Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 20-21  (Αναγνώστηκε 2459 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nikospas74

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 20-21
« στις: Σαβ 05 Σεπ 2020 12:17 »
Παιδιά καλησπέρα. Αν και νέος στο φόρουμ σας παρακολουθώ καιρό για νέα και πληροφορίες που δίνεται. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχετε καθόλου πληροφορίες για διάρκειας;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 20-21
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 05 Σεπ 2020 13:17 »
Παιδιά καλησπέρα. Αν και νέος στο φόρουμ σας παρακολουθώ καιρό για νέα και πληροφορίες που δίνεται. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχετε καθόλου πληροφορίες για διάρκειας;
Δεν υπάρχει ενημέρωση.Να δούμε αν επιτρέψουν περιορισμένο αριθμό βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 20 Οκτ 2020 01:48 »
 Ας κάνω τις καθιερωμένες προτάσεις μου,μετά το πράσινο φως των αρμοδίων.

Το διαρκείας θα περιλαμβάνει 11 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και τους αγώνες κατάταξης (είτε 5 εάν τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα είτε 4 ή 3 εάν τερματίσουμε στις θέσεις 7 έως 14 της βαθμολογίας.Έκπτωση 50% στα εισιτήρια για το κύπελλο Ελλάδος.Συμπεριλαμβανομένων των φιλικών αγώνων.   

Θύρα 5  Gold (δερμάτινα καθίσματα)  εισιτήριο αγώνα με ποκ 35 ευρώ,με τις υπόλοιπες ομάδες 20 ευρώ.Διαρκείας 240 ευρώ.

Θύρα 3   VIP (δερμάτινα καθίσματα)   εισιτήριο αγώνα με ποκ 30 ευρώ,με τις υπόλοιπες ομάδες 18 ευρώ.Διαρκείας 215 ευρώ.
                      (πλαστικά  καθίσματα)   εισιτήριο αγώνα με ποκ 25 ευρώ,με τις υπόλοιπες ομάδες 16 ευρώ.Διαρκείας 190 ευρώ.                           

Θύρες 3-4                                         εισιτήριο αγώνα με ποκ 17 ευρώ,με τις υπόλοιπες ομάδες 13 ευρώ.Διαρκείας 145 ευρώ.

Θύρα 6   οικογενειακή,με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για 2 άτομα διαρκείας 220 ευρώ.

Θύρες 9-10                                       εισιτήριο αγώνα με ποκ 12 ευρώ,με τις υπόλοιπες ομάδες 8 ευρώ.Διαρκείας 95 ευρώ

Θύρα 9    οικογενειακή,με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για 2 άτομα διαρκείας 145 ευρώ.

Θύρες 1-11 (πέταλο)                         εισιτήριο αγώνα με ποκ 8 ευρώ,με τις υπόλοιπες ομάδες 5 ευρώ.

Θύρα 7       (πέταλο)                         εισιτήριο αγώνα με ποκ 6 ευρώ,με τις υπόλοιπες ομάδες 3 ευρώ.

Έκπτωση για τους κατόχους διαρκείας του περσινού πρωταθλήματος,σε ποσό που αντιστοιχεί για τους 6 αγώνες που είχαν προπληρώσει...

Προωθήστε το υπεύθυνα...  ;)

1966 χιλιοστά μεταξύ των πασολέδων αυστηρά...  :P

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 20 Οκτ 2020 14:26 »
Λογαριαζαμε χωρίς τον ξενοδόχο τελικά! ::) ::) ::)
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 20 Οκτ 2020 17:01 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 05 Νοέ 2020 21:18 »
Φέτος δεν βλέπω να μπαίνει κόσμος στα γήπεδα. Από την επόμενη σεζόν και αν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!