.
Πραγματικά ότι να ναι....
τείνουν πολλοί ανάμεσά τους και ο pextempalla να κρίνουν είτε μόνο από τις τελευταίες εντυπώσεις είτε με βάση τα κολλήματά τους. Και στις 2 περιπτώσεις παίκτες σαν τον Κρίσμαν αδικούνται. 'Ημουν από αυτούς που από τότε που τον πήραμε δεν μου γέμιζε ποτέ το μάτι . Το ίδιο εξακολουθεί να ισχύει και τώρα που είναι εμφανώς ντεφορμέ. Απλά σε πολλά παιχνίδια -παρά τις εμμονές σου pextempalla- ήταν εξαιρετικά χρήσιμος (ελλείψει άλλου). Καλό είναι να βλέπουμε τη συνολική εικόνα όταν κρίνουμε ... άλλωστε κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρει ο coach (παραπέμπω στις δηλώσεις του για την απουσία του) . Όσο για τον Χουτεσιώτη είχε πολλά παιχνίδια ΄- όταν η ομάδα δεν είχε την καλή απόδοση του τέλους της σαιζόν που ήταν ενδεχομένως και ο καλύτερος παίκτης μας.
Ως συμπέρασμα μάλλον ότι να ναι είναι αυτού του είδους οι κρίσεις και όχι το δίκαιο σύστημα ψηφοφορίας με τα αποτελέσματα του οποίου - όλοι σε σημεία του αναπόφευκτα θα διαφωνούμε... Ενδεχομένως οι μικρές ατέλειες του συστήματος όντως να καθόρισαν τον πρώτο με δεδομένο ότι η ομάδα είναι πρωτίστως ομάδα και δεν ευνοεί το διαχωρισμό ενός παίκτη (όλοι αποδίδουν παραπλήσια).
Αν θέλει κάποιος ας κάνει προτάσεις βελτίωσής του (και μην γράψει κανείς γιατί δεν το κάνω καθώς αυτό αποτελεί μόνιμο αίτημά μου με προτάσεις κάθε χρόνο)
ΔΚ
Με κρίνεις εσύ ότι είμαι κολημμένος και ότι η κριση μου είναι ότι να ναι. Δηλαδή δεν έχω δικαίωμα να κριτικάρω τους παίκτες και να θεωρώ τον Κρίζμαν και τον Χούτε ως αυτούς με τη μικρότερη προσφορά;
Βάλε μου απαγορευτικό.....
Δικαιολόγησέ μου εσύ τότε τις "μικρές ατέλειες" όπως τις χαρακτηρίζεις και ότι οι παίκτες αποδίδουν παραπλήσια, όταν:
1. Ο Εραμούσπε έχει 29 βαθμούς και οι Κάργας, Σάλιακας έχουν 9 και ο Παντελάκης 8!!!
2. Γιατί η ομάδα πήρε τα πάνω της όταν βγήκαν από την 11αδα Χούτε και Κρίζμαν.
Υ.Γ. Και για να μαθαίνεις, να ξέρεις ότι η ομάδα παίζει σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή επειδή αντικαταστάθηκαν τα 2 προβληματικά εξαρτήματά της. Αλλάζοντάς τα, η ομάδα βρήκε τις ισορροπίες της και δεν είναι θέμα κολήμματος δικό μου. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανένα. Απλά βλέπω ποιοι υστερούν, κάτι που προφανώς δεν το κάνεις ούτε εσύ ούτε κάποιοι άλλοι.....γι΄αυτό και επιμένετε σε λάθη που πολλές φορές στοιχίζουν αν επιμένεις σε αυτά. Βλέπε π.χ. Γιάννη Πετράκη...με το στανιό να πέσουμε στο γκρεμό.....