Αποστολέας Θέμα: Juan Dominguez Lamas  (Αναγνώστηκε 8575 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Juan Dominguez Lamas
« Απάντηση #25 στις: Δευ 19 Οκτ 2020 22:47 »
Μικροτραυματισμός για Ντομίνγκεζ και πάει για μαγνητική

Μ’ ένα απρόοπτο συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Χουάν Ντομίνγκεζ ένιωσε μία μικροενόχληση στο ισχίο και θα χρειαστεί να βγάλει μαγνητική την Τρίτη για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ομάδας του κ. Ριστάνη είναι ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό, αλλά για το ματς της Τετάρτης θα πρέπει να προστατευθεί, ώστε να είναι έτοιμος την Κυριακή

https://super-fm.gr/64409/mikrotraymatismos-gia-ntomingkez-kai-paei-gia-magnitiki/

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 20 Οκτ 2020 08:18 »
Κι εγω περιμενα να εχει την Τεταρτη μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης  :P

Παντως ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο , η να υποκειται καποια ευαισθησια σε μυικους τραυματισμους .
Δυστυχως ηδη περναει σχεδον απαρατηρητος , αν και ειναι η μεταγραφη που μας δημιουργησε τις υψηλοτερες προσδοκιες...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 14 Φεβ 2021 14:20 »
Ας ανεβάσει κάποιο τζιμάνι το βιντεάκι που ανέβασε στο στορι του στο Instagram.
Πραγματικά απορίας άξιο πως έχει καταφέρει και μιλάει τόσο καλά ελληνικά ώστε να του βάζουν γλωσσοδέτη και να τον λέει και άνετα  :)) :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 14 Φεβ 2021 14:21 »

Έχει όλους τους παίχτες βέβαια

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 23:09 »
Ο Χουάν Ντομίνγκεζ αποκλειστικά στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM (audio)

Με αφορμή την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού ο Χουάν Ντομίνγκεζ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη απ’ όταν ήρθε στην Ελλάδα στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και την εκπομπή «Στη Λακούβα» με τον Μιχάλη Μερτζιανίδη.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε τόσο για την πρόκριση όσο και την προσωπική του εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τη μέχρι τώρα προσαρμογή του.

Για τη σπουδαία πρόκριση επί του Παναθηναϊκού: «Πιστεύαμε στους εαυτούς μας, στο πλάνο του προπονητή, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στον αντίπαλο και ήμασταν αποφασισμένοι να μπούμε μέσα στο γήπεδο, να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε».

Για το ότι δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα: «Πιστεύαμε πάρα πολύ στον τρόπο με τον οποίο παίζουμε, στον τρόπο που μας έδειξε ο προπονητής και γι’ αυτό είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση γι’ αυτά που έπρεπε να κάνουμε και για το αποτέλεσμα που θα ερχόταν».

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο: «Αυτό που θέλω να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για το ότι ο ΠΑΣ μπαίνει πάντα για να παίξει ποδόσφαιρο και να χτυπήσει όλα τα ματς: «Δεν είναι πάντα εύκολο. Ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε είναι εύκολο να τιμωρηθεί κιόλας κάποιες φορές. Παίζουμε με πολλές πάσες από την πίσω ζώνη και με το παραμικρό λάθος μπορεί να σε τιμωρήσει ο αντίπαλος. Ωστόσο είναι ο τρόπος που ταιριάζει στην ομάδα και με αυτόν έχουμε εκπαιδευτεί να παίζουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για το ότι στο ποδόσφαιρο συνήθως όλοι βάζουν πρώτα το αποτέλεσμα και μετά το θέαμα: «Για να ευχαριστηθούμε πρέπει να κερδίσουμε. Άλλες φορές βγαίνει κι άλλες όχι. Εμείς παίζουμε για να κερδίζουμε και ο τρόπος είναι να το κάνουμε με την μπάλα στα πόδια».

Για το αν βάζουν ως στόχο το κύπελλο ή το βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι: «Παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Τώρα βλέπουμε το πρωτάθλημα».

