμφέρον που ταυτόχρονα θεωρώ δεν είναι για την ομάδα μας καλή αυτή η κατάσταση για πολλούς λόγους! Κατά τα άλλα, είναι όπως τα λες! Δεν γίνεται μονα ζυγά δικά μας να τα έχουμε πάντα......
Και πλέον την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση εννοείται να ξεκαθαρίσει άμεσα την όλη κατάσταση! Εκεί πρέπει να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας κατά την ταπεινή μου άποψη.

Ωραια τα λετε εσεις αλλα ξεχνατε οτι ο Peersman απο την αρχη του ετους ειναι ελευθερος να διαπραγματευτει μονος του την μεταγραφη.Αυτο σημαινει οτι σημερα μπορει να παει στην Θεσσαλονικη να συζητησει αυριο στην Αθηνα μεθαυριο στην Ιταλια και η ΠΑΕ θα περιμενει ποτε και τι θα αποφασισει ο παικτης.Αυτη ειναι η αληθεια τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 14:06 »
Σύνταυρε tr7 εγώ πιστεύω ότι με τον τρόπο του πιέζει για να φύγει. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι θα γνωρίζει ότι το καλοκαίρι ο αρης μπορεί να μην επιτρέπεται να κάνει μεταγραφές. Άλλωστε στις δηλώσεις του σε Βέλγικο μέσο ενημέρωσης είχε αναφέρει τα εξής: 

"Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου"
"Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν σε μέρος με καλύτερες συνθήκες"
"Το περαμένο καλοκαίρι απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου"

Και οι τρείς παραπάνω προτάσεις, κατά την άποψή μου, αποτελούν μια έμμεση μορφή πίεσης προς την ΠΑΕ. Οπότε αν πριν ένα μήνα η πιέση γινόταν με έμμεσο τρόπο ποιος μας λέει ότι δεν το κάνει πιο άμεσα. Δεν ισχύριζομαι ότι αρρώστησε επίτηδες ή ότι δεν αρρώστησε, εμπιστεύομαι μέχρι κεραίας τον coach Μεταξά. Αλλά δυστυχώς ο εν λόγω παίκτης στο πρόσφατο παρελθόν με τις απαράδαικτες δηλώσεις του δείχνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύνταυρε pastakis εγώ στέκομαι περισσότερο το γεγονός με το να αιωρείται μια κατάσταση στην παρούσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για μετά τη λήξη του συμβολαίου του ας πάει όπου θέλει και στο μεσοδιάστημα ας συζητήσει με όποιον θέλει αρκεί να μην είναι σε βάρος της ομάδας, πχ να χάσει προπόνηση ή ματς γιατί θέλει να πάει Ιταλία να διαπραγματευτεί.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #198 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 14:15 »
Σύνταυρε tr7 εγώ πιστεύω ότι με τον τρόπο του πιέζει για να φύγει. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι θα γνωρίζει ότι το καλοκαίρι ο αρης μπορεί να μην επιτρέπεται να κάνει μεταγραφές. Άλλωστε στις δηλώσεις του σε Βέλγικο μέσο ενημέρωσης είχε αναφέρει τα εξής: 

"Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου"
"Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν σε μέρος με καλύτερες συνθήκες"
"Το περαμένο καλοκαίρι απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου"

Και οι τρείς παραπάνω προτάσεις, κατά την άποψή μου, αποτελούν μια έμμεση μορφή πίεσης προς την ΠΑΕ. Οπότε αν πριν ένα μήνα η πιέση γινόταν με έμμεσο τρόπο ποιος μας λέει ότι δεν το κάνει πιο άμεσα. Δεν ισχύριζομαι ότι αρρώστησε επίτηδες ή ότι δεν αρρώστησε, εμπιστεύομαι μέχρι κεραίας τον coach Μεταξά. Αλλά δυστυχώς ο εν λόγω παίκτης στο πρόσφατο παρελθόν με τις απαράδαικτες δηλώσεις του δείχνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύνταυρε pastakis εγώ στέκομαι περισσότερο το γεγονός με το να αιωρείται μια κατάσταση στην παρούσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για μετά τη λήξη του συμβολαίου του ας πάει όπου θέλει και στο μεσοδιάστημα ας συζητήσει με όποιον θέλει αρκεί να μην είναι σε βάρος της ομάδας, πχ να χάσει προπόνηση ή ματς γιατί θέλει να πάει Ιταλία να διαπραγματευτεί.

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις κάπου άδικο φίλε Kun! Απλώς επειδή δεν το ξέρουμε σγρ για αυτό λέω. Όπως τα λες είναι! Βέβαια πήρε το αυτί μου χθες βράδυ ότι ακόμα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο παλέτας προσπαθεί μέσω Πιρσμαν να ασκήσει πίεση για να φύγει τώρα με πολύ λίγα χρήματα..... Δεν θέλω ειλικρινά να το πιστεύω, αλλά δεν μπορεί να γίνει και αυτό?? Όλα γίνονται.... Σου λέει αυτά τα λεφτά που θέλει ο ΧΒ θα τα πάρει ο παίχτης για να τον δελεασει και μην πάει αλλού. Γιατί να τα δώσω στον ΠΑΣ?? Όλα γίνονται! Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι γίνεται στο παρασκήνιο!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 14:40 »
Ο Πέερσμαν μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.
Αλλά μέχρι το καλοκαίρι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.
Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις και σε όλους τους αγώνες εφόσον είναι υγιής.
Αν ισχύει ότι είναι άρρωστος τον έχουμε στην μπούκα άδικα.
Αν το κάνει για πίεση προς την ομάδα πρέπει να φύγει τώρα και η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη.

Έχουμε ζήσει πολλές φορές το έργο, με παίχτες και προπονητές να φτιάχνουν το όνομα τους στον ΠΑΣ και να θέλουν να φύγουν χωρίς να υπολογίζουν τον κόσμο και την ομάδα.
Αυτό λέγεται αχαρηστία και στις περισσότερες των περιπτώσεων ολοι αυτοί το μετάνιωσαν πικρά.
Δεν περιμένω να αγαπήσει τον ΠΑΣ κανένας Πέερσμαν αλλά περιμένω να συμπεριφερθεί τουλάχιστον επαγγελματικά σε μία ομάδα που τον βοήθησε να πάρει ένα καλό συμβόλαιο.
Μέχρι στιγμής ήταν κύριος, αλλά τώρα τελευταία με τις δηλώσεις που έκανε μας τα χαλάει. 

Απο εκεί και πέρα ξέρουμε ότι ο πρόεδρος δίνει παίχτες για ψίχουλα. Πέρυσι ο Λεο έφυγε για 80.000.

Η ομάδα δουλεύει σε άλλο επίπεδο εδώ και 2-3 χρόνια, μόνο σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση και τον αγώνα.
Αυτό το έχουν κερδίσει οι παίχτες και οι προπονητές χωρίς καμία βοήθεια απο τη διοίκηση
Αυτό μας μπερδεύει και νομίζουμε ότι είμαστε μία οργανωμένη ομάδα και θέλουμε και 6άδα.

Το προπονητικό ακόμη φτιάχνεται, παίχτες ακόμα έρχονται και δεν παίρνει ανθρώπους να δουλέψουν και να οργανώσουν την παε με πολύ μικρότερους μισθούς απο ότι ζητάει ένας ποδοσφαιρστής.
Ο πρόεδρος κοιτάει ακόμα και το ευρώ και δεν θέλει να βοηθήσει την ομάδα.
Θέλει να έχουμε μία εύκολη σωτηρία και να πουλήσουμε ότι μπορούμε.

Όπως είδαμε και με τον γιαννίκη θα το δούμε και με τον μεταξά.
Το πολύ άλλη μια χρονιά και θα μας χαιρετήσει. Αρκεί να αποδείξει ότι κάνει καλή δουλειά.

Το ίδιο γίνεται και με όλους τους παίχτες.
Γιατί να παίρνουν ψίχουλα ενώ μπορούν να βρουν περισσότερα και να προπονούνται στις λάσπες;

Είμαστε 4οι και το μόνο που κάνουμε είναι να πουλάμε βασικούς.
Βγάζει λεφτά απο τη μεταγραφή, μειώνεται κι άλλο το μπάτζετ απο τον μισθό που φεύγει, αλλά αν έρθει αντικαταστάτης πρέπει να είναι απο τα αζήτητα και πολύ φτηνός

υγ συγγνώμη για το σεντόνι αλλά κάθε χρόνο ελπίζουμε για ωραία πράγματα και περιμένουμε να έρθει η κυριακή να δούμε και να χαρούμε την ομάδα μας και κάθε γενάρη μας ξενερώνει όσο πιο πολύ μπορεί.