Για τη δική του αγωνιστική άνοδο και τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο: «Σε ομαδικό επίπεδο αισθανόμαστε καλά, γιατί έχουμε καλά αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο το σημαντικό είναι ότι παίρνω λεπτά συμμετοχής κι αυτό είναι που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Βοηθάω τους συμπαίκτες, με βοηθάνε, έχουμε δέσει και ευχαριστιόμαστε να παίζουμε μαζί».

Για τον Αργύρη Γιαννίκη: «Ο προπονητής είναι κλειδί στην πορεία μας. Θέτει το πλάνο, μας δίνει οδηγίες, καθοδηγεί την ομάδα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα».

Για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει στα Γιάννενα και πως προσαρμόστηκε: «Είχα παίξει πολλά χρόνια στην Ισπανία, έψαχνα μία ευκαιρία να βρεθώ στο εξωτερικό, πήγα στη Στουρμ Γκρατς και όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία η Ελλάδα ήμουν πολύ θετικός. Ήρθα εδώ, είδα πως είναι τα πράγματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απολαμβάνω τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και αυτό που βιώνω».

Τι τον δυσκόλεψε στην Ελλάδα: «Σίγουρα η γλώσσα μου φάνηκε πάρα πολύ δύσκολη, αλλά αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο είναι η βροχή, ιδιαίτερα με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, γιατί δεν συνδυάζονται».

Για το αν ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γι’ αυτόν το διάστημα μέχρι να προσαρμοστεί εκείνος στην ομάδα και η ομάδα σ’ εκείνον: «Σίγουρα όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα είναι δύσκολη αυτή η περίοδος της προσαρμογής. Επειδή όμως συνάντησα πολύ καλά αποδυτήρια κι ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο ήταν εύκολο να μπω στο κλίμα. Σίγουρα βοήθησε και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα. Συνολικά οι παίκτες συμμετέχουν στο παιχνίδι με συγκεκριμένο ρόλο και γι’ αυτό προσαρμόστηκα γρήγορα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Τώρα με τον κορωνοϊό δεν το έζησα πλήρως, αλλά κυκλοφορώντας στην πόλη βλέπω πως με αντιμετωπίζει ο κόσμος. Είναι εκεί και μας στηρίζει, είναι εξαιρετικός και μας βοηθάει πάντα».

Για τη συμμετοχή του στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λα Κορούνια: «Το να παίζεις στη La Liga είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία, το επίπεδο είναι πολύ ανταγωνιστικό, υπάρχουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι μια τεράστια πρόκληση. Αν εξαιρέσεις το ισπανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα, το ελληνικό θεωρείται αρκετά ανταγωνιστικό και προσφέρει ένα καλό επίπεδο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το τι θα τον ικανοποιήσει να πετύχει με την ομάδα: «Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η σωτηρία και ένας δεύτερος το κύπελλο, το οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε. Θα προσπαθήσουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Για τις καλύτερες, αλλά και χειρότερες στιγμές ως τώρα: «Καλύτερες στιγμές είναι αυτές που μοιράζομαι με τους συμπαίκτες μου από την πρώτη μέρα μέσα κι έξω από το γήπεδο. Οι χειρότερες στιγμές είναι αυτές που περιλαμβάνουν κάποια ματς που δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα θέλαμε. Υπήρξαν αρκετά τέτοια ματς στη διάρκεια της σεζόν».

Για τη βουτιά του με τον Καρτάλη στον παγωμένο Βοϊδομάτη: «Μου είχαν πει ότι είναι παγωμένα τα νερά, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω γιατί και στην πατρίδα μου έχω συνηθίσει σε παγωμένα νερά, αλλά αυτά παραήταν!».

https://super-fm.gr/69082/o-choyan-ntomingkez-apokleistika-ston-dodoni-super-fm-audio/

https://www.dailymotion.com/video/x7zpdtw

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 22:14 »
Τί ΠΑΙΚΤΑΡΟΠΑΙΚΤΑΡΑ είσαι ρε ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου!!
Τί ματς έκανες πάλι σήμερα!
Τί αρχοντικό στυλ έχεις, ρε ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!
Ανανέωση ΤΩΡΑ!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 00:00 »
Νομίζω από τα καλύτερα χαφ που είχε ποτέ η ομάδα...
Μακάρι να μείνει..
....

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 00:03 »
Έχει δώσει πλέον, άπειρες απαντήσεις στους αμφισβητίες της αρχής της σεζόν. Ήρεμος, χαλαρός, πάντα ξέρει τι να κάνει τη μπάλα και δίνει άλλη ποιότητα σε όλη την ομάδα. Αυτό προς απάντηση σε αυτούς που τον θεωρούσαν παλτό στην αρχή της σεζόν.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 00:31 »
Εγώ προσωπικά που είμαι πιο μικρός δεν έχω ξαναδεί τέτοιον παίχτη στην ομάδα μας. Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του. Ότι θέλει τους κάνει. Συν ότι μαρκάρει. Με τη μπάλα στα πόδια φαίνεται σαν να περπατάει, σπάει τη μέση και ξεμαρκαριζονται, ξέρει να προστατεύει τη μπάλα με το αδύναμο πόδι του και το σώμα του. Απίθανος παίχτης πάνω από ντε βινσεντι και ριμολντι προφανώς. Φαίνεται και οι την καριέρα του. 10 χρόνια λα Λίγκα και αρχηγός. Τι παιχταρα είσαι ρε φίλε. Μείνε εδώ να κάνεις και τα μπανάκια σου τα καλοκαίρια.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 01:07 »
Όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο περισσότερο αγαπάω αυτή την παιχτούρα. Δε νομίζω ότι ξαναείχαμε τόσο ποιοτικό αμυντικό χαφ.
Τόση ηρεμία και σιγουριά στο παιχνίδι δύσκολο να ξαναθυμηθώ. Και μαρκαρίσματα και άπλωμα παιχνιδιού.
Πραγματικά ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Πρόεδρε ανανέωση ΤΩΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 14:41 »
Η λέξη αρχοντικό στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει απόλυτα
εγώ θα τον συγκρίνω με τον φαμπρίς ρεπέρν!!! :P

:mono: :pas: :pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 16:07 »
Έχει όντως αυτό το ψηλόλιγνο αρχοντικό στυλ παλιάς κοπής που πλέον δεν υπάρχει και δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στην σημερινή εποχή που θέλει τον παίχτη να είναι λίγο αληταράς και σκέτο γομάρι από τα χίλια δυο σκευάσματα που παίρνει και να είναι γεμάτος τατουάζ από την κορυφή ως τα νύχια λες και τον βαφτίσανε σε βαρέλι με σινική μελάνη.

Έχει φυσιογνωμία κολεγιόπαιδου εύπορης οικογένειας που ήταν από μικρός εσώκλειστος σε ακριβά ιδιωτικά αθλητικά σχολεία φορώντας πάντα κοντομάνικο λακόστ και τα ανάλογα μοκασίνια και ένα λευκό πουλόβερ ριγμένο στην πλάτη, όπου μια μέρα παίρνει μεταγραφή σε μια μακρινή πόλη λαϊκών ανθρώπων και γίνεται ένα με αυτούς, δεν τον νοιάζει πλέον να λασπώνει τα παπούτσια του παίζοντας παρέα με τα άλλα παιδιά που δεν είναι φλώρια σαν τα άλλα και τότε μαθαίνει πραγματικά πιο είναι το νόημα της ζωής και ζει για αυτό. 

Το αρχοντικό του στυλ και η ψηλόλιγνη φυσιογνωμία του μου θυμίζει πολύ τον Κάμπος Έλντερ τον Βραζιλιάνο (παρόλο που έπαιζε πιο μπροστά) με μια μικρή τζούρα από Άυρτον Σέννα εκτός πίστας. 

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 16:28 »
Έχει όντως αυτό το ψηλόλιγνο αρχοντικό στυλ παλιάς κοπής που πλέον δεν υπάρχει και δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στην σημερινή εποχή που θέλει τον παίχτη να είναι λίγο αληταράς και σκέτο γομάρι από τα χίλια δυο σκευάσματα που παίρνει και να είναι γεμάτος τατουάζ από την κορυφή ως τα νύχια λες και τον βαφτίσανε σε βαρέλι με σινική μελάνη.

Έχει φυσιογνωμία κολεγιόπαιδου εύπορης οικογένειας που ήταν από μικρός εσώκλειστος σε ακριβά ιδιωτικά αθλητικά σχολεία φορώντας πάντα κοντομάνικο λακόστ και τα ανάλογα μοκασίνια και ένα λευκό πουλόβερ ριγμένο στην πλάτη, όπου μια μέρα παίρνει μεταγραφή σε μια μακρινή πόλη λαϊκών ανθρώπων και γίνεται ένα με αυτούς, δεν τον νοιάζει πλέον να λασπώνει τα παπούτσια του παίζοντας παρέα με τα άλλα παιδιά που δεν είναι φλώρια σαν τα άλλα και τότε μαθαίνει πραγματικά πιο είναι το νόημα της ζωής και ζει για αυτό. 

Το αρχοντικό του στυλ και η ψηλόλιγνη φυσιογνωμία του μου θυμίζει πολύ τον Κάμπος Έλντερ τον Βραζιλιάνο (παρόλο που έπαιζε πιο μπροστά) με μια μικρή τζούρα από Άυρτον Σέννα εκτός πίστας.

Καταπληκτικο ρε φιλε !!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 30 Μάρ 2021 16:20 »
Ο Juan Dominguez στο Sportsioannina.gr

Ο Ισπανός “μαέστρος” φιλοξενήθηκε στο Sportsioannina και… αποκαλύπτεται.

Αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε , την κατάσταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην Ισπανία , και μεταξύ των νεκρών ήταν συγγενικά του πρόσωπα, και τον σημάδεψε.

Συνέντευξη:Ακης Λιούτας

– Κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού , το όνομά σου “έπαιξε” ως μεταγραφικό στόχο του Αρη , ωστόσο η μεγάλη έκπληξη έγινε από τον ΠΑΣ…

Είχε κάποια βάση αυτή η φημολογία;

Θεωρώ σκόπιμο να μην σχολιάσω δημοσιεύματα η φήμες. Το δεδομένο είναι ότι η ποιο ενδιαφέρουσα πρόταση ήταν από τον ΠΑΣ Γιάννινα…

Η επικοινωνία με τους Κόντε και Αυλωνίτη…

– Γνώριζες πριν την άφιξή σου στα Ιωάννινα οτι ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια “χτίζεται”… Ισπανικά αφού έχει εμπιστευτεί και εντάξει στο ρόστερ αρκετούς Ισπανούς παίκτες.

Γνώριζα μόνο για την παρουσία του Πέδρο Κόντε..

– Ήρθες σε επαφή με κάποιον εξ αυτών ώστε να ενημερωθείς για τον ΠΑΣ;

Ήρθα σε επικοινωνία μαζί του ώστε να ζητήσω την άποψη του…

– Πιθανολογώ για να σε έχω απέναντι μου , μάλλον είχε θετική άποψη… (Γέλια)

Μόνο θετικά σχόλια μου μετέφερε…

– Βρέθηκες συμπαίκτης με τον Τάσο Αυλωνίτη στην Στουρμ Γκρατς. Τον συμβουλεύτηκες σχετικά με τον ΠΑΣ;

Φυσικά. Είναι φίλος μου και γνωρίζει πρόσωπα και… πράγματα σχετικά με τον ΠΑΣ και με βοήθησε αρκετά με πληροφορίες που μου έδωσε.

– Τι γεύση σου έχει άφησε η πρώτη σου θητεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

Μου άρεσε το πρωτάθλημα εξ αρχής. Το επίπεδο είναι υψηλό. Πρόκειται για το στυλ παιχνιδιού όπου μου αρέσει και οι αναμετρήσεις είναι συναρπαστικές.

Είμαστε ομάδα με κατοχικό στυλ παιχνιδιού…

– Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος σε είδαμε μεταμορφωμένο προς το καλύτερο , με έναν ρόλο που δείχνει να σου ταιριάζει “γάντι”… αυτόν του μαέστρου στο χώρο του κέντρου..

Πιστεύω ότι ολόκληρη ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόταν. Αυτό βοήθησε και εμένα. Τώρα είμαι εξοικειωμένος στο πρωτάθλημα. Παίζω πιο άνετα. Είμαστε μία ομάδα με κατοχικό στυλ παιχνιδιού και αυτό με βοηθά.

– Εντός του 2021 ο ΠΑΣ παραμένει σχεδόν αήττητος , έχοντας γνωρίσει μόλις μία ήττα. Τι συνέβαλε σε αυτή την “μεταμόρφωση”;

Το κλειδί είναι η καθημερινή δουλειά. Επιλύσαμε προβλήματα που μας στοίχιζαν. Πλέον δίνουμε περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια.

– Σε τι βαθμό θεωρείς ότι “στοίχισε” η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ειδικά απέναντι σε αντιπάλους του ίδιου βεληνεκούς;

Σε μεγάλο βαθμό. Οπως ανέφερα και προηγουμένως , είμαστε ένα σύνολο με κατοχικό στυλ. Οπότε όταν ο αγωνιστικός ΄χωρος σε βρίσκεται σε καλή κατάσταση μας επηρεάζει αρνητικά.

Η κατάσταση των γηπέδων δεν μας επιτρέπει να δουλέψουμε σε υψηλό επίπεδο…

– Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισες κατά την έλευση σου στην χώρα μας , εκτός φυσικά της γλώσσας;

Η γλώσσα ήταν ένα ζήτημα εξ αρχής. Από εκεί και πέρα η μεγάλη ποσότητα βροχής αλλά και η κακή κατάσταση των γηπέδων που προπονούμαστε καθημερινά ήταν μειονεκτήματα.

Η κατάσταση των γηπέδων ήταν πολύ κακή. Μας προκαλεί τραυματισμούς και πόνο. Επίσης δεν μας επιτρέπει να δουλέψουμε σε υψηλό επίπεδο που επιθυμούμε. Αρκετές ασκήσεις που μας βοηθούν τεχνικά είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

– Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η επιστροφή στο Ισπανικό πρωτάθλημα;

Οχι , δεν κάνω τέτοιες σκέψεις. Είμαι καλά εδω και χαρούμενος και πρόθεση μου ειναι να επιτύχω καλά αποτελέσματα με την ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Το δυστύχημα που τον συγκλόνισε…

– Το 2013 ωστόσο συνέβη ένα τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία , το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου και συγκλόνισε , και μεταξύ των θυμάτων ήταν

και αγαπημένα συγγενικά σου πρόσωπα…

Ναι, ήταν κάτι πολύ τραγικό και επώδυνο που βρίσκεται πάντα στον μυαλό μου.

– Ανυπομονείς να αγωνιστείς στο Ζωσιμάδες με την παρουσία φιλάθλων;

Φυσικά. Έχω ακούσει τόσα πολλά άλλωστε. Ανυπομονώ να απολαύσω την ατμόσφαιρα.

– Για την συνέντευξη τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας…

https://www.sportsioannina.gr/%ce%bf-juan-dominguez-%cf%83%cf%84%ce%bf-sportsioannina-gr-photos/ 

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 14:21 »
Με τον ντομίνγκεζ τι γίνεται ρε παιδιά;
Είναι τραυματίας ή είναι καλά;

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 18 Αύγ 2021 14:03 »
Έτσι φαίνεται, χτες έπαιξε κανονικά στο φιλικό με την κ19 άρα πρέπει να είναι κομπλέ. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 18 Αύγ 2021 14:30 »
Έτσι φαίνεται, χτες έπαιξε κανονικά στο φιλικό με την κ19 άρα πρέπει να είναι κομπλέ. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό.
Ευτυχώς δηλαδή που τον είδαμε στο γήπεδο. Αλλιώς δε θα μαθαίναμε τίποτα

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 18:17 »
Σύμφωνα με τα μέσα, έφυγες και εσύ παικταρα μου.. Από τους καλύτερους μέσους που πέρασαν.. Έχω φανέλα με υπογραφή σου. Ελπίζω να μην σε δω σε καμία άλλη ελληνική ομάδα..
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 12 Ιούλ 2022 13:23 »
Τι γίνεται με τον παιχταρά μας ρε παιδιά; Έχουμε καμιά εξέλιξη;

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 12 Ιούλ 2022 13:29 »
Τι γίνεται με τον παιχταρά μας ρε παιδιά; Έχουμε καμιά εξέλιξη;
Για να μην έχει υπάρξει ευχαριστήρια ανακοίνωση, η ακόμα συζητάνε η τον ζαχαρωνει ο Μεταξάς  :P
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 12 Ιούλ 2022 23:06 »
Ποιος Μεταξάς; Ο μπούφος που τον έβαζε να παίζει κορυφή και χάναμε όλη την ποιότητα του παίκτη;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 13 Ιούλ 2022 01:11 »
Εδώ έπρεπε να χωρέσουν όλοι. Στον αστερία έχει παίκτες για επίθεση.
....

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 13 Ιούλ 2022 01:41 »
Ρε pextempala μήπως εισαι σκληρός; Ναι, προς το τέλος (δηλαδή στα πλέι-οφ που παίζαμε με πιο δυνατές ομάδες) τον έβαζε σε ότι να ναι θέση και τον αχρηστευε. Ηθελε όμως δύο χαφ πιο αμυντικά πίσω, να τρέχουν και να κλωτσανε (Καραχάλιος, Στανκο), αλλά ήθελε και την ποιότητα του Χουάν, έστω για τις 2 φάσεις που θα κάνουμε να περάσει την πάσα.

Δεν έπιασε καθόλου βέβαια αυτό το εγχείρημα, αλλά με τον Μεταξά κάναμε την καλύτερη μας σεζόν ίσως σε αυτόν τον αιώνα. Οπότε, ας μην παθαίνουμε αυτό που μόλις φύγει κάποιος από μας τον κράζουμε για τα πάντα. Ναι, αυτή η επιλογή με τον Χουάν ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι ο Μεταξάς ήταν μυρωδιάς...

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 13 Ιούλ 2022 03:09 »
Ρε pextempala μήπως εισαι σκληρός; Ναι, προς το τέλος (δηλαδή στα πλέι-οφ που παίζαμε με πιο δυνατές ομάδες) τον έβαζε σε ότι να ναι θέση και τον αχρηστευε. Ηθελε όμως δύο χαφ πιο αμυντικά πίσω, να τρέχουν και να κλωτσανε (Καραχάλιος, Στανκο), αλλά ήθελε και την ποιότητα του Χουάν, έστω για τις 2 φάσεις που θα κάνουμε να περάσει την πάσα.

Δεν έπιασε καθόλου βέβαια αυτό το εγχείρημα, αλλά με τον Μεταξά κάναμε την καλύτερη μας σεζόν ίσως σε αυτόν τον αιώνα. Οπότε, ας μην παθαίνουμε αυτό που μόλις φύγει κάποιος από μας τον κράζουμε για τα πάντα. Ναι, αυτή η επιλογή με τον Χουάν ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι ο Μεταξάς ήταν μυρωδιάς...
Είναι που ο χβ τον είχε οπλίσει με πολλές επιλογές στο ρόστερ(διώχνοντας Γενάρη μήνα το μέτριο αλλά μοναδικό διαθέσιμο καθαρό φορ) αλλά ο ασχετος ο Γερμανός είχε κάψα να βάζει τον Χουάν φορ αντί για τον Παντελάκη π.χ  :P Δεν το ξέρεις το αφήγημα;; Όποιος δεν κάθεται στου χβ για ένα παξιμάδι είναι προδότης , αναξιος και μυρωδιάς
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 13 Ιούλ 2022 09:46 »
Δε διαφωνώ ότι με το Μεταξά κάναμε την καλύτερή μας χρονιά, ούτε τον θεωρώ μυρωδιά.
Το χαρακτηρισμό μπούφο τον έβαλα γιατί το πείραμα αυτό που δεν πέτυχε το έκανε όχι μόνο 1 ή 2 φορές αλλά πολλές περισότερες.
Επίσης έκανε και πολλές άλλες επιλογές τις οποίες τις θεωρώ 100% λάθος και τις οποίες πάλι δεν τις έκανε για 1 φορά. Πχ:
Λιάσος αριστερό χαφ, αλλαγή επιθετικού με Παντελάκη, για να μην αναφέρω το κόλημα με το Σνάιντα  :P
Για πιο λόγο έπρεπε να παίζουν όλα τα αμυντικά χαφ της ομάδας μαζί;
Και θεωρώ ότι με αυτές τις επιλογές του κάποιοι πάικτες παραγκωνίστηκαν και άλλοι δεν πήραν το χρόνο που έπρεπε.
Ε και τώρα που έφυγε με αυτό τον τρόπο τα λέω και πιο εύκολα..... B-)
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Ιούλ 2022 09:55 από pextempalla